A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Tünde, szegény kicsi kutyika :D

babaimádó
Kép
babaimado

na igen, ez az aminek én is mindig bedőlök!!! azok a szomorú boci szemek!!!! ezért van elkényeztetve a kis dög, mert úúúúúúgy tud nézni, hogy az ember szíve beleszakad! látom ti is megsajnáltátok!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bea az egyen-kukac a képen "Tecsós", 500 pénz és már minden pécsinek van! illetve ez lehet, hogy nem igaz, mert azt nem tudom, hogy Maressnak van-e... :oops: :oops: :oops:

Kép
gtunde75

Tünde az hagyján, hogy a kutya így néz, de majd amikor a lányod fog ilyen szemekkel rád nézni és tudja, hogy rosszaságot csinált.... :lol:

királylány

Ezt most találtam: vizesedésre:
NATRIUM SULFURICUM D6 SCHÜSSLER SÓ.
Nos nem tudom jó-e, használ-e, ha eljutok a patikába megérdeklődöm...

királylány

Pihengettem,olvastam...most rétest fogok sütni.Osztán aki nem lép egyszerre.... :lol: :lol:

Tündi,Csillag,a kutyusok haláliak. :lol: :lol: :lol:

Babaimádó szép pocak! Máshova nem is híztál,irigy-irigy :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Szamóca jobban vagy?

Bévi...???

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Igen köszi jobban vagyok, ma egész nap pihi, apukám szórakoztatja kristófot. Épp csak a gyógyszertárba ugrottam (gurultam :oops: ) le.
Én is rétest sütöttem :D

Tapéta: Nekem nagyon tetszik, olyan igazi meleg színek.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Én is kérek rétest!!!!!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Baba majd ha egyszerre lépsz :!: :lol:

királylány

Sziasztok!!!

Megint csak életjel,ne haragudjatok rám,de nem nagyon tudtam jönni,tegnap végre rend lett a házban kint még van lom,de majd sorjában már nem érdekel esik az eső és ilyenkor utálok bármit csinálni!!!

Sajnos anyáéknál katasztrófális a helyzet,nincs víz nincs áram és nem is lesz majd csak hétfőn,így tesómat és családját elhoztam nálunk meg a hugomat,sógornőm egy pancser semmit nem segített ma pedi főztem vagy 5 félét,hogy legyen mindenkinek annyit nem mondott köszi,nah de vasárnap viszem őket haza,nem őt néztem hanem a kicsiket még a kicsi 3 éves a pici meg 1 nem hagyhattam őket viz,áram nélkül,most már ma nem csinálok semmit pihenek és tévézek!!

Remélem mindenki jól van nem tudtam vissza olvasni sajnos,de most már követlek titeket!!!!

Kép
bévi

Bévi, hogy neked mindig jut valami.....rendes sógornőd van vagy mi :roll: Legalább segített? Mármint főzni? Gondolom nem.....

királylány

Vagyok...
Délelőtt már megint volt itt egy kis villámlás, mennydörgés :cry:
Valahogy ezektől félek :oops: :cry:
Olyankor nem kapcsolok tv-t, számítógépet...
Most dobozoztam...

Barbi
Egyetemistaként egy félévig Münchenben voltam... nagy gondjaim nincsenek a némettel. Nem mondom, hogy anyanyelvi szinten, de beszélek... (írtam német nyelvű szakcikket is :wink: )
Öltözködés: farmer, póló...
Munkahely ad lakást. Alap felszereltség van. (nagy igényeink meg nincsenek :wink: ) Olyan nagyon nem is akarunk becuccolni, mert 18 hónapig leszünk H-ben.

Tina
A koliban még nekünk is jó volt :wink:

Évi
Nyugatabbra nem akkora gond, ha nincs választott orvosa az embernek.
Ha kinn leszünk, mindjárt elmegyek a kórház terhesrendelésére és megbeszélem az ottaniakkal a dolgaimat.
Ha a doktorod szabira megy, nem ad át valamelyik kollégájának????

Királylány
Nem szabadultok meg tőlem :lol: :lol: :lol:
Nem egyik pillanatról a másikra jött... a hivatalos papírok elintézése azért hosszadalmas... főleg, hogy nem is Németországban, hanem a tengerentúlon szerveződött minden.
(amerikai kórházban lesz apusnak munkahelye)
Jó lett a tapéta :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvás
Maradok a neten!!!!!

Kutya, macska mosdatás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Babaimi
Szép a pocid!

Bévi
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vigyázz magadra!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tünde...kutyika csórika boci szemek...ezt jól elő tudják adni...szarházi ebedékek :)
De ezért olyan nagyon édesek és imádnivalóak :D :D
Enyém egyenkukucot holnap átvehetem? :oops: :wink:

Eddig pihiztem...szomszédtól kaptam egy "indiai" ruha szerűséget...hát elég brutál ahogy áll-de kényelmes :D
Lehet holnap abba megyek :D

Fancsámat is viszem ha nem gond!!!Laca bankettre megy...apa dolgozik...így marad velem a csájém :D

Fényképezőt viszek...Fanni lesz a fotós...igazi sztárfotók készülnek majd :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Bévi-ez szép dolog tőled...de vigyázz magatokra!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Dia hát nem segített ez így van,sajnos sőt mikor kivittem nekik a kaját mondom kb 5 fajtát főztem még annyit se mondott köszönjük,nah de nem őmiatta teszem nem a bátyám miatt,hanem a gyerekek miatt,ők nem tudnak köszönetet mondani,a gyerekek meg nem tehetnek róla!!!

Ircsi lemaradtam nem értem ezt a külföld dolgot mentek külföldre bocsi de ennyi oldalt lehetetlen vissza olvasni!!! :oops:

Kép
bévi

[quote="bévi"]t írta:béviesómat és családját elhoztam nálunk meg a hugomat,sógornőm egy pancser semmit nem segített ma pedi főztem vagy 5 félét,hogy legyen mindenkinek annyit nem mondott köszi,nah de vasárnap viszem őket haza,nem őt néztem hanem a kicsiket még a kicsi 3 éves a pici meg 1 nem hagyhattam őket viz,áram nélkül,most már ma nem csinálok semmit pihenek és tévézek!!

Bévi, az a lényeg, hogy nincs bajod, már nagyon hiányoltunk.

Most jön a lecke:
Miért nem fogtad be a sógornődet? Ilyenkor nem hagyni kell, hanem határozottan rászólni, hogy akkor főzzünk, gyere, te pucold ezt-azt, vagy készítsd ezt, ha már magától ilyen suttyó (bocs)...
Ne hagyd már magad basszus. 8 hónapos várandós vagy, egy rakás nyavajával, mindenkinek te nyalod a valagát? Téged meg emberszámba se vesznek? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Húúúú, most felhúztam magam... A legalapvetőbb egy "'köszönöm" meg a mit segíthetek? te meg 5 félét főzöl, miközben punnyadnak???? Béééééééééééééééévi, ébresztő!!!!!!!!!!!!

szilvás76

Elindulok a dolgomra. Elszaladok az anyósomhoz, összeszedem a gyerekemet, Apa már otthon van - csak hazaért előbb - de remélem ma pihen és beül a számítógép elé.....

Jók legyetek! Szigorú pihenés!

királylány

Egyetértek Szilvivel...de sajnos én is ilyen "majom" tudok lenni...és azok a kisgyerekek nem tehetnek semmiről.Szerintem ha nem lennének gyerekek,Bévi sem így állt volna hozzá....
Baromi nagy szíve van!!!
Le a kalappal Bévi!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csajok, megyek lassan...

szilvás76

Bévi hát ne is haragudj de Te mártír vagy,vagy mit akarsz tenni a babáddal??? Nem volt elég a szemölcs,az epegörcs,a keményedések,most 5 félét főzöl és ugrálsz másoknak :evil: :evil: :evil: nem örülök.
Én nem teszek meg ilyeneket. Biztos önző vagyok(bár nem magam miatt,hanem a pocaklakó miatt) inkább már csak amit muszáj,és tegyenek nekem szívességet inkább mások.(na nem mintha,de...)
Nyilván ha lenne nagyobb gyerekem vagy ellátásra szoruló családtag,más lenne a helyzet,de mivel nincs,én próbálom kiélvezni életem eme utolsó nyugis szép időszakát :lol: :lol: :lol: (szép lesz a többi is,naná,főleg babával,de nem pihengetős...)
Az elején ugráltam,de most már csak totyorgok itthon.
Marha meleg van...de rétesem a sütőben tekereg
:wink: (diós és meggyes túrós)

Ircsi,ez tök izgalmas,remélem minden jól alakul!!!
Akkor Harkány kimarad? :?

Csillag,indiai ruha,azok jók.
Filmet hozd majd :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.06.16 16:04-kor.

evilany

Csillag Nem azt mondom, hogy ne segítsen rajtuk, ha tud (víz, villany...)... Hanem hogy felnőtt embereknek nyugodtan lehet mondani, hogy akkor most ebben segíts légyszives. úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúggy kihasználják Bévit, és ezt nem szeretem. Neki meg kosárnyi a szíve, és nyel, közben meg szarul van...

szilvás76

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]

Jók legyetek! Szigorú pihenés![/color]

mondod ezt Te... :roll: :wink:
Jó pihenést.

evilany

Szilvás igazad van,hülye vagyok de az a nő semmire nem képes az tényleg ahogy írtad egy suttyó,segíteni semmit nem tud csinálni még mosni sem látnád szerencsétlen gyerekek ruháit hogy néznek ki,anyukám szokta kimosni mert szégyelí,de amugy a tesóm is hibás mindegy holnap nem főzök,legyen nekik elég az ami van,és majd utána meg valamit megint vasárnap hamar eljön,nem egy életet élünk érdekes egy életük van nem értek egyet semmiben velük,de nem szólok bele,párom nem nagyon örül ezeknek a dolgoknak de nem szól bele,rengeteget dolgozik a pénz miatt,mert most nagyon sok kell,tegnap is takarítónő segített takarítani már mondta hamarabb is hívjak mert ő ne tud segíteni,de magam nem csinálhatom!!

Kép
bévi

Bévi: aha,csak ha gond lesz senki nem mondja h.bocsi...
Meg mikor kórházban volt görcsökkel,egyedül...ugye :roll:

Szilvi kellemes délutánt neked is

evilany

Tényleg megyek, csáó Mindenkinek...

szilvás76

[quote="bévi"]t írta:béviegnap is takarítónő segített takarítani már mondta hamarabb is hívjak mert ő ne tud segíteni,de magam nem csinálhatom!!

piros pont a párodnak

evilany

Évi-viszem :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csajok igazatok van nagy szívem van és hülye is vagyok,mert Lilik kellene néznem,de mindig beszélek neki drága kincsem te is legyél erős mint anya,nagyon sok mindent megteszek mindenkiért és tudom azt is,hogy kihasználnak engem ezek az emberek a páromat más két idióta vagyunk mert mindig mást nézünk és nem egymást,nem is írok én ilyeneket nektek mert tudom bosszantó,van egy barátnőm aki tényleg barátnő és mindig mondja mi ökrök vagyunk!!Párom is nyalja a mások seggét én is megtalálta zsák a foltját!!!Nah de ez a hét eltelík és senki nem fog érdekelni csak Lilike meg a pihenés jövőhéten leszedetem a szemölcsöt és pihenni fogok semmi és senki nem érdekel ezek után!!!!

Évi rétes küldj nekem egy keveset belőle :lol: jobban esik ha más csinálja!!!!

Dia neked is pihenést javaslok!!!!!

Kép
bévi

Nah megyek eszem valamit mert éhes vagyok majd este vissza nézek!!!Puszi és sok pihenést mindenkinek és most már olvaslak titeket mert nagyon lemaradtam!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops:

Kép
bévi

Clárika-holnap akkor jó az 1 óra?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Bévi jó pihit!!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

senki???????
akkor megyek vízszintbe :D :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Bévi, egyetértek atöbbiekkel és nagyon sajnálom. Tök rendes vagy!

babaimádó
Kép
babaimado

Réteslapból készülnek azok a rétesek, vagy ti csináljátok a tésztát is?

babaimádó
Kép
babaimado

én bolti réteslapból csináltam.

Csillag jó pihit!

Bévi! Azért tessék pihenni is, és nyugodtan fogd be a családot, hogy segítsenek. Tök alap lenne, hogy nem nézem, hogy egy kismama ugrál körbe, hanem legalább segítek.
De nagyon rendes dolog tőled hogy segítesz nekik.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Én is bolti lapból csináltam :wink:

evilany

[quote="csillagfeny1976"][ írta:csillagfeny1976b]Tünde
Enyém egyenkukucot holnap átvehetem? :oops: :wink:

hát hogy a fenébe ne!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

akkor holnap 4-kor! :lol: remélem most tényleg mindenki ott lesz!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Jön a vihar,80-90 km/h-s szél és 40-50 mm csapadék a bama szerint,egyfolytában dörög az ég.Csak sajna ettől a lakásban kevésbé lesz meleg és pára :evil: :evil: :evil:

Ok,holnap 4h.

evilany

Sziasztok! Mozgalmas napom volt ma! Délelőtt Anyumnál, aztán rohanás haza összedobni valami kaját, elrohantam elhozni egy pelenkázólapot, majd szüléselőkészítő. Még a főzésig elvoltam, de utána olyan nyomasztó lett az idő számomra, majd' megfulladtam.

Már visszaolvastalak benneteket, de el is felejtettem kinek mit akartam írni!

Kutyusok, macsek aranyosak. :lol:

Jaj Dia! Nekem is nagyon tetszik a tapéta!

Rétest én neki sem állnék nem bolti lapból csinálni, mert még képes vagyok azt is elrontani! :evil:
limo73

Részemről is ok, a holnap 4!
limo73

téééényleg, jut eszembe! :arrow: sokat tapasztalt anyukák!!!!: melyik pelenkázólap a jobb? a puha fajta vagy a keményebb?
mert én úgy képzelem el, hogy bár a puhább kényelmesebb a babának, de azon nehezebb pelusozni, meg öltöztetni.... de lehet, hogy tök rosszul gondolom!!! ezért kérdezlek Titeket!! :oops: :D

Kép
gtunde75

Tünde! Személy szerint a puhát (vastagabb fajta) szeretem...A kemény nekem nem igen jött be :(
De van aki arra esküszik!!!
Kukuc happy :D
4-kor tali...
Clárikával már előtte :D :oops:
Ugyeeeeeeeeee?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

ezt még belinkelem...ez se kutya füle :D

http://www.teszvesz.hu/item1082672188_z ... zolap.html

na mentem....holnap reggel jelentkezem...mostantól apa uralkodik ismét a gép felett :D

Mindenkinek Jó Éjt!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok....

Végeztem az olvasással.
Már megint napok óta nincs net az irodába, így este megdolgozok az infókért.... :)

Csillag!
Hát persze, hisz megbeszéltük! :)

Le is fekszek! :)
Jóéjt

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Vihar elmaradt ver a víz :? :? :? megint milyen éjszakánk lesz :(

evilany

Mifelénk reggeltől délután 3-ig esett az eső. Baromi jó levegő van... Hát, ugye... mediterrán Pécs...

Kép
xtina75

Tina, laptetűűű? :):):) Csuriban a kezem!

Tünde, szerintem a puha jobb. Nálunk másfél évet bírt ki szakadás nélkül. Mivel eladtuk a komódot helyhiány miatt, most merev pelenkázólapunk van, mert nem is lehetne más, azt a kiságy széltében kell rárakni. Mindenképpen műanyag borításút vegyél, könnyű tisztítani, néha a dedek pelenkázás közben is összerottyintanak mindent. Akkor kis fertőtlenítő spray, papírtörlő, majd áttörlöd vizes ronggyal vagy nedves törlőkendővel és kész is, nem kell az egész hóbelebancot áthúzni, mint a textilnél.

Lányok, a vizes állatkák nagyon jópofák voltak :mrgreen:

Babaimádó, szép a pocid!

maccs01

jó reggelt!

köszi a tanácsokat! :D apa tegnap megvette a pelenkázó komódot, hétvégén összerakjuk... megjöttek tegnap a faldekorok is, szóval elvileg hétvégén kész lesz a babasarok! :) ez olyan jóóóóóó! :lol: :lol: :lol:

akkor csajok du 4 a szokásos helyen!!! :lol: :lol: :lol: és fagyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Tündi, én egy banán splitet kérek, fénypostán... ;-)

Kép
xtina75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: