Hát én is jó régen voltam már, ilyenkor megérem követni az eseményeket.
Tünde!
Őszintén sajnálom, ami a babáddal történt. Kívánom, hogy ne add fel a reményt és hiszem, amit Angéla írt: ez a picúr még visszatér hozzátok és nagyon sok örömet fog okozni, ha megszületik.
Hát nálunk is megvolt a 18.heti uh és örömmel jelentem, hogy úgy néz ki kisfiúnk lesz! Bár a doki még nem mondta 100 %-ra, de a párom teljes eufóriában megnyugtatott, hogy ezt bizony ő megálmodta és így lesz! November elejére tervezünk egy Praxisos látogatást, akkor már tutira meg tudják mondani.
Tothzsuzsi!
Nekem is a mellső falon tapad a lepény, de nem mondta a doki, hogy ez gondot jelentene. Ne rémísztgess! Ma amúgy is majdnem meghűlt bennem a vér. A reggeli pisi után észrevettem, hogy vér van a W.C-ben és majdnem bepánikoltam. Aztán kiderült, hogy szerencsére "csak" az aranyerem okozta. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én ebben az állapotban oltári szorulásos lettem. A doki szerint normális, hogy most lelassul az anyagcsere, na de ilyet?!
Mondjuk a kezdeti hányingerem miatt nem úgy kajázok, mint terhesség előtt (joghurt, müzli és főzelék helyett inkább péksütiket és tésztaféléket tudtam enni), de most azt hiszem ideje lenne visszaállnom, mert ez nem állapot.
Amúgy lassan eljutok arra a szintre, hogy ideje lenne táppénzre vonulnom, mert megőrjítenek a kollégáim. Otthon legalább nyugalom lenne, azzal tudnék foglalkozni, amivel akarok és ugye a babusnak is az a fontos, hogy a kedves mama nyugodt idegállapotban várja Őt.
Most megyek, mert már keresnek! Sziasztok! Ancsimamóca