Sziasztok!!
Sajnálom a nagy talit h nem jött össze de legalább a kicsi sikerült!!
Szervízbe volt a kocsi a nyaralás előtt, meg hát nekünk a városon át kell menni és az lehetetlen h 9 re odaérjünk akkor nekünk vagy 6 kor el kell indulnunk!!
Mi meg küzdünk az otp, földhivatal, ügyvéd ügyekkel a szocpol miatt úgy hogy nagyon kész vagyok már miatta..
Nem tudok mindenre reagáln bocsika!!!
Dy örülök, hogy anyukáddal minden rendben van és az árvizet is ilyen jól megúsztátok!
Kata huu ez a betőrős story nem lehetett egyszerű.. én tuttira úgy félnék h csak na…
Márk remélem már jobban van! : Tesodnak gratula!! Ügyi volt nagyon!
Mangora azért jobb hogy nem hozták a földet ebben az esős időben mert az még rosszabb lett volna minden tiszta sár lenne!
Kérdés …..
Aki tápszert ad még a kicsinek az HA ad vagy simát??
Mert a sima sokkal olcsóbb , azt mondta a védőnő h ne adjak neki egy éves kora előtt mást csak HA –s cuccokat !! Hmm de azért kiprobáltuk a nem HA st és vannak pöttyök a kis arcán és a testét elvétve lehet h ettől van?????
Segítsetek.. ha nem bírná a nem HA s tápszert akkor milyen tünetete lehet????
Friday üdv itthon !! Nagyon gusztik a csokik .. nyami –nyami !!!!
Judit és akik a mini talin voltak ma köszi ,hogy gondoltatok ránk csoki ügyben és el is tettetek nekünk! …

Reméljük marad még a következő talira!!
Ági jobbulást Benének!!!!
Máté ma egész nap tök nyügi volt, pedig ő nem szokott ilyen lenni, főleg az hogy egész nap kézben kellett h legyen mert sírt… lehet h ez a fránya idő, pedig még többet is aludt mint szokott!
Csajok,,, remélem hamarosan mi is készen leszünk a kerti ,kinti munkálatokkal és akkor már hozzánk is jöhettek de amúgy is.. S… sincs messze főleg pesttől!!! Még vonattal is lehet jönni!!! Várunk titeket!
Vick jobbulást a gyerekeknek!!!
Fleur tök szupik lettek a képek megnéztem a f….n !!!!Helyesek vagytok!!
Babucis képek meg imádnivalóak!!!
Máté már forgolódik ezerrel, meg a kúszást gyakorolja de foga még egy darab sincs .de se híre se hamva!! L((
Szerencsére mindent megeszik ma pl meggyes krumplit csináltam neki ízlett neki!!!
Na megyek pihizni mert holnap jönnek a mamámék !
Igyekszem jönni sűrűbben de ez a szocpol dolog teljesen kikészít sok levelet kell írnom stb…
Bocsi ha kihagytam valakit nem szándékos volt csak nagyon lemaradtam!!!
Igyekszem potolni!!!!