Eszter, hat vigasztalni engem nem vigasztal, hogy masnak is szar, de legalabb teljesen egyutterzek veled

:D azert ez is jo, nem?

Na telefonalas nalam nincsen, vannak elonyei is a kulfoldon elszigetelt letnek, erre (legalabbis az en reszemrol) alig koltunk fillereket

Es tulajdonkeppen hatalmas jo dolgok is tortennek, mert emberem kapott 1!!!!!!!% fizetesemelest

:D:D:D:D ugyhogy lehet megis tulelunk?

:D:D:D A plussz egy kamasz koltsegeit saccolni sem tudom, azt majd az elet megmutatja, en csak azt latom, hogy eddig is minusz volt, ami jobb nem lehet

De hat ott van a futes, eddig sem futottunk (kiveve eloszor iden telen, hogy lett lehetoseg ra, bar ez a futes messze van ugye attol, mint amit otthon a futes szo takar) majd iden megint nem fogunk

De ezt mar tudom, hogy tul lehet elni, meg ha nem is vidam

Ugyhogy valami biztos lesz. Mondjuk egy munkanelkuliseg eseten lehuzhatnak a rolot azonnal, az biztos. De most leginkabb nem is ez utott sziven, hanem hogy egyaltalan lesz e par oram idehaza naponta a fenekemen ulve, vagy allandoan uton leszek a szegeny bebivel hogy a tobbieket fuvarozzam.
Moni, igazad van, nem szabad negaivan hozzaallni. Nem is paraztam ra erre a logisztikai gondra, mert hat mondom, eleve megvan ez a nagylany nelkul is, en mar ugy sem tudom, hogyan lehetne kivitelezni, hogy egy bebit akinek elobb utobb napirend szeruje alakulna ki, allandoan minden nap mas idopontban rangassak magammal. Ehez mar csak minimalis valtozas, hogy egyel tobb ember miatt es ujabb extra idopontokban kene vele elindulnom, de ha fizikailag a kocsiba nem ferunk be, azt lehet ignoralni es majd ragondolok mikor szembejon, de ettol meg a kocsi nem fog meghizni

:D De majd valaki gyalog jar... vagy nem jar sehova, vagy mittudomen

:D:D Mindenesetre meglepo modon nem erzem magam stresszben, csak megallapitottam egy ujabb akadaly felem valo kozeledtet
Amugy messze van toletek a hev? Mar hogy reggel es este neked is fuvaroznod kell. (mondjuk ha a parod estenkent azonos idoben jon haza, akkor ez meg elfogadhato vagy beepitheto is a menetrendedbe, de ha ugy csinal mint az enyim, hogy valtozo idoben az roszabb sokkal. Ooo de jo, hogy ezt eszembe juttattad, hiszen ha jon a nagy le kell mondani a kulonorait (magyar orakat) es akkor emiatt rendszeresse valik a hazajovet, na ez nekem pl konnyebbseg, bar minimalis

:D Natessek, van ebben azert valami jo is