Sziasztok!!!
nem akarok tiszteletlen lenni de ha most reagálni akarnék az utóbbi 6-7 oldalra este 8-ig itt üllnék
szóval csak velősen dióhéjban:
Clárika gratulálok a kislányhoz
Dia nagyon szép ez a tapéta, a szegély pedig gyönyörű!
Bévi tessék pihenni!!!!!!!!!!!!!!!
Évi ne aggódj nem lesz gond, ha probléma volna a doki nem engedne haza és azzal, hogy álladóan parázol nem teszel jót se neked se a picinek. A császárral sem leszel "rosszabb" anya és pl én nem is emlékszem mit éreztem mikor megszülettem

de attól IMÁDOM az anyukámat, tehát ne aggódj- Magzatvízzel sem lesz gond!
Szilvás nekem is kényelmetlen néha a széken de ez van, még jövő péntekig kibirom!!!
Csillag ne aggódj ha valamit nem bírsz csinálni, pihenj majd meglátod mennyi dolgod lesz ha megszületik a csöppség és pöröghetsz megint ezerrel, élvezd ki a helyzetet.
Tina név, megszokod
Itt nincs a Xné megnevezés én teljesen nevet változtattam és a személyimben a férjem családneve került + a vezetéknevem. Anno meg akartam maradni a lénykori nevemen, szüleim nem engedték. Férjemet nem érdekelte de a családom fellázadt így lemondtam apa nevéről és elvegyülők a rengeteg "Nagy" között van még ilyen vezeték+családnévvel 1.000 másik nő a világon, addig meg én voltam szerintem az egyetlen. Még a googel sem adott ki többet belőlem régen, most meg ajaj. Mondom is néha viccből a férjemnek, hogy kellett nekem nevet változtatni
Ilus bekukkoltam a blogodba és elkapott a nevetés. Fénypostán átküldőm nekem Maya kutyámat hátha "megoldja" a gondodat. Ma reggel éppen egy szarkát fogott, azzal harcolt mikor indultam munkába. Iszonyú krákogást hallottam ere kinéztem láttam a szarka a földön háton Maya fölötte, de a madár védekezik, visít. Mutatom a férjemnek és együtt lessük mit csinál a kutyánk

Ott kábítja egyszer csak a szájába van és csend lett, gondolom "kicsit" elkapta. Mentem tovább öltözni és mikor kiléptem a házból kutyusom vígan hempergőzött a fűben, mellette a zsákmánya. Ahogy meglátott feltápászkodott és orrával mutatta a madarat, de nem mozdult el mellőle. Ha ez a madár ennyire kiakasztott manapság szívesen látnád te is Maya mellett
Ircsi legyen szerencsétek a költözéssel! Katus már ott fog megszületni

de jó, legalább dupla állampolgár még egyszer talán hasznát is veheti
Bekri olvastam amit írtál csak még nem volt időm válaszolni se beszélni róla senkivel, itt pörögnek nagyon az események, örülök ha délután elolvasom gyorsan kivel mi van. Otthon meg pihenek 2 napja hamar el is alszom a tv mellett
Bocsi aki lemaradt de mennem kell, megjöttek a kollégák igy nem tudok tovább koncentrálni rátok