A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. novemberi babavárók

Kép Csini

Kép Anyja lánya :-)

Kép Rápihen az esküvőre

Kép Pancsoló kislány

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

Csak gyors reagálás,mert Eszter után most Vince is lázas.Nekem is fáj a torkom.

Mangora
Én is azt tudom javasolni, hogy a szeretem kajához keverj egy kis mást. Nekem bevált, mostmár mindent megeszik. Ha a zöldséget szereti, akkor esetleg krumplihoz keverni aplmát, vagy akár meggyet is.Tompítja a savasságát érzetem szerint.

Holnapra szép időt nektek! Olyan jó lenne találkozni veletek! Majd nyáron megyünk Vácra, akkor esetleg összefuthatunk azzal, aki ráér éppen. :D
Szép napot!

vick
Kép
Kép
ervick

Vick, jobbulást Nektek! Sajnálom, hogy így lerobbantatok.

Nem tudom, miért fordítva tette be a képeket :oops:

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

Edina: szorítok nagyon Anyukádnak!

A gyerekek egytől-egyik tündériek! :) Jó lesz holnap élőben is látni őket!!!

Holnap végül mindenki autóval megy? Valaki nem vár meg minket a 103-as megállójában? Olyan jó lenne!!! :) Jó! Tudom-tudom könnyű lesz megtalálni Benneteket, de akkor is.... :)

Vick: jobbulást Nektek!!!!

Nálunk nincs semmi nagy újság. Hétvégén rengeteg dolgoztunk Andrissal kint is bent is. Petra tegnap este óta már távolságokat kúszik. Nincs megállás, csak ha elfáradt! Akkor úgy csinál, mint aki mozdulni sem tud, csak kitárja a kezeit és visít, hogy vegyem föl! :)

Szép napot Nektek!

J.

Judit

Kép
petra09

Hahó!

Dy, hogy sikerült a műtét? Remélem minden jól ment, nagyon szorítottam Anyukádért!!!!

Vick, jobbulást Nektek is!

Lányok, a holnappal kapcsolatban: Bene még mindig taknyos, nem vészesen, de azért igen, azt hittem, mostanra már rég el fog múlni. Murphy :evil: Nem hiszem, hogy fertőző, na meg nem zárt térben leszünk remélhetőleg, de hát ugye ki tudja... nyugodtan írjátok meg őszintén, nem lesz belőle sértődés, ígérem, ha féltek attól, hogy a Ti babátok elkapja! Tényleg megérteném. Szívesen megyünk, nagyon szeretnélek megismerni Titeket, de az sem nagy gond, ha erre csak egy másik alkalommal kerül sor. Ez így korrekt mindenkire nézve :)

Ma is elég borús az idő, azért nagyon remélem, hogy holnapra kiderül, és velünk vagy sem, de összejön az a találka! :)

Zsuzsi, Zsófi nagyon édes, és ezek a meseszép kisruhák... egy tünemény! Most már Bene is jóformán csak mászik, azt is nagyon gyorsan, néha dobja csak hasra magát, inkább már a játékhoz közel. Mindenhol fel akar állni, esik-kel állandóan, nem győzöm tompítani az eséseket...
Egy fél, vagy inkább negyed foga van még csak, de nagyon éles :wink: Olyan fura foggal a szájában :wink:
Rossman :twisted:

Judit, akkor Petra is nagyon beindult, ügyes kislány! :lol: :)

Puszi,
Ági

KépKép
gigilina

Sziasztok!

csak gyors bekukk,mert tiszta ideg vagyok... :oops:
reggel óta megy a hasam,meg sírhatnékom van szinte minden percben. :oops: :( Anyának felkötötték az infúziót,dél körül viszik a műtőbe. Ha minden jól megy,akkor 3-4 óra alatt kész a műtét. Sajna mi nem lehetünk ott vele,de Apukám ott van,na meg Tibi is bemegy délután. Mi csak holnap megyünk Grétussal... :( :( :( Így őrjítő a várakozás,és sajna Anya nyiregyen van kórházban. :x

Köszönöm a drukkokat,nagyon aranyosak vagytok! Ez nagyon sokat jelent nekem!!!!!!

Remélem,hogy délután már hozhatom a jó híreket!

Zsuszi
Zsófi nagyon ügyi kiscsaj!!!!!!!!!!!!

Vick
sajnálom a betegségeket! Mielőbbi jobbulást!!!

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Edina
Sajnálom nagyon, ami anyukáddal történik, de pozitív gondolatok és minden rendben lesz!
Megy a maradék erőm neked!
Csak szólok előre, hogy Grétit nem fogják beengedni a kórházba, úgyhogy legyen veled valaki szerintem, aki kint marad vele!
Lehet tudni, hogy mivel műtik?

Ági
Vincének minden foga kijövetele előtt csorgott az orra 3-4 napig is. Semmi más tünete nincs. Lehetséges, hogy nálatok is ez van?!

Nagyon nyűgös Vince. Tegnap még nem volt piros a torka, mikor Rics megnézte, mára már tüszős a mandulája. Kezdjük az antibiotikumot. :cry:

Megyek ebédet főzni. Ma mentünk volna Miskocra a keresztlányom ballagására, lányok kikérve az oviból... ebédet nem rendeltem, úgyhogy most főzhetek. :evil:

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok!

Egészen jó idő van, a hűvösebb reggel is csak jó.

Vick, jobbulást! Csak vége lesz már ennek a pechsorozatnak.

Edina, várjuk a jó híreket délután.

Ági
Engem nem zavar Bene taknyossága, nyílt terepen biztos nem fertőző. Mi is szeretnénk megismerni végre!

Zsuzsihoz csatlakozva:
A délutáni tartalmasabb étel adását érdemes kipróbálni (bár Kata az ellenkezőjét tapasztalta...). Én gyümölcsöt adok gabonapehellyel általában (sütőtököt, banánt is) - azóta lényegesen jobban alszik Dávid. Persze nem biztos, hogy összefügg. és persze mindig ott a Murphy:(

Zsófi milyen büszkén áll ott a kanapé mellett: Tünemény. :) A minirózsa bekapása enyhén para. Ugye nincsenek tövisei?

Judit,
Mi Renivel megyünk, ha el tud vinni. Tényleg, aki kocsival megy, mindenki visz babakocsit is?
Jó lesz találkozni:)

Dávid nálunk főleg az ülésben meg a mászásban jeleskedik (állni is akar, de nagyon nincs miben megkapaszkodni).

És nekem is gyanús az egyik foga, plusz folyton ki van pirulva az arca, és napok óta hihetetlen hisztis szegényke:(
Remélem, holnap a "demóverzióját" hozza.

Szép napot!
Móni
monke

Vick

Így utólag elég béna pechsorozatnak nevezni a betegségeket:(

Szóval jobbuluást! Vigyázzatok magatokra.
monke

:D Semmi gond Móni, mindegy minek nevezzük, de ez a hónap nem a mi hónapunk az biztos!

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok!

Csak gyorsan jöttem szólni, hogy sajnos nemtudunk holnap menni, mert pont holnap hozzák a földet! Pedig kértem, hogy ma hozzák, de sajna nem értek már rá :(:(:(

De ígérem, hogy ha kész a füvezés, akkor mindenhová magyünk már mi is!!! Na meg persze az új pázsiton, a tágas terasszal mi is szívesen várunk Titeket!!!!

Köszi a tippeket az evéssel kapcsolatban! A sütőtököt eszi Marci, de mindig nem adhatom neki azt :D A többit meg szép lassan kipróbálom!!!

Ma reggel itt annyira lehűlt a levegő, tök jól át tudtam szellőztetni a házat és most friss levegő van!

Megpróbálok feltenni képeket majd!

Puszi, és tényleg ne haragudjatok :(

Mangora

Kép
mangora

Mangora,
Sajnálom:(((

Király lesz az új pázsit.

Ezt a babakocsis dolgot én nagyon komolyan kérdezem:
hogy készüljek?
mindenki viszi és tologatjuk a babákat étterembe ide-oda, vagy pokrócos piknik?

(én csak a hordozót akartam vinni és kendőt, de azzal elég nehéz asztalos-székes helyen enni pl)
monke

Móni, köszi :) Megvárom a többiek mit írnak, ha ők sem bánják, akkor megyünk :) Lehet, tényleg a foga miatt, majd megfigyelem a többi fognál is :)

Én nem terveztem babakocsit vinni, a párom nélkül lehetetlen kocsiba ki-bepakolni, batár egy jószág :) A kendőt odarakom én is.

Vick, jobbulást a kis betegnek! Tényleg menyi minden összejött most Nektek... most már jobb napokat!!!

Mangora, én is nagyon sajnálom, hogy nem tudtok jönni :( De majd akkor felavatjuk azt a kertet :wink: :lol:

Lehet megpróbálkozom estefele is a főzelékkel vagy gabonás gyümivel, köszi a tippet. Eddig tejpépet kapott 6-7 fele, de ha kimaradt pl., akkor is kb. ugyanúgy alakult az éjszaka, pedig azt gondoltam, az talán tartalmasabb, tovább kitart, mint csak a tej. :?

KépKép
gigilina

Ági, én sem bánom az orrfolyást, nem hinném, hogy ez fertőző. Szóval várunk!
Én is azt hinném, hogy a tejpép tartalmasabb mint a tej. Szerintem hajrá főzelék!

Mangora, nagyon sajnálom én is, hogy pont most hozzák azt a földet. Akkor majd kénytelenek leszünk élőben megnézni azt a kertet :wink:

Edina, biztosan minden rendben lesz! Nagyon szorítunk!

Vick, ez már tényleg sok :-(

Móni, a tüskét nem tudom, leesett a virágról a földre az ágacska és ZSófi hamarabb megtalálta mint én...

Én viszek babakocsit, mert ugye félig bkv-zunk, DE hogy a hordozót hova akasztom??? OK, rá lehet tenni a vázra, de 1. mi van, ha nem fér be a váz a kocsiba 2. mi van, ha a sportrész+hordozó együtt nem megy? A sportrészt is szeretném vinni. :?:
Na, ezzel Neked sokat nem segítettem, de a saját problémámat legalább leírtam.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

Vick: jobbulást Nektek!

Mangora: csatlakozom a többiekhez! Így kénytelenek leszünk élőben megnézni a kertet... ;) Sajnálom, hogy nem tudsz jönni!

Ági: szerintem is gyertek nyugodtan. Így, a szabadban szerintem teljesen más, mint ha lakásban talkoznánk!

Mi babakocsival megyünk. Ebben a melegben már nem paszírozom bele a hordozóba. Ha nem gond én nem vinnék plédet....

Petra teljesen beindult. Le sem lehet "lőni". Persze jó értelemben. Ha ébren van folyamatosan kúszik. Ebéd előtt az asztal alól a székek lába közül bányásztam ki.... :) De egyébként meg olyan jóóó. :)
Kíváncsi vagyok, hogy holnap a fűben mit csinál. Múlt héten még görbült a szája, ha a fűre tettem nem a plédre!

J.

Judit

Kép
petra09

Ági, akkor megnyugodtam:)
Remélem, az idő is kedvez a pokrócos változatnak.

Zsuzsi,
Szilvinek nagyon hasonló a babakocsija, szerintem meg tudja mondani, hogy a váz befér-e hozzá.
hordozóban nem tudod hozni, muszáj a sportrész is? Szerintem a 2 együtt már nagyon macerás.

Azt hittem, egyenesen a rózsatőről kapta le:)
monke

Úgy tűnik, nem tudunk holnap menni.
Márk vasárnap d.u óta rettenetesen hisztis, 37,3-37,5 a hője, alig akar enni, szinte csak szopizni, ma dél óta konkrétan visít és síkít.
6 után megyünk az ügyeletre vele.
Remélem a fogzás és nem valami komoly.
Kibírhatalan amit 2 napja művel, ma már én is bőgtem.
A holnapot így nem tudom bevállalni vele,pedig nagyon-nagyon szerettem volna menni :-(((

puszi,

K.

katicat
Szigetszentmiklós

Most kaptam e-mailben, jelenleg akciós!
http://bookline.hu/product/home.action? ... _a_gyerek_
http://bookline.hu/product/home!execute ... lakezdesig
http://bookline.hu/product/home!execute ... kis_konyve
Van több is, itt megtaláljátok!

Hanga is lázas, én meg csak ülni és aludni vagyok képes. Holnap meg holnapután ráadásul egyedül leszek a gyerekekkel. :cry: :cry:

Edina hírek???

vick
Kép
Kép
ervick

MEgjöttem! :lol:

Köszönöm mégegyszer a drukkokat! Édesek vagytok!!!!!!!

Megvolt a műtét,a vártnál sokkal jobban sikerült. Anya a körülményekhez képest jól van,bár még nem tud beszélni....
A nyaki főütőeren volt egy"daganat" ami teljesen körülvette az eret,és muszáj volt sürgősen megműteni,nehogy elszorítsa az eret. De szerencsére nem daganat volt,hanem csak egy zsimirigy,vagyis nyirokcsomó,és nem volt olyan nagy valójában,mint amit vártak. Mélyaltatásban csinálták a műtétet,ezért még picit kába Anya,de jól van!!!!! :P

Kata
sajnálom a hisztit,és a hőemelkedést,remélem nincs semmi komoly,csak a fogzás! Várjuk a híreket!

Apa vett Grétusnak Fisher-Price sütifaló bödönt,és és egy farmos állatos zenélő 'panelt', (nem tudom,hogy mi a pontos neve :oops: ) de a lényeg az az,hogy tetszik nagyon Grétának. Ez a megkésett névnapi ajándéka.... :oops: :P
Ja,meg ma volt Gréta keresztapus is,tőlük meg ugráló hintát kaptunk.

Szép napot holnapra Mindenkinek,és jó szórakozást!

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

És 1 "pár" kép:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

kicsit sok lett,de ez mind kedvenc,és nem tudtam dönteni,hogy melyik maradjon le.... :oops: :oops:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Edina, örülök, hogy Anyukád jól van! Mielőbbi gyors felépülést neki!
A képek egytől egyig gyönyörűek, elhiszem, hogy nem tudtál választani.

Szóval akkor holnap 9 körül a Kopaszi-gáton találkozunk!
Remélem, jó idő lesz! Ha nagyon gáz reggel, akkor úgyis jövünk és egyeztetünk.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Hírek Márkról:
megvizsgálták,semmi baja,valszeg fogzik... :?

Zsuzsi
köszi a bókot!

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Nagyon kis szép a Gréta!
Örülök, hogy Anyukád jól van.

Mi az a sütifaló bödön?
:)

Kata, örülök, hogy Márknak nincs komoly baja. Kitartás, remélem, hamar áttör az a fogacska.

Hátha jobban lesz holnapra Márk is.

Tehát: holnap tuti ott lesz: (véletlenszerű sorrendben írom:)
Reni
Zsuzsi
Szilvi
Ági
Judit
Friday

?

pontosan hol találkozzunk?

Soha nem voltam a Kopaszi gátnál, kb. fél tízre érek oda és 12.-körül gondoltam visszajönni.

Pussz
Móni
monke

Fleur?
monke

Edina, Kata: Örülök, hogy minden rendben van!

Móni, Te végül hogy jössz?

J.

Judit

Kép
petra09

Dy, ezek remek hírek, nagyon örülök nektek!!! Gyors gyógyulást Anyukádnak!
Gréta egyszerűen tüneményes, mindegyik kép szuper, nem csodálom, hogy nem tudtál választani :wink:

Márk drága, gyorsan bújjon ki az a fogacska, szegénykém, biztos nagyon szenved tőle :(

Akkor 9 körül! Elég szűk a bejárata, van egy fő sétány befele, szerintem ott megtaláljuk egymást! Remélem szép időnk lesz :)
Én is kb. délig gondoltam.

Móni, bár elég későn írom, de ha bkv-val jöttök, hozzánk könnyű az Örsről eltalálni (85-ös, 85e-s busz, Bányató utca megálló), és akkor mehetünk együtt utána kocsival. Csak hogy ne kelljen keresztülbumliznotok az egész városon. Tudod a számom, ha érdekel, hívj, írj nyugodtan!

KépKép
gigilina

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Dy,
Köszi:)

Nekem BKV-val 3x kellene átszállnom minimum.
Úh urasan, taxival megyek.

Jó éjt,
M.
monke

Jaj, bunkó vagyok:) Ági, köszönöm a felajánlást, de már megrendeltem, és elég jutányosan visznek el.
monke

Lányok elvileg mi is mennénk holnap, de kissé elvesztettem a fonalat. Akkor Kopaszi gát?
Valaki aki megy küld nekem priviben számot, h legyen kivel egyeztetnem? Mikor indultok? Azaz érkeztek?

KépKép
KépKép
fleur

Na megvagyunk, ha az éjszakánk nyugisan telik, akkor ott leszünk holnap mi is.
Juditnak reggel küldök majd sms-t.
Mi 9 előtt érkezünk kicsivel, apának 9kor már meeting van az infoparkban.
Jaj de jó lenne, ha tudnánk menni...

puszi

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Gréta gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!!! Az ember le sem tudja venni a szemét róla!
Zsuzsi
Zsófi detto!!!!!!!!!!!!!! Hogy ülnek és állnak! Csak pakolom a szememet! :shock:

Edina Örülök, hogy kisebb volt a gond, mint gondolták! Gyors felépülést Édesanyádnak!

Kata
Kitartás! Kibújik a fogacska és minthaelvágták volna a nyűgösséget. Remélhetőleg holnapra kijön és nyugodtan mehettek!

Csajok én is úgy mennék! Kár, hogy messze vagyok és hogy minden gyerekem mára beteg lett.

Holnapra szép, napsütéses napot nektek és jó szórakozást!

vick
Kép
Kép
ervick

Adjátok át légyszi Fridaynek, hogy millió puszit küldök nekik!
Köszi :wink:

vick
Kép
Kép
ervick

ÁÁÁÁÁÁ, meghalok ezektől az emberektől, még csak holnap reggel fognak telefonálni, hogy mikor hozzák a földet :(:(:( Ennyi erővel akár el is mehettünk volna, mert lehet hogy nem is délelőtt jonnek...
No, de munka az így is akad azért bőven!

Olyan jó volna veletek személyesen is találkozni!!!!!!
Grrrrrrrr!!!!!

És tényleg szívesen látunk titeket, ha kész leszünk, szerintem kb 1 hóna, mire lesz rendes fű :D Akkor a következő tali lehet nálunk :lol:

Képzeljétek, ma este kezdetlegesen ugyan, de elkezdett mászni Marci. A lábát már szépen teszegeti előre és a kezével meg lendül :D:D:D Bár már napközben láttam, hogy pont a kezét teszegette és a lábait meg egyszerre húzta maga után, úgyhogy lassan meglesz mindkettő együtt :D

Jó szórakozást holnapra és csináljatok sok fényképet!!!! Drukkolok, hogy szép időtök legyen!!!

Mangora

Kép
mangora

Mangora: ha csak du hozzák, nem jöttök el? Jó lenne!

Judit

Kép
petra09

Sziasztok!

Háááát szakad..... :( :twisted:

Alternatív megoldás: ha gondoljátok, mivel mindenki kocsival jönne így vagy úgy, jöhettek hozzánk!!!

Két szintes a házunk, lent elférnénk a nappaliban + étkezőben, fent tudnak aludni a gyerkőcök. Csak egy ötlet, de szerintem átgondolásra érdemes! A Kopaszi gáttól már nem lakunk annyira messze, mint egyenként Tőletek. :) 20. kerület

J.

Judit

Kép
petra09

Sziasztok!

Hát azt hiszem, nyugodtan mondhatjuk, hogy ez most nem jött össze:(
Judit, köszönjük a meghívást! mi sajnos nem tudunk menni.

Akkor majd jövőre a Károly-kertben:)

"Szép" napot!
Móni
monke

ÁÁÁ csajok szakad az eső :( :( :( :( nem hiszem el......
mondjuk eső esetén szerintem a Lurdy jó lett volna, mert jó kis játszóháza van (és nem mellékes, h 1 éves korig ingyenes)
Nekem sajnos az eső miatt a férjem viszi a kocsit (amúgy bringával ment volna) és fáj a torkom :( és mindez ma reggelre.
Szép kis nap lesz ez a mai.....

KépKép
KépKép
fleur

jajj amúgy a babucik annyira cukik :D
Gréta és Zsófi is nagyon édesek :D
Kata mi a helyzet???

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok,

Mi a Szilviékkel megyünk Juditékhoz!
Jönnek Friday-ék is!

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Csak hogy klasszikust idézzek: "Ideát is esik" :(

Judit, nagyon köszi a meghívást, szuper lenne, de zárt térbe most inkább nem vinném Benét, sajnos még ma is taknyos rendesen.

Pedig már úgy készültem, mindent összepakoltam már tegnap... :cry:

Viszont akkor legközelebbre megmaradhat as Lurdy-ház is B-tervnek! Most még talán egy kicsit korai lenne nekik, de egy pár hónap és úgyis a csilláron fognak lógni mindenütt :D

KépKép
gigilina

sziasztok!

sajnálom,hogy esik az eső csajok,de úgy látom,hogy igy is van megoldás! :wink:

Én is felajánlom még 1x,hogy jöhettek hozzánk is kirándulásképpen. Akár 2 napra is lehet jönni,3 km-re tőlünk a barátunknak van egy kis panziója ahol akár aludni is lehet,nekünk jó nagy a lakás,és elférnénk mindannyian!

Köszönöm Anya nevében is gyógyulós jókívánságokat!

És persze Gréta nevében a dícséreteket is!!!

Mostam már kora reggel,na erre itt is elkezdett esni... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Képzeljétek el,tegnap este Gréta elaudt még 6-kor,és ma reggel 7-kor ébredt fel... :shock: De már megint álmos,mert dörzsölgeti a szemét.... :roll: :P

Na,megyek,mert mindjárt kész az ebéd,és indulunk nemsokára nyiregyre Anyához a kórházba.

Zsuzsi
most jut eszembe,hogyy kérdeztél a fejésről. Nos,nem fejem ki az összes tejet,csak mindig egy kicsit,hogy 'megkönnyebbüljek'. De még soxor így is fáj...

Szép napot Mindenkinek!!!

Ja,Friday-t mi is soxor pusziljuk!!!

Elaludt a gyerekem..... :lol: :lol: :lol:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, nem hiszem el én sem Fleur, pedig Márk 1x kelt az éjjel, most is durmol, tök nyugis...
Juditékhoz sem megyünk, mert ha így szakad, az ok, hogy apa elvisz minket, de csak 6 körül tudna jönni értünk, aztán ha Márkra rájönne a tegnapi fog-hiszti, ilyen időben még hévvel sem tudnánk elhagyni a terepet, szegény Judit meg Petra megőrülne tőlünk....

Sírok picit, annyira vártam a mai napot.

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Pussz mindenkinek, egyetek egy kocka csokit a tiszteletünkre:)
monke

Teszünk el csokit Nektek! Vagyis megpróbáljuk! :) Nem-nem, teszünk el! Egész nyáron csak nem fog esni!!!!

Sajnálom, hogy csak így jött össze.......... :(

Judit

Kép
petra09

Móni, ha jól értem akkor ti sem mentek :-(
Legjobban Friday miatt sajnálom a talit én is, fényévekre van a legközelebbi hazajövetelük.

Ági, Márk is kicsit taknyos, azt mondta tegnap a dokinő, hogy vszínűleg ez is a fogzástól van, mert ilyenkor legyengülhet az immunrendszerük és pl könnyebben megfázhatnak.
Márknak se a torka nem piros, se a füle nem gyulladt, pocija is rendben, egyértelműen fogzás azt mondták, de hogy meddig tart még.
Takonyra nekünk napi 3x8 csepp cebiont mondott.
Orrporszívózás nagy mumus nálunk.

Mangora, szépen alakultok már akkor, de jó, elhiszem hogy várod már a zöldet.
BfKata kérdezte, nálunk már van fű, hétvégén már nyírni is kell.
A múltkori nagy eső eléggé kimosta magot, de mivel sűrűn vetettük, viszonylag keveset kell majd utána szórni csak.
Nagyon ügyi Marci ezzel az új mutatványával, kicsit irigykedek...

Edina, nagyon örülök, hogy anyud műtétje jól sikerült, szurkoltam.Gréti gyönyörűűű.Azok a szemek.Ha Pest környékén dolga akadna Tibinek és felhoz titeket, eljöhetnétek ti is hozzánk.Hm?

Tesóm tegnap védte a diplomáját, 5-ös lett a diplomamunka és 5-ös a védés, ma d.e államvizsgázik.Murphy:A végén még vörösdiplomás környezetmérnök lesz, de nem kapja meg, mert ugye nem egy nagy nyelvzseni, újabb nyelvvizsgát szeptemberre halasztotta.

Aki vezet, ha felpakoljátok a gyerkőcöket, jövő héten vmelyik nap eljöhetnétek hozánk is mini baba-mama talira.

Márk még mindig durmol....

Láttátok Fleurék gyönyörűséges fotósnál készült családi képeit a facebookon?

pusz,

K.

katicat
Szigetszentmiklós

Judit, nagyon köszi a meghívást. Eddig vaciláltam, mert olyan nehezen mondok le ilyen jó kis programot, de úgy tűnik kénytelen vagyok. Már a kocsiig is bőrig áznánk. Puszi mindenkinek, és "szép napot"!

Ági, nem arról volt szó, hogy legközelebb Erzsébetliget?

Vick, jobbulást a kicsinyeidnek!

Grétiről szupik a képek, gyönyörű, nagy csaj! Anyudnak gyors felépülést!

Zsófi nagyon ügyi!

Csináljatok képeket!
Pussz,
R
34372

Na kicsit túltengek...

Móni, végül nem a te fogdokidhoz mentem és nem is Pestre, Fleur ajánlott itt Sz.m-on egy fogdokinőt, M. fogait pár hete már rendbe tette és végül én is ehhez an őhöz mentem múlt csütörtökön.Szerencsére csak tömni kellett, viszont péntek d.u vissza kell még mennem fogkőleszedésre.

Vick, sajnálom a családi betegséget, sok puszi és gyógyulás mindegyőtöknek!Vince a kis fogkirály :-)

Nem írtam tegnap mi történt nálunk.Márk ugye elég sűrűn kelt keddre virradóra, így kiköltöztem a nappaliba, hogy apát ne zavarjuk, hajnali 2kor nagy dübörgésre és síkítozásra ébredtem.
Egyik szomszédunkhoz valóban betörtek ( a téli betöréses hisztéria a másik szomszédnál csak kamu volt-biztosításpénz végett), aludt a csaj a férjével, nappaliban erkélyajtó nyitva de a redőny leengedve és megébredt a csaj a matatásra és szembetalálkozott a betörővel.
Még mindig kiráz a hideg, hajnali 5ig kinn voltunk, rendőrök jöttek, fiúk elmentek kocsival kutakodni a szomszédos utcákba, persze semmi.
Most éjjel alig mertünk aludni.
Körülöttünk nagyon sok újépítésű ház van, remélem nem szoknak ide a betörők.

na felébredt a drágám,

pusz

K.

katicat
Szigetszentmiklós

De Reni, a Lurdy-ház mint B-terv csak eső idejére kell :) Szóval jöhet Erzsébetliget - azaz mi megyünk :wink:

Fridayt külön puszilom én is, remélem jönnek még haza a nyáron!

Kata, köszi a tippet, adtam neki eddig is Cebiont, de csak 1x10 cseppet, de akkor megelem az adagját. Köszi!

Betörés :evil: Iszonyú lehet az érzés, nem csodálom, hogy nagyon megijedtetek... :cry: Hihetetlen, mennyire nincs biztonságban az ember még a saját házában sem... elvittek valamit?
Remélem Márk ma már sokkal jobb hangulatban lesz!!!

Tesódnak gratula!!!! Csak meglesz az a fránya nyelvvizsga is!

Fleur nekem nem ismerősöm, de akkor megkeresem :)

Dy, köszi a meghívást, egy kis kirándulást talán tényleg szervezhetünk majd Felétek is :)

KépKép
gigilina

Gigi megtaláltál?? Vagy küldjek privit a nevemmel :lol:

ide is akartam pár képet feltölteni, de vagy facebook, vagy a másik 2 topic mind a 4 netes függésem nem megy egyszerre :lol:

KépKép
KépKép
fleur

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: