A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Naaaa...hova?? Mikor?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Július 1-től apuka Heidelbergben fog dolgozni :lol:
Hétvégén költözünk....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok!

megjöttem! :lol:

toxoplazma: neg
vérkép: rendben
Glükóz 0.perc: 4,15
Glükóz 120.perc: 5,92 :!: :!: :!: :!:

szuper!!!! :D :D :D

és most visszaolvasok!

Kép
gtunde75

Ircsi...külföldre? Sitty sutty? Azta! Midenestől,cicástól,bútorostól,stb....? És ott fogsz szülni??? :shock: :shock: :shock:

Tündi,eredmény szuper

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="lombikbaba"]J írta:lombikbabaúlius 1-től apuka Heidelbergben fog dolgozni :lol:
Hétvégén költözünk....

egy pillanatra elszomorodtam, de rájöttem, hogy net ott is van!!! :lol: :lol: annyira a mindennapjaimmá váltatok itt a fórumon, hogy olyan, mintha itt lennétek személyesen! :lol:

gratulálok az új munkához!!!!

Kép
gtunde75

Ja igen igen én is gratulálok,csak nagyon meglepődtem :lol: "hiányozni" fogsz,de ugye jössz majd?

evilany

Ircsi, költözéshez gratu.
Lenne kérdésem.. :oops: köldöksérv kizárja a sima szülést?

Tünde, jók az értékek.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

szamocamoca szerintem menj munkanélkülire!

csillag feleslegesen stresszeled magad azon, hogy nem bírsz annyit, mint nem terhesen!!! ez az állapot ezzel jár!! de had ne kelljen ezt Neked :arrow: sokat szült tapasztalt asszonynak ecsetelnem!!! :lol: :lol: :lol: én csak vigyorgok magamon, ha nem megy valami!! hidd el, senki nem várja el Tőled, hogy ragyogjon a lakás minden nap, se azt, hogy falat kaparj és glettelj az uraddal együtt!!!

királylány az Áron tényleg szép név! nekem ha fiam lenne, Doma lenne... :lol:

badzsulka a szülőszobák nálunk is ilyen barátságosak! nekem is kellemes csalódás volt látni!

Évi de jó, hogy nyertél! én még sose semmit!!! :lol:

barbcsi GYES mindenkinek jár alanyi jogon, ha másra nem vagy jogosult!!!

szilvi35 nekik is vannak lustizósabb és aktívabb napjaik!!! :lol: egy kis édesség általában felpörgeti őket!!!

Kép
gtunde75

[quote="gtunde75"]
írta:
gtunde75

Évi de jó, hogy nyertél! én még sose semmit!!! :lol:
!

nevezni is kell hozzá :)

Te mit hallottál a császárról odafönt?Hogy zajlik?Apuka folyosón?

evilany

Költözés
Nem lesz nehéz, mert nincs sok holmink... :oops:
(lakást is bútorozva béreltük...)
A holmink nagy része a sok-sok könyv...
Egy transporterbe be tudunk majd pakoni...

Már régóta terveztük ezt, csak a papírok... az utolsó papír tegnap jött meg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Net lesz ott is! Szerintem, alapkövetelmény!

Valószínű, hogy Katus ott fog megszületni :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="evilany"]
írta:
evilany
Te mit hallottál a császárról odafönt?Hogy zajlik?Apuka folyosón?

semmit... még nem volt téma... :shock: de ha valaki az utamba kerül, aki tudhat róla :arrow: rákérdezek!

Kép
gtunde75

Szamoca
Jó orvosnak tartom magam, de a távolba még nem látok... és a köldöksérveknek elég sok fajtája, nagysága lehet... Vizsgálat kell hozzá!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Nahát Ircsi...! Ez tööööök jóóóóóó!!!!! Sok sikert, drukkolok nektek :!: :!: :!: Én mindenkit bátorítok, hogy vágjon bele, ha Mo-n nem boldogul!

Kép
xtina75

Ircsi! Sok sikert és boldogságot az új élethez, mert aztán lesz újdonság bőven! :wink:

Évi! A szülőszoba látogatáson annyit mondtak a császárról, hogy "kihozzák a babát megmutatni apukának" :( És állítólag a császárosok külön vannak, hogy könnyebben együtt tudjanak lenni a babával, de ezt nem igazán értem hogy van, mert már írtam ismerős nemrég szült császárral és nem volt külön.

Tényleg voltatok csecsemő elsősegély "tanfolyamon"? (szülésfelkészítőn belül?)
limo73

Értem.
:? :?

Nem voltam elsősegély tanfolyamon,itt nem is volt szerintem.

Ircsi szuper!!!! Cicák is mennek? :roll:

evilany

Ircsi, csak így...
Gondoltam, hogy majd valamikor kimentek valahova (nagyon sokszor írtad). De már ott fogsz szülni ez nem semmi...
Gratulálok!!!

Voltam megint kismamatornán. Nagyon jó volt, Lili nagyon élvezi, mindig pörög ilyenkor. :D :D :D

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Ircsi mire nem válaszuoltam? Nem olvastam vissza mindent, bevallom hösiesen, így könnyen meglehet, hogy elkerülte valami a figyelmemet. Bocsi! Esetleg még egyszer a kérdés a gyengébbek kedvéért?

A költözés nagyon tuti, gondolom ha már bútort nem hoztok, legalább kerítésnekvaló kolbászt, mert Heidelberg nem a legolcsóbb hely, ha nagyon szép és hangulatos is. Gondolom a Klinikán kaptott a párod állást, nem? Jó hely. A párom nagyon ismeri a várost, mert oda járt az egyetemre fizika szakra. Én is többször voltam ott amikor németül tanuló külföldieket több éven keresztül nyaranta arrafelé is istápoltam. Akkor is terhes voltam, mégis én voltam fenn a buckán elsöként, a többi nálam fiatalabb és jóval fitebb már félúton könyörgött, hogy had szálljanak buszra, mert nem bírnak felkúszni...
:)

Én is szemeztem a várossal költözés szempontjából, de annyira drága, hogy esélytelen odamennünk. Ennyi erövel maradhatunk helyben is, ez mégiscsak tartományi székhely! Ha költözésben vagy bármi másban segíthetek, szólj nyugodtan! Megvannak a helyi magyar kapcsolatok, jó szerteágazóak, mindent meg lehet oldani.
Amúgy meg ha nem védekezel nagyon ellene, akár találkozhatunk is valamikor, amikor belaktátok magatokat. Bútorban kell valami?
Egyéb vágyak?

Várom válaszod!

Puszi: Barbi
Vendég

Barbi, az volt Ircsi kérdése, h messze laksz-e Heidelberg-től...

Kép
xtina75

Ircsi, gratulálok! Vigyázzatok Magatokra!

maccs01

Sziasztok!

Api ma uralta a gépet, most meg foci

csak bekukk....

Pécsi csajok: csüti 4 óra jó, holnap frissen és kevésbe izzadtan visszaolvasok ...

MINDENKINEK JÓÉJT KÍVÁNOK!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Tina, hagyválaszoljakhagyválaszoljakénénén :)
Megnéztem a Google Earth-on (ajánlom letöltését, ingyenes, a férjemmel több órát elbogarászgatunk alkalomadtán - bolygókat is nézünk vele meg ilyenek) és azt írja:
119 km a távolság a két helység között, ami 1óra 20 perc kocsival. :) Remélem, hogy nincs a városokból kettő :) Egy biztos, még egyik helyen sem jártam.
Kép

Ja, a program beállításaidtól függően jelöli neked a nevezetességeket meg ilyenek, szerintem tök jó - persze írjátok meg, ha van jobb ingyenesen letölthető verzióban, mert akkor nekem az hiányzik :)

A múltkor próbáltuk megtalálni vele a legendás amerikai 51-es körzetet (a „világ leghíresebb titkos bázisa”; az amerikai Nevada államban található és feltehetőleg egy titkos repülőbázis helyszíne) de nem találta :), viszont jókat röhögtünk. Szóval azért nem mindenható, de a házunkat megtaláltam, az kevésbé titkosított.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára maccs01 2010.06.15 21:13-kor.

maccs01

Kismamarucik akár egyedi méretre is olcsón.
Szoptatós hálóing 3990 ft.
Kismama halásznaci 3500-tól. www.gportal.hu/elenorkismamaruha
Nem zavaró szándékkal került be ez a hozzászólás a topikba.
Szép estét!

lasaguilas
Budapest XI. kerület

Sziasztok!

Ircsi, gratula a költözéshez! Azonban nem palástolom szomorúságomat és csalódottságomat, hogy megint két jó orvostól kell az országnak megválnia. :?

Nálunk is hamarosan aktuális lesz a költözködés, előtte az átmeneti lakás felújítása, közben az építkezés megkezdése. Páromnak még suli van, nyári gyakorlat, meg egyéb munkák.

Helyesek a kis unokaöcséid :D

Évilány, akkor most megint magzatvíznövelésbe kezdesz? Vagy ilyenkor már elképzelhető, hogy a most mért érték nem is számít kevésnek? A császár miatt ne aggódj! Egyrészt, még bármi történhet addig, ne hagyd magad, beszéld meg Tomival a helyzetet. Másrészt meg, Kristóf is császárral született és szerintem egész ügyesen boldogultunk mind a ketten a helyzettel, egyáltalán nem reménytelen indulás a nagyvilágba. Lehet, hogy nem a legideálisabb, de ha pozitívan állsz hozzá, tuti, hogy kihozzátok belőle a lehető legjobbat és ez számít!!!

Clárika, gratula a kislányhoz! Nem emlékszem, többiek kérdezték-e vagy volt-e már téma, hogy hogyan fogjátok hívni? Biztos, csak lemaradtam róla... :oops:

Tünde, ez a cukros érték kiváló! Gratula hozzá! Egyébként meg semmiképpen ne egyen a penész a kisfiúkért :D , még terveztek babát - vagy tévedek?

Tina, sokszor eszembe jutottál a hétvégén, meg pénteken is! csatlakozom a többiekhez és már alig várom, hogy megcsodálhassuk az esküvői fotókat! Minden elképzelhető szépet és jót kívánok nektek útravalóul!

Mindenkinek köszi a válaszokat a gmailen! Írtam ám új sztorit is, meg igyekeztem én is kommentelni, Limónak, Barbcsinak, Melischnek.

És köszi a hiányolást is. Kicsit kikapcsolódtunk a nagy hajtásban, de nem tudom, hogy mennyire volt eredményes a "pihenés". Egyrészt ugye, dög meleg volt, másrészt Kristóf nem egyszerű eset az utóbbi időben... Sokszor komoly kétségem támad afelől, hogy elég jó anya vagyok-e. Mit ronthatok el? Vagy meddig tart még ez a nehéz időszak?
Meg azt érzem, annyi minden van, amit még el kell intézni a szülés előtt.

Szamóca, köldöksérv: hallottam már olyan esetről, ahol kizáró ok volt, de Ircsinél a pont, szakvéleményre kellene alapozni.
Sterilizálás: aventes "dobozban", mikróban sterilizáltam a cumisüvegeket, napi egyszer, fél évig (fertőtlenítő folyadék nélkül). Én most is tervezem használni, ha valami miatt nagyon nem jönne össze a szopizás... Védőnéni persze elmesélte, hogy első gyereknél az ember még minden létező tárgyat sterilizál, ami a gyerek kezébe kerül. Második gyereknél már csak folyóvíznél elmossa. Harmadik gyereknél már csak felveszi a leesett cumit, lenyalja, és visszadugja a baba szájába. Negyedik gyereknél meg ez már a kutyus dolga... :roll: Khmm-khmm, hát nem is tudom... Bmaassnak nagyobb a tapasztalata ebben :wink:

Woody, klassz, hogy jársz kismamatornára és Lili is élvezi! Én jógázni szerettem volna. De ahogy elnézem, megint lemaradok róla. Pár gyakorlatot összeszedtem, de még a nyomtatásig se jutottam el...

Szilvás, azért legyél óvatos a nyitott méhszájjal. Dokink aranyos, meg kedves, meg hozzáértő, de valószínűnek tartom, hogy feltételezte, hogy másodszor szülő anyukaként érted a csíziót...

Bévi, pihenjél már! Tényleg kifogtál mindent a terhesség során, nem hiányzik az i-re a pont! Aggódok érted, hogy túlzásba viszed a dolgokat!

Barbcsi, neked is jó pihenést, ne törődj semmivel, csak az egészségetekkel! Meg, hogy bent maradjon Bence még egy darabig. Egyébként meg annyira nem mérvadó, hogy mi milyennek tűnik. Úgy értem, én 36 hetesen Kristóffal elkezdtem kinyílni (2-3 centire). Akkor a doki nyugtatott, hogy ez nem baj, akár már meg is születhet, érett, szép baba, minden rendben lenne vele. Én meg olyan jól meglepődtem és bepánikoltam ezen akkor, hogy még 40 hetesen sem akaródzott beindulni a szülés. :roll:

Erről jut eszembe, valaki nem jártas abban, hogy hogyan lehet telket megosztani? Mi ennek a hivatalos útja? Már annyi mindent hallottunk, anyukám próbál utánajárni a munkahelyén, de szerintem már kész van szegény a sok egymástól eltérő infótól. Jó lenne, ha az építkezés is mielőbb megkezdődne, és haladnának a dolgok... Pü-ben kérhetem, ha valamelyikőtöknek van jó ötlete, tapasztalata? :idea:

Na, most "hirtelen" ennyi jutott eszembe. Így is csak szomorkodom, hogy annyira kevés idő jut ilyenekre, mint netezés... :(

bekri

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Költözés
Én az újdonságot már átéltem egyszer, mikor Mo-ra költöztem :wink:
A legnagyobb bajom nekem itt az, hogy a magyar társadalom nem fogadja el a külföldieket!

Évi
Macsekok jönnek. Vettem nekik nagyon klassz szállítódobozt. Most egyszerű a költöztetésük. Már nincsenek az országok között szigorú határok :wink:

Woody
Most megyünk, mert mostanra intéződtek el a papírok. És tudom, hogy egy nagyon szuper felszereltségű kórházban fog dolgozni a férjem. És ott van szülészet is :wink:

Barbi
:lol: :lol: :lol: :lol:
Kolbász lesz!!!! Speciális :lol: :lol: :lol:
A MEDDAC-ban fog dolgozni apa :wink:

Bekri
Mi csak "vendégszereplők" voltunk itt :?
Nagyon jó anya vagy!!!!! Ezen a rossza anyák nem szoktak elgondolkzni :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="maccs01"][ írta:maccs01i]Tina, hagyválaszoljakhagyválaszoljakénénén :)
Megnéztem a Google Earth-on (ajánlom letöltését, ingyenes, a férjemmel több órát elbogarászgatunk alkalomadtán - bolygókat is nézünk vele meg ilyenek) és azt írja:
119 km a távolság a két helység között, ami 1óra 20 perc kocsival. :) Remélem, hogy nincs a városokból kettő :) Egy biztos, még egyik helyen sem jártam.
Kép

Ja, a program beállításaidtól függően jelöli neked a nevezetességeket meg ilyenek, szerintem tök jó - persze írjátok meg, ha van jobb ingyenesen letölthető verzióban, mert akkor nekem az hiányzik :)

A múltkor próbáltuk megtalálni vele a legendás amerikai 51-es körzetet (a „világ leghíresebb titkos bázisa”; az amerikai Nevada államban található és feltehetőleg egy titkos repülőbázis helyszíne) de nem találta :), viszont jókat röhögtünk. Szóval azért nem mindenható, de a házunkat megtaláltam, az kevésbé titkosított.

Ezt én is néztem :lol: :lol: :lol: :lol:
Csak szerintem, ezek olyan adatok, mint a GPS... légüres térben érvényesek... :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kezdek dobozozni... DE csak nagyon lassan, óvatosan... :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jóreggelt, kismamik, lányok, asszonyok!

Ircsi, nem, a magyar társadalom a magyart is kiveti magából, senkinek nem könnyű itt érvényesülni. Nem ismerek senkit, aki becsületes úton meggazdagodott* volna ebben az országban, mind csak kínlódunk, és látod, ilyenek segítenek csak, mint pl hogy kihalt a 3/4 család, és örököltünk... a lottóötösre is kicsi az esély. Mindenkinek nehéz.

*és nem is vágyunk meggazdagodásra, csak hogy ki tudjuk fizetni a hitelünket, tehát legyen állásunk, pénzünk kajára, számlákra, meg fusson a kocsink, hogy eljussunk A pontból a B-be. Meg fel tudjunk nevelni 1-2 gyereket úgy, hogy megadjuk nekik azt, ami kell, nem többet, s nem kevesebbet. Plusz egészség legyen, semmi más. Erre vágyunk, de itt ez is nehéz.

Kép
xtina75

Tina
Mindig éreztetik itt az emberrel, hogy nem Mo-n született, akkor nem is magyar.
(Bizonyos intézkedések meg csak szemfényvesztések! :? :? :? :? )

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt!
Kellemes, hűs napot kívánok Mindenkinek!
:) :) :)
szilvi35

Szilvi
Itt szinte hideg van... 17 fok....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Maccs! :):):):)

Nem mondom, hogy a közvetlen szomszédom lesz Ircsi, de nem reménytelen. Nekünk nem gond, ha egy napi járóföldön belüli a célszemély körzete, tehát olyan max. 300 km rádiusz. A 120 az nagyon humán... :)

Itt is éreztetik az ember lányával, hogy külföldi, de ahogy írtam, nyugatabbra nem olyan gáz, mint keletebbre, továbbá ha Ircsi mondjuk jól beszéli a nyelvet, nincsenek exentrikus öltözködési szokásai (mondjuk fejkendö török módra) és egyéb feltünéstöl mentesen él, akkor hamar be fog tudni illeszkedni. Ráadásul magyarok is mindenhol vannak szép számban, ha hiányozna az édes anyanyelv.

Ircsi te hogy állsz a némettel? Nagyon megy? Vagy inkább az angolon van a súlypont? Ha a német elég jól megy, a többi gyorsan kialakul. Alapjában véve segítökészek az emberek, a hivatali ügyek pontosan, precízen mükjödnek, jellemzöen nincsenek kellemetlen meglepetések. Az egyetem menzája halandók számára is hozzáférhetö emlékeim szerint, sok táp kevés pénzért (pár éve már, hogy nem voltunk, lehet ez is változott). Inkább belváros vagy a várost övezö buckák valamelyikén fogtok tanyázni lakás szempontjából? Kaptok munkahelyen keresztül vagy magatoknak kell valamit keresni?

Várom válaszod!

Barbi
Vendég

Ircsi, nem akarlak elkeseríteni előre, de Németországban ez 1000x többet fogod megkapni, úgyhogy erre készülj fel. Itt legalább az anyanyelveden beszélhettél...

Sajnálom, hogy nem érzitek itt jól magatokat, a mi ismerettségi körünk (rokon, barát, ismerős) nem ilyen, mi nagyon is nyitottak vagyunk, a főiskolai kollégiumban vígan eléldegélt az itt született magyar, a kárpátaljai, a romániai magyar, de volt szerbiai, ukrániai, stb, stb. A legjobb barátnőm ott egy marosvásárhelyi lány volt, de sorolhatnám az országokat, volt ott német, olasz, algériai, és sosem volt ilyen gondunk, hogy ki honnan jött. Nem azt néztük, hanem, hogy szimpatikus-e, kedves, barátkozó, akkor jöjjön bárki. És ezt fenntartom mind a mai napig, hogy kit érdekel, hol születtél, milyen vagy, az a lényeg.

Kép
xtina75

Kép
Borzasztó éjszaka volt ismét,dögmeleg,fuldoklós,izzadós...felét a nappaliban töltöttem a kanapén,aztán a hálóban,ventillátorral,de azzal fáztam,sz'al...és unom már a bal oldalon fekvést,kezd beállni a nyakam :? :? Na panaszáradat vége.

Ircsi,de nem azt mondtad h.programozott szülésed lesz,meg itt a dokid,meg ilyesmik? Vagy mindez ott is megvalósulhat? Azért időbe telik orvost találni,vagy már megvan a kiszemelt?
Szolgálati lakást kaptok? Lesz Katus birodalom?

Bekri,hol voltatok kikapcsolódni?

Magzatvíz növelés:képtelen vagyok rá,hogy ennél többet igyak... és vszinű most már nem is igen termelődne több....Tomi kihúzza 8 cm-ben,legalábbis remélem.
Csak azt nem tudom ha a dokim júl.szabin lesz,ki fogja nekem ellenőrizni a víz mennyiségét. :?

evilany

[quote="lombikbaba"]S írta:lombikbabazilvi
Itt szinte hideg van... 17 fok....

Itt kint 25 bent 30 :(

evilany

Bévi,nagyon el vagy tűnve?

evilany

[quote="evilany"]B írta:evilanyévi,nagyon el vagy tűnve?

Attól félek, hogy már megint sika-mika, nem bír magával.... :cry: :cry:

Kép
xtina75

Sziasztok! Jó reggelt!

Végre kicsit lehül a levegő :D

Ircsi-sok sikert!Problémamentes költözést!!! :wink:

Tünde-tudom,hogy ez egy más állapot.Hiába vagyok többgyermekes anyuka,nekem ez akkor is fura...
Lacával bármit meg tudtam csinálni!!!
Fannival 5-6 hónapos terhesen még havat lapátoltam a tízemeletesek körül.Lépcsőházakat takarítottam.
De babóval.........!!!-na ezért fura számomra... :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

A nagy melegben én sem aludtam jól.Rémálmok gyötörtek egész éjjel..az nyugtatott,hogy közben babóm széjjel rugdosta az oldalamat...depisen keltem :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag,5-6 hónaposan még én se voltam ennyire rottyon :lol:
De 8 hónaposan.... :?

evilany

Évi-de én igen :(
na ez a gáz! :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

de 9 hónapig 2 tízemeletes takarítását is végeztem...és megsem kottyant :)

most bizti nem bírnám :?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Hát fiatalabbak se leszünk :? :)

evilany

na igen :( :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na megyek lehűtöm magam :D kiviszem az ebedéket :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Zuhany,reggeli megvolt,töltöm be a 2.litert,dörög az ég így a boltot későbbre halasztom,nekilátok lassan a házimunkának...eddig blogsablonokat vadásztam és cseréltem :wink:

Örülök hogy végre felhúzhatom a redőnyöket már untam a sötétséget nappal...persze lehet lassan kisüt a nap...akkor le.

Na,nem jön fel a papucs a lábfejemre csak félig...pedig nem tűnik vizesnek ránézésre...csak nem zsír??? :evil:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.06.16 08:52-kor.

evilany

sziasztok!

[quote="csillagfeny1976"]t írta:csillagfeny1976udom,hogy ez egy más állapot.Hiába vagyok többgyermekes anyuka,nekem ez akkor is fura...
Lacával bármit meg tudtam csinálni!!!
Fannival 5-6 hónapos terhesen még havat lapátoltam a tízemeletesek körül.Lépcsőházakat takarítottam.
De babóval.........!!!-na ezért fura számomra... :(

na igen, de közben eltelt 15 év!!! az nagyon sok ám! én csak azt mondom, hogy ne várj magadtól olyan nagyon sokat!! és ha nem kudarcként éled meg a hétköznapokat, akkor a hangulatod is jobb és az élet is szebb!!!

hűűű micsoda bölcsességek jönnek belőlem ma...

álmok :arrow: én az irodában múlt héten elveszett radírral álmodtam éjjel... :shock: méghozzá azt, hogy megtaláltam otthon a hálóban... sőt két ugyanolyant... :lol: micsoda kardinális probléma, ami megbújt az agyam hátsó szegletében... :lol: egy radír!!! hát én se vagyok normális, az tuti!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Tünde gratulálok a remek eredményhez! És köszönöm a név dícséretet. Doma....különleges név, még nem hallottam. :)

Csillag azért ez a harmadik terhességed (vagy többedik) nem úgy viseli az ember. Ne bosszankodj ezen. én sem úgy bírok, mint a várandósság előtt. Ez van.

Bekri kitartást nektek az elkövetkezendő munkálatokhoz. Hol pihentetek? Telekmegosztás: passz, talán a földhivatalban tudnak felvilágosítást adni...

Évi ettől többet szerintem már képtelenség inni. Tomival minden rendben lesz. És csak lesz valaki aki ránéz a magzatvizedre úgy normálisan.

Maccs jó ez a program, nekünk is megvolt csak tesóm csinálta a gépet és nem lett letöltve újra.

Tina nekem sincs semmi bajom a külföldiekkel (bár a húzottszeműekből elég már), de szerintem mi vagyunk kevesebben akik így érzünk.

Ircsi gratulálok a költözéshez. Gondolom nem hipp-hopp ment ez csak nem beszéltél róla. Persze érthető. Mesélj, mindent részletesen. Úgy voltam, mint Tünde, első olvasásra elszomorodtam, de aztán rájöttem net ott is van :arrow: nem a topicot hagyod el :D

Na tegnapi takarítás megvolt, haladunk. Gábor tegnap visszarakta a komódra a pelenkázó részt így az készen van :)
Lábam iszonyatosan bedagadt. Azon kívül, hogy tegyem fel, valami tanács? Még reggel sem volt az igazi...

Megmutatom a tapéta milyen lett, szobaképet majd akkor ha már rend lesz. :wink:

Ilyen volt:
Kép

Ilyen lett:
Kép
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára királylány 2010.06.16 10:53-kor.

királylány

Dia szép lett nagyon!!! nekem az előző is tetszik mondjuk,de ebben a színek nagyon csecsék!
Lábdagadás:én is csak nézegetem a sajátom,mint valami érdekes állatfajt...

Tünde,radír... :lol:

evilany

Tünde ez jó, radír..... :lol: Jahh, mindenkinek a maga problémája a legnagyobb... :lol:

Évi tetszett az előző is, de már eléggé el volt kopva, meg az ablaknál penészedett is. Ezt az előző lakótól örököltük, és mi már 7 éve lakunk ott, szóval már ráfért a csere.
Köszönöm egyébként, nekünk is tetszik. A kép nem adja vissza, de maga a tapéta olyan bordás, majd megpróbálok közelit is csinálni róla.

királylány

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: