A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Limo, Tünde: nekem a Rákóczi Feri féle brownie van meg... ( szerintem Limo is ezet adta meg...)

20 dkg csoki
25 dkg vaj
10 dkg liszt
4 tojás
30 dkg cukor

vajat és csokit felolvasztai, vagy gőzfürdőben vagy nagyon alacsony lángon / fokozaton, majd felverni a tojásos cukrot, bele a csokis vaj, majd hozzá a liszt, kivajazott tepsibe bele és kész 180 fokon sütni , én addig amíg nem ragad rá a késre

de én ma 5 tojásból csináltam, 30 dkg volt a csoki, tettem bele bourbonos vanília cukrot, sima vanília cukrot, fahéj , rum, meg dejó van benne, de néha mákot is teszek meg mazsolát :)

ma kicsit a széle megégett... de fagyival szerintem jó :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares! Vacsoracsata? :P
limo73

Évi: csak minden rendben, meg ezek az átlag adatdok.... én is nézem amit a 4D-n csináltak, BPD kisebb, fejkerület nagyobb, has körfogat kisebb, lába kisebb... hát ez van.. de doki szeirnt szép
....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

tettem Kristófról képeket a g-re.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

elírtam, BPD nagyobb volt az áltagnál..

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

brownie: folyik a nyálam... :roll:

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

No behoztam magunknak egy jó nagy adag túrófagyit,nagyon finom lett,és eldőlök a kanapén... :? :? :?

Valaki kérdezte,lesz e tali a héten,tudtommal igen...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!!!

Még nem olvastam vissza csak írok pár sort,még reggel hét óta most ültem le,de már belehet jönni a házba nincs sár mindenhol.Sajnos magam kellett sok mindent csinálni ma mert anyukám tegnap haza ment.És mire már azt hittem végeztünk jött egy nagy idő az üllőgarnitúránk szarrá ment a teraszon,beázott az új festés meg mindent szétvert,lapátolni lehetett a vizet,nagyon sokat mentem ma meg tegnap is nagyon elvagyok fáradva,de legalább nekünk házunk maradt van akinek azt is ledöntötte olyan szél volt :cry: :cry: :cry: meg eső mi megusztuk beázással,mamámék tetőjét leszedte a szél de ők már nem élnek csak anyukámé az a ház,mivel vályog,lehet össze is dől sajnos :cry: .Itt nincs áram míg birja a laptopom addig netezek,magam vagyok sajnos párom dolgozik.Puszi mindenkinek remélem ti jól vagytok majd vissza olvasok!!!!!

Kép
bévi

Bévi hát ez nagyon rossz hír sajnálom!!!! Friss festés és bútor,meg lehetett valamit menteni?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Bévi :cry: :cry: Azért ne hajtsd túl magad, pihenj is. A hétvége nekem is húzós volt.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Évi reméljük kiszárad a fal és a bútor is ki porszívóztam volna vizes porszívóval de nincs áram,remélhetőleg rendbe jön mert így is sokba volt a festés hát még ha bútort kell venni az nem lenne jó!!!

Kép
bévi

Jó éjt mindenkinek megpróbálok aludni görcsölgetek és holnap hosszú nap lesz megint,megpróbálok vissza olvasni majd,sok puszi mindenkinek!!!!És sok-sok egészséget!!!!!!

Kép
bévi

Sziasztok, csak bekukk...

Clárika, gratu a kisasszonyhoz... Üdv a Klubban... :-)

Évi, ha a doki azt mondja, nyugi, akkor minden oké. Úgyis szólna...

Csajok, miket főzőcskéztek... Nyamm... :-)

Bévi... Tudom, ez most nem (csak) rajtad múlik, hanem az esőn is, de miért nem tudsz a valagadon ülni, ha egyszer görcsölsz???? Hmm? Én alapból nem görcsölök, de úgy kímélnek, rád nincs senki tekintettel? Attól még jó menyecske vagy, ha kicsit lassítasz! Irgumburgum, kell neked komplikáció???

Csillag??? Bekri??? Brik??? Barbcsi???
...életjel!!!!! :wink: :evil:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilvás76 2010.06.14 20:52-kor.

szilvás76

[quote="evilany"]
írta:
evilany
Valaki kérdezte,lesz e tali a héten,tudtommal igen...

Remélem igen!

Bévi! Pihenj is, a meló csak beosztással!

Nem fárasztalak benneteket tovább, jó éjt mindenkinek!
limo73

Sziasztok, megyek alukálni...

szilvás76

Na kiköltözünk a nappalira egy próbára,itt jár a levegő...
Bévi bizony,nem igaz h.nem lehet azokat a fiúkat befogni :evil: :evil:

evilany

Lányok, köszönöm Ricsi nevében a Felköszöntéseket! Tök jólesik Nekem! Kép
Tényleg iszonyat gyorsan elszaladt ez a pár év!

maccs01

Clarika! Gratulálok a Kislányhoz! :) Asszem vesztettem egy fogadást, ha jól emlékszem, akkor fiút mondtam. Szóval: minden vágyad így teljesüljön! :)

BÉvi, rossz volt olvasni, hogy mi a helyzet házatok táján. Csatlakozok Szilváshoz, ha görcsölsz, akkor maradj nyugton! Ha olyan nagy a baj, akkor arra mást kell befogni. Nem is értem, hogy várhatják el Tőled, hogy mindent Te csinálj?! Ha szülsz sem lesz másképp, hacsak be nem vágod a stoppot végre! Szerintem otthon beszélj a férjeddel, mert ez - szerintem - mindenkinek ideális helyzet, kivéve Téged!

A Fészekrakó-ösztön olvashatóan nagyon tombol a topikon :mrgreen: Ez tök jó! Azért néha-néha pihenjetek is :) Mindjárt itt az augusztus, már várom a babákat!

maccs01

Jó reggelt Mindenkinek!

Tina gratulálok nektek! Sok Boldogságot kívánok!:-)

Clárika gratulálok a kislányodhoz!:-)

Evilány nem lesz gond hidd el :-) Én az első gyermek óta tudom, hogy a számok nem jelentenek semmit. Lilinél 93 BPD azt mondták 4kilo feletti gyerek, ja és hogy nagy a feje. Na most kis fejjel és 2950grammal született. Nekem mindegyik gyermekem 3000g alatt született. 7. hónap körül nekem se nőtt a feje befektettek 2 napra pihenni, nőtt egy kicsit, néztek sűrűn uh-on, és hazaküldtek, semmi gond nem volt. Nálad se lesz hidd el!

Bévi nagyon sajnálom ami történt veletek, borzasztó ez a víz. :-(( Remélem minden jó lesz felétek és kivánom, hogy sok napsütés legyen.

Mi jól vagyunk voltunk uh-on, nem kis meglepetések értek minket. Kislány helyett kisfiunk lesz. Eddig a 32. hétig lánynak nézték. :-)
Minden rendben, nagyon jó volt az uh, mindent megmutatott a hölgy a bébinken, veséit, gyomrát, belét, szívét agyát, mindenhol az áramlásokat. Megnézte az én veséimet, epémet, gyomromat, nagyon látványos, klassz élményben volt részem.
A pici BPD-je: 77,5cm
súlya: 1828g, azt mondta kb 3100g lesz
Méhlepény: 0-ás.
5 nappal kisebb, de más gond nincs, fejvégű. Mondjuk a kisebb az nem gond én erre azt mondom én se a családom se nagy :-))

Brik
Kép

Kép
Kép
Kép
brikancs

A képen olyan nagynak tünik a nózija, pedig picike, mint a többi gyermekemnek :-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok!!!

brikancs jól megviccelt Titeket ez a gyerek!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Évi, Limo naná, hogy lesz tali!!!! miért? volt róla szó, hogy elmarad???? ne idegesítsetek!!! :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
Clárika, Csillag, Mares! :arrow: remélem Nektek is megfelel a csütörtök!!!!
Most már nincs szülésfelkészítő, így akár 4-kor is talizhatunk!!! :lol:

n most megyek délelőtt uh-ra, délután doki! kíváncsi vagyok mi a helyzet odabent! :lol:

Kép
gtunde75

Jó reggelt!

Naná, hogy jó a csüt! ;)
Meg jó a 4 is! :)

Olyan boldog vagyok, hogy kislányom lesz.....:) :oops:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Tegnap megint sokat írtatok, miután én kidőltem...
Képes voltam 1/2 8 előtt elaludni :oops:

Sucer
Még elérem. (törökülésben :wink: )
Na persze, Katus se rajong érte, de ki kell bírnia azt a pár percet...

Tünde
Előtejem nekem sincs. De nem aggódok, semmi összefüggésben nincs azzal, hogy lesz-e az embernek teje, vagy sem....
Én nagyon bízom abban, hogy fogom SZOPTATNI Katust. Ha meg nem, akkor kap majd tápszert...azon is fel lehet nőni... Feleslegesen nem fogom magam stresszelni!
Én nagyon szeretem a sógoromat. Ami nekem iszonyatosan tetszik benne, az a családcentrikussága... :lol: :lol: :lol: :lol:

Szamoca
Nem vagyok TB-szakértő, de azt tudom, hogy orvosnál ellátást mindenképpen kapsz. Csak aláíratnak veled egy papírt, hogy nincs biztosítási jogviszonyod és az OEP átadja az adataidat az APEH-nek!
Szülés meg egyébként is sürgősségi ellátás!!!! Megindult szüléssel kismamát elküldeni SZAKMAI hiba!!!! (sok ukrajnai, romániai szülőnő ezt használja ki és jön át)

Apasági nyilatkozat
Annál már csak a mi házasságink kiváltása volt bonyolultabb. :evil: :evil: :evil: :evil:

Barbi!!!!!
Heidelberg messze van tőletek???????

Évi
Tomi szivat!!!!
Méretek: mindig uaz doktor, uaz gépen mérte?????
Császár: fogd fel úgy, hogy Tomi és a TE életed, egészséged érdekében kell! Ne kudarcként éld meg!!!!!
Attól nem leszel rosszabb anya, hogy nem simán szülsz!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bévi
A családodnak úgy látom, nagyon jó dolga van! :evil:
Én már lekevertem volna egy nagy frászt a páromnak, ha elnézné, hogy a 8. hónapban MINDENT én csináljak!
Egy babát 2 ember hoz létre (vagy több :oops: :lol: :wink: ), mindegyiküknek ki kell venniük a részüket a várandósság, a gyereknevelés nehézségeiből is.

Brikancs
Nem egy mutogatós a babád! Eddig eldugta a kukacát :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon szép! (orra... kicsit torzít ám a kép)

Clarika
Elhiszem, hogy boldog vagy!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tünde bizony meg és pont előtte való nap kezdtem rózsaszín ruhácskákat nézni :-))) Még jó hogy csak néztem :-)) Várjuk mi is mit mondanak neked.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Megyek, visszafekszem... megnézem a tegnap esti meccset. (még jó, hogy apa felvette...)
Lehet, hogy közben megint aludni is fogok :oops:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi, felrakok egy képet, hogy hogy nem lehetett látni nem tudom, de végig kislányt mondtak. :-) De igazából mindegy a lényeg, hogy egészséges legyen és tényleg minden rendben legyen az előzmények alapján.
Köszönjük a dicséretet:-)) Megláttam a picit és mint a többi gyermekemnél belezúgtam, kész vagyok azóta:-))
A kép:
Kép

Ennél van jobb kép, de ez volt az első, amit ő már 2d-en észrevett, mármint a hölgy, utána mutatta nekünk 4d-ben, és nem értette hogy nézték el ilyen sokáig.

Kép
Kép
Kép
brikancs

Kép

Maccs én is csatlakoznék a Ricsi-köszöntéshez
Kép

Clarika,örülök h.örülsz!!Jó hogy teljesült az álmod! Család,párod mit szóltak?

Tünde nem volt róla sz h.elmaradna :lol: 4 óra tökéletes.
UH-hoz drukk.
Volt balhé éjjel?(telek)

Ircsi,pedikűr,huhh,én ki szeretném festeni a körmöm ma,majd összehozzuk Tomival :)
Vizsgálatok hol a klinikán vannak hol a magánrendelőben,általában a dokim vizsgál,de van hogy az asszisztens,sz'al lehet mérési eltérés is.Remélem keddre nő vmennyit a buksija,meg megkérjük a többi értéket is majd.
Császár:hát muszáj nagy úr,de nem örülök.

Brik,hát nem kis meglepetés,és mit szóltatok hozzá???

Ja képzeljétek én ki vagyok akadva kicsit,végig arról volt szó h.Miki szülés után itthon lesz velünk 3 hetet.Ezért nem vesz ki szabit és a többi.Na persze a dolgot nehezíti,hogy nyár,többi mérnök is menne szabira...de a főnöke utoljára áldását adta erre,hogy érthető meg stb...erre tegnap hazajön,hogy akkor a főnöknek böki mégis a csőrét a 3 hét,és azt mondta,mi lenne,ha a Miki júl.27-től menne el 2 hétre(mert mondjuk én megszülök,ezt ők tervbe vették,nemhiába tervezőmérnökök :evil: :evil: még táblázatot is csináltak)és akkor 1 hetet menne és még 1-et a másik kollega szabija után itthon lenne.
És mondom az titeket nem zavar hogy aug.7-re vagyok kiírva és véletlen se júl.27-re???? És ha júl.27 is szülnék,ugyan minek ülne itthon egyedül,én a kórházban és mire hazajövök,meg vizsgálatokra mindenfelé menni kell,dolgozna....
Miki,hogy ez csak egy felvetés volt,meg persze ha később születik akkor tolódik,ja és mondom hogy tolódik ha ott már más lesz szabin,ehh.
Jó tudom hogy más férje se tud ennyit itthon lenni,de végig erről volt szó és biztonságot adott nekem a tudat.Erre...

evilany

[quote="brikancs"]T írta:brikancsünde bizony meg és pont előtte való nap kezdtem rózsaszín ruhácskákat nézni :-))) Még jó hogy csak néztem :-)) Várjuk mi is mit mondanak neked.

Brik

Tündié biztos lány :) volt magzatvíz vizsgálata.

Hát igen ez a kép egyértelmű.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.06.15 06:22-kor.

evilany

Bocs még egyet rakok fel remélem nem haragszotok meg a másikon csak a zacsit látni.

Kép
Itt jól látni, hogy kukink van :-)

Kép
Kép
Kép
brikancs

Szia Évi!

Meglepődtem rendesen, de olyan boldog voltam, nem tudom miért, de soha nem éreztem legbelül kislánynak. Én nagyon boldog vagyok az biztos. Igaz most neveken agyalok újra, de ez nem baj még van egy kis idő eldönteni:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Ja végre jól aludtunk,mert kicuccoltunk a nappaliba,járt a levegő,kellemes volt,ámbár 2.37-kor olyan lábikragörcsre ébredtem :evil: :evil: és annyira fájt meg nem volt benne erő hogy ráállni se tudtam csak jajjgattam :(

Intersparban Pampers pelus (4-9 kg-ig 72 db-os,következő méret 60 db-os) 2500 ft,akit érint.

evilany

Évi az nem kellemes a lábikragörcs, eddig szerencsém volt ennél a terhességnél még nem volt. Remélem megúszom:-)) Én is jobban aludtam mint előző napokban. Habár én olyan sűrűn megyek éjszaka wc-re. Gondolom azért mert az én babám nagyon lent van. Ezt mondták uh-n is meg éreztem eddig is. Néha olyan érzésem van mintha "el fogom hagyni útközben" érzés:-)
Persze tudom ilyen nincs.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Nekem másodszor görcsölt be,még mindig sántítok...:(
Brik ilyen el fogom hagyni érzés nekem tegnap volt,vizsgálat után,nem volt kellemes.

evilany

Évi én is tartok a következő vizsgálattól, mert annyira lent érzem és most hogy az uh is megerősítette. Meg ilyenkor a vége felé már a vizsgálatok is kellemetlenebbek, legalább is nálam az volt eddig a vége felé.

Szegény nem irigyellek. Reméljük nem lesz többé, hogy begörcsöl.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Huhh babám tekergeti magát odabent,örül a reggelinek :lol:

evilany

Na,bejelentkeztem UH-ra,most ellibbenek boltba,postára,megnézem van-e a gyerekorvos.

evilany

ÉLETJEL!!! :)
Sziasztok!
Ma kicsivel többet leszek :wink: már ha babóca engedi...olyan kényelmetlen ez a szék,ülni nehézkes már rajta...pedig olyan mint egy karosszék :(
Tegnap a nagy melegben csak szenvedtem,nem volt kedvem semmihez...apa szinte egész nap a gép előtt ült.Na jó...azért voltunk nagybevásárolni is :)

Egy szónak is 100 a vége....
Ház:
sehol nem tartunk...mire egyedül lekaparta a festéket,leglettelte,....a falba még vésni is kellett,mert csak egy konektor volt bent.
Após segített a páromnak,de szegénykém "kikészült".Még nincs egészségügyileg a helyzet magaslatán :( és mindkét karja megfájdúlt...bedagadt az arca is (szerintem a portól)....
Szóval vissza van a csiszolás és a festés...
Másik 2 szoba marad egyenlőre :(
Ha kész a nagyszoba,jön az előszoba,konyha-étkezővel és a fürdő...
Csajócák!!!!!!-Nem látom a végét :(
Úgyhogy júli 1-el nem tudunk költözni :(
Remélhetőleg hónap közepével azért össze hozzuk a dolgot!!!! :oops:

Köszönjük Fanni lába javul :)

Clárika-gratulálok a picike leányhoz! :) (irigykedem)
Hogy gyarapítom-e a tábort?????????????? hmmm
Majd 21-én remélem kiderül :wink:

Dia vigyázz magadra és óvatosan a takarítással :(

Maccs utólag is Boldog Szülinapot a fiúcskának! :) :)

Limo az előtej szuper :wink: Kiforrt mi????? :wink: -ez tetszik :D

Melisch szerintem a nagy meleg miatt is ingerlékenyebb az ember...meg hát a hormonok...én pl az életben nem sírtam ennyit mint ezalatt a terhesség alatt...hjaaaaa és mindenen fel tudom kapni a vizet :?

Ircsi fekete láb?! ez jóóóóóóó
Nekem a portól és a sarutól minden nap fekete...arról ne is beszélve hogy a sarokreszelővel nem tudok mit kezdeni,mivel nem bírok már lehajolni...én viszont így REPEDT sarkú lettem :D :D :D

Évi sajnálom a magzatvíz dolgot...remélhetőleg a sok folyadákod ismét megemeli!!!!Csak ne idegeskedj!!!!

Bévi nem semmi :( :( :( :( :(

Pécsiek! csütörtöki 4 órás tali OK...de előtte Clárika hajat vág 1kor a picike fiamnak :wink:

Azt hiszem mindent elolvastam....

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt!

Brik, gratula. Jól eltitkolta eddig a kilétét a bébid :D

Évi, lábikragörcs nem jó.
Én 4-ig alig aludtam, mert megállás nélkül rugdosott kifelé a jobb oldalamon. Most is ott kopog reggeliért :) :)

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Valamivel hűvösebb az idő mint tegnap volt...de vajon marad is???????

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

egy kép...többet nem mutatok..csak hogy lássátok sehol nem tartunk :(

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szia Szamóca! Köszönjük!:-) Már most szeret játszani :-)

Csillag örülök, hogy Fanni jobban van:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Csillag nemsokára kész lesz, tudom milyen mi sokat festünk, mert én imádom a színeket és a páromnak állandóan mondom mikor milyet szeretnék, szerencsére festő. Habár 3szori légmell után nem nagyon merem mondani neki, csak néha megjegyzem.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Csillag jó hogy jöttél,sajnálom hogy nem haladtok eléggé,nem irigylem a párodat se. Nincsenek testvérek,barátok,akik összefognának és megcsinálnák? Nálunk ezért jó hogy Mikinek 4 fiútesója van :) Bár abból sokszor csak 2-re lehet számítani,na de az is plusz 2 ember.Plusz barátok.

Repedt sarkú :) ez jó.

evilany

Sziasztok!

Ma ithhon vagyok...tegnap délutánig bent voltam Gáborral az iskolában, ilyen kisállatos napot tartottak náluk...aranyosak voltak a gyerkőcök...fura volt, hogy magáztak...meg, hogy Gábort is magázzák...elvégre kb. 10 évvel vagyunk idősebbek csak a nagyobbaknál, de nagyon kedvesek, meg a kollégái is...
Ja és tegnap mondta pont Gábor, hogy az egyik osztálya annyira hülye, nem lehet velük semmit kezdeni (most 3-os osztály), aztán az igazgató mondta neki, hogy pedig jobb, ha mehszokja őket, mert ötödiktől ő lesz az osztályfőnökük...hát nem kis szemforgatás volt...:P
Ja, meg reggel, amikor bementünk, megtudtuk, hogy egy nagyon kedves és aranyos kollégája vasárnap hajnalra felakasztotta magát...nagyon ledöbbent mindenki, senki nem látta/gondolta, hogy bármi problémája lenne...31-32 éves volt csak :(

Délután bementünk még a melóhelyemre leadni táppénzpapírt...ott meg az egyik kolléganőm (kb. 2 hetet dolgoztunk együtt, ő jött vissza az én helyemre dolgozni most gyesről) vett a manónknak kis ajándékokat: egy body-t, egy elefánis rágókát, ami csörög )Gábor itthon játszott vele, tök élvezte) meg egy tényérkát kanállal...nagyon kedves volt tőle, alig ismertük egymást...meg is köszöntem neki nagyon...tényleg olyan jó volt kapni...:)

Na, ma itthon, kb. semmitttevésre készülök, bár lehet, hogy kimosok egy-két cuccot a manónak, mert még semmit nem mostam ki...

Clárika, gratulálok nagyon a kislányhoz...én is buktam a tippelést, de nem is az volt a lényeg...:)

Évi, ne aggódj...minden rendben lesz Tomibabával...most már csak rosszalkodik, hogy idegesítsen titeket...
Amúgy egyik unokahugimmal volt, hogy hetedik hónapban meghalt az egyik rokonunk, aki közelállt az anyukájához, és a baba 7. hónaptól nem volt hajlandó nőni...akkor a doki mondta neki, hogy kezdje el nyomatni megint az elevitet, és így normál súllyal született meg végül a baba...
Császár miatt meg ne aggódj...a lényeg, hogy jól legyetek...:)

Brik...nem semmi, így elnézni...na ezért se kérdezzük mi meg...már nem is tudom, hanyadik ilyen esetet hallom, akkor meg nem mindegy, hogy tudom vagy nem?! :wink: (mi ilyen okból nem is mentünk 4D-re, na meg a doki a sima 2D-n is mindig megmutatja nekünk az arcocskáját, meg mindenét - kivéve kukika/nunika :) - , nagyon szép képe van, Gábor is mindent lát rajta magyarázás nélkül)

Bévi...te meg tényleg ülj már le egy kicsit pihenni...!!!

Ircsi...meccshez sok sikert, lehet, hogy elalszol rajta... :?

Őőőőőő...leet, hogy valakit kihagytam, azért bocsi...

Ilus

KépKép
badzsulka

Jó reggelt kedves Mindenki! :)
Több, mint 1 óra volt visszaolvasni.... na jó, közben írtam is .
Annyira jó, most éjjel nem kaptam hőgutát!

Evilany! Hiányolom az összefoglalót :wink: Görcsöm nekem is volt, azt hittem belehalok. A vádlim görcsölt be, amikor felkeltem... akkorát ordítottam... szegény párom, majdnem kiesett a szíve a rémülettől. Utána meg ott vergődtem, mert hozzáérni sem szabad, annyira fáj. Szóval megértem...

Bévi! Nagyon sajnálom a veled történteket. Szörnyű olvasni és valóban többet kéne pihenned! Próbálj meg "tojni" a dolgokra... Ha már a szép szót nem érti senki... :(

Az én babám nem tudom, hogy fent vagy lent vagy merre lehet, de van amikor éjjel vagy 6-8-szor ki kell mennem (valamikor csak csepegtetni). A "kiesik belőlem érzés" szörnyű, ezért szoktam gigatottyantásban menni, és így még a 120 éves nénik is sprinternek tűnnek mellettem. Nem zavar, inkább vagyok óvatos, mint hős.

Az apasági nem volt bonyolult, bár a doki által kiadott igazolás kellett arról, hogy mikor estem teherbe és mikor fogok szülni. A közjegyzőhöz (2300 Ft , ha jól emlékszem) nekünk (vagy a páromnak a meghatalmazásommal) akkor kell menni, ha világra jön a bébi és utána, ugyan azzal a lendülettel mehet is tovább a polg.mest.hiv-ba, ahol megkapja az anyakönyvet.

ŐŐőőő! Gratulálok a kisfiúvá lett kislányhoz és a kiderült kislányhoz! Kedvesek az UH képek :) :) :)

Hát, másra már nem emlékszem, mert (nem megfogadva a jótanácsokat) nem cetlizgettem magamnak :wink:

.. és annyira jól esne, ha néha hiányoznék én is a topicról /-nak. Azt nem írjátok sosem, hogy sz35? merre vagy?

Szép napot mindenkinek!
szilvi35

apukám most volt az oep-nél, hogy megkérdezze mizu tb ügyben, erre m nincs ügyfélfogdás... ezt nem hiszem el... :cry:

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Szamóca! Írtam privit tb ügyben!
szilvi35

Szia Ilus!
Köszi a dicséretet!:-)Az én páromnak is sokszor az a baja, hogy nem mindent ismer fel. Hát itt tényleg felismerhető minden:-)) Ugye jól emlékszem, hogy te fogsz az Istvánba szülni, te ott már mindent ismersz, már hogy mi hol van?

Szia Szilvi!
Köszi:-)) Szilvi igazad van :-)) Tényleg fura érzés, néha én is furán megyek ez miatt:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: