[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
Túlsúlyos kismama - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Gabber

Jól csináltad :P .
Habár a sorból kihagytad , hogy nekem is elment a bébim húsvétkor :( . Szar ez az év, de nagyon :( . Legalábbis nekem. És remélem történik már valami jó is. Pl. teherbe esem...hú de örülnék neki.

Tegnap voltam kint a temetőben, kidobáltam a koszorúkat, a szalagokat feltettem a fejfára. Hú de szar érzés volt.
Hagyatékit is el kezdtük intézni, az még szarabb. Sajna nincs más rajtam kívül, aki tudná intézni, így nekem kell apu lakásába rohangálnom a dolgokért. A héten is voltam kétszer. Hú, de sírtam. Jajj, de szörnyű. Voltam a piacon is virágot venni a sírra, hát az volt a legborzalmasabb. Apuval piacoltam mindig, ő mondta mindig, hogy mit hol vegyek, és segített cipekedni. Hát nem sok volt ahhoz, hogy a piac kellős közepén ne zokogjak. Hála közel van a a piachoz apu lakása, így a kapuig bírtam a könnyeimet visszatartani.
Jövő héten kezdjük eladni a házát, jön valami értékbecslő kedden, meg még be kell mennem a földhivatalba, hogy megkérdezzem van-e a nevén esetleg valami. Szóval intézkedek, de nagyon rossz.
ja, és ma jön a foci vb, úgy terveztük, hogy apuval nézzük, hát a tegnapi nyitókoncertet is sikerült végig bömbölnöm.

Kép

Kép Kép

Na jó sírósra sikeredtem, bocsi.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Barbi

Ha van erőd, írj valamit. Nagyon sajnálom, ami veled történt. Sokat gondolok Rátok. Puszi

Ancsurti

Elmentek a vendégek? Képeket várom.

Gabber

Szuerek a fotók, Lotti annyira cuki, ahogy nagylányosítva van.
Nagyon szépek a lányok, és nagyon hasonlítanak egymásra.

Nekem megvan H. Gabi száma, ha kell...
Sajnos nem tudok menni hozzá, mert nincs ki vigyázzon a kutyákra.
Remélem apa jövőre is mérheti a ringen az időt, és végre találkozhatok vele.

Marietta

Viszont apa mondta, hogy Győrbe is megy, hogy van-e ott valaki, akivel talizhatok. Mondom van, és már említettem is neki :wink: .


Conversano

Lovagolsz ilyen melegben is? Gondolom ilyenkor a lovalknak is jobb a hűvösben maradni.

Monixx? Ibag?

Bucus

Szoktatok még barátnőzni?
Biztos jó lesz nektek a horvátországi nyaralás.

Most nagyon mennék én is valamerre, csak keret nincs rá :( .
Majd talán a strandra.
Viszont tök jó programok leszenk a városban.
Vasárnap lesz a főtéren az István, a király, , hétfőn Keresztes Ildikó koncert, és ez mind ingyen. Ma meg holnap vendégekkel nézzük a VB-t.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.19 23:20-kor.
Vendég
 

 
 

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.19 23:21-kor.
Vendég
 


Gabber

Tudom, hogy nem úgy értetted..... :P .

Lotti nagyon cuki. Azt hiszem apa lassan készítheti a fegyverét..., Lili csábítani fog rendesen.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Gabber: elküldtem hgabi számát priviben. Tegnap írt üzit , hogy náthásak a gyerekek, majd még ír bővebben csak rohanásban volt.
Lányok még mindig gyönyörűek :P , imádom nézegetni őket, olyan szépek. Ebben a medencében én is eltudnám most képzelni magam.
Domi is még egy kicsit taknyos, remélem most már kilábalunk belőle.

Orsi: én benne vagyok a taliban :lol: :lol: . Úgy sajnálom, elhiszem, hogy nagyon nehéz lehet most neked. Sok erőt küldök!!!!!Nem csak te könnyezel , de ezek a képek láttán nekem is könnybe lába a szemem.

Ancsurti?? Hol vannak azok a képek :roll: :lol: !
marietta1982
 
 


Sziasztok!

Eselyem sincsen visszaolvasni rendesen....most is csak bekukkantottam.....

Orsi:nagyon sajnalom a szopit :( ,mindenesetre azert nagyon szep volt hogy eddig sikerult,es ha Odi nem akarja....hat az O valasztasuk ez most mar!!!Ugy latom nagyoskodik a kiscsajszi :lol: :lol:

Ezek az ugyintezesek Draga apukad dolgaival....egy kicsit sem konnyitik meg ezt a helyzetet......legy eros,mar amennyire lehet,es nem baj ha sirsz,ez igy normalis ilyenkor,talan megkonnyebbulsz valamennyire...majd ha mar ezeken tul vagy,akkor sikerul a lelkednek is megnyugodnia........en sajnos nem tudom milyen is a jo apa-lanya kapcsolat :( .....de a leirtak alapjan csodas volt a Tietek!Es ezek a kepek....... :cry: :cry: :cry:

Nemsokara biztosan hozzatok is bekoszont a golya ismet!!!!Csak legyetek tul ezeken a nehez napokon-heteken!!!

En nagyon szivesen vigyaznek a kutyusokra...ha tehetnem!! :wink: Csak mehess egy picit kikapcsolni,baratkozni....sajnalom hogy senki nem tud segiteni......a cicakat mi itt tudjuk hagyni max.3 napig....kajat kikeszitek egy vodorrel+vizet....de 3 nap utan mar kell hogy valaki benezzen rajuk.....megertem ezt a problemat,amig kutyaval eltem,vagy vittem,vagy sehova sem mentunk....
Szomszeddal sem vagytok annyira joban???

Gabber:annyira klasszak a kepek,latszik rajtuk hogy elvezitek a programokat!!!A lanyok csudapofik :lol: :lol: :lol: Es rajtad is erezheto,hogy nincsen annyi gond-baj-betegseg!!!Sugarzanak az irasaid 8) Fogyi:hat majd lemegy a sok kilo,ha futsz is rendesen...most is mesz a hetvegen????Sajnalom a sulit,hogy nem mentel....bennem nincsenek ilyen ambiciok mar,amugy sem erdekelne semmi mas a szakmamon kivul...jelenleg csak a nyelvet kene tanulnom,es sinen lennek...azert ne add fel szerintem!!!
Lili edes a cica festessel,es ahogy elvezi a programokat,na meg az a pozolas a medenceben :lol: :lol: Lottus meg ahogyan kipurcant a kocsiban a melegben...enyemlanyom mar egy fejfedot sem bir el magan....hiaba szoktattam...jol el is ahgytuk az egyik kendonket,mert letpte,eldobta....Lili-uszas: :lol: :lol: :lol: :lol: fo a magabiztossag!!!
Mi is vizibuzik vagyunk!Csak itt nincsen nagyon strandolasi lehetoseg...pedig rendesen vannak 35 fok feletti homersekletek....bar en inkabb tora mennek.....a strandokat nem komazom,de bevallalnam most mar azt is:)mennyi versenyem volt anno a Kondorosi uszodaban.....Lottus teper ezerrel???Na mindjart jon a java...nalunk nemsokara onnallo jaras lesz ahogyan elnezem a kiscsajomat....mar nem ugy van hogy csak leteszuk valahova oket,es ott maradnak...felelmetes tempoban haladnak maszva-allva :lol: :lol: jo kis moka!!!

Marietta:annyira jo lett az a torta,semmi baj nincsen a kinezetevel!!!!ugyes vagy!Mondtam apanak hogy ezt keszitetted el,es o is erre szavaz!!! :lol: En meg lehet csinalok turotortat is.....jaj nem is tudom hogyan legyen,ezen agyalok napok ota,mert par gyereket meg szeretnenk hivni,de a kertben csak beton van,nincsen szekunk,asztalunk,ernyonk kintre,ido kene a sutesekhez is...jajj de nehez ez igy.....kene valami segitseg nekem....
Nagyon nagy fiu Domi,igazan jok a kepek!!!Es a kereszteloson igazi kiralyfi :wink: :lol: :lol: szupercsini a srac!!!Turte a fejen a party sitykat?Mi is kaptunk multkor,de egy baban sem maradt meg....

Bucus:orulok hogy a szoja cuccoktol nincsen baja Lottusnak!!!En szeretem a szojat :lol: bar mostanaban kevesebbet eszek.....Latom szeret olvasni a csajszi :lol: meg mtogatni avval a csepp kis ujjaval :lol: akarcsak Hangi....meg hintazni is :lol:
Remelem azt az ejszakat nem ismetelte meg babacskad.....nalunk is volt multkor egy hasonlo....
En kavezok napi 1x.....nalunk nem kavar be...de ne igyad ha ugy latod hogy amiatt lehetett.....

Hendegabi:gyogyuljatok mar vegre!!!Hianyzol nagyon!!!nem baj ha nem tudsz visszaolvasni,csak gyere par sor erejeig!!!

Ibag:gyere meselj :wink: !

Barbara:hogy vagytok???

Conversano:basszus Marcipan mekkora fiu!!!Nagyon laza a pancsiban,igy tenyleg konnyu :lol: :lol: :lol: nalunk most huvos ido volt,de mar varom hogy a mi kis mednecenket is birtokba vegye Hangi :lol: :lol: :lol: kivancsi leszek mit szol hozza!!!Itt a parkokban van par helyen vizspriccelo.....ott jatsznaka a kicsik....nem tudom mikor inditjak be oket.....szerdan megint elhules volt 16 fokokkal....de szerencsere jon a joido megint!Szegeny pacik is nehezen birhatjak ezt a hogutat....

Rolunk:Fogyim megszakadt egy picit 2 nap erejeig,de mar tegnap ota ujra feherjenappal megyek tovabb....nem merlegeltem,majd gyuminap fele.....

Az elmult idoszakunk eleg porgosre sikeredett,nagyon elveztuk!!!
Szombaton atmentunk egyismerosunkhoz,ahol Robert napot unnepeltek :lol: na en tobb mint 1,5 ev utan ittam egy kis Baccardit,rendesen becsiccsentettem,szerencsere Hangi nem produkalt semmi furcsat,mert szopi az volt....es orulet hogy szereti a nyuzsit...ejjel 1-re ertunk haza...
Masnap rendbetettuk a lakast a vendegek fogadasara,foztem,majd delutan kimentunk a dobfesztivalra,amit Kukacka megint csak jokedvuen fogadott...tancolt,maszkalt,magyarazott,kacagott szokas szerint 8)
Hetfon koran keltunk,mert fogaszatra mentunk,majd a repterre...haza lepakolni felfrissulni,majd a nyakunkba kaptuk a labunk,es bementunk a varosba nezelodni.A vendegeinknek nagyon tetszett,de keves volt az idonk sajnos,igy is este 10 fele ertunk haza...furcsi elmaradt,utkozben volt alvas az uj babakocsiban,vittem kajat,szoval sikeresen vettuk az akadalyokat.Elvezem hogy a kiskocsival mar lehet priman kozlekedni villamosozni,buszozni,metrozni,setalgatni,es meg fer is bele cucc,es Makika is tud benne aludni rendesen.Masnap ismet koran elindultunk itthonrol,vonat :arrow: Niagara! 8) Erdekesen alakult,sehol nem volt feltuntetve hogy at kell szallni majd buszra,igy le is kestuk a csatlakozast...1,5 ora csatangolas egy kis varosban,ettunk,vasaroltunk,majd irany tovabb busszal....Hangi szerencsere aludt a vonaton is buszon is,persze a cicimen :lol: kenyelmes volt es tiszta az osszes jarmu,hetkozben leven semmi tomeg,szinte elvetve par ember,tehat nem okozott gondot a csocsoztetes sehol sem 8)
Delutan 3ra meg is erkeztunk a vizeseshez,kicsit korbeneztunk,bar mi mar voltunk,majd el is indultunk vissza 3an, a vendegeinket ott hagytuk jojjenek a kesobbi vonattal!
Hangi eloszor nem latta a vizet a babakocsibol,de mikor kivettuk,megmutattuk,csak csodalkozva huhogott :lol: :lol: es mutogatott a nagy vizre!Tudni kerll,hogy a niagaranal szinte 5-10 percenkent esik picit az eso,mert szall felfele a sok para,ami egyszercsak le is hullik...Hangi ugy kacagott ezen,csurgott a fejerol a viz :lol: :lol: es atncolt az esoben a fuben!!!
Enni mostanaban nem eszik olyan jol ebedkor,de azert kinalom rendesen....probaltuk ezt megoldani utkozben is,vettunk pici hutotaskat,abba csomagoltam reszelt,szeletelt gyumiket,tapszert,gabonapelyheket,zoldseget......
Mi este 8ra ertunk haza,vendegeink ejjel 1/2 1re!Hangi nagyon jol alszik,max 1 ebredese van ejszaka,de persze jol ki is purcant a nagy kirandulastol...Napkozben a 2 ora alvasa megvan,de mar csak napi 1x.....
Masnap nem mentunk sehova,csak az otthoniak be a varosba...en tettem vettem,Hangi kipihente magat,majd delutan kikisertuk a vendegeket a repterre.....
Nagyon jo volt ez a par mozgalmas nap!!1Rajottem,hogy vegre tudunk siman utazgatni az uj babakocsival,semmi gaz egy 5 oras utazas :lol: :lol: igy remelem mar a messzebb levo ismeroseinkhez is le tudunk majd ruccani :lol:
Tegnap takaritottam vegre,mert elmaradt par nap,es muszaj volt,meg mostam,stb......jol el is szladt a nap,de azert meg megejtettuk a jatszoterezest,ami elmaradhatatlan most mar!Atlagban 3 orat kint vagyunk ha jo az ido!!!
Ma itt probalok irni,meg olvasni,apa hazert vegre jo koran,keszulunk vasarolni,majd uszodaba este 3asban...
Ja sikerult regisztralnunk babauszasra,juli 3tol megyunk!!!
Nagyjabol ezek vannak,fogyizok,Hangizok es repulnek a napok!!!

Probalok jonni is,mert hianyzik am a beszelgetes!!!Csak hat elvezni kell ha valami progi van....es ha itt a joido!!!

Most megyek,majd este kicsinyitek kepeket,mert mar keszulodnom kellene....

Jok legyetek es ugyesek,ja es le a kilokkal :wink: !!!

Kép
Kép
ancsurti
 
 


http://www.youtube.com/watch?v=tytEHJcvVo4

Csak egy rovid szosszenet,amig nem hozok kepeket.....de lehet mar Conversano es Marietta lathatta a facebookon amiket feltettem este...majd hozom oket ide is :wink: !

Kép
Kép
ancsurti
 
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.19 23:22-kor.
Vendég
 


Sziasztok!

Hoztam kepeket :lol: nem keveset :roll: :oops: :oops: nem tudtam jobban szortirozni.......vannak 2 hetesek,a tobbi friss!(dobfesztival+Niagara)

Tenyleg sok lesz :wink:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

......ennyit rolunk :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: ....

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Gabber:hihihi igen a kocsi nem gurult el :lol: :lol: :lol: kisse nyomatekosan jeleztem apanak 8) aki 1 centire allt tole.....
Tortarecepteket odaatra tettem,de kitoroltem...aztan hoztam ide,szerintem 2 oldalnyira lehet innen :wink:
Jo kis tortat sutsz Te is!Epret adsz mar Lottusnak?Vagy levagod a magos reszet???Nem semmi unneples lesz....en is tervezgetem,de nem tudom sikerul-e kivitelezni :roll: annyi minden kene hozza....meg egy kinti asztalunk sincsen,nemhogy szekek,napernyo....es meg sutni-fozni is :roll: :roll: :roll: Majd kitalalom nemsokara!
Az a lany,aki itt volt nalunk vendegsegben,o is indul a hetvegi maraton valton :lol: ...sok sikert,ugyes legyel!!!
A pancsiert irigy vagyok!!!Itt most megint borult az egbolt,sehol egy napfeny.....mindjart esik....bar az otthoni meleget csak vizben lehet elviselni!
Koszi a hireket!!!

Hasznaltok legkondit?Mi igen,nagyon brutal a paratartalom,ha itt beindul a joido.....szerencsere mi allitjuk be 8) ,tavaly is nyomattuk,Hangi is csak igy tud aludni jol....

Hendegabi:sajnalom mar megint ezt a fulladast...Noci gyogyuljon!!!
Neked meg gratula a fogyihoz!!!Ugyes vagy!Gyere es dicsekedj ha lesz idod es geped!!!

Csajok!Mindenki husol valahol???Jol vagytok???

Fogyi:tegnap karfiol levest ettem,vacsira pedig kinainal vettunk zoldseges rizst...isteni volt!!!Ma csinaltam maglyarakast!!!Ezer eve nem ettem.......nekem izlett,bar apanak nem lesz eleg edes :roll: ...pedig ra raferne a kaloria :lol: :lol: :lol: de hiaba etetem :roll: :roll: semmi haszna.....
Meg csinalok apanak valami kajcsit.....de mit????Megint bajban vagyok :roll: :roll: :roll:

Figyu csajok:nem tudtok ulokad lelohelyet?Ami max.105 hosszu,hagyomanyos,siman lehet muanyag(az az uvegszalas vagy mi a szosz)ja es ne legyen horror aron.....elfogyott amit kineztek nekem otthon a garzonunkba,es felujjitasra szorul....es mar ideje lenne kiadni,mert a hitel cseng........surgos volna :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
ancsurti
 
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.19 23:25-kor.
Vendég
 


Gabber!

Remélem júliusban összefutunk :) A képek nagyon jók, szuper,hogy ennyi jó programotok van. Lili annyira emlékeztet az unokatesómra ,mikor kicsi volt :)

Orsi!

Annyira szeretnék valami okosat mondani ,de nem megy:( Nagyon elszomorodtam a képeid láttán:(:( Olyan könnyű leírni azt,hogy sok erőt kívánok,pedig tényleg így gondolom,de nem tudom,én,hogyan viselném ezt a helyzetet..valószínűleg sokkal gyengébben..Elmondani nem tudom,hogy mennyire sajnálom..

Lovazás,khm... tegnap késő délután mentem ki lovagolni,olyan 6 körül. Forróság már nem volt,de szúnyog annál több (amúgy nem értem,hogy mi a fenének nem kísérleteznek ki egy zsírszívó fajtát is). Azt tudtam,hogy nem fogok korán hazaérni,így most volt az első alkalom,hogy nem voltam otthon fürdetésre. Nekem olyan lelkifurkám volt,mint állat. Állandóan hívtam az embert,hogy minden oké? Ő meg csak mondta,hogy ne parázz már,lovagolj nyugodtan! Jössz,amikor jössz! Tudtam,hogy minden oké,de mégis.. rossz érzés volt.

Tyűűű Ancsurti,micsoda képek!!
Oda-vissza megnéztem vagy 5ször :) Azon röhögtem,hogy Hangi és Marci egy tánc suliba járnak :D Bár Marci részt vett valami továbbképzésen is,mert ő a fejét is úgy tudja rázni közben,hogy becarás :D
Nekünk nincs légkondink,de tegnap este már komolyan elgondolkodtam ,hogy lesz. 29 fok van az emeleten.
Kád: Hirtelen ezt találtam
http://arkoz.hu/furdoszoba/keres/ulokad

Dobok pár képet.

Kép
Az új hobbija
:roll:
Kép
A nemtomilyen kövirózsám
Kép
És végül egy rövid video.
http://www.youtube.com/watch?v=uF9EzgmFsGg
Vendég
 


Sziasztok

Ancsurti

Szuperek a képek.
Látom az apa olvasóknak is kedvezel, a cicis kép nagyon szexis :lol: .

Conversano

Marci nagyon édes, és a videó :shock: , olyan édesek, ahogy lendületből elindulnak.


Én is adok Odinak szamócát, még magában is ette, maggal együtt :oops: , nem lett semmi baja. Aztán kb. 1 hete megnéztem, hogy csak 1,5 éves kórtól lehet adni nekik szamócát, így csak tegnap kapott megint, de lehámoztam a magos részét.
Különben nem lett semmi baja.
Csokit meg 2 éves kortól ajánlott adni, hát én ezt a tanácsot sem fogadtam me, tegnap kapott először túró rudit. Húúú, de ízlett neki :P .
Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Sziasztok

Orsi:
Nagyon sajnalom, hogy Neked kell intezni mindent. Igy biztos, meg nehezebb. Sirdogalj nyugodtan, valahogy ki kell engedned magadbol az erzeseket. Apukad kepeid lattan, es az irasodbol arado szomorusagtol meg en is sirva fakadtam. De meglatod enyhulni fog a fajdalmad. Hamarosan jon hozzatok a Kisteso is. Sokat gondolok Rad, es szurkolok a babahoz. Kitartas Csajszi. +++++
Tenyleg jo programok lesznek, az Istvan, a kiralyt en is ugy megneznem egyszer. Probalj elmenni, es kicsit kikapcsolni.

Baratnozni meg szoktunk, persze, ha jo ido van akkor szoktunk egyutt setalgatni. A Lanyok meg annyira nem mernek egymashoz kozeledni, illetve ha megis akkor az egyik el kezd sirni es akkor a masik is rakezd. De inkabb a masik kislany a felosebb, es sirosabb.
Lotti kezd kinyilni az emberek fele. A multkor voltunk bevasarolni a tescoba, es Lotti az Apukaja kezeben volt. Egy pasinak ugy belekapaszkodott a ruhajaba...az meg visszanez hogy ki volt, es latta, hogy csak Lottus. Na erre elkezdett magyarazni Lottinak, hogy milyen dolog ez, meg gagyogott Neki. Lottika meg csak nyugodtan, mosolyogva hallgatta az embert, majd a vegen papazott nekik. :lol: :lol: :lol: A kis Dragam mindenkit levesz a labarol. :D

Gabber:
Sok sikert kivanok a futoversenyhez, csak ugyesen. A Mekibe meg tenyleg csak ovatosan. :wink:
Koszi a szobabicaj felajanlast, aranyos vagy. :D De tenyleg nem tudnank elhozni, es ugy nez ki, hogy kapok egyet szulinapomra. :D
A Lanyok gyonyoruek, mint mindig. :D

Ancsurti:
Mar en is lattam a kepeket fb-on, de van par amit oda nem raktal fel. Annyira gyonyoru helyen voltatok (irigy,irigy), es nagyon orulok, hogy jol ereztetek Magatokat. Hangi pedig egyszeruen gyonyoru, es egy kis hos, hogy ilyen jol viselte az egesz napos programokat. De azert ez annak is koszonheto, gondolom, hogy Ti amugy is sokat vagytok kint, nem?
Igen, Lottus szeret olvasni, es mutogatni, meg hintazni :lol: :lol: Nem is konnyu Rola mar fenykepet, meg videot csinalni, mert amint eszreveszi a kezemben a fenykepezot, O maris jon es kivancsian mutogat.
Szerencsere azt a hosszu ejszakazast nem ismetelte meg azota (kopp,kopp,kopp) de valamelyik nap reggel 5-kor keltett es nem birtam vissza tenni megint. En megint csak 4 orat aludtam, O meg 3x is aludt aznap. Kavet tobbet nem iszok, nem is szoktam miota nem dolgozok, csak akkor kint voltunk az obolben setalni es Apa almos volt ejszakas utan, O akart inni, hat mondom en is iszok, mert ezer eve nem ittam. Hat nem is kellett volna.

Conversano:
Hat bocsi, de megsem rakom fel a kepet a Marci hasonmasrol, mert visszaneztem es osszehasonlitottam Marci uj kepeivel, es megallapitottam, hogy nincs meg egy olyan szep es helyes kisfiu mint Marci. A hasonmas a kozelebe sem er, csak akkor hirtelen ahogy atlapoztam az ujsagot olyannak tunt, mint Picifiad. :oops: :oops: :roll:
Hihetetlen, hogy milyen ugyesen tud mar menni, nagyon profi a Kissrac. :D
A viragod gyonyoru. :D

Barbara:
Tovabbra is gondolok Rad, remelem hamarosan visszatersz hozzank. Pihengess, es ha van kedved akkor irj. Remelem jol vagy.

H.Gabi:
Gyere maaaar! Olyan kivancsi vagyok, hogy mi ujsag van Veled, es hogy hogy allsz a fogyival.
Nocit sajnalom a fulladas miatt. Sok-sok puszika Nektek.

Mi tegnap vettunk Lottusnak egy uj babakocsit, ez mar tok jo, kicsi es konnyu, es vegre szep lanyos, mert piros. Lottusnak is tetszik. Hasznaltan vettuk, felaron, es nagyon szep allapotaban van. Szerintem tok megerte. Majd haza is azt visszuk mar. Tok jo lesz, mar nagyon varjuk, hogy indulhassunk. Mar csak 3 het! :D :D :D
Ja, ma lehet megvesszuk a szobabicajt. Apa azt mondta, hogy nezzem ki milyet szeretnek es delutan elmegyunk megvenni. Olyan jo lesz. Bar igazabol cross trainert szeretnek, mert azt tok szerettem hasznalni az edzoteremben, de sajna az nagyon draga es nagy helyet is foglal. Igy is at kell rendeznem majd a placcot, hogy legyen hova tenni a bicajt. :? :roll:

Ma kemenyito napom van. Ebedre rantott karfiolt fogok csinalni, meg Apanak rantott csirkemellet. Karfiolt utalok panirozni, de annyira szeretem, olyan fincsi.

Na lepek is, majd lehet jovok este ha Apa elment dolgozni. Puszoka

Kép
Kép
bucus80
 
 


Orsi :)

Hát kész vagyok Odin :lol: :lol: Megzabálom !! :)
Muszáj volt megcsinálnom
vannincsvannincsvannincsvannincs
Kép

Bucus :)

Marci köszöni a bókot,de az anyja pirult bele :)
Babakocsi :arrow: mutiii!!
Vendég
 


Conversano

Hát az anyja piruljon is bele, mert Marci tiszta anyja :P .
ja, olyan szúnyog zömmöghetne felém is, amelyik a zsírt szívná....
Én már nem foygok 3-4 hete semmit, lehet , hogy közbe játszik, hogy már nem szopiztatok.

Képzeljétek, anyuék Tiszaalpáron vannak, és mondta, hogy a vadállatokat mentik csónakokkal a helyiek. Állítólag a vadállomány 90 %-a elpusztult az árvíz miatt :cry: . Mesélték neki, hogy ha találnak is egy kis vízmentes szigetet, ahogy meglátják az embert, megijednek, és belefutnak a vízbe, ahol megfulladnak :cry: .
Ma 3, 3 napos őzikét visznek a kecskeméti vadasparkba a többi gidával, a felnőtt őzeket, szarvasokat áttelepítik más ármentes környezetbe.

Köszi a vannincsvannincset :P .
Bucus


Én is nagyon szeretem a rántott karfiolt, de már vagy 1 éve nem ettem. Majd csinálok Odinak, bizti ízleni fog neki.
Odinak is vannak az utcában barátnői, de ő a legelevenebb, mind közül, múltkor az óvodás barátnőivel úszott a homokban. Végre most már nem csak áztatás miatt fürdik Odi esténként, van mit lemosni róla. Tényleg ti már használtok szappant? Lehet ilyen piciknél már használni?


Voltunk a héten a gyerekorvosnál, aki keveselte Odi súlyát (7600gramm), így augusztus elején látni akar minket. Mondta, hogy lehet felszívódási problémája van Odinak, lehet lisztérzékeny.
De szerintem kutya baja, csak ő ilyen fajta.
Hiába mondtam a dokinak, hogy nem a lisztes dolgok adása után kezdett csökkeni a hízása, ő már november óta havi 250 grammot hízik.
Meg nincs is kiütése Odinak, sem hasmenése, ami a lisztérzékenység velejárója.


Valamelyikőtök nézi a foci VB-t?

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Sziasztok lányok!

Itt vagyok,mert már nagyon hiányoztatok!!!!Jó veletek dumcsizni!
Kicsit lenyugodtam és megpróbálom elfogadni ami történt,mert másképp nem tudok tovább lépni!!!!Nehéz ez az egész,nagyon nehezen emésztem ezt a dolgot,hiszen nagyon-nagyon szeretnénk már kisbabát és annyira boldogok voltunk,hogy végre sikerült és erre elvette tőlünk a sors!!! :cry: Rettenetesen fáj és nem fér a fejembe,hogy mivel érdemeltük ki ezt!?De próbálom túltenni magam rajta és tényleg,ha ésszerűen gondolkozok akkor jobb ez így,mint ha beteg babám született volna!De akkor is eszméletlen rossz!Próbálok arra koncentrálni,hogy nemsokára ismét lehet próbálkozni és lehet még kisbabám,nem is egy!!! :)
Nem tudjátok mikor lehet újra próbálkozni,mennyi időnek kell eltelnie,ha ilyen történik???
Mert dokimmal még erről nem beszéltem,majd 28-án megyek hozzá kontrollra és akkor úgyis megkérdezem,csak kíváncsi lennék addig is!
Remélem nem kell sokat várni!!!!!!!Sajnos nekem a gyógyszer nélkül nem is jönne össze,így mindenképp úgy kell cselekednem ahogy a dokim mondja!És ha azt szedhetem akkor már remélem hamar össze jön a babácska!

Szuperek a képek,mindenkié!!Gyerekek édesek,gyönyörűek,tündériek!!!!Csajok ti meg nagyon csinosak vagytok!!!

Majd én is rakok fel Vikiről képet!!Élvezi a meleget,a medencéjét....
Ő tartja bennem a lelket,ha ő nem lenne akkor sokkal rosszabb lenne!Mivel ő nem tudja,hogy lett volna kistesó így elötte nem is szomorkodhatok,mert egyből észre venné,hogy valami nincs rendben!
Ovinak vége lett,már itthon lesz velem a nyáron!
Jövőhéten csütörtök este megyünk Pestre anyukámékhoz!Ott leszünk másfél hetet!27-én este jövünk haza!Alig várom,hogy ott legyünk!Karácsony óta nem voltunk ott!!!

Most mennem kell!Este majd jövök még,csak Vikikém a medencébe készül és figyelnem kell rá!!!!

Puszi csajok!!!!!

Kép
barbara83
 
 


Tök unalmas a meccs...így még rakok pár képet.

Valamelyik nap készült a kép, így sikerült kiszednem a gumit a hajából, mintha most jött volna a fodrásztól, nagyon kemény:
Kép

Itt meg készültünk kifelé, krémes az arca, apa fújta a buborékokat.
Ja,és nem esett le, csalóka a kép :P .
Kép

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Barbi

De jó, hogy jöttél.
Okosan látni a dolgokat nagyon jó, de nem mindig megy, sőt....

Azt nem tudom, hogy mikor lehet próbálkozni, szerintem 1-2 hónapot tuti várni kell majd....és akkor remélem már együtt várhatjuk a kistesót.

Várjuk Vikiről a képeket, vigyázz rá a medencében, ülj be mellé.
Puszi

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Sziasztok csajok!!!

Bekukucskaltam :lol: :lol: :lol:

En elajulok ezeken a gyerkokon!!!!Gyonyoruek egytol egyig!!!! :lol:
Marci nagy kope,az biztos,a szeme sem all jol!!! :lol: :lol: Latom szortirozza a cd-ket :wink: ...en elzartam a cumokat,de rajott hogyan kell nyitni a szekrenyt a kulcsal,igy most a kulcsot is eldugtam :wink:
Odi meg egy csinibaba,akarmennyire is maszatos a turoruditol :lol: :lol: es az a hajszerkezet :lol: :lol:

KEPEKET KEREK MEG-MEG-MEG!!!Annyira jo latni a sracokat!!!

Most hirtelen ennyi,mert csak atfutottam,sietunk be a varosba,ha minden jol megy,akkor Norkiliekkal randizunk,itt vannak Torontoban :lol: 8)

Holnap jovok erdemben is,sajnos nem igazan olvastam most.....bocsi!

szep napokat!

Ja a zsirszivo szunyogon behaltam :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Ancsurti

Norkilit sokszor puszilom, és kérd meg, hogy csatlakozzon közénk.
jó talit

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Na hoztam képeket!Először rakok fel olyanokat amiken Vikikém még kicsi volt,hogy lássátok a kis drágámat milyen volt régebben!!
Aztán pedig kicsinyitek tegnapi meg mai képeket,mert sikerült fényképezőt szereznem,kértem kölcsön egy ismerőstől! :)

Orsi!
Odi egy tündér,nagyon édes!!!!
Hát igen az szuper lenne,ha együtt várhatnánk a kistesót! :D
Remélem így is lesz,nagyon bízok benne!

Ancsurti!
Látom rengeteg programod van,szuper!
A képeid nagyon jók,biztos szuper volt a kiruccanás!
Hangi nagyon édes!!!

Na akkor jöjjenek a képeim! Kép
Kép Kép Kép Kép

Mindjárt rakom a mostani képeket!

Kép
barbara83
 
 


És íme Viki így bírja a meleget! :D

Kép A hintán: Kép Gyönyörűm: Kép Így úszik ő: Kép Katicát talált: Kép Barátnői is átjöttek pancsolni: Kép Édesem alszik: Kép Vacsi:

Hát egyenlőre ennyi!Remélem nem túl sok! :D
Ja ahol alszik az kicsit régebbi kép,mert már nem takarózik ilyen vastag takaróval,mert sajna itt bennt nálunk most 28 fok van,tehát nem fázunk!! :lol: Ott csak egyik nap délután beájult,csodálkoztam is azért fényképeztem le,mert nekem 2 éves kora óta nem alszik nappal,így ez ünnepélyes pillanat volt! :D

Most lépek,mert lassan be kell dobnom a kádba! :)
Bár kapott most egy óra haladékot,így hogy nem kell oviba menni,nem 7-kor,hanem 8-kor kell fürcsiznie a nyáron!
Ilyenkor a szöveg:"de anya még világos van nincs este!" :lol:
Végülis igaza van! :D

Jó éjt nektek is!!!!!!!!Pusy!!!!!

Kép
barbara83
 
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.19 23:27-kor.
Vendég
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.19 23:28-kor.
Vendég
 


...még csikizek... :roll:
Vendég
 


Sziasztok

Ujra itt vagyok. Apa elment dolgozni, Lottus alszik, magam vagyok. :(

Orsi:
Odi csuda edes, annyira aranyos kis pofija van. A turorudis kepek nagyon jok lettek. Olyan kar, hogy Lottusom allergias a tejre, en is ugy megkostoltatnam Vele a turorudit. Talan egyszer kinovi ezt, es O is megtudja milyen fincsi is az.
Az arvizben elpusztult allatokat nagyon sajnalom, es persze az embereknek sem lehet most konnyu dolga. Annyira szomoru a helyzet, rettentoen sajnalom oket.
Nem tudom, hogy mennyire jatszhat kozre a nem fogyasodban az, hogy mar nem szopiztatsz. Szerintem ennyi ido elteltevel mar nem hasznalunk fel annyi energiat a "tejcigyartashoz", hogy segitsen a fogyasban. (en egyaltalan nem fogytam tole) Bar ki tudja, lehet van benne nemi igazsag.
Mi nem hasznalunk szappant Lottus furdetesehez. Viszont furdetot meg mindig teszek a vizebe. Bar O meg mindig csak azik a vizben, mert meg eddig nem volt piszkos. Alig varom mar, hogy menjunk haza, es tudjon anyosomek kertjeben homokozni, meg foldet turni. Kivancsi vagyok mit fog hozza szolni, tuti megeszi majd eloszor. :lol:
Minket nem erdekel a foci. :roll:

Barbara:
De jo, hogy ujra jottel. Orulok neki nagyon. En nem tudom, hogy mennyit kell varni ilyenkor, de szerintem is legalabb 1-2 honap.
Ugyesen, es csak pozitivan. A kisteso jonni fog nemsokara meglatod.
Viki nagyon szep kislany, jol sikerultek a fotok. Bar ilyen szep csajszirol nem is lehet rossz kepet csinalni.

Ancsurti:
Remelem sikerult talizni Norkilivel, es nagyon jol ereztetek Magatokat.

Gabber:
Meg mindig csikizel??? :lol: :lol: :lol:
Gartulalok a jo teljesitmenyetekhez a futoversenyen. Nagyon ugyik vagytok. :D
A kis feltekeny Lili... de edes lehetett :lol:

Conversano:
Nem kell pironkodni, ez az igazsag. Nagyon helyes kispasit hoztatok ossze. :wink: Es tenyleg tiszta anyukaja. :wink:
Majd csinalok kepet a babakocsirol, es megmutatom. :)

Hahahahhaaaa! Es a vegere:
Ma megkaptam a szobabicajomat. :D :D :D Tok jo, mar ki is probaltam, es szuperul megy. Csak fel orat tekertem, mert Lotti nagyon nyugos volt, es egyfolytaban ott volt korulottem, es bombizett. De igy is elegettem 300 kaloriat a gep szerint. Nagyon joooo. Holnap megprobalok 1 orat letekerni.
Apa aludt delutan, mi meg Lottival furodtunk egyet egyutt este. Lottus olyan edes volt, nem tetszett Neki a nagy viz, elkezdett sirni. Akkor odavettem a hasamra es ugy fekudtunk a kadban, kozben locsoltam a hatara a vizet es simogattam. Annyira jol esett, hogy hozzam bujt. Mostanaban miota ilyen kis sajtkukac, nem marad meg meg a kezunkben sem sokaig, most meg tok sokaig csak igy fekudtunk. Minden csendes volt, es csak mi voltunk ketten. Nagyon jo volt... :D :D :D

Hoztam egy gyonyoru szamot. Biztos hallottatok mar. Ma 3x is meghallgattam es mind 3x elpityeredtem magam. Tessek, hogy Ti is pityereghessetek:
http://www.youtube.com/watch?v=IzBJqegqcp0

Most pedig elhuzok lassan aludni. Puszi mindenkinek.xxx

Kép
Kép
bucus80
 
 


Sziasztok!Jó reggelt!

Nem bírok aludni olyan meleg van itt nálunk,pedig már kinyitottam az ablakokat is!Éjjel sajnos nem lehet nyitva hagyni,mert eszméletlen sok a szunyog és Vikit meg engem imádnak! :D

Gabber!
Persze úgyis dokimmal megbeszélem,hogy mikor lehet majd újra próbálkozni,csak kíváncsi voltam ti mit tudtok erről!Hát azt én is úgy tudom,hogy egy menstruációt meg kell várni mindenképp,de nekem ezzel megint problémáim lesznek az tuti,mert tavaly augusztus óta nekem nem igazán jött meg,sőt egyáltalán nem!
De egyszer megjött idén januárba és fél nap múlva semmi nem volt,elmúlt! :? Na mindegy ezt úgyis dokim szépen elmagyarázza majd!
Szerintem is valamit félre értettél,mert azt írtam,hogy Viki nagyon várja már a kistesót,de már másfél éve nagyon várja,folyton nyúzott érte(de sajna nekem nem megy olyan könnyen a teherbe esés,csak neki ezt hogyan tudnám elmagyarázni,így mindig mondtam neki várjon türelmesen)és most,hogy sikerült a baba,de veszélyeztetett voltam így nem mertem elmondani neki,nehogy baj legyen és csalódás érje,mert az nagyon rossz lett volna neki is!
Kisfiút pedig arra írtam,hogy valaki kérdezte milyen nemű kistesót szeretnénk és arra írtam,hogy jó lenne egy fiú a kiscsajszim mellé,bár egy fiú tök fura lenne,mert már hozzá szoktam a kislányhoz! :D Valamit itt érthettél félre! :)
Vikinek pedig egy kicsit füllentettem(kegyes hazugság volt),hogy miért vagyok a kórházba!Azt mondtuk neki,hogy "anya egy éjszakát nem lesz itthon,mert a doktor bácsi megműti,hogy lehessen nemsokára kistesó!" :oops: Szerintem jobb volt ez így,mint az igazság és ennek örült is és nem következtek a "miért"-ek!
Én örülök,hogy nem mondtam el a Vikinek,mert hatalmas csalódás lett volna ez neki,hogy mégse lesz tesó!Ha megint összejön a baba akkor se szólok neki szerintem csak a 12.hét után!
Ja amúgy Viki kislány testvért szeretne,ő már régebben kijelentette,hogy neki csak lány tesó kell! :D Mondom neki és ha fiú lesz?Válasz:elajándékozzuk :lol: :lol: Hát mondom az nem úgy megy ám! :shock: Kis drágám,de akkor még kisebb volt!
Tényleg nagyon szeretne tesót már valamivel több mint másfél éve!
Remélem teljesíthetem hamarosan a kívánságát!!!!!!!!!!! :)

Bucus!
Naaaaaa az szuper,ha megkaptad a bicót!!!! :D Bár őszintén megmondom nekem is van és hááááát.... :roll: néha tekerek,de amúgy inkább csak porfogó! :oops:
Eleinte mikor megkaptam én is marha lelkes voltam,de aztán ritkultak a biciklizések!!!! :D De ha van kedvem néha felpattanok rá azt tekerem!Sürübben kéne,de nap végén már nincs kedvem,most míg ennyit kellett feküdnöm akkor lett volna energiám,de nem lehetett!Most már emiatt a nagy meleg miatt nem bírom,így is folyik rólam a víz,hát még ha tekerném ezt a jószágot! :lol: De lehet vissza kéne rá szoknom!Gyüjtök hozzá erőt!! :D
Jó lenne valamennyit fogynom a következő próbálkozásig!Mert dokim mondta,hogy most ha gondolom megpróbálhatom hátha fogyok,mert most a terhesség miatt megint változtak a hormonok,lehet most visszabillent kicsit a normálisabb irányba és meg tudnék pár kilótól szabadulni!De nem 100%!Hát egy próbát megér szerintem!Van időm és addig is lefoglalom magam a fogyókúrával és nem folyton az elvesztett babára gondolok és nem folyton arra,hogy jaj mikor lesz már kisbabám!!Mert állandóan máson sem jár az eszem csak ezeken a dolgokon!!!
Meg igaza van,most időm is van, legalább egy 10-est ledobnék az szuper lenne,annyival könnyebben kezdeném a várandósságomat és így nem erre a súlyra szednék még rá!

Nagyon szomorú vagyok még mindig és teljesen úgy érzem,hogy ez sosem lesz jobb!Kegyetlen érzések kavarognak bennem!És a páromon kívül más nincs akivel megbeszélhetném!Néha úgy érzem felrobbanok! :( Természetesen ti itt vagytok és ez nagyon jó!Jól esik,hogy nektek mindent leírhatok és megértitek!!!Tényleg szuper,hogy rátok találtam,mert ha ti most nem lennétek én nem is tudom mi lenne velem! :(
Párom vissza állt a normál kerék vágásba,úgyértem velem kapcsolatba!Biztos,hogy az aggódás miatt volt olyan fura!Mikor bennt fogtak hétfőn a kórházban akkor láttam szegényem ő is majdnem elsírta magát(pedig én még soha nem láttam sírni)és akkor döbbentem rá hogy tuti amiatt volt ilyen mert neki is rossz volt ez az egész,de az érzéseit nem akarta kimutatni!!!
Mióta kiengedtek megint olyan mint régen!Sokat beszélgettünk a héten,próbál vígasztalni,próbálja ő is elterelni a gondolataimat!
És ez nagyon jól esik,hogy törödik velem és olyan mint régen!
Féltem amúgy attól nagyon,hogy megváltozik a kapcsolatunk,de hála az égnek nem! :D

Uh már jó sokat írtam,jól lefárasztottalak titeket! :D Remélem nem baj!!!

Mindenkivel minden rendben??????????????????????

Jaj Marietta köszi a privit majd én is írok neked!!!!!!
Remélem ti is jól vagytok!!!!

Kép
barbara83
 
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.19 23:29-kor.
Vendég
 


Barbi

Viki nagyon gyönyürő leányzó, jó volt látni, hogy változott 5 éves "nagylánnyá".
Kiváncsi vagyok már én is milyen lesz Odi kicsit nagyobbnak.

Bucus

Nagyon rendes apától, hogy szobabicajt kaptál ajándékba.
Sajnos sok példát hallottam már én i arról, hogy ezek a szobakütyük végül porfogóvá válnak, de nálad tuti nem lesz így. Nálam is csak porosodik a leg magic, vagyis jó ruhatartó, rá szoktam este dobálni a ruháimat :? .
Viszont biciklizni szeretek, jó kis köröket szoktam mostmár menni. Ma nem tudok még menni, mert megyünk be koncertre, holnap talán már lesz időm két meccs között egyet tekerni.
Tegnap voltunk az István , a király-on, hát nem gondoltam volna, hogy Odinak már most ennyire fog tetszeni, rázta a kezét, táncolt, tapsikolt rá, és jól bírta azt is, hogy 10 körül lett vége. Ő fél 9 körül szokott elaludni, tegnap majdnem 11-kor sikeredett neki.
Ma Keresztes Ildikó lesz, imádom a hangját, remélem Odinak is tetszeni fog megint, és nem kell ideje korán hazamennünk.

71,5 kiló vagyok, hát örülök, ha meglesz a 70 a hó végére :twisted: Persze nem panaszkodom, csak hát hó elején is ennyi voltam. Szerintem most lehetek annál a pontnál, ahol Ancsurti állt március-április táján, és nem mozdulnak meg már nekem sem a kilók.


Gabber

Futáshoz óriási gratula Nektek. Ebben a hőségben...megemelem a kalapom.
Futós képeket várom.
Az esti csikizés végül meddig tartott? 11-kor még a csikizéses írásodat olvastam :P .

Marietta???
Conversano????
Ibag???
Monixx???

És persze H. Gabi várunk már nagyon.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Húúú csajok :P

Van két csíkom...

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Sziasztok

Ezt most talaltam a neten.
http://femina.hu/fogyokura/add_le_telje ... mar_2_kilo

Szerintem nem lehet nagy hulyeseg, es erdemes kiprobalni, hatha segit. Mar regebben is hallottam rola, de en inkabb csak citromos vizet szoktam inni, igaz csak alkalmankent. De nagyon szeretem. Most majd fogok venni almaecetet, es azt iszogatom majd minden etkezes elott. Kivancsi vagyok, lesz e valami hatasa.


Barbi:
Igen, tudom, sokan csak porfogonak hasznaljak a szobabicajt :lol:
De en most nagyon elszant vagyok, es remelem, hogy nem fog nalam is porosodni.
Szerintem Te is mindenkepp kezdj bele a fogyokuraba. Az ugyanis megkonnyiti a teherbe esest ha nem vagy tulsulyos. Szoval fogyira, es szobabicajra fel!
Latod itt mindenkinek sikerult fogynia, Neked is sikerulni fog! Majd mi segitunk, igaz Csajok?
A kegyetlen erzeseket, es rossz gondolatokat hessegesd el gyorsan, es csak a jo dolgokra koncentralj. Arra, hogy van egy gyonyoru kislanyod, egy megerto es szereto ferjed, hamarosan pedig egy kisbabaval fogod Oket megajandekozni. Ehhez viszont tenyleg az kell, hogy osszeszedd minden erodet, es tullepj a babad elvesztesen. Csak is pozitivan +++++ Torolj minden mast a fejedbol.
Na bocsi, nem okoskodni akarok, csak segiteni. :wink:

Gabber:
Lottus nem ehet semmilyen tejtermeket mert allergias. Ez abban nyilvanul meg, hogy barmifele tejtermektol csalankiuteses lesz, a multkor viszont mar annyira durva volt, hogy a szaja is bedagadt es piros volt a szeme, konnyezett. Egyenlore semmi biztosat nem tudunk, mert a dietetikushoz augusztus 17-re kaptunk csak idopontot aprilis ota. Remelem, hogy kinovi. Egyenlore szojajoghurtot adok Neki, attol szerencsere nincs semmi baja.

Orsi:
Nagyon orulok, hogy elveztetek az Istvan, a kiralyt. Biztos jo lehetett.
Odi is jol birta akkor. A Keresztes Ildiko koncert is tuti fog tetszeni, erezzetek nagyon jol Magatokat!
Valoszinu Te is es en is ugy vagyunk mint Ancsurti, es most nem fognak ugy fogyni a kilok. De mar az is valami, hogy nem jonnek vissza. Bar en meg csak most kezdek majd bele ujra a mozgasba, igy en azert meg nagyon bizok benne, hogy lemegy meg par kilo.

Ancsurti:
Milyen volt a tali?

Hol vannak a tobbiek???

Ma es holnap gyumolcsnap. Van mango, oszibarack, sargadinnye, alma, banan, nektarin. Igy van mibol valasztani, kesz kanaan. :lol:

Kép
Kép
bucus80
 
 


Orsi:
HUUUUUUHHHHAAAAAAAAAAAA!
Hatalmas gratula!

Nagyon orulok neki, es szurkolok, hogy minden rendben legyen vegre.++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

En is pont azon gondolkodtam tegnap este, hogy en ugy terveztem, hogy augusztusban ujra babas leszek, de nemsokara itt van julius, es en nem vagyok biztos benne, hogy keszen allok a kistesora. Egyik pillanatban akarom, aztan meg nem akarom. Akarom,nemakarom,akarom,nemakarom. Hat nem tudom igy mi lesz, hogy lesz. Majd meglatjuk.... Raadasul nekem meg mensim sincs. :shock:

Kép
Kép
bucus80
 
 


Na jo, most akarok en is kistesot!!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Kép
bucus80
 
 


Bucus

Szerintem nem érdemes sokat gondolkozni rajta, hajrá kistesó.
Még apa sem tudja ám :P , előbb elmentem pisilni, volt még egy tesztem, gondoltam megcsinálom. Nem mondm, hoigy meglepődtem, de azóta csak azt nézem.
Csak nagyon félek, el ne menjen megint.

Húú, még jó, hogy alszik Odi, mert most csak a tesztet tudom nézni. Lerakom, megfogom, lerakom, megfogom.

Most szépen fogom apát várni a tesztel, nem úgy mint legutóbb, hogy hú wazzegh terhes vagyok :oops: :P .

Még nagyon korai, nem is merek nagyon örömködni.

Almaecetet anyukám is sokat iszik a fogyi miatt. Tudod mi segít még? A korpa, azt kell beletenni bármelyik kajába, akár még a rántott hús bundájába is. Tényleg van itthon, miért nem eszem?

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Ja, és titkon reménykedtem abban, hogy azért nem kéri Odi a tejcimet, és azért nem szopizott, mert esetleg útban a kistesó :wink: .

Apa gyere már haza.

Bucus felvettelek a Skype-on partnereim közé :wink: .

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Először is:

Orsi

De jóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!! :):):) Nagyon szurkolok!!
Banyek,bizonyos sorokat én is írhattam volna.
Pl: "Nálam is csak porosodik a leg magic, vagyis jó ruhatartó, rá szoktam este dobálni a ruháimat Confused . "-nálam a bicaj tölti be ezt a nemes szerepet.
"Tényleg van itthon, miért nem eszem?"-korpa..ott figyel az egyik dobozban,már mióta..
Barbi
Gyönyörű a kislányod! Nagyon bájos :)

Gabber

"Belemegyek,jó nagy lesz a víz."
Boloooooooooond :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Le vagyok maradva , mint borravaló.

Ancsurti: képek csúúúúúcs!!!Nagyon szépek vagytok, Hangi gyönyörű és olyan édes a sok néger gyerek között, meg kell zabálni :P . Te is nagyon csinos vagy :P !

Orsi: Odi és a göndör fürtjei imádom :P !!!Kistesó: huráááá hurrááhuráááá, nagyon nagyon szorítok értetek!!! Olyan jó, úgy örülök Neki!!!!!!!!!!Most már be kéne állnom a sorba
:roll: :D !! De jó kis progik vannak felétek :D !

Barbara: de jó, hogy írtál!!!Sokat gondoltam rád!! Annyira de annyira sajnálom. Légy nagyon erős, meglátod jön hamarosan a kistesó!Lányod gyönyörűűű szép :P !!

Bucus: ne gondolkodj annyit :lol: :lol: , hajrá kistesóóó :lol: :lol: !!!!!

Gabber: ne is mond, én is annyira sajnálom az árvízkárosultak, könnyes szemmel nézem mindig a híradót, ez valami borzasztó, hogy sok embernek az élete munkája veszik oda :cry: !
Futás, le a kalappal előttetek nagyon ügyesek vagytok!!! Képek? ez kérdés, naná, hogy kérünk, mind a 140-et :lol: :lol: !!

Conversano: hogy ide is írjak neked, hát mit is mondhatnék, Marcit imádom imádom és imádom :P ! :P
marietta1982
 
 


Marietta:)

Kép
Vendég
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.19 23:31-kor.
Vendég
 


Sziasztok!!!!!

Jaaaaaaaaaaaaajjjjjjjj Orsi!!!!!
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Olvastam úristen képzeld úgy örültem,mint ha az én tesztem lenne pozitív!!Nagyon-nagyon-nagyon szorítok,hogy minden rendben legyen és tiszta szívemből kívánom,hogy 7-8 hónap múlva a karodban tarthasd a kis drágát!!!!!
Nagyon örülök neked!!!!
Ja amúgy én is így voltam mikor májusba csináltam a tesztet,hogy kb 35ször megnéztem hogy biztos két csík,jól látom???? :) Kivittem az udvarra is természetes fénynél megnézni,akkor villanyfénynél is megnéztem aztán félhomályban is!!!És letettem elsétáltam onnan fél perc múlva visszamentem megnéztem megint!És ezt is párszor eljátszottam!És kettő csík volt,másnap is csináltam az is kettő csíkos lett!Akkor már elhittem és majd kiugrottam a bőrömből!
Remélem tényleg minden jól megy most neked majd!!!
Mégegyszer gratulálok!!!!

Bucus!
Dehogy hiszem azt,hogy okoskodni akarsz,örülök a jó tanácsoknak és jó is olvasni,mert ha hiszitek ha nem tényleg erőt ad!!
Igen elhatároztam magam a fogyókúrára,csak még ki kell találnom,hogy milyet csináljak!Ez a 90 napos nem nekem való,régebben próbáltam,de én rettenetes húsevő vagyok,ez az egy bajom volt vele,hogy csak 4 naponta lehet húst enni! :lol:
Mondjuk akkor nem is fogytam tőle,lehet most sikerülne,de áh nem bírom husi nélkül,imádom a csirkemellet meg a pulykamellet! :)
Majd nézelődök a neten milyen diéták vannak!Vagy szerintetek????Tudtok valami jót???


Marietta!
Köszönöm,hogy te is gondoltál rám!Próbálom túl tenni magam a dolgon,de még idő kell hozzá!
Meg annyira nehéz elfogadnom azt is,hogy nehezen esem teherbe,én aki mindig is nagy családot akartam(amit még megvalósíthatok remélem,de rengeteget kell akkor még küzdenem érte)!Mióta az eszemet tudom 3-4 gyereket szeretnék,de 3-at mindenképpen és még a tökéletes párt is megtaláltam hozzá,mert kedvesem is szeretne nagy családot azt erre tessék így járunk! :cry: Nehéz a biztos,de most tényleg a fogyókúrára koncentrálok,aztán pedig a babára ismét,de remélem akkor már minden oké lesz!!!Bezzeg aki nem akar gyereket vagy nem akar többet az 5 perc alatt teherbe esik :evil: és akkor sír-rí,hogy mit csináljon!!!!
Majd ha Pestről haza jöttem,és júliusban ráérsz akkor találkozhatnánk!Majd addig még úgyis egyeztetünk,hogy melyikünknek mikor jó,de nagyon örülnék,ha tényleg találkoznánk és jókat dumcsiznánk!! :D Szuper lenne!

Conversano!
Köszi Vikikém nevében is!!!! :oops:
Te sem panaszkodhatsz a kisfiadra!! :D Rettenetes szép kisfiú,gyönyörű!!!!!

Kép
barbara83
 
 


Ja és Bucus!!
Szerintem mindent bele és ti is munkálkodjatok a kistesón!!!
Én nagyon drukkolok!!!!!!!Biztos,hogy akarod és az a bizonytalanság úgyis elröppen az tuti!!!! :D :D
Hajráááá!!!!!

Kép
barbara83
 
 


Sziasztok!

Megprobalok visszaolvasni.......es aztan irni is....en ugy utalam hogy igy szaladnak az orak-napok.....

Ja persze elotte ruhakat hajtogatok.....

De amit lattam hirtelen...arra reagalnom kell!!!

Orsi:hatalmas gratula a csikokhoz!!!Nagyon orulok am ennek a hirnek!Vigyazzatok magatokra/egymasra :wink: !!!

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Barbara: naná, hogy jó lesz júliusban, ez nem is kérdés. Igen, igen teljes mértékben igazat adok, sokan vannak úgy, hogy szeretnének gyermeket, és mégis több év mire sikerül, lásd a te vagy az én esetemet, de ott van egy barátnőm, akik 7 éve próbálkoznak, inszemináció, lombik.....stb.és most 7 év után spontán kismama lett, aki most 20 hetes és egy kisfiúcskát hord a szíve alatt. Úgy hogy fel a fejjel és csak előre!!!!!!
marietta1982
 
 


Nem tudtam visszaolvasni......Hangi felebredt,mindjart etetek,es kene menni setalni...persze meg 2 adag ruha szarad a gepben.....
Jajj pedig ugy jonnek,de ki kell vinnem Bogyeszt!!!

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Sziasztok!

Marietta!!
Oké szuper majd még összebeszélünk!!! :D Nagyon várom,hogy találkozzunk!!!! :)
Oh 7 év?????? :roll: :shock: Szegény már bizti nagyon várta a babát!Nekem kéne ennyit várni jézus nem is tudom mit csinálnék.... :?
Jaj láttam bejelöltél iwiwen!Köszi! :D
Én meg vérszemet kaptam és bejelöltem mindenkit! :lol: Vagyis nem mert Gabber téged nem találtalak! :?
Azt hiszem bejelöltem mindenkit! :)


Ancsurti!
Nagyon tele vagy programokkal! :)
Remélem hamarosan lesz időd kicsit a gép elött ülni! :)

Orsi!!
Na apa mit szólt??????? :D Gondolom nagyon örül ő is!!!!

Jaj meg láttam mindenki ismerőse a Rejtő Beáta iwiwen!Csak nem ő is babanetezik????Ő nekem általános iskolában az osztálytársam volt!! :D

Na most lépek csajok!!!
Ma már sok belőlem!! :)
Puszika!!!!

Kép
barbara83
 
 


Na ujra itt vagyok. Most megy a kedvenc sorozatomnak az uj evad elso resze, kozbe gyors irok par sort....

Orsi:
Mit szolt Teapa a nagy hirhez? Hogy kozolted Vele?
Mondtam Apanak, hogy kisbabad lesz, O is gratulal, es remeli, hogy minden okes lesz. Jaj, annyira orulok Nektek. Nagyon vigyazz Magatokra!
Ma vettem almaecetet meg korpat is. :wink:
Holnap megnezem a skypot, ha meg emlekszem a felhasznaloi adataimra. :oops: :roll:

Barbi:
Konkret dietat nem tudok ajanlani. Nekem a 90 napos bevalt, es konnyen tarthato. Igaz en nem vagyok olyan hus fuggo. Szerencsere imadom a zoldsegeket es gyumolcsoket. A hus nem is hianyzik annyira, hogy ne birnam ki nelkule hosszabb ideig. Szerintem ha nem is tartod teljesen a 90 napost, csak mondjuk a hushoz nem krumplit vagy rizst eszel hanem salatat, es csokkented a szenhidrat bevitelt, sok zoldseget es gyumolcsot eszel mar az is nagyon jo alap kezdetnek. En soha nem csinaltam konkret dietat es nem is fogyoztam soha kitartoan (pedig ramfert volna, mert nagyon meghiztam a hormon gyogyszerektol, meg a sok nasitol) Egyel kevesebbet es okosabban. Mozogj sokat. Ez az en javaslatom. Persze ha korulnezel a neten, tuti talalsz magadnak jo dietat.
Ezeken az oldalakon sok jo hasznos tanacsot talalsz:
http://femina.hu/fogyokura
http://beresalexandra.hu/
http://atalakul.blogspot.com/#
http://www.wellnesscafe.hu/dieta
Na egyenlore ennyi. Persze rengeteg van, es biztos Te is nezegettel mar. Remelem sok erdekes dolgot talalsz, amit tudsz hasznositani. :wink:

Gabber:
Hol vannak azok a kepek???

Aranyosak vagytok, de en tenyleg nem vagyok biztos abban, hogy mar akarom a kistesot. Raadasul ez nem csak az en dontesem. Julius vegen jon ki Apa tesoja es menyasszonya. Akkor nagyobb hazba koltozunk kozosen, igy kevesebb lesz a kiadasunk. Aztan Apa abba akarja hagyni a ket munkahelyezest, mert mar 11 honapja csinalja szabadnap nelkul. Szegenykem rettentoen faradt, es alig van velunk. Igy utana en is vissza tudnek menni dolgozni 4-6 oraban, mert Apa tudna addig vigyazni Lottira. Aztan persze ha lenne mar ujra melom, akkor johetne a kisteso. Ugy gondolom ha augusztusban talalnek munkat akkor utana mar par honap mulva johetne a baba. Ennek mindenkepp igy kell lennie, hogy Apa ne keszuljon ki teljesen a ket meloba. Eddig ez a terv.

Gyuminap sikerult nasi nelkul. A mai edzes letudva. :wink: :D Voltunk kint 3 orat setalni, aztan este meg lenyomtam 45 percet a bicajon. Jol le is izzadtam, es elegettem 540 kaloriat. Utanna meg par percig csinaltam par felulest, es gyakorlatokat a labamra es kezemre. Szoval meg vagyok elegedve magammal.

Most mar huzok aludni, eleg kesore jar, es almos vagyok.
Mindenkinek kitartast a fogyihoz, es olvado kilokat! Puszi :)

Kép
Kép
bucus80
 
 


SZiasztok


Köszönöm szépen a gratukat, most is csináltam tesztet, 2 csík van :P .
Apa óvatos az előző terheség miatt, persze örül, de nem mer, fél.Most nagyon jól fog jönni, hogy szurkoltok,hogy ne legyen semmi baj.
Mondtam apának, hogy muszáj pozitívan hozzállnia a dologhoz, és nekem is, ne beszéljük már most bele a hasamba, hogy lehet baj is.
Megyek be a városba, császkálunk, beadjuk ingatlanirodába apuék házát, földhivatalba megyek, szóval intézkedek.
Kelt Odi, majd jövök meccs közben.
Puszi csajok

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: