Sziasztok csajok!
Ittvagyok én is, csak a legutóbbi hsz-em idején tévedésben éltem

(apa itthon van a héten és több időm lesz írni) szóval eltelt az egy hét szabi, de nem hogy több időm lett volna, szinte itthon sem voltunk. Úgyhogy ezért nem írtam, de esténként olvastalak Benneteket. A képeket hozom, amiket ígértem, csak még nincs is feltöltve a gépre. Voltunk múlt héten az Ugriparkban, nagyon király, majd erről is mutizok képeket. A hőséget természetesen mi is nagyon nehezen viseljük, szegény Tamásom egy szál pelusban van itthon, de még így is izzad. Ma talán jobb lesz a helyzet, bár már melegszik az idő rendesen.
Grácus!
Örülök én is, hogy végre jobb a kedved! Csak vidáman, hiszen egy kis poronty növekszik a pocidban!!! Puszi
Petra, Te elveszett leányzó
Végre írtál TE is pár sort. Elhiszem, hogy nehéz két gyerkőc mellett, főleg, hogy ilyen elevenek. De Te nagyon ügyes vagy és elboldogulsz velük. Én is kiborulok néha, Tamásom rákapott a hisztizésre, de olyan nagyon durvára. Majdnem minden nap csinálja és min. fél óra üvöltéssel jár. alig van hangja, totál bereked tőle. Tegnap ilyen hülyeségen volt a műsor: beadtam neki a nurofenes kanállal a cebion vitamint, el akarta kérni a szippancsot (csak így hívom az adagolót), nem adtam oda, mert 5-ből 4-et már elkutyult. Na ezen kiakadt, innentől semmi nem volt jó neki. Bevittem a szobába, kapcsoljuk be a ventillátort, majd kapcsoljuk ki... most miért kapcsoltuk ki? vinni akarom fürödni, elkezdni nem tetszik a kád, nem tetszik a víz, nem vetkőzünk le, beletettem a kádba PÓLÓBAN, nem volt hajlandó levetni, majd nagy nehezen leerőszakoltam róla, akkor nem akart leülni. Még a haját is megmostam, akkor nem akart kiszállni... végigüvöltötte a vitamintól kezdve az egészet... majd megkapta a tejet, neki nem kell, akkor mégis kell... szóval iszonyat volt. És minden nap egyszer eljátsza ezt, tökre nem tudom kezelni, nem volt Ő ilyen. Meddig fog ez még tartani??? Próbáltam, hogy nem figyelek rá, múlt héten elkapott a harag, bevittem fél óra üvöltés után a fürdőbe, megmostam az arcát hideg vízzel, semmit nem ért.... fogalmam nincs mit tegyek vele, remélem hamar elhagyja. Na puszi Nektek is
Laar!
Mozgalmas hétvégétek volt Nektek is, nem unatkoztatok, ahogy elnézem

Nem baj, legalább zajlik az élet.
Arte!
majd hozzál képet a kutyusról! Szegény urad a foghúzást hogy bírta? A férfiak általában belebetegszenek... bár én nem tudom milyen, mert nekem még hála égnek nem húztak fogat.
Kiru!
A dédi nem semmi... nekem is van ilyen rokonom, egyszerűen nem értik meg, hogy nekik már el kéne ülni a fenekükön, nem pedig hajtani ezerrel. Aztán mikor baj van, meg már hiába fogadkoznak, hogy majd ezután... remélem pihen végre!
VAsi!
Ennyit melózol? Miért nem tudsz Te is kicsit pihizni? Még vasárnap éjjel is dolgozol?

A kirándulás (anyósék látogatása) valóban nagyon jó volt, mint írtam imádok ott lenni. Olyan, mintha a Balcsin nyaralnánk kb. Átbicóztunk a Győrzámolyra (2. falu), tiszta balatoni feeling volt. Szép hely a Szigetköz.
Nofikám!
Nem csak Te vagy így a hőséggel, én is iszonyat nehezen bírom. Nálunk is 28 fok van alapból, szóval alig lehet elviselni. Éjjel próbálunk szellőztetni, de mivel főút mellet lakunk, elég nehéz elviselni a kamionokat, így legtöbbször egy óra forgolódás után becsukjuk, aztán csak hajnalban nyitjuk ki az ablakot. Szerencsére Tamás szobája parkra néz, így nála lehet nyitva ablak.
Kíváncsian várom mit mond a dokibácsi!
Etnám!
A video csodás, tényleg nagyon jó lett! Drukkolok, hogy a tesó is hamarosan jöjjön!

Hogy álltok? Haladtatok a hétvégén? A plafon leszakadás elég durván hangzik, még jó, hogy most, mikor nem laktok ott...
Na én most lépek, addig megyünk a városba, míg nincs hőség, ha majd Tamás alszik délután, próbálok képeket feltenni. Puszi addig is!