A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Na jó, akkor a miénk pedig ilyen

Kép

Kivándorlás: tervben :wink: :wink: :wink: csak ahhoz vissza kell mennem dolgozni :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
(amúgy hosszútávú terveim között szerepel egy vityilló és vitorlás az Adrián, Dalmáciában...)

KépKép

KépKép
kispocok13

Csibe!
Mert egy fóti hétvége nem annyira tuti?? Kerteztek nem? Az is klassz, vidéki feeling :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

lois!
hát én is bementem hozzá.szopott egy nagyot aztán szunya tovább...

viszont most már tényleg el teszem magam én is holnapra...

mindenkinek kellemes hétvégét...

Kép
Kép
csibe83

lois!
de persze jó csak hát...tudod... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

nekünk is tervben a kertes házba költözés,főleg hogy apa mondhatni
vidéki,de nekünk is addig elhúzódik amíg vissza nem emgyek dolgozni...

Kép
Kép
csibe83

Holnap Enyémapa lelép egész napra ugrani vidékre :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
kezd kicsit elegem lenni: drága is, veszélyes is, és még k@va sok időt elvesz a gyerekétől... most nem megyünk mi is a meleg miatt, de ha ott is vagyunk, ő nem sokat van velünk, mert ugrik, hajtogat, izgul, ugrik...

t@köm kivan!

(presszionálás nem használt, hogy maradjon itthon... viszont szarul érezheti magát, mert az imént felajánlotta, hogy reggel kel ő a Törphöz, reggeliznek, én meg aludhatok... 9ig :lol: :lol: :lol: :lol: :cry: :cry:

KépKép

KépKép
kispocok13

Vitorlás, meg Adria??? Vannak ám vágyak... bejövős, bár én olasz-adria párti vagyok 8)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

hát igen, vágyak, azok vannak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ha anno 16 évesen máshogy alakítom az életem, már rég ott élnék... de ez egy másik történet :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

EnyémDrágám meccsre megy holnap... mindenkinek megvan a maga dilije...bár az csak 2-3 órás móka, egész napra ha itt hagyna akkor morci lennék...... olyat csak én szoktam csinálni :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Köcsög légzésfigyelő már megint beriasztott...én nem tudom hogy tud még mindig lemászni róla a 10 kilós gyerekem... :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

nekem a horvát-tengerpart a tuti, pedig láttam már párat...
valahogy imádom a vadregényes sziklásságát! Képes vagyok egész nap a parton nézni a vizet és a köveket...

legszívesebben most beleülnék a régi Cicámba és lezúznék... pont napfelkeltére érnék a tengerpartra, mindíg így mentem... az valami hiheteten feeling!!!!! Hűvös nyári hajnal, napfelkelte amikor megpillantod a tengert.... ilyenkor mindíg megálltam kicsit, lehúztam az ablakot, és élveztem a sós levegőt, ahogy simogat... (és elszívtam egy cigit)

Jajjjj, régi szép idők!

Viszont nemsokára megmutatom mindezt a kicsifiamnak :wink: :wink: :wink: :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

lelépsz egész napra????

Ahhhh, de jó valakinek! Kozmetikus, fodrász, shopping?

légzésfigyelő :twisted: :twisted: :twisted: nekünk sose riasztott be szerencsére!

KépKép

KépKép
kispocok13

Nézegetni jó, csak én szeretem ledobni magamat a süppedős homokba és ott tespedni naphosszat, köves partot meg nem csipázom. Na meg az olasz feeling is kedvemre való :D
Én augusztusban mutatom meg ezt az Kölkömnek 8)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ja nem, én jó fej vagyok, a Kölkömet is viszem magammal, és csak Őt hagyjuk itthon :roll:
Szerdán mondjuk kettecskén egésznapoznak, mert én vizsgázni megyek :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Én most is shoppingolok éppen 8)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

vizsga mennyi van még?

én a homokot nem csipázom, amikor még a s@ggem is homokos :twisted: :twisted: :twisted: viszont kövön feküdni jó!
(nemtom én mikor mutizom meg neki sajna :-(((((()
olasz feelinget mondjuk kedvelem :wink: :wink: :wink:

mit te shopping most?

KépKép

KépKép
kispocok13

Kölkömnek Scampozok.
Még 3 vizsga ...de lehet leredukálom kettőre, mert úúúúútálom már :?
Napozóágyon fekszem, és csak a lábammal turkálom a meleg homokot 8) A kő szétb@ssza a lábamat miközben turkálom, nem?? :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Na elvertem egy rakat pénzt, elhúzok tanulni még egy kicsit.
Jóccakát :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

de, ha turkálod, szétb@ssza :lol: :lol: nem kell turkálni ;-)
viszont szikláról lehet beugrálni a vízbe :wink: :wink:

a tűzforró homok meg szétégeti a talpamat :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 14:11-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:29-kor.

KépKép

KépKép
boo

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 14:11-kor.
Vendég

Czigka

[quote]H írta:a te fiú vagy, mit keresel köztünk??????????????

Ne felejtsd hogy ő egy ügynök... 8)

Nálunk 29-30 fok van a lakásban már kora reggel is .
Gondolom nem kell részleteznem :?
Vendég

Mai Brendonos kör után megállapítottam, tényleg nincs olyan babakocsi ami minden szempontnak megfelel :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Czigka,
ma délután Nimród is füvezett :wink: :wink: :wink: :wink:

Boo,
ez az éjszaka nagyon carul hangzik...
vacsi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Apa egészben hazaért :lol: :lol: :lol:

Gyerekem fél 6kor beájult, és mikor keltettem, egy óriási izzadtságtócsa volt a lepedőjén... pedig van alatta k@rva drága lélegzős matracizé is és egy szál pelenkában volt :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

A nagy alvása pedig így nézett ki:
Kép Kép

KépKép

KépKép
kispocok13

ja, és a hátrakötözés:
Kép

a hóna alatt és a feneke alatt fogja a kendő csak, a háta szabadon, ebben a dög melegben ideális. Mondjuk hosszú túrákra nem alkalmas.
(a képen mondjuk pont a lényeg nem látszik, de ez volt kéznél :oops: :oops: :oops: )

KépKép

KépKép
kispocok13

Mai napunk mérlege: ballagáson voltunk egész nap,jól sikerült,egy baj volt csak 46 fok volt, este elmentem egy jegeskávéra,pontosan 1 órát nem voltam itthon,hoztam apának 2 sört és erre olyan lecseszést kaptam :twisted: :twisted: hogy ennyi ideig itthagytam stbstbstb.Szóval olyan szinten összevesztünk,hogy megfordult a fejemben,hogy összepakolom a gyereket aztán szevasz...Mondjuk meglepődne őnagysága,ha egyik nap arra jönne haza,hogy se asszony,se gyerek...nagyon szarul esett amiket a fejemhez vágott...Persze társaságban tud menőzni,hogy az áldott,tündéri gyereke aki csak az első éjszaka sírt ( persze ,ő kb akkor kelt hozzá utoljára....)most őszintén: nekem nem jár meg heti 1 óra gyerekmentes idő???na mindegy...

Boo: Hédi rendesen szopizott,de feszes izomzattal azért könnyebb szerintem...nála - mint 6 hónaposan kiderült - a sírásából kellett volna észrevenni. Szinte teljesen zárt szájjal sírt a feszes izomzat miatt. Mi azt hittük,csak ilyen kis dünnyögős.NA azóta megtanult teli torokból ordítani...Nálunk minden alkalommal van szájban matatás.Állítólag fontos,hogy azok az izmok is rendben legyenek,beszédhez,fogak szabályos növekedéséhez.Ott is volt letapadva valami hártya,ami- ha egyszer valaha is kinőnek -a fogait egymásra fordítanák.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:30-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Jövögetek ám én is de sajnos pokoli hetünk volt,Benedek nagyon beteg lett!
39 feletti láz,vírusos torok gyulladás,most már a fülei is gyulladtak,ezen felül 6 foga jön egyszerre! Evés szinte semmi,le is fogyott kicsit,amit elfogad az a táp,víz,és egy kis almalé! ezen kívül amióta beteg elfelejtett járni! Szegény le van gyengülve!
Mérges is voltam mert a doki 5 napig nem adott gyógyszert,mivel vírus és azt mondta hogy nem kell,mindig mikor visszamentünk mondtam hogy nincs jobban a gyerek,erre csütörtökön azt mondta ha még holnapig is lázas akkor pénteken kapunk antibigyót!
Na de már vasárnap éjjel óta lázas volt,és tudja is hogy sokat volt beteg szegény,5 napig csak szenvedett,de már alakulunk,de azt hiszem többet nem hagyom magam és erősködni fogok hogy írjon már az elején mert ezt már 2x eljátszottuk!
Ismerem már annyira a gyerekeimet,tudom melyiknél hogy alakulnak a dolgok!

Képeket nézegettem mindegyik nagyon szuper!
Gratulálok a mászásokhoz,lépegetésekhez!
Most még olvasgatok kicsit,hogy kivel mi van mert eddig csak átfutottam az oldalakat!
Amint tudok jövök!
20140328174041

Sziasztok!
Csak az utolsó oldalt futottam át..

Moncsy!

Ez nagyon rosszul hangzott :( Ráadásul egyszerre 6 fog :shock: :shock: :shock: Gyorsan gyógyulj meg Benedek!!!!!

Boo!

Gratula Miron mászásához :):):):) !!!! Hamarosan Te is kergetheted a kölköd,mint én :) Marci már szinte fut,a mászást el is felejtette. Viszont nem kevés kék foltot gyűjtött be az elmúlt hetekben.

Kispocok!

Nagyon édi Nimród :):)

Meleg az nálunk is van,fent este 29 fok volt. Én bevetettem a vizes türcsivel való alvást.
Vendég

Tike,
apadurci :twisted: :twisted: ha gondolod, hozzákötheted Teapát Booapához és Enyémapához! Úgylátszik, mindegyikre rájön a hoppáré...

Boo,
mászásnagyonkirály!!!!!!

Moncsy,
szegénykéim, mostmáraztán Gyorsan gyógyuljatok!

Convrsano,
vizes türcsis alvás milyen?

KépKép

KépKép
kispocok13

Kispocc :)

Rádobom lábamra és úgy alszom. Másképp tuti,h nem aludnék semmit.
Vendég

Apa reggel jött ám,hogy adj egy puszit,de ez nem azt jelenti ám,hogy nem haragszom szöveggel :shock: :shock: Azért sikerült megbeszélnünk,hogy valóban csak azt mondtam elmegyek egy jegeskávéra és ő nem gondolta,hogy az egy óra.Nála egy kávé max 10 perc...szóval kiegyeztünk abban,hogy volt egy kis kommunikációs zavar köztünk, az utána következő cirkuszért meg bocsánatot kért :D

Lefoglaltuk ma a nyaralásunkat, egy egész hosszúhétvége (4nap) BAlaton északi partján,félpanzióval :D

tike

Sziasztok!

Mondjatok már recepteket, ti miket főztök a csibéiteknek?
Kezdek kifogyni az ötlettárból! :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay! Én ma patisszont csinálok Lilinek csirkével. Nagyon szereti a meggymártást krumplival és husival. Finomfőzelék joghurttal bekeverve. Rakott krumpli darált csirkehusival,tejföl helyett joghurttal. Hirtelen ennyi jutott eszembe :lol:

Tegnap végeztünk a takarítással,hulla fáradt voltam,de megérte. Olyan lakás,mintha vadiúj lenne :lol: Remélem szerda-csütörtök tájékán már ott aludhatunk.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Ronmay! Itt elég jó receptek vannak: www.szuloklapja.hu :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok! :D

Aki a múltkor nem töltötte fel a készleteit a Müllerben, az most megteheti a Rossmannban:
Hipp gyümi 199,
Hipp főzi 199 Ft.
Meg még más hasznos babadolgok... :)

Ma elutazunk, de elvileg lesz netem- bár majd meglátjuk. Úgyhogy másnak is figyelnie kell az akciós babaajánlatokat :lol:

Kép
agi125r

Sziasztok! :)

Ez a nap breki76, és ÁRMIN ZÉTÉNY napja. BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! :P

[quote="breki76"]S írta:breki76ziasztok!

Örömmel tudatom, hogy 19-én 12:14-kor megszületett a Kisfiúnk 3570g és 54 cm-el 9/10-es apgarral, császármetszéssel. A CTG rossz eredményt mutatott és a szülőszobára tettek ott is ugyanaz volt. Hatalmas haja van (sokan inkább Kislánynak nézik). Ma volt a varratszedésem, internet, gép még nincs a házban, csak felugrottunk a lakásba, hogy megosszam az örömhírt. Tegnap oldalra fordult...gyorsan felvettük videóra :shock:, majd ha lesz gépem, akkor azt is felteszem a netre! Nagyon nyugodt Baba, csak amikor fáj a pocija akkor sír. Tegnap óta van tejem is , de ki kell még egészíteni táppal, remélem nem sokáig!!!!

Most rohanunk vissza, szoptatni, addig Anyukám vigyáz a Picire, ezért nem olvasok vissza, de aki már babázik annak szívből gratulálok, aki meg még egyben van, annak kitartás és sok-sok drukk!!!! Megéri!!! Már alig várom, hogy jöjjön a következő Bébi is Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
200907?

Pénteken írtam, hogy ezer éve nem voltam strandon. Ehhez képest szombaton hirtelen a Dagályon kötöttünk ki. :roll: :lol: :lol: :lol:
Manóék eleinte visszafogottak voltak, nemigen tudták hová tenni a dolgot. :shock: :roll: Aztán persze belejöttek és már :P :P :P :P :P :P volt. És, ahogy lenni szokott a végén úgy kellett kicibálni őket, mert még maradni szerettek volna, pedig egész nap kint voltunk. Persze tök árnyékban, folyamatosan kenve magunkat naptejjel. Negatívumként a rohadt sok szúnyogot :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: , és a délutánra strand szerte beállt általános kajahiányt tudnám említeni :shock: :shock: :shock: :x :x :x :x :x :x :x .
Nem értettem a múltkor, hogy milyen úszógumikról beszéltetek itt korábban. :roll: :roll: :roll: Merhogy az úszógumi az úszógumi, és még a karúszó az, amit a kicsik szoktak használni. Jelentem, megvilágosodtam! :wink: :P (Mondtam már, hogy nagyon régen voltam strandon? :roll: :roll: :roll: ) :lol: :lol: :lol: :lol:

Tegnap Apa lefarcolt horgászni, elvileg szerdán jön csak haza. Addig "egyedül" vagyok Hugiékkal. Valójában semmi különösebb változás nincs a megszokotthoz képest, csak a fürdés zajlik másképp. Mind a hárman egyszerre nyomjuk. 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 14:13-kor.
Vendég

czigka! :)

Természetesen 19-én, csak én benéztem. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: Ki nem törlöm azért. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: Legfeljebb csak 5 nap múlva olvassa el az, akit zavar. :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:30-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok

Nagy fába vágtuk a fejszénket.

Elkezdtük Lócit rávezetni hogy cici nélkül aludjon el.
Minden este ugyanúgy csináltunk mindent, fürdés, szopi, majd amikor már ellazult és kezdett laposakat pislogni apa lefektette.
Első nap 25 perc utána már csak 5-10 perc öklendezős kétségbeesett sikoltozás után apa le tudta fektetni és elaltatni a kiságyában.
Üvöltés nélkül persze nem ment egyszer sem de a negyedik ilyen nap után reménykedtünk hogy talán alakul majd a dolog.
Mind olyasmiket írtatok hogy napról napra kevesebbet sírnak aztán elfogadják a dolgot meg be kell csukni az ajtót és nem visszamenni meg ilyesmi. Mi már azzal elégedettek voltunk első lépésként hogy nélkülem elaludt.

Aztán tegnapelőtt nem tudom mi lehetett, amikor apa betette a kiságyba , annyira sírni kezdett a kisfiam hogy összehányta magát.
És higyjétek el nekem, igazi könnyekkel és igazi pánikban sír.
De még ekkor is megkeményítettük a szívünket, ágyneműt cseréltünk és folytattuk a dolgot.
Újabb 20 perc után apa bement de hiába, és akkor már én is alig tudtam megnyugtatni :cry:

Így most következetesen elértük, hogy az esti rituálé közeledtével pontosan tudja hogy mi fog következni és már előre ideges, abban a szobában nappal sem lehet egyedül hagyni.

És azóta éjjelente is rosszabbul alszik annyira zaklatott az esti műsortól.

Én már 4 hónaposan is többször próbáltam hogy addig sírt (ez átlag 40 perc volt) amíg el nem aludt. Már akkor is mindig csak rontottam a dolgokon ezzel.

Elhiszem amit Ronmay írt hogy miattam ilyen a babám. De ez nem változtat a helyzeten, és ha mégegyszer kezdhetném is valószínűleg ugyanígy csinálnék mindent.

Ha nem kellett volna otthagynom 12 hetes korában 4 napra akkor bizonyára nem így alakulnak a dolgok.

De így történt és mostmár igyekszem alkalmazkodni a helyzethez.

Mindemellett Lőrinc egy kiegyensúlyozott vidám baba, apájával már nélkülem is teljesen jól elvan, bármerre megyünk mindig mindenkire mosolyog.

Csak az elalvás ne lenne...

Annyira sajnáltam amikor hallottam hogy sír hány és fuldoklik egyszerre :cry:

Kérem senki ne írja le hogy magamnak köszönhetem :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.06.14 12:19-kor.
Vendég

sziasztok!
újra itthon.
hétvége nagyon szupi volt.jobb,mint amire számítottam.
egész hétvégén kint voltunk a kertben és a medencébe pancsiztunk...
Kiara nagyon élvezte.
az alvása elég szar volt,mert viszont a lakásban 32 fok volt...
de alapjában nagyon jó volt...sajna fényképezőt itthon hagytuk,így
képek nem készültek...

Kép
Kép
csibe83

sillia!
nagyon sajnálom,hogy nem sikerült,de ha téged nem zavar ez
akkor szerintem mi nem ítélkezhetünk semmiképpen feletted...
elhiszem,hogy borzalmas lehetett...
egyszer biztos Lóci is készen áll az egyedüli elalvásra...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:31-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:32-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:32-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo

Részeredménnyel is elégedettek lettünk volna, és apa kb. 5 percenként bement visszafektette próbálta megnyugtatni.
Nekem erre esélyem sincs mert ha engem meglát újult erővel zendít rá.
Egyenlőre nem erőltetem tovább a dolgot.
Főleg, hogy amióta elhatároztam hogy lassacskán elkezdem elválasztani Lócit, újra annyi tejem van hogy eláztatja a pólómat :shock:

Ezek szerint a testem még nem akarja az elválasztást csak a buta fejem :)
Vendég

Sziasztok!

Rapid, mert mindjárt kel a bébim :wink: .

Sillia!

Sajnálom, hogy nem sikerült :( . Lóci tényleg ultranehéz eset! Először egyből az jutott eszembe, hogy alvásszakértőhöz kéne fordulnotok, de valójában ő se tudna más módszereket mondani (gondolom), mint amiken már túlvagytok :( . Viszont a Suttogóból emlékszem egy sztorira, ahol a kislány pont ilyen volt.... Sztem érdemes lenni megvenni a könyvet :roll: . Mert lehet, hogy ezt a problémát nem fogjátok tudni megoldani, de ez azért engem arra enged következtetni, hogy a dackorszakban se lesz könnyű dolgotok...stb. és legalább azoknak elejét kéne venni :wink: .

Amúgy tartozom nektek egy beismeréssel :roll: :
Én ugye Botondot az első perctől saját ágyba szoktattam, önálló elalvással, mert a környezetünkben volt sok rossz példa, és szerettem volna ezt elkerülni. Tehát én "úgy keztem, ahogy folytatni akarom" (by Suttogó :lol: ). Így 5-10 percnél tovább soha nem kellett őt sírni hagynunk, azt is fényévente, és már hónapok óta egyáltalán :D . Viszont tegnap se napközben, se este nem akart elaludni, így miután már többször kivettem, kizártam a mindenféle igényeit, simiztem, foglalkoztam vele...stb. próbáltam sírni hagyni, de egyszerűen nem tudtam :roll: . 5 perc után a szívem szakadt meg, a kiságyat rázva nyomja, hogy "ajaaaaaaa, ajaaaaaa".
Tudtam, hogy ez ilyen, ahogy Ronmay is írta, hogy egyre nehezebb lesz.... És én is ezért szajkóztam, hogy ne várjatok vele, hanem ahogy lehet vegyétek elejét....stb.
Most viszont azt mondom, hogy nekem tuti nem lenne szívem most már leszoktatni, ha már így esett :roll: . Ez valami pokoli érzés :cry: . Bevallom, végül összebújtunk, és mielőtt elaludt volna, letettem, mert ő annyira nincs ehhez hozzászokva, hogy kézben nem is tud elaludni.
És félre ne értsetek, továbbra is azt gondolom, hogy a gyerek érdeke a változás, és próbálkozzatok, viszont abszolút megértem azt, akinek ez nem megy.
Eddig sem ítéltem el senkit emiatt, csak sajnáltam. De most méginkább, pedig nekem csak egyetlen éjszaka volt...
Én nem lennék ehhez elég erős így, ennyi idő után.

Tudom, ezzel nem sokra mentek, csak gondoltam illik ezt elmondanom, ha már annyit okoskodok... :oops: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Szerintem is lassan próbáljátok meg leszoktatni Lócit. Ilyen szempontból mi sem tartozunk a követendő példa kategóriába,de lassan alakulunk. Mi egyenlőre ott tartunk,hogy fürdés,szopi,beteszem a kiságyba,de bennt kall maradni valakinek a szobájában.Az mindegy,hogy melyikünk,de valaki legyen bent.Így ma már egyedül elalszik min 5 perc - max fél óra alatt. Én ott szoktam feküdni a heverőn és úgy csinálok mint aki alszik,persze a szemem sarkából leskelődni szoktam :D Egy darabig ácsorog,játszik,néha sír, aztán leül és végül lefekszik. Ha nagyon sír lefektetem,elmagyarázom,hogy alszik a maci is stb...Amióta így alszik el legtöbbször végigalussza az éjszakát :D Következő lpés lesz,hogy kijövök a szobájából....majd egyszer :wink:

tike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: