Bocsi, de változatlanul nincs, csak mobilról net, és így nem akarok annyit lógni, mert horror lesz a számlánk....
Mi jövő héten uhuzunk 2x is, remálem nem mutat majd semmi elváltozást!!!!
Szilvi, ne hari, de csatlakozom én is a többiekhez. Nekünk tudod hány ilyen rucink van? RENGETEG!!! Nekem tök más az izlésem, most szobnak fogtok tartani, de én 3helyrő szoktam venni, aztán slussz-passz és gyűlölöm a kínai cuccokat, de kapuk ilyet is. Ja, és ne is meséljem, hogy mivel lányaim vannak, mindenki imád csicsásakat venni. Én meg utálooooom!!!De már a rózsaszíntől is kivagyok. Szeretem,de már unom. Én is azt szoktam, mint Fanni, ha tudom, hogy akitől kaptuk jön vagy mi megyünk, ráadom, aztán elteszem a kinőttekhez.....Egy fél napot meg kibír...De azért fotót nem csinálok, nehogy 20év múlva megkövezzen...
Fanni, nekem ma mondta a védőnő, hogy ebben a hiretelen melegben sem eheteknek a babók, no para....Ja, mondtam Bibun nem is aggódom...
Reni, őszontén, én sem vennék, csak ismitől....nem rossz indulatból, de nálunk unokabratyómnak vettek tejcsit és végig üvöltött attól, mert ki tudja mit evett ....
A hozzátápit meg fogadd el, ez van. Ha nyugodtabb vagy te is, akkor lehet több tejcsi is...
Nekem sajna egyre jobban apad, de nyilvánvalóan a hozzátápitól is, mert így azért biztire nem üriti ki annyira. Én nem is tápizznám hozzá, ha hízna rendesen....
TÖBBIEK? Hol vagytok?

]

Fürcsi
gyerekek
gyereknap

Fülcsivalóm