Kencézés:
nekem Vichy 50+ van, és szuperül kenhető (van egy Bioderma is de az baromi sűrű), viszont utána ragad a kezem tőle, gondolom, a gyerek is. Nimród nem élvezi a kencézést de még nagyon nem lázad ellene, inkább a sapit próbálja lerángatni a fejéről.
Tánc:
Nimród is élvezi, mikor hastáncolok neki
De úgy is szoktunk, hogy az ölemben van és együtt táncolunk, és pörgünk körbe-körbe! Akkorákat kacag, hogy ihaj!
Mozi, esti tali rendszeressé tételében én is benne vagyok!!!!! Mikor megyünk?
Bond,
[quote]N írta:eked keresgélve találtam ezt az oldalt. Shocked Shocked Shocked Ebből is látszik, hogy minden csak viszonyítás, kultúra kérdése Rolling Eyes :
én is szoktam hordozni, kb egy hónappal ezelőttig elől, annak ellenére hogy 7 kg fölött nem ajánlják már egészségügyi okok miatt. Mindegy, a garázsig jó volt. (anno amig picike volt, kb három hónapos koráig ha fájt a hasa, felkötöttem, és megnyugodott, bealudt, így mosogattam, hajat szárítottam, stb. Nagyon jó feeling, olyan mintha megint a pocakban lakna) Aztán a játszóházban egy anyuka megmutatott egy nagyon egyszerű háti kötést, azóta azt használom, és a derekam javult! Tegnap pl így mentünk kiflit venni a boltba
Csemete imádja, már jön ha meglátja a kendőt, és kacag végig, amikor felkötöm
Engedelmeddel én sem néztem meg a videót...
Boo,
ez a cybex nagyon jó
szamár meg tényleg randa
horror sztori

teapa egy igazi hős! (nálunk ez úgy nézett ki régen, hogy ha szóltam Apának, hogy ott egy pók, vagy valami más jószág (egyszer egy szöcske szabadult be) akkor ő visítva ugrott el, rohant a másik szobába, és nem jött ki, amíg nem szereltem le a dögöt

roppant férfias volt

aztán megfenyítettem, hogy a fia előtt ilyet azért mégsem, és azóta példásan kezeli le az ilyen szitukat
Czigka,
konkrétan a redvás vízre gondoltam
Csibe,
rakok képet, amint lustaapa beszerkeszti az ülést a kocsiba
Dodi,
go-go-zás

nagyon cuki lehetett!
Nyuszi,
hajráhajrá, ez már a finish! Aztán várjuk a képeket
Boo,
kertbe-kicsapás: ilyet mi is szoktunk csinálni

nálunk van játszótér bébihintával meg csúszdával meg van sok kismotor meg mindenfélejátékagyerekeknek bebebeeeeeeeeeeeeee
De most viccen kívül: összeereszthetnénk a két fűimádó természetbarátot valamikor
Tike
nálunk 27 fok van, és szegény gyereket pizsirugiba raktuk

(lehet hogy átöltöztetem)