sziasztok!
Nikikém, nagyon sok boldog születésnapot! örülök, hogy sikerült meggyőznöd apát, a Domonkos tényleg nagyon szép név!
ctg-hez gratula, kis fiacskátok akkor még nem nagyon akarja elsietni a dolgokat, igaz, még 2 hetet adtál neki, de ez így is van rendjén!
anyósnak is örülök, remélem, hogy tényleg sokat segít, és nem idegel, remélem, hogy belátta, hogy attól, mert ő az idősebb, még nem neki van mindig igaza!
uh-ról mindenképpen hozzál híreket!!!
Barbi! örülök, hogy jöttél! Eni lábának már kevésbé, na meg a mufurc doki! :S sajnálom, hogy vele kell beérned! hány kiló pluszban vagy, ha nem túl indiszkrét?

egy várandós vonalzót nem akarsz legalább dobni? olyan jó lenne tudni, hogy hol tartasz... tényleg. mikorra vagy kiírva?
Julcsi, gratula Eninek a bilizéshez! képzeljétek, tegnap, hogy anyósnál voltunk, elég erőszakos a drágám, így Benit szinte egész nap alsógatyeszban tartotta, és persze vagy 4x be is pisilt, de este, mikor fürdés után szaladgált még egy szál kukiban, közölte, hogy pisilek, mire én, hogy jajj, akkor szaladjunk a bilire, és belepisilt!

annyira büszke volt magára. persze ma itthon a szőnyegre pisilt, de hát ez van, illetve még gatyókákat is be kell szerezni, mert én nem voltam ilyen előrelátó, meg nem is tudom, hogy akarom-e ezt az egészet még ennyire "erőltetni", mert tényleg nem is izgatja, ha kakás... majd meglássuk, igaz, most az időjárás nagyon megfelelő erre!
Mecsi,
Kitti, sajnálom az ájuldozós sztorikat! vérnyomitok amúgy hogy van??? tegnap, hogy bent kóricáltam a városban, persze terhes farmerban, mert semmi göncöm nincs, ami kényelmes lenne, szóval majdnem meggyulladtam, hát én is nagyon szarul voltam!

ez a hőség iszonyatosan kikészít szerintem mindenkit, a babát várókat meg különösen!
holnap jön délután anyukám, segít ablakokat pucolni, hát kb. a költözés óta nem voltak lemosva...

szégyen ide, szégyen oda, én ilyen lusta dög vagyok! :S
hát kb. ezek vannak!
Aproo, Te hol vagy??? remélem, hogy még egyben!