A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

KisPocok!
7.5 kg az nehéz?????

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Maclarenban is van ilyen kombinált fogantyús, meg 5 kg csak, de az drágább mint 30e :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

Naugyehogyjóezatolókar?????? :-)

Tátra u. 2 :lol:
pár éve még simán megtaláltam feelingből, pedig kb 10 évesen nyaraltam ott utoljára :lol: anno mesebeli kastélynak láttam a fenyők árnyékában, reggel pedig mókusok szaladgáltak az ágakon...

Ülés: persze Apa tegnap cseszett beszerkeszteni a miénket :evil: :evil: jó hogy nektek bejött :-)

Jégkrém, nyammmmmm ! Én sárgadinnyével dolgoztam Ma este :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:15-kor.

KépKép

KépKép
boo

KisPocok!
Az tudom hol van :) ... na jó nem tudtam, de megnéztem a térképen :oops: Szeretem azt a környéket én is, ma pont jártam is arra 8)
Milyen ülést vettél?
Sárgadinnye, na azt pont nem szeretem :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:16-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lois,
közepesen nehéz... Láttam 5 kg-sat is :lol: :lol:
mcLarent megnézem, Brendonban is azt ajánlgatta az ember.

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!
Arról mesélnek, hogy eszméletlen (sokszor egy alkalom után is már) módon csinálja a gyerek, pl. nem támaszt, megvuduzzák, és másnap támaszt mint a parancsolat. Hihetetlen.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

KisPocok!
70 e, ölég húzós egy szimpla sportért :?
A derekad miatt kell hogy ennyire pehely legyen?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!
Hogymivan?? Takarodó??Ehhez én már be vagyok lassulva.... :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Römert, Duo Plust :lol: :lol:

McLarent én sem láttam még olyat, ami kimondottan tetszett volna, de kaphat egy esélyt...
Cybex? Melyik? Ugye nem a fehér-arany? :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Kispocok!
hehe, én is, csak én a Safefixet :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Na 70et nem vagyok hajlandó érte fizetni, főleg hogy lehet, pár hónap múlva már bele sem akar majd ülni :shock: :shock:
igen, a hülyederekam
:twisted: :twisted: :twisted:

na, én is megyek aludni, sziasztok!

KépKép

KépKép
kispocok13

A naptejjel kapcsolatban, csak gyorsban. :oops:
Nálunk nem utálják a srácok, ha kenem őket. :) De én igen. :? :oops: :lol:
Először DM-es Sundance-et vettem: nehezen kenhető volt, viszont kétségkívűl vízálló. :twisted: :twisted:
Utána jött az Ambre Solair. Amennyiben nagyobb felületet szeretne vele bekenni az ember jó, mert nagyon folyékony. De arra, hogy csak a kezétlábátarcát kenjem be a gyereknek már kényelmetlen volt, könnyen szétcsöpögött.
Harmadjára megint a Sundance jött, de most spray-ben. Szabadtérre tökéletes szerintem. Lakásban azért ne fújkáljunk, mert lecsöpög. :roll:
Most Niveát vettem. Első blikkre nem annyira folyékony, mint az Ambre Solair, úgyhogy akár még jó is lehet. :roll: Még nem nagyon próbáltam.
Mindegyik 50+ -os volt, és kifejezetten gyerekeknek való.

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:17-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok! :)

kispocok13!

Tényleg nem láttam még ilyen tolókart, a tiéteken sem tűnt fel. :shock: :shock: :shock: . Azzal együtt szerintem nem fogsz találni olyan kocsit, ami a felsorolt igényednek megfelel. :roll: A 7,5 kiló szerintem sem nehéz, de ha a derekad miatt van szükség még ettől is kisebb súlyúra, akkor muszáj leszel leadni másból. :roll:

Az okosoldallal kapcsolatban beugrott egy konkrét, de nem tudom, hogy melyik volt. Ha látnám megismerném, de nem tudom neked körülírni. :roll: :? (Sőt, szerintem amikor még mindenki az ELSŐ :wink: :lol: vásárlás előtt állt valakinek sikerült rátalálni, és jót vitatkoztunk a mózes miatt. :lol: )
Itt mindenesetre rengeteg mindent megtalálsz: http://babakocsi.lap.hu/

Neked keresgélve találtam ezt az oldalt. :shock: :shock: :shock: Ebből is látszik, hogy minden csak viszonyítás, kultúra kérdése :roll: :

http://www.lll.hu/node/198

Ezek szerint te nem lettél felvilágosítva. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: . Tessék, csak neked :wink: :

http://hasznalt-konyv.vatera.hu/gyermek_es_ifjusagi_konyvek/mesekonyvek/k1_retro_peti_ida_es_picuri_mesekonyv_mese_mora_164343543.html

http://bardoego.hu/index.php?subaction=showcomments&id=1253307203&archive=&start_from=&ucat=12

(Megsúgom, hogy újra kiadták. :wink: )

Dollárbolt? Gondolod, hogy erről hallott valaki a mai fiatalok közül? :roll: :roll: :? :? Csak nekünk mond valamit a kék útlevél, a deviza keret, utazási engedély, és társai. Hogy ez jó-e vagy sem, azt nem tudom. :roll:
De azt igen, hogy a Barbie baba sose tetszett. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Nem szeretem az ilyen "hideg", műanyag babákat, mackókat, stb. Nekem azok legyenek puhák, melegek, kellemes érzésekkel töltsenek el, tudjak hozzájuk bújni.

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:18-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo! :)

[quote="boo"]K írta:booépzeljétek megvettük a Lidl-ben a gumiszamarat :twisted: :lol: olyan büdös :lol: de nagyon funny :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[quote="boo"]B írta:booarbie baba: én nagymamámtól kaptam, Bécsbő hozta, és szőke göndör haja volt (itthon nem is lehetett kapni) :wink: volt hozzá fésű, de nem tudtam fésülgetni, így nemes egyszerűeséggel levágtam neki ollóval, mondván, hogy ha makd kinő egyenes lesz :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: meg fogtok lepődni: nem nőtt ki :roll: :twisted: :lol: :lol: :lol:
nem győztem dugdosni, meg sapkát húzni a fejére :roll: :twisted:

Megérdemelte! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Csak szegény nagymamádat sajnálom. :roll: :roll: :roll: :roll: :lol:

loislane! :)

Iskolai Barbie-szépségverseny??? Még olvasni is bizarr. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.06.11 08:56-kor.

Kép
Kép
200907?

Lois!

Az a "béna sárga" nálunk nagyon bejött :wink: :lol: . Ennyire piciknek tényleg csak ez van (vagy csónak), de nyugi később nem győzöd majd kapkodni a fejed :twisted: :lol: .
Ricsi tegnap kitalálta, hogy mentőmellény kell a gyereknek :lol: . De ekkorába sztem az sincs :? .
A naptej (számomra) noname, vmi német márka, de a Müllerben nem szoktak nagyon gagyit forgalmazni :roll: . Viszont a múltkor olvastam egy cikket, hogy hiába írják rá a hiperdrága krémekre, hogy vízálló, meg mittoménmittud, akkor is minden fürdés után újrakell kenni, de még ha nem is éri víz, akkor is pár óránként :? !
A lényeg, hogy 50 faktoros legyen :wink: . Na meg Botondnak "apjabőre" van, kis olivagyerek :lol: . Anyu azt mondta, hogy neki még az 50 faktor se lenne kötelező emiatt. Ez ugyanúgy megy náluk, mint a felnőtteknél, csak abból indulnak ki alapból, hogy minden baba fehér bőrű.
Na, ma lecsekkolom, de sztem veszek egyet, max. jó lesz nekünk :lol: .

Boo!

Tegyél képet a szamárról, mert el nem tudom képzelni, hogy nézhet ki :lol: !

....

KépKép

KépKép
kicsidodi

kicsidodi! :)

Mit nem tudsz elképzelni? Mondta boo: büdös és ronda. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Az újra kencézés jószerivel minden flakonon rajta szerepel. És kb. fél órával az előtt érdemes bekenni magát az embernek mielőtt kimenne, mert kell egy kis idő, amíg elkezdi kifejteni a hatását.

Kép
Kép
200907?

hát én kiraktam a placcra a gyereket, de továbbra sem mászik, csak kúszik ugyanúgy :twisted: :twisted: :twisted:
hol itt a csoda??? :roll:

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:19-kor.

KépKép

KépKép
boo

Táncoltam egyet Huginak: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :?: :?:

:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:20-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:21-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ez jóóóóóóóó!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Látszi, hogy a sarokban fog porosodni. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 14:07-kor.
Vendég

mi is megyünk majd vlaamikor strandra meg hétvégén a párom
szüleihez,így a mai programom nekem is hogy úszógumit vegyek.
meg akkor már 1-2 vizijátékot is :oops: :oops: :oops: :oops:
én is meglepődtem,hogy csak ez az egy féle úszógumi van...

ma barátnőzünk is,így max talán csak este leszek vagy majd hétfőn,
mert holnap már megyünk is Fótra.

Boo!
én is gondolkoztam egy ilyen szamaron,de végül lebeszéltem magam,
de ahogy néztem a képeket mégis csak meggondoltam magam.
lehet még kapni???

Lois,Kispocok!!!
gyerekülésről kép majd szívesen látnék.
tudjátok én meg römer king plust vettem.
majd én is teszek képet,ahogy alszik a gyermekem benne...

Kép
Kép
csibe83

én is táncolok énekelek Kiarának és nagyon élvezi...

Kép
Kép
csibe83

Ajánlom figyelmedbe :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :

Kép Kép

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 14:07-kor.
Vendég

Bond
ezt hogy a p i c á b a találtad meg????????? :shock: :shock: :shock: ez volt az!!!!!!! bhááááááááááááááááááá :x :x :x

KépKép

KépKép
boo

de azt mondja meg vki, hogy mi a carnak másznak ezek be a lakásba????? hát nem jobb nekik kint??? :evil:

KépKép

KépKép
boo

TUTTAMTUTTAMTUTTAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Szerinted...? :x :x :x :x :x :x :x :x

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:22-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:23-kor.

KépKép

KépKép
boo

Szerencsére már nem laknak (erősen kopogást kéretik hallani!), odaát volt a másik lakásunkban. Amikor először megláttam, azon filóztam, hogy lehet-e infarktus közepette hányni. :roll: :roll: Aztán mivel nem tudtam eldönteni, inkább lemondtam mindkettőről. :lol: :lol: :lol: :lol:

A légyölő pókszázlábú (Scutigera coleoptrata) viszonylag jól ismert, gyakori képviselője a százlábúaknak. Különleges testalkata alapján első ránézésre különálló csoportot képvisel. Ám ez a budapesti lakásokban is gyakori, 2 centiméteres testhosszúságú, a hosszú, lasszós lábaival mégis ijesztő benyomást keltő kis állat szokatlan trópusi rokonságot vonultat fel. A Délkelet-Ázsia esőerdeiben gyakori óriás pókszázlábú (Thereuopoda longicornis) embertenyérnél is nagyobb testével és 30 centiméteres lábaival meg csápjaival látványos ragadozója a trópusi erdőtalajnak.
Hihetetlen élmény egy ilyen predátort akció közben megfigyelni, ahogy éjjel hosszú lábaival villámgyorsan szalad az avaron, miközben minden zugba, kis repedésbe bepillant, vajon lapul-e ott valami, számára alkalmas zsákmány! A „bepillant” kifejezés itt valóban helytálló: a pókszázlábúak szeme – a soklábúak között egyedülálló módon – képalkotó összetett szem (olyan, mint a szitakötőké és más, vadászó rovaroké). Látásukon kívül a pókszázlábúakat hosszú, fonalas csápjuk és szőrös vékony lábaik is segítik a táplálék megtalálásában. Nem véletlen, hogy mindezeket az „eszközeiket” pihenőidőben alapos gondossággal és egyenként tisztogatják végig szájszerveikkel. El lehet képzelni, hogy mennyire fontos lehet – és mennyi időt vesz igénybe! – a 15 pár láb és az egy pár csáp ízenkénti leellenőrzése…

A fenti leírást annyiban fejelném meg, hogy:
- szereti a nyirkos helyeket
- nálunk csak a földön, plafonon (nem, nem esett rám, abba tuti belehaltam volna :roll: :roll: :roll: ), és a falakon volt "szerencsém" találkozni vele (és mindig erősen rimánkodtam, hogy ha valaki vendégségbe jött hozzánk, akkor elő ne kerüljön :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: )
- nem egyszer láttam én már 5(!!!) centis példányt is
- elfogási technikája: felülről kell megközelíteni és villámgyorsan!
- nem mernék rá fogadni, hogy nem tudja megkülönböztetni az árnyékot és a fényt :roll:
Mindezek után erős gyomrot, és jó szórakozást nektek! :twisted: :? :? :?

Ezen videó megtekintése nem javasolt gyenge idegzetűeknek, valamint kaja előtt, alatt, és után. :twisted: :twisted: :twisted: :roll: :roll: :roll: :roll: (Maradnak tehát az erős idegzetű fogyókúrázók, de nekik is csak 1:45-ig kell kibírni :lol: :lol: :lol: ).

http://videa.hu/cimkek/217505
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.06.11 10:38-kor.

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 14:08-kor.
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 14:08-kor.
Vendég

Mondtam én! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:23-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Nem kötöszködni akarok, de ez nem tök olyan, mint a hintalovatok :roll: ? Mármint az is ilyen magas, van füle, de legalább nem büdös, és nem piros :lol: .
Szóval sztem ez jó vétel volt :twisted: :lol: :lol: .

Nálunk fényévente vannak ilyen űrlények :wink: . Százlábú 1* volt, az is pinduri, de persze nem én intéztem el :roll: :lol: . Viszont egér már volt 2* :shock: , de én attól kevésbé parázok, és tökre sajnálom, mikor apa kinyírja. Végtére is majdnem olyan, mint egy hörcsög, azokat meg simizzük :roll: . Na jó, azért mikor elszaladt mellettem a fürdőben, úgy ugrottam be a kádba, hogy egy nigériai gátfutó hozzám képest Forest Gump :twisted: :lol: . Ja, és itt vmi Mission Impossible-ös Tom Cruise egerek vannak, mert bemásztak az ablakon, az egyiket láttuk :shock: :shock: :shock: :lol: .
De ez még évekkel ezelőtt volt. Ami viszont nekem horror, aza májusi cserebogár-rajzás :evil: . Van, hogy percekig nem szállok ki a kocsiból, mert 700 kitines próbálja szétszerelni a kasznit :twisted: :lol: . Egyszer bejött egy az előszobába, 40 percig nem jöttem ki a szobából :lol: . Terhes voltam, és mikor már majdnem éhenhaltam (40 perc! :lol: ), fogtam egy könyvet, azzal hadonászva kijöttem, aztán egy flakon Chemotoxszal jobb létre szenderítettem :twisted: :lol: .
Igaz, hogy egy hétig nem kaptunk levegőt, de győztem :twisted: :lol: . (Mikor apa hazajött, megkérdezte, miért nem kapcsoltam kint villanyt, és nyitottam ki az ajtót :roll: ? Csak! Jó?! Csak!!! :evil: :lol: )

Bond!

Fúúúúúúúúúúúúúújjjjjjjjjjjj.
Egyfolytában ráz a hideg, bloááááá!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :lol:

Én sokszor táncolok Botondnak, nagyon élvezi, sőt most már ő is táncol. Tegnap pl. majd' bepisiltünk a nevetéstől, mert kint voltunk a kertben, Botond egy szál sapiban, szólt a rádió. Odament a napernyőhöz, feltápászkodott a rúdon, és az egyik kezével kapaszkodva elkezdett táncizni a zenére :shock: :lol: :lol: . Annyira vicces volt, ahogy go-gozott, aztán megkoronázva a showt, oda is pisilt :twisted: :lol: .
Meg mostanában együtt táncolunk az anya kreálta "Hugi-boogie"-ra. Ez afféle wudu-dal, hogy bevonzzuk a kistesót :lol: :lol: :lol: :lol: .

Czigka!

Én is simán vittem már többfajta medencébe :wink: . De te hogy viszed be a 24 fokos úszómedencébe :shock: ? Oké, hogy a 29 fokosba engem jobban megviselt a bemenetel :oops: :lol: , de egy felnőtt medence mégiscsak tök hideg, nem :roll: ?

Bogár: :? :? :?
Ezért mondta apa, hogy felejtsem el a mindenféle egzotikus utazásokat :twisted: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Azt nem tudom, hogy miért elkapni akarta, de jól csinálta. Nem tudod lecsapni. Annyira érzékenyek a csápjai , hogy a legkisebb légáramlatot megérzi. Ezért írtam, hogy csak felülrő lehet elkapni, de azt is kurv@ gyorsan kell csinálni. :x :x :x :x :x
Légyszíves, tüntesd ki Apát, mert nagyon hősies volt! :lol:
Egyébként én még azt figyeltem meg, ha volt egy kis restanciám a takarítással, akkor hamarabb tiszteletüket tették nálam. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :?
(El tudod képzelni, hogy milyen lehetett, amikor árultuk a lakást? "Persze, nyugodtan nézzen körbe! (Negyereelőnegyereelőnegyereelő). Ne haragudjon, mit kérdezett? :) " :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
Nem mindennapos volt, de legnagyobb meglepetésmre hozzá lehetett szokni. Mármint olyan értelemben, hogy egy idő után már elkerült az infarktus, és a gyomorfelfordulás. :lol: :lol: :lol:
Mi pince fölött laktunk, ami nedves volt, alighanem ezért kötött ki nálunk. :roll: (Azért az elég erősnek tartom az irományokban, hogy a városi lakásokban gyakran előfordulna :roll: :roll: :roll: )

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:24-kor.

KépKép

KépKép
boo

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 14:09-kor.
Vendég

czigka! :)

Igazán kedves vagy, de akkoriban még egyedül éltem a kecóban, így a magaduramhaszolgádnincs effektus állt elő. Nem véletlen a "Felhasználói útmutató" :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:26-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Béna vagyok sosem érek ide!
Amikor kijön a jó idő vérszemet kapok,festek,pakolok,barkácsolok,már amennyi időt hagy Tamara.
Nagyon nyügi,hisztis,frankón elkényeztettem,nesze nekem!

Ma voltunk a gasztro dokinál,és még szorosabbra fűzte a gyeplőt:most már szója tápszert kapunk.Se tejfehérje sem tejcukor.
Végre kaptam pár receptet is,így már sütiket,pogikat is csinálhatok neki.Ma főztem neki pudingot,persze tej nélkül.
Sovány szegény a többi babához képest,de van egy olyan gyanúm,- legyen igazam-h csupán alkati kérdés.Én sem voltam kövérebb és az apum sem.Nyúlani nyúlik babám,ez még fokozza a dolgot.Majd kiderül.Ma nagy bizodalommal odaadhatom neki az új tápszert,amire akár allergiás reakció is léphet fel,mi sem hiányzott jobban.

Sajna le vagyok maradva mint a borra való,pedig most mindennél jobban szükségem lenne egy kis csevejre,de egyenlőre marad a terápiás takarítás,házfelforgatás.

[b]MINDEN BABÁNAK ÉS SZÜLEINEK GRATULÁLOK AZ ELSŐ SZÜLINAP ALKALMÁBÓL![/b]
:wink:

Nem ígérhetek semmit,de nagyon szép napot kívánok mindenkinek!

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Sziasztok!

Á,képtelenség követnem most titeket,állandóan a lakásban vagyunk,vasárnap takarítás és ha minden jól megy,hétfőn már ott is alszunk :lol:

Boo!! Lilinél kb. 2 hét után látszott a fejlődés,ami a mászást illeti. És legelőször a küszöbön mászott át,aztán rá pár napra kezdett el mindenhol így közlekedni. Azóta nem is kúszik :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi!
De jó, hogy már itt tartotok!!!! :D :D :D :D

Boo!
Moziban minden hónapban benne vagyok, ha péntekre tudjuk időzíteni! Legközelebb "beülhetnénk" valami kinti helyre még dumálni! :D

Naptej: én Petrának csak olyan merek megvenni, ami gyógyszertárban kapható. Az első Bioderma volt, kifejezetten csecsemőknek való, most meg szintén babáknak való Babet vettem. Engem nem zavar, hogy sűrű, pedig sokat kenem Petrát. Ő ugyanolyan fehér bőrű, mint én, csak még fehérebb. Pont, mintha le lenne hintőporozva. Magunknak sokáig az Yves Rocher-ban vettem a naptejet, de idén már 5ezer Ft felett vannak, úgyhogy idén már Garnier-t vettem. A Niveát egyébként a bőrgyógyászok se nagyon ajánlják.

Vettem neki a Brendonban kullancsirtó spray-t, így majd már ki merem tenni a fűbe az anyósoméknál. Bio galaktiv a neve, csecsemőkön is lehet használni.

És rovarírtóban is van egy jó, én azt használom, amikor szükséges, Bio Kill a neve. Színtelen, szagtalan, és gyerekes-állatos lakásban is nyugodtan lehet használni. Csak a mezei poloska ellen nem hatásos. :evil:

Örülök, hogy nem maradtam le taliról.
Én Petrát ilyen időben nem is sétáltatom. Pont elég a reggeli-esti utazás ebben a dög melegben. Még reggel Anyuval el szoktak menni vásárolni, annyit levegőzik.

Kép
katy76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: