A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!

Dana
Ezek nem buta gondolatok, hanem nagyon is szépek és valóságosak! Szerintem mindannyian így gondolunk a babára, hogy is tud ilyet produkálni a természet két parányi magocskából? Kép Ettől csoda! Kép Na meg attól, hogy annyit mindennek kell összejönni hozzá Kép

Lányok! NAgyon szorítok mindnekinek, hogy összejöjjön ez a csoda, hiszen erre születtünk, erre a nemes feladatra minket jelölt ki a sors, és nem a férfiakat Kép Nem adjuk fel, küzdünk!

Zita
HOgy nézed, hogy mekkora a tüsződ?

Én ma vagyok a 30. cn-on és még fent van a hőm, nagyon izgulok, de sokkal nyugisabb vagyok mint a múlt hónapban. Hát ha Ő is úgy gondolja, akkor a péntek reggeli teszt alkalmával "megmutathatja magát" Kép

Tündi
Vendég

Szia Madaran!Kép

Tényleg szép helyen lakunk, de előtte Nagymaroson laktam és az ugye a visegrádi várral szemben van, gyönyörű kilátás van rá.

Az árvíz szörnyű volt én is egész éjjel pakoltam Nagymaroson a zsákokat.

De sikerült megállítani a sok sok ember fáradozásával!

Igen a magyar sziget ott szokott lenni nálunk.

Akkor lehet, hogy összefutunk majd egyszerKép

Djázmin!Kép

Az a lényeg, hogy mikor tüszörepi közeledik előtte is van már méhnyaknyál, de akkor még fehéres és amikor elérkezik a repi akkor sima átlátszó és ha két ujjaddal széthúzod megnyúlik.

Amúgy én is csak most próbálom ki, mert olvastam.

Ez a Billings módszeregyébként, orvosilag alátámasztott.

Mea
mea

Djázmin!

A páfrányos dolog nyál vizsgálattal történik???

Azt tudom, hogy páfrányszerűt kell látni, mikor vizsgálod.

Többiek!Kép

Tudtok ebben segíteni?

Mea
mea

Mea Kép Kép Kép Kép Szavadon foglak. A 2005-ösön nagy hassal ott fogunk korzózni!Kép Kép
a

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Mea Kép én csak azt tudom, hogy elvileg páfrányszerűt kell látni, amikor ovulációs idő van. De állítólag teljesen megbízhatatlan tesz, mert sokszor páfrányosat mutat akkor is, amikor nem történik semmi...Kép
a

madaran

Evike!Kép

Ezen én is sokat gondolkoztam már...
De az, hogy előbb az átjárhatóságot nézték, szerintem mindenképpen jó!
Ha nézték a párodat is, és a hormonjaidat is, az OK!
Az inszemet azért szorgalmazzák, mert nekik ez a dolguk. Végül is azért mentetek oda, hogy minnél hamarabb babátok legyen!Kép
Melyik városba jártok?

Tündi!Kép

UH-n méri a doki atüszőimet!Kép
Drukkolok a pénteki teszthez!Kép

Stella!Kép

DRUKK-DRUKK!!!KépKép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Madaran!Kép

Benne vagyok, hogy jövőre babókkal talizunk ott.

KépKépKép

Meg lehetne Bp-en talit szervezni a "megint megjött babásaival"Kép

Mea
mea

Hátha ragad ránk valami babahormonKép

madaran

Zita!
Tudom, hogy ez a dolguk, csak azért elgondolkodtam rajta...Tudom néha jobb nem agyalni. Pesten a Kaáliba járunk a Kovács Péter doktorhoz.
evike1975

MeaKép
Ovulációs teszten (pg53) párfányos rajzolatban kristályosodik ki a nyál az ovulációs időszakban!
De ez a módszer tényleg nem valami megbízható. Nekem egyszer 8-30 napig páfrányozott, most meg egyáltalán nem!

A Billings módszer sokkal jobb, mert a viszonylag nagy mennyiségő, átlátszó, nyúlós nyák csak és kizárólag a tüszőrepi napján jelentkezik!

Stella

Kép
stella9

Köszi Stella !Kép

Djázmin, remélem tudtunk neked infot adni ez ügyben.Kép

Stella!KépDe ugye amikor a tüszőreoi napja van, akkor aznap jó szeretkezni és előtte? Utána már nem?

Mea
mea

Lányok!

Köszönöm az infókat. Remlélem a sok módszer alkalmazásával, amiket Tőletek tanultam sikerül jókor, jó helyen lenni a kicsi katonáknak és másfél év eredménytelen próbálkozásai, csalódásai után szeretném a hónap végét ünnepléssel tölteni.
Hajrá a nyári babákért!!!
Sziasztok
djázmin

MeaKép
szeretkezni mindig jó!!!

Szerintem a minden másnapon van a hangsúly, hogy fitt kiskatonák ostromolják a petét!
Ennél oksabbat nem tudok mondani!
Drukkolok!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok

Katie

Teszteltél? Nem jött meg azóta sem ? Szedtél előtte valamilyen bogyót ?

Dana
A norculutot tényleg a tisztítás miatt adják, de sokaknál a beágyazódást segíti elő - mellékhatásként, ha éppen a megfelelő időben kapkodod be. Egyéb, rossz mellékhatása nem volt, és a babára sem ártalmas.

Madaran
Köszönöm az infót.
A munkahelyeden most tényleg nem lesz könnyű. Vértezd fel magad és gondolj a leendő babára- csak ez számít.
Sima nőgyógyászhoz járok. A lányomat nem nála szültem, de elköltöztünk és nőgyógyászt is váltanom kellett. Sokan ajánlottákbár, egyenlőre bízom benne, de még csak két hónapja foglalkozik velem.

Stella
Drukkolok

Sziasztok
vik

Sziasztok!
Ritkán írok neket, de minden nap olvaslak titeket. Nálam egyelőre semmi válozás, még mindig nem jött meg, de ugye ez nálam semmit nem jelent. Hétfőn megyünk a BMC-be, és majd meglátjuk. Tényleg jár valaki közűletek oda? El tudnátok mondani, hogy milyen vizsgálatok lesznek az elején?

Lányok!
Nagyon szurkolok nektek, és még jobban a táblázat elején járóknak.

AnnaKép
Mikor mész vissza a dokihoz, és mikor derül ki, hogy mi a helyzet?

Móni

Kép
móni23

Anna
Köszi. Most nem törtem le annyira, 25-én megyek nőgyógyászhoz, megnézi UH-on, hogy van-e peteérés, és megbeszélem vele a továbbiakat. Mindenképpen kérek tőle beutalót vérvételre a hormonok miatt, meg a férjemnek szeretnék beutalót olyan spermavizsgálatra. Meg amiket még jónak lát. Úgy érzem talán most elindulunk valamerre. Ha nem talál semmit, akkor megnyugszunk, ha igen, akkor remélem lesz rá megoldás. Kép

Stella
Szorítok ezerrel!Kép

Drukkolok mindenkinek!

Szilvi
szilvi26

Sziasztok Lányok!
Megvan az első eredményem, ami persze nekem nem mond semmit. Ha Nektek igen, légyszi írjátok meg, hogy ez jó-e vagy sem. Szóval:progeszteron: 40,0nmol/l. És ennyi. Ma volt a 3. napi, ezen majd több adat lesz, de ami picit elkeserítette az én türelmetlen kis fejemet, hogy eredmény csak 2 hét múlva lesz. Holnap megyek megdumcsizni a dokimmal a jövő heti HSG időpontját és majd megmutatom neki ezt az eredményt is.

Ha valaki közületek ért hozzá, légyszi írjátok meg, mert borzalmasan kíváncsi vagyok!!!

Dana!
Köszi a drukkot!

Anna! Sok erőt kívánok Neked az újbóli munkába álláshoz, tartok tőle, hogy nem lesz könnyű. Ahol annyi nő dolgozik együt, mint egy tantestületben...
Mesélte egy kolléganőm, hogy ő néhány éve elvetélt. Elmondta az igazgatónak, meg néhány tanárnak, hogy mi történt vele. Mikor a táppénz után visszajött dolgozni, mindenki ezen rágódott, de ami a csúcs: gyerekek megkérdezték tőle: "Ági néni, tényleg babát várt és meghalt a kisbaba?"
Szóval ilyen az én kollégáim egy része. Nem mondhatnám, hogy egy-két kivételtől eltekintve, túl bizalmas viszonyban lennék velük. Iszonyat, hogy lyukas órákban mit össze nem pletykálnak!
Remélem, Nálatok azért más a helyzet!

Zita!
Köszi, hogy bekerültem a táblázatba. Remélem, egyszer leszek még első is.

Stella, Tündi!
Szorítok értetek! Meg mindenkiért, aki a táblázat másik végében van! (Mármint hozzám képest!)

Bogi.
bogi1975

StellaKép a suli nem érdekel túlságosan, különben az életben nem lehetne eljönni onnan. Egyébként ma kaptam egy lapot a végzős diákjaimtól, amiben jobbulást kívánnak. Mindannyian aláírták!! tök jól esett...Kép

MóniKép Cat volt Bmc-s, de hát Ő már babázik. Biztosan be fog nézni hozzánk, kérdezd Őt bátran.
Holnap megyek uh-ra, meg megbeszélni hogy hogyan tovább. Val.szeg három hónap pihi után lesz a következő lombik.....nagyon hosszú idő!!

SzilviKép Ez tényleg a legjobb,amikor gyűlnek az adatok, és végre elindul a szekérKép nagyon szorítok, hogy ne legyen hosszú az út a babáig!

BogikaKépHa jól tudom, a ciklus második felében, 21.naptól érdekes a progeszteron, és a 40-es az jó eredménynek számít -persze a mértékegységeket nem tudom.De hát a dokid majd elmondja holnap!! én is holnap megyek....Kép A suliról inkább neKépmég van itthon pár napom. bár -Stellának írtam- néha meg tudják örvendeztetni az embert.Kép
Puszi, anna

madaran

Sziasztok!

Stella, Tündi!

Megy a drukk ezerrel ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++ meg ezek is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Móni!
Azért Neked is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anna!
Nézd csak meg azt a táblát...! Nem te vagy a legidősebb Kép! Most akkor mi van veled? Se itt, se ott semmi? Ez furi...

Lányok!
Tiszta dátha lettem... Rengeteget prüszkölök, kapar a torkom. De remélem minden más baj elkerül KépKépKép. A hányinger még mindíg játszik. Vajon a természet is?

Kriszta

mohácska

Sziasztok!

Tudtok nekem abban segíteni, hogy egy évi hormonkezelés után a kaáliban azt a fogamzásgátlót ajánlották, hogy szedjem pár hónapig, amit a most 3 éves kislányom előtt szedtem (hogy rendezze a dolgokat). (DIANE35) Most szedem 5 hónapja, és abba akarom hagyni. Az első hónapban nem volt vérzésem, a második-harmadik elég jó, csak volt közti vérzés is (a harmadik végén hsg-m volt, ami jót mutatott), a negyedik hónap teljesen jó volt, most tartok az ötödiknél. Rendesen időre megjött most is, csak elég kevés vérzés (de menst. görcs volt).

Ez most mitől lehet? Ez normális? Nyugodtan abbahagyhatom és kezdhetjük az akciót? Vagy talán túl vastag vagy vékony a nyálkahártya? A védőnéni szerint lehet, hogy túl vastag, de ahogy olvastam a gyógyszer leírását, elvékonyíthatja. Akkor most???

Tudtok nekem segíteni? És emelett már kezdjem inni a cickafarkfű teakeveréket? Az használna még?

Köszi a segítséget és mindenkinek szorítok!

emeseanyu

Sziasztok!

Hajni vagyok 21 éves. Mi már 19 hónapja próbálkozunk, de még mindig bízunk benne, hogy magától összejön, mert nem nagyon szeretnénk annyi mindenen átmenni, mint ti. Bár azt mondta a doktor nénim, hogy januártól kellene elkezdenünk vizsgáltatni magunkat, meg azt mondta hogy szedjek Elevitet mert az sokat segíthet. Szerintetek lehetséges? A szomszédomnak azt mondta az orvosa hogy az csak akkor használ ha már beköltözött a pocaklakó. Most akkor döntse el az ember kinek van igaza. Az érdekes az, hogy mióta nem szedem a gyógyszert szépen beállt a ciklusom 27 napra, de az utóbbi 3 alkalommal szórakozott. Az elsőt tudom hogy azért volt előbb mert a 15 kg-os zsaluköveket pakoltam. Ezt meg is értem, de hogy azóta mért jön meg két három nappal később, mikor a görcsök időben jelentkeznek?

Bocsika hogy elsőre ennyit írtam, de annyi kérdésem van. Lehet hogy a fele költői:D

Sziasztok
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Szia Hajni!

Mi "csak" 9 hónapja próbálkozunk.

Az Elevitett kisebb kihagyásal folyamatosan szedem, bár legjobb tudommásom szerint tényleg csak a fogamzás utántól lényeges és a babának fontos. Nem pedig a fogamzást segíti. Nekem azért ajánlották, hogy már a terhesség 1. perceitől kapjon vitamint a baba.

De jó lenne, ha már lenne kinek adagolni ezt a sok vitamin anyagot....

pusz,
Drika
drika

Sziasztok Lányok!

Nem ismertek engem, mert még soha nem írtam, de már több hónapja olvaslak benneteket. Mi január óta próbálkoztunk babával. Júniusig teljesen nyugodt voltam, eszembe sem jutott, hogy valami gond lenne. Akkor kezdtem el aggódni, amikor júliusban a nyaralásunk után is megjött, aztán augusztusban pont a házassági évfordulónkon, szeptemberben meg pont a szülinapomon. Ez volt az az időszak, amikor nagyon sokat segítettetetek nekem, bár tudtotokon kívül. EZ AZ, AMIT MOST SZERETNÉK MINDENKINEK TISZTA SZÍVBŐL MEGKÖSZÖNNI!

Ma reggel ugyanis csíkos lett a tesztem, és szinte úgy érzem, hogy ez nem jött volna össze nélkületek! (Ti is vagytok az elsők, akik megtudjátok.) Tudom, hogy sokakhoz képest semminek tűnik az a három-négy hónap, amikor annyira aggódtam, hogy mi baj lehet velem, de azért nekem elég sok volt.

Úgyhogy tényleg köszönöm mindenkinek, és persze mindenkinek kívánom, minél előbb következzen be az, amire a legjobban vágyik!
pelmar

Sziasztok,
Gratulálok Pelmar, gratulálok nektek. Sok sikert a pocakosodáshoz.
Krinyoka
krinyoka

Pelmar!Kép

Gratulálok Neked!!!Kép

Vigyázz magatokraKép

Mea
mea

Szia Pelmar!

Minden jót kívánok Neked! Szerencsés vagy.
A csajok szerintem veszik a köszönetet. Lehet, hogy Neked már az eggyel alattunk lévő topicba kellene inkább írnod.

Szia
djázmin

Szia Djázmin!Kép

Te hanyadik ciklusnapon vagy?

Én ma vagyok a 11 cn-en és azt hiszem nekem kb. hétvégén vagy jövő héten lesz tüszőrepim, a poén az, hogy a párom jövő héten elutazik Miskolcra.

Jó, mi?

Hát ez elég rosszul jön ki, valahogy meg kellene oldaniKép

Mea
mea

Szia Mea!

A 12. cn-en vagyok és a hétvégére saccolom a repit. Ugyhogy a sereget riadóztatni kell!
Hát tényleg poén, de nem a hétvégén kellene Nektek is akciózni? A jövő hét nem késő már amúgy is? Vagy utazz Te is!!!
djázmin

Djázmin!

Akkor egy nappal vagyok hátrébb mint TeKép

Nekem elég változók sajnos a ciklusaim, de ált. 30 nap szokott lenni. Neked?

És akkor a 16. nap körül kellene, nem???

Te méred a hődet? Nekem 36, 5-36,7 között ingadozott eddig? Az jó?

Hát akkor izgulhatunk együtt!!! Meg akciózunk is persze hétvégén is.

mi kétnaponta szoktunkKép

Ti?

Mea
mea

Sziasztok!

Pelmar
Gratulálok, többen szeretnénk követni a példádat csíkosodás ügyben! Sok boldogságot a babával! Kép

Hajni Kép
Üdv itt! Hát jó régóta próbálkoztok, nem semmi. Peteérés meghatározást végzel? Pl. ovulációs tesztek, hőmérőzés. Mért kell januárig várni a vizsgálatokkal? A vitaminokat azért ajánlják a terhesség előtt is szedni, mert jó táptalajt biztosítanak a babának a méhben, ez talán segít neked eldönteni, hogy szedjed vagy ne. Egyébként jó látni, hogy ilyen fiatalon már tudatosan családot alapítotok Kép

Anna
Tényleg nagyon hosszú az a 3 hónap, amig várni kell Kép De olyan gyorsan mennek a napok, hogy meglátod, hamar itt lesz és utólag sem fog ilyen hosszúnak tűnni

Bogi, Kriszta és mindenki más
Köszönöm, hogy szorítottatok értem, aranyosak vagytok! Kép De sajnos ma reggel leesett a hőm 36,5-re, úgyhogy ma vagy holnap meg fog jönni Kép Hát mit mondjak, nem repdesek a boldogságtól... Pláne hogy a férjem is annyira várja már, és olyan jó volt együtt örülni ebben a pár bizonytalan napban.

Kriszta
Jobbulást kívánok neked!

Tündi
Vendég

Mea!

24-26 naposak a ciklusaim mindig.
Szerintem, mivel ált. 14. napon van a repi már előtte is jó ha vannak kiskatonák ott és persze kellhet az utánpótlás is. A 16. nap is jó lehet.
Mérem a hőmet, van szép grafikonom is.
Ha ezek a hők ciklusod elején vannak akkor teljesen jó.
Bizony, izgulhatunk együtt!!!
Akciózni? Mikor, hogy. Próbálunk a tuti hétre koncentrálni. Pl. a mostani.
djázmin

Djázmin!

A 14 .napi tüszőrepi nem igaz, csak ha valakinek 28. npos a ciklus és akkor is lehet eltérés a napban.

Mindig 14 napot kell visszaszámolni, tehát nektek valóban 10.-14 nap között a legjobb akciózni.

Úgy hogy mindent bele! Drukkolok nagyon!

Mea
mea

Mea!

A hőgörbém alapján a 14. nap a tüszőrepim (akkor esett le a hőm, aztán meg felment 15-16. napon, a múlt hónapban). Vagy nem igy van?

Hőgörbédből nem tudod megnézni a repit? Vagy csak most kezdted a hőmérést?
Én is drukkolok Neked!!!
djázmin

Hát nehéz dolog ez, hogy mikor van pontosan a tüszőrepi. Lehet, hogy neked akkor volt tényeg.

Lényeg akciózzatok!Kép

Mea
mea

Djázmin!
Bocsika, hogy beleszólok a témába.
De tudomásom szerint pontosan akkor van a peteérésed, amikor leesik a hőd, és akkor van tüszőrepedésed amikor felmegy.

Judyt
KépKép
judyt

Mea!

A lényeg a lényeg, így van!!!

Judyt!

Köszi, ha beleszólsz, mindig tanul az ember. Vagy legalább is elgondolkodik.
Megpróbálok csatolni egy anyagot, amiből én azt szedtem ki, hogy az ovuláció (petesejt kiszabadulása)után felmegy a hő.

Sziasztok

<!--attachment: Hogyan_m_k_dik-120038.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*60.4**Hogyan+m%fbk%f6dik%2edoc --><center><pre>
Kép
Hogyan működik.doc (60.4 k)</pre></center><!--/attachment-->
djázmin

Sziasztok Csajok! Kép

Egy gyors helyzetjelentésre jöttem, sajna visszaolvasni nem nagyon tudtam, ezért gratu az uj kismamiknak, remélem, jo sokan vannak Kép
Viszont láttam, hogy sok az új név, mindenkinek kitartást, és sok-sok zebrát kivánok Kép
Az azért megtaláltam, hogy a Cat család bövült, remélem, minden rendben van velük is, nagy gratu az egész familiának Kép
Velünk: Hányinger még mindig megvan, de csüt. óta nem hánytam, meg is dicsérem magunkat minden ilyen este után Kép Sajna, tovább fogyogattam, már csak 44 kg vagyok, de a védönéni biztatott, hogy minden rendben lesz. Szedem az Elevitet + valami vastablettát, meg B6 vitamint, és persze eszek rendesen. Csüt-ön voltam laborban (na igen, éhgyomorral 2-szer hánytam és egyszer elájultam), de szerencsére nagyjábol minden rendben. Ma voltam terheléses vércukor vizygálaton is, ennek az eredménye csak délután lesz meg, de remélem, minden rendben van.
Sokat fekszek, olvasok.
Nögyogyihoz jövö hét szerdán kell mennem, majd jelentkezem, hogy mi törpént.

Puszi mindenkinek: Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Ez az első fog.gátló mentes hónapom.
A 14. ciklusnapon fájt egy kicsit a pocim, a 16-17. napon pedig a cicim. Lehet hogy ez a peteérést jelezte?
Bocs, ha hülyeséget kérdeztem.
A köv. hónapban szeretnék hőt mérni, decembertől meg szeretnénk próbálkozni.
Vagy amíg nem akciózunk élesben addíg hőm-t is felesleges mérni?
Köszi a választ.
Andi
andi81

Szia Andi81!

Hát a csajokkal váltottunk az imént pár levelet a peteérésről, és raktam fel egy anyagot róla az előző levelemben. Olvasd el, hátha segít.
Lehet a 14. napon volt az ovulációd, azt érezted.
A hőmérőzést kezdheted, legalább megismered a tested jeleit decemberig.

Szia
Djázmin
djázmin

Sziasztok! Köszi a válaszokat. Hogy miért januárban? Azt mondta a doktor néni hogy nyáron nem igazán szokott összejönni a baba. De hogy akkor miért tél közepén? Azt nem tudom. Különben azért nem izgulok nagyon a 19 hónap miatt, mert szerintem én túl korán kezdtem el szedni a fogamzásgátlót. A 16-ot sem töltöttem be. Azért jutottam erre a következtetésre mert miután abbahagytam, mintha tovább fejlődtem volna. Nőtt egy csomót a mellem, meg máshogy élem meg a ciklusaimat, több mindent érzek belőle. Lehet hogy csak jobban figyelem magam azért érzek többet. A mell növekedést a férjem is észrevette úgyhogy ez nem képzelődés. Nekem soha nem volt olyan hogy mielőtt megjött fájtak volna. Most még az is előjött. Szerintem kb 3-4 hónapja maradt abba a fejlődés. Szerintetek lehetséges ez?
Különben egy ideig hőmérőztem, de mostanában az építkezés miatt össze vissza kelek úgyhogy abba hagytam.
Soha nem csináltam tetsztet, a párom mindig azt mondja ha késik hogy még várjunk egy hetet és majd akkor. Sajna mindig bejön neki. Lehet hogy ő jobban érzi mint én? :D Az Elevitet meg hetente egyszer szedem. Ha eddig nem volt vitaminra szükségem akkor ez mind felhalmozódik amíg nincs ki megdézsmálja.

Megint mennyi hülyeséget írok nektek.

Mindenkiért izgulok. Hátha a jó hírek ragadósak.
Puszi
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Minyu!

De jó hallani rólad!!! Kép Lazíts sokat, el fog múlni ez a fránya hányós időszak és csak szép kerek poci marad! Kép

Andi!
Bátran állj neki a hőd mérésének, azzal kaphatsz infót a legtökéletesebb akció-időzítéshez :-)

Tegnap voltam íriszdiagnosztikán. Diagnószis: gyenge méhfal. Szerintetek ez a méhnyálkahártyára vonatkozik? Mivel tudnám erősíteni?

Előre is köszi Lányok!

Brahy
Brahy
brahy

Jázmin
Köszi a válaszod. Akkor köv. hóban kezdem a hőmérőzést.
A file-odat nem tudtam megnyitni.
Sok sikert neked és mielőbbi pocakosodást.Kép
Brahy
Köszi neked is. Rányomulok a dologra.
Hétközben mindig ugyanakkor kelek, de hétvégén általában tovább alszom. Ha hétvégén sokkal később mérem, mint hétközben az baj?
Úgy már nem mutat hiteles eredményt?
Inkább hétvégén is keljek fel addig míg megmérem?
Köszi
Andi
andi81

Brahy
Elviszed ezt az eredményt nőgyógyászhoz is? Hátha csinál egy UH-t amivel esetleg ezt megerősítheti, nem?

Minyu Kép
Örülök, hogy hallunk rólad, remélem, most már hamarosan tényleg jobban leszel! Vigyázzatok magatokra! Irj ha tudsz!

Zita
Nekem ma megjött a menzim, sajnos Kép KÉrlek, javíts ki a táblázatban, a ciklusaimat is módosítanám 28-30 nap rendszeresre. Nagyon szépen köszönöm!

Hajni Kép
Én a helyedben lehet hogy sürgősen dokit váltanék. Mi az hogy nyáron nem nagyon szokott összejönni a baba? Nem az évszaktól függ hogy ki mikor esik teherbe, vagy igen? Akkor nekem most teherbe kellett volna esnem mert már nagyon nem nyár van. Bocs, de megáll az eszem!
Ami az elevitet illeti vagy szedd vagy ne szedd, de a heti 1-nek szerintem nem sok értelme van. A te szervezeted is hasznosítja addig a vitamint, nem fog felhalmozódni, sokan szedik a terhesség előtt rendesen naponta a vitamint, és minden rendben Kép

Tündi
Vendég

Andi!

Ha jelentősen később méred, az baj, akkor nem fog hiteles eredményt mutatni.
Én megmondom őszintén beállítottam a telefonomon az órát minden napra 6:10-re és 6:20-ra is. Első csörgésnél be a hőmérő, másodiknál ki a hőmérő. Kvázi félálomban vagyok, fel sem ébredek igazán. Hétköznap 6:30-kor, amikor a hi-fi is beindul, akkor viszont nincs mese, kelni kell Kép

Brahy
brahy

Andi!

Köszi.
Megpróbálom újra betenni a hőmérős fájlt. (Word-be van mentve.)
A hőmérőzésről annyit, hogy én nem kelek fel hétvégén csak azért, hogy megmérjem a hőmet. Nem bííírok! (Bár úgy kellene!). Hétközben 6-kor, hétvégén 1/2 8-1/2 9-kor mérem.

<!--attachment: Hogyan_m_k_dik-120068.doc*mime_msword.gif*application/msword*60.4**Hogyan+m%fbk%f6dik%2edoc --><center><pre>
Kép
Hogyan működik.doc (60.4 k)</pre></center><!--/attachment-->

Szia
djázmin

Sziasztok!

Betti vagyok. Igazán nem akarok közétek furakodni, hiszen az én problémám nem ebbe a topikba tartozik,(bár még minden lehet), de itt annyi tapasztalt topiklakó van, akik közül valaki biztosan tud nekem válaszolni. Próbálkoztam máshol is, de ott nem ismerik a problémát. Már régóta olvaslak Benneteket, és azt hiszem van köztetek, aki ismeri az utrogestan nevű gyógyszert. Terhességem 9. hetében vagyok, és 4 nappal ezelőtt barnás pecsételésem volt, amitől úgy megijedtem, hogy a kórházig szaladtam. Ott a második UH kimutatta, hogy dobog a szive a babimnak (az első gép csak üres petezsákot látott, én meg csillagokat ettől a kijelentéstől).Szóval kaptam Utrogestant, és azt mondta a dokim, hogy ez in vitro adag, tehát lombikos adag amit szedek. Az lenne a kérdésem, hogy milyen káros hatása lehet ennek a nagy adag progeszteronnak??
Mindannyiotoknak sok kitartást és a legjobbakat kívánva üdvözlettel: Betti

u.i.: Bocsánat a regényért!

Betti

Kép

Kép
betécske

Szia Betécske!

Igaz a gyogyóról nem hallottam, úgyhogy sajnos nem tudok Neked segíteni, de a helyedben felkeresnék egy másik dokit is. (A dokid nem informált arról, hogy mi a helyzet most Veled, mik a következmények és a megoldások?)
Minden jót kívánok Neked!

Szia
djázmin

Szia! Lehet, hogy igazad van én is gondolkotdam már a váltáson. Különben is ha összejönne a baba nem nála szeretném folytatni. De ötletem sincs kihez kellene menni. Ha jól láttam van köztetek tatabányai. Csak már nem tudom ki. (Bocsi, még nem tudom nagyon megjegyezni a neveket) Tudsz nekem segíteni?

Köszi
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Jázmin
Köszi most ezt már meg tudtam nyitni.

Brahy
Köszi az infót. Szerintem én is így fogom csinálni, mármint hogy hétvégén is beállítom a telefonom.
Andi
andi81

Sziasztok!

Lányok, lehet, hogy emlékeztek, lehet hogy nem, irtam mult héten is.

Ma vagyok a 36. ciklus, 39.napján. Tegnap teszteltem: negativ. :-(
Eddigi leghosszabb ciklusom 47 nap volt kb. 2,5 évvel ezelőtt. Akkor Duphaston-nal jött csak meg a 47. napra. Dokihoz semmi kedvem elmenni. Már annyit jártam, hogy már nagyon unom!!!!!

Szerintetek mi lehet az oka annak, ha ennyit késik? Hormonális, vagy valami idegrendszeri zavar?

Katie
katie

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: