Jó reggelt!
Magamban vagyok
Gábort és Rugót elindítottam útjukra reggel hétkor, én csak délben megyek Nyíregyházára.
Úgy volt, hogy nálam lesz az autó meg Rugó is, és Derecskén kezdünk az okmányirodában (R. útlevele lejár), de éjszaka a fórumokat böngészve rájöttem, hogy 6 év alatt mind a két szülőnek alá kell írni egy papírt az okmányirodában, az meg most esélytelen. Meg a héten úgy általában. Szerdán Miskolcra megy G., pénteken meg Szolnokra
Nem tudom, hogy oldjuk meg
Próbálok délelőtt majd dolgozgatni, meg ki is porszívózok talán.
MInden beteg babának-mamának jobbulást
Elővettem R. tavalyi rövidnadrágjait (tegnap nem sikerült beszereznem újakat), és még jók rá
MOndjuk egy-két új darab nem fog ártani
A kalapos-nagy cipős kép úgy készült, hogy ültünk tegnap a lépcsőn. Mondtam Rugónak, hogy menjünk biciklizni. De előbb menjen be a lakásba és öltözzön fel, vegyen szandált. Erre eltűnik, és így jelent meg, az én cipőmben meg egy sombreroban
Voltunk tegnap védőnőnél is, ahol most hiretelen levontak Rugó súlyából 30 egynehány dekát. És mivel a múltkor ez nem történt meg, hát kijött, hogy fogyott
Amúgy nagyjából mostanra hízta vissza azt, amit tavasszal ledobott a betegségek miatt (11,9 most).
Magassága 91-92 cm
MOndjuk a múltkor úgy mérték, hogy legurított előtte négy deci kubut
Juba, szegény, ebben a melegben
Nekünk van egy pici medencénk meg egy nagy batár. Talán a picit felfújjuk majd, ha hétvégén is ilyen idő marad
G., ha minden jól megy, lefoglalja a görögországi szállást. Egy olcsó helyet választottunk, most nem nagyon tudunk ugrálni
Már nagyon várom
Megyek akkor dolgomra, szép napot.
Holnap is dolgozom, de pénteken mindenképpen jövök.
Móni, haj ügyben nem tudok tanácsot adni

Ha jön a meleg, praktikusabb a rövid, az biztos.
Mondjuk az enyém mindig hosszú, úgy hogy a tapasztalatok szintjén erről fogalmam sincsen.