Itt minden okés, ma megjáruk ugyan a dokit, de szerencsére hiába. Az volt ugyanis, hogy kis Leevi (már napok óta lestem) a jobb fülét birizgálta, de módszeresen. Na, ma összeszedtem magam, felhívtam a védönöt, nem jelenthet-e ez fülgyuszit, azt amikor bevallottam, hogy éjjel alig aludtunk, mondta, inkább menjünk el dokihoz. Így jól elmentünk (Nyuszimanóval(alias Zsó-fi), aki olvassa a friss kismamákat, biztos ôt is ismeri, képzeljétek, idestova már a 23.hetet nyomja, helyes kis pocakkal
) de szerencsére azt mondta a dokinéni, hogy semmi gond, ez a bébi olyan egészséges, hogy még!!!! Ja, és Babar olyan kis jó volt, belesimult az ölembe, és meg se moccant, amíg a füleit sklubbolták. Amúgy meg bolhapiacoltunk, kapott a kislegény 2 kanáros farost meg egy plüssgatyót, tuti édesek, tuti új formával.
Juca! Nálunk a vacsi rugalmas dolog, ha párom is itthon van este (változó, beosztástól függ) akkor mindenképp együtt vacsizunk, akár 9-kor is, nekem se kéne olyankor már enni, de ez van. Leevi fél8-kor vacsizik vízben fött rizs vagy zabkását gyümölccsel, utána játszunk még egy kicsit vele (labdagurigatás, de tegnap pl. párom Leevi zokniját a kezére húzta, és költött egy "Én vagyok a zokni úr" sorral kezdödö remek nótát, még ma reggel is ezen vigyorogtunk, mondtam is neki, remélem úgy belemászott a fülébe, hogy egész nap a munkahelyén is ezt fogja énekelgetni. Alig néznének furcsán rá ...
) Aztán f9 körül fürdés, aztán cici és ágy. Ja, és Juca, tessék merni képet küldeni ide is, jó??? Emese! Nagyon is olvasom, söt, nem is vagyok tökély, pont ezért volt ekkora élmény önállóan a takarítás!
Anikó! Tuti kis baba ez a Lili!!! Otthon ránk is mindig furán néznek, hogy na ne, ekkora baba, és még csak ennyi idös? Pedig képzeld, finn táblázat szerint Lili pont megfelelö! Kis finn vér a családban esetleg? Leevi is sok kiló, és hetvensok centi, jövö szerdán megmondom, mennyi is pontosan, de tuti, hogy 9 kiló feletti a maga kis pont8 hónapjával!
Pele!
Nagy mosoly a kis Babszemnek! Snoopy! A Törpeharcsa név nem törv. védett, és nálunk valahogy nagyon találó, olyan kis Törpeharcsa forma ez a Leevi, legalábbis néha, mikor épp nem Marci, Marci bácsi, Bubó, Babar, Dezsô vagy Nyúlpinty forma. Na, azért néha Leevi forma is!
Verus? Merre jársz? Na és a többiek, akiket szintén hiányolok?
Puszi

A mi sulinkban van ebéd utáni fogmosás (kötelezõ jelleggel