[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
Túlsúlyos kismama - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.19 23:04-kor.
Vendég
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.19 23:08-kor.
Vendég
 


Sziasztok!!

Ancsurti, Bucus: nagyon jól néztek ki, és tényleg nagyon látványos a fogyás le a kalappal , hogy ezt így végig tudjátok csinálni, biztos néha azért nehéz, de megériiiiii!!!!!Nagyon csinosak vagytok, szépek, és csak úgy ragyogtok :P !!

Orsi: köszi, minden rendben volt a dokinál, megdicsérte Domit, hogy milyen jól néz ki :D , javasolta a tápszer elhagyását, de majd megvárom a 24.-ét, hogy mint mond a gasztroenterológus doktornő :roll: .
Jaj és köszönöm a köszöntést Domi nevében is, én már nagyon izgulok, a torta nemrég lett kész :lol: !!
Neked meg itt is sok sok erőt kívánok holnapra!!!


Barbara: légy erős nagyon nagyon szorítok+++++++++!!!

Gabber: én is mindjárt bőgők, pedig tudom , hogy min mentél keresztül Lilivel, és mindig ha erre gondolok könnyeket csal a szemembe :cry: . De most ha ránézek , látok egy csodaszép, életvidám, okos kislányt :P !!!!!!!
Örülök, hogy bevált az j doki!!!

Húúú nem is tudom, hogy mit akartam még írni, izgatott vagyok a holnapi nap miatt :oops: , mégiscsak egy éves lesz az én drága kicsi fiam :D :D !!!!
marietta1982
 
 

 
 

Gabber: Nektek is nagyon nagyon köszönjük!!!!Nagyon aranyosak vagytok,jaj mindjárt tényleg bőgők, szerintem holnap is fogok :roll:
marietta1982
 
 


Gabber:megsirattal Te is......De a lenyeg a ket szep,ugyes,okos es egeszseges lanykad,akik Veled vannak!!!

Barbara:Szoritok,ez bizz tovabbra is!!!

Marietta:orulok hogy minden rendben van Domival!!!Ertheto az izgalmad,de jo lesz biztosan!Neked is egy gyonyoru okos nagyfiacskad van!!!Ezt kuldom neki!

Sok-sok vidamsagot es boldogsagot kivanok neki!!!Isten eltesse szulinapja alkalmabol!!!
Kép

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Sziasztok!

Tényleg nagyon köszönöm mindenkinek a bíztatást és hogy gondoltok rám!Nagyon sokat segít nekem,hogy velem vagytok!
Természetesen bízok és reménykedek,hogy csak vaklárma volt az egész és hétfőn minden rendben lesz és boldogan távozok az ultrahangról!!Ezt szeretném,sőt mindenképp így kell lennie,hiszen nem veszíthetem el őt!!!!!!!!!Rá várunk több mint 8 hónapja és most ott a pocakomban és nem hagyhat el minket!!!!!!!
Csak amit a doki mondott abba még belegondolni is rossz és így ez nagyon fáj,ezért a sírdogálás úgyis marad,hiszen minden pillanatban rá gondolok és 5 percenként elpityergem magam,az aggodalom és a félelem bennem van,de a remény is!!

Gabber!
Köszönöm,hogy megosztottad velem a történetedet!Végig sírtam mikor olvastam!Nagyon nehéz lehetett neked,de gratulálok a két szépséghez!Csodálatos nő vagy,hogy ezt végig tudtad csinálni!!!!!!
Természetesen én sem adom fel!!És mégegyszer köszönöm,még több erőt adott a történeted!!!És sajnálom,hogy ezeken a dolgokon keresztül kellett menned,de tényleg gyönyörűek a gyerekek és szuper,hogy jól jöttél ki ebből az egészből!!

Marietta!
Neked is nagyon köszönöm!
Dominak Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok!!!!!!!!!!!! :D
Csodálatos is az első születésnap!!!Az összes az,de az első az nagyon-nagyon!!!!
Majd egyszer remélem tényleg tudunk találkozni,örülnék neki!
Ja mivel te Óvári vagy biztos,hogy ismered a dokit akihez járok!
A Marton doktorhoz járok már több,mint egy éve!Még régen mikor hozzá mentem először akkor hallottam róla jót is rosszat is,de mégis mellette döntöttem!Szerintem alapos és rendes,mert mindent elmagyaráz rendesen,érthetően!
Nem úgy mint amikor 3 éve az sztk-ba mentem nem is tudom már kihez,de kegyetlen megalázó volt!Ráadásul a vetkőzés tovább tartott,mint a vizsgálat!És úgy beszéltek velem mint egy hülyével,pedig csak rutin vizsgálatra mentem meg rákszűrésre!
Akkor megfogadtam,hogy oda többet nem megyek!
Kíváncsi lennék neked milyen tapasztalataid vannak!Terhesgondozásra hova jártál?Már ha megosztod velem! :)

Ancsurti,Bucus!
Megnéztem a képeiteket!Csodálatosak vagytok!!!!!Nagyon látványos a fogyás!!Szerintem nagyon szépek és csinosak vagytok már!!!!!Gratulálok és csak így tovább!!!!!!!!

H.Gabi!
Jó,hogy végre írtál!Marha jó fejek,hogy egy garanciális géppel variálnak!! :evil: :evil: :evil:
Pedig szuper lenne,ha már mindig itt lennél köztünk,remélem minél hamarabb kész lesz a gép!
Jól vagytok már??Lányok???
Te is szuper vagy fogyás ügyben is!!Gratulálok neked is!!!

Orsi!
Minden rendben?Merre vagy?

Kép
barbara83
 
 


Ja Orsi most látom írtad is tegnap,hogy ma nem jössz!
40-es gatya????Szuper vagy!!!!Nagyon jó és neked is tuti hatalmas öröm,hogy kellemesen csalódtál a nadrág méretben! :D
Csak így tovább!!!!!

Kép
barbara83
 
 


Marietta:
Nagyon boldog elso szulinapot Dominak!

Kép
Kép
bucus80
 
 


Itt is Boldog Szülinapot Domi!!
Vendég
 


Szia Domi!

Nagyon boldog első szülinapos napot,sok vidám percet szüleiddel!
Vendég
 


Marietta te meg ne bőgj! :P Hanem örülj a miminanónak!!! :P :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.19 23:07-kor.
Vendég
 


Sziasztok!

Hol vagytok lányok??
Csak nem nálatok is beköszöntött a jó idő??? :)
Itt végre jó idő van!Viki egész reggel óta az udvaron van!Idén szülinapjára egy két hintás hintaállványt és egy csúzdát kapott,azóta állandóan szeretne kinnt lenni,de eddig az idő nem volt kedvező!Remélem már ilyen marad!
Ma lesz nálunk a gyereknap,nemsokára megyünk is!2-kor kezdődik,csak gondoltam gyors beugrok írok pár sort!
Még jó,hogy eltolták egy héttel,így jó időt fogtunk ki! :)
Legalább én is kicsit kimozdulok itthonról,mert az eső miatt sem bírtam nagyon menni sehova másik pedig hogy szerda óta eléggé magamba fordultam és kicsit talán jó lesz elmenni,hátha másra is tudok figyelni nem csak a problémákra,talán elterelődik kicsit a gondolatom és nem folyton a hétfőre gondolok! :?
Kicsit jó lenne megnyugodnom,mert így hétfőn már ha ennél idegesebb és izgatottabb leszek,mint ebbe a pár napba akkor rosszul is leszek!De nem tudom,hogy nyugodjak meg!!! :? :?
Ráadásul párom is el van kenődve és nem tudom valahogy szerda óta valami megváltozott köztünk vagy nem tudom hogy fejezzem ki,alig szólunk egymáshoz,elmegyünk egymás mellett!Vikivel természetesen ugyan olyan,mint eddig,de velem olyan más,fura!
Kérdeztem tőle,hogy mi a baj meg hogy haragszik e rám vagy mi,hogy nem szól hozzám???Válasz:semmi és nem!
Hát nem lettem okosabb!
Tényleg nagyon remélem,hogy minden rendbe jön hétfőn és minden olyan lesz mint rég!!!!!!!!

Holnap még beugrok,remélem mindenkivel minden rendben és jelentkeztek!!!!!

Puszi!!!!

Kép
barbara83
 
 


Barbi:Nyugi!!!!!!!!!!!!!!

Most viszem aludni a csajokat,majd kb 1 óra múlva jövök bővebben,illetve bőven................képekkel :D
Vendég
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.19 23:02-kor.
Vendég
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.19 22:49-kor.
Vendég
 


Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.19 23:10-kor.
Vendég
 


Sziasztok

Apa elment dolgozni megint ejszakara, Lotti mar alszik, igy irok Nektek.

Gabber:
Azta mindenit, rossz volt ujra olvasni, hogy mi volt a Lilivel, es Lottussal is a pociban. De az a lenyeg, hogy mindket lanykad gyonyoru, es imadnivalo. :D

Marietta:
Koszonom szepen. Nagyon jol esik am, hogy Ti is dicsergettek, es nagyon orulok az eddig elert sikernek . :D
Na milyen volt Domi elso szulinapja? Biztos nagyon meghato, es sirtal is. Meg mindig olyan hihetetlen, hogy az en lanykam is mindjart 1 eves lesz. Pont most beszelgettunk Apaval rola, mikozben Lottus furdott, hogy mintha tegnap fekudtem volna a kadban hatalmas pocakkal, a fajasok alatt, es hogy nem aludtunk miatta 2 ejszaka semmit. Most meg mar mindjart jar a Dragam es 1 eves lesz. Ha ilyen gyorsan telik telik az ido, hamarosan csak azt vesszuk eszre, hogy mar 18 evesek. :lol:

Barbara:
Remelem legalabb egy kicsit sikerult kikapcsolnod a hetvegen, es nem sirdogalsz egyfolytaban. Mar mindjart itt a hetfo, bizz a babadban, biztos minden rendben lesz, mert rendben kell lennie!
Szerintem is azert ilyen Teapa, mert Ot is nagyon bantja a dolog. Bar azert egy kicsit tarthatna is benned a lelket, es most jobban oda kellene figyelnie Rad. Valoszinuleg, csak nem akarja szoba hozni es beszelni rola, hogy Teged ne bantson. De azert jo lenne ha ezt meg tudnatok beszelni. Meglatod minden rendben lesz. Csak bizz benne, es tenyleg beszelj sokat a babahoz, ahogy Gabber is irta. Mond el Neki, hogy mennyire szereted, hogy szukseged van Ra, es hogy idekint varja a gyonyoru novere. Sokat gondolok Rad, kitartas Csajszi.+++++++++++++++++++++++

Ja, es Neked is koszonom a dicseretet. :D

Gabber:
Kar, hogy nem tudtal elmenni a felvetelire, pedig ugy keszultel ra. Azert remelem a potfelvetelire el tudsz majd menni. A parod miert nem tamogat? Es miert az utolso pillanatban mondta meg? Ez nem volt szep Tole. :evil: (biztos meg van ra az ok, csak koltoi kerdes volt, nem kell valaszolni ha maganugy)
Huuu, en azt a fogyi versenyt el is felejtettem :oops: , de lesz valami futoverseny is, amin ket tavon is indulsz, nem? Arra gondoltam.
Tok jo, hogy ilyen jol sikerult a napotok! Nagyon orulokneki, mar Ratok fert egy kis jo kikapcsolodas. Jok voltak a programok, ingyen dolgok :shock: , Lili pedig igazi kis bevallalos volt... szuper :D :wink:
Koszonom a kerdesed, Lotti mar jol van. Elmult a nathaja, es mar a vedono is hivott, aki beszelt a dietetikussal, es azt ajanlottak, hogy probalkozzunk a szoja tejjel es szoja joghurttal, mert az a kovetkezo lepes mielott megyunk a vizsgalatra. Ma adtam Lottusnak par kanal szoja joghurtot es eddig szerencsere semmi baja. Majd holnap is kap egy keveset, remelhetoleg ettol nem lesz semmi baja.
Hat ha mar ilyen szepen kersz, akkor rakok majd kepeket Lottusrol. Lehet gyorsan kicsinyitek parat.

Gyonyoruek a Lanyok! Nagyon jol sikerultek a kepek! Lotta egyre jobban hasonlit Lilire. Jol latom? Kis Tunderek. Ja, es ahogy Lili fogja Lottat... nagyon jo, O meg csak turi a megprobaltatasokat. :lol:

Orsi:
Remelem minden rendben van a korulmenyekhez kepest. sokat gondoltam Rad tegnap, es persze meg azota is. Sok-sok puszi es oleles a kis csaladodnak is.

H. Gabi:
Mikor jossz mar??? Ugy hianyzol... :cry: Remelem mar minden okes Veletek es nem vagytok betegek. Csak azt a franya gepet javitsak mar meg!!!!! :twisted:

Ibag? Monixx? Conversano? Ancsurti?
Hol vagytok? Legalabb csak par sor erejeig, de jelentkezzetek.

Na gyorsan kicsinyitek par kepet...

Kép
Kép
bucus80
 
 


Na sikerult, remelem tetszenek :)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
bucus80
 
 


Sziasztok!

Köszönöm csajok a bíztatást,nagyon sokat jelent nekem,hogy így mellettem álltok!!! :oops: Jól esik a bíztatás és erőt ad!Nagyon-nagyon kedvesek vagytok!!!

Gabber!!
Nagyon jók a képek!Csajok gyönyörűek,nagyon szépek!Büszke lehetsz rájuk,gondolom az is vagy!!! :)
Nálunk is jó volt a gyereknap,volt ugrálóvár,faluban lehetett pónikkal lovaskocsizni,volt diavetítés bennt a tornacsarnokban,voltak ügyességi játékok kicsiknek,kosárverseny meg hoki nagyobbaknak,aszfalt rajz verseny,osztottak szendvicseket és üdítőt,és a végén pedig közös lufi elengedés,mindenki kapott egy lufit és egyszerre kellett elengedni!Nagyon szép volt mikor egyszerre több száz lufi felröppent és ellszállt a messzeségbe! :D
Jaj és nálunk is minden ingyen volt még az üdítő is meg a szendvicsek!Csodálkoztam én is,mostanába semmit nem adnak ingyen!Viki is nagyon jól érezte magát!Rengeteg barátja is ott volt és viháncoltak egyfolytában!Édesek voltak! :)
Képeket sajna nem tudtam csinálni,mert a fényképezőgépünk sajna még mindig rossz,bár már pár helyre elvittük hogy megcsinálják e ,de sehol sem!Ráadásul Ausztriába vettük,már jótállás sincs rá!Majd csak lesz vele valami!
A férjed akkor nagyon kedves és szuper,ha ennyit segített neked és így támogatott!Persze én párom is kedves ember meg segít sokat mióta tudtuk,hogy veszélyeztetett vagyok,ő is mindenben mellettem állt,de most,hogy ezt a rossz hírt kaptuk megváltozott!Én is úgy gondolom,hogy szomorú és fél ő is ezért ilyen és így próbálja álcázni!Más nem lehet a magyarázat!Sajna most így lelkileg nem nyújt semmi támaszt,de nem is szekálom ezért!

Bucus!
Te is nagyon büszke lehetsz a kis Lottira!Egy igazi kis tündér,nagyon szép!!!!!
Hát kicsit tegnap jó volt kimozdulni tényleg,nem itthon kuksoltam és szomorkodtam egymagamban!
Bár nem voltam az igazi az biztos!Beszélgettem ugyan pár anyukával meg elvoltam,de nem volt az a felhőtlen jó kedvem,mint szokott lenni!
De jó volt látni,hogy Viki jól érezte magát és jó volt beszélgetni,mert addig is elterelődtek a gondolataim!A bajomról úgysem beszéltem senkinek,hiszen még nem tudja senki azt sem hogy babát várok,meg nem is bírtam volna erről beszélni,egyből elsírtam volna magam!

Ancsurti!
Merre jársz???Jól vagytok?Jó idő van nálatok??

Orsi!
Hogy vagy?Remélem hamarosan lesz erőd jelentkezni!

Marietta!
Na milyen volt Domi bulija?? :D Biztos nagyon szuper!!! :D
Jól vagytok??

Conversano!
Merre jársz???Minden oké veletek??Csavarogtok mi??? :D

H.Gabi!
Már igazán jó lenne,ha jelentkeznél!Remélem most már a napokban kész lesz a géped,mert nagyon hiányzol már mindannyiunknak!!!!!
Lányok jól vannak???

Kép
barbara83
 
 


Jaj Gabber elfelejtettem írni,hogy 8:15-re megyek!

Nagyon-nagyon drukkoljatok nekünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
barbara83
 
 


Sziasztok

Nagyon sz@r ejszakan vagyok tul... Lottit este leraktam 10-kor aludni es en is mentem volna mar fel 1 korul, de Onagysaga felebredt. Reggel 5-ig probaltam vissza altatni. Mar dudoltam Neki, cicizett, paskoltam a feneket, ringattam a kezemben, es ezek mindenfele kombinacioja. 3 kor mar sirtam az agyunkban, Lotti mellettem fekudt, es torolgette a kis ujjacskajaval a konnyeimet az arcomrol, es kozben rohogott rajtam. Nagyon rossz volt. Aztan 4 tajekan ujra adtam Neki cicit es sikerult elaludnia, igy 5-kor tudtam vissza rakni az agyaba. Kint mar javaban vilagos volt. :twisted:
De az benne a furcsa, hogy almos volt, es csendben volt, fekudt az agyaban mig ott voltam. Aztan ahogy ott akartam hagyni egybol felnezett es keresett, hogy hol vagyok. Par percig meg ult es allt is tok kussban a kisagyban. Meg soha nem volt ilyen. Nem tudom mi utott bele. Delutan ittam egy cafe lattet, lehet, hogy az kavart be? En se voltam ugy 2-ig almos. Atment volna a tejcibe? Na mindegy, tobb kavet nem iszok.

Barbara:
Holnap gondolok Rad. Csak pozitivan, megy a szurok++++++++++
Koszonom a dicseretet a Lottus neveben is. :D

Megyek is, mert Lotti megint nem alszik... :twisted: :twisted:

Kép
Kép
bucus80
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek nagyon nagyon köszönöm a köszöntéseket!!! Aranyosak vagytok nagyon :D !!

Igen , igen megvolt az első születésnap, Domi 5-kor ébredt, nem tudom, lehet érezte, hogy születésnapja van :roll: :D ! És háááát könnyek között énekeltem neki a boldog születésnapot...., úgy megvoltam hatódva, a nap folyamán többször könny szökött a szemembe, persze a boldogságtól :D , istenem tudom, hogy közhely, de tényleg a világ legcsodálatosabb dolga anyának lenni. Képeket is teszek fel csak előbb kicsinyítenem kellene, húú az lehet nem ma lesz :oops: , de mindenképp rakom a képeket!!!

Barbara: persze, hogy találkozhatunk, majd cserélünk címet, miegymást priviben. Persze, hogy megosztom Veled, írok privit az én kálváriámról, én végül egy győri dokinál kötöttem ki, és ott is szültem, de megírom priviben ígérem.
Holnapra nagyon nagyon megy a drukk, csak pozitívan++++++++++++!!!!!
Sajnálom, hogy a Párod is így viselkedik Veled :( !

Gabber: felvételit sajnálom, meg azt is , hogy Párod nem támogat, de miért nem? miért egy nappal mondta meg neked? Jaj úgy sajnálom!!!
Lányok nagyon szépek, gyönyörűek
:P , látszik, hogy Lili nagyon jól érezte magát :D .

Bucus: Még szép, hogy dicsérünk, hiszen csakis dicsérni lehet!!!! Nagyon ügyes vagy!!!Mindnyájatok nagyon ügyes!!!
Igen, hihetetlen, hogy ennyire elszaladt ez az egy év, mi is nosztalgiáztunk, hogy egy éve mi volt :roll: .........
Szóval kettőt pillantunk és tényleg azt vesszük észre, hogy felnőtt gyerekeink vannak.
Lotti, is gyönyörűűű!!! milyen nagy már ő is! Újságos kép dettó, Domi ugyanezt csinálja, az újságokkal.

Ancsurti: végül megsütöttem az általad felrakott tortából az egyiket, a gesztenyés meggyeset, Dominak is nagyon ízlett , de mindenki körében sikert aratott :D !! Úgy, hogy mégegyszer köszi. Tortáról is teszek képet, igaz nem olyan szép mint az eredeti képen, de az is annyira jó érzés volt, hogy én sütöttem neki a szülinapi tortáját!!!
marietta1982
 
 


Sziasztok

Csak gyorsan Barbihoz:
Mi volt az orvosnal? Ugye minden rendben? Gondoltam Ratok.
Gyere es irj, hogy mi volt, nagyon varlak.

Kép
Kép
bucus80
 
 


Sziasztok
Hazajöttem, de nem ugy alakultak kinn a dolgok, benyeltem egy hanyas hasmenös virust és így nem tudtam kinn dolgozni 3 napot, dögrovasom voltam.
Hazajöttem kutya bajom de itt meg Dorcsika, meg a meló, meg a sok mosás, házimunka...ja és van még vki aki as hirteken fellépő szabadidőmet leköti....:)))) de még nem kiabálom el....

Barbi
Mi volt a dokinál? Nagyon drukkolok Nektek, remélem jó hírekkel jössz!!!!

Rohanok tovább bocs a hibákért.

Gabi
ibag80
 
 


Sziasztok!

Gabber, Bucus!

Naggggyon jó képek! A csajok annyira aranyosak :)

Barbi????????????????

Marietta

Kérjük a képeket!! :)
Vendég
 


Sziasztok!

Barbi???????küldöm ám majd í privit is.

Conversano: :lol: te már láttad őket :D !

Az uccsó két kép keresztelői képek.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
marietta1982
 
 


Sziasztok

Marietta

Nagyon cuki az 1. éves Domi a képeken. Sikerült a gyertyát elfújnia?
A tortával nem tudom, mi bajid, nagyon jól néz ki.
Miért hittem, hogy barna hajú vagy?

Gabber

Nagyon szépek a lánykáid.


Bucus

Köszi mégegyszer....
Lotti is nagyon szép, cuki kiscsajszi.
És nagyon jól néztek ki, az egész család:).


Barbara??? Sokat gondoltam rád.



Rólunk:
Nem bírok elmozdulni a 71-72 kilóról már két hete, habár nem is sokat tettem azért, hogy lemenjen.
Tegnap voltam megint biciklizni. Ma is megyek. Usziba nem tudok menni, mert bezárták, nyáron 1 hónapra be szokták zárni, mert nyitva a strand, de oda nem megyek, mert nem ott nem lehet úszni.

Végre vettünk tegnap tollaslabda szettet, a szomszédunkkal már ütögettünk is este egy órát. Addig apa volt Odival, nagyon jó volt.
Most töltjük a felfújható medencébe a vizet, igaz, hogy nem lehet benne úszni, de a 30 akárhány fokban jó fog esni egyet csobbanni.

Szombaton a mi falunkban is volt Juniális, gyerekeknek körhinta, persze, hogy kipróbáltuk, habár Odi még annyira nem értékelte.


Hogy a lelkivilágom milyen. Sz@r....állandóan csak Apura gondolok. Soha nem múló fájdalom...


Teszek pár képet:
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Ja, és tegnap szopizott utoljára Odi :( .
Igaz tejem sem volt már sok, de már napok óta úgy kellett neki 10 perceket könyörögnöm, hogy szopizzon, ma már feladtam.így még nehezebb lesz megszabadulni a még fölös kilóimtól. Na sebaj, majd többet tekerek :P .

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Ujra itt. Kis csaladom mar alszik. Kivetelesen ma Lottus is aludt mar 9-kor. :o :D Remelem nem lesz hajnali ebresztes.

Szomoruan latom, hogy Barbi nem irt nekunk ma. Gondolom ez nem jelent jot. :( Pedig nagyon sokat gondoltam Rajuk. Azert gyere minel hamarabb Barbi, hogy mi ujsag van Veletek, es azert meg mindig bizakodom.

Marietta:
Teljesen elerzekenyultem en is a szules sztoridtol a masik topicon, es a kepek lattan is. A torta nagyon jol sikerult. En is azt neztem ki Lottusnak, de meg lehet valtozni fog. Olyan nagyfiu mar Domi, es annyira helyes kissrac. A keresztelos feher rucijaban is zabalni valo. :D Ja, es en sem tudom, de valamiert en is azt gondoltam, hogy barna hajad van. Nagyon csinos es szep anyuka vagy. :D

Es kepzeljetek el, ma jottem ra, hogy pont Lottus szulinapjan fogunk haza menni a Horvatorszagi nyaralasunkbol. Hat eleg rosszul sikerult idozitenunk, de mar az is csoda, hogy legalabb kapott arra az idore szabit Apa, mikor megyunk haza. Majd jo koran elindulunk haza, hogy legyen idonk unnepelni is. Nem akarom az elso szulinapjat maris elobbre hozni, vagy eltolni. Szoval ezt meg ki kell talalni. :?

Orsi:
Huuu, de csinos vagy Csajszi! :D :D :D
Mutattam Lottusnak Odett kepeit, es tok aranyosan mosolygott Neki. Odett gyonyoru baba, Apaval nagy kedvencunk. Tegnap megneztuk Rola az osszes kepet iwiw-en. :P
Az utolso szopit sajnalom. Szerintem lassan nalunk is eljon mar az ideje. Mar csak reggel es este van szopi. Tej meg mar csak alig-alig.
A tollas labdazas nagyon jo, imadtam gyerekkoromban. Most sajna nincs kivel es hol. De en regebben jartam fallabdazni is egy baratommal, es nagyon szerettem. Az aztan igazan megmozgat. 45 perc kemeny megallas nelkul.
Latom Te is stagnalsz. En is 74 vagyok mar 2 hete. Jo lenne ha mar megindulna egy kicsit meg lefele. Bar Apa azt mondja, hogy ne sanyargassam mar magam, mert igy is nagyon csinos vagyok es szep, azert en meg mindig nem erzem igy jol magam. Most jott el az a pillanat, mikor igazan neki kellene allnom mozogni. A combom, a hasam es a karom rettentoen nez ki, azon pedig csak a torna segit.

Ibag:
Sajnalom, hogy nem sikerult tul jol a Londoni latogatasod. Azert volt egy kis idod korulnezni?
De jo, hogy van kivel toltened a szabadidod. :wink: :D

Ancsurti:
Mostmar ide se fogsz irni? :( Gondolom allandoan kint vagytok Hangival, de rank is szanhatnal egy par percet, mert hianyzol am :evil:

Conversano:
Ma nezegettem egy baba cuccos katalogust, es az egyik baba annyira hasonlitott Marcira, hogy meg vissza is lapoztam megnezni meg 1x. :lol:

Gabber:
Hogy vagytok? Fertoztok meg?

Apa kerdezte tolem tegnap, hogy mit szeretnek a szulinapomra. Mondom, szobabiciglit. Erre ma latja Orsi utolso hsz-et amiben irja, hogy majd tobbet kell tekernie, es megkerdezte, hogy "azert kell szobabicigli, mert az Orsinak is van?" Hahahaha, mondom, nem, az Orsinak rendes bicoja van, az Ancsurtinak van szobabicaja. Erre O, "aha, akkor azert kell neked is" :lol: :lol: :lol: Na, jah. :lol:

Na jol van, el teszem magam en is holnapra. Puszika

Kép
Kép
bucus80
 
 


Orsi

Tényleg jól nézel ki,Odi meg cukkerbukker :)

Bucus

Elfelejtettem mondani,hogy kölcsön adtam Marcit egy fotózásra :mrgreen: de azé muti meg a képet,ha tudod
Az én szobabiciklim itt hever az egyik sarokban,szívesen elfaxolom ,mert én nem ülök rá többet ,az tuti!
Vendég
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.19 23:13-kor.
Vendég
 


Sziasztok!

Én is gyors bekukk, de látom Barbi nem írt :cry: !

Köszönjük szépen a dicséreteket.

Bucus: köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy.

Orsi: nagyon jól nézel ki, csinos, vagy, Odi meg hát egyszerűen gyönyörűűű :P , mint mindig :D !

Gabber. de jó nektek, jó strandolást. Én épp a dokinőt várom, megcsinálja az 1 éves státuszvizsgálatot, meg tegnap Domikám összeszedett egy kis náthát, a jó hülye anyja miatt, mert ebben a melegben már nem tudom, hogy öltöztessem, és valószínű megfázott.

Na megyek , mert Domi most elaludt, addig kicsit rendbe rázom a kéglit.

Puszi mindenkinek!!
marietta1982
 
 


Sziasztok!!

Sajnos elveszítettem a kisbabám! :cry: :cry: :cry:
Ma jöttem ki a kórházból,tegnap megcsinálták a műtétet délelött! :(
Szörnyű volt és nagyon-nagyon rosszul érzem magam! :cry:
Ne haragudjatok,most többet nem írok,majd jelentkezek csak kicsit le kell nyugodjak!De mindenképp jövök majd!
Köszönöm mindenkinek az aggódást!!

Puszi lányok!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
barbara83
 
 


Barbara:
Rettentoen sajnalom, hogy elvesztetted a kisbabadat. Nagyon nehez lehet most Nektek. Pihenj most sokat, meglatod hamarosan ujra probalkozhattok, es sikerulni fog osszehozni egy kistesot. Addig is merits sok erot a gyonyoruszep kislanyodbol. Gyere hozzank is, ha barmire szukseged van. Szivesen segitunk, es tamogatunk. Egy hatalmas olelest, es puszit kuldok Neked.
Remelem hamarosan ujra jelentkezel.

Kép
Kép
bucus80
 
 


Barbi nagyon sajnálom,sokszor ölellek én is,légy erős,nyugodj meg,nem tudok okosat mondani. :cry: Nagyon sajnállak! :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Barbi: annyira sajnálom :cry: :cry: , nem is tudok mit mondani! Pihenj sokat, légy erős, és kitartás!!!Sok puszit küldök én is!!!!
marietta1982
 
 


Barbi!!!

Őszintén sajnálom :cry: .

Puszi

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Barbi

Borzasztóan sajnálom :(:(:(
Vendég
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk.....

Barbara:Szivbol sajnalom ami tortent :cry: :cry: :cry: :cry: remelem Teapa segit feldolgozni ezt.......es a csodalatos kislanyod!Sok erot Nektek!Es gyere amint szeretnel beszelgetni.....





Az eltunesem oka a joido,programok,de elsosorban az,hogy vendegeink erkeztek hetfon otthonrol :D !
A szombat elszaladt,este bulizni voltunk ismerosoknel,aztan masnap dobfesztival es par teendo,majd hetfon fogaszat,repter,vendegek 8) ,varosnezes,kesei erkezes,ma koran keles ismet,irany a Niagara 8) ez egesznapos progi volt!
Hangi szuperul birta a gyurodest,utkozben alvas a buszon-vonaton,ismerkedes,jokedv,moka-kacagas!!!!Egy szavam nem lehet,tunderlanykent viselte hogy reggel 9 korul indultunk,majd este 9-10 fele erkeztunk....2 nap egymas utan!!!
Meg holnap is itt lesznek a vendegeink,de sajnos mar mennek is az esti geppel haza,igy meg nem tudok jonni igazan.......De remelem tudok majd jelentkezni hamarosan,hozok kepeket is :wink:

Bocsi lanyok hogy nem reagaltam Ratok,de mar nagyon keso van,megyek lassan aludni!

Ja a kepek csodasak egytol egyig!!!!

Orsi:olyan csini vagy mar :shock: :shock: :lol:

pusza!!!

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Barbara
Mielőbbi lelki és testi felépülést kívánok Neked!
A saját példámból okulva tudom mondani, hogy bár durván hangzik de inkább adj hálát a sorsnak ezért , mert gondolj bele vsz. nem lett volna egészséges a pici.....jön majd a ti babátok is!!!!
Jobbulást!!

Gabi
ibag80
 
 


Sziasztok


Átok ül ezen a topicon, mennyi szomorúság ér minket:cry: .


H. Gabiról tud valaki?
Ha a kutyikra tud valaki vigyázni jún. 19-én, 20-án, akkor mennénk feléjük.Lehet a héten felhívom...

Ancsurti

Nagyon örülök, hogy nem hagytak a vendégek pihenni, sajnálom, hogy csak pár napig voltak veletek.


Ki hogy áll a diétával?

Ma reggel láttam , hogy mozdul lefelé a mérleg nyelve, erre ebédre csináltam rakott zöldbabot, szerintem megint felugrok 72 kg-ra :twisted: .
De olyan jól esett :oops: .

Ma bicikliztem 18 km-et, holnap megyek be a városba ügyet intézni, temetőbe, meg lesz megint a napi kilóméterem.

Örülök, ha hóvégére lemegyek 70 alá, a kitűzött havi 67-68 kg elérése még nagyon messze van. Hihetetlen, hogy 3 kilóként szoktam stagnálni, és minden egyes megállásnál szomorú és türelmetlen vagyok.

Bucus

Jó, hogy apa sokat dicsér téged, biztos jól esik.
Engem apa eddig nem nagyon dicsért, észreveszi persze, hogy fogytam, de nem erőssége a bókolás :oops: :twisted: .

Viszont tegnap mondta, hogy a barátjának a barátnője, hogy elhízott, és mondta, hogy én már sokkal csinosabb vagyok , mint ő, pedig rajta csak 10 kiló plusz lehetett, mikor legutóbb találkoztam vele.
Persze mondtam, hogy ne már, az lehetetlen, de még egyszer mondta apa, hogy csini vagyok. Olyan jól esett.

Úgy mennék usziba, de hát ez a bezárás :twisted: .

Gabber

Ugye nem vagytok betegek?
Ilyen melegben is futkosol?
Én biciklizni este 6-7 körül szoktam menni.

Ibag


Ne haragudj, hogy csak most köszöntelek itthon. Mesélj, nagyon sejtelmes voltál a hozzászólásoddal.

Conversano, Marietta


Hogy bírjátok a meleget?

Puszi

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Hogy bírjuk a meleget?
Így: :)
Kép

Orsi
Itt a kánikula,ilyenkor kinek van kedve enni,tuti,hogy le fog menni az a pár kiló! Amúgy tök hülye vagyok.. Nézem a képeidet,mondom magamban-de szőrös keze van az Orsinak- aztán rájöttem ám,hogy az a Zurad karja :)

Ancsurti

Micsoda programok! Nagyon várom a képeket!!!

Hopp! Már ennyi az idő,rongyolok főzni.
Kép
Vendég
 


Sziasztok

Ancsurti:
De jo, hogy vendegeitek voltak, es tudtatok sokat kirandulni. Nagyon varjuk a kepeket, meg a beszamolot is. Tok jo, hogy Hangi ilyen jol birta az egesz napos kirandulasokat.
Hamarosan Lotti is megtapasztalja, ha vegre megyunk Horvatba. Mar lefoglaltam 3 ejszakat a Rab szigeten, ahol homokos a tengerpart es lassan melyulo a tenger. Remelem a kis Dragam is elvezni fogja.

Orsi:
Igen, nagyon jol esik a bokolas Apatol. Alapbol O sem volt soha nagy bokolos, de azert neha megjegyezte, hogy milyen szep vagyok, es hogy mennyire tetszek Neki. Viszont miota latja, hogy milyen kitartoan fogyokurazok, es eredmenye is van, azota egyre tobbet. :D :D :D
Sajna en sem mozdulok lejjebb a 74 kilorol. Eddig 73.6, 73.9 es 74.2. Szoval meg mindig 74. A celom julius 1-re 70 ala menni, de hogy sikerulni fog e, azt nem tudom. Mindenesetre a szenhidratot kihagyom es probalok tobbet mozogni.
A nagy problemam az, hogy rettento sz@r az ido itt. Megint napok ota esik az eso. Alig tudunk kimozdulni setalni. Annyira jo lenne, hamar itt is nyar lenne. :x Bezzeg tavaly ilyenkor, majd megdoglottem a nagy melegbe a hatalmas pocakommal. :twisted:

H.Gabi:
Mikor jossz mar ujra???? :cry: :cry: :cry: :cry:

Orsi:
Mariettanak megvan H.Gabi telszama, ha Neked nincs meg. :wink:

Conversano:
Irigy, irigy. Olyan jo Nektek, hogy ennyit kint tudtok lenni Marcival, es mar pancsoltok is. Nagyon edes Marci a kis medencejeben.
Ja, nem felejtettem el a kepet a Marci hasonmasrol, csak meg be kell scannelnem. Majd ma megcsinalom. :wink:

Na lepek is mert Lottus reklamal, hogy ehes. :oops:

Kép
Kép
bucus80
 
 


Sziasztok!

Ancsurti: hűű de jó kis progik, de jó, hogy ennyit tudtatok csavizni Hangival :D. Mindenképp várjuk ám a fényképes élménybeszámolót :lol: !!

Orsi: Vagyok, nehezen bírjuk a meleget, lent is fent van 27-28 fok. Domi nem nagyon akar enni, biztos a meleg miatt. Bár nem mintha én túlzásba vinném az evést :roll: .

Bucus: sajnálom, hogy ott olyan rossz az idő :( , küldök neked egy kis meleget :wink: !
marietta1982
 
 


Bucus:)

De jó nektek,mentek Horvátba! Szerintem idén nálunk kimarad,de jövőre ziher,hogy lemegyünk Pulába.

Ott esik az eső,itt meg olyan kánikula van,hogy ki nem lehet menni. A következő napokra még melegebbet mond...kár,hogy a melegtől nem olvad a zsír rólam :roll:
Vendég
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.19 23:16-kor.
Vendég
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.19 23:17-kor.
Vendég
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.19 23:18-kor.
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: