2004.10.12 08:58
2004.10.12 09:06

(a csütörtök)

. Mármint nála annyi. Így valszeg csak tervezni fog nekünk.
2004.10.12 09:28
kérd meg gyakrabban a barinődet, hogy fotózza őket
Különben sincs okod panaszra, tele van a hasad babával de máshol egy dkg fölösleg sincs
Dani is vagy 100x felsírt ma éjjel, aztán éjféltől 6-ig apa átköltözött a gyerekszobába a kanapéra, és így aludt Dani, 6-tól meg mellettem. Lehet hogy az oltás miatt volt nyugtalan?
2004.10.12 11:05
csipcsipcsokat Vilcsi is csipi
beszelvagyepit temat nem olvastam, de lehet benne valami, mert az enyem folyton beszel, de csak lerombolni szeret
de elofordult, hogy raszoltam, es a SAJAT FEJET KEZDTE UTNI!!!
Eskuszom, nem verem a gyereket, de akkor ez mitol van? Ilyenkor mindig mondom, hogy Violat se szabad bantani, csak simizni, es meg is simogatom. Aztan neha atter a parna pufolesere, akkor mondom, hogy jo, azt szabad. (Az velem is elofordul, hogy az asztalra vagy agyra csapok, ha elszall az agyam.)
2004.10.12 11:29
Örülök, hogy végre személyesen is megismerhettelek sokatokat
Julcsinak jobbulást
Nem baj, hátha most nekünk is...
)
). Úgyhogy kéretik drukkolni, hogy Manócska mutogatós kedvében legyen
2004.10.12 12:08

egy hibája van csak - Dani nem ette
Úgy tűnik Dani csak a virslit és a vastagabb változatait eszi szívesen (krinolin, párizsi), meg a tejfölös krumplifőzit, nothing else! Na jó, uzsira mindig lecsúszik egy van. krémtúró, és imádja a füstölt tarját, a téli szalámit meg a lekvárt. És míg a szőlőből 2-3 hete képes volt 2 fürtöt is megenni egyszerre, most csak kiszív egy kis levet belőle és kiköpi (??)
a paradicsomos húsgombóc nem a töltött paprika? (paprika nélkül
) 2004.10.12 13:07

Én még SOHA nem ütöttem meg, még szimbolikusan sem. Én sem értem, miért. Olvasgattam a neten, itt a babaszobán is vannak cikkek. Állítólag kinövik, addig is mindig mondani, hogy nem szabad. Hát ezt magamtól is gondoltam. Pedig olyan szelíd kiskölyök volt. Nem értem.
Drukk megy neked is szép lassan. hány hetes is vagy? Mindig elfelejtem ezt a sok pocakost!
2004.10.12 13:18
2004.10.12 13:33
2004.10.12 13:37
Az előbb már majdnem megvolt a másfél milla
2004.10.12 13:41
Azt se nagyon tudjuk kezelni, pedig apája már mélylélektani elemzéseket is elolvasott
Gondolom, majd ezt is kinövi. Én csak azt tolerálom nehezen, ha egy gyerek harap - mint az unokaöcsém, de ezzel sem nagyon tudunk mit csinálni. Szerintem megütni, bántani őket nem opció.
Ölég ciki. 2004.10.12 13:41
Mondjuk neki, hogy nem bántjuk az embereket, állatokat és a növényeket sem
Remélem tényleg kinövi és ami fontosabb megérti, hogy mit szabad és mit nem.
Dani nemevés
De az már valami, hogy "ennyi" mindent megeszik.
Jó, hogy nincsen Jázi fogacskájának komoly baja
Örülök, hogy megismertelek pénteken!
Pl. ha sír
Lehet én vagyok túl válogatós....
Vigyázz magadra és próbálj meg pihenni!

2004.10.12 14:17

2004.10.12 15:06
Lényegében csak arra van erőm, hogy a legnagyobb gondokon (kakis pelusok, Timi pisinyomok a vécé irányában
) úrrá legyek...
No de poént elnapolva, úgy idén nyáron jött egy nagy váltás, és elkezdett látványosan önállósodni és ma már szó nélkül otthagy, ha gyerektársaság van a láthatáron
Én mindíg résen voltam, és ált. sikerült kitérnem előle, miközben azért rászóltam, hogy ezt nem szeretem...és egyszercsak leszokott róla. Ütni inkább csak Zsebit szokta, de már az se rest visszaadni
A szóbeli helyreigazításon kívül nem tudok mit tenni, talán majd ez is elmúlik.

...csak olyan beszélhetnékem van egész nap, de egy 3 és egy 1,5 éves szintjénél néha kicsit többre vágyom, ezért volt jó anyukám
Az én válogatós lánykám (tudod, mindíg meséltem, hogy 3 féle kaja teszi ki az étlapját
) egyik-másik mozgalmas napján még a vasszöget is letuszkolja, ha este is éhes, már önkiszolgál a hűtőből

Igaz, még ma is vannak fogyókúrás napjai, de már nem izgulok, mert 3 évesen 16 kilót nyom
Tényleg van autóm, de aki pakolászott már ki-be 3 csemetét a gyerekülésekbe és próbálta útközben a sivalkodó hadat megfékezni néhány mozgalmi dallal, az már megfontolná a vidéki életet
Egyszer már én is berezeltem Timmancs fogai miatt, de a fekete pötyikről kiderült, hogy csak ragaszkodó Túró Rudi maradékok
És csak gyakoroljál nyugodtan
Ilang is már mennyit változott, mióta láttam
Építkezésnek jövőre akartok nekilátni?
Mondjuk a férjem is szokott randa epegörcsöket produkálni, de köve egy szem sincs. Pár nap lájtos kajálás után helyrejön az emésztése
A méreten felüli papucs nálunk is nagy sláger
Én komolyan mondom, nem bírnám, nálunk mindkét gyerek kapott kis nevelést ezügyben (volt pár sírósabb éjjel), szégyen ide avagy oda. Nekem az éjjeli alvás a gyenge pontom, nélküle beszámíthatatlan vagyok, de erre a boszik is gyorsan rájöttek. Sőt a legkisebb maca is érzi már, mert max. 2x kel hajnalban...vagy ez csak átmeneti?
Próbáltam sokszor helyzetet változtani, hátha arrébb ficánkol, de ez nem volt tartós, így nekem kis szünetekkel folyamatosan zsibbadt a jobb lábam. De a szülés fix, hogy segít
2004.10.12 16:06

2004.10.12 16:25
Ennyit a magyar postáról...
Még nem próbáltad, hogy müzlit szórsz elé az etetőszék tálcájába? Eltart vagy 10 percig, mire kicsipegeti, addig is mosogathatsz vagy vmi.
Szegény ti.
. Segített?
2004.10.12 16:40
, de tényleg. Enyém Zsombi is baromi gyorsan el tudja tüntetni az irományaimat
. Őt már csak az apja múlta felül ezzel a gép-tuningolással, minden elmentett cuccomnak nyoma veszett (állítólag itt van valahol, csak nem találom)
Mesi sem éhezik, ugye?
)
2004.10.12 19:35

2004.10.12 19:35
2004.10.12 21:10
Jó megállapítás
Pedig reggel még a másfél éves dokitalálkán teljesen rendben volt. 9,35 kg, hízott 60 dekát 3 hónap alatt a főleg cicitej kaján. 2004.10.12 21:15
és mellette suliba jársz meg angolra meg gyerekek meg főzöl reggel 8-kor...
milyen nagyfiú már
2004.10.12 21:40
.
.
. Jobbulast Andrisnak! 2004.10.12 22:17
Ugyhogy ennek megfeleloen terhesnek is erzem mar magamat.
Hivatalosan nov. 1-2-re vagyok kiirva. 

2004.10.13 06:41
2004.10.13 10:37
2004.10.13 10:47
2004.10.13 11:25
2004.10.13 11:41
) kiteregettem, tegnap takarítottam (na azért csak amolyan hétközbenit, nem nagytakarítás
), most meg itt leledzem a gép elött
És még nincs is tél
Na és Abigél, hogy áll a hozzátápival? Jegeled a témát?
Jobbulást nektek!
Nem kellett neki, ill. nem jött belöle semmi, eddig nem tapasztalt módon szopizott, szinte minden fogát éreztem, fájt.

2004.10.13 11:58
, hogy Márk egyre jobban érzi magát a bölcsiben.
. Mi lesz a bölcsiben, ahol nem (csak) körülötte fog forogni a világ???
, vagyis már csak a máglyarakást kell összerakni, alkatrészek készen vannak.
)
Gratula!!!
, nem rossz

Azért a peluscserét megnézném
és a kocsi-melegítést is.
)
. Én is.
2004.10.13 12:42
) azt kivasalom... 2004.10.13 12:59
vagy
. Ennek is el kell jönni egyszer. Elapasztott tejforrások hogy vannak? 2004.10.13 13:34
. 

2004.10.13 14:12
Doki adott is képet, melyen konkrétan látszik, aminek látszania kell. Ja, és azt mondta, hogyha ennek ellenére mégis fiú lesz, akkor a páromnak fizet egy sört
Viszont még nem fordult be, úgyhogy szépen a popsiján csücsül. Ettől nem voltam azért annyira boldog (tudom-tudom, még bármi lehet).
Most már drukkolok, hogy minél előbb kibújjon a babóca
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint