Hat szep napot az egybegyulteknek

Eeeedes kiscsaj ez a Leni, az a furdetos foto valami tunderi!
Na en meg felve meselem, mert meg kikapok itt, de ejjel aludtam 2 orat. Este 8 korultol olyan helyre kis josloim voltak... es mivel nekem korabban ilyen sosem volt, most uj tapasztalatokra tettem szert. Egeszen pontosan hogyne lettek volna ilyen fajasaim mar, csak sosem tartottak napokig illetve hetekkel meg napokkal szules elott nem voltak, hogy aztan elmuljanak. Mindenesetre ezeknek koze nincs a normal kosziklas kemenyedesemhez... igy fel is hivtuk a szulesznot 11 korul, hogy szakertse meg a szitut, de mivel all a burok es megvan meg a dugo is

ezert azt mondta szerinte csak a bebi valtoztatott poziciot (hat ez siman lehet, szerintem lejebb ment a hasam) es ez ettol van, el fog mulni, no meg fekudjek a bal oldalaomn ugye, es ha valami nagyobb valtozas lenne hivjuk megint. Nos nagyobb valtozas nem volt a bal oldalaom egyaltalan nem birtam aludni, a jobbon sikerult ugy kettot

Ugyhogy roppant friss es kivanatos vagyok

Ellenben nem multak el a nyavajak...rendszertelenebbek es ritkabbak lettek de el nem multak. Most igy ebren meg maszkalva kevesbbe erzem, de kb minden egyes porcikam tokre faj lent, es ez mar masfele (vagy most masfele) mint a siman sopontan kemnyedos tagulos, nemfajos braxton hix. Na meglassuk ma elmulik e teljesen. Vegulis holnap doki, akkor betekint, hogy okozott e ez valamit (a nemalvason meg a fajason kivul) vagy sem.
Ugyhogy most ez van.
Jol megfoztem a bablevest tegnap este, erre kiderult, hogy nincs itthon egy szemernyi hagyma sem, igy nem lett meg berantva

Valahogy le kell vergodnom meg a boltba hagymaert, hogy ezt megejtsem es be tudjam fagyasztani. Valamint tegnap akartam kiporszivozni (macskatlanitani) a babaszobat, felkerult a fuggony, erre emberem a mult heten zsakot cserelt a porszivoban ami elhagyta a helyet (marmint a geoen belul a zsak hagyta el a helyet, a porszivo azet megsem

), ezert az osszes kosz a gepben landolt (gondolom reszben a motorban is, szerencsere nem egett le, ott a szuro) es ez volt az uccso zsak, igy nem lehetett porszivozni zsak hijan

) (este meg gyorsan osszedobaltam a korhazi pakkot, mert az am meg nem volt csak ugy saccperkabe, na majd ma ha lesz erkezesem rendesebben osszerakom...)
Hat ezek vannak igy borongos hetfo reggelen. (jelentem, hul az ido, borul es holnaptol eso is varhato valamicske)