A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Ilba
Meg is van. Június 20. 16:30 :)

Kép
Kép
anya1118

Dalma!
Na én azt az együttest nem ismerem, vagy legalább is nem tudom most hová tenni, de ha felkeltek a csajok meghallgatok valamit tőlük.

Ilba!
Tesco-s sztori nagyon durva :shock: ! Én tuti bőgtem volna már a végére :roll: .
A laptopon még gondolkodunk.....

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

itt mindenki nagyon szemfüles... :)
Ma délelőtt voltunk Pannával barátnőzni, de a lányomra rájött az undokság, és olyan kis nyafi, mindentelvevős, mérgelődős volt, nem győztem fegyelmezni. Szerintem az időjárás, mert nagyon zizi mostanság. De én is az vagyok. De ezek a videók kizökkentettek. Babi néni strandra megy is kész, de a juhos rockerfiú mindent visz! :)

Anya, én is észrevettem ezt a laptető dolgot... :shock:

Kép
Kép
dalminha

"-Babi néni! Magájé a macska?
Mán kié vónák? -kérdi a macska!" :lol: :lol:

Kincsőanya!
Az óra a Yisk-ből való. Imhol ni:
http://www.jysk.hu/210/223/227/1926900/a/catalog

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Köszönöm csajok a dicséreteket! :)

Dalma!
Na, akkor hol is van ez a mese-cucc? vagy hallgassam vissza a bumerángot? Én is hallgatom minden reggel, de közben készítem a két nagyot.....
Amúgy kettesben megy Skócia....amit várok is, meg nem is....
Nálatok hogy volt? Jól elvoltak a nagyival? Nálunk Á. iszonyú anyás...bár érdekes módon, ha valahova megyünk, és mamával van, minden okés, cak akkor kezdi a nyígást, ha engem meglát!Úgyhogy remélem meglesznek! Meg majd a tesók elhülyítik! :)

Kép

Kép
ditta76

Ja, még azt elfelejtettem írni, milyen az én formám......
Szerdán megyünk, csüt. kell megjönnie.... :evil: Romantika ugrott....most abban reménykedek, késik majd pár napot.....

Ilba!
Most valahol elvesztettem a fonalat...mi volt a tesco-ban?

Csuri!
Te még 2 in 1?? Most egy kicsit irigykedek.....persze tudom, én is mennyire izgultam már előtte való napokban, de mégis olyan örömteli izgulás volt..... :wink:

Kép

Kép
ditta76

Csuri: még 2in 1 be? :lol:

Dalma: kevin is zizi mostanába tuti ez az idö vagyis remélem :lol: :lol:

BOLDOG NÉVNAPOT DRÁGAR KEVINEMNEK!!!

000kata

Kevin, boldog névnapot!

Kép
Kép
dalminha

Ez a hajköltemény... :)
Kép

Kornél óvodai évzáróján

Kép

Kép
Kép
dalminha

Cicaverekedés képekben :)
kitöröltem, ne foglalja az oldalt
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dalminha 2010.06.06 20:39-kor.

Kép
Kép
dalminha

Édes pici Kevin!!!!!!!!!
Kép

kata
Végül mit kap Kevined a névnapjára??? :)

dalma

De édesek az ovisok!! Mind egytől egyig, persze Kornélod valahogy mégis kedvesebb. :) És az a hajköltemény..... :lol: Ki nyerte a bunyót? :)

csuriiiiiiiiiiiiiiii??????????? :roll: :?: :roll:

Kép
Kép
anya1118

Anya , Dalma: köszönjük :lol: édesek a gyerekek :lol:

000kata

Anya: barkácskészletet akartunk csak nem találtunk jot .Végül ilyen hangszereket vettünk ami gyerekeknek való,meg tologatos békát.Kapott dömpert,labdát,vizipisztolyt . :lol:

000kata

KEVIN BOLDOG NÉVNAPOT!

Dalma, édesek a tesók. Lilla is verekedik :oops: mindig mondom, hogy csak simogatni szabad, de gyakran elfelejti 8) na majd összeengedjük Őket a hónap végén. Lillának is ilyen "sok" haja van, hajcsatot nem kedveli.

Most kezdte Kornél az ovit és már évzáró :shock: olyan helyes kisfiú, aranyosak a csoporttársak is, de az öltönyös kisfiú edzőcipőben, ettől a falnak tudnék menni. Ha már öltönybe öltözteti édesanya miért nem vesz hozzá normális cipőt, nem?

Csuri lehet már babázik? Akkor Ilba már írt volna, nem??????????

Katica, Lillának folyik az orra és köhécsel, jajjjjjj már megint hétvégén.
Miért hétvégére lesznek mindig betegek a gyerekek?
Léna, hogy van?

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Most csak reptiben ...
Még nem kaptam SMS-t, de nekem is gyanús a nagy csend :D de nem akarok én is az agyára menni a "na mi van már"-ral, gondolom a család megteszi helyettünk is. :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Még egyben vagyok :D , de már tegnap délután óta olyan pocsék a közérzetem.......fáj a fejem, görcsöl a vádlim :roll: Már jó lenne, ha "kiszületne" ez a kisbaba.
Anna szerint már olyan vagyok, mint egy nagy krumpli, erre KAtus pedig csak annyit reagált, hogy "nyam-nyam" :)

Dalma!
Nagyon édesek a gyerekek!
Kornél nagyon jó kis pasi, és Panna, tőle készvagyok!!!! Igazi nő (főleg, ahogy püfölődik :) ).

Kata!
Kevinnek Boldog Névnapot!!!!

Évi!
Na a sportcipős-inges-öltönyös kisfiúktól (néha látni nagyfiút is :? ) én is ki tudok akadni!!!
Katus is taknyos :( , de szerencsére jól alszik, és fújja is rendesen, de én nagyon úúúúúúúútálom!!!!

Most megyünk ctg-re, meg megvizsgál a szülésznő, így már okosabbak leszünk, hogy hogyan is áll a dolog odabent :wink:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Ilba!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma estétől bejelentkezem 6 óránként :wink: :D !!!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sziasztok!

Csuri, Katus beszólásán jót kacagtam nagyon édes :lol: :lol: :lol:
Egy jó vizsgálat még szülést is hozhat :wink: Minden esetre bagyon izgi, izgulok értetek.

Kata, Kevinnek boldog névnapot!

Dalam, édesek a gyerekek. :lol: :lol: :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29

Csuri, ezek a beszólások :lol:
Drukk a CTG-hez!
Gyere majd mesélj :)

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Ditta,
Tescóban minden összejött, gyerek üvöltött, pénztáros tanuló volt és a kártyámon nem volt elég pénz. :shock: :lol:

Kevinnek nagyon boldog névnapot!

Dalma,
én is kész vagyok a lányodtól :D , igazi kis harcias menyecske. :lol: És ahogy a háttérben Te is drukkolsz, olyan jót nevettem. :lol:
Kornél szépfiú, micsoda pasi lesz, ha megférfiasodik. :D

Mi évzárónkon vicces volt, hogy az inget reggel vállfán odakészítettem Beninek, de lehet kicsit átcsúszott a másik szekrény fölé (közel vannak, kicsi a hely). Erre óvónénik ráadták Beni ingét Balázsra, aki Beninél kb. másfél fejjel kisebb, jól lógott rajta, és az én okos, nagyfiam végignézte, ahogy a közösen kiválasztott ingét, más gyerek megkapja és nem szólt! Nem tudom milyen isteni sugallatra benéztem a csoportba kezdés előtt (mert a szülők már máshol a nézőtéren gyülekeztek) és látom, hogy az ünneplősök között Beni narancssárga trikóban ül. :shock: Meglátott és elsírta magát, hogy nem hoztunk szép ruhát. Először nem értettem, mondtam az óvónőknek, hogy milyen ing volt, akkor szóltak Balázsnak, hogy gyere csak ide, és levették róla. :D Végül jót röhögtünk, végülis a jelét nem rajzoltam bele, ezért volt a kavar. De biztos elsüllyedek, ha a pólóban jön ki az ünnepségre.

Csuri,
valld be, direkt csinálod! :lol: :lol: :lol: Üdv. Barbinak! :D

Betegeskedőknek jobbulást!

Tegnap kiderült, Bercinek atópiás dermatitise van. :(

Kép
Kép
Kép
ilba

Hali!

Megvolt a ctg és a vizsgálat is.
Viszonylag rendszeres, de lófütty keményedéseim vannak (bár amióta hazaértünk, egyik-másik erősebb :roll: ), és a méhszáj pedig 1 centis.
Azt mondák mindketten (szülésznő, dokinő) ebből akár lehet is ma valami (ismerve a tempómat).
Mindenesetre anyut megkértem, hogy délután már jöjjön!

Most azon töprengek, hogy nem bagatellizálom-e el a méhösszehúzódást, aztán egyszer csak bumm, beindul és nem győzünk kapkodni :roll: .

Ilba!
Végül milyen volt az évzáró?
Szegény Beni, biztos nem értette a dolgot :) !
Velem egyszer az unokaöcsém csinálta azt meg az oviban, amikor először mentem érte (most 12 éves), hogy még az alsógatyát is átcseréltette velem. A nővérem úgy röhögött, mikor meglátta!

Kri, Évi!
Köszi a drukkokat! Jól fog jönni! :D

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Ilba!
Atópiás dermatitis???
Mitől, hogyan? :shock: :shock: :shock:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Csuri,
ez aztán az izgalom! :D Kezemlábam csuriban. :lol: :wink:
Egyébként mit érzel, fiút, vagy lányt?

Na felébredt, folyt.köv.

Kép
Kép
Kép
ilba

Fiú vagy lány???? :D
Könnyen kérdez, aki tudja a választ!!!!!

Én fiúra tippelek, de miután Katust is fiúnak éreztem, tuti lesz nagy meglepetés :wink: .

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Ilba: juj és az mi?hogy derült ki?

Csuri: sokat gondolok rád,megy a drukk +++++++++++++

000kata

Ilba, atópiás dermatitisz :shock: sheavaj!!!

Csuri, akár ma is lehet a NAGY NAP ! :lol: drukk tovább

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Most csak magunkról írok ne haragudjatok meg érte.

Kedden elvittem Kriszt vese UH-ra minden rendben van a veséjével szépen fejlődik,de mivel iszonyat sokat iszik vettek tőle vért és megnézik a vese működést.Szerdára meg is lett az eredmény amit sajnos nem tudtam meg a mai napig,mert közben aznap hajnalban nagyon rosszul lettem és bementünk a sűrgősségire.Aztán felkerűltem a sebészetre vakbél gyanuval,mert nagyon fájt a jobb oldalon a hasam.Vagy 10 doki vizsgálgatott mire kiderűlt,hogy nem az a baj.Persze másnap reggel megint megvizsgáltak.Közben nagyon görcsölt a hasam és véreztem is,de lese tojták.Haza engedtek tegnap,de elkell mennem a gasztroenterológiára vagy mire.Meg képzeljétek kiderűlt,hogy velem született szív betegségem is van amivel már 13 éve rosszul vagyok.És a legnagyobb az egészben az,hogy már rég észrevették és írtak rá nekem gyógyszert amit a házi orvosom nem írt fel.Nekem a mai napig azt állítja,hogy nem derűlt ki mi a bajom.Pedig ez nem igaz!!!!! :evil: :evil: Így házi orvost válltottam.A sűrgősségin tudtam meg ezeket,mert az EKG kimutatta.El is vittem ma a dokimnak és mondta,hogy valóban igaz,hogy ez a bajom és elkűldött kardiológushoz,hogy ő is nézzen meg és írjon fel gyógyszert. De,hogy a vérzésem mitől van azt nem tudom. Nemrég volt mensim 7 nappal ezelőtt múlt el és most meg szinte ömlik belőlem :cry: És görcsölgetek is meg fáj a hasam,ha emelek :cry: Ha hétfőig nem múlik akkor elmegyek nőgyógyászhoz is.

Most mennem kell.

Kép
Kép
reni_24

Csuri:Megy a drukk!!!!!+++++++++++++

Kép
Kép
reni_24

Dalma:A múltkor tettél fel egy wc ülőkét fellépőset.Azt szeretném kérdezni tőled,hogy állítható a magassága?Mert szeretnék venni Krisznek olyat csak félünk nehogy ne legyen jó.Előre is köszi a választ

Kép
Kép
reni_24

Csuri!
Hú, de izgi!! Akkor nagy drukk!! :) Remélem nem laktok árvizes környéken, és könnyen mozogtok! Hú, nézem a híradót, rémes, ami ott van! :roll: Már két adományvonalat is tárcsáztam, nem sok, de sok kicsi is sokra megy! Tényleg, ha valaki pl, onnan megy szülni, mivel viszik, traktorral??

Ilba!
Így már értem......ezek közül egy is ciki.....nekem inkább az elsőben volt részem többször...(hisztis gyerek)

DAlma!
Szuper képek! :)

Dalma!
Jajj, ez rémesen hangzik.......remélem, minden rendben lesz!

Kép

Kép
ditta76

Á.-t ma reggel el kellett vinnem dokihoz, úgy látszik, nem használt az én kúrálásom, ma már iszonyt folyt az orra is, szinte percenként meg kell törölni, ráadásul brutális éjszakánk volt, nagyon köhögött, bedugult az orra...(pedig orrszívó, csepp, kenőcs, minden volt...)
Kapott ab-ot, meg másféle köptetőt, hát majd meglátjuk.

Kép

Kép
ditta76

Most csak gyorsan, csuri miatt ugrottam be. :)

csuri

nagyon drukkolok Én is és izgulok Értetek!!!!!!!! Jaaj, de izgiiiiiiii!!! :) Holnap már csak este tudod bekukkolni, addigra lehet meg is jön a kisbaba. :) na meg addig szétizgulom magam :D :)

ilba
Jelentkezz rögtön a hírekkel!! :)

Kép
Kép
anya1118

Betegeskedőknek jobbulást!!!!! Gyógyuljatok meg hamar!!!!!

Kép
Kép
anya1118

Reni, jaj te szegény! Nagyon sajnálom! Tényleg nagyon hanyag az orvosod, hogy nem mondta ezt el neked. Remélem nem lesz bajod! Figyu, méhen kívüli terhesség nem lehet? Vigyázz magadra!!!

Csuri, ha nem haragszol én többet nem kérdezek rád, nem akarlak sürgetni, jön a baba, ha itt az idő. Szóval nem azért nem kérdezlek, mert nem érdekel!

Ma reggel elvittem Pannát orvoshoz, mert a nemalvása már teljesen kiborít minket. Nem írtam róla mostanában, mert már untam a témám, de mára már elviselhetetlen amit éjjel művel. 2 héttel ezelőttig aludt, csak 3x ébredt. De aztán valami bekattant nála és pl tegnap vagy 10-kelt, vagyis szinte nem is aludt, ébren volt egész éjjel, csak néha kicsit bealudt. Pl felkapcsolta neki a villanyt, akkor nem sírt, és otthagytam, elaludtam, egy óra múlva visszamentem, mert nem tudtam rendesen aludni, hogy ő világosban van. Azt hittem alszik, mert csend volt. Erre mi volt? Bent játszott a kiságyában, mert elérte az ágya melletti játékosdobozt, és kivett belőle egy babát, azt takargatta.
Szóval az orvos felírt germicid-c-t. Aztán a gyógyszerész ajánlott egy homeopatás orvost, akihez elmegyünk jövő héten. Benne van az utolsó bizodalmam... másfél órás lesz a megbeszélés vele. Már elig várom, remélem találunk valami szert neki.

Kép
Kép
dalminha

Dalma: emlékszel Kevin is nemalvó volt,nekünk is a germicid-c t irta fel de én nem mertem adni mert azt irja hogy magas lázra van + nyugtató.Láznál használom vagy ha nagyon nyügös fáj valamije.Szerintem a homeos cuccok jobbak lesznek kiváncsi vagyok mit mondanak majd.

000kata

Ditta: jobbulást Ágostonnak.

Reni: juj nagyon sajnálom ilyen hanyag dokikat :?

000kata

Reni, nagyon sajnálom ami Veled történik, Hasi UH-t nem csináltak? Méhen kívüli fel sem merült? Ne várj hétfőig!
Háziorvosra nem írnék inkább véleményt :twisted:

Ditta, jobbulást Ágostonnak!

Dalma, én azt hittem már Panna jól alszik. Miért nem írtál róla, azért is vagyunk, hogy a nehézségeket megbeszéljük.
Úgy emlékszem voltak jól alvó időszakok is nála, igaz? Szerintem a fogzás okozza , Őt jobban megviseli.
Drukkolok, hogy jól alvó Pannád legyen!

Kata, Kevin még mindig későn alszik el este?

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Dalma:Sajnálom,hogy Panna ilyen rossz alvó.Addig is próbáld ki a sedatif pc-t ez egy homeós ami segít az elalvásban nálunk bevállt Krisznél.Adhatod neki bármeddig,mert nem lehet rá szokni.Csináltak hasi UH-t,de semmit nem találtak.A nőgyógyász annyit írt a papírra,hogy van savós folyadék a méhemben,de azt mondta ez nem lehet a baj.Hát nem tudom :?: De,ha Kriszt emelem fáj a hasam :cry:

Évi:Csináltak hasi UH-t.Ja és a kismedencémben találtak minimális folyadékot azt mondták erre,hogy valami gyulladástól lehet.De mitől?Az nem derűlt ki.Azért várok hétfőig,mert a kórházba már nem szeretnék bekerűlni,mert úgyse csinálnak ott semmit.Bent feküdtem másfél napig és mégse fejtették meg mi a bajom :evil: És képzeld enni nem is hagytak 2 napig nem ettem semmit.Infúziót kaptam.Még akkor sem engedtek enni amikor már ők tudták,hogy haza engednek :evil:

Kata:Hát igen én mindig kifogom a rossz orvosokat kivéve a szülésnél ott hál istennek nem volt gond.A Jahnban a szülészeten kívűl minden szar.

Jajjj csajok tegnap este annyira rosszul voltam.És képzeljétek nem tudom írtam-e,de júli.12-re kaptam időpontot a kardiológiára.Addig meg dögöljek meg :evil:

Na jó nem panaszkodom nektek tovább. :) Csak dühít amit velem művelnek :evil:

Csuri:Hogy vagy?

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok!

Reni!
Ez rémisztően hangzik!!! Az összes ilyen orvos elmehetne a búsba, de komolyan :twisted: !
Próbálj pihenni sokat, bár könnyen beszélek..... :roll:

Dalma!
Köszi, hogy nem kérdezed :lol: , és igazad van, az összes rokon naponta többször hív, hogy "namivanmáááá", pedig mindenki tudja, hogy felhívunk mindenkit, ha van már valami.
Húúúúúú, ezek az éjszakák nagyon rosszul hangzanak :shock: :roll: !
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit mond majd a homeopátiás doki!
Lehet, hogy emlékszel, egyszer írtam, hogy egy ismerősünk kislánya tök súlyos hörgő szűkülettel született (folyton beteg volt, egyfolytában köhögött...) és a gyerekorvos annyit mondott, hogy majd kinövi. Aztán a szülők elvitték egy homeopátiás orvoshoz, aki, rájött az okra. Amikor még csak terhes volt az anyuka a kislánnyal, akkor halt meg a férj anyukája, és a csaj nagyon sokat segített a végstádiumban lévő anyósnak, majd később a temetés megszervezése körül. Azt mondta az orvos, hogy ez olyan mértékű lelki "sérülést" okozhatott az anyukának, ami befolyásolta a magzat fizikai állapotát is.
Olyan szert kapott végül a kislány (kedélyjavítót is), amitől fél év alatt nyom nélkül eltűnt a betegsége. Szerintem azóta sem volt ilyen jellegű betegsége.
Szóval én hiszek ebben a fajta gyógyításban, mert irtó alapos diagnosztikára épül, ami nagyon megnyugtató tud lenni!!!!

Egyébként velem minden rendben!
Már úgy várok minden keményedést, de nem fáj egyik sem igazán.
Néha követi egymást 3 , kb 10 percenként, aztán semmi :? .
Jaj, pedig már olyan jó lenne, ha megszületne!!!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Csurikám,
hát miattad néztem be, hogy mivanmán, annyit gondolok rátok!
Mennyit enged ráhúzni dokinéni? Vagy amig okés a CTG maradhat Hármaska?

Bocsi, most csak ennyi, Berci nemrég aludt el. :shock:

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, már azt hittem hírt hoztál 8)
Lilla szintén nemrég aludt el :(

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Csuri hogy vagy? Még emlékszem mikor Ilbával beelőztetek :lol: :lol: :lol: Én nem tudom fiú vagy lány van a pocidba, de ha nagyon megvárat lehet fiú :wink:

Kri

Kép
Kép
kri29

Sziasztok!

Még mindig semmi!!!!!!!
Már mindenki vizsgálja a hasam (lejjebb van-e már, vagy nem) az arcom (felpüffedt-e a szemem alatt és a szám) én meg várom a rendszeres fájásokat, de SEMMI!!!!!!

Kri!
Nem a lányok váratnak inkább? Vagy az csak később alakul ki :wink: :) ???

Ilba!
Nem tudom meddig várhatunk?
Hétfőn reggel Barbinál Ctg, majd szerdán újra Ctg és UH (áramlásos, vagy milyen vizsgálat).
Azon gondolkodom, nem számoltuk-e el? Mert a 37. heti uh-n a méretei alapján 36 hetesnek mondta Mikidoki, viszont a súlya meg 3050g volt.... :roll:

Most megyek teregetek, aztán jelentkezem, ha van valami, vagy ha nincs :? :D !

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sziasztok!

Csuri,
éjjel (igen, látod állandóan az eszemben vagy :wink: ) én is pont ezen gondolkodtam, hogy lehet elszámoltátok, hisz még nem is mensziztél rendesen, nem? 1 hét is sokat számit (bocsi, itt nincs hosszú 'i').
Telefonom nézem 10 percenként, hátha nem hallottam meg az SMS-ed. :D
Évzáró aranyos volt, együtt volt az Anyák napjával, mert sok lett volna nekik a felkészülés a kettőre ilyen rövid időn belül. De irtam róla a másikon még akkor, sőt, videó is van, bár kicsit bénázott a lejátszás, lehet majd feltöltöm máshová is.
Bercinek meg az ekcéma úgy derült ki, hogy egy ideje csúnyák az ujjai végei és a gyerekorvos kétféle dologgal is próbálkozott, de nem lett jobb. Ezért gondoltam, hogy utánajárok, mi lehet és mentem el egy magánbőrgyógyászatra (akinek kell, nagyonnagyon ajánlom!) Most megvettem az ajánlott krémeket, nagyon bizom, hogy tünetmentessé tudom tenni jó sokáig! Szteroid nem kell most, mert nincs gyulladás.

Kri,
jaja, én is emlékszem, Te már majdnem megszültél egyszer, aztán mégis jól beelőztelek Téged is. :lol:
Tényleg, dokinéniről nincs infód? Ha összejön Tesó kihez mész?

Reni,
ez borzasztóan hangzik! :( Gyors javulást kivánok!
Én biztos nem hagynám ennyiben, nekem nem hangzik természetesnek ez a savós folyadék se, akkor se, ha ez ártalmatlan(????) :shock: Máshová nem tudsz menni?

Dalma,
homeós tapasztalatok engem is érdekelnek majd!
Engem is 'nyúznak' most, hogy Bercivel menjünk el, még nem tudom. Egyébként hiszek benne.

Berci fél órája elaludt, a késői fekvés után jó korán kelt, kidőlt már. :D Délután elmegyünk Füredre, megnézzük azt a szökőkutas mókát, már jó idő van végre. 8) Ja, mert Kenesén vagyunk holnapig. Aztán Alsópáhok. :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, sajnos nincs infóm. Annyit tudok, hogy március végén április elején szült valamikor. Barbi biztos tudja hisz vele szült.
Ha jön kistesó mielőtt visszamegy dolgozni a doktornő akkor Radnai doktornőhöz megyek. Elvileg Gajdos doktornő szeptembertől dolgozik, de szüléseket még nem vezet le egy darabig.

Csuri, te se tudsz esetleg valamit? Barbit üdvözlöm én is :lol:
Zsombi egy hetet ráhúzott a pocakos létre anno. Úgy hogy arra a megállapításra jutottam nem nem függő, hanem gyerek :lol: :lol: :lol:

Reni, sajnállak. Mielőbbi jobbulást nektek.

Kri

Kép
Kép
kri29

Sziasztok!

Megvagyunk mi is, csak nincs, sok időm, lehet, hogy a nyáron járni fogok angolra, az is elvesz, egy csomó időt, de le kell nyelvvizsgázni, minél előbb.

Csuri!
Ha nem is írok, de benézek ám mindennap, nagyon drukkolunk Neked!!!!
Johannát 1 héttel hordtam túl, nálunk (dokimnál) 2 hét a megengedett túlhordás, de akkor, már szigorú felügyelet, és vizsgálatok mellett.

Reni
Sajnálom, ezt a kálváriát, felháborítóak ezek az orvosok.
Krisszel, akkor most mi van, kiderült végül miért iszik olyan sokat?

Dalma
Nem próbáltátok átrakni Panna ágyát, lehet, hogy rossz helyen van. Biztos Te is hallottál már a hartmann sugárzás, vízerek stb-ről.
Nagyon jók a képek, a frizu jól sikerült, sajna nálunk ilyen szóba se jöhet.

Ilba
Még jó, hogy csak Berci ujjain van dermatitis, elég durva tud lenni, ha begyullad. Remélem használnak a krémek.

Anya
Húúú, nem tudom mikor kell visszavágni a kacsák szárnyát, a mieinkét nem kell. Röpködnek, vagy miért kérded? Teszel, majd képet róluk.

Ditta
Nagyon szép gyerekeid vannak. Ágoston jó húsban van, szép nagyfiú, már ő is.
Drukk, hogy meglegyen a romantika (ne a mensi) Skóciában.

Mindenki
Nálatok nem szoktak verekedni a gyerkőcök, Johanna, ha mérges, akkor megver, belém(akar)harapni, ha van ilyen ti hogy kezelitek a helyzetet.
Én lefogom a kezét és határozottan mondom hogy nem szabad, ez fáj stb…, ezt megérti szerintetek?
kishisztisharamiahogyegyemahúsát

Na lépek, majd jövök ellenőrizni Csurit :D

Móni

Kép
ission

Na én meg úgy leégtem mint a rák. Okosdalma nekiállt házatbontani trikóban, és nem kentem be magam. Most csak szenvedek. Ráadásként elmentem eperföldre eprészni, szintén a tűző napban hajolgattam. A gyerekeket nem győzöm kenni, én meg itt bénázok! :oops:

Vera, mi van veled? Udvarlód megvan?

Móni, Panna is kis harcias, ha harapni próbál, néha odateszem a kezem megnézni milyent harapna, de nem erőset, inkább jelzés értékűt. Ma azt mondta rá a szomszédasszonyom, miután Panna jót rácsapott a 4 éves fia kezére lapáttal (mert a kisfiú mindig kiverte a homokot P lapátjáról), hogy ha nagylány lesz, olyan lesz, mint az amerikai filmekben a csajbandák "vezetői", akik eldöntik, hogy a suliban ki a menő és ki nem. Röhögtem, mert el tudom képzelni a csajszit a szerepben, de elgondolkodtam, hogy de én nem akarom, hogy ilyen legyen. :oops:

Ditta, válaszoltam már neked? Rómában sokat beszéltünk a gyerekekről, sőt voltak olyan félórák, hogy nem jutottak eszembe... a 3. napon már alig vártam, hogy hazaérjünk. Kornél már okosan megértette, hogy mi most elrepültünk, Panna néhányszor keresett, de nem volt vészes, jól érezte magát nélkülünk is. Nektek is biztos nagyon klassz lesz. :)

Csuri, tudsz még teregetni? Alvás hogy lesz akkor? Mindenki a saját helyén? Katus felébred még éjjel?

Kép
Kép
dalminha

Ilba, Beni nagyon aranyos lehetett a csere pólóban. Okos nagyfiú már, de olyan kis elveszett tud lenni ő is, mint Kornél.

Nem is tudom ki írta, de a wc ülőke magassága állítható. vagyis a lépcső dőlésszöge állítható, szóval minden wc-re jó.

Kép
Kép
dalminha

Bocsi Én is most Csuri miatt ugrottam be. ;) :)
De látom még sehol senki. :roll:
Továbbra is mennek a drukkok!!!!!!!!
Nagyon sokat gondolok ÉN is Rátok!!!! :)
puszi mindenkinek

Kép
Kép
anya1118

Naszóval. :lol: :lol: :lol:

Csurinak elfolyt a magzatvize és 1 órakor 10 perces fájásokkal bementek a kórházba.
Aztán ... :)

"3 óra 3 perckor megszületett Holpár Júlia. 4020g és 58cm. Gyönyörű hajas baba, de egyik lányra sem hasonlit."

Csuri,
mégegyszer szivből gratulálunk és minden szépet és jót az egész családnak!

Kép
Kép
Kép
ilba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: