Itt vagyok
Dóri, miféle kínai dolgok
Éljen az egészséges Emma

Régen raktál fotót Emmáról is
Mesi, mandula
Rugó sokszor lecövekel idegen helyen, nekem kell cipelnem. Kell neki egy kis idő, hogy a saját lábát használja
Elég jövős-menős napunk volt.
Délelőtt elmentünk egy debreceni iskola családi napjára, ahol Gáborék felléptek. Nem volt komoly dolog, büfé, henna-festés meg hasonlók voltak, capoeiráztak stb. (mármint nem Gáborék):)
Viszont volt egy felfújható csúszda-vár. Egész magas volt, szerintem vagy két méter is lehetett. Na, Rugó kiszúrta. Nagyon féltettem, de neki rettenetesen tetszett, osont fel mindig, mint a gyík
Volt sírás, mikor turnust cseréltek, és kitették őket
Délben hazajöttünk, aztán du. indultunk volna szalonnát sütni egy buliba. Igen ám, de G. rajta hagyta a kocsiban a lámpát, és lemerült az aksi.
MIvel dízeles az autó, a szomszédok nem tudták betolni.
A negyedik szomszéd meg nem jó akku-töltővel rendelkezett.
Végül a bátyám húzta be, átugrott kocsival
A partin más baba is volt, akit Rugó önszántából megölelt, puszit is adott neki, aztán meg kézen fogva hintáztak
Nem ilyen a természete amúgy, de Zsomborban lelki társra talált, úgy látszik.
Engem viszont nem hagyott szalonnát sütni, így beidegesedtem, és nyersen ettem a szalonnás kenyeret zöldségekkel.
Kilenc előtt értünk haza. Fürdés, eldőlt, mi megnéztünk egy House-t, aztán dolgozatokat javítottam. Megírtam egy csomó e-mailt a hallgatóknak, most már megyek aludni.
Jó éjt.
Maggie?
Irina, vezetsz már?
Juba, nyugi
Móni, én névre nem tudok tippelni

Ez nem ér, kicsi a nyerési esélyünk

Legyen akkor Zsombor, mivel ma találkoztam eggyel.