Loreena,
na most már jobban is érzem magam

)
Válaszolok gyorsan: nem voltunk.
De annyira ismerős tünetek ,hogy szerintem hasonló cipőben járunk. A prolaktinom nekem is magas volt, de aztán az normalizálódott, a pazsmirigyem alul működik, a glutént nem nézettem, de érzem ,ha csinálok egy-két kihágást a paleoból, akkor már egyből gond van (hasmenés).
Örülök, hogy nem találtak semmi komoly genetikai gondot, amit meg írtál az meg ugye kezelhető a megfelelő táplálkozással. Ugye , hogy igaza van Szendinek , most a gyakorlatban látszik igazán!! Mennyire a táplálkozás határoz meg mindent. Csak van aki érzékenyebben reagál rá.
Én még mondjuk a mozgással kiegészíteném az egészet. Biztos eredényes lesz majd meglátod!
Mi ma voltunk Apánknál. Nagyon jó kedve volt , hozta a vicces formáját
Rákérdeztem a konferenciára , hogy akkor jönne meg és mi van , ha nincs ott ,egyből kérdezte, hogy ilyen titkos infokat milyen csatornákon terjesztünk

))))
Úgy lesz megoldva, hogy 25.-én vakbeállítás lesz és akkor 2.-án jön Ő újra. Az új fiatal kolléga ott lesz helyette amúgy. Férjem meg is jegyezte , hogy ha hozzá kell menni ,akkor vajon mennyi ideig fogok készülődni az indulásnál
Most vett kenetet , azért kell szorítani, hogy jó legyen és a hormonértékek is megfelelők legyenek, nehogy megint találjon valamit.
Kislibussal, összefutottunk ma is , most az Intézetben , jelentem még pocakkal jött

)
Biztos jön majd mersél.
Emerenc,
nagyon örülök , hogy jól alakulnak nálad is a dolgok!
Szerintem lesz majd aki kipróbálja utánad ezt az akupunkturát!!
Momelcsi , Csuti,
szóljatok mikor kell értetek izgulni a műtéthez ,jó?!
Kata,
várunk a hírekkel!