Szép jó reggelt mindenkinek!
Tegnap voltunk állatorvosnál. Kaptak a kutyák egy-egy chipet, meg egy szemcseppet, mert Csininek minig megüti a póráz zsinórja, és néha emiatt hunyorog..
este 9kor értünk haza, 10kor meg már húztam a lóbőrt...
legutoljára vagy 2hete voltunk állatorvosnál, akkor oltás miatt, legközelebb meg kb egy hónap múlva lesz megint vizit, mert ivartalaníttatjuk őket.
Ma egész nap csak tanulni fogok, de előtte még reaglok pár dologra
Nikvik,
örülök, hgy haza tutátok hozni Zoet
Detti,
sztem nem gáz, hogy kiakadtál a kutyát etessük édességel szituban, mert én is ezt tettem volna, még ha a levegő megfagy, akkor is
én azt se szeretem ha ríjtunk kívül más akar nekik enni adni, ugyans az fontos a kutyáknál, hogy ki ad nekik kaját (falkarend)...
azon szoktam kiakadni, hogy séta közben mindig beszól valaki: jajj, de kis helyesek, jajj sziasztok, és már nyúlnak feléjük, hogy megsimogassák...
ezen azért robbanok, mert a kutyák meg ezt nehezen viselik, persze a két boxerem lenne, azokat tuti nem tapiznák... nem értem miért hiszik azt hogy játékok, csak mert picik...
de most már ha megkérdezik, hogy megszabad e őket simogatni, azt szoktam mondani, hogy inkbb ne...
védekezés:
jajj nem nagyn szeretem az óvszert... (látszik is, lett egy gyerekünk

)
fogamzásgátlót meg ugye egy darabig nem lehet szedni (pontosan meddig is????)
pelusszemetes:
igen, elég drága az utántöltős zacsija, de sima zacsit is bele tudsz rakni. meg amúgy sima szemetesbe is rakhatod. mi kb naponta viszünk le egy adag szemetet, úgyhogy túlzottan sok ideig nem bűzölne a lakásban.
Vok,
szuper jók a képek!!!
Alex kiütését sajnálom, reméem már nincs is belőle!
lányok:
hol tudok venni fürdető vödröt (pl. Tummy Tuv)?