A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Ha már vásárlás:
Tegnap voltam tescozni, minden babaruha -30%, kétéves koráig megvan a Zé pizsikészlete 8) Meg amúgy is durva árak vannak, vettem a barátnőm minigyerekének cuki 68-as bodykat későbbre, 7 darab 810 (!!) volt. Szóval aki szereti a tescos rucikat, akkor usgyi :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

én szeretem!!!
és én is nézegettem tegnap.
vettem egy két darabos ruhácskát 1900ért.
de egyenlőre ennyire volt csak szükségem.

Kép
Kép
csibe83

de az auchannak is nagyon jó lett a gyerekruha osztálya.
ott vásároltam be hétvégén.

Kép
Kép
csibe83

Lois!

C?! :shock: Na wazzeg, jól el kellett gondolkodnom, hogy vajon hogy hívhatják a párodat: Cirill, Cézár, vagy Cecil :lol: .
De ez nyílván egy becenév rövidítése, de ha mégsem, akkor nem nem csodálom, hogy nem ezt használja :twisted: :lol: :wink: .

Nagyon boldog szülinapot a Zsikreknek :lol: :D :D :D :D !!!
Úúúúgy örülnék egy-két infónak, meg egy képnek róluk :roll: :D .

Csibe!

Annak idején én is néztem ezeket, csak amit én kinéztem, az nem volt bőr, ezért végül nem vettük meg.
Viszont azt nem is meséltem (asszem), hogy vettünk Botondnak egy zárt végű szandit is a Brendonban. 14.000 helyett volt 6000 :shock: :D . Így is elég drága volt, de csak jófajta, ha ilyen drága alapból :? . Tudom, ez nem egyenesen arányos, deazért mégis, na.... :roll: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lois!

Botondot egy kétlábon(majdnem)járó Cherokee katalógus :roll: :lol: . Sztem ár-érték arányban magasan a legjobb :wink: . Szóval ma meg kéne fejnem apát :twisted: :lol: .

Csibe!

Auchan-os cuccunk is van egy pár, de kevésbé tartósak szerintem... :(

Lidl nincs errefelé :? ...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
minket is a tesco öltöztet.szinte már mindenünk az.
auchanba még csak most vettünk rucikat,de majd kiváncsi leszek...

én is kinéztem a Brendonba egyet 5ezerért,de nekem ezek
szimpibbek voltak...

Kép
Kép
csibe83

agi125r! :)

Nekem nem derül ki, hogy meddig tartanak ezek az akciók. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: Vagy visszavonásig érvényes? :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Bond: ezek addig érvényesek, amíg vannak az üzletben :lol: Nem tartják őket álladnóan, úgyhogy igyekezz, utánrendelni se szoktak :roll: :P

Kép
agi125r

Tescos bodyk, kicsiben nagyon jók, most már csak pizsirugikat veszek aludni, mert valahogy nem passzol rá a fazon. Válla-segge lóg, eláll, hosszra meg szinte kicsi. A Cherokee az okés, én is szeretem, de az nem sokkal olcsóbb mint máshol. Bodyban Zéténynek Scampot veszek, ált. honlapról összevadászom az akciósakat, mindig rengeteg van, pl. 74-es hosszú-ujjúból csomót vettem 750 forintért. Azokat nőjük ki most. És úgy teszem el mintha új lenne. De imádom a zoknikat, a melegítőnacikat, rövidgatyókat is rendeltem most. A tescos sima nálunk elég hamar viseltes lett. Egyszerűen nem bírnak annyit.
Auchan értelmes dolgot még nem találtam Zének, de ott azért keveset mozgok :)

Dodi!
Nem akartam ám rejtvényt feladni, bár KisPocok egyszer már megfejtette C :arrow: Clark :wink:

Lidl-es hálózsák :arrow: Én vettem két Astis vékonyat Zéténynek, tökre nem jött be, rájöttem, hogy nem igazán kihasználható így nyárra, ha rugit adok alá, az már sok, ha meg bodyt csak, akkor nem tudom csak úgy lekapni róla. Szóval fel is pakoltam őket szépen a teszveszre :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

Én a H&M-ben vásárolok Lilinek főként,de már sokat hallottam róla,hogy jó a Tesco,úgyhogy lehet elnézek most már :lol:

Nálunk is jó hatással van Lilire ez az idő,mert tőle szokatlan módon 2* alszik egy nap másfél órát,aminek nagyon örülök,úgyhogy ebből a szempontból jó lenne ha maradna ez az idő :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

akkora kuszaságot álmodtam.

nyuszi Liliére vigyáztam és utána egyszer csak mindannyian a kolpingba
voltunk,mert ott tartottunk egy babatalit...
és persze ott jelentettem be,hogy újra kisbabánk lesz...

Kép
Kép
csibe83

Lois!

De érdekes :shock: , Botondnak meg pont nagyon passzolnak, sőt, ha esetleg valahol, hát pont hosszban nagyok :lol: . Tök furi, hogy már ilyen idős korban ennyire más az alkatuk :lol: .
Nekünk pl. az Auchanosok meg túl keskenyek, szóval lehet, hogy nektek meg pont az jönne be :wink: . Felnőtt ruhában viszont eddig csak az Auchanban vettem bármit is, bár ott is csak pizsit, sportmelltartót, meg 2-3 spagettipántos felsőt itthonra, mikor még szoptattam. ezeket mind szerettem :wink: .
Sampot mi kaptunk csak, de már sokaktól hallottam, szóval most már csak menzézem. Én még tökre szeretem a C&A-t is, de ahhoz kicsit drágának találom, hogy itthon teperjen a fűben :roll: :lol: . Van pár elmenős, de nem nagyon vettük fel :? :lol: .

C - :oops: :lol:

Képzeljétek, Botond alig hízott az elmúlt 2 hétben, szóval megemeltem az adagjait, és úgy túrja befelé, mint aki eddig nem kapott enni :oops: :lol: . Pedig sose szólt, hogy még kérne, ezért azt hittem elég...

Ja, és időközben elfelejtett beszélni :? :lol: . Csomó dolgot nem mond, amit eddig mondott :shock: . Biztos mindennap gyakorolni kellett volna vele, de nem tettem :oops: :( . Mindig csak "megerősítettem", ha mondta, de talán ez kevés... Viszont siettetni sem akarom, mert közben pedig a járása hihetetlenül fejlődik, és egész nap felfedez. Most ennek van itt az ideje, nem? :roll: Petőfit majd szavalunk később :twisted: :lol: :lol: :lol: .

Csibe!

Én tök véletlenül akadtam rá erre, mikor a triciklit vettük. Azóta már használjuk is, és bevált :D .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Csibe!

:lol: :lol: :lol: :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kép
Kép
200907?

Dodi! Lilis sem hízik,már elég régóta stagnál,de én ha akarnék sem tudnék bele több kaját diktálni,örülök,ha megeszik egy 240-es adagot mostanában :lol:

Csibe! Álmod :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

tike! :)

[quote="tike"]
írta:
tike
rakok néhány képet a keresztelőről, ha nem bánjátok...

Aranyosak. :wink: Az ébredős meg egyenesen zzzzzzzzzabálni való. :P :P :P :P :P :P

[quote="tike"]3 írta:tikex voltunk eddig betegrendelésen ( szeme,láz,nátha). Mondjuk az feltűnt,hogy a másik gyerekdokinál tök sokan voltak,itt meg senki. Már akkor gondoltam,hogy 2 variáció van. Annyira jó doki,hogy mindenki egészséges...vagy annyira szar,hogy senki nem jár hozzá...Pedig mikor választani kellett tök szimpi volt :roll:

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :? :? :? :? :?
Miért ment vissza az a csaj? Beszámolni vagy beolvasni? Mi lett végül velük? :?:

Avatarod under construction? :roll:

Kép
Kép
200907?

kicsidodi! :)

[quote="kicsidodi"]D írta:kicsidodie én nem tervezem, hogy a nyálas kezemmel a fejeden matassak, vagy letüsszentsem a játékaidat, esetleg használjam a cumidat... :wink: :lol: . Szóval én belédegyezek :lol: :wink: .

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Néha tényleg nem ártana megnézned, hogy otthon vagy-e magadnál. :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

[quote="kicsidodi"]B írta:kicsidodiooapaantré :D :D :D .

Ez jóóóó!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote="kicsidodi"]N írta:kicsidodiem-nem, ti nem vagytok meghívva! Mindenki, de ti nem :twisted: :lol: .

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[quote="kicsidodi"][ írta:kicsidodii]Dokiválasztás mindenképpen vakrepülés
Nem mindenképpen :roll:
Én 22 éve tesztelem a miénket :twisted: :lol: :lol: :lol: :wink:

Csak teszteled ? 22 éve??? :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: Hát, akkor nem bízol benne túlzottan. :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.06.03 14:13-kor.

Kép
Kép
200907?

Dodi!
Auchan bodykat amiket fogtam az tré minőségű volt nagyon :roll:
Igen C&A nekünk is bejövős, mondjuk a bodykkal megjártam az elején, kb. most nőtte volna ki Zé a 62-as rövid ujjast, ha hordtuk volna :shock: Iszonyúan el vannak méretezve, én meg jó sokat vettem belőle :? Mire jó lett rá már rég hosszú-ujjasban nyomta.
Felsőruházatban sok mindene van onnan, nagyon szeretem, sok bélelt gatyánk volt/van/lesz, mert őszre is vettem már. De overall is onnan volt, téli sapik ésatöbbi.
H&M tök jó, csak nekem nincs itt seholse. Kapni szoktam egy barátnőmtől mindenfélét, hétvégén pl. hozott egy édes trikót Dad+Mum=Me feliratos :roll:
De onnan van AC/DC-s pólója is, tök vagány holmik vannak.
Én a Next-et szeretem még nagyon, azt teszveszelni szoktam, sokan árulnak újakat jó áron.
Ja mások a KisPasik testarányai gondolom, még ha súlyban hasonlók is...vagy nem is tudom Botond mekkora is?? :oops:

Csibe!
Álmod :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Hehe, ezen a boonaparte-s vagy mi, poénon én is átsuhantam.... :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

loislane! :)

Boo apa entré :arrow: boo apájának belépője :arrow: ő főzne ha már szakács :wink: . :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond!
Értettem, csak most lusta voltam leírni így :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Jó duma! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:36-kor.

KépKép

KépKép
boo

[quote="loislane"] írta:loislanemár a Kölke szülinapján csak nem hagyhatjuk itthon magában :mrgreen:

Hámáméne? :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

[quote="loislane"]A írta:loislaneszongya a Drágám inkább csináljunk itt ellenbulit :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[quote="loislane"]A írta:loislaneszongya Drágám főz olyat hogy mindenkinek origamija lesz tőle..... már Sex és NY után szabadon :wink: :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jut eszembe! A nagy számok törvénye alapján biztos köztünk is van valaki (részemről nem vagyok kíváncsi a kilétére), akinek nem volt még orgazmusa. Szerintetek mit lehetne csinálni? :?:

Kép
Kép
200907?

nyuszi81! :)

No para! :wink:

http://www.szogedidalma.hu/images/stories/Harapas_kisgyermekkorban.pdf

http://www.zoldvakond.org/tiszteletteljes_elemei/harapas.htm

[quote="kicsidodi"]V írta:kicsidodiiszont rájöttem, hogy vlsz. mégis csatlakoznom kell majd az aktuális pocakfórumhoz is, ha terhes leszek, mert azt a rinyát, amit annak idején levágtunk, tehermentes ember gyomra nem veszi be :oops: :lol: .

Ha a terheltségedet kibírjuk, akkor a terhességed sem okoz majd gondot nekünk. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

LOLA29, TABATI??????????????????????? :?: :?: :?: :?: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
200907?

[quote="boo"]e írta:boolkéreckedtem apától, azt mondta: "na jó, elmehetsz! mikor mentek?" mondom: kora este, olyan 10 óra :roll:
"Az neked kora este van? :o Akkor holnap én is jövök olyan délutánéjfél körül" :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: Látszik, hogy kisgyerekes anyuka vagy. Ebben a korszakban nem az órát nézi az ember, hanem a pelusozások, etetések és a fürdetés jelzi, hogy múlik az idő. :roll: :roll: :? :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote="boo"]A írta:boopa pont mondta ma, hogy milyen jó kiscsaj lesz Lili az ágyban, ha ilyen kis vadóc marad :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:37-kor.

KépKép

KépKép
boo

sillia! :)

Nagggggggyyyyyyyyyyyoooooooonnnnnnnnn jók ezek a képek! :lol: :lol: :lol: Egy diasoroztatot is készíthetnél belőle! :wink:

nyuszi81! :)

Nem fogod tudni bevezetni a darabos kajákat másképp, csak türelmes szoktatással. :roll: :? Ha eszi a bulátát, akkor azt adj neki, legalább az menjen. Kenyérhéjjal próbáld meg, hogy olyat adsz, amit nem tud könnyen elharapni, de viszonylag sok rajta a bél. Így amikor szopogatja, nem tudja letolni a torkán, de a bélből egyre nagyobb csomócskákat tud majd lenyelni. :wink:
De a kicsit beáztatott babakeksz is jó. Tudod, amilyet még/már meg tud enni, de gusztustalanul néz ki szétkenve, és nehezen kimosható. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :x :x :lol: :lol:

csibe83! :)

Műtét: :( :( :( :( :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.06.03 15:26-kor.

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:38-kor.

KépKép

KépKép
boo

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:39-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:40-kor.

KépKép

KépKép
boo

f. nikici! :)

[quote="f.nikici"]J írta:f.nikicia, meg persze nem számít a darabokra a pürében, mivel nem azt szokta meg...kis kenyérdaraboktól, zöldség-gyümölcs daraboktól (külön-külön) is fuldoklik?? Próbáld meg úgy, szerintem úgy szeretni fogja:). Én a darabos püréket botmixerrel összedolgozom, és úgy adom neki.

De ha a darabosat pürésíted, akkor megint oda lyukadunk ki nem, hogy nem megy a darabos kaja. Vagy én értettem félre valamit? :roll: :roll: :oops:
Elvileg azoknak a babáknak, akik szopiztak erősebbek a szájmozgató izmaik, ezért könyebben tanulják meg a betű formálást, a beszédet, a szép kiejtést.

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:40-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:41-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo! :)

Hát, ugyancsak nehéz helyzetben lennék, ha el kéne döntenem, hogy Miron aranyosabb, vagy ügyesebbek, és hogy a videók, vagy a képek tetszenek-e jobban. :roll: :roll: :roll: :wink: :wink: :P :P :P :P :P :P :P
Mi a kiskáddal már nem jutottunk el idáig. :roll: De a zuhanyrózsa az nagy sláger volt Manónál is. Pláne, amikor jóóóóól megnézte, hogy hogyan működik... :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[quote="kicsidodi"]B írta:kicsidodioo!

Ez egészségtelen :roll: ? Persze lehetséges, de generációk nőttek fel így kezdve a járást...
Viszont én azért nem csinálom Botonddal, mert ha egyszer elkezded 2-3 hónapod csak erről fog szólni :twisted: . Meg asszem az egyensúlynál bezavar vmit, de sztem ártani csak magadnak ártasz vele :roll: . Szóval csináld csak :twisted: :lol: :lol: :lol: .

Ez hosszú egy kicsit, de ne riasszon meg senkit. :wink: A lábról, és a lábproblémákról, lúdtalpról szól. Mindenkit érint, akinek van lába és/vagy cipője. :lol: :lol: :lol: :lol: Ugyanis erről is olvashatunk benne, mégpedig kifejezetten az egészséges gyerekcipők vonatkozásában. :wink: :!:
Annyi mindenre szántok egy kis időt, ami annyira nem fontos. Vegyetek el belőle 5-10 percet. :idea: :wink:

Kép
Kép
200907?

Bond!

Mindig felvidít, ha felvidíthatlak :wink: :lol: ! Jó a humorod :twisted: :lol: :lol: :lol:

Lois!

Igen, azt én sem vettem, mert ráadásul állítólag nagyon hamar kinyúlik a nyakuk, meg ilyenek :? . Viszont van onnan barna pufimellény, farmer, kantáros naci, póló, ing... ezek beváltak :wink: . Szóval a "szettek" azok jók :wink:

Botond most (10,5 hósan) 9620g, s nemtomhány cm :oops: :lol: . olyan 76-77 lehet :oops: , de megmérem :wink:

Nem Boonapatre, hanem Booapaantré :lol: . Mármint Boo-apa-antré :lol: . De még én is Napoleonnak olvastam :lol: :lol: :lol: :lol: .
Ja, látom, már túl van tárgyalva :lol: .

Poci :D !

Beszéltünk a csajokkal, Katynak is a Westend a jobb, mert egy köpése lakik onnan (mondjuk jó nagyra :lol: ). Szóval le vagy szavazva :twisted: :lol: :lol: :lol: :wink: .
A mikorholt találjuk még ki :wink: .

Boo!

Fél órája azon vihogok, ahogy elképzelem a szitut, ahogy te a leírt módon gépezel, mögötted meg a gyerek viháncolva kerget egy nálánál 4* nagyobb strandlasztit :lol: :lol: :lol: . De várom, hogy teapa rátoknyisson :twisted: :lol: .

Bond!

Nekem az egyik bnőmnél ez volt a helyzet :? . Nála jól átbeszéltük a dologot, mert az volt a baja, hogy minden újdonsült pasijánál elkezdte megjátszani, hogy imponáljon, aztán meg már persze nem nyögöd be, hogy vájámá, mer' így nekem mégse lesz jó :? :lol: . Azóta nagyjából rendben van nála a dolog, bár előfordul, hogy nem jön neki össze, de legalább akkor sem játsza meg :wink: . (Mert szerintem az nagyon gáz, és "megcsalása" az egész szexnek :evil: :lol: )
Az persze más kérdés, akinek valami miatt egyáltalán nem jön össze :( . De az orvosi dolog, nyilván van rá megoldás....
Tudom, közhely, de tényleg az őszinteség a legfontosabb! Gondolom, hogy sok házasságban erről nem beszélnek, pedig tényleg kéne. Sőt, közben is! Mondani, vagy legalábbi hevesen jelezni ( :lol: ) kell, ha vmi jó, hogy legyen visszajelzés.

Szerintem a szex is, meg a házasság is olyan, mint a rally: a pasik szeretnek vezetni, de adni kell az itinert :lol: :lol: :lol: .

Mozi is letárgyalva.... :lol: . Lehet, hogy előbb nem ártana végigolvasnom, és csak utána reagálnom :roll: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

conversano! :)

Videó: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Az erdőket is letartolták a viharok
Az éves fakitermelési mennyiség közel tíz százaléka, 400-500 ezer köbméter fa - főként bükk - eshetett áldozatul eddig a viharoknak, a kár milliárdos nagyságrendű, bár a felmérés még folyamatban van - közölte Ali Tamás, a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal (MgSzH) Erdészeti Igazgatóságának igazgató-helyettese. A vihar feltehetően a fák pusztításánál is nagyobb kárt okozott az erdei utakban, hidakban, gátakban is. A károk felmérését nehezíti, hogy az erdők jó részét el sem lehet érni a járhatatlan utak és a fakidőlés veszélye miatt. A károkról pontosabb adatok néhány hónap múlva várhatók.

A vihar leginkább a Bakonyt tarolta le, itt 300 ezer köbméter fa dőlt ki. Itt az állami kár a jelentősebb, a vihar ugyanis a Bakonyerdő Zrt. és a Honvédelmi Minisztérium Veszprémi Erdőgazdasága (HM Verga) Zrt. területein volt a legnagyobb. Csak a Zirci Erdészetben 2-3 évnyi fakitermelés mennyisége került a földre. A kidőlt faanyag egy része szilánkosra tört, vagyis használhatatlan. A Bakony mellett komolyan megszenvedte a vihart a Börzsöny, a Mecsek, a jelenleg is víz alatt lévő Gemenci erdő és a Pilis."

kispocok13! :)

[quote="kispocok13"]( írta:kispocok13Bond, nekem mega-kerülő lenne Zuglóból, ha transzportálnálak, így bocs :oops: :oops: :oops: )

Jajjajjajnemnemnem, köszönöm szépen!!!! Én városon belül egész jól elvagyok, messzebbre van nehezebb dolgom. :roll: :? :? :?
(Persze, mint említettem, nem vagyok semmi rossznak az elrontója. :wink: :roll: :roll: :oops: :lol: :lol: )
(Most már csak azon gondolkodom, hogy a fényezés őszinte volt, vagy csak így akartál máshoz betoloncolni. :roll: :roll: :roll: :?: :?: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

[quote="loislane"][ írta:loislaneb]Bond!
Messze vagyok kicsit ez tény, de Budáról Dodiékhoz eljutni kábé ugyanannyi szerintem :roll: A megoldást nem tudom :oops:
Ha van más többeknek megfelelő alternatíva én persze nem sértődöm meg, még nem rendeltem meg a partyszervízt :wink:

Nem néztem utána Őrbottyánnak. De az tény, hogy hozzátok csak a Déli pályaudvarig kell elmenni, nálatok meg csak leszállni. Ez így egyszerű(nek hangzik), de élesben mindig más. :roll:
Amúgy teljesen vevő vagyok a dologra. 17.-re semmit nem tudok mondani, de ha 10.-én lesz, akkor jó eséllyel nem lesz jó. :roll: :?

Kép: :P :P :P :P :P

csibe83! :)

Mi az a C+E ? :roll: :roll: :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.06.03 16:40-kor.

Kép
Kép
200907?

Bond! Köszi a linkeket,elolvastam és nagyjából megnyugodtam. Az egyetlen gondom csak az,hogyha rászólok Lilire,lehetek akármilyen erélyes is,ő mindig azt hiszi,hogy játszom vele. Na mindegy,nem könnyű,de remélem kinövi tényleg. :lol:

Kaja: ma is csináltam neki cukkinit,tök jól összenyomkodtam neki villával,nem voltak szerintem olyan darabok benne,amit ne tudott volna megenni,ehhez késest megint majdnem hányt,úgyhogy összeturmixoltam,mert most ugyebár a hízás a cél és ha azt akarom,hogy egyen,akkor nincs más választásom. A doktornő azt mondta,hogy így is meg fog tanulni enni,ne aggódjak. Azért próbálkozom :wink:

Jó mozizást nektek holnapra!!

Volt már valakinek apró anyajegy leszedése? Hétfőn megyek,kicsit be vagyok szarva,hogy milyen is az :oops:

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:42-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Miron+kenyér :twisted: :lol: :lol:
Viszont egy kis belevau :oops: : Szerintem inkább ültesd az etetőszékbe, és ott add oda neki. Egyrészt mert így balesetveszélyes, másrészt, hogy be tudja azonosítani, hogy az is étel/étkezés. Ő nem tudhatja, hogy mi célod vele, mert így meg nem fogja érteni, hogy pl. Elmo szemgolyóját mért nem eheti meg a járókban :lol: :lol: :lol: .
Ja, meg nekem ugye vesszőparipám a "dagi gyerek", vagyis főleg apa mániája, mert ő hajlamos rá (pedig nem látszik :twisted: :lol: ), és meg akarja ettől óvni a gyerekét, mert ő rengeteget küzd vele :( . Szóval hogy ne szoktassátok rá a bárhol-bármikor rágcsálásra, mert ettől lesz rendszertelen evő, ami alapja az elhízásnak... Viszont a kaja nálunk is aduász :twisted: :lol: , csak ültesd székbe, oszt nyomhatod neki :lol: .

Bocsi a belevauért, nem kioktatni akartalak, csak javasolni :roll: :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo! Hétfőn 5-re megyek,majd prezentálok róla :lol:

Miron kenyér evése :lol: Édes lehetett!!

Nálunk apa épp idegbeteg,mert Lili már tök régóta 7,5 kilónál dekkol. Mondtam neki,hogy ne csodálkozzon,amíg a gyerek napi 5* kakil,addig nem is lesz egy pufók baba. Na meg amióta mászik és áll,meg sem áll,egész nap pörög. :D

KépKép
KépKép
nyuszi81

De jó akciók vannak. :) Kár, hogy nem tudtuk előbb. :(
Hugi jórészt Manó ruháit hordja. :roll: Annyira azért nem gáz fiú után örökölni egy lányak, de fordítva már izgalmasabb. :roll: :roll: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: Még turis dolgaink vannak, igazi, márkás első kézből valónk nincs is talán. :roll: :roll: :roll:

Viszont ami nagy örömöt szerzett a napokban nekem: végre sikerült egy normális szelektív szemetest találni.

Kép

(Lehet, hogy hülyén hangzik, de olyan régen szerettem volna már, hogy normálisan gyűjthessük. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: )

Kép
Kép
200907?

[quote="kicsidodi"]L írta:kicsidodiois!

Botondot egy kétlábon(majdnem)járó Cherokee katalógus :roll: :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[quote="kicsidodi"]J írta:kicsidodia, és időközben elfelejtett beszélni :? :lol: . Csomó dolgot nem mond, amit eddig mondott :shock: . Biztos mindennap gyakorolni kellett volna vele, de nem tettem :oops: :( . Mindig csak "megerősítettem", ha mondta, de talán ez kevés... Viszont siettetni sem akarom, mert közben pedig a járása hihetetlenül fejlődik, és egész nap felfedez. Most ennek van itt az ideje, nem? :roll: Petőfit majd szavalunk később :twisted: :lol: :lol: :lol: .

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nyugi, nem kukult meg, nem felejtett el beszélni. Valóban nem most kell bevágni a Toldit, de tudja ő, amit "kell". :wink:

Kép
Kép
200907?

[quote="loislane"]K írta:loislaneapni szoktam egy barátnőmtől mindenfélét, hétvégén pl. hozott egy édes trikót Dad+Mum=Me feliratos :roll:
De onnan van AC/DC-s pólója is, tök vagány holmik vannak.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Képeket, bitte! :wink:

Kép
Kép
200907?

[quote="boo"]P írta:boooci ( :lol: ) én szívesen elmegyek érted, és akkor mehetünk egy autóval! :wink:

Bírod benzinnel ezt a nagy kitérőt? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

[quote="boo"]e írta:boonyémgyerek matraca totál ki van feküdve középen :shock: :shock: :shock: ugyanis per momentán úgy tudok gépelni, hogy a laptop bent van az ágyában, én meg a rácson benyúlva gépelek, így ő nem éri el, én meg úgy nézek ki, mint egy nőstény csimpánz :lol:

:shock: :shock: :shock: :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Eddig is volt már olyan benyomásom, hogy te sem vagy százas teljesen... :roll: :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

[quote="boo"]B írta:booond
gyerkőc popsija nagyjából megjavult 8) kenni kenem, mint állat :wink:

Hurrá neki! :P :P :P :P :P :P Remélem, most már rendszeresen fogjátok kenni! :wink:

Kép
Kép
200907?

boo! :)

[quote="boo"]E írta:boozt kaptam mailen:

[quote]A írta: BLAHÁN SZÓLJATOK A PÁNSIPOS INDIÁNOKNAK, HOGY ÁLLJANAK LE AZ ESŐTÁNCCAL, MERT EZ MÁR NEM VICCES !!!!

:oops: :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Annak a filmnek azért nézted az értékelését is? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

[quote="kicsidodi"]S írta:kicsidodizerintem a szex is, meg a házasság is olyan, mint a rally: a pasik szeretnek vezetni, de adni kell az itinert :lol: :lol: :lol: .

GPS és Google Earth Map nélkülözhető azért? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: