[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
Túlsúlyos kismama - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

órákig néztem volna.....

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Repnap? Mint a huzat!!! Alig várom! Én nagyon vadászgép mániás vagyok :) A tali egyértelmű!!
Vendég
 


Sziasztok :)

Orsi:
De jo,hogy jottel. Mar nagyon hianyoztal. :D
Tovabbra is sok erot es kitartast kivanok Neked.
Huuuu, de ugyes vagy! Hatalmas gratula a 71 kilohoz. Te hany centi vagy, hogy az 57 kilo az idealis? Akkor hogy fogsz kinezni? Mint egy gebe.
Ja en Skyp-on vagyok, mert az msn sajna valamiert nem mukodik. :wink: (azert megprobalom ujra, mert az msn-t jobban szeretem es a skypon soha nem vagyok fent, nincs is nagyon ismerosom rajta)

Gabber:
Tok ugyes vagy. Nagyon sokat fogytal mar Te is, jol latszik a kulonbeg a ket kepen.
A versenyhez sok sikert kivanok. Nem semmi, hogy mindjart ketton is indulsz. :shock:
Abba a turbo dietaba en sem kezdenek bele, legalabbis egyenlore nem. Nem nagyon bizok az ilyen gyors fogyast igero porokban, es csodaszerekben. :?

Conversano:
Jo a vicc. :lol: :lol: :lol:
Tuti fogytal akkor, ha csak igy ugralsz fel es le a lorol. :D Ha legalabb mozogsz es probalsz egeszsegesebben enni, az mar nagyon jo kezdes. Mostantol pedig mar a Kisfiad utan is szaladgalhatsz majd. :lol: Ha nem is rogton, de szepen elfogynak majd Rolad a felesleges kilok.
A best of zenek nagyon tetszenek, koszi, hogy megosztottad velunk. Tok sok regi kedvencem is koztuk van. :D :D :D
Marci annyira edes a kepeken. Olyan kis huncutka. :D Es gyonyoru szemei vannak, na meg az a mosoly....nagyon helyes Kissrac.

Barbara:
Igy mar ertem, csak nem gondoltam volna, hogy nem menstrualsz. A lenyeg, hogy most egeszsegben hord ki a terhesseged (de utalom ezt a szot) es utana mar konnyebben rendbe lehet hozni a hormonokat. Azert nagyon orulok, hogy igy is sikerult osszehozni a kistesot, es igaza van Orsinak...minden kismama csinos. :)
Varom a kepeket, kivancsi vagyok. Bar en igazabol nem is vagyok olyan jo abban, hogy ki kire hasonlit jobban, de nagyon kivancsi vagyok Rad/Ratok. :lol:

Ancsurti:
Orulok, hogy irtal. :D
Koszonom a recepteket, mar mentettem is oket. Bar nem en fogom oket megsutni szerintem, hanem anyosom, mert O nagyon ugyes es amugy is otthon leszunk naluk, amikor lesz Lottus szulinapja.
A rizstej keszitos link nagyon tetszik, azt ki fogom probalni. A tortak kozul meg nem valasztottam, de megegyszer nagyon koszonom. :)
A lenapot sikerult betartanom ujra, de nagyon kemeny volt. Megint fajt egy kicsit a fejem, es delutan nagyon ehes voltam, de ittam sok zold teat meg citromos vizet es azert tuleltem.
Most nagyon gondolkozom azon amit irtal, hogy szenhidrat nap nelkul csinalom tovabb a 90 napost. Meg 2 honap van belole hatra. Ugy gondoltam, hogy feherjenap-kemenyitonap-gyuminap-gyuminap. Mit gondolsz? Van ertelme? Jo lenne meg a maradek 7-8-esetleg 10 kilotol is megszabadulni.
Lottus mar jol van, koszi. :wink: Az ivasra meg annyira nem kapott ra, de van amikor ugyesen iszogat a szilikonos itatobol. Probalom Neki minel tobbszor kialgatni. Van, hogy fel oran keresztul hurcolja magaval mindenhova es kozben iszogat 1-1 kortyot. Az evessel szerencsere nincs mar baj. Mindent megeszik es mar 200 gr-ot is megeszik. Tudom, ez masnak nem sok, Lotti eddig csak max 100 gr-okat evett. Mar csak reggel es este van szopi (sajna nincs is tobb tejem, epp hogy csak eleg erre a ket alkalomra is) Az utobbi egy hetben nem kelt ejszaka igy pont eleg Neki. Remelem igy is marad, mert akkor nem tudom mivel potolom Neki a tejet egyenlore.
Neked, hogy sikerult a lenap? Remelem most sikerult kitartanod. Gondoltam am Rad, tudom milyen nehez tud lenni. :roll:

Marietta:
Orulok, hogy Te is csatlakozol hozzank. Meg ha nem is fogyozol, de azert tudunk jokat dumcsizni. Itt igazan figyelunk is egymasra. Igaz Csajok??? :wink: :D

Barbara:
Na kozben most latom, hogy mar tettel is fel kepeket. Hat lehet hulyeseget mondok, de szeintem a Lanykad mosolya az Apukajae, a szemeket nem tudom megmondani. Talan inkabb Apukaja??? Nem tudom...
Te viszont, ne is haragudj, de en az irasaidbol azt vettem le, hogy huuu de milyen kover vagy... szerintem egyaltalan nem veszes, persze van sulyfelesleged de, tenyleg azt hittem, hogy sokkal tobbel kuzdesz. A szules utan ha a hormonok rendben lesznek, sima ugy lesz a fogyi sikere. Tenyleg a kivanosaggal hogy allsz? Tudod Magad kordaban tartani, hogy ne egyel sokat? szurkolok am, hogy ne menjen fel sok kilo. Ja, es olyan izgi, hogy mi lesz holnap. Mar en is tiszta lazban vagyok. :lol: :lol:

H.Gabi:
Mikor tersz mar vissza kozenk???? Ugye hamarosan? De addig is gyogyuljatok mar meg! Es ez parancs! :evil: :wink: :lol:
Na jol van, ha mar lesz geped akkor legyszi ird be a tablaba:
73.9kg es a BMI:27.14

Sajna a 73 nem lett meg, de annak is tok orulok, hogy meg azert megha lassan is de meg mindig fogyok. Holnap megtartom az utolso szenhidratnapot es utana csak anelkul csinalom tovabb. Szurkoljatok, hogy bejojjon.
Most eldugulok, kesz kisregenyt sikerult osszehoznom. Szerencse, hogy Lottika mar 2 es fel oraja alszik es a lakas sem szalad. Fozni meg nem kell, mert van tegnaprol maradek. :D

Azert lehet meg ma benezek, ha Lanykam engedi kesobb. Ugyanis mar megint esik az eso! :twisted: Remelem ez nem lesz igy egesz nyaron...
Olvado kilokat es mindenkinek kitartast a fogyihoz! Puszika

Kép
Kép
bucus80
 
 

 
 

Conversano:
Nagyon szep vagy! A klipp nagyon jol sikerult.

En is akarok Veletek talizni! De mikor, es hol???

En is csinaltam egy osszeallitast meg Apanak, meglepinek a megismerkedesunktol kezdve Lottus szuleteseig. Nagyon tetszett Neki. :D

Barbara:
Ugye mar nem cigizel??? :evil:

Kép
Kép
bucus80
 
 


Bucus!
Mutiii!!
Vendég
 


11

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


ez Odi volt

mikor jöttök haza Bucus?

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Juliusban megyunk haza 7-19-ig. De megyunk nyaralni is 4 napra meg lesz a Tesomek Kisfianak a keresztelo, eleg keves idonk lesz. De lehet megtudnam beszelni Apaval, hogy legyen egy par oracska kimenonk a csaladtol. Mondjuk julius 13-an lehet megoldhato lenne. Akkor epp anyoseknal leszunk, Ok Alsopetenyben laknak, Vachoz kozel.

Conversano:
A video meg nincs fent a youtubon, de lehet felteszem, csak Nektek aztan leveszem. :wink:

Lottus felebredt, 3 es fel orat aludt. :shock: Ilyen se volt mostanaban...

Kép
Kép
bucus80
 
 


Sziasztok!
Most csak hirtelen a nemsokkal az ebredes utani sulyomat hoztam,mert nagy az oromom!!!Latom sokat irtatok,lesz mit olvasnom!!!Hurra!!!

2010.junius 1. 74,8kg - BMI 24,71

Pusza,majd jovok!

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Sziasztok!!

Újra itt vagyok!Eső esik így ráérek!

Conversano!
Nagyon jó a klipp,szuper!!!!Nagyon tetszett!!!Csoda jól nézel ki!!!!
Ja a kezembe??!! :oops: :oops: :oops:
Nem cigizek mióta megtudtam,hogy babát várok!Azonnal abba is hagytam!Vikivel sem cigiztem(mert elötte is szívtam)meg míg szopizott addig sem,csak én bolond visszaszoktam!Mert volt egy időszak mikor sokat idegeskedtem és hát így sikerült visszaszoknom a cigire!(sajnos akkor derült ki,hogy anyukámnak méhnyakrákja van és ezért nagyon ki voltam,de hála az égnek túl van rajta,megműtötték és időben észre vették neki,így nem lett áttétes és azóta is jól van!!!!! :) )Tehát ez volt a kiváltó ok,de megint nem szívom és már vissza sem akarok szokni még ha abbahagyom a szoptatást akkor sem!!!

Bucus!
Hát igen mindenki azt mondja,hogy Viki tiszta apukája! :) Szerintem is amúgy!Hát azért van ott súlyfelesleg,a pulcsitól nem látszik!!! :lol:
Nem vagyok kívánós egyáltalán,aminek amúgy nagyon örülök!!!Mondjuk Vikivel sem voltam,de akkor nem igazán figyeltem,hogy mit eszek így csak úgy ugrottak rám a kilók!!Most viszont nagyon oda figyelek!Sok a zöldség,gyümölcs és ha kenyeret eszem akkor is csak barnát és reggelire!Csirkemellet és halat eszek meg sok tejterméket(tej,kefír,natúr joghurt,túró...)!Így azért ki lehet bírni és talán nem is szedek fel olyan sokat!!Remélem!!!
Ne is mond én is nagyon izgatott vagyok már a holnapi nap miatt!!Már tényleg alig férek a bőrömbe! :D Majd este írok,hogy mi volt vagy lehet csak csütörtökön,mert 8 körül érek haza holnap!Délután fél 6-ra kell mennem a dokimhoz!És csak fél8-kor jön busz,így 8 fele érek haza!Majd meglátom,de szerintem úgyis írok még este vagy éjjel!Úgyse birom ki,hogy ne meséljem el nektek a történteket!!Főleg,hogy a Viki mit szól!!! :D :D :D

Kép
barbara83
 
 


Ancsurti!
Most látom,hogy közbe írtál!!!
Szuper ügyes vagy!!A BMI-d tök jó!!!!!!!
Mennyit akarsz még fogyni???

Orsi!
Köszönöm,hogy holnap gondolsz rám!!(természetesen mindenkinek köszönöm!!!)Olyan jól esik!!!! :oops: :oops:
Én meg nagyon szorítok nektek,hogy minél elöbb összejöjjön nálatok is a baba!!!!!!!!!!!!!!

Kép
barbara83
 
 


Ancsurti


Gratula!!!!!Látod látod, meglett az eredménye a fogyidnak.
Mindjárt utolérsz!!!


Bucus

164 cm vagyok.

Egyenlőre a 63 kg elérése a cél, vagy a teherbe esés :wink: .


Bp-re mentek haza?


Barbi

Nekem sem kellett sok hozzá, hogy vissza ne szokjak a cigire múlt héten. Remélem nem fogk már.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Akkor újra itt :D !!

Aztaaa nagyon ügyik vagytok!!! Gabber , Orsi, Ancsurti, Bucus le a kalappal előttetek, megy ez kérem szépen :lol: :lol: :lol: !!!

Conversano: Marcit még mindig imádom :P !!! És ez nem ééér, megint megríkatott a videó, mint mindig :roll: !! Amúgy bolond vagy te, nem kövér :lol: :lol: !!

Barbara: én is benne vagyok a bandázásban bármikor :lol: !!
Holnap gondolok rád!!

Bucus: de jóó, hogy hamarosan jöttök haza :D !! Biztos nagyon várjátok már! Videót mutiiii!!!

Itt is megint pocsék idő van, sose lesz már nyár, mondtam is , hogy inkább ősz van mint tavasz :? !
marietta1982
 
 


Nem tudtam meg visszaolvasni,csak bele-bele neztem......basszus en pont ilyenkor nem tudok ide ulni irni :cry: ,mert delelotti rutinok vannak :oops: .....pedig de jol esne most!!!!
Na majd talan 2-3 ora mulva tudok jonni.....

Meg annyit,hogy ma sikeresen veget ert az elso korom a 90 naposban,de megyek tovabb........meg 5 kilot biztosan szeretnek leadni.....a rohadek :wink: kalkulator szerint az idealis suly nalam a 67 kilo lenne :roll: :roll: :roll:

Jaj mennem kell tizorait kotyvasztani :lol: :lol: :lol: ,aztan ma adok az erzesnek,es keszitek sultoldalast tepsis krumplival,apa nagy orormere!!!Az oldalasbol en is eszek ma egy kis paradicsommal....mar ejjel is kajakra gondolva aludtam el a lenapom utan(delelott becsuszott egy marek natur mandula)de amugy teljesitve sikeresen!!!

Most olyan vagyam lett hirtelen itt irogatni,hogy latom beindultatok :lol: :lol: :lol: :lol: Conversano,Marietta,Orsi,Bucus,Barbara...............reg volt itt ekkora porges!!!!!

Na lepek.....

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Orsi:
En is 165 cm vagyok. De mikor en 65 kilo voltam, mar sovany voltam. Eros csontozatu vagyok. Szerintem 57 kilosan mar csont es bor lennek es Te is.

Anyosek Alsopetenyben en Anyumek Komaromban laknak, nem Budapesten. De Anyosektol konnyen fent vagyunk Pesten, ott tudnank talizni.

Ancsurti:
HURRA! HURRA! HURRA! Nagyon ugyes vagy! Gratulalok! Latod, csak osszehoztad azt a normal BMI erteket. :D :D :D

Kép
Kép
bucus80
 
 


Bucus

Skype-ozhatunk. Az igazi nevemen keresel, és megtalálsz.



Úgy hiányzik H. Gabi, remélem csak a gépük beteg, ők nem.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Orsi tegnap írt Hgabi, a gépe még kb. egy hét. Azt írta ők jól vannak.
marietta1982
 
 


Ancsurti!

Nagyon-nagyon ügyes vagy!!! Fotót!!
Vendég
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.24 23:02-kor.
Vendég
 


vagyok :roll: :wink:

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


én is
Vendég
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.24 23:06-kor.
Vendég
 


Gabber

Hú nem semmi. Nem mutatom meg apának mit írtál, mert ő mindig ettől fél, ami történt veletek.
Odinak múlt héten bújt ki a 2. foga, de simán adtam előtte is már neki darabos kajákat, kenyeret, pogit, sajtot, husit, stbit.

Felvételihez megy a drukk. Nem elég neked úgy látom a két lány körüli teendők, az új ház, a régi eladása, a sport...,még a suli is. Nem semmi vagy ám. Csak ne hogy megbosszulja majd a szervezeted a nem pihenést.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Most csak gyors kukk, később írok!

Ancsurti nagyon nagyon boldog névnapot kívánunk!!!!!!!!!
marietta1982
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsban, mert mindjart megyunk a vedonohoz meredzkedni. Felraktam a videot, amit igertem. Pontosabban inkabb csinaltam gyorsan masikat, mert az nagyon szemelyes volt es nem akartam feltenni a netre. Remelem teszeni fog Nektek is.


http://www.youtube.com/watch?v=UHLp8ZRwe2E

Majd este lehet vissza nezek. Addig is puszika :)

Kép
Kép
bucus80
 
 


Ancsurti:
Boldog nevnapot kivanok itt is!

Kép
Kép
bucus80
 
 


Bucus!

Nagyon jó a videó!! Nagyon tetszett!!! Amúgy Te hol vagy túlsúlyos????? Én nem látom! Tök jól nézel ki!

Kicsit magunkra emlékeztetett a video. Mi is sok felé motoroztunk,jó időszak volt :) Megvan még a V-max?

Ancsurti!
Csatlakozom a köszöntőkhöz! Boldog Névnapot! :)
Vendég
 


Sziasztok csajok!

Feljelentkeztem a szomszéd néninél, de nem tudok visszaolvasni, mert mindjárt mennem kell etetni. A számítógépem múlt hétfőn tönkrement. Alaplap és winchester gondja van, nem is tudom, mire lesz valami belőle. Még 2 hónap van a jótállásból, de a boltban, ahol vettem, azt mondták, lehet, hgoy a gyártó nem fogja elfogadni jótállásra.... állítólag mindenbe belekötnek: nem akarnak ingyen javítani.

Remélem mindenki jól van, mindenki jól fogy! :)
Nekem az 1-jei tömegem: 92 kg !!!!! :D

Puszi mindenkinek, igyekszem majd jönni! Ha valakit érdekel, Mariettánál megvan a telefonszámom, tőle elkérhetitek priviben.

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Sziasztok ujra! :)

Megjartuk a vedonot. Lottika 6 het alatt semmit nem hizott. Annyira nem aggodok, mert jo husiban van es rengeteget mozog. Raadasul az etvagya is jo, igy csak lemozogja azt amit megeszik. Most 8640gr.

Nekem ma van az utolso szenhidratnapom. Ebedre goffrit ettem, vacsira retes lesz zoldseggel megpakolva. Aztan a kovetkezot mar lecserelem gyumolcs napra. Hatha meg lemegy igy par kilo.

H.Gabi:
Huuu, de joooo! 92 kilo! Nagyon ugyes vagy. Gondoltam am, hogy Te is szepen fogytal ebben a honapban.
Orulok, hogy legalabb egy par sort tudtal irni. A gepedet remelem megtudjak mostmar mihamarabb csinalni es garancialisan.

Mindenkinek hatalmas gratula az elmult honap sikeres fogyijahoz.

Conversano:
Koszi, aranyos vagy. De van/volt felesleg boven. A szules utani kepeken rettentoen neztem ki. Nezd csak meg a csaladi kepet amit beraktam a videoba. Igazi tehen vagyok rajta. :oops: :oops:
Majd probalok feltenni en is mar ilyen elotte utana kepet, csak uj kepet kell magamrol csinalni. Meg hatra van legalabb 8 kilo, aminek le kell mennie a Kisteso osszehozasaig.
Ja es orulok, hogy tetszett a video. :)

Mennem kell, Lottus felebredt...

Kép
Kép
bucus80
 
 


Sziasztok!

Korábban haza értem,mert párom elvitt a nődokimhoz!
Lányok nagyon el vagyok keseredve!!!!! :( Nem kaptam jó híreket!
A doki nem találta a baba szívverését! :( :( :(
És én sem láttam,pedig múltkor már nagyon jól látszott,de most nem!Hétfőn vissza kell mennem hozzá a kórházba,mert megnézi újra!Hátha most csak valamiért nem látszott,bár nem tudom mi lehetne az oka!
Most megyek,mert szörnyen érzem magam!Holnap majd részletesen elmesélem,hogy mi volt,de most nem igazán tudok írni róla,mert sírok mióta haza jöttem!!!Nem veszíthetem el,az nem lehet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :? :? :( :( :cry: :cry:

Kép
barbara83
 
 


Barbi

Reméljük nem lesz baj! Nagyon szorítok!!
Vendég
 


Barbara:
Sajnalom, hogy nem jo hirt kaptal. :(
Tudom, most el vagy keseredve. De hetfoig meg sok ido van. Ne sirassal toltsd el az idot. Azzal csak artasz Magatoknak.Meglesz a szivverese a picurkadnak.
Amugy miert kell varnotok hetfoig? Nem tudsz elmenni masik orvoshoz holnap? Tuti elmennek a helyedbe, akar a korhazba is. Szoritok, hogy minden rendben legyen. Vigyazz Magatokra. Sok-sok puszi, es kitartas.+++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
bucus80
 
 


Barbara: Remélem nem lesz gond!!! Tudom nehéz , de próbálj megnyugodni nagyon nagyon szorítok+++++++++++++!!!!!!!!!

Bucus: megnéztem a videót, nagyon szuper,olyan jó volt nézni, meg is hatódtam, ( ahogy tőlem ez várható volt) szerintem se vagy túlsúlyos, nagyon szép csinos vagy!!!!!!!!!
marietta1982
 
 


Sziasztok!

Jaj csajok,annyira aranyosak vagytok,koszonom szepen a koszontest!!!!

En sajnos ritkan tudom milyen nevnap van....itt ez nem szokas...es elegge kismami agyam van.........

Visszaolvastam,de nem tudok rendesen reagalni...ha netan kimarad valami,bocsanatot kerek.....de az ejszakank borzaszto volt,(3_1/2 7-ig ebren voltam/tunk)remelem 1x-i alkalom.Aztan en beneztem az idopontot,1:30-ra vartam a noverket,de 11-re jottek,en persze meg nem takaritottam,eppen etettem,elegge zilalt voltam mert bazi meleg van,szoval kepzelhetitek.
Mindent rendben talaltak,tetszett nekik Hangi fejlodese,ugyeskedese,hogy nyitott az emberekre,keresi a kapcsolatot mindenkivel,jo husban van,jol kommunikalunk....szoval okes.A nemevesrol annyit,hogy nyugi,csak kinalgassam mindennel,itassam rendesen,nemsokara visszater az etvagya.(remelem,mert ez elegge ilyeszto tud lenni...mar 1 hete tart....)Bar van mibol mukodnie :lol:

Koszi a gratulaciokat a fogyihoz,ez mindenkire szinten vonatkozik!!!!Nagyon ugyesek vagytok!!!Vagyunk!!!Azert kivancsi leszek a vegen mennyit adtunk le egyutt :lol: :lol:
En is megyek tovabb!!!

Bucus:azt hiszem nem rossz az otlet a szenhidrat kihagyasaval,ebben a dietaban azert vegtere is maskent kategorizaljak a taplalekokat......mert azert sokmindenben van szenhidrat,feherje,kemenyito...szoval bajunk nem lehet :wink: ,nemsokara en is igy csinalom...talan meg vagy 2-3 heteig megyek normalisan,ahogy eddig,aztan kovetem a peldadat!!!Le akarok adni meg 5-ot legalabb....ha tobb,az sem baj,ameddig jol erzem magamat a dietaval!
Nagyon jo a video!!!En is annyiszor elhataroztam hogy csinalok...de mikor?Ti mikor gyartjatok ezeket :roll: :roll:
Szepek vagytok nagyon,jo kepeket valogattal ossze!Olyan csini vagy rajtuk,es jo kis arcod van a fotozashoz!!!Gyonyoru helyeken voltatok!!!

Hendegabi:de jo-de jo!!!Orulok hogy bejelentkeztel,es megy a drukk a gep gyogyulasahoz is!!!Ne szarozzanak maaaaa ha van ra garancia!!! :x
Na meltan buszke lehetsz Te is magadra!Csodas az erdmenyed fogyi teren!!!Csak igy tovabb!!!Megvan mindjart az elso 10 kilo minuszod!!!!!

Conversano:annyira belevalo egy csajszi vagy!!!Szuper a video...es a dal ami alatta megy...eleg sokat birtam bogni rajta egy idoben :oops: Szep kis csalad vagytok am!!!Neked jol all ez a "szerkezet"nem tunsz daginak :wink: ,az arcodon latszana.....
Paciknal voltal???
Nekem olyan buborek fejem van ha meghizok :shock: :shock: ....lassan azert alakul!Majd hozok kepeket,de nem egyszeru.....ma elusztam a feladatokkal.....

Gabber:latom hoztatok a format :? sajnalom,de a lenyeg a lelekjelenleted!!!!Ugyes vagy a fogyiban!!!!Es hajra felveteli!!!Csutortokon mennek a drukkok!!!Lottus mozgasa is ugyesedik,nem egyszeru,mar versenyt futunk mi is barhol.....es elvezi,kozben liheg mint egy kutyus,es fujtat mikor kergetozunk...na meg hajkuraszom vissza mindenfelol en is!Nalunk nincsen lepcso a lakasban,de mar kezdi felfedezni,ha olyan helyre megyunk.....Dagadek :lol: :lol: :lol: :lol: en is ledagizom Hangit :wink: de inkabb "husocskanak"hivom :lol: :lol: :lol:

Marietta:neked is koszonom!Ja a torta reciket leginkabb eppen miattatok dobtam fel odaatra.....mert tudom hogy van par erzekeny babuska....de hat legkozelebb nem teszek ilyet,mert elegem van a dumabol,celozgatasokbol....majd ide irok,es "odaatra"
Ne izgulj a vizsgalatok miatt,rendben lesztek mostmar,bar tudom/sejtem hogy az ember rossz erzesekkel mehet ezekre,plane ha tesztelni is fogjak erre-arra.Meglatod,rendben lesztek,annyira szepen fejlodott eddig Domi!!!Es helyben lesztek ha megis valami lesz,de tuti nem lesz :wink: !!!!Elvegre eddig vigyaztatok,o is sokat nott,fejlodott,beert mindenkit.....szoval nyugi!!!Amugy meg meg egy darabig en is ovatosabb vagyok par dologgal,mindenestre nem tisztitott forrasvizen es zelleren elunk :wink: ,de elottunk az elet,amikor remelhetoleg mindent ehet es mindent lehet!!!!
De megkinaltak a napokban chipsel :x ...megette,de nem csinalunk rendszert ebbol,en is adtam mar sult husit,tegnap tojassargajat,szin sonkat,pizza darabot a szulinapon,rendesen kinalgatom mindennel....de azert a csokitortat mi kihagyjuk,en amugy sem szeretem :wink: Helyette valami finom turosat,illetve repasat fogok kesziteni,sot lehet meg akar zabpelyheset is,mert azt amugy is szeretjuk....szerintem felfogas kerdese az egesz :wink:

Barbara:Lanyod tenyleg apara hajaz :wink: !!!De teso Rad fog!!!
Cigi:hat en nem mondok semmit...imadtam cigizni....es azota mar cigiztem is :oops: :oops: tudom lanyok,tudom!!!!Csak ugyesen!Nem segit a leb...szas sajnos!
De az etkezesed nagyon szep,igy biztosan tudsz vigyazni a hizassal!Nekem az is baj volt hogy rengeteget cigiztem elotte,meg 90 naposoztam es nem ettem szenhidratot szinte semmit...aztan jott Hangi a pocakomba,es nem hagytam ki a kenyeret a tesztat,es abbahagytam az edesitozest a stevia utan,raszoktam a mezre.....szoval sajnos a duplajat hiztam a megengedettnek,pedig nem ettem sokat,csak maskent,mint elotte sokaig!!Ja es baromi vizes voltam....De neked ez nem lesz!
Ugy varom mar a hireket!!!!Gyere amint tudsz!!!!

Orsi:azert jo hogy nem szoktal vissza!!!!
Igen,remelem utolerlek a fogyiban,bar amilyen profin nyomod......En 174 cm vagyok,ezert vagyok mar a normal kategoriaban mar......de 67 kilosan valoszinuleg korhazba kuldenenek engem is,mert az brutal lenne...de azert 70 ala szivesen mennek picivel!!!
Skype nekem is van,bar sosem hasznalom...el is felejtettem a jelszot....en amugy is bena vagyok ezekhez.....anyuval szoktam,meg neha a tesoimmal,aztan annyi.....az a baj,hogy rengeteg ez az idoeltolodas...igy amikor ti raernetek,en "meg"nem...aztan meg amikor en raerek,mar ti alszotok....Emiatt nem vagyok partner ebben :oops:

Az uborkat mar probalta valaki adni a gyerkocoknek?A napokban jutott eszembe...kene csinalnom kovi-ubit....csak keresnem kell hozzavalo uborkat.....na csak azert jutott az eszembe,mert Hangi kedveli a savanyu izeket....lehet majd az is bejon neki....

Nem is tudom mit akartam meg.......
Ja majd fotot hozni.....

Most lepek,majd jovok,Barbit varom nagyon,de addig is irjatok!!!

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Most latom,amig irtam,Barbara is irt....

Barbara!!!!
Nem elkeseredni!!!!!Tudom,nehez,de lehet hogy meg annyira picinke a Teso....a multkor lehet hogy jobb pozban volt,vagy a dokid volt ugyesebb.......nyugodj meg,mond el magadnak jo sokszor hogy minden rendben van,most Teso csak pihizett!Van akinek meg a 7.heten sem igazan latnak semmit.....emlekszem,a masik topikban(ahova nem irunk mar annyira)ott is volt egy lany,akinek ilyesmi problemaja volt.....es most van egy lassan 1 eves kislanya!!!

Amugy a szivveresen tul latszodott valami most???

Pozitivan kerlek!!!!Most kisirtad magadat,de nem feladni!!!
Kuldok egy nagy olelest!!!!!

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Szakad az eso :? :? :? remelem azert majd tudunk menni kesobb setalni.....
Addig is hoztam par osszehasonlitos kepet.....jesszusom..ezek a nem publikus kepeim...szornyu!!!
December vegi,januar elejiek.....89 kilosan :? :? :oops:
Szoval ime a dagi kepeim...aztan majd jon par mostani,bar egeszalakos nem nagyon van.....de a lenyeg latszik,amire buszke is vagyok!!!
Kép Kép Kép Kép

Mindjart hozom a tobbit :wink:

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Nincs egeszen jo kep,de azert talan.....
Kép Kép Kép Kép Kép

Mindenesetre a kulonbseg majdnem -15 kg!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsurti 2010.06.02 23:15-kor.

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Velem van tele az oldal :oops: :oops: :oops: :oops:

es egy bonusz kep :lol: :lol: :lol: 1,5 hete keszitettem :wink:
Kép

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Barbara

Jajjistenem. Remélem hétfőn már látja a doki a szívdobogást. Lehet én is elmennék hétvégén a kórházba uh-ra, nem bírnám ki hétfőig.
Gondolok Rád, és ha tudsz gyere írj, hogy mit mondott a doki.


Ancsurti

Gratula a BMI-hez, cigiért leb@sz, fotók szuperek, szerintem már nem kell fogynod, csak megtartani a súlyod.
Ennyi röviden...
És akkor, ha már elsőre én, akkor utoljára is...Boldog Névnapot harmadszor is.

H. Gabi

Költözz át a szomszédba:)
De komolyan, örülök , hogy tudtál jönni, és hogy jól vagytok és a 91 kg-hoz is.


Bucus


Klipp szupi. A vagány és a szépség. Teapa nagyon sokat változott.. a képek szerint. vagy nem jól látom?

ÉS, tényleg baromság ez a kiszámított ideális súlyom. A házipatika.hu-n van ilyen kalkulátor, ami kihozta, hogy az ideális súlyom 57 kg lenne.
Apáét is beírtuk, neki 63 kg-t írt. Néztem ám :shock: , baromság :twisted: .
Aztán jobban el kezdtem nézegetni, és először is csak azt lehet kiválasztani, hogy 18-50 év közötti az ember, már ez gázos, mert nem mindegy, hogy 18 vagy 32 évesen vagyok 57 kg :? .És aszierint mindegy, hogy nő vagy férfi az illető, hiába jelölöd be, ugyanazt az értéket dobja a gép.
Szóval sz@r.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Orsi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vettem a leb@szast :oops:

Ez tenyleg milyen benasag,en is ott neztem meg az idealis sulyomat :? .......es csodalkoztam is rajta,hogy ekkora tavlatokban adja ki az eredmenyt....En azert megszeretnem kozeliteni a 70-et :oops: ...megjobban :wink: ......kitarto vagyok,mert kimondva naggggyon sok meg igy is......

Szep almokat nektek!!!

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Marietta

Mi volt a dokinál tegnap? Domival minden rendben???

Conversano

Akkor repülőnapkor tuti találkozunk:), már várom.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Ezt találtam:

http://www.fogyas.info/idealis-testsuly ... ulator.php

e szerint 53 kg az ideális súlyom :roll: , apáé már jobb 67 kg.


Nem is írtam tegnap.
Tegnap vettem egy 40-es nadrágot, és L-es felsőt :P . Hozott az eladó 44-es nadrágot, és óriási volt, 42-es nem volt nekik, felpróbáltam a 40-est, és pont jó rám:)

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Ancsurti boldog névnapot
Vendég
 


Sziasztok

Ancsurti:
Akkor en mar tuti igy csinalom tovabb a dietamat. Szerintem ez meg segithet egy kicsit.
Huuuu, Csajszi! Olyan jol nezel ki! :D :D :D
Megegyszer hatalmas gratula a sikeredhez. El is hiszem, hogy boldog vagy es buszke. Mutattam Apanak is a kepeidet, azt mondta, hogy nagyon jol nezel ki, jo sokat fogytal. Eeeees, hogy milyen fiatalnak nezel ki az utolso kepen. Azt hitte,kb 23 eves vagy. :D Szoval :D :D :D :D :D :D
A videot akkor sikerult osszehoznom mig aludt Lottus delutan este es masnap delelott. 3 reszletben. :roll:
A "bokokat" koszonom Neked is. Annyira szeretnek ujra olyan lenni, mint mikor megismerkedtunk Apaval. Akkor igazan jol ereztem magam a boromben. De mar nagyon jo uton haladok, es Apa szerint mar nincs sok hatra hozza. :D
En adtam Lottusnak egy kis kocka kigyoubit mikor en ettem. Megette, azota nem probalkoztam. Sot meg savanyu dolgokkal sem, egyedul az almamat szereti, az is savanykas, mert en azt szeretem.
Erezd Magad jol lecseszve! :twisted: Vissza szoktal vagy csak neha elszivsz 1-1 szalat?

Gabber:
Nem semmi lehetett a pogacsas helyzet. Nagyon ugyes vagy, hogy volt hozza lelekjelenleted, es gyorsan segitettel Lottan.
Vegul is elkezded a turbo dietat? Es a verseny mikor is lesz?

Orsi:
Orulok, hogy Neked is tetszett a videonk. Apa szerintem annyiban valtozott, hogy a terhessegem alatt O is meghizott, de mar lefogyott O is. Meg volt, hogy korszakalla volt, mar csak szakalla van. De egyebkent en nem latok mas valtozast. "A vagany es a szepseg" hahahahaha......Aranyos vagy. :)
A kiszamitott idealis suly :evil: Az az idealis ahogy Te jol erzed Magad a borodben. :wink: E szerint nekem 55.4kg az idealis sulyom. :shock: Az tuti korhaz lenne szamomra. A videos kepeken kb 65kilo vagyok. :roll:

Conversano:
Elfelejtettem irni az elozo hsz-ben, hogy meg meg van a Vmax, de sajna Magyaro-n maradt. Itt nincs garazsunk es a Zoli nem akarja, hogy az utcan rohadjon. Raadasul itt nincs is ideje kihasznalni, olyan sokat dolgozik. :(

Orsi:
En is 40-es gatyat hordok mar egy ideje, mar egy kicsit bo is ram. :D

Hoztam kepeket osszehasonlitashoz. :wink:
Ezek eleg gaz kepek rolam, meg senkinek nem mutattam meg oket. :oops: :oops: :oops: :roll: Kép 2009 oktoberben
Kép karacsonykor kb 94 kilosan
Kép januarban
Kép Ma keszultek 74 kilosan Kép
Kép
Kép :)

Bocsi ha sok voltam, de mar meg akartam mutatni a valtozast. Vegulis december ota -20kilo a kulonbseg, es meg hatra van kb 7-8 kilo. :wink:

Kép
Kép
bucus80
 
 


Bucus


GRATULÁLOK!!!!
Nagyon jól nézel ki :P .

Jól van na, akkor nem is nagyszám a 40-es gatya :oops: ,nekem az, hogy volt olyan nadrág a butikban, ami nagy rám :wink:
Még egy kérdés: angliában számtott 40-es vagy itthon számított 40 -es gyatya, mert különbözőek a számozások :roll: .


Nekem is annyi kg. fogyás van hátra.
Párom is fogyott már 13 kilót :P , még ő is le akar adni 5-6 kg-t.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


indulunk az új doktornénihez,nagyon várom :D
Bucus gyönyörű vagy!!!!!!!!!!!!!!

nem olvastam vissza
Vendég
 


Sziasztok!

Gabber:koszi szepen!!!Hogy vagytok???

Orsi:40-es gatya!!!Aztamindenit!!!De jo,veled egyutt orulok neki,tudom hogy ez mennyire joerzes az ember lanyanak!Lesz az meg 36-38-as is :wink: !!!!!

Bucus:Apanak is koszonom szepen,olyan jol esik.....ahogyan tegnap nezegettem a kepeket,leesett hogy latszik tenyleg a fogyas......eddig azt hittem csak a buci fejemen.....
23 eves :lol: :lol: :lol: amugy mindig fiatalabbnak neznek,olyan 27 korulinek,apat meg plane :lol: :lol: :lol:
Na hogy viseled fejben a szenhidrta mentesseget?Mert azert ha belegondolunk,azert a krumpli is szenhidrat,a rizs is az,azt hiszem leginkabb a fozes mennyisegetol fugg.....ha a zoldseget sokaig fozod akkor no a kemenyito tartalma,gondolom aztan a szenhidrat tartalma is valtozik.....szoval azert nem lesz az olyan nehez es kimerito,csak egyel azert ezekbol majd....Nemsokara en is igy teszek!!!Es ahogyan a kepeidet elnezem,nem is kell mar sokaig csinalnod a dietat,mert borzasztoan latszik a valtozas!!!Es hamar meglesz az alomsuly!!!Teapa meg csak igy bokoljon tovabb Neked,es biztasson!Az mindennel tobbet er!!!(regen mindig korszakallas pasijaim voltak)
Sajnalom hogy a mocit nem tudtatok magatokkal vinni,pedig azert biztosan jol esne....akar csak apanak neha kimozdulni....
Cigi:bevallom Nektek szegyenkezve,idonkent elszivok 1-1 szalat :roll: :roll: :oops: tudom hogy nagyon csunya es rossz dolog,es egeszsegtelen......de minden masban van akaraterom, ebben nincsen......Utana persze nem gyozok mosakodni,fogat sikalni......

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Sziasztok!!

Köszönöm mindenkinek a bíztatást!Hát talán kicsit jobban vagyok,de nem nagyon!Marhán félek,de remélem nem lesz baj!
Szóval kezdem az elején!
Először sima hasi uh-t csinált,mert azt mondta most már látszania kell a babának azon is,mert elég nagy!Látszott is,de vagy 10 percig huzogatta a hasamon,méregette és láttam az arcán,hogy valami nem stimmel!Aztán mondta,hogy vetkőzzek le megnézi hüvely uh-val is,mert elég vastag a hasfalam és nem látja a szívverést!
Megnézte azzal is és kereste azzal is kb.5 percen keresztül,de nem találta! :cry: Én sem láttam pedig múltkor azt mondta kb 6 hetes,mert volt már szívverése és tényleg nagyon jól látszott!Most nem,egyáltalán semmi!Nagyon megilyedtem és meg sem tudtam szólalni!
Aztán mondta,hogy várjunk hétfőig,mert ha jól van a baba akkor 5 nap alatt elég sokat fog nőni és fejlődni és akkor ő azt úgyis látja majd és akkor minden rendben!De ha nem és még mindig nem talál szívverést akkor bent is tart a kórházban és akkor sajnos megszakítják a várandósságot! :cry: :cry: :cry:
Szóval ezért kell hétfőig várni,hogy lássa fejlődik e addig a baba és tényleg csak valami okból nem láttuk a szívverést!
Hát nagyon remélem,hogy semmi baj!
Pedig annyira édes!9 hetes és már vannak kis lábkezdeményei meg azt mondta a doki,hogy teljesen napra pontosan a korának megfelelő(mert 3 hete mikor voltam azt mondta kb 6 hetes,de még nem látja pontossan,de szerinte 6 hetes körül van) a fejlettségi foka és nagyon csodálkozott és nem érti,hogy mi lehet a baj és ha tényleg baj van akkor arra gyanakszik,hogy az tegnap vagy tegnapelött történt vele,mert mindene olyan amilyennek lennie kell!
Ő is nagyon szomorú volt,vígasztalt is,hogy hétfőn majd kiderül addig ne keseredjek el,mert lehet,hogy minden rendben!
Nagyon kedves volt,mindent elmagyarázott és mondta,hogy nagyon sajnálná ha valami lenne,mert jól fejlett magzat és tudja mennyire vártam már!!
Nagyon remélem semmi baj nincs!Reménykedek nagyon,de fáj kegyetlenül és félek a hétfői naptól!

Na majd jelentkezem holnap is!
Jaj Ancsurti Boldog Névnapot így utólag is és köszönöm az ölelést!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi mindenkinek!!!!

Kép
barbara83
 
 


Barbara

Ahogy leírtad, nem lesz semmi baj. Azért sokat gondolok Rátok!!!


Marietta


Nem tudom jövök-e még, holnap tuti nem....

DOMINAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK ODIVAL!!!!
PUSZI AZ 1 . ÉVES NAGYFIÚNAK :P

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Koszi Csajok, nagyon jol esik, es olyan jo hogy latvanyos a fogyasom. :D :D :D :D :D :D :D

Orsi:
Nem azt mondtam, hogy nem nagy szam az, hogy 40-es gatya mar jo Rad. :roll: Ellenkezoleg, tok jo es en is nagyon orulok a sikerednek. Csak ugy akartam irni, hogy en is akkorat hordok es tokre boldog vagyok, hogy mar az is csuszkal rajtam. :P A gatya merete amugy 12-es :D de az otthoni 40-esnek felel meg.
A Parodnak is hatalmas gratula. Tok jo, hogy egyutt csinaljatok. Az en parom a sok munkatol fogyott. :x O is mar kb 12-13kilot. Huuu, nagyon jol nez am ki. :wink: O most pont jol nez ki, remelem tobbet mar nem fog fogyni.

Barbara:
Igy mar ertem, hogy miert kell varnod hetfoig, de akkor sem ertem, hogy miert nem tudott volna mara is vissza hivni egy uh-ra.
Mindenesetre, ne aggodj, ne sirdogalj, es vigyazz Magatokra. Hetfon pedig mar minden okes lesz es lathatod ujra a babadat. Sok-sok puszi es pozitiv energia. Gondolok Ratok ++++++++++

Ancsurti:
Persze, hogy latszik Rajtad. en mar a facebookon lattam a homokozos kepeteket es meg is jegyeztem magamban, hogy "huuuu, az Ancsurti mar milyen jol nez ki. Irigy, irigy" :lol: De komolyan, nagyon szep vagy. :D
Ugy terveztem a szenhidratmentes fogyit, hogy nem lesz olyan napom. A tobbi napokon meg ugy sem eszem szenhidratot. Kenyeret, tesztat egyaltalan nem fogok. Rizst es krumplit kemenyitonapon azert fogok. Bar krumplit csak keveset.
Szerintem siman fogom birni. Remelem :roll:


Gabber:
Neked is koszonom szepen. :oops: :D :D
Majd meselj, hogy mi volt az uj dokineninel.

Na jol van mara eldugulok, meg jo, hogy Lotti ilyen jokat alszik mostanaban. De azert meg hatra van egy kis fozes es torna is.
Puszika mindenkinek. Tovabbi jo fogyit!
Olvado kilokat!

Kép
Kép
bucus80
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: