Sziasztok!
Itt már erőlködik a nap, talán lesz is belőle valami, már nagyon unom az esőt
Niki!
Milyen az ágyikó? Mi is ezt néztük ki, remélem hamarosan össze is jön a rávaló, mert a mostani ágy, amin alszunk már katasztrófális.
Már nem emlékszem a méreteire, mi az Auchan-ban néztük, nem tudod véletlenül milyen hosszú?
Barnus szókincse hihetetlen, Gergő még csak a szavakkal próbálkozik. Nem tudom nála mikor lesznek ilyen összefüggő mondatok
Zsófi!
Beni csuda édes, jó a pancsis kép is, észveszejtő vigyora van neki is, mellé pedig a csudakék szemek

és a trambulinon ugrálós is nagyon el lett kapva
Julcsi!
Nagyon helyes a két kis bébike, van egy barátnőm, neki 3 éves lesz a kislánya és ugyanilyen kis fürtöske, mint Eni, csak szőkében. Még a pofijuk is hasonló, mindkettő kis tündérke
Bírom, ahogy Peti vigyorog a kis ínyével, nagyon édes!
Dia!
Nagyon szép lett a lakás, szeretem én is ezeket a letisztult színeket.
Cumit mi régóta nem használunk, Gergő egyszer csak nem kérte. Igaz, a napokban talált egyet valamelyik fiókban, bevette a szájába, de szerencsére vágott egy képet, aztán el is dobta
Barbi!
Nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz a kedvet, remélem azért valamit sikerül összehozni a csajokkal és visszajön az életkedved!
Fel a fejjel!
Danyuci!
Akkor szigorúan csak pihenj, legfontosabb, hogy meggyógyulj a többi gondolom megvár...ahogy ez lenni szokott
Lei!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! A képeket megsasolom, hátha kicsit én is elmehetek nyaralni a jóvoltadból
Kicsit rólunk is.
Szombaton voltunk gyereknapozni itt, a helyi focipályán! Írtó színvonalas volt, ahhoz képest, hogy kis település -Kitti, jövőre gyertek ti is- csomó program a gyerkőcöknek, trambulin, különböző játékok, amiért kaptak tallérokat, amiket aztán játékokra válthattak be. Volt arcfestés -majd erről dobok képeket- rendőrautóba ülhettek a skacok, palacsinta, pogácsa, zsíros kenyér hagymával és még sorolhatnám.
Mi is beneveztük Gergit arcfestére, bár én mondtam, hogy úgysem bírja ki addig egy helyben.
Végül mégis, íme az eredmény, az én kisördögöm