[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
1.inszemre készülünk babásai - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Rodi, nagyon ari vagy! Köszi szépen a szavazatot:) Hátha lesz belőle valami, nem tudni még....
Gratula a 15. héthez, jól haladsz!
Nekem állandóan fájt a hasam valamiért: először mert belül átrendeződtek a dolgok, nem volt kellemes annyira. Aztán meg fájt, keményedett stb. Én napi 3x2 Magne B6-ot szedtem. Aztán Extrát (azt is kettesével engedte a doki). Aztán mivel nagy étvágyat csinált, inkább Naturland-tól Mg tablettát, Citrici vagy mi volt a neve.
http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/t ... arma/15952
Nagyon hasfájós voltam. De megérte!:)))

Rodi, én is ezt csináltam, hogy lementettem a tanácsokat és olvasgattam mindig, sokat segítettek:)
Vendég
 


Pálinkásat!

Köszönöm szépen mindenkinek a jókívánságokat!

Rodi!

Szerintem kevés szerencsés kivételtől eltekintve mindenki hasa fájogat babavárás alatt. Nekem mindig azt mondta a dokinénim, hogy amíg nem rendszeresek a görcsök, keményedések, és nem kíséri vérzés, addig nem kell aggódni. Keményedésre Magnerotot kaptam, az elég sokáig használt.
A műtéttől én is rettegtem, de attól meg még jobban, hogy úgy maradjak hatalmas hassal, plusz szanaszét szakadt hasizommal, ami mögül már iparkodtak kifelé a beleim...)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Sziasztok,

hát az én kisfiam is átment ördögfiókába. Mindenhova felmászik, 1 másodperc alatt az asztal tetején ül (összetör mindent, poharat, virágot...stb.) és ha leveszem az asztalról olyan 20 perces hisztit kapok cserébe, hogy esküszöm még az életkedvem is elmegy.
Férjem persze ilyenkor elmenekül itthonról, így nekem kell megküzdenem a síró gyerekkel.
15 percet könny nélkül üvölt, aztán megjönnek a könnyei és bújik hozzám mintha bocsánatot akarna kérni mert rossz volt. Én meg persze megsajnálom, megölelgetem, elmagyarázom, hogy miért nem szabad mindenhova felmászni.
Aztán 1 óra múlva kezdődik minden elölről, estére annyira kivagyok, hogyha rámjönne a szülés nem nagyon hiszem, hogy ki tudnám nyomni Dávidkát. :oops:
Még van 5 hetünk, remélem addigra túl lesz ezen a hisztikorszakon. Egyszer már volt ilyen, akkor 2-3 hét alatt leszokott róla, most max 5 hete van rá.

Nem bántom ha hisztizik, inkább tudomást sem veszek róla, csinálom a dolgom mintha nem is lenne ott. De amikor már jön bújni akkor nem tudok kőszívű lenni és eltolni, pedig azt mondták, hogy azt kellene. :roll:

Bocs a panaszkodásért de ezt már nagyon le akartam írni, mert itt legalább megértetek engem.

Ha van valami jó tanács ezzel kapcsolatban azt nagyon szívesen veszem.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 

 
 

Évi,

örülök, hogy jól sikerült a műtét és csak az elején viselt meg a fájdalom.
Kíváncsi vagyok, hogy velem mi lesz has ügyileg, mert 7 hónapot pihent csak a pocakom és azóta újra tele van.
:oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Hú, Monic, nehéz lehet nagyon pocival. Inkább pihenned kéne, ilyenkor a végefelé arra vágyik az ember. Jaj, mi vár rám is ezek szerint....
Nekem van egy tanácsom, bár nagy gyerekem még nem volt:) Szóval, a barátunk a gyermekeit játszóházba szokta vinni, ha már nem bír velük. Ott úgy lefáradnak, hogy nagyon jó kisgyerekek lesznek:))) :wink:
Vendég
 


Halihó!

Csak az utsó oldalt tudtam visszaolvasni. A jó idő miatt (bár ma már esett ugyan) délelőtt, délután kint vagyunk. Rendesen traktoros barnák vagyunk már Lackóval.

Tegnap voltunk a helyi repülőtéren, iwiwre tettem fel képeket.

Moncsi!
Küldtem neked privit a hisztivel kapcs.

Lalus ritkán hisztizik, nála a figyelemelterelés vált be. Amikor már az sem, akkor meg hagyom, h kireklamálja magát.

Twist!
[quote]a írta: barátunk a gyermekeit játszóházba szokta vinni, ha már nem bír velük. Ott úgy lefáradnak, hogy nagyon jó kisgyerekek lesznek:))) Wink
Ez nagyon aranyos volt :lol: Sajnos egy hisztis korszakban nem lehet heti 7 nap játszóházba járni.

Rodina!
Én ipari mennyiségű magne b6-t szedtem, nagyon keményedtem, főleg a végén. Volt, h fektemben kővé keményedett a pocakom. Ezen legtöbbször már semmi nem segített. Orvos és védőnő is tanácsolta, h igyak meg egy korty konyakot :lol:

Az alhasi szurka teljesen normális, nyúlnak a szalagok, Kicsikétek készíti a helyét.

Évi!
Örülök,h sikerült a műtét. Készült már kép az új pocakról? Gyerekek hogy viselték a távollétedet?
20150601134430
 
 


Vikimami,

én megcsodáltam Lackó fotóit az iwiwen :wink:

Danikával mi is barnák vagyunk (nemhiába, állandóan kint akar lenni), engem valahogy jobban fog a nap, a szülésznőm meg is jegyezte, hogy milyen szép barna vagyok, ami jólesett nagyon.

Kellene még segítség nekem, hogy a szülés előtt milyen homeós bogyókat-teákat érdemes enni-inni, mivel Dancival nem alkalmazhattam a dokim síelése miatt (így utólag meg nem is lett volna értelme).
Dávidkával viszont szeretném, hátha megkönnyítené a tágulást-vajúdást, mert nem igazán örülnék ha megint 13 órába telne mire előbukkan a lurkó :roll:
Úgy emlékszem, hogy a 36. héttől kell ezeket alkalmazni ugye?

Twist,

aranyos vagy, játszóházzal csak az a bajom, hogy nem bírom a nagy pocakkal, itthon azért kényelmesebb, mert ha úgy érzem fel tudom rakni a lábaimat, persze csak akkor amikor nem Danci után kell futkorászni.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Na folytatom, ahol tegnap abbahagytam...

Moncsi!
Én nem szedtem semmi "könnyítőt", mégis könnyen jött Öcsi.

Linácska!
Isten éltesse a párodat!

Némóka!
Réka képeit imádom! Olyan édesen csibészes! Egészségére a dinnyét.

Twist!
Ha odafigyelsz, h mit és mikor eszel, akkor lehet fogyni szopi alatt is.

Ditus!
Nagyon szépségesek vagytok a fotón Milóval!!!! foga miatt nyüglődhet ám éjjel. Vhol olvastam ,h este, éjjel jobban fáj nekik. Mint ahogy éjjelre is könnyebben belázasodhatnak. Fene tudja miért van ez.

Párod elköltözött?

Nagyon édes Miló, ahogy meg akart szökni a játszószőnyegről. Lackó 2 hétig rütyözött, aztán felült. Igaz az elején elég félodalasan, meg le lehuppant. Lackó is 2 héten belül tanulta meg az ülés-felállás tudományát, aztán hamarosan oldalazott is a bútorok mentén.

Deni!
Jót mosolyogtam a spárgázós csúzdázáson.

Mi ma az eső foglyai lettnük :twisted: , nem szeretem. Szerencsére Lackó elég jól bírta még. Aranyos volt, szóltam neki, h Lackó gyere, erre felkiáltott, h Megyünk homókázni (homokozni :lol: ). Mondtam neki, h nem lehet, mert esik az eső, erre folytatta, mint a mondókában, kopog a jég....... :lol: :lol: :lol:
20150601134430
 
 


Desviki, de cuki lehetett Lackó!:))) Tényleg trágya idő van, mi sem voltunk sehol.
De már kong a hűtő, muszáj lenne vásárolni legalább...

Azt nem tudtam, hogy a játszóházban is foglalkozni kell a gyerekekkel. :))) :oops: Látszik hogy még sosem voltam ilyenben.))) Azt hittem, hogy eljátszik a többi gyerekkel és addig a szülők elmehetnek fodrászhoz, vagy vásárolni és a gyerekért mennek 1 óra múlva pl.

Na, megyek, mert parasztgyalázat tört ki a kutyáknál....
Vendég
 


Twist!
Amire te gondolsz az a gyermekmegőrző, mint pl. a Tesco-ban van. Ott is van millió játék, meg felügyelet.
20150601134430
 
 


Előkerültem...
Köszönöm szépen mindenkinek a gratulációkat. Jól telt az öt nap, sokat kirándultunk.
Viszont most a hajamat tépem... Levi folyamatosan üvölt. Néha már a kezemben sem jó neki, nem tudom mi van. Délután már nem is akart enni, csak a tápit. Ok, még nincs foga, pedig mindjárt 10 hónapos, lehet, hogy csak az jön, nem tudom. Komolyan, Lilivel tized ennyi problémánk nem volt.

Boni,
én a Mensmentisbe járok a pajzsmirigyemmel is. Szerintem most már kezd megállni a hízás, remélem lassan átfordul fogyásba.

Dita,
átlagosan 7 hónaposan szoktak mászni és ülni a babák, nagyjából egyszerre. Levi 9 hónaposan csinálta, de már profi benne.

Na szóval esélyem nincs többet írni, itt ordít Levi a lábamnál. Pedig vannak kirándulásos képeim is :lol:

Évi,
gyors felépülést neked!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


sziasztok

LINACSKA
Sajnálom Levit és az idegeidet. Most már nagyon együtt tudok érezni, igaz Miló még mindig nem üvölt csak hiszti van de ez is az idegeimre tud menni ha már órákban lehet mérni.
Nem tudom mi lesz ha ilyen mértékben elfajulnak majd a dolgok, mert már most telefonáltam anyunak vmelyik nap hogy ha nem jön le pár napra átvenni Milót tőlem kiteszem az utcára! :oops:
Valószínűleg meghallhatta a fenyegetést mert másnap már lényegesen normálisabb volt és azóta is szó nélkül elalszik. Előtte meg olyan hisztit lerendezett mikor merészeltem 5 óra nem alvás után letenni. Déltől estig egy másodperc nem sok annyit nem aludt szinte. Az én kis álomszuszékom duracell nyuszi lett.
Felvettem videora miket rendez fürdés előtt, még én is szétröhögöm magam amikor visszanézem pedig én készítettem a felvételt és látom nap mint nap.

Sajnálom hogy nem tudsz képeket feltenni szívesen megnéztem volna Levit (benneteket is) hogy mekkorát nőtt, és mennyit változott.

Köszi az infokat, azt hiszem a hétvégéinket azzal fogjuk tölteni hogy gyerekbiztossá tesszük a lakást mert ezek szerint nagyon rohamosan jön egymás után az új tudományok arzenálja. :roll:

VIKI
Megzabálom Lackót!
Annyira okos kis fickó. :)

Nem tudom meséltem-e hogy tegnap eszem az epres fagyimat olyasmi tálkával meg kanállal amivel Miló is eszik. Rámnéz a játszószőnyegről megszólal: hamm!
Ezt a szót már rég mondja, ha éhes és meglátja a kaját de nem adom neki rögtön nyújtja felé a kezét és mondja hogy hamm.
Azért első szónak az anyának jobban örültem volna, de ez is megteszi :lol: :lol: :lol:

Nem hiszem hogy a foga miatt nyüglődik, mert csecsemő kora óta ezt csinálja. Cumifüggő. Nappal is elpipázna ugyanúgy mint Lackó de én sem engedem csak ha már nagyon nyüzsi. Estefelé már hiába mesélek, kötöm le valamivel csak cumival hajlandó mesét hallgatni is.

MONIC
Én is pólóbarna vagyok. Milónak is szép színe van. Vettem neki 50-es naptejet mert a babakocsiban sokszor eléggé rásüt a nap.
Amikor megszületett ráírták a kórlapjára hogy fehér és érzékeny bőrű. Most már egyáltalán nem úgy veszem észre. Szerintem az a tünet csak a tejtől lehetett mert mióta a tejmenteset eszi gyönyörű egészséges a színe is meg minden.

Nem tudom hogy bírod idegekkel a 20 perces hisztiket. Anya is mondja ki kell kapcsolni, nekem egy perc is egy órának tűnik ha hiszti van. Lehet hogy már most be kéne szereznem egy füldugót???

A homeos ügyben már küldtek a csajok segítséget?
A skypon is kérdeztem de biztos kiléptél már addigra.

RODINA
Sajnos nem jelentkezett vevő nem is hirdettem csak a neten.
A jövő héten újra beteszem a helyi lapba azt mindenki olvassa. Pedig már nagyon mennék Dkeszire. Sokszor megnézem azt a netes oldalt ahol kinéztem az új lakásunkat.

Ti hogy vagytok, készül lassan a babaszoba? Mit vettetek meg ezidáig? Annyira irigyellek, nekem olyan szép emlék marad amikor Miló holmijait rendezgettem a terhesség alatt. Mindennap átnéztem átsimiztem őket. :)
Mai napig nagy örömet okoz vasalgatni eltenni a szekrénybe a kis holmijait.
Én nem szedtem Magne B-t csak ha itt volta párom fia. Akkor viszont én is zsákszámra tömtem magamba hogy ne keményedjek. Hétköznap nem volt rá szükségem.

TWIST
Ne haragudj de én nem tudtam szavazni Dorcira. Elolvastam az üzidet de pont akkor hányta le Miló a játszószőnyeget (mert természetesen kaja után is egyből hasra kell fordulni meg pörögni ezerrel) aztán közben le is merült a gépem.

Mi lett a végeredmény?

SUSKA
Jöhetnél már végre biztos neked is vannak tök jó történeteid Olcsával kapcsolatban! :)

Jó éjt csajok! Elpakolok aztán elteszem magam holnapra mert tegnap éjjel is csak 4 órát aludtam azt is 3 részletben.
Este fürdés után elaludt Miló mire megcsináltam a tápit. 23 körül mocorogni kezdett de aludt még gondoltam megpróbálom megetetni. Úgy evett hogy totál aludt közben. Én meg éjfélkor lerogytam hogy na most remélhetőleg min. 7-ig alvás van. Majd felkeltett fél egykor pont mikor elaludtam majd ezután óránként és 5-kor már sehogy sem akart visszaaludni megint etetés volt. Utána is csak fél órátszundikált. Pedig reggel ha 7kor kel akkor is még visszalaszik másfelet legalább.
De ma szerencsére napközben már jót aludt: 10-13-ig majd 15-17-ig majdnem. Én barom meg nem feküdtem le mert mondom úgyis mindjárt felébred. :twisted:
Apa ma is jó esetben csak 22 körül érkezik haza. Azt mondta hogy nem akar elmenni mert szeret minket. Én érveltem hogy márpedig ez így nagyon nem jó mert nem akarom hogy Miló folyton sírni lásson. Aztán ha jobban belegondolok sokszor nem is látjuk mert tényleg hajnalban megy éjjel jön, legalább fizeti a rezsit.
Egyedül nem tudnám kipengetni. De a ház továbbra is eladó és most már ő is tudja.

Megyek most már tényleg....... jóccakát!

dita75
 
 


Sziasztok

reggel elutazunk nyaralni Zsigámmal.. leszek néha de otthon nincs net...

mindenkinek pusssz

MOnic ezeket találtam hirtelen elraktározva böngészd én nem néztem át 1275420848.7026.doc 1275420864.7409.doc 1275420953.5423.doc
Vendég
 


Boniko, jó utat nektek, azért gyere néha!!!!

Ditus, negyedik lett végül is Dorka. Nagyon peregtek a szavazatok a végefelé a többieknél. Csak lestem, hogy ahogy frissítgettem az oldalt, mindig egyre több és több szavazatuk lett. Napi 40-100 szavazattal képtelenség volt lépést tartani... :roll: Mindenesetre nagyon érdekes tapasztalat volt az egész, hogy zajlik egy ilyen stb. Veszíteni nem veszítettünk semmit, legalább fotózgattam Dorkát és lesznek jó képek róla:))))
Örülök, hogy a párod beszélt a témáról és kifejezte jó szándékát. Legalább most nem tett úgy, mintha mi sem történt volna :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Bocsi mindenkinek, de most nincs sok időm, mert készülök a nyaralásra, és mosok, vasalok, és jár az agyam, hogy mit hagyok majd itthon.

Mindenki vigyázzon magára meg a pici babájára, és remélem most már jön a jó idő itthon is. Ha visszajöttünk jelentkezem bővebben is.

Puszi!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Sziasztok!
Képzeljétek, hogy Dorka mindkét irányba átfordul és szívesen és örömmel teszi. Folyamatosan perdül és könnyedén, gyorsan megy neki. Olyan öröm nézni, ahogy fejlődik:)
Vendég
 


Ditus, Moncsi köszönöm a hiányolást, aranyosak vagytok. Nagyon ritkán szoktam benézni, sztem már hetek óta nem olvastalak Titeteket, de ma reggel benéztem hogy mi újság. Biztos mindenkinél nagyon iramban fejlődnek a bébik. Irány néhány sort magunkról.


Köszönjük szépen mi jól vagyunk. Olcsa hatalmas 98-as gatyátákat veszek neki, 14600 gramm. Általában egy fél fejjel magasabb a vele egykorú babáknál. Most már elég barátságos. Kokettál mindenkivel, és rengeteget beszél. Amit mondunk, legyen bármi visszamondja. Vannak szavak amiket tisztán, szépen ejt. Például az azt. Mindenre mondja hogy azt azt. és mutat rá persze. Nagyon sokat szőkült. Nyáron sztem tejföl lesz a lelkem és már most csoki barna. Múltkor taliztunk egy roma kisfiúval aki nagyon kedveli Olcsát és odamentünk hozzá, lenéztem a kezükre, és akkor vettem észre hogy Olcsa keze, bizony barnább volt mint a roma kissrácé. :oops: :oops: Úristen, lehet mi is azok vagyunk :oops: :lol: :lol: Megkaptuk múlthét kedden az oltást a 15 hósat. Mondta doktornéni 7-10 nap között lehet gáz. Láz, takony, orrfolyás, hasmenés stb. Hát tegnap éjjel megjött a 8. napon. Éjjel már kúpoztam adtam neki a homeós kúpot a Viburcolt az levitte reggelre. Ma este hat körül megint jött a hőemelkedés, láz erősen, takonykor is egy picit, egészen remegett a kis pici teste ahogy öltöztettem. Ma éjjel velem alszik, könyebb mérem igy a lázát. Lehet kell még neki éjjel egy kúp. Szombaton megyünk le a Balcsira négy napra. Remélem jobb lesz az idő és Olcsa is láztatalan lesz, doktornénink aszonta, hogy 2-3 nap alatt lemegy ez a dolog, a csúnya kanyaró okozza, ugyanis ez az oltás a kanyaró, rózsahimlő és mumsz ellen van. Túléljük :roll: :wink:
Amúgy a hétköznapok jól telnek. 10-12 órát alszunk éjjel, majd délben kettőt. Aztán délután jáccótér, homokozás, hinta, este fürcsi és alvás. Étvágyunk a régi. Szeretünk enni :oops: :oops: Olcsi sokat nyúlt igy sokkal hosszabb lett a combja nem olyan hurkás már, a hasa is eltűnt, kezd nőni, igazi kis vagány. A mosolya, a jókedve a régi, nagyon boldog, elégedett kiskölyök. Most sokáig anyás volt, ana, ana ana, ez ment egésznap. De mivel keveset látja az apját, hiányolja és még éjjel is szól neki hogy apa, apa, apa zeze. A zeze, zenét jelent. Imádja a zenét, tutti zenész lesz. táncol, tapsol, és füllhallgatón hallgatja a zenét a kocsiban ha utazunk. George Benson nyugtatja a legjobban, de mindent szeret amiben gitár van. Elvarázsolja a zene. Megnyugtatja. Velem szokott táncolni, lassúzni, nagyon élvezi. Hát persze én is. :lol:
Gitárját bár mostanság hanyagolja, de szereti még a tévében is a zenét. Ha lesznek új képeim teszek majd fel róla.


Mindenkinek szép, napos! hétvégét kivánok, puszilok mindenkit!!



Zsuzska
Kép

Kép
pgsuska
 
 


Levi felállt!!! :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska, hatalmas gratula Levihez!!! Nem panaszkodhatsz, nagyon jól fejlődik a kis krapek!:)

Suska, szép nagy fiad van:) A 15. hónapos oltás ilyen megterhelő a babának? Bakker, utálni fogom én is. Ügyes vagy, hogy helytállsz Olcsa mellett és nem esel pánikba.
Vendég
 


linacska: Gratula Levinek!!!
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok

Linácska gratula Levinek a felálláshoz milyen ügyes nagyfiú már ő is

Zsuzska mekkora már Olcsa szép nagyfiú már.

Darinka már kuszik meg mepróbálja magát felhúzni (felállni)de még gyengék a lábai állandóan sikoltozik és már 6 foga van.
Tápszert gyülőli továbbra is igy a 19 dobozból 6ot visszavittem a gyógyszertárba feleseges hogy itt menjen tönkre.

Megyek mert meg kell főznöm nagyon melegszik az idő.

Sziasztok
Kép kikuszott a konyhába utánna így Dari barikádot kelett csinálni a lépcsőre!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Vius, hú, mekkora nagylány már Darinka, és ügyi, hogy már kúszik és halad is vele.))))

Vicky, szoktam nézni Barbus honlapját, szépséges csajszi és jók a fotók is, csak lassan töltődnek be nekem.

Mostantól csak délelőtt tudunk sétálni, vagy este, mert kánikula lett. Hajnalban indulunk:)
Vendég
 


Köszönm a dícséreteket, ma végre itthon leszek, és teszek fel én is képeket a ma 10 hónapos nagyfiamról :lol:

Vius,
Levinek még egy szál foga sincs, de már legalább látszik az alsó kettőnek a vonala, hogy hol fog kijönni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska, gratula Levi 10 hónapjához, Isten éltesse!!!
(Dorci holnap lesz 5 hónapos, már nagyon várom minden hónapban a 10-ét:))
Jöhetnek a képek, én itt vagyok és nézem!:)

Dorci mostanában már végiggurul az ágyon, tegnap is el kellett dobni a fagyit, hogy elkapjam. Nagyon gyorsan gurul. Na, ennyi voltam: megyünk is sétálni, míg hűvös van...
Vendég
 


Na akkor a képek. Végre rakok kirándulásost is.

Levi 10 hónapos
Kép

Dínóparkban
Kép

Vidámpark
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


De helyes Levi baba!!!:) Lilike is szép nagylány lett ám!
Állat jó az a süni, amiben ültök!

Kérdés: A kullancsok és szúnyogok ellen hogy lehet védeni a babát? Mert meg sem mozdul, nem kergeti el a fenevadakat.
Vendég
 


Rodina, te hogy vagy? A naplódat sem írod, pedig nézegetni szoktam. Mizu? Kisfiad vagy kislányod lesz?
Vendég
 


Twist,
mindentől nem tudod megvédeni Dorkát. A szúnyogtól sem. Vannak ugyan babakocsira meg kiságyra szúnyoghálók, de nem tudom, nekem eszembe nem jutott használni.
Kullancs elleni oltást mi Lilinek beadattuk, de az csak az agyhártyagyulladás ellen véd, ami amúgy gyógyítható, a Lime kór ellen nem, ami meg ugye nem gyógyítható. Liliben már volt egy, bennem vagy 15.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

LINACSKA
csak ámulok és bámulok! Annyira helyes srác lett Levi. Asszem felkötheted a gatyeszt mert hamarosan kergetni kell a csajokat körülötte. Annyit változott alig ismertem rá.
Szépek vagytok mindannyian! Királyak a képek! :)

TWIST
Miló is elkolbászol mindig. Egy 3 méter hosszú 2,5 méter széles szivacs puzzlét raktam neki a nappaliba és mindig a padlón találom meg.

Mostanában egyedül alszik el. Egy hete és éjszaka sem kelek hozzá, mert profin megtalálja a cumit csukott szemmel sötétben is nem csak nappal. Beadja magának és alszik tovább.

Boldog hófordulót a gyerekeknek! :)

VIUS
Nagyon ügyes a kiscsaj, jó sok foga van.
Miló sem komázza a tápot még mindig de ki tudom cselezni. Anyunál voltunk a hétvégén és szedtünk egy csomó meggyet. Imádja a meggylét. Tettem a tápiba és úgy kiszipkázta hogy még nézte is bakker elfogyott. :)

SUSKA
Nagyon örülök hogy írtál. Jókat nevettem Olcsán. Zsivány kis krapek. :)
Érezzétek jól magatokat a Balcsin, jó időtök lesz/van :)

NEMONE
Jó nyaralást! Hová utaztatok?
Várjuk a beszámolót és a képeket!

BONI
Nektek is hasonlókat!

Mi a teraszon nyaralunk :) jobb híjján :roll: (majd teszek pancsolós képet)

LINACSKA
Egyforma rucink van: (Némókától kaptuk :) )

Kép

dita75
 
 


Dita,
köszi a dícséreteket Levi nevében is. Tényleg egyforma a naci. Eddig egyszer volt Levin. Szerencsére 80-as, tudjuk még hordani kicsit.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok,

Linácska,

gratulálok Levinek a felálláshoz!

Zsuzska,

de jó, hogy írtál, majd ha lesz egy kis időm telefonon is keresni foglak, mert egy-két dolgot szeretnék kérdezni.


Tegnap védőnőnél megint magas volt a vérnyomásom, itthon meg teljesen normális. Már kétszer feleslegesen elmentem a belgyógyászatra ahol szintén nem volt magas, úgyhogy most már úgy döntöttem, hogy nem megyek, mert egy egész délelőttöm rámenne feleslegesen.
Ma voltam ctg-n, először minden rendben volt, aztán férjem felhívott, hogy a cégben gond van (ami persze megoldódott mire hazaértem), és a telefonhívás után akkora fájásokat mutatott a gép, hogy Danikával még a szülésem alatt sem voltak akkorák. Izgultam is rendesen, hogy hazaengednek-e, de mivel a héten még nincs dokim, az ügyeletes orvos meg rá sem nézett csak aláírta. Amit most az egyszer nem bánok...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Twist.

hát a szúnyog Danikát is nagyon szereti, mi tó mellett lakunk, úgyhogy akad bőven, nem győzöm elhessegetni róla.

Linácska,

nagyon szép baba Levi, annyira szépek a szemei!
Én a képen nem látok rajtad fölös kilót :roll:

Dita,

nálunk is terasznyaralás lesz, Danika medence nélkül is pancsol, napi 3-szor locsol a keri locsolórendzser, és ő ahányszor teheti végigkíséri, beszaladgál alá, persze csurom vizes lesz, ami nagyon tetszik neki. A családneve elé oda is szoktunk tenni egy P betűt és Pacsai Dánielnek hívjuk, mert annyira szereti a vizet. Lehet, hogy a babaúszás az oka, vagy alapból ilyen, nem tudom.
Milónak is nagyon jól áll a naci :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic, úgy érzed, hogy pici fiad is a 37. héten fog érkezni? Na, szólj apának, hogy ne hívogasson rossz dolgokkal, míg a kórházban CTG-zel éppen. Otthon ültessen le és kíméletesen mondja el. De ha meg is oldódik, akkor meg lakat a szájára, kímélni kell a kismamit! :wink:

Ditus, frankó a kisfiad, ahogy éjjel is szépen vissza tud aludni, hurrá! Akkor a cumifüggőség már nem okoz gondot.
Vendég
 


Sziasztok
Köszönöm a dicséreteket


Linácska Szépek vagytok nagyon !!Mekkora már Levi is.Boldog 10. hónapot Levinek

Twist Dorkának Pedig boldog 5.hónapot!!!Mekkora már ő is nem rég született hogy szalad az idő.

Dita Miló is mekkora fiú már.
Sajna én nem tudom nagyon átvágni most épp kakaót meg macis kávét kap bele reggel este elfogadja akkor sem sokat 70-170 ml között de általában 120 ml.
Más mindent megeszik mondjuk a tejterméket túrórudi joghurt nem annyira gyere be

Hétvégén lesz bababörze kiugrok megnézem meg van e még a sport kocsi mert a miénket ki nem állhatom (zsír új)és néztem egyet igaz nem új de jó állapotban van és 5000 ft
Ma kapott Darinka egy csillag medencét ma 3szor fürdött benne tökre élvezte.
Hoztam pár képet is.Nagyon meleg van a klimát ki be kapcsolgatom lehütöm az emeletet kikapcsolom ha felmelegedett újra bekapcsolom most is megy.
Képzeljétek Darinka nagyon szorgalmasan gyakorolja a négykézlábra állást ma kezdte el intezíven.nem sokára megtanul mászni mert most még csak kúszik de azt már tök gyorsan és ügyesen.

Kép kompban nézi a tvt Kép CSók a tükörrel Kép Délutáni pancsi Kép Esti fürdés Kép

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Monic,
80,5 kiló vagyok :cry: Két éve nyáron 66 voltam.
De újra szedem a metformint, meg már 100-as L-Thyroxint, úgyhogy remélem elindul lefelé. Vagyis tuti elindult, mert tegnap abban a gatyában voltam, amit két hete nem tudtam felvenni, mert a combomnál elakadt :lol:

Vius,
szerintem Levi majd azért szépen lassan belesimul az átlagba, mármint ami a méreteit illeti. Most kilóra kicsit több, mint Lili volt egy évesen (9850g 10 hónaposan, Lili 9400 volt 1 évesen), de centire még hiányzik 3. Kb annyival nagyobb, hogy fiú. Zsuzska Olcsáját meg sem közelíti, pedig 30 dekával több volt Levi születésekor.

Levi úgy örvendezik a BabyFirst-nek, hogy csak na. :lol:

Na össze kellene pakolnom, 10-re megyünk úszni. Végre nem -12 fokban...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Viuska, köszi:) Nagyon jó dolga van a gyönyörű kiscsajodnak! Hihetetlen, hogy már miket tud!:)

Jaj, képzeljétek, mekkora váratlan öröm ért, itt viháncolok örömömben! Szóval a Családinet szépségversenyén a szavazatok alapján 4. lett Dorka, gondoltam, hogy hát ennyi és kész. De most kaptam meg egy hatalmas csomagot, hogy gratulálunk a nyereményhez, ugyanis a Dorka különdíjas lett. 3 funkciós tök jó babahordozót kapott:) De örülök és nem hittem volna és hurrá!:)))))))
Kép
Vendég
 


-Sziasztok

Twist ez tök jó gratulálok!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Köszi Vius, nagy meglepetés volt:) Pont ez a hordozó tetszett meg, azért is neveztünk a versenyre. Nagy mákunk van:) :wink:
Darinka első képén egy bébikomp van? Kényelmesnek tűnik. Nagyon jó a medencéje is a kiscsajnak!

Linácska, most kellemes lehet úszni! Sőt a szárazon ki sem lehet bírni, legalább 35 fok van.
(Én sajnos még több vagyok súlyra, nagyon gáz.)
Vendég
 


LINACSKA
Én sem látlak súlyosnak. Én pár kilóval vagyok több nálad de elmehetnék simán szumósnak. Ma ömlött is rólam a víz rendesen.
Holnap akkor megyünk fel a városba ha felkeltünk de legkésőbb fél 8-kor mert ma 11 - kor mentünk fel és úgy éreztem szénné égek a napon.

MONIC
Látom megint a vérnyomásoddal van probléma mint Dancinál volt.
Sajnálom hogy feleslegesen kell idegesítened magad. Nálunk is sokszor van ilyen mert ha valami történik akkor egyből telefont ragadunk aztán mikor megoldódik el is van felejtve én ezen szoktam kiakadni hogy akkor bezzeg nem hívnak fel hogy már nem is aktuális én meg még mindig azon gondolkozom hogy lehetne megoldani a problémát (ami már nem is létezik) Na ezt jól megasszontam.
Elég fáradt vagyok. Életemben ennyit nem takarítottam mint most.
Az egész lakást átsuvickoltuk anyuval 2 nap alatt. (az ablakpucolás, tűzhely tisztítás és a függönyfelrakás továbbra se lesz a kedvenceim között) és még mindig nincs vége mert az apróbb dolgok még hátravannak de anya hazament és így nem tudom csinálni hogy közben Milóra is figyelni kell, és különben is olyan meleg van hogy örülök hogy élek.

Mostanában ahányszor sms-t kapok mindig rohanok megnézni mert folyton azt gondolom hogy te küldted.
Remélem még jól bírod a terhességet és a hőséget is, és bízom benne hogy már nincs olyan sok munkád.

Ezen a Pacsain jót nevettünk tegnap apával.

Mindig kever titeket Suskával mert csak kettőtökkel találkozott, és örökké magyarázkodnom kell hogy ki kicsoda. :)

TWIST
Hát ez tök jó. Szerencsétek volt! :)

VIUS
Hát akkor Dari még többet is megiszik tápiból mint Miló mert nálunk 100 a max, de olyan is volt hogy 4-5 óra után is csak 30-at ivott meg. Olyan okos ez a kis zsivány tudja hogy ha nem issza meg kap mást.
Nagyon vagány csajszi lesz Darinka, lehet az én fiam meg mimóza mert bizony én el sem engedem a pancsivízben.
Folyton rám pirítanak hogy ne legyek már ilyen hogy a széltől is óvom (persze olyanok szólnak akik cseppet sem értenek a gyerekneveléshez, és egy másodpercet sem küzdöttek hogy legyen gyermekük.
A bébikompról pedig egyenesen hallani sem akarok, pedig volt a tesóm lányának is, nem esett vele és más baja sem lett tőle (igaz nem sokat tették bele) de én nagyon ellenzem, nekünk már millió kütyünk volt (hinta, pihenőszék, stb.... de ilyen tuti nem lesz.
Darinka is olyan nagynak néz már ki.
Miló is már régóta négykézláb áll, kúszik és ide-oda pörög. Anyunál van a járóka így nem tudom percekig magára hagyni mert mindig elkolbászol valamerre amerre nem kéne.
Jó ideje ringatózik a popijával olyankor a lába is megy a hasa alá, de arra még nem jött rá hogy a kezét is használnia kell. :)

Jók a képek, látom minden gyerek odavan a tükörképéért :) Kis önimádók. :lol:

Miló micimackós medencét kapott a névnapjára de azt még nem fújtuk fel egyelőre jó a homokozó is azt még úgy sem tud egy darabig.

Teszek néhány fényképet:


kukucs
Kép

Juhéjj állok :)
Kép

ördögfióka is tudok lenni :wink:
Kép

Álmos vagyok és fáradt, anya meg bohócot csinál belőlem és mutogatja a punk hajamat ahelyett hogy letenne már végre aludni
Kép

Szeretek pancsizni csak ez a törölközés az agyamra megy
Kép

Igy kukucskálom anyát ha lefekszünk aludni :)
Kép

Meggyet hamizom
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dita75 2010.06.10 20:58-kor.

dita75
 
 


Tiroli gatyás

Kép

Pancsizásnál mindig fogom a nudlimat mert tudom hogy anya úgyis kitakarja :)

Kép

Kép

Kép

dita75
 
 


Twist,

gratulálok a hordozóhoz és hogy Dorka különdíjas lett. Tényleg nagyon szép kislány :lol:

Dita,

Miló egyszerűen gyönyörű!
A kék szemei teljesen elvarázsolnak!
Pedig én aztán barna szem-barna haj mániás voltam mindig, de már Lackó fickó kék szemitől odalettek az elveim, és ha Milóra, Darinkára, Rékára nézek mindinkább!
Ha nappal indulunk szülni akkor megpróbállak hívni, ha éjjel akkor sms megy majd.
Különösebb panaszom nincs a melegtől csak ömlik rólam a víz, de szerintem ez nagy pocak nélkül ugyanígy lenne :oops: A lábam is csak estére dagad egy kicsit ha pl egész nap takarítok vagy vasalok.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Danika homokozója ugyanilyen csak zöld :wink: Mi ma akarjuk először beállítani medencének.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Vius,
tényleg, Dari mászik már? Mert addig tényleg nem jó kompba tenni, sőt nagyjából semmikor, mert hamarabb kap függőleges irányú terhelést a gerince, mint arra fel lenne készülve. Na meg kimaradhat a mászás, ami később, az iskolában okozhat gondot. Ha már magától ül, feláll, akkor talán már nem olyan nagy gond.
Én rugós hintán gondolkodtam, de nincs olyan ajtófélfánk, amire fel lehetne tenni.

Monic,
Ha Dávidka tartja magát a trendhez, akkor holnap születik, ugye? :lol:

Dita,
nálunk úszik a lakás. Konkrétan kupi van, de már nem is izgat, két napnál tovább úgysem maradna rend.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Ja, Levinek van egy Brazil mezes napozója, és a férjem közölte, hogy ma mást nem is adhatok rá :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok

MONIC
Köszi a dicséretet Miló nevében. :)
Örülök hogy jól vagy, Dávidka szerintm már biztosan tovább marad mint a bátyja.

Majd tegyél fel medencés képeket ha lesz rá időd.

LINACSKA
A rugós ugrálóról is hasonló rosszakat olvastam.

Én járássegítőn gondolkoztam. Anno még amikor még nem is voltam pocakos láttam egyet ami nagyon bejött. Pandus kislányának Dórának volt olyan, zenélt és kőrbe-kőrbe forgott vele a kiscsaj, mindeféle világítós gomb volt rajta. De most már úgy vagyok vele hogy az sem kéne. Olyan rövid ideig lehet kihasználni az ilyen dolgokat.

Miló ma is fent volt már 6 óra előtt. Hagytam hátha visszaalszik de közben hallottam ahogy kakil és muszáj volt felkelni. Minden reggel ezt csinálja, ahogy felkel már jön is a kaki. :)
Aztán még egy tízórainál és van hogy még du-estefelé is.
Jó az emésztése a kiscsávónak.

Na szóval kapott új pelust meg enni és mire felöltöztem hogy megyünk fel a városba (ne a rekkenő hőségbe kelljen) visszaaludt.
Most itt ülök harci díszben és várom hogy felkeljen.

Megyek addig megreggelizem míg horpaszt a nagyságos úr.

Szép napot, vigyázzatok magatokra, ma hőségriadó lesz.

dita75
 
 


Húúú csajok már tegnap is akartam kérdezni.
Nappal ilyen melegben már nem adtok a törpékre zoknit ugye?
Éjszaka mit adtok rájuk? Betakarjátok?

Én egy rövid ujjas bodyt adtam rá és egy vékony pamut talpas nadrágot, be nem takartam mert úgyis lerúgja. Hálózsákunk ami vékony az meg hosszú ujjas. Zoknit adtam rá még a hétvégén de mindig olyan izzadt, nyirkos volt benne a lába hogy anya mondta nem kell az már 30 fokokban a lakásban sem.

dita75
 
 


Linácska,

kupi nálunk is állandó, bár mostanában igyekszem rendet tartani, hogy amíg a kórházban vagyok addig senki ne jöjjön ide rendet rakni... :?
Igen, elvileg holnap szülnék, de tuti nem, mert a hasam még olyan fent van mintha nem is 3 hetem lenne a végéig hanem 3 hónapom... :roll:

Dita,

tegnap óta már én sem adok zoknit Dancira, nagyon élvezi ahogy csattog a talpa a kövön, úgy megy mint egy kacsa :lol:
Éjjelre pedig tegnap csak gy rövid ujjas napozót adtam rá zokni nélkül de így is nagyon melege volt.
Takarót már nem is adtam rá mert lerúgná. Fogtam éjjel a talpát tűz forró volt, úgyhoyg biztos nem fázott.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok

Linácska Kuszik is meg mászik is egyaránt.

Tegnap vettem a drágámnak új sportkocsit van de ki nem állhatom
Egy piere cardint vettem használt de de novemberben vették sokat nem használták és tök jó állapotban van .
És ezerszer más sokkal könnyebb tolni és nem akad meg minden sz@rban.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok!

Olvasok szorgalmasan, de írni nem nagyon visz rá az idő és a lélek.
Tündériek a gyerkőcök! :)

Vius:
[quote="vius"]K írta:viusépzeljétek Darinka nagyon szorgalmasan gyakorolja a négykézlábra állást ma kezdte el intezíven.nem sokára megtanul mászni mert most még csak kúszik de azt már tök gyorsan és ügyesen.

Most olvasom, hogy Darinka 2 nap alatt megtanult mászni. Gratula, nagyon ügyi! Niki is meglepetésszerűen kezdett el mászni. Először nem is tudtam eldönteni, hogy ez mostmár valóban mászás. :roll:

Dita: Mi járássegítőnek egy játék bevásárlókocsit vettünk Nikinek ezerpárszáz forintért. Amíg támaszkodott is rá, addig raktunk bele nehezéket, hogy ne boruljon vel, aztán amikor már önállóan is tudott járni, kivettük. Nagyon szereti tologatni, ki-be lehet bele pakolni mindenfélét, és később szerepjátszani is tud majd vele (bele lehet ültetni babát, úgy mint az igazi bevásárlókocsikba). :wink:

Monic: Ugye azért a kórházi pakk össze van készítve? Amúgy szerintem még egy csomószor takaríthatsz, rendetrakhatsz. :wink:

Egy kérdésem is lenne: Ahogy bejött ez a meleg idő, a játszótéren, főként a homokozóban az összes gyerek mezítláb van. Nikiről is próbáltam levenni a szandit, zoknit. Először sírva fakadt, amint letettem a homokozóba, és "koszos" lett a lába. Mostmár ott tartunk, hogy nem foglalkozik a kosszal, de nem tud járni mezítláb a homokban, lemeredten áll, és nyújtja a kezét, hogy vezessem. Olyan, mint amikor járni tanult. Persze cipőben szalad. Ti tapasztaltatok ilyesmit? Szerintetek nagy trauma lehet ez neki, inkább ne erőltessem a mezítlábazást? Az utóbbi napokban rosszul alszik éjjel, pedig foga nem jön. :roll:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest
 
 


Egy fotó a csajomról:
Dita: A ruhák megtöltve! :wink: Köszi még1x!
Kép

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: