A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Csibe! És te meg is eteted mindig,amikor felkel? Én csak 11 körül,amikor először kel,utána már csak inni adok neki. Olyan érdekes,most hogy kellene agy picit híznia,gondoltam adok neki reggel és este tápszert... Aha! Szerintetek kell neki? Sz@rik rá,tolja el a kezemet a cumisüveggel. Csak cici :lol:

Ja! A tegnapi sztorit le sem írtam... Bár lehet jobb lenne hallgatnom :lol: Kivitte a nagyapja Lilit ide a játszótérre,mert gyereknapi banzáj volt és miközben ücsörgött a babakocsiban,arra ment egy 3 év körüli kislány és kikapta a kezéből a szendvicsét :oops: A kislány próbálta nem odaadni,de nehéz volt neki :lol: Tök ciki!! Pedig esküszöm kap enni :D

KépKép
KépKép
nyuszi81

Kép

Kép
Kép
csibe83

hát megciciztetem éjszaka is.
9kor fekszik utána kb éjfélkor kel,aztán 4-5körül aztán meg 8-9 között.
de ez is eltér néha.
pedig már tökre örültem,mert egyszer kelt olyan 3-4körül azt slussz...

Kép
Kép
csibe83

ma kameráztam egyet.talán még este felteszem vagy max
holnap,mert most fürdetés kajcsi és aztán közös hempergés az
ágyikóban,majd csucsuka.

Dodi!
mikor tesztelsz???

Kép
Kép
csibe83

fürdés:
már mi is régóta a nagykádban pancsizunk.
az elején mindig velünk fürdött,de mostmár egyedül fürdik.
viszont csúszásgátlónk mág nincsen,de eddig nem is volt rá szükség.

Kép
Kép
csibe83

csibe83! :)

60-as :arrow: 86-os :arrow: Október 23.-a utca :arrow: gyalogláb

nyuszi81! :)

Hugi eleinte magában kapta, úgyhogy neki nem volt gond. Szegények ilyenkor még mindent megesznek jószerivel. :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: De ízesített kaják után tényleg nem szokták így komálni. :roll:
Add neki utolsó, lefekvés előtti kajaként. Délelőtt "pótold be" az esti éhezést, tízóraival csinálj neki étvágyat az ebédhez, az uzsi már csak levezetés legyen, a vacsi pedig "üsse ki" egész éjszakára. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tápszert hagyd a francba! Hát, nem lűtod, hogy párizsis-sajtos szendvicset szeretne???? :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Bond! Az ebéddel nincs is igazán gond,inkább a tízóraival. Egyszerűen nem eszik sok gyümit,örülök,ha egy fél üveggel megeszik,pedig ez nem volt Lilire jellemző. De nem akarok kijjebb tolni a tízórait,mert akkor az egész napunk csúszik és nem jön ki az ötszöri étkezés :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Hát enyém evőkéje is szarakszik.
Vagyis válogat. Amit főzök az már nem kell. Se darabosan, se pépesen, se szötyisen se szilárdan. Ami kedvenc volt, most már nem az. De ha előkapok egy üvegest, hogy azért egyél vmit kisfiam, szó nélkül lenyom 400-at.még bejön néha hogy felváltva adom, egy ilyen egy olyan. De most már azon is átlát. :twisted:
Szal qva jó, hogy főzök is és még üvegest is adok. F@sza.
Az üveges qva drága, nem bírjuk pénzel, hisz akkora adagokat eszik, hogy a kettő üveg a min.a meg 600Huf. ennyiből 2 napi kajája megvan. :twisted:
Szomorú is vagyok emiatt.és fogalmam sincs mit csináljak. :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

Nyuszi

Nekünk az ebéd vacsi fontosabb a tízórai és uzsinál. Van hogy ő alig eszik vmit ezeknél, viszont annál többet a nagy étkezéseknél. Nem azt mondom hogy ez jó csak sztem annyira nem kell véresen venni ezeket. Pont annyira elég a tízórai uzsi hogy kibírja az ebédig vagy vacsiig. Tudják ők :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay! Én is így gondolom,de az a gáz,hogy mostanában ebédnél is ritka,hogy többet eszik 180-nál,pedig ő előtte volt,hogy 240-300at evett. Mondjuk rakok bele jócskán húst,úgyhogy lehet,hogy túl tápláló neki :lol:
Nincs tippem,hogy mit csinálhatnál Rolóval,hogy egyen a te főztödből. Nem tudod átvágni,hogy amit főzöl,beleteszed üvegbe? :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

nálunk meg pont a gyümis desszertek jöhetnének minden mennyiségben.

Kép
Kép
csibe83

Nálunk is kb. ez a helyzet. :?

ronmay! :)

Tudod valamihez kötni az "elromlását"? :roll: :?:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok,

Boldog első születésnapot Alexnek, az elsőnek a sorban! :)

Míra is feláll már vagy 1,5 hónapja, de szerencsére ezt éjszaka nem teszi. :) Rendesen alszik 20-tól 7-ig. :)

Bezzeg a kádban Ő is feláll, nálunk is állva történik a hajmosás... :) Jól megy neki a mászás, kapaszkodva a lépegetés. :)

Amióta nem szopizik, szépen megeszi reggel és este a tápszert. Üvegből, de a csőrös itató van a végén, mert vizet már régóta abból iszik, és nem akartam a cumival bekavarni neki. Nálunk a HIPP 3 Plus tápszer jött be.

Csütörtökön még elég vacak idő lesz... :evil: :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára merion 2010.06.01 08:30-kor.

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Sziasztok

Vagyok, megint régen voltam. De mostanában rohanás megint. Festettünk, tapétáztunk az emeleten a gyerekek szobáját, és a folyosót, mert már az eléggé koszos volt.

Gyerekek megvannak, már alig 2 hét van a suliból oviból, baromira várják, én még jobban.

Velem kapcsolatban nem valami jó híre vannak. Voltam múlthéten vérvételen, most lett kész az eredmény. És a sajnos nagyon nem jó. A pajzsmirigy hormonokból kiderült hogy alul működésem van, ráadásul ellenanyag is van a szervezetemben ami arra utal hogy pajzsmirigygyulladás van, azt mivel még nem voltam endokrinológusnál nem lehet tudni hogy ez a szülés utáni állapot, vagy már régebb óta fennáll. Holnap hívom fel az endokrinológust és kérek tőle időpontot. Mindenesetre baromira elkeseredtem.
Persze menszim 46 napja megint sehol sincs, ez a pajzsmirigy alul működés miatt van.

Végére teszek pár darab képet.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Gabi! Sajnálom a pajzsmirigy dolgot,de reméljük most már jó kezekben leszel és minden rendben lesz! Nagyon aranyos Nóri!

Lányok! A ti gyerekeitek hogy viselik a sapkát/kendőt? Mert Lili egyenesen utálja,állandóan leveszi magáról,pedig nyáron a 30 fokban muszáj lesz ráadnom,csak még azt nem tudom hogyan.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok!

Megjöttünk :D ! Elképesztően jó hely ez a Kolping :shock: :D :D !!! Igazi szülő-gyerek kánaán :lol: . Gyakorlatilag a fél házat linkre vittem el :oops: :lol: . Szinte minden van: kiságy, ágynemű, babakocsi, etetőszék, pelenkázó, bébikád, bébiétel (mindenféle üveges, tejpépek, joghurtok, és frissen főzött gríz vagy rizs, de még friss ott készített főzik is), ajándék popsitörlő, és cumi...szóval nem részletezem, elég lett volna ruhát vinni :lol: . Több játszóház, játszótér, medencék, óvoda...
Szóval sztem ne külföldi nyaralásra gyűjtsetek, ennél gyerekkel nem lehet jobbat találni :wink: :lol: . Viszont elég húzós az ára, de így hogy kb. féláron voltunk (barátainknak van szálloda-kedvezménye), így nem volt annyira vészes. Viszont sztem még úgyis megéri az árát, mert tényleg rengeteg élményt nyújt. Mi csomó mindent ki se használtunk, mert egyszerűen nem jutott rá idő... :wink:

Pár dologra reagálok, de a teljesség igénye nélkül, mert tuti nem jutok a végére :? :lol: !

Marcinak, és Benedeknek 3*-os juhuuuu-juhhhuuuuu :lol: :lol: :lol: !
Áron (az egy éves kisfiú, aki velünk volt) épp a pénteki bejelentkezéskor indult el a recepciónál :lol: . Egész hétvégén szorgalmasan gyakorolt :D . Mondtam is Botondnak, hogy tanulja csak el szépen ezt is, ugyanis pár dolgot eltanultak egymástól a hétvégén :shock: :lol: .

Mozi:
Péntek oké :wink: . Tíz óra kicsit késő, de abszolút megértem, hogy valahol nélkülözhetetlen anya jóéjt puszija :wink: .
Én is a Westendre szavazok :D ! Én sem voltam Arénában :oops: , és jóval közelebb van.
Ja, viszont most látom, hogy a Westendben 21:15-kor, vagy 22:45-kor, de ez csak szerdáig érvényes, szóval majd sztem csütötökön tudjuk lefixálni...
Milyen az a VIP terem :roll: ?

Katy, mehetünk együtt, ha gondolod, úgyis arra megyek elvileg :wink: .

Tali:
Nekem mindegy, hogy csüt. vagy péntek, talán azért péntek, hogy ne egy napon legyen mindkét program... Így tovább tart :lol: :lol: :lol: .

Nyuszi!

A mozira jössz?

ALEXET ISTEN ÉLTESSE ÉS SOK-SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKI!
A MAMIJÁNAK PEDIG KÖSZÖNET ÉRTE! :D

Bond!

Köszi, hogy bemásoltad :cry: :D :D :D !

Fogmosásról anyu fogovos főorvos bnője is ugyanazt mondta, mint Katyék dokija. Sörtéssel nem szabad, mert nagyon puha az ínyük, rágcsálni is inkább azért kell, hogy rutin legyen. Amúgy ő a pelenkás áttörlést preferálja tisztítás céljából. :wink:

Mostennyicsak :oops:

Ja, képeket természetesen hozok majd, amint jut rá időm :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Csibe!

Ari vagy, hogy kérdezed, nem bírtam ki, ma reggel teszteltem :oops: :lol: .
De negatív lett :? . Azért még nem 100%, mert ilyenkor még Botonddal is negatív volt, de most már inkább nem tesztelek. Vagyis 2-3 nap múlva kéne megjönnie, és csak akkor tesztelek, ha késik pár napot, addig felesleges....
Kicsit féltem, hogy majd biztos nagyon csalódott leszek, ha negatív, de meglepően nyugodtan vettem tudomásul :roll: :D .

Nyuszi!

Enyémgyerek is meghagyja a reggeli tápszert, viszont most a szállodában ugyanazt ette, amit mi: vajas kenyeret sonkával, sajttal, vacsinál húslevest, és halacskát párolt zöldséggel. Úgy tolta befelé, mintha kötelező lenne :lol: :lol: :lol: .
Annyira rákapott az önálló evésre, hogy ma este már a tejpépet is egyedül akarta enni kézzel, én meg hagytam :lol: . Felvettem, mert nagyon tehetséges :twisted: :lol: .

Tizi-uzsi nálunk is, mint Ronmayéknél: egy decis babajoghurt, vagy egy kis babán a kezébe, pár szem keksz... Szóval az csak pár falatka. 3 FŐétkezés, 2 kisétkezés, elvileg ez így okés, sőt még felnőttként is így illene :wink: !

Gabi!

Sajnálom a rossz híreket, de azért azt tudod, hogy kész csoda, hogy emellett sikerül 4 csodálatos, egészséges bébikét szülnöd :shock: :D . Szerintem adj hálát :wink: . És persze gyógyulni-gyógyulni!

Képekmindenkinél :D :D :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

kicsidodi! :)

Irigy-irigy! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

A pelenkás áttörlés alatt gézzel valót értesz? :roll: :roll: :roll: :roll: Illetve hol marad a fogkrém? :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Akkor először is:

TALI

Csütörtök, június 3. Kopaszi-gát

Ki mikor tervezi az érkezést?

Bond
Kispocok - alvás után, kb du 2
Nyuszi
Dodi
Boo
Merion
Ági
Ronmay? nem tudod átszervezni?
Lois

Moncsy,
videók nagyon jók! Benedek hihetetlenül ügyes!!!!!

Sillia,
én imádom az új vonalzódat! Az a zsiráf valahogy nekem nagyon illik Lócihoz :lol: :lol: :lol:

Alexnek nagyon boldogat!

Bond,
engem is megsirattál :evil: :evil: :evil: :evil:

Csibe,
álláshoz gratula!
(szegénykém, a beton hogy lehúzta a kis bőrét :shock: :shock: :shock: )

Merion, Bond,
[quote]m írta:erion írta:
Bond,

Én nagyon szeretném majd vinni Mírát Halász Judit koncertre. Smile Mi is bele néztünk ma a műsorba, igaz dvd-én is meg van, de ma is az öt perc alatt végig sírtam...ugyanez van a cd-én és a dvd-én is... Shocked Mi lesz így velem a koncerten??? Rolling Eyes

Semmi. Halász Jutka énekel, Míra az öledben, te meg már megint bőgsz. Wink Laughing Laughing Laughing Laughing
Talán a "Vannak még rossz gyerekek" című szám vége felé volt, amikor mutatták, hogy egy barna hajú fiúcska, az anyukájá térdén ülve, odahúzta magához az anyukája homlokát, és adott rá wgy puszit. De azt olyan finoman, óvatosan, szeretettel telin, hogy abban minden benne volt. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Na, pont ez történik velem...

Lois,
[quote]K írta:isPoci! (ez így most béna?? Rolling Eyes)

Igen, béna... de csak azért, mert az elmúlt hónapban akkora lett a hasam a sok lustizástól és kajálástól, hogy tegnap apukám megkérdezte, hanyadik hónapban vagyok :shock: :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Szóval futtass meg bátran, rám fér :lol: :lol: :lol:

A vonalzóban a kép Boo-t dícséri, ő lőtte a talin :-)))))

Nyuszi,
azért gyertek el csütörtökön :wink: :wink: :wink:

Sinlac: kb 10g-ot dúsításra, asszem ezt írják a dobozon. Második nap már csak sacc per kb raktam bele :oops: :oops:
[quote]J írta:a! A tegnapi sztorit le sem írtam... Bár lehet jobb lenne hallgatnom Laughing Kivitte a nagyapja Lilit ide a játszótérre,mert gyereknapi banzáj volt és miközben ücsörgött a babakocsiban,arra ment egy 3 év körüli kislány és kikapta a kezéből a szendvicsét Embarassed A kislány próbálta nem odaadni,de nehéz volt neki Laughing Tök ciki!! Pedig esküszöm kap enni Very Happy

:lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Sapka: H&Mben vettem megkötős kis kalapot, azt egész jól elviseli.

Gabi,
remélem, hamar rendeződik ez a pajzsmirigy dolog.

Dodi,
Kolping nagyon jól hagzik! Képeket várjuk :-)
VIP terem: lábfelrakós kényelmes fotelek, és all you can eat :lol: :lol: :lol: [/b]

KépKép

KépKép
kispocok13

Bond!

Most keresgéltem, de a fogkrémet csak 2-3 éves kortól javasolnak, viszont van olyan gél, ami kisbabáknak van, és pont a fluorid bevitel e lényege. Asszem a Babapatikában olvastam róla...

Amúgy az én véleményem erről (és jöhet a kőzápor :lol: ):
Szerintem is a rendszerhez való szokás miatt fontos most még a fogmosás/-tisztítás. A tejfog úgy lett teremtve, hogy betöltse azt a kis szerepét, amit szántak neki: legyen mivel rágnia a törpikének addig is, amig pinduri az állkapcsa a végleges fogakhoz. Ezek a gyenge kis fogacskák bőven kibírják azt a 5-6 évet egy pici odafigyeléssel! Az, hogy ez textillel való áttörlés, vagy rendes fogkrémes fogmosás, szerintem tökmindegy, csak endszeres legyen :roll: .
Ennél jóval fontosabb az, hogy ne kapjanak cukortartalmú italt cumisüvegből (gyümölcslevet se!), cukorkákat, nyalókát, ilyesmit... A szájan lévő bacik ugyanis a cukrokat alakítják savakká, így megy végbe a szuvasodás.
Ja, és gyümölcsevés, illetve szénsav után egyenesen káros a fogmosás(!) fél órán át (ha valakit érdekel elmagyarázom... :wink: ).

Mindig kiakadok, mikor látom a sok kirohadt fogú kisgyereket :evil: :( :( . És külön szeretem, mikor a szülő egykedvűen benyögi, hogy "szegény, ezt örökölte, genetika.". Lóf*szt :evil: :evil: :evil: . Persze, hajlam lehet rá, de annak tudatában több figyelmet kell rá fordítani. A kirohadás oka leggyakrabban: édes levek "szopogatása" cumisüvegből, de a tuti, mikor azzal is alszanak el, illetve órákon át rágcsálják.... Szóval ezt mindenképp kerüljétek el!!! :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kispocok!
ja tényleg, lehet láttam már, de én egyszeri megnézést leszámítva azóta sem férek hozzá a fehérvári képekhez :oops:
Öööö, akkor Nagypoci?? :mrgreen: Na jó ez görénység volt .... :roll:
Tali :arrow: Én nem tudom mennyi idő érek oda, egy felé saccolnám.
És ha esik akkor mi lesz? Mert esőt mondanak :?

Nyuszi!
Sinlacot én magában adtam, Zétény nagyon szerette anno'. Mi azzal a baj? Szerintem jóízű.
Kis kajarabló Lili :D Úgysem mosod le most már hogy koplaltatod :wink:
Én is kalapot akarok venni, eddig nem volt, de tegnap nem tudtam hogy árnyékoljam csórit, úgy sütött a nap :oops: Hülyeanya :oops:

Dodi!
Kolping miatt irigy :roll: Árak elég izmosak, de valamit valamiért... :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

pedig most már hozzá lehet férni!
http://jalbum.net/browse/user/album/595969/

Nagypoci mehet, nem görénység, realitás sajna :cry: :cry: :cry: :cry: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Eső: szívás - halasszuk jövő csütörtökre? Zárt helyet, ahol a manók nyugodtan randalírozhatnak, sajna nem tudok :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

Csibe!
Jájjj, szegény Kiara :?

Bond!

Bikal, Reneszánsz Élménybirtok a becsületes neve és helye :)

Dodi!
Fogak :arrow: enyémgyerek fogát már fogorvos is látta 8) Na jó én voltam fogorvosnál ő meg csak vigyorgott a doktornénire fogat mutogatva, de akkor is :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Pocok!
Nem tudom ez nekem miért nem ment...akkor betettem könyvjelzőbe, és azóta csak a másik két mappát nyitotta meg :roll:

Zárt hely :arrow: http://www.elevenpark.hu/?gclid=CNfb1J6 ... ZwodyFGuGQ

Ez közel van, és van babás rész is :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

ez jó lesz eső elől menekülésre :wink: :wink: :wink:

(képekkel én is ugyanígy szívtam sokáig...)

KépKép

KépKép
kispocok13

Egyszer már majdnem szerveztem ide babatalit, akkor informálódtam róla, állítólag jó kis hely. De csak közvetett információim vannak, nem voltunk még benne :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

gabi1! :)

Sajnálom. :( :( :( :(

Nálunk szerencsére nins ezzel gond. Próbáld ki, hogy akkor adod rá, amikor alszik. Hogy szokja. :wink: :twisted: :lol: :lol:

kispocok13! :)

Nekünk bármikor jó. :wink:

kicsidodi! :)

Én még nem adtam felvágottat. Inkább rendes húst kap. :roll: :roll: :roll:

Cumisüveget használtunk Manónál, de Huginál szinte egyáltalán nem. :shock: :D De csak tejet, és vizet kapott belőle. Az udítők, teák már pohárból mentek.
Hugi egész jól poharazott korábban, de mostanra kitalálta, hogy inkább akkor talán ezt is rágni kéne. Így nem iszik rendesen, de legalább jól félre nyel. :? Nem baj, fog ő még inni, mint a kefekötő. :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

loislane! :)

Nekem tetszik az a hely - de mégsem. :roll: :roll: :oops: :oops: Túl nagy, és nem összeröffenős jellegű, és inkább már nagyobbaknak való, szerintem. :roll:
Különben sem fog esni az eső! :twisted: :twisted: :twisted: ÉRTEM??????? :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: Hol van a pozitív hozzáállás? :x :x :x
Más időpontra elhalasztani nem látom értelmét, ebben a hülye időszakban. :roll: :roll: :? :?

Kép
Kép
200907?

Bond!
Van egy elkerített rész kifejezetten kicsiknek :)
Ilyen törpékkel nagyon másfajta helyekre nem lehet bemenni szerintem.
De persze most csak az eső lehetőségéről beszélünk, amúgy természet lány öle 8)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Későbbi időpont :arrow: Őszintén szólva én kukamelegben, amit a jövő hétre mondanak, kevésbé lelkesen indulnék el :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Köszi lányok. Biztosat még nem tudok, de ha az amit a dokim mondott akkor ez sajna nem fog elmúlni csak a hormonokat lehet beállítani.

Dodi csoda, de több mint valószínű, hogy ez az előző terhességeknél nem volt, szerintem amikor vetéltem akkor jöhetett ez elő, mert utána szórakozott a menszim, én marha meg nem hallgattam a dokimra, és nem mentem el hormon vizsgálatra, pedig lehet már akkor kiderült volna. Vagy pedig még ennek a gyulladásnak van szülés utáni formája, még ez lehetséges nálam. Most már mindegy, a lényeg hogy kezeljék, és akkor nem lesz gond, szednem kell a gyógyszert, de biztosat csak a doki után tudok majd mondani.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Bond

Nem tom. Angliában nem főztem neki, de ott a bébikaja se kellett neki mert szarok, nekem ízre se jött be egyik se. Így neki álltam főzni és szitán átnyomni :twisted: mert ugye mixert nem vittünk, mert ugyse főzök :lol: , mert ugye türelme nem volt a daraboshoz. Akkor még megette a főztömet, de akkor jött az egy kanál ilyen egy kanál olyan. Most meg minden fordítva van. :twisted:

Gabi

:cry:

KépKép

KépKép
ronmay

Nyuszi

Ha laktatóbb akkor ne foglalkozz a mennyiséggel... :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

Dodi!! Hú,de jó lehetett nektek!! Irigyellek most titeket :lol:

Mozi: nem megyek,mert ugyebár 2 hete voltam színházban és most apa megy el este a haverjaival :cry:

Kispocok! Én is néztem az időjárást,jövő héten tényleg már jobb időt mondanak. Lehet,hogy eláll csütörtökig ez a szutyok eső,de felszáradni nem hiszem,hogy fel fog
:cry:

Úgy látom ma jó napunk lesz... Lili 7 előtt kelt,aztán annyira nyűgös volt,hogy visszatettem fél 9-kor,aludt is 40 percet,de még mindig nyűgös :twisted: Jön ma egy kis barátja,kiváncsi leszek :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Lois!

Szuper ez a hely :D ! Én mindenképpen ezt preferálom, jó idő esetén is, egyrészt mert bármelyik pillanatban leszakadhat az ég :? , másrészt pedig a Kolpingban is volt ilyen babajátszó és annyira élvezték a kicsik, hogy majd' elolvadtam, pedig azt hittem még kicsik hozzá, de nem :wink: .
Ráadásul nekik ingyenes, a 700 ft meg nem olyan vészes a felnőtteknek.

Bond!

Én sonkát adtam, azt elvileg már lehet. Persze ez is ahány szakember... :? . Viszont neki nagyon ízlett, és nem is lett semmi baja, szóval átmentünk a teszten :lol: . Viszont barnakenyeret kapott, mert mi azt eszünk, gondoltam azt szokja meg :wink: .
Éééésss végre tök jól iszik :D :D :D . Igaz, hogy csakis pohárból, és azt is szeretné egyedül, de nem úgy, ahogy gondolnád: kézzel akarja "megenni" a kortyokat :lol: . De ez részletkérdés, csak igyon :wink:

Hidd el, nagyon is összeröffenős, mikor a szülők is befetrengenek a babajátszóba :wink: . Sőt, a lelkesebbek nem csak fetrengenek :oops: :lol: .

Gabi!

Remélem rendeződsz :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lois! Én itt lakom a közelben,de nem tudtam,hogy van itt ez az Eleven park! Naggggyon jó!! Végül holnap jön a konduktor,úgyhogy tudunk menni csütörtökön :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Dodi!
én is nagyon irigy vagyok a kolping miatt.anyumék már voltak és mesélte,hogy milyen volt.
mi is néztük a barátnőmmel,hogy elmehetnénk telelni egy hosszú
hétvégét,de 150ezerre jött volna ki 4nap 3éjszaka.
de majd még meglátjuk,mert tényleg semmit nem kell vinni a gyereknek
csak ruhát.
nega tesztet sajnálom,de tényleg nincs még semmi veszve.

babatali egyenlőre úgy néz ki,hogy akkor mi is mennénk csütörtökön.
nekünk is inkább a délelőtt a jobb.

Kép
Kép
csibe83

Gabi!
sajnálom a pajzsmirigyet.nekem is megkéne nézetnem,mert anyumnak is alul működik,ezért a hajlamom megvan rá.
terhesség elején nézték neekm és akkor pont a határon volt.

Kép
Kép
csibe83

nyuszi!
Kiara nagyon szereti a sapit és egyáltalán nem zavarja.
vagyis van egy amit csak akkor akar levenn,ha rosszul adom rá és a
szemébe lóg.

Kép
Kép
csibe83

mozi:
nagyon jó az Aréna plaza mozija.
mi mindig odajárunk.
amikor terhes voltam,akkor is a VIP-be mentünk,mert el lehetett feküdni
a székben és úgy kényelmes volt végignézni egy filmet.

Kép
Kép
csibe83

Bucus!

Elképesztő, ami Veletek történt! Lottus nagyon aranyos a képeken :) !

Nyuszi!

Nagyon szépek vagytok Anyuci is és Lili is!!!!! Miki egeres póló nálam is játszik, meg Csőrikés is :wink:

Ancsurti!

Frankók a receptek...majd nyomok fotót, hogy Ármin névnapjára milyet csináltam (zabpehely, rizstej, alma, banán) nem túl szép, de finom és egészséges! Szülinapjára is én csinálok majd Neki valamit, hogy Ő is ehessen belőle! A dísz már megvan rá :)

Gabi1!
Szomorúan olvasom a pajzsmirigy dolgot, nekem is így van. Igen valszeg akkor jöhetett elő és utána rendeződhetett, amúgy teherbe sem estél volna (szegény Barátnőmnek volt gyulladása, nem is volt addig peteérése). Árminnál is folyton nézték és módosítani kellett a gyógyszert, mert nagyon veszélyes...még jó, hogy Nórival való terhességnél nem okozott gondot! Amúgy a fogyás is azért nem ment magától! Majd ha beállítják, akkor sokkal jobb lesz, teljesen karbantartható. Én is minden nap szedem a Letroxot, Anyum az L -thyroxint. Nálam a cukor miatt jött ki autoimmun folyamatként (elég sokszor társul a cukorhoz).

Torta :)

Kép

Tickerplayground.com
breki76

Breki!
én anyum is az L-thyroxint szedi.

Kép
Kép
csibe83

Kispocok

Jó ez a hely...csütiig minden vizes, szal biztos csak ez a hely marad.
Délelőtt tudok menni, nem tom ki mikor nekem a reggeli órák a legjobbak és mi ebédre itthon szeretnénk lenni, mert utána alvás....szal lehet ez így senkinek se jó :( délután nem jó mert mászok, és az fix. Akkor majd legközelebb, biztos lesz még, na meg majd gondolom egy egy éves tali is lesz vmikor.... :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

Képzeljétek,Lili nyomott még 2 és fél óra alvást délelőtt :shock: Előtte ugyebár aludt 3/4 órát,de mintha semmit nem aludt volna,hisztizett meg minden. Na mondom,akkor mész az ágyadba,hátha :lol: És bealudt 2 perc alatt,nemrég kelt...

KépKép
KépKép
nyuszi81

Hogy a jó kurv@ életbe!!!!! :x :x :x :x :x :x :x :x Elszállt,a mit írtam, msot kezdhetem elöről. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
200907?

Mozi!

Húú, én nagyon kipróbálnám azt a ViP termet :roll: :lol: . Én cakkpakk amúgy se szoktam megúszni egy mozit 2-3 ezer alatt, akkor meg az a 3200 annyira nem durva. Főleg, ha direkt nem eszünk előtte és halálra zabáljuk magunkat nachoval, mert csapolt kólával :twisted: :lol: :lol: :lol: . a kényelemről nem is beszélve, na meg a hangulata.... :roll: :wink: .

Ronmay!

A közös nyári babazsúr még mindig áll :wink: . Arra gondoltam, hogy mivel én biztosítom a helyet, ezért ti főztök :twisted: :lol: . Neeem, de sztem tényleg ki kéne találni, hogy ki mit vállal :roll: . Enyém persze a dekoráció, apa terepet rendez :lol: , kéne csinálni egy-két salit, sztem sütök sütit.....
Senkinek semmi nem kötelező, csak amihez kedvetek/indíttatásotok van! Nem akarom, hogy ez bárkinek "izzadtságszagú" legyen. Vidám, laza, fűbenfetrengős összeröfit szeretnék :wink: . A belépő egy egyéves :lol: .

Amúgy most biztos lekaptok a tíz körmömről, de miért nem kaphat pl.egy gyümis túrótortát a bébi szülinapjára :roll: ? Piskóta mehet, túrókrém mehet, gyümi mehet... Persze, tökre nem egészséges, de egy szülinap nem is arról szokott szólni :roll: . Nem rémlik, hogy a szülinapokon zellerszárat majszoltunk volna, tisztított forrásvízzel :twisted: :lol: .
Attól, hogy egyszer egy évben széttrancsíroz egy cukrozott kalóriahalmot, még nem lesz boldogtalan, dagadt felnőtt :roll: . Nekem mindenhol az rémlik, hogy a bébike csokitortát pacsmagol a fényképeken, de mind túlélték :lol: .
Persze nagyon dícséretes, ha valaki ilyen lelkiismeretesen készül, de tényleg (Breki, hatalmas respekt :wink: ), de nálunk az a túrótorta kultusszimbólum :lol: . Szóval lehet olyat :roll: ?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Na, akkor amit írni akartam.

Holnap mentem volna a nőgyőgyászhoz, megejteni a rákszűrést, amit elvileg tavaszra :oops: :oops: :oops: beszéltünk meg. Ehhez képest tegnap ideiglenes megszálltak az oroszok. :roll: Ezzel nincs bajom.
Azzal már inkább, hogy elkezdődött a szénanáthás időszakom. :? :?
Abból meg méginkább elegem van, hogy ismételten be kellett gyújtani, elvégre az év közepét(!) írjuk már. Ráadásul, az egyik konvektorra fél órát(!) áldoztam az életemból, miközben majd' lerohadt a hüvelyk ujjam az egyik gomb folyamatos nyomva tartása miatt, olyan nehezen sikerült bekapcsolni. :x :x :x :x :x
Hab a tortán, hogy Hugi tisztába tétele :arrow: Manó tisztába tétele :arrow: öltözzémáfel :x :x :x :arrow: Hugi újboli pelusozása (A-Z-ig összesen 1 óra :x :x :x :x :x ), mert ez is tele lett megint olyan világos, fosós széklettel, ami már kb. 1 hete kísért minket az ominózus kefíres eset óta. :roll: De azóta még csak hasonlót sem kapott, és még mindig nem rendeződött teljesen a dolog. Van, hogy rendes állagú, de aztán meg megint ilyen lesz. Hiába próbálok azonos dolgokat keresni az elmúlt napok kajáiban, semmit nem találok. Jobb híján a fogára tudok csak gondolni, de eddig sosem okoztak ilyen problémát. :roll: :roll: :roll:

Szóval, most mérges vagyok. Segítene valamelyest, ha Manó nem lenne ilyen goromba most (sem) Hugival. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
200907?

Szúúúúúszáááááááá :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:30-kor.

KépKép

KépKép
boo

[quote="kicsidodi"]
írta:
kicsidodiA belépő egy egyéves :lol: .

Nem rémlik, hogy a szülinapokon zellerszárat majszoltunk volna, tisztított forrásvízzel :twisted: :lol: .

:lol: :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: