Nyugi semmiről nem fogtok lemaradni.
Nekem volt egy 19-es,akkor éjfélkor megkaptam a Choragon inj,és 2 nap mulva volt az inszem.Puszi,Dia2004.10.06 19:20
! Aranyosak vagytok!
, nem is fogok többet itt panaszkodni, nehogy az agyatokra menjek. Csak hát kombinálok, számolgatok és félelmeim vannak mert nagyon szeretném már ezt az egészet...
Anna
! A repesztő szuri csak két nap múlva repeszt és azért van akkor az inszem, vagy repeszt egyből csak 2 nap múlva a legjobb az akció?? Én ezt nem tudom
.
. Majd jelentkezem!
Én úgy érzem 1 fiú 1 lány. Hmm???? 2004.10.07 09:34
2004.10.07 09:52
Igaza van Giginek, semmi pánik! Meglátod, minden rendben van. Egyébként én is úgy tudom, hogy érlelő szuri (A choragon pl HCG tartalmú) és a beadás után 24-36 órával reped meg a tüsző. Inszemnél mindig előző délután kaptam, most a lombiknál két nappal előtte, pontban éjfélkor. Úgyhogy magam sem értem, hogy is van ez.....
egy lányba
benne vagyok!!!!!
Hogy vagytok ma?

2004.10.07 13:30
Most a sikeres lombiknál, a transzfer utáj 14 nappal csináltam tesztet. Nekem akkor már teljesen egyértelmüen kimutatta. Szóval ha sikerült magad kellőképpen felspanolni, akkor akár tesztelhetsz is.
De ha még nem érzel akkora késztetést, akkor várjál.
És a jobb lábam fenéktől lefelé használhatatlan volt.
Régen én is mindig ikrekre ácsingóztam, hogy jajj de jópofa dolog, meg legalább letudom egy életre a gyerekszülést.
Na most kifejezetten örülök, hogy egyedül van.
Hátha.....

2004.10.07 18:46
Amikor belépek a kórházas topikba és meglátom,hogy te írtál utoljára mindig azért szurkolok,hogy sok mosolygós fejet lássak, mert akkor nincs semmi baj!
Én is az voltam
2004.10.08 06:56
2004.10.08 08:46
És ne szomorkodj túl sokáig. 2004.10.08 09:05
Attól függ, hogy a doki mit mond. Ha jól gondolom, mivel nincsenek fagyibabáink, három hónap múlva lehet újra stimulálni. Addig meg persze ott a spontán lehetőség!!!
Tudom,hogy hosszú lesz a várakozás, de azért három hónap belátható idő, ripsz-ropsz el fog telni. Még van remény.
Persze, hogy itt leszek, lesni fogok minden változást, ami Veletek történik. Most TI jöttök!!! 2004.10.08 11:51
!
... Miközben jöttem a Dévaitól végig bőgtem a kocsiban, de végig az járt az eszemben, hogy majd meglátom Annus levelét a pozitív tesztjéről. (A kocsiban épp felhívott egy barátnőm akiről már meséltem - 2 abortusz után azonnali teherbe eséséről - és elújságolta, hogy egy másik ismerősünknek aki a 30. szülinapján elérkezettnek látta az időt, hogy gyereke legyen és akinek ahogy kell 2.-ra össze is jött - ma adott életet spontán ikerlányinak
.)
! Én úgy sajnálom!! Nem is értem. Ez 100% tuti? Végülis még nem volt vérvétel... vagy ezt a teszt már tuti kimutatná?? Nem nagyon értek hozzá... Hihetetlen, hogy milyen klasszul tudsz állni a dolgokhoz. Én nagyon félek, hogy a folyamatos kudarcokkal nem tudok majd megbírkózni és bele fogok roppani. Én nem vagyok olyan erős mint TI!
Már nyelem a könnyimet, semmi kérdés nem jut eszembe, az endom most már csak 8mm, erre kérdezek rá, de azt mondja, hogy ez nem baj, 6 is elég.
! Leírnád nagyjából, hogy csinálja? Szerinted miért nem kapok éjfélit? 
!! Nem tudok mit írni, csak, hogy bizosan lesz babánk nekünk is, csak a Jóisten későbbre tervezte. De mindennek oka van!!! 2004.10.08 12:38
Sajnos ez van.
Meg kellett volna kérdezned.De 18x19-es tüsző az szerintem jó.
Mert az 18,5-nek felel meg.Ez még hétfőig nőlni fog.
Nekünk mindig úgy volt az inszem,hogy Tamás ment reggel leadta az anyagot,nekem pedig délre kellett mennem.Mert addig a fickósabbakat kiválogatják és tápoldatba teszik.
Tehát a méhbe már egy koncentrátum kerül.Inszem:Egy "kacsával"szétfeszíti a hüvely bemenetett és katéterrel feljutatja az anyagot a méhbe.Kb:10 perc az egész.Én azután otthon csak pihiztem nem csináltam semmit.Biztos ami biztos.
Ne félj,nem lesz baj!Sikerülni fog és egyáltalán nem fáj!
Nagyon szorítok!
Puszi,Dia2004.10.08 12:46
Nem szabad ennyire kibuknod, főleg azért, amit az utolsó sorodban írtál. És legközelebb legyen elég erőd megkérdezni mindent, amit tudni szeretnél!! én is sajnálom, hogy nem kérdeztem meg, én miért nem kapok HCG injekciót, mint mindenki más....máig bánom. 2004.10.08 12:51
Képzeljétek az anyósomnak mondtam, hogy mizujs, erre teljesen kiakadt, hogy ezt ő nem hiszi el, és hogy az Úrral meg fogja beszélni -komoly hívő katolikus-, hogy ezt már nem teheti velünk, ez már sok. Tök jó fej volt, .. de én nem lázadozom. Eleget tettem tizenéves koromban.2004.10.08 12:59
! 2004.10.08 13:26
!
2004.10.08 13:54
Annyi külömbséggel, hogy az embrió transzfer nekem piszkosúl fájt. De olyan érdekes, hogy az utolsónál nem éreztem semmit
Szóval ne aggódj. Biztosan meg van annak az oka, hogy nem kaptál szurit. Azért ilyet nem felejt el

2004.10.08 14:04
orvosnak tartom, és nagyon kedvelem őt, csak hát már annyira szeretném a dolgot és hogy rajtunk is tudjon segíteni..... 
2004.10.08 14:19
! 

!!! 2004.10.08 15:58
De ott akkor meg kellett volna kérdezned.Igen az Uh-os szoba melletti szobában fogja csinálni és én azonnal haza mehettem.Nem kellett ott várnom utána stb.Inszem után 21 nappal kellett vissza menni.Tehát 3 hetet kell végigizgulni.
nagyon szorítok!
Ne izgulj!

2004.10.10 16:40
Hogy vagytok????
Ugye nem izgulsz? Minden rendben lesz! szorítok!!!!!!!!!!
anna2004.10.10 21:00
2004.10.11 08:06
. Ez azért nagyszerű, mert eddig alig ment 2 ml fölé. Ugyan csak pár százalék az ép, de ennyiből akár még elég is lehet. A francba, hogy nincs legalább 3 érett tüszőm ami pont ma repedne meg. Szerintem kábé most telt le az a 70 akárhány nap, hogy a gyogyóját beszedte. Hát remélem legközelebb is produkál valami hasonlót.
. Íííííííííííí!!!!!!!!! 2004.10.11 10:18
Nagyon szorítok! Miért ne sikerülhetne?? Hiszen olyan sokaknak van inszemes babájuk! 2004.10.11 12:52
Szóval tudom mit érzel, de sajnos a hivatalos utat végig kell csinálni. Az meg tök szupi, hogy megtáltosodott a férjed!!!

Az enyém tartotta a szintet. Se jobb, se rosszabb nem lett. (bár sokkal rosszabb nem is lehetett volna)Még valami eszembe jutott a lelkivilágommal kapcsolatban. Na amikor már sokadjára feküdtem szétdobott lábakkal a transzferre várva, nem is a fájdalomtól buktam ki, hanem attól, hogy a sors elvette tölünk azt, hogy egy meghitt együttlét gyümölcse legyen a babánk. És ezt olyan igazságtalanságnak éreztem. Szóval én sem voltam túl happy.
A hosszú raboskodás után nekem is mindig élmény volt kimozdúlni.
)2004.10.11 13:35
Te hogy vagy?? Mivel telnek napjaid?
Valószínűleg már túl vagy az inszemen!! Gyere, mesélj
2004.10.11 15:54
!
. Szóval túl vagyok rajta
! Mondtam neki, hogy úgy érzem nem fog sikerülni, mert olyan üresnek érzem magam.
. Sajna ez szerintem tényleg nem fog sikerülni.
! Mi az hogy többet nem fogod érezni???? Te bolond vagy! Hidd el, mivel már meglesz a várva várt babód ezért már nem fogtok annyit görcsölni és ez csak jóra vezethet
!!! Tuti lesz kistesó, akár spontán. Az uram anno kapott valami gyogyót (Andriol, vagy mi?), plusz szedi folymatosan a Maca Vibe-t, C-vitamint, E-vitamint. Rengeteg halat is eszik. Szegény már hány ezektől, de a cél érdekében. Nem tudom segít-e.
! Mindegy, talán a második.
Már úgy várom a szerdát, hogy mi lesz. Én még bizakodom a reggeli tesztedben. Látom benéztél a Kaáliba is. Jó ötlet, én is szoktam őket olvasgatni. A mi kismamáink úgyis mindjárt lelépnek. Azért mi majd osszuk meg továbbra is élményeinket!! 2004.10.11 16:32
Látod, nem volt vészes. Én a Dévaiban azt szeretem a legjobban, hogy jókat lehet vele poénkodni. Megvan így is az ember baja, hát még ha egy szopott gombóc lenne a dokija...
Mostantól tessék magadra vigyázni, nem hegyet mászni stb..stb... Ja és mielött el kell vonúlnom a kórházba, tudni szeretném az eredményt!!!

Az a három hét bizonytalanság a transzfer után, kutyafüle volt ehhez az aggódáshoz képest ami most van.

De szerencsére még álmomban eszembe jutott, hogy láttam az uh-n az orrocskáját........ Szóval tiszta diló leszek itt a végére.
2004.10.11 17:40
Micsoda morbid álom!!! Relaxálj, olvasgass, meg persze irogass nekünk, és huss, el fog szállni az az idő, amit még a bébi nélkül töltesz. A szüléstől félsz? Szoktad nézni a Szülőszobát? Most csütörtökön lesz a köv. rész. én mindig megnézem. Pont a Te kedvedért indították, látod? Hogy ne izgulj annyira!
Jól van, tudtam, hogy nem lesz semmi vész...Miért nem reménykedsz a saját bébidben??? Egyébként az én dokim -még Tatabányán csináltam az inszemeket, mindig megnézte uh-n, hogy megvannak-e a tüszők és hogy mekkora a méhnyálkahártya. Inszemnél egyáltalán nem baj, ha már megrepedt, hiszen időbe telik, mire leérnek!!! Pont az a cél, hogy megrepedjenek. Mondjuk azt megnézhette volna, hogy spontán megrepedtek-e....de hát Ő tudja.
2004.10.12 07:05
Na meg persze irigykedtem és bosszankodtam, amikor a 16 éves kiscsaj szült a putriba. Szóval az élet igazságtalanságán rágódtam egyfolytában. Múlthéten a férjemmel együtt néztük. Szegénykém elég jól bírta a strapát.
Igazából nem félek a szüléstől, hanem olyan dolgok járnak a fejemben, hogy jajj de ciki lesz a beöntés, meg hasonló kínos dolgok. De láttak azok ott bent a kórházban már sokmindent. (csak a férjem nem....) 2004.10.12 08:48
Az első részletet én is végigbőgtem. Azt sajnálom,hogy ilyen későre rakták. Alig bírok addig fent maradni.
szerintem legalábbis.
2004.10.12 12:23
Bár én nem várok túl sok mindent, csak annyit, hogy normálisan bánjanak velünk. Október 29-re vagyok kiírva. Még bő két hét. Jóslófájások vannak rendületlenűl.
Jobb, mintha száz fokban kéne itthon szenvednem.
2004.10.12 13:08
!
). Én meg csak annyiban reménykedhetem, hogy talán a pocimban lesz valaki iciri piciri méretben
! A jövő Karácsonyt már tuti mindenki a babájával fogja tölteni!!!
! Kérdezz meg minden ami eszedbe jut holnap. Én a múltkor már felírtam egy papírra nehogy nagy zavaromban elfelejtsem mit is akarok. Aztán nem hagytam magam lerázni, minden kérdésemre felelt. Cuki volt.
2004.10.12 15:30

Végre-végre optimista vagy! Örülök neki. 2004.10.12 16:06
Ezt nem is mertem kérni, pedig vagy 20percet feküdtem kiterítve, mire jött. Időm lett volna. Csak azt nem értem, miért nem kaptam HCGszurit....
Nekem csak két kérdésem van, nem akarom felírni. Tényleg jó, hogy ilyen jó kedved lett, csak így tovább!!!2004.10.12 17:47
Hanem elötte. Na mindegy.
Na még tovább olvasom aztán tudosítalak

: 2004.10.13 15:09
! 2004.10.13 16:24

2004.10.13 16:29
Nem nagyon olvastam vissza"lusta vagyok".
Mikor lesz eredmény?Izgulok és szorítok!
Már nagyon várom,hogy megszülj aztán elmeséld az egészet és ozd a jó tanácsokat!
2004.10.13 19:26
)!!!
!
Na mindegy, most nem is volt nagy stimu, tehát a hiperstimu sem valószínű. Majd legközelebb. Na de mit is beszélek, nem lesz legközelebb, hi hi
. Különben a fehérje a lényeg nem? Tehát tojás, hal is ok, nem? Ja és szerintem tuti van benne valami mert néha a kaálisba is benézek és ott is mindenki tömi a húst...
!!
! Már te is lassan a finisben vagy! Jó nagy a pocid, mi?
. 2004.10.13 19:27
, kattints ra a profilomra, 2004.10.13 20:57
!
.
! Valszeg végig kell csinálni a 6 inszemet, de talán egy bejön... 2004.10.14 06:54
ez van.
2004.10.14 08:07
Volt olyan lombikom amikor 14-es volt a nyálkahártyám. Tehát minden ideálisnak tünt. Ezt sajna tényleg nem lehet, megmondani, hogy miért nem. De te erős csajszi vagy
Úgyhogy hajrá!! A január meg jó hónap!!! Mi is a januári mensimmel kezdtük!! És tessék, mi történt!