A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Boo!
Nekem is jó a péntek 22 óra. Én a Westendre voksolnék, de tulajdonképpen mindegy, csak - ciki nem ciki - én még soha nem voltam az Arénában :oops: :oops: :oops: , nem is tudom, hogy hol van a parkolója stb. De azért majd megtalálom, ha oda megyünk, vagy odagurulok a házad elé és beültetlek magam mellé mitfahrernek. :lol: :lol: :lol:

Petrám két napja nem ébreszt fel éjjel!! Úgy kipihentem magam, hogy még a nyakam is megfájdult a sok alvástól!!! :lol: :lol: Be is jelentkezek a csüt-re masszázsra! :D

Kép
katy76

[quote="niki72"]S írta:niki72ziasztok! :D

Kedves Lanyok, eloszor is szeretnem megkoszonni a sok-sok drukkot, tamogatast, amit az elmult 2 honapban kaptam toletek! Most pedig a gratulaciokat, koszonom szepen! :D

Leirom gyorsan, hogy mi tortent tegnap este..:

Este 8-kor kimentem a mosdoba, es ereztem, hogy melegseg ont el, tudtam, hogy ver megint..aztan letoltam a nadragomat...ugy jott a ver, mintha csapbol eresztenek....rogton nyomtam a veszjelzo gombot, azonnal szaladtak 4-en, raktak az agyra, es rohantunk a szuloszobara. Orvos ott vart, es azt mondta, hogy csendesedik a verzes, baba jol van, hasam nem faj, ugyhogy varunk egy kicsit, hatha nyerunk egy kis idot meg a babanak. 2 ora el is telt igy, de azert addig mindent elokeszitettek a mutoben. Aztan kezdett fajni a hasam, de meg csak eleg gyenge menstruacios gorcs volt, de aztan nem sokra ra hirtelen szep kis fajasok lettek belole. Jott az orvos, es kozolte, hogy akkor indulunk a mutobe, de szinte egyidoben iszonyatosan elkezdtem verezni is, ugyhogy felgyorsultak az esemenyek, meg alairattak velem egy papirt, hogy erzestelenitessel fognak kezdeni, de ha komplikacio merul fel, akkor elaltatnak, es az is elofordulhat, hogy ki kell venni a mehemet. En mondtam, hogy jo, jo, csak kezdjek mar....Beadtak az erzestelenitot, es mar vagtak is, nem sokra ra pedig kint is volt Alex baba, gyonyoru volt mar akkor is, es nagy hangon sirt!
Megvizsgaltak, es mondtak, hogy minden a legnagyobb rendben vele! :D Aztan apa megkapta egy picit, megpuszilgattuk, es elvittek.
Engem kozben elkezdtek osszerakni, es mondtak, hogy a mutet nagyon jol sikerult, komplikacio-mentesen. Nagyon megkonnyebbultem! :D
Aztan apaval kettesben hagytak minket, es masrol se tudtunk beszelni, mint a kis Alex babankrol, hogy milyen gyonyoru es tokeletes, es probaltuk felfogni, hogy vegre itt van velunk a varva-vart kifiunk. :D

Aztan jott az egyik szuleszno, es nagyon meghatott az ajanlataval, hogy az agyamon eltolnak a koraszulott osztalyra, hogy lathassam a kisfiamat! Amikor beleptunk Alex epp hatalmas szemekkel szemlelte a vilagot, ahova erkezett:)
Elotte mindig azt gondoltam, hogy nagyon nehezen fogom viselni, hogy a babam nem lehet velem, hanem egy inkubatorban..ezzel szemben most mast sem erzek, mint boldogsagot, hogy az elmult 2 honap gyotrelme utan kisfiam teljesen egeszsegesen itt van velunk! :D

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 13:56-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:27-kor.

KépKép

KépKép
boo

Én írtam Nikinek az IWIW-en, válaszolt is.
Azt írta hogy belekezdett egy "biznisz"be + tanul+a gyerekek így ideje nincs semmi másra.
Ígérte hogy amint vége a vizsgáinak ír ide nekünk :)
Vendég

Sziasztok! :D

Bond: köszi szépen...! :lol: Itt picsogok most egy ideje.... :roll: :lol:

Alexnek boldog szülinapot, az anyukájának és a család minden tagjának további boldog babázást! :D :D

Conversano: majd' betojtam, olyan aranyos Marci, ahogy navigál a lábikóin! :D :D Az a járássegítő tényleg mökás :D

Moncsy: Jázmin nagyon ügyes! :lol:
Benedek tényleg nem jár, hanem szalad! :shock: :lol: :lol:

Talira nekem a csütörtök jó csak :D

Kép
agi125r

Köszönöm,csajok Benedek nevében!

Sillia

Igen ez tetszik,olyan édes rajt a fiad! :D

Na lépek is mert alszik a bébim,és addig tudok menni valamire!
20140328174041

Sziasztok!!

Conversno, Moncsy!!

Nagyon nagyon ügyesek a fiúk :P :P !!!!!!!!Csak ámulok :lol: !!!

Niki72: Alexnak nagyon nagyon nagyon boldog születésnapot kívánunk :P !!!!!!!!!!!!
marietta1982

Sziasztok!!

Conversano, Moncsy!!

Nagyon nagyon ügyesek a fiúk :P :P !!!!!!!!Csak ámulok :lol: !!!

Ancsurti: köszi a tortarecepteket, én már ki is néztem egyet. Épp a napokban gondolkodtam, hogy milyen tortát süssek.

Niki72: Alexnak nagyon nagyon nagyon boldog születésnapot kívánunk :P !!!!!!!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára marietta1982 2010.05.31 14:38-kor.
marietta1982

sziasztok!

először is Alexnek nagyon Boldog első Születésnapot!!!
ez hihetetlen!!!

Boo!
örülök,hogy bejött a meditáció és anyud pozitívan áll a dolgokhoz.
tényleg ez az alapja a sikeres gyógyulásnak!!!

nekünk is kipirosodott a popija múlt héten,de mi mindig sudocremet használunk
és kb 2 nap alatt el is múlasztotta.
mi múlthéten folyamatosan barátoztunk.
eszméletlen,hogy a lánykám mennyire imád gyerekek között lenni.
ha tehetné nem is aludna,mert minden percet ki akar használni.

mi tegnap a városligetbe gyereknapoztunk kicsit és ezzel fel is avattuk
az új gyerekülést.
és csodák csodájára a lányom nem sírt és nagyon tetszett neki.
sőt hazafele jövet el is aludt.ilyen még sosem volt.
le is fotóztam,mert annyira fura és hihetetlen volt.

Kép
Kép
csibe83

Kiara ma kb 15-20 mp-ig egyedül állt.sajna nem tudtam felvenni,de
ezek után
mindenhova viszem magammal a telefonom.

Kép
Kép
csibe83

Viduljatok, sírjatok, táncoljatok, énekeljetek, papírzsepibe bőgjetek - a repertoár és a sorrend tetszőleges :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :

http://www.youtube.com/watch?v=whPYqCbkfuI

Kép
Kép
200907?

Fogmosás:
mi csak odaadjuk a fogkefét és hagyjuk,hogy had rágcsálja.
meg vagy egy újra húzhatós fogmosó,azzal szoktam néha dörzsizni neki.

Kép
Kép
csibe83

Bond: az kizárva, fülész látta 3x is, azt mondta füle rendben, fogától max. fájhat...
A köszöntések nagyon szépek, már csak egy kép kellene mellé, akkor és most :wink: :wink:

Alexnek Boldog első születésnapot kívánok!!!

Állásokhoz, járásokhoz gratulálok! :wink: :D

boo: Nektek pedig jobbulást!!!! :!: :!:
f.nikici

boo! :)

[quote="boo"]B írta:booond
sztem nekem vírusos nyavalyám van, a klímától nem lenne ilyen bajom :twisted: szépen bekaptam vmit :twisted: :lol: semmmmmmi rosszra nem gondolni! :wink:

Nem rossz aaaaaaaz... :oops: :oops: :oops: :oops: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.05.31 12:29-kor.

Kép
Kép
200907?

Nálunk megint nagyon pocsék idő van :?
Nem merek elindulni Lócival mert földig lógnak a fellegek és néha bömbölve felzúg a szél.
Teljesen zárt, újonnan beépített hő és hangszigetelt ablakok mellett mozgatja a huzat a függönyt.
Éljenek az iparosok :evil:

Katy

Ha nagyon fáj a nyakad a pihenéstől, Miron után alhatnál néhány éjszakát Lócival is...

:)
Vendég

tike! :)

[quote="tike"]L írta:tikeoislane: Mi voltunk a reneszánsz élménybirtok melleti szállóban és nagggggyon-nagggyon jó volt, ha az élménybirtok is ilyen jól sikerült nekik akkor tuti jó lesz :lol:

Mindkettőtöktől teljeskörű (és lehetőleg fényképekkel illusztrált) beszámolót kérünk! :wink:

Kép
Kép
200907?

merion! :)

[quote="merion"]B írta:merionond,

Én nagyon szeretném majd vinni Mírát Halász Judit koncertre. :) Mi is bele néztünk ma a műsorba, igaz dvd-én is meg van, de ma is az öt perc alatt végig sírtam...ugyanez van a cd-én és a dvd-én is... :shock: Mi lesz így velem a koncerten??? :roll:

Semmi. Halász Jutka énekel, Míra az öledben, te meg már megint bőgsz. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Talán a "Vannak még rossz gyerekek" című szám vége felé volt, amikor mutatták, hogy egy barna hajú fiúcska, az anyukájá térdén ülve, odahúzta magához az anyukája homlokát, és adott rá wgy puszit. De azt olyan finoman, óvatosan, szeretettel telin, hogy abban minden benne volt. :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
200907?

conversano! :)

[quote="conversano"]l írta:conversanoehetne szabályozni,hogy milyen könnyen vagy nehezen foroghatnak,jobb lenne

Amiről te beszélsz azok a beragadt kerekű bevásárlókocsik. :twisted: :twisted: :x :x :x :? :? :? :?

Kép
Kép
200907?

ronmay! :)

[quote="ronmay"]A írta:ronmayz a baj, hogy ő már egy szimpla tescozást se bír ki a kocsiban, pörög ezerrel, lekérezkedik, ott aztán meg elég nehéz dolgunk van a koszról meg egyebekről nem is beszélek..ha járna könnyebb lenne...

Khhhhmmmm...igen, ez elég idegtupírozó lehet. :oops: :? :? :? És ha esetleg megpróbálnátok bevonni a vásárlásba? :roll: Tudod, ő választhatja ki, hogy melyik dobozt vegyétek le a polcról (vagy esetleg ő is veszi le a kocsin ülve), eldönthetné, hogy mit vegyetek meg előbb: a tejet vagy a kenyeret, és hasonlók. Lehet (sőt, biztos :lol: :lol: :lol: ), hogy nyolcszor annyi ideig fog tartani, de hátha... :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Előbb elfelejtettem írni, hogy H.Gabi azért nem jön, mert bedöglött a gépe. Most vasárnap volt Nóci ovisballagása, gyógyulgatnak a torokgyusziból és mindenkit puszil
marietta1982

katy76! :)

[quote="katy76"]R írta:katy76ohanok reggeltől estig. Nem panaszképpen mondom, mert bírom, csak ide már ritkán jutok fel.

Ezek szerint te már vissza tértél a valóságba. Velkám tu ríl wörld. :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry:

[quote="katy76"]F írta:katy76ogmosás: én a fogorvosomat megkérdeztem erről, ő gyerekfogorvos, csak vannak felnőtt betegei is. Azt mondta, hogy akkor kell elkezdeni fogkrémmel rendesen mosni a fogukat, amikor már nagyjából az összes kint van, kb. 2 éves kor körül.
Addig elég, ha ő rágja a műanyag fogkeféket (aminek nincs sörtéje).

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Én nem értek hozzá, de azt hiszem én vitába szállnék a fogorvossal. :roll: :roll: :roll:
Az egy dolog, hogy állandóan a naponta többszöri fogmosásra hívják fel a felnőttek figyelmét. Induljunk ki abból, hogy a gyerekek mások, és nekik nem kell ennyiszer. De 2 éves korukig mit csinálnak? Ugyanúgy esznek ők is. Gyümölcs savasat, sósat, édeset, cukrosat. Az ő fogaikra ugyanúgy kerül lepedék, ugyanúgy vannak fogközeik, és nekik is a hátsó fogaikat lehet a legnehezebben elérni. A tejfogaik kihullanak ugyan, de a maradandóak nem biztos, hogy nem látják majd kárát. :roll:
Továbbá szükségük van fluorra is. Ami éppúgy lehet kevés, mint sok, vagy éppen elég a szervezet számára.
Rengeteg helyen olvasni, hogy már az sem tesz jót a fogaknak, ha a felnőtt és a kicsi ugyanazt az evőeszközöket használják ahelyett, hogy mindenkinek meglenne a sajátja. (A mosogatás eszközeit nem is említve) Állítólag nagyon sokszor már itt eldől, hogy mennyire lesz rosszak később a (tej)fogaik.
Elhiszem, hogy a gumisörtés fogkefe is tisztítja a fogakat, és a fluort máshogy is be lehet juttatni a szervezetbe (Zymafluor tablettát nagyon dícsérik) de, hogy ne kelljen rendesen fogat mosni kb. 2 éves korig... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
(Manónak még nincs kint az összes)

Kép
Kép
200907?

kispocok13! :)

Nekem mindkét nap jó. De szerintem most már maradjunk a csütörtöknél, mert arra már nagyjából mindenki rákészült. :roll:

moncsy.78! :)

Egyik gyerkőc ügyesebb, mint a másik, gratula! Jöhetnek még videók! :wink:

Ilyen szőnyegre már évek óta fáj a fogam. :roll: :oops: Alig várom már, hogy vehessünk nekik. De csak akkor fogunk, ha már végre egy szobában lesznek, és látszik majd, hogy hol és mekkora férne el. Attól fogva ki se jövök majd onnan. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.05.31 13:19-kor.

Kép
Kép
200907?

Én is jelen :)

Niki Alexének nagyon boldog születésnapot kívánok én is!!! :D
Anno nagyon aggódva olvastam mindig a soraikat és örvendeztem, mikor végül (még ha korán is) de egészségesen kibújt csodaszép Alex-baba :)

Én szívesen leszek terhes, szülök gyereket, szóval én vállalom ami vele jár :roll: Majd egyszer tán elmesélem az enyémszülést is :wink:

Nekem talira tökmindegy, ha választhatok inkább csüt, de csak a pénteki nagyobb forgalom miatt hazafelé. De pénteken is megyünk, ha az a döntés :)

Mozi :arrow: Bár én nem megyek mozizni, de az Arénában még sosem voltam :oops: Ezt muszáj volt közölnöm :oops:

KisPoci! (ez így most béna?? :roll:)
Ááá, ennyire nem futtatnálak meg, túlélem buggyos gatya nélkül is :roll: Sajna még a kezemben a vállfával sem tudom megítélni hogy hogy fog állni rajtam valami, szóval túl bonyolult lenne az egész, ha mégsem jó. Jópofa ez a papucsos gisele is.
Új vonalzódat már akartam dicsérni, nagyon cuki, ez a kép gyönyörűséges Nimródról :D

Boo!
Ja nem, mondtam én inkább trampliban nyomom Zé óta, de ez olyan kis formás darab, világvégéremenős :)

Bond!
Na akkor mire villogok itt az egy lépcsőfokkal :oops: Hugi nagyon ügyes :D

Tike!
Igen a kastélyt is láttam, bár azt csak kívülről :D Mi csak reneszánsz faluban és a várban voltunk, tök jó volt, nekem is tetszett, Zétény is elvolt mint a befőtt, a nagyobb gyerekek meg egész oda voltak, tök jó program :D
Ha van rá érdeklődés, majd mutatok képeket, ha letöltöttem, bár a Drágám fényképezett, szóval a képek milyensége kétséges :roll:

Kád miatt aggódok :arrow: ha a mászás aggaszt, vegyetek magatokon erőt, mert a Katy által leírt mutatvány a jövő, ha tetszik, ha nem fel fognak állni a kölkök, én már faarccal nézem, ahogy esik kel a kádban :? De már nagyon ügyes Zétény, megtanulta ott is hogy lehet huppanva esni, direkt elesik ha nyúlok érte, és röhög rajtam ezerrel :D

Videonézésre sajna most nem futotta, igyekszem pótolni :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ja és ma ünnepélyesen átléptünk a 10 kg felettiek súlycsoportjába, Enyémgyerek 10 kilogramm és 1 deka egészen pontosan :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Bond

Ja próbáltuk, ideig megy aztán oldalra-lefele fordul (én szívinfarktust kapok hogy kiesik) és határozottan mutogat hogy le akar menni. Ha kézbe veszem kicsavarja magát feszeng és ívben meghajlik és mutogat ő márpedig leakar menni...evan. :roll:

Fogmosás:
fogkrémet még mi nem próbáltuk, de sztem még várok vele hogy több fogunk legyen.. :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

Boldog Szülinapot ALex!!!Jó lenne látni téged hova változtál! :wink: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Niki!

Isten éltesse az 1 éves Alexet! Nagyon sok boldogságot Nektek!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Én úgy tudom,hogy addig nem kell fogkrémmel mosni a fogukat,amíg
nem tudnak öblögetni...

Kép
Kép
csibe83

sztem nálunk is jön vmelyik fogacska,de tuti,hogy nem elől,mert azt látnám...

Kép
Kép
csibe83

Bond,Lois: 2 éve voltunk a fennt említett helyen, sajna csak 1 napra. :roll: Ajándékba kaptunk egy napi belépőt a wellness részre, ezért a kastélyt mi is csak kívülről láttuk, de nagyon szívesen eltöltenék ott egy hetet. Keresek azért képeket...

Hédi kezd átállni a napi 1 alvásra,ezért jelenleg a délelőtt nem akar aludni és nyűgös,délben ebéd helyett alszik,délután meg kevés neki ennyi pihenés ezért nyűgös állapotok vannak...de aludni aaaaaaazt nem.Most épp egy újságot szed darabokra itt mellettem,majd leragad a szeme :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

csibe83! :)

Hurrá a gyerekülésnek! :) Kiara barátkozás tudományát meg kéretik gyakorlatban is szemléltetni valamelyik babatalin! :wink: :lol:
Állás: :P :P :P :P :P :P
(Reggel megyek be Hugihoz, és elkezdtem a kezemet dörzsölni. Ő is. Nevetek rajta ezerrel, aztán belém nyillal az isteni felismerés: bakker, ott áll az ágyközepén és nem kapaszkodik. :shock: :shock: :shock: :shock: :) :) )

Az öblögetés nem olyan fontos még nekik, szerintem. :roll:

f.nikici! :)

"Bond: az kizárva, fülész látta 3x is, azt mondta füle rendben, fogától max. fájhat...
A köszöntések nagyon szépek, már csak egy kép kellene mellé, akkor és most "

Remélem, tényleg a foga a ludas! :roll:
A képekhez meg kitartást, jó ötlet! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

sillia! :)

"Teljesen zárt, újonnan beépített hő és hangszigetelt ablakok mellett mozgatja a huzat a függönyt."
Biztos, hogy a szél mozgatja? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

marietta1982! :)

Köszi az infókat hendegabiékról! :) Hajrá, a mielőbbi rendeződésnek! :wink:

loislane! :)

Ha gondolod, akkor akár már most is mesélhetsz kisZé születéséről. :wink:

"Mozi Bár én nem megyek mozizni, de az Arénában még sosem voltam Ezt muszáj volt közölnöm "
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Egy lépcsőfok, vagy tíz, tök mindegy. Ha a technika már megvan, akkor már minden megvan. :wink:

Hol van ez a reneszánsz csodavidék? Dobjál képeket nyugodtan, legfeljebb majd elküldjük Apát egy fotós tanfolyamra. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Nem tudom, hogy ki fürdet még kiskádban, de már nyugodtan átköltözhettek a nagyba. :wink: Csúszásgátlót is tehettek bele. :idea: Így nehezebben fog elesni benne a Gyermek, bár ő mindent el fog követni annak érdekében, ti pedig ugyanúgy parázni fogtok. :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :? :? :?

10 kiló? Az is valami!? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Mi most váltunk eggyel feljebb a pelusból. 4-esre. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: Nekünk a 7 kiló van kitűzve véncsoroszlyadoktornéni által, mint elérendő súly 1 éves korára. :roll: :roll: :roll: De szerintem nem fogjuk elérni, mert mostanában ugyancsak befékezett az evéssel. Kb. a felét eszi meg a korábbiaknak egy lendületből. :? :?

Szonibabáéknak nincs valami jó tippjük? :roll:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.05.31 15:19-kor.

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Niki!Isten eltesse pici fiadat,lam ez a nap is eljott!Szivbol kivanok Nektek sok boldogsagot!!!!

Conversano,Moncsy!!!
Nagyon-nagyon ugyesek a fiucskak!!!Marci kicsit meg "reszeges" :lol: jot nevettem rajta(es meg fogok is Hangin is mindjart)Benedek mar kesz profi!!!!!

Marietta:Szivesen :wink: !!!

Kép
Kép
ancsurti

Bond!
igyekszem most már végre úgy alakítani,hogy valamelyik babatalin ott lehessünk.
talán a mostani kopaszi-gátasra csütörtökön tudnánk menni,de már nem
merem írni sem,mert ha mégsem jönne össze,akkor már leég a bőr a
képemről,hogy mindig megígérem és sosem jön össze.
bár fogalmam sincs hogy kell odamenni.főleg gyalog nem.

Kép
Kép
csibe83

bond

Szonibabáék..khm..nem beszéltünk erről s mostanában nem is nagyon talizunk . finoman fogalmazva vannak dolgok amikben nem értünk egyet :roll:
Hugi :shock: ügyes a csaj! :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

Na, akkor már ketten vagyunk! :wink: :lol:

oops...

Kép
Kép
200907?

Kép
Kép
200907?

Bond!
ennyit eddig is tudtam,de még arra nem jöttem rá,hogy hogyan kéne
eljutni oda.

Kép
Kép
csibe83

ahogy nézem az útvonalterven,hogy talán az 1es viilamos odavisz.
vagy legalábbis egy darabig.

Kép
Kép
csibe83

félig meddig jól sejtettem.
1 óra alatt érnénk oda.

http://utvonal.bkv.hu/

Kép
Kép
csibe83

de ha mennénk is,akkor inkább délelőtt fogunk.
pénteken nagy bevásárlás,mert ismét lemegyünk a telekre és amikor
hazajön apa akkor már csak indulunk.

azt nem is meséltem,hogy a múltkori telkezésnél borult egyet
szegény Kiki a betonon.azt hittem azonnal kórház,de csak horzsolása lett
és már le is estek a sebek szegénykének a homlokáról és az orráról.

Kép
Kép
csibe83

így nézett ki szegényke
Kép

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!!

Bond! Mi még nem mosunk fogat Lilinek,csak ujjal egyelőre :oops: De pont tegnap gondolkoztam el rajta,hogy már kellene venni neki fogkefét :lol:
Lili már a nagy kádban fürdik elég régóta,de szívbajt kapok,hogy állandóan feláll. Van csúzsásgátlónk,de a keze attól még lecsúszik. Úgy félek,hogy elcsúszik egyszer,próbálok mindig a sarkában lenni,de nem könnyű,mert nem kicsi a kádunk :lol:

Halász Judit: Mi is néztük,Lili is sikongatott,mert sok számot ismer a Cd-ről,de nálam sokszor eltört a mécses

Conversano:Marci nagyon ügyes,és még csak 10 hónapos!!

Niki! Isten éltesse Alexet 1 éves szülinapja alkalmából. Örülnénk,ha írnál magatokról :wink:

Boo! Enyémgyerek nem hogy ül éjjel az ágyában,de fel is áll :shock: Minimum kétszer kelt,muszáj odamennem,mert ő is sír.

Katy! De irigy vagyok az átaludt éjszakáért. Lili még mindig nem alussza át sajnos :wink:

Lois! Gratula a 10 kilóhoz!! Lili most éppen stagnál,7500-nál megállt,kaptunk Sinlacot,de néha elfelejtem beletenni a kajájába :oops: Amúgy aki adta,az hogy adta? Találomra belekevert azt csókolom?

Csibe! Szegény Kiara :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Jaj, szegény! :( Szerencsére sokkal strapabíróbbak, mint azt hinnénk! :wink: :lol: :lol: :lol:

Az 1-es villamossal kurv@ nagyot kerülsz. :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

nyuszi81! :)

Én rendszeresen adok neki Sinlacot. Van, hogy hozzá csapom valami gyümolcshöz van, hogy csak magában. Csináltam már olya hígra is, hogy itta, de van, hogy a kanál is megáll benne. Ahogy tetszik. :wink: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond!
lehet,hogy kerülök,de így a legegyszerűbb.nem kell annyiszor átszállni.
szerinted hogy kéne mennünk??

Kép
Kép
csibe83

nyuszi!
amikor Kiara is elkezdett felállni,akkor engem is mindig állva várt éjszaka is.
de már leszokott erről és csak max felül.
de engem is sokat kelt éjszaka,pedig már tökre örültem,mert csak 1szer keltett.
most legalább 3szor.

Kép
Kép
csibe83

Bond! Csak magában??? Nem hiszem,hogy Lili azt megenné :oops: Amúgy neki is mostanában elromlott az evőkéje,délelőtt alig bírok beletömni egy kis gyümit,pedig reggel csak szopi van - ki tudja,hogy milyen tápértéke van még - és 1/2 10 - 10körül adom neki és nem nagyon akaródzik neki. Lehet,hogy a Sinlactól előbb eltelítődik?!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Kiara sem túl nagy étkü mostanság.
lehet,hogy az időjárástól...

Kép
Kép
csibe83

tök jó buborékfújó pisztolyt vettünk a városligetbe.
nagyon jó találmány.
Kiara is nagyon élvezi.

Kép
Kép
csibe83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: