A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2011. januári babavárók

Batsy
Sajnálom, hogy babavárás közben ilyen megrázkódtatások érnek. Azért talán az a legrosszabb, hogy te tervezted és most meg kell tőle válnod :cry: Gondolom az anyósékkal együtt élés külön nehézségeket okoznak. Akkor a Gyálon lévő ház nektek ideálisnak tűnik :)
Szép napot neked is

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1

Monka , nem nagyon ismerem a folyásokat, nekem ezelőtt nem nagyon volt, de most néha pisilés után ilyen zelé szerű átlátszó vagy régebben karamella színű váladékot látok a papíron, mondtam a dokinak és azt mondta: legalább a 10.hét végéig húzuk ki, ha nem olyan vészes, majd utána ha nem múlik ad rá valamit.
Most csütörtökön megyek hozzá, meglátom mit mond.
Neked is ilyen zselés, de a bugyimon nekem nem látszik szinte soha, csak a pisilés után

Kép
nlzs

Én egy kicsit aggodom , már 2 kg.-mal több vagyok, pedig nem eszem többet mint eddig, most is nagyon figyelek.
Ti hogy álltok a súllyal?

Kép
nlzs

nlzs nekem a bendőm nő, mert egyfolytában rágcsálok valamit, nehogy kiürüljön a gyomrom. nem mértem magam, de biztosan híztam valamennyit.

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

Batsy szorítok nagyon hogy most minden rendben legyen. Rossz lehet hogy nem tudjátok befejezni a házat, főleg hogy olyan akkor amilyennek megálmodtad. Nincs rá semmi lehetőség? Amit írsz hogy anyudéknál ott a nagy tetőtér, mondjuk az nem hangzik rosszul és később ha tudjátok befejeztikek a házat?

Dalmicsek köszi, hát mi is el voltunk ájulva amikor megláttuk, hogy vigyorog a pocakban. Nem semmi mennyi vért levettek. Én sose tudom mennyit vesznek le, mert nem nézek oda, különben rosszul is lennék. Most is amikor voltam vérvételen, hamarabb néztem oda, azt hittem már kész van a nő, erre pont akkor húzta ki azt a hosszú tűt a bőröm alól, hát kész voltam egyből.Drukkolok hogy ne legyen több róka!

Monka nem tudom hol kéne szurkálnia, nekem szurkált több helyen is szintén, petefészeknél is. Nem hiszem hogy gond lenne, de Avrenim biztos tudja a választ. Különben biztos jól érezte magát a kiscsaj odabent, mert egy héttel tovább is maradt bent, nem akaródzott neki kijönni. :lol:

T.timi folsavat azt mindenképpen szedj, ha vitamint nem is, mert több fejlődési rendellenességet kivéd, az nagyon fontos az első 12 hétben!

Nlzs már én is híztam, mert az egész napos hányingerre az az egyetlen segítség, ha rágcsálok, mert addig, meg utána kicsit jobb. De én az előző terhességnél is 20 kilóval többel mentem szülni, mint a kezdő súlyom volt, most se lesz máshogy szerintem, majd leadom megint. :oops:

KépKép

KépKép
nyufó8

nlzs: Köszi a választ, remélem nem lesz semmi gond se nálad, se nálam. Én a baba előtt voltam egy urológusnál. Ő volt a legjobb doki, akivel eddig találkoztam :wink: és azt mondta, ha jön a baba, ha nem, nyugodtan menjek amikor csak akarok.

Nyufó8: hát nekem is kicsit össze vissza szúrkál, csak remélem nem méhenkívüli, mert valami ilyesmit olvastam :cry: Na nem idegesítem magam, majd a doki megmondja. Avrenimnek is volt ilyen? Vagy ő honnan tudja? Amikor én születtem 2 hét késéssel, akkor is úgy inditották meg már sokadszor, egyszerűen ott jobb volt :D pedig nyári vagyok, kint már meleg volt

Kép
monka1

Üdv mindenkinek!
Örülök az újaknak! :wink:
Ma volt egy szabadnapom, elslattyogtam a védőnőhöz, de nem tudott velem foglalkozni, így 2 hét múlva hétfőn megyek. Nem is bánom, mert rengeteget ettem az elmúlt napokban :( , és féltem a méréstől. Sajnos erős testsúlyparám van, pedig tudom, hogy átlagos vagyok (173 cm, kb. 67 kiló, annyira nem vészes). Remélem, jól viselem majd a terhességet, és tudok mozogni/egészségesen kajálni.
Na persze, ne gondoljátok, hogy liba vagyok, a bébike a legfontosabb persze!!!

Pattanások: mára legislegelejétől UNDORÍTÓ nagy puklik vannak az arcomon, tudjátok, az a kinyomhatatlan, fájós! Pedig nem vagyok ragyás típus, néha volt egy-egy. :lol:

Hányinger továbbra is megvan - barátom a Korpovit keksz! :lol:
A hűtőt nem merem kinyitni, undorodom a szagától, és a kedélyem enyhén szólva is hullámzó. Ma reggel percekig zokogtam a semmi miatt.

Hát, senki se mondta, hogy könnyű lesz!!! :)

Kép
salsifraga

monka nekem a bal petefészkembe szokott nyilallni, de mindig csak azon az egy oldalon. A doki mondta, hogy ne aggódjak, csak a szalagok nyúlnak.

timi a folsavat én is javaslom, nagyon fontos! Ezenkívül én pár napja jódot szedek, ezt az orvosom ajánlotta. 100 mikrogrammos Jodid tabletta.

Kép
salsifraga

Salsifraga: szerintem teljesen oké a súlyod a méretedhez képest, nem kell miatta aggódnod :wink: ha meg eddig is mozogtál, akkor később se lesz vészes.
Pattanások: ennek annyira megörültem, mikor írtad :lol: annyira jellemző rám is, pont ilyenek vannak nekem is. Én soha nem voltam ilyen pattanásos típus, bababőrt örököltem. De most, hát ki se lehet ezeket nyomni, mert csak ilyen gyulladt gombócok, nem is pattanások és nincs az az iszonyat drága kence se, ami leviszi :cry: , persze a korrektor oké, de hát attól még púpos :shock:
Jó neked, te legalább eszel: én egész nap farkas éhes vagyok, de mikor elém kerül a kaja, azonnal hányingerem lesz, bármi is az. Remélem, a baba érdekében, hogy ez nem marad így.
Csodás dolog a babavárás, csak ezek a nehézségei ne lennének (pati, hányinger, stb.....) :wink:

Kép
monka1

Salsifraga: most nagyon megnyugtattál, köszönöm, remélem tényleg a szalagok :wink: Olyan jó, hogy vagytok és mindig megnyugtattok.

Hát én gravidát szedek, de az elején én is benéztem, mert kaja előtt vettem be (hát nem mondom, szinte azonnal jött is ki), Azóta trükkös vagyok , kaja közben veszem be :lol:

Kép
monka1

vonalzó próba

Kép
batsy

batsy király a vonalzód!!! :lol: :wink:

Kép
salsifraga

batsy

kész lett a tiéd is,remélem tetszik :)

ma szenvedek,egész nap leszakad a derekam,cicfájásrol ne is beszéljünk...

KépKép
bettike83

ja én ladeevitet szedek már az elejétől kezdve.azt mondják h nagyon szükséges a folsav miatt.de ez a gyogyszer jó,nincs tőle hányingerem,szorulás,nem hányom ki,szoval jó.

KépKép
bettike83

Monka és Saslifraga, csatlakozom a hupnis képüekhez, főleg a szám alatt mindkét oldalon és szőrösödöm is megint nagyon.
Utálom a külsőm, MINDENT A POCAKLAKÓÉRT!!!
Alul a hasamon már van egy kis dudor amit nem tudok behúzni és már kicsit feszülnek a csőnacik, bár egy ismerősöm szerint a harmadik gyereknél a 10. héten ez már normális, egyébként énnekem is sikerül most már 7-8 éve tartanom a súlyom, de nagy odafigyeléssel (szénhidrát napi 140-160 gr. max. + no cukor)
Én is a 176 cm.-rel 65-66 kilóról indítottam most 67-68 kg vagyok.
Bár eddig heti 3-szo edzettem és heti 2-szer 1,5 órát táncoltunk, most meg a doki a polip miatt a 12. hétig letiltott minden mozgásról, így most csak heti egyszer táncolunk és lehet, hogy pont ezért a hirtelen mozgáshiány miatt ugrott a súlyom.

Kép
nlzs

Hát nekem a homlokomat támadja a pukli :cry: olyan szomorú. Ráadásul tapasztalatlan vagyok az eltüntetésben, mert nem szoktak ilyenek lenni rajtam :cry:
Hát nálam nem tudom mi lesz, én lovagolok és járok vízi tornára. Gondolom a torna maradhat majd, de a lovaglás nem.

Kép
monka1

Monka Avrenim egészségügyis, ráadásul kismamákkal foglalkozik, egészségügyi kérdésekben ő az ász, azért írtam hogy ő biztos tudja :D .

Salsifraga nekem teljesen normálisnak tűnik a súlyod, nincs okod parázni :)

Batsy (Bettike) jó lett a vonalzó :D

KépKép

KépKép
nyufó8

Nyufó8: Köszi, már értem :wink: De most ahogy visszanéztem, már nem láttam egy ideje :( Jó neki, hogy legalább mindig tudja, mi miért történik vele, legalább nem parázik hülyeségeken :) Nemsokára már 4 hetes leszek, úgy örülök :D Tényleg, te itthon akarsz szülni, vagy kint?

Kép
monka1

sziasztok!

én épp tegnap rökönyödtem meg azon hogy lassan kifordul a köldököm:S:S nekem a hasszurka mellett derékfájásom is van az is tünete a terhességnek úgy tudom...ma megint szédelegtem az idő miatt , de azért nem vészes:) én is szinte mindig ennék de semmi nincs amihez kedvem volna:S

tegnap elvittük Balót a vasúttörténeti parkba, imádja a mozdonyokat:))) hát el volt alélva, teljes extázisba rohangál egyik mozdonytól a másikig, nagyon édes volt:))) még a kerti kisvasúton is ült, teli szájjal vigyorgott. még jó hogy kisütött a nap a végére, mert mikor odaértünk még szakadt...

monka
gratula a második csíkos teszthez akkor már tuti hogy babácska van ott (majdnem azt írtam babácskák:)))))

KépKép

KépKép
msi22

msi22: Köszönöm, nagyon aranyos vagy :wink: Hát remélem babácska csak, nem babácskák. Ne érts félre, biztosan csodás dolog lehet, csak én mint kezdő anyuka szerintem beparáznék :) Na de persze jöjjön, aminek jönnie kell :wink: Bár a maickát a vonalzómon már úgy tologatnám előre.
Hát igen, ez az evés nem könnyű dolog, én is kívánós vagyok, de mégis hányingerem van, ha a közelébe kerülök a kajának.
Olyan aranyosak a picik, mikor rácsodálkoznak a dolgokra és olyan élvezettel néznek meg mindent. Hát a mozdony is egy ilyen örök dolog. Bár gondolom a fiúknál jobban. Akkor most pár napig még hatás alatt lesz gondolom :wink:

Kép
monka1

Msi nekem is elindult ki a köldököm, pedig nem ikreket várok. Vagyis még nem tudom, jövő csütörtökön derül ki, de valahogy egyre gondolok ha a babóra gondolok, de még érhet meglepetés :lol: A lányomnál ez valahol szerintem a 26-30 hét között következett be, most meg már félig kint van :shock:

Monka Avrenim szokott lenni, egy-két naponta azért bejelentkezik, kérdezz nyugodtan bármit tőle, mindig válaszol mindenkinek. Én itt fogok szülni, a lányom is itt szültem. Azért se akarok hazamenni szülni mert ugye repülni nem lehet már a vége fele, újszülöttel se tudsz hamar útra kellni, nem akarok távol lenni apától, neki meg dolgozni kell.

KépKép

KépKép
nyufó8

Hú, képzeljétek: tegnap előtt este a húgom írtam (Spanyolban él), hogy azt álmodta csütörtökön, hogy épp szülök és ő velem van :lol: pont aznap csináltam az első tesztet :wink: nagyon meglepődtem (persze ő még nem tudja ám), de hát a testvéri megérzés...imádom a húgom :D

Kép
monka1

Nyufó8: megértelek :wink: Azért ott a szülészeten normálisak? Rendesen elláttak titeket? Avrenimet majd akkor figyelem, hátha előkerül :) azért köszönöm

Kép
monka1

Köszi a megnyugtató szavakat a súlyommal kapcsolatban! 8)
Épp most jöttem meg a könyvtárból, kifosztottam a kismamakönyv-állományukat, és 6 babamagazint is hoztam! :D Szóval van olvasnivalóm bőven. Nem vittem szatyrot, kicsit paráztam, hogy valaki ismerőssel összefutok, és lebukom a bébivel. Ugyanis még nem mondtuk senkinek, meg akarjuk várni a 3. hónap végét, és szeretném, ha először a család tudná meg. :wink:
Elég nehéz titkolni, főleg, mióta ilyen ramatyul vagyok. Mindenki gyanakszik, és rossz is füllenteni a barátoknak, családnak.

A gonosz puklik nálam nem válogatnak, az arcom bármely részén felbukkannak! Már csak az orrom hegyére hiányzik egy! :lol: :lol:

Kép
salsifraga

monka ez megható ám nagyon!! :D

Kép
salsifraga

Salsifraga: én is bevásárolnék, de szerintem csak otthon porosodna, mert úgyse olvasok ennyit :wink: De neked kitartást az olvasáshoz :wink: Hát igen, nehéz eltitkolni az ilyesmit, főleg ha jól ismernek (éppen ezért szinte lehetetlen is, de megértik a titkolózást). Igen, meghatódtam én is, mikor írta a húgom, kicsit le is döbbentem :lol:

Kép
monka1

Monka aranyos nagyon a sztori a húgoddal! Mikor mondod meg a családnak? Itt nagyon gáz a kismama ellátás, már panaszkodtam itt a fórumban sokat. Röviden, összesen két UH van, a 10-14. hétben és a 20. hétben. Orvossal nem találkozol, csak ha baj van, itt szülésznők vannak csak. Havonta elzarándokolsz a szülésznőhöz, megnézik a vérnyomásod, pisit kell vinni, meg meghallgatják a szívét a babának és kész kb. Én majd egy héttel túlhordtam a lányom, rám se néztek az utolsó több mint 3 hétben, otthon ugye pedig akkor már kétnaponta megnéznek, mert veszélyes. A szülés is elég katasztrófálisan sikerült. Szóval régen mindig szidtam a magyar egészségügyet, most már megbecsülöm. Na mindegy ez van, még mindig jobb, mint hónapokig távol lenni apától, azt nem vállalom be.

Salsifraga még a közeli családnak se mondtátok még meg? Húú én biztos nem bírnám ki, mi most is egyből megmondtuk, de tényleg csak a szülőknek, meg a legjobb barátnőmnek, a többiek nálunk is majd csak a 12. hét után tudják meg.

KépKép

KépKép
nyufó8

msi

hú akkor már kezd látszódni a pocid? :) végülis nálad 2 bébi nővekszik :)

édes lehetett a fiad a vonatokkal,biztos nagyon tetzettek neki.én is megnézném :D a derék fájás nálam is van,most 2 napja.meg a cicifájás,főleg éjjel veszem észre h fáj,meg eddig nem kellett sűrűn járnom pisilni,na most bepotolja a lemaradást :D

hány kalóriát kelle enni egy kismamának?

KépKép
bettike83

Bettike én olyasmit olvastam hogy az első három hónapban amit eddig bevittél és utána is elég napi 200 kcal-al több, nem igaz a kettő helyett kell enni dolog. De én nem szoktam tudni tartani ilyenkor, több le szokott csúszni :oops:

KépKép

KépKép
nyufó8

monka ezek szerint a gravida nem csak nálam jön vissza éhgyomorra.

salsifraga mi is titkoljuk mindenki elől, még a család sem tudja meg az első trimeszter végéig. csak a legjobb barátnőm tudja, szegény nyavalyog is, hogy ez így nem ér, hogy nem mondhatja el senkinek :) nehéz titkolni mert ma is nagyon szarul vagyok. azért jó tudni, hogy ezzel nem vagyok egyedül :)

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

nyufó

én diétáztam előtte,hormon problémák miatt kellett volna fogynom,de olyan gyorsan hatott a gyogyszer h nem tudtam fogyni.mert pocakos lettem :) igy már +15kilóval indultam,70kg felett vagyok a 165cmhez.kicsit nehéz mert vékony voltam sokáig és valami hormon felborult és meg lett a baj :cry: és ha nem is szedek úl sokat magamra akkor is legalább 80kg leszek a végére ami picit kiborit...de az a lényeg h a picivel minden rendben legyen,mert olyan sokat vártunk rá és nem lényeg h hizok.szülés után ugyis lemegy meg szopinál is lehet szépen fogyni.meg nagyjából diétáznom is kell mert candidám volt és ha édeset,tejterméket eszem akkor elöjön és az nem jó a babának sem.probálok sok gyümölcsöt enni,meg főzelékeket és kevesebb szénhidrátot.néha megeszem én a jégkrémet is de ritkán.

KépKép
bettike83

Komoly, hogy már fordul a köldökötök, nem korai ez még?
De komolyan kinek látszik már a pocakján?
Én is úgy tudom kb 200kcallal kell többet enni de csk a második trimesztertől, bár egy két oldal azt írja a 11-12. héten kell vigyázni mert ekkor lehet még sokat gyarapodni.

Kép
nlzs

Bettike milyen hormonproblémád van, csak nem neked is PCO, avval gyorsan sokat lehet hízni, nekem az pont a szoptatásnál borított a hormonháztartáson és híztam el 3 hónap alatt 38 kg, aztán utánna még 30-at lassan míg 128 kg lettem. Nehéz és szigorú diétával és sok tornával de sikerült a műtétem után 65 kg lefogynom, ebbe reménykedem remélem megint sikerül majd, de nagyon parázom. Egyébként nekem is a jégkrém és a fagyi a gyengém.
Te hány grammos szénhidrátdiétán vagy?

Kép
nlzs

Dalmicsek:hát igen, nekem is kifordul éhgyomorra, de azóta csak kaja közben veszem be, általában 2-3 naponta. Elég nagy az a rózsaszín bogyó, meg sok anyag van benne, szerintem ezért :lol: bár én más multivitaminnal is így jártam :cry:

Nyufó8: Köszönöm, hát komolyan elképedtem, mikor írta. Ráadásul, ahogy előadta a szülésemet......hát hirtelen elállt a lélegzetem :lol: Még nem tudom mikor mondom el, de felhívtam a dokimat (aki régebben is volt) és azt mondta, hogy holnap menjek be délelőtt, mert megnézne. Imádom ezt a dokit :D Nem irigyellek, rossz lehet szülni így, de legalább már nem először lesz így. Amúgy vicces, de spanyolban is borzasztó az egészségügy, úgyhogy eddig a magyar a favorit :wink:

Most elköszönök, de holnap jelentkezem délután, ha már voltam dokinál :wink: További szép napot mindenkinek :D

Kép
monka1

nyufó

a dokim azt mondta h 99% az esély a pcora,most mentem volna további kivizsgálásokra.3 honappal ezelőtt kezdtem el mert ugye akkor már 2 éve probálkoztunk sikertelenül.gondoltam csak elmegyek és megnézetem magam.kiderült h magas a prolaktinom ami alapban gátolja a teherbeesést és kaptam rá bromot,amit 2 honapig szedtem és szépen levitte 586 ról 206,és következő ciklusban már pozitivat teszteltem.mg abban a ciklusban jártam dokihoz és mondtam neki h akkor még jobban nézzünk utánna a dolgoknak.néztem a pajzsmirigyet,meg az inzulint,de ezekkel nem volt gond,de a pcot mondta h valószinű van,de már nem derült ki a pici miatt.amit végülis nem is bánok,mert végre itt van :) még nem is voltam endos dokinál sem aki diétára állitott volna.ugyhogy most csak magamtól probálok picit oda figyelni már amennyire lehet.

KépKép
bettike83

Batsy: Üdv itt! Sajnálom a tavaly történteket! Most megy a drukk! Tök jó, hogy a fiaid így állnak az új jövevényhez!!!

Zöldtea: Hogy vagy? Aggódva olvastam a szombati rosszullétedet!

Spumilla: Remélem, csütire felszívódik a haematomád! Kivi vagyok én is a babódra!

Mi voltunk gyereknapon az állatparkban, és képzeljétek: alig volt hányingerem! Úgy látszik, hogy a sok gyaloglás, kinti levegő jót tesz. Csak iszonyúan kifáradtam. Éjjel meg elaludtam a hátamat, most úgy fáj, még levegőt is alig bírok venni, ill. csak kicsiket egyszerre. 2 MagneB6-ot már bekaptam, de semmi változás.
Nekem a műtét miatt mondta azt a védőnő, hogy veszélyeztetett terhes vagyok, úgyhogy nem is biztos, hogy nem lesz-e császár, majd kiderül, hogy viselkedik a méhem. (Myomaműtétem volt.) De a doki azt mondta, hogy nem gáz, úgyhogy nagyon bízom benne, hogy helyrejöttem, mert természetesen akarok szülni! Pláne, mióta tudom, milyen egy műtét, pedig nekem nem is volt olyan nagy, mert laparoszkópiával csinálták. Elég volt azt túlélni!

Avrenim: Én is hordozókendő párti vagyok, főleg, hogy a babakocsiban eleinte folyton ordított Bogi, aztán mikor már járt, ill. járni tanult, mindig kikérezkedett, és sosem arra ment, amerre én szerettem volna, így kész harc dúlt az utcán. Hordozókendőben meg csak magamra kötöttem és nagyon élvezte (eleinte nem, de hamar megszokta, hamarabb, mint a babakocsit).

Nekünk fix és nagykerekes babakocsink van, bevált, bár ahogy írtam, nem tudtuk olyan sokat használni, de rövidtávra jó volt. Mi is vidéken lakunk, nincs kis hely, könnyen lehetett vele forgolódni.

Tompipit iszonyúan sajnálom! Jobbulást neki!

Nlzs: Tök jól viseled a betegségedet! Bizti még jót is tett, hogy sportoltál, erősebb lett a szíved! Én nem híztam még, de a pocakom fel van puffadva rendesen. 2-3 óránként eszem, de nem sokat. Lehet, hogy neked csak víz ez, nem?

Monka: Gratulálok az erősebb csíkhoz!!! A görcsöt sajnálom, nekem is előfordult az elején (mikor meg kellett volna jönnie). Nagyon közel állhattok egymáshoz a húgoddal, hogy így megérez dolgokat.

Dalmicsek: Sajnálom, hogy ilyen volt a vérvétel, kitartás! Nekem többször is visszajött métg a lányommal a Gravida, eleve alig bírtam lenyelni, hiába reggeli közben vettem be. Most Elevitet szedek, ez még nem köszönt vissza. Annyi, hogy nem reggel, hanem most már napközben veszem be, akkor nincs gáz. Sajnos lesz még ilyen vérvétel, hátha akkor már erősebb leszel, fel a fejjel!

Pattanások: Nekem is kijött most pár, nekem is az a fájós-dudoros, undorító, brrr. Eddig max néha menses előtt jött ki, most meg! 9 hónapra annyi a szép bőrnek?

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Eltűntem, de megint itt vagyok, végig olvastalak titeket...

nlzs: már vettem ma elevitet, holnap reggel kezdem:)

bastly: jóó a vonalzót, ügyi vagy:)

Nézzétek meg ezt a babakocsit, mi a véleményetek róla, szerintetek ez mennyit ér -táskával, mózeskosárral, esővédővel, lábzsákkal?? Kép

KépKép

KépKép
t.timi

timi

az ilyen kocsikat olyan 25-30ért szokták adni,de annyiért meg már majdnem ujat is kapsz.azokból amiket mutatogattam.

de amúgy nem rosz és ha nem adják drágán akkor megéri mert nagyo jó állapotban.

KépKép
bettike83

vestal ma mentél dokihoz, igaz? nagyon drukkoltam, remélem, minden rendben!

Kép
salsifraga

Bettike: Mindennel együtt amiket leírtam 12ezer forint

KépKép

KépKép
t.timi

timi: 12 ezer igen jól hangzik! Meg tudod nézni személyesen is?

Kép
salsifraga

salsifraga: Nem tudjuk mert ő 286km-re lakik tőlünk, viszont ha nem tetszik akkor vissza tudjuk küldeni

KépKép

KépKép
t.timi

Bolygó a férjem szerint cicinként 1-1 kg., hát tényleg kiesnek a tartóból.
Én is gravidát szedek, nekem semmi gond bevenni, csak kaja után kell mert hányingert okoz.
Kedvet csináltatok a babakocsinézegetéshez.
Esteledik nekem megint most jön az émelygés, nem tudom miért hívják reggelinek.

Kép
nlzs

timi

az nagyon jó árban van :shock: :) nem is gondoltam volna

KépKép
bettike83

Bolgyó: megvagyok, most ébredtem. Túl egy sikeres záróvizsgán, már csak kettő van vissza! :)

A rosszullét nagyjából távozott, hála a szénsavas gyömbért éppen nem tartalmazó, de gyömbérízű Kinleynek. Plusz magnéziumnak. (Meg talán annak, hogy most két napig hanyagoltam az Elevitet, mert a fenének sem kell, inkább szedek folsavat pluszban...)

Viszont a pattanások: örömmel vettem tudomásul, hogy abszolút nem rosszabb a helyzet, mint volt. Pedig ettől tartottam. Csak gondolom majd itt is bejön, hogy ami késik, nem múlik. :roll:

A súlyom meg minusz 1,5 kiló. Jah, mert a szombati rosszulléttől úgy megijedtem, hogy azóta alig merek enni. Éhes vagyok, de nem kívánok szinte semmit, ha eszek, utána meg nem érzem jól magam. Fura. Mindenesetre éhen halni nem fogok. :lol:

Ez a vérvétel finoman szólva ijesztő. Alapvetően NEM KEDVELEM az orvosokat. Finomabban: rettegek tőlük. Vicces lesz ez így. :oops:

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zöldtea
Tolna megye

Bettike ne aggódj most a súlyod miatt, majd szülés után leadod.

Monka én a webkamerás megoldást tudom neked ajánlani elmondásra, mert a telefonnal az a rossz hogy nem látjátok egymás arcát, az úgy nem az igazi ilyen hírnél!

Bettike nem semmi, hogy ezért nem sikerült két évig a babó :( De jó hogy végre rájöttek és már itt is van a pocaklakód. Elhiszem hogy nagy az öröm, két évet várni rá, hosszú idő.

Bolygó drukkolok hogy természetes szülés legyen! Én se vágyom rá hogy felvágjanak, pedig nekem elég szarul sikerült az első természetes szülésem, de inkább mégegyszer az.

T.timi nem érdemes még egy kicsit várni a babakocsi vásárlással? Gondolok itt arra, hogy biztos később is találsz jó árut, de még csak most kezdted el nézegetni a babakocsikat, lehet hogy még változik a véleményed, milyet is szeretnél. Nekem pl. változott sokat ahhoz képest amiket elkezdtem nézni, meg aminél kikötöttem. Lehet hogy neked nem fog, csak magamból indulok ki. De ha tuti vagy magadban, meg hogy nem fogod két hónap múlva megbánni, mert látsz olyat ami sokkal jobban terszik, akkor hajrá :D

Nlzs nekem egész nap van az émelygés, de késő délután-este a legkritikusabb, akkor nagyon rossz. Csak abban tudok bízni hogy elmúlik a 12. hétre, ezt kívánom neked is.

KépKép

KépKép
nyufó8

Zöldtea gratulálok a sikeres vizsgához és örülök hogy jobban vagy! A vérvétel ha ügyes keze van annak aki leveszi nem gáz. Én se bírtam a tűt, de megedződtem az első terhesség alatt. Nem nézek oda az elejétől, még azt se nézem végig hogy előszedi a cuccot, kinyitja stb. Fontos hogy ellazítsd a karod, mert ha feszíted, akkor bizony fáj. Ha el tudsz lazulni, akkor csak egy kis szúrást érzel az elején, közben egy kis nyomást, és kb. ennyi. Csak nem jó odanézni, mert akkor sokkal nehezebb elviselni. Amikor kész, levette rólad a szorítást, érzed hogy kihúzta a tűt csak akkor nézz vissza. Próbáld ki, hátha bejön neked is.

KépKép

KépKép
nyufó8

zöldtea ne izgul a vérvételtől! én régebben betegesen rettegtem a tűtől, legyen az vérvétel vagy oltás. Mindig el is ájultam. Aztán egyszer mentem vért adni, egyedül ráadásul, és eldöntöttem, hogy nem leszek rosszul, és úgy is sétáltam be, hogy közöltem magabiztosan, hogy én nem fogok elájulni. Nem lett semmi bajom! :D Én mindig beszélgetek közben azzal, aki veszi le.
Ügyes leszel! :)

Kép
salsifraga

zöldtea

ügyi voltál és bizti h a többi is sikerülni fog :)
én is most pont igy érzem magam,szinte semmit nem kivánok,nem esik jól,állandóan fel vagyok puffadva :? de lesz ez még rosszabb is azt hiszem :D

ma nem görcsöltem,csak délelőtt fájt a derekam.

nyufó

na igen,ez az egy hormon megcsinálta a bajt de nagy meglepetsre,csoda babaként hamar össze jött,sokáig el sem hittem,hogy tényleg velem történik :)

KépKép
bettike83

Bettike: Szerintem is nagyon jó :lol: :lol:

nyufó: hát igaz hogy várni kellene, nehogy valami baj legyen, és közbe meg már megvan a kocsi. Viszont ez annyira megtetszett mind a kettőnknek, és minden van hozzá, ennyi pénzért, hogy most már nem tudok ellen állni, de még semmi nem biztos majd ha ír a nő.

KépKép

KépKép
t.timi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: