Nyuszika!
Szerintem várd meg az eredményeket, aztán menj el Déviszhez, (addigra akár kérhetsz is időpontot, de ezt már írtam), ő elmond mindent, megkapod a beutalókat, s a ciklusod szerint megcsináltatod őket, majd visszamentek, szóbeli tájékoztatóztok, és a nyaralás után kezdhettek is, hidd el, ha elkezdődik a viszgálódás, papírok beszerzése, akkor sokkal gyorsabban el fog telni a nyár, pont jól fog jönni a nyaralás és utána kipihenten indulhattok a programmal.
De ne idegeskedj rajta előre, el kell kezdeni, és nagyon türelmesnek kell lenni, egyáltalán nem biztos, hogy az elkezdett programot be lehet fejezni, egyáltalán nem biztos, hogy rögtön tudtok kezdeni, mert minden rendben lesz.... stb.
Nehogy félreérts, nem riogatni akarlak, csak arra buzdítani, hogy készülj fel ezekre is, és légy nagyon kitartó, ahogy (sajnos) mi is mindannyian azok lettünk, mindannyian egy "dolgot" szeretnénk, és ezért tényleg mindenki mindenre képes, és mindenkinek igazából csak egy nagy ellensége van, az idő...
De hiszem, hogy mindenkinek sikerül előbb-utóbb, de ehhez kitartónak és türelmesnek kell lenni!!!
Csuti!
Aug 20-ig lesz szabin elméletileg, de mondom nekem azt mondta nem tudja még, hogy az idén hogy lesz, mert sok a munka!
Sajnos én nem tudom, hogy hogy leszek, mert már 6 hét telt el a műtét óta és még mindig nem jött meg, szóval húzódik nagyon, most 14-én megyek Apánkhoz, ha addig sem jön meg, akkor meghozza. Szóval nekem sajna valószínű ő fogja irányítani a ciklusaimat, amiből még kötelezően kettőt ki kell várnunk, mert annyit javasolnak a mútét után. Szóval én számolgatom, kb aug. vége, szept eleje.
Sajo!
Én ezerrel szurkolok nektek, hogy ti legyetek a következők, akik miatt vigyoroghatunk! De addig is szerezd vissza az elvesztett kilókat, erősödj meg és minden rendben lesz!
Zsani!
Holnapra+++++++++++, valóban sok-sok husika!!!!És majd írj, hogy mi volt!
Jó éjt mindenkinek!