A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:21-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:22-kor.

KépKép

KépKép
boo

Bond,

Hugi és a kefír :cry: :cry: :cry: :cry:

[quote]S írta:zegény Hugi! Mindig mire odaér hozzám, addigra épp elindulnék, vagy felegyenesednék, és le kell fejtenem csórikámat magamról.

nálunk is mindíg ez van, szegénykém olyan csalódottan néz, mikor otthagyom :oops: :oops: :oops:

[quote]k írta:ispocok13 írta:
Sz°ínfogó szerintem az egymás megfogása ellen véd csak.)

És milyen színű ruhák mosásakor szoktad használni? Mit mosol mivel? Rolling Eyes

nem használom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote]S írta:okszor volt viszont, hogy úgy ugrott be a válasz, hogy vizuálisan megjelent előttem, hogy a papíron hol helyezkedett el, volt-e valamilyen jellegzetessége, vagy hogyan volt tagolva. Frankón úgy láttam magam előtt, mintha kiterítve lett volna.

igenigenigen, én is! Ezért volt jó a puskagyártás, mert legtöbbször nem is kellett használni :wink: :wink: :wink:
Egy csomószor meg csak miden tételhez egy-egy hívószót írtam ki, amiről eszembe jutottak a dolgok, és vizsgán ezeket a szavakat láttam magam előtt :lol: :lol: :lol:

Fogmosás:
Jelenleg ujjra húzhatós szilikon biszb@sz Nenedent fogkrémmel, Nimród most nagyon rákattant: ma pl meglátta az apjánál, és boldogan csattogott hozzá, felállt mellette, tátotta a száját, és várta a masszírt :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: (amúgy én legtöbbször elfelejtem még megmosni neki kaja után :oops: :oops: )
Pont ma vettünk viszont neki olyat, amivel magának tudja majd sikálni, Nuk márkájú, és olyan a feje, mint egy dudoros rágóka. (meg vettem neki minikanalat is, ami pont olyan mint az etetőkanalunk, csak manóknak :lol: :lol: :lol: )

http://www.nuk.de/produkte/mahlzeit/esslern/easylearning/10_255_047/index.html?target=popup&lang=en

http://www.nuk.de/produkte/mahlzeit/esslern/easylearning/10_255_053/index.html?target=popup&lang=en

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo,

remélem, Miron hamar új erőre kap :lol: :lol: :lol: :lol:
(Apának meg legyen csak lelkifurdija!!!!)

Popsira nálunk a Neogranormon a tuti, a családi legenda szerint anno nálam is ez vált be (mi ritkán használjuk, csak akkor, ha pirosnak látom a popsit). Próbáltad?

Úgy látszik, itt minden gyerekorvos egy nagy marharépa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (hol voltatok? Ráskay Lea u? - a stílus alapján akár a mi gyerekdokink is lehetett :roll: :roll: :roll: jófej, csak túl határozott véleménye van mindenről :twisted: :twisted: :twisted: (ja, most látom, hogy drnő... a miénk dokibácsi)

Hétfői shoppingban benne vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: (bár most nadrágszíjat kellene húzni, mert fogy a budgetunk)

Meditáció: dejó hogy bejött! Ahova járok Yumeiho-ra, a srác és a párja is buddhista, elég aktívan részt vállalnak az itthoni buddhista életben. (Meg én is elég nyitott vagyok ezekre a dolgokra, szóval jó hallani ilyet)

Tali: hurráhurráhurrááááááááááááááááá

Apákok és a konfrontálódás: ma mellékesen megjegyeztem enyémapának (miután sajnáltatta a szüleit, hogy milyen rég látták az unokájukat, és holnap menjünk el hozzájuk), hogy talán ha néha ők is vennék a fáradtságot és meglátogatnának minket, éa nem mindíg a picit kellene autóztatni másfél órát egy irányba, akkor az unokájuk emlékezne is rájuk, és nem idegenként nézné őket mikor találkoznak. (Az meg, hogy a nagyapja simán elvonul tévézni, mikor ott vagyunk vendégségben ebédre, már szót sem érdemel...) Válasz: akkor ezt most ne folytasd tovább... Én: Miért? Tudjuk hogy nekem van igazam, igazán beszélhetnél velük. Na erre már nem kaptam választ :-(

Fejfalbaütögetős nap :cry: :cry: :cry: :cry: (:lol: :lol: :lol: :lol: bocsi....)

Pólóknál szerintem lassan kereskedelmi mennyiséget fogunk rendelni, csak kapunk valami baráti árat? :-) (és akkor már nemcsak egyentornacipőnk és bugyrosgatyánk, hanem pólónk is lesz :lol: :lol: :lol: :lol: )

KépKép

KépKép
kispocok13

Ja, a ma délutáni szuperalakításunk:

alvás után gondoltuk kimegyünk a Római partra hekkezni/lángosozni/belga waffelezni/fagyizni...
Mire kiértünk, Nimród bealudt a kocsiban (de úgy, hogy ma már aludt előtte két és fél órát), és iszonyat viharfelhők tornyosultak az égen... Leparkoltunk, kiszálltunk, majd visszaültünk :lol: :lol: :lol: :lol: Nimród közben békésen szunyált...
És elmentünk bevásárolni :evil: :evil: :evil:
Persze nem esett az eső :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Tali összesítés

Bond - szerda nem, csüt du ok
Kispocok - délután bármelyik nap, kivéve szerda. csüt du ok
Nyuszi - péntek nem, csüt du ok
Dodi - csüt du ok, de inkább délelőtt
Boo - bármikor jó
Merion - bármelyik nap délelőtt (10.30 - 11.00)
Ági?
Ronmay - bámelyik nap délelőtt. Csüt du nem ok
Lois - du 1 után

KépKép

KépKép
kispocok13

Kispocok,

Nekünk csak a csütörtök lenne jó, és az időpont csak a kezdésre vonatkozott. :wink: Ma néztem az időjárás jelentést, és hétfőn valami hidegfront fog ide érni, jó sok esővel és jelentős lehűléssel... :evil: Ez lehet, hogy kitart csütörtökig... :?

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Merion,

bocs, javítom:

Bond - szerda nem, csüt du ok
Kispocok - délután bármelyik nap, kivéve szerda. csüt du ok
Nyuszi - péntek nem, csüt du ok
Dodi - csüt du ok, de inkább délelőtt
Boo - bármikor jó
Merion - csak csütörtök délelőtt (10.30 - 11.00)
Ági?
Ronmay - bámelyik nap délelőtt. Csüt du nem ok
Lois - du 1 után

az időnek pedig drukkolunk :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Ég a pofámról a bőr,mert ma hívott a konduktor csajszi,hogy nem lesz jó neki a péntek,áttehetnénk-e csütörtökre. :twisted: Úgyhogy ha nem rendezkedtetek be a csütörtökre nagyon,akkor lehetne péntek.. De ha a többségnek inkább jobb a csütörtök az sem gáz,majd a legközelebbi talira megyünk. Nem akarom lemondani,
mert akko kimaradna egy egész hét és az sok :oops:
Éééeés Lili ma elkezdett mászni! :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:22-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:23-kor.

KépKép

KépKép
boo

Kép
Kép
200907?

Nyuszi,

hurráhurrá Lili mászása :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Boo,

Apa szülei: azért ha teljesen őszinte akarok lenni, Anyósom már jött többször, de szerintem még ez is kevés, Apósom kétszer volt, akkor is hozták... (jó, idős meg minden, de akkoris basszus, az unokája!)

Megfázás: Teapa akkor most gondolom vigyázzállásban a sarokban, és várja hogy hogyan engeszteljen ki :lol: :lol: :lol: :lol:
Gyógyuljatok :!: :!: :!:

Miron-kaja :lol: :lol: :lol: :lol: legalább kiderült, hogy semmi baja, csak éhes :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[quote]v írta:iszont egy kérdés: csinálja vkinek a babája azt, hogy amikor álmából felriad (pl mert melege van), akkor ugyan álmos és fáradt, de felül?

Apa szerint Nimród mászik és feláll ilyenkor (nálunk szerencsére először ő megy visszaaltatni éjszaka :roll: :roll: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

KépKép

KépKép
kispocok13

Akkor talisok, nyilatkozzatok a péntekről!

(és jó, hogy tudjuk, Boo-nak sem jó a szerda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

KépKép

KépKép
kispocok13

Bond,

Nálunk minden nap GYEREKNAP! :D :wink:

merion

merion

[quote]N írta:álunk minden nap GYEREKNAP! Very Happy Wink

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Boo,
ne parázz, Miron nemsokára mászni fog :lol: :lol: :lol: amúgy meg ne irigykedj, mert irtózatos sebességgel tudnak kepeszteni négykézláb (és közben csattog a keze-lába a kövön, ez besz@rás aranyos, annyit röhögök rajta), addig van nyugi amíg nem mászik, meg jár :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

boo! :)

Milyen 18 fok????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :x :x :x :x Alváshoz javasolnak annyit, nem pedig huzatként. :x :x :x

Milyen sűrűn használtok popsikrémet? Mi minden egyes alkalommal. :roll:

Vissza is fektethetitek Miront, de szerintem rá fog kapni, és később szívni fogtok. :roll: :roll: :roll: :roll: Ha nem üvölti le a tapétát, akkor nincs nagy baj. :wink:

kispocok13! :)

"Pólóknál szerintem lassan kereskedelmi mennyiséget fogunk rendelni, csak kapunk valami baráti árat? (és akkor már nemcsak egyentornacipőnk és bugyrosgatyánk, hanem pólónk is lesz )"

Itt tökig napsütés volt, habcsók felhőkkel. :twisted: :twisted: 8) 8) :P :P :P

nyuszi81! :)

Éljen Lili mászása! :) :) :) :) :)

Én is dicsekszem egy kicsit, ha nem bánjátok. :roll: :roll: :oops: :oops:
Tegnap mondom Apának, hogy Hugi mintha néha 1-2 másodpercre elengedné magát. :roll: :roll: Mire megszólal, hogy ő is látta. :shock: :shock: :shock: :shock: Nnna, akkor buliból elengedtem ma Hugit: 7 másodpercig állt egyedül. :P No, nem mint a cövek, de nem is vágódott hasra, ügyesen egyensúlyozott. :)

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Kicsit megint elmaradtam ne haragudjatok,de a fiam pár napja ELINDULT!
Most már tényleg ha ébren van nem csinálok semmit!

Olvastam mindent,de szerintem mindenre nem tudolk reagálni!

Boo!
Elöször is Neked!
A Többiek már leírták:csak pozitívan,amint lesz egy kicsit több időm írok privit!
Sajna sok hasonló tapasztalatom van!

Ne aggódj addig jó még Miron nem mászik!
Addig vagy nyugodtan!

Nyuszi!
Gratu Lilinek ügyes a csajszi!
Tök jó a képetek!
A polo nekem is tetszik!

Bucus!
Sajnálom az allergiát!
Videó, és a képek nagyon cukik!

Dodi!
Szuper a cipő,nekem egy régi vágyam egy converse!
Amikor az office.ban dolgoztam állandóan azt próbálgattam!
Benedeknek már vettem egyet!

Egy nyári taliban én is benne lennék!

Azt hiszem most egyenlőre ennyi,amint tudok még jövök!

Ja amíg el nem felejtem!
Tabatiék jól vannak,mondtam neki nézzen be,jön is majd hamarosan!

Sziasztok,jóéjt!
20140328174041

Bond!

Most olvasom milyen ügyes Hugi!
Gratulálok,maholnap ő is elindul!
20140328174041

Sziasztok

Boo,Bond:
Lottus jol van, kiheverte szegenykem az allergias estet.Addig biztos nem kap semmi tejes dolgot, mig a dietetikushoz el nem jutunk. Meg en sem lattam, hogy egy ilyen kicsi gyereknel igy elo tud jonni, de lehet a megfazas, es/vagy a fogzas is kozrejatszott. Elotte meg soha nem volt ilyen komoly a reakcioja, csak egy kis csalankiutes. Most rendesen megijesztett minket. Szoval mivel nem fog kapni tejeset, igy nem is fog megegyszer elofordulni ez az eset. Azert megkerdeztem az orvost es azt mondta, hogy antihisztamint kell adni, ugyhogy azt be kell szereznunk.

Bond:
En csak estenkent mosom Lotti fogat, furdes kozben. Egy icipici fogkremet kenek a fogkefejere es megsikatyolom a fogait meg az inyet. Annyira keves az a fogkrem, hogy siman eltunik a szajabol fel perc alatt. Epp csak ossze maszatolom vele. Szerintem egyenlore ennyi is eleg fogmosasnak, hogy legalabb ebbol rendszer legyen, kesobb pedig mar konnyebb lesz raszoktatni a 2-3szori fogmosasra.

Boo:
Anyospajti nem semmi, remelem mostmar eszbekap egy kicsit.
Miron gyogyuljon meg hamar. Apanak meg ejnye-bejnye! :twisted: Miert nem hallgat Rad? Azert most biztos nagy a lelkifurdi.
Az orvos meg mi az, hogy nem irja fel amit kersz? Ha Nektek az a jo, es bevalt. ???? :x

Nyuszi:
Hatalmas gratula Lilinek a maszashoz. Nagyon szepek vagytok a kepen. :D

Kispocok:
Szerintem ez nem is kellene, hogy kerdes legyen, ki menjen kihez. Eleve ha kivancsiak az unokara akkor menjenek Ok. A masik meg az, hogy mi az, hogy Ti utaztok masfel orat hozzajuk, hogy lathassak Nimrodot. Tuti megmondanam nekik, ha kivancsiak Ra akkor jojjenek Ok is tobbet.

Lottus mar jobban van, nem kell annyit szivni az orrat, es nem is kohog sokat. Jo az etvagya is. Tok gyorsan nol az uj 3.es 4. fogacskaja. Az alsok nem nottek ilyen gyorsan. Szerencsere most sem viseli meg Ot. Meg mindig igazi kis sajtkukac, egy pillanatra sem all meg. Kezet fogva ugyesen lepeget, es nagyon tetszik is Neki. Kivancsi vagyok mikor indul el magatol, bar nem siettetem, mar igy is alig lehet utolerni.

Kép
Kép
bucus80

Bond:
Hugi nagyon ugyes. Gratula Neki! :D

Moncsi:
Aztaaa, nagyon ugyes a kicsi Fiad. Hatalmas gratula! :D

Kép
Kép
bucus80

Dodi!
Nem apróképző, hanem apródképző 8)
Valami reneszánsz élménybirtok a hely, kíváncsi leszek rá :)

Bond!
Határozottan fajsúlyos volt a könyv. Nagyon tömény. Arra az egy vizsgámra az egyetemen többet tanultam, mint a főiskolán 4 év alatt összesen :roll: Nekem is fotografikus a memóriám, szóval én is a "képét" látom az anyagnak :roll:
Fogmosás, ő rágcsálja a fogkefét, kb. ebben merül ki a dolog :roll:

Boo!
Vérző popsi, nemááá, ez durva :shock:
Enyégyerek is 3 fogat növeszt fenn egyszerre, már van is fosi rendesen, de valahogy mégis szép a popsiján a bőr, pedig neki elég kényes mindenhol a bőre. Én is kenek mindig popsikrémet.

Ilyesmi a szandi fazonra, csak az enyémnek nem átlátszó a pántja, hanem ezüst, szaladgálóskényelmes, harmincsokhetesen még vizsgázni is ebben mentem :oops: Ez az átlátszó pántos már eléggé strandolós fazon.
http://www.ipanemaflipflops.co.uk/premi ... andal.html

Micsoda puskatrükkök... mindig tanul az emberlánya :roll:
Tejtermék, hogy ki mondja hogy adjunk neki?? Nagyjából mindenki. Az eü. minisztérium által legyártott kis-könyv és a benne lévő táplálkozási tábla például :shock:
Zétény is nagyon későn kezdett el mászni, már aggódtam is hogy mileszmár. 3 hét alatt villámra fejlesztette, meg pillanatok alatt feláll bárhol, áll kapaszkodás nélkül, ma úgy is ivott :shock: ügyesen leül belőle bárhol. Megtanulta leküzdeni az egylépcsőfokos akadályt kb. fél perc alatt oda vissza. Eszméletlen gyorsan behozta az össze "lemaradást"

Pocok!

Nagyszülők, nálunk egy nagypapa van, összvissz nagyszülőnek, aki konkrétan egy f@szkalap, szóval értem miről beszélsz :?
Tegnap egy barátnőmnél voltunk ahol a Zékorú kislány épp kergetőzött a nagypapival, utána meg kertészkedett a nagymamával, esküszöm majdnem elbőgtem magam, hogy az én kisfiamnak miért nem jutott egy valamirevaló nagyszülő :(
Buggyos gatyám nem lett amúgy, csüt. voltam Promodban, semmi hosszú nem volt már, csak térdig érősek.

Nyuszi!
Lilimászás :arrow: Éljenéljen :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

loislane! :)

A lépcsőről jut eszembe.
Múlt hét végén kint voltunk a telken. Jövünk-megyünk a házban, és egyszer csak anyám :) , hogy Hugi utána akart menni egy lépcsőfoknyit az emeletre. Jó.
Másnap én megyek felfelé. Utánam is elkezd mászni. Gyere! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: És tényleg nekiállt jönni. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Kíváncsi voltam, hogy na, ebből mi lesz. Rákolok felfelé, ő meg próbálkozik, hogy hogyan tegye kezét-lábát a csigákon. (Persze, lesen voltam, hogy ne potyogjon le, ugrásra készen ültem a fokokon. :lol: :lol: ) Először :twisted: :twisted: :twisted: voltam, aztán :shock: :shock: :shock: :shock: , a végén pedig :P :P :P :P , amikor felértünk az emeletre. Basszus! Kb. egy tucat lépcsőt leküzdött. :shock: :shock: :shock: :P

Mozgásfejlődésében nagyjából ugyanott tart mint Manó tartott ebben a korában, egy picit van csak előrébb. De egyéb téren Manó szerintem már több mindent tudott. Gáz, de nem emlékszem pontosan. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops:

Mi minden este mossuk Hugi fogait. Helyesebben próbálom kikerülni a nyelvét, amit előszeretettel tol az ajkaihoz, hogy lenyalja a fogkeféről a krémet. :? :? :lol: :lol: :lol:
Manónál úgy alakítottuk ki a dolgot, hogy fürdés, fogmosás után már csak víz van, semmi más. De Hugi kap enni utána, hogy hosszabb ideig aludjon. Ezt viszont nem szeretem, és remélem, hogy könnyen átszoktatjuk majd. :roll: :roll:

moncsy.78! :)

De jó, hogy jöttél! :) Gratula nektek!!!!! :D :D :D :D
Köszi a hírt tabatiékról! :) :) :)

Kép
Kép
200907?

:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsurti 2010.05.30 15:45-kor.

Kép
Kép
ancsurti

Vendég

Sziasztok! :)

Most néztem meg a Halász Jutkás Csiribiri filmet. Ugyanezen voltunk Manóval Karácsonykor. És most is végig sírtam. :oops: :oops: :cry: :cry: :cry: :cry: :lol: :lol: :lol: :lol:
Csajok! Menjetek el egy koncerte, hatalmas élmény. :wink: :P

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 13:55-kor.
Vendég

Conversano

Aztaaa kutya...!!!Nem semmi! Még csak 10 hónapos!TÖk ügyes! :wink: :lol: Ti járattátok vagy azzal a járássegítővel fejlesztette technikáját?

Mi csak oldalazva megyünk bútorok mellett, illetve egyik bútorról a másikra. Ha messze van mászik inkább. Ő még max 2xszer állt meg támasz nélkül kb.3mp-re..szal sztem nekünk még 2-3 hónap.
De persze belénk szeret kapaszkodni és úgy járni és fogalmam sincs hogy ez egészséges vagy nem, hisz azt gondolom, csinálja azt amit magától tud. Ha folyton kísérgetném nem lenne motiváció az önállóan megtanulok járnihoz... :roll:
Ti mit gondoltok?

Boo

Nekünk szokott ilyen lenni, felül az éjszaka közepén és sír. Kb. Két hete kezdte el először.Be kell menni hozzá és visszafektetni és aztán csend és alszik...Nem minden este van. Sztem szeparációs szorongásnak tudható be, egyszerűen még nem kapcsolta össze hogy nem hagytuk el....sztem hamarosan meg fog oldódni..remélem :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Sziasztok!

nyuszi: GRATULÁLOK!!! :D :D :D Most már nincs megállás, egyfolytában mehetsz utána, mert mindenhol feláll, és lepakol mindent :lol: :lol: (bár nem tudom kúszni milyen gyorsan tudott, de Dorkim kozmikus sebességgel mászik, ha nagyon akar vmit) :lol: :lol:

moncsy, Bond: gratula a manóknak, nagyon ügyesek!!! :D Dorki is most kezdett el egyedül felállni (semmi mellett), csak gyorsan popsira huppan. Majdcsak összejön ez is!:)

boo: Ne aggódj, hogy még nem mászik Miron! Dorkim majdnem 10 hósan kezdett el mászni, addig tulajdonképpen semmit nem csinált, csak felhúzta magát a kiságyban, és forgott, meg felült. Azóta nagyon beindult, mit tesz náluk egy-egy hónap...hihetetlen, sőőőt!! akár egy-egy nap is!! :D
Éjjel pl. enyémgyerek felébredt 3-kor, sírt, de nagyon, kivettem, azt mondja: "mama, papa, apa, baba" (csukott szemmel), és beájult, vissza is tettem az ágyba, és aludt tovább reggelig. Kb. így néztem :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: Jót mosolyogtam, és én is battyogtam vissza aludni... :D

Mi most a fogakkal szenvedünk... :cry: :cry: :cry: most is adtam Neki Panadolt, nagyon rág, és sikítva is sír sokszor, veri a fülét...jön 4 rágófoga, a két szemfoga, és alul két metsző (ápr. 4 óta nem jött új foga), szóval nagyon megkínozza szegénykémet... :cry: :cry: Majdcsak kibújnak már azok a fránya fogicák!!
f.nikici

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:25-kor.

KépKép

KépKép
boo

ancsurti! :)

Attól tartok ezek a linkek nem nekünk szólnak. :oops: :oops: :oops: :oops: Nálunk bizony a csokis zsúrtorta a szokás, kifejezetten zúzás céljából. :roll: :roll: :roll: A maradékot pedig vagy a rendeset megesszük mi, és elmeséljük neki, hogy milyen finom volt. :roll: :roll: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

conversano! :)

Sokszoros nyihaha Marcinak! :P :P :P
Jól látom, hogy az egy fűnyíró akar lenni? :roll: :lol:

czigka! :)

Az biztos, hogy a kúszás ugyanolyan gyors tud lenni, mint a mászás, vagy a járás. Annnnnyyyira imádom hallgatni, hogy: "tipp-topp-tipp-topp" csattog a keze, lába. :P :P :P :P

ronmay! :)

A gyerekek mindig tudják, hogy mi a jó nekik (legalábbis még ebben a korban :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :lol: :lol: ). Aggódni ráérsz akkor, amikor reklamál, hogy már mindjárt oviba megy, és még nincs saját beülője. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szonibabáék?????????????????????? :?: :(

f. nikici! :)

Dorkili (nem)alvása: :lol: :lol: :lol: :lol:
Manó is dumál néha álmában, de olyan is volt már, hogy konkrétan hangosan(!) :shock: :shock: :shock: nevetett. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (Múltkor Apa alszik az egyik oldalamon, a másikon meg Manó. Apa egyszercsak megszólal: "Manó, gyere ide! :x ". HátennekmegmibajaManóittalszikmellettem??? :shock: :shock: :?: :?: :?: Odanézek, és látom, hogy vadul alszik ő is. :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: )

Biztos vagy benne, hogy a foga miatt kapkod a füléhez? Én inkább valamilyen fülfájásra tippelnék innen. :roll: :roll: :roll: :roll:

boo! :)

Hát, a tapéta szaggató az gáz. :roll: :roll: :( :( :(

Mitől vagy így kidőlve? :shock: :shock: :shock: :( :( :( A klímától? :evil: :evil:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:26-kor.

KépKép

KépKép
boo

Loislane: Mi voltunk a reneszánsz élménybirtok melleti szállóban és nagggggyon-nagggyon jó volt, ha az élménybirtok is ilyen jól sikerült nekik akkor tuti jó lesz :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Bond,

Én nagyon szeretném majd vinni Mírát Halász Judit koncertre. :) Mi is bele néztünk ma a műsorba, igaz dvd-én is meg van, de ma is az öt perc alatt végig sírtam...ugyanez van a cd-én és a dvd-én is... :shock: Mi lesz így velem a koncerten??? :roll:

merion

merion

Ronmay:)

Nem csináltunk mi vele semmit :) Minden magától csinál. A járássegítőt is azóta toligálja ,amióta elindult anélkül. De azóta egyfolytában totyog :) Egyre hosszabb utakat tesz meg,hihetetlen,hogy mennyit fejlődik szinte pillanatok alatt.

Bond:)

Én is pont azt mondtam,hogy megvan ki fogja a füvet nyírni:) Különben ezek a járássegítők elég gázok szerintem. Ha nem szabadon futnának a kerekei,hanem lehetne szabályozni,hogy milyen könnyen vagy nehezen foroghatnak,jobb lenne,mert így csak rohan utána a gyerek és ha nem elég gyors,akkor jön a tanyázás. Lehet,hogy nem voltam túl magyar.. :roll:

Boo!

Gyógyulni!!! Kötelezően!!
Vendég

Bond

khm..én nem aggódom..csak nem tudom mi a jó, ha kísérgetem vagy ha nem... :roll:
én nem akarom siettetni, pedig már jó lenne ha nem a mocsokban kellene másznia a játszótéren vagy bárhol. Az a baj, hogy ő már egy szimpla tescozást se bír ki a kocsiban, pörög ezerrel, lekérezkedik, ott aztán meg elég nehéz dolgunk van a koszról meg egyebekről nem is beszélek..ha járna könnyebb lenne...de erőltetni és siettetni semmit se akarok.
szal nem aggódok. :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

Conversano

Járássegítő:nekünk nincs pont emiatt amit leírtál. Szoniéknak van akkor láttam milyen sz@pás ez mert ugyanúgy kísérheted, hogy ne rohanjon az a szar. :roll: :lol:
Micsoda különbségek gyermekek között, vki még most tanult meg mászni a másik meg már járogat. Döbbenet! :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

Nekünk négy fogunk van és mindig mosunk fogat :roll: de már tökre megszokta és ez is volt a cél. ha viszem már nyitja a száját, ha nem nyitja, akkor mondom hogy áá és nyitja. Persze mindig mondom neki, hogy most megyünk megmossuk a fogadat, hogy tudja mi következik... :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

Vagyok, csak kicsit sűrű napjaink vannak mostanság.... :roll: :roll: :roll: :roll:

Kezd szétcsúszni a rendezett kis életünk. A munka egyre több, mint az lenni szokott. Mostanában tovább is dolgozom, mert Petra 2-3 körül pont alszik anyukámnál, én meg inkább bent maradok dolgozni, mert Anyunál parkolódíjat kellene fizetni tök feleslegesen. Így inkább dolgozom, és csak olyan 3-4 körül szoktam a gyerekért menni.

Utána még séta, ez-az, aztán haza, aztán fürdés stb.

Rohanok reggeltől estig. Nem panaszképpen mondom, mert bírom, csak ide már ritkán jutok fel.

Petra jól van, újabban nagyon szépen eszik. Holnap megyünk a 11 hós státuszra, kíváncsi vagyok a súlyára.
A popója meg a nunikája neki is pirosabb néhány napja, és sudokrémmel kenem neki.

Fogmosás: én a fogorvosomat megkérdeztem erről, ő gyerekfogorvos, csak vannak felnőtt betegei is. Azt mondta, hogy akkor kell elkezdeni fogkrémmel rendesen mosni a fogukat, amikor már nagyjából az összes kint van, kb. 2 éves kor körül.
Addig elég, ha ő rágja a műanyag fogkeféket (aminek nincs sörtéje).

Petra is fel szokott ülni éjjel sírás közben. Most jöttem vissza a szobájából, most is felsírt és ült.
:roll:

És ő is egyre biztosabban áll, már ő is el-elengedi a bútorokat. És a fürdőkádban is folyton áll. Ha egyedül fürdetem, akkor még hajat is úgy mosunk, hogy áll közben. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Boo!
Jobbulást nektek!

Bucus!
Nagyon durva ez az allergia dolog. Nincs lehetőségetek maszek alapon elvinni Lottit hamarabb?

Conversano!
Nagyon ügyi Marci!

Nikici!
De jó, hogy hallattál magatokról!

Én a csütörtöki talira biztosan nem tudok jönni, de a mozira még mindig jönnék!

Kép
katy76

Hűha, mekkora partit csaptatok tegnap éjjel :lol: :lol: :lol: :lol:

Bond,
hurrá Hugi állása, lépcsőmászása :lol: :lol: :lol: :lol:
(mostanában már Enyémfiam is vagizik vele, néha sikerül neki :shock: :shock: :shock: )

Moncsy,
nem semmi fiad van! Gratula az elinduláshoz!

Bucus,
már mondtam finoman: célozgattam, de lepereg az apósomról :evil: :evil: :evil: Legközelebb direktebb leszek, de ezeket is simán hárítja, veszekedni meg tényleg nincs kedvem...

Lois,
igen, az ilyeneket én is megkönnyezem :cry: :cry: :cry:
Gatya: ha írsz méretet, szívesen veszek neked :arrow: talin próba :arrow: ha nem jó, visszacserélem valamire amit rendelsz :wink:
Kapaszkodás nélküli ivás :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
szandi: nekem ez van meg kék-fehérben, de valahogy nem kényelmes, és ez barnában:
http://www.ipanemaflipflops.co.uk/women/pure-white-sandal.html

Nikici,
aztamindenit... ennyi fogat növeszteni egyszerre :shock: :shock: :shock: :shock: szegényke

Boo,
gyógyul, gyógyul ++++++++++++++++++++++++++

Ancsurti,
minden ok?

Katy,
elhiszem, hogy sűrű ez így... állva hajmosás :shock: :shock: :shock: én már attól be vagyok sz@rva, ha mászni akar a kádban, félek hogy elcsúszik...

KépKép

KépKép
kispocok13

megint sehol senki, de amint elmegyek aludni, tuti elkezdtek megint bulizni :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:26-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

mozira én az Arénára szavazok, és felőlem 8.30 tól bármikor mehetünk, Kiffiam 8kor már alszik :lol: :lol: :lol:

Tali
még nem reagált rajtad kívül senki a péntekre... nekem is mindkettő jó, ezennel szavazásra bocsátom a dolgot:
csütörtök vagy péntek?

mászás: szereti a kihívásokat a fiad :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Hoztam videókat!
Jázminról is mert nagyon büszke vagyok rá,tegnap léptek fel a gyereknapon!
Sajnos nem olyan szuper a minőség mert telefonnal vettem fel,ma estig megnézhetők,utána leveszem!Kamerán is megvan de én azt nem tudom felrakni gépre,amint meglesz megmutizom!
Itt vannak a linkek:

Jázmin bemelegít:

http://www.youtube.com/watch?v=uIKvp433LvY

Norbi eligazít:

http://www.youtube.com/watch?v=6BsgYKz-bYw

Produkció:
Jázmin jön be elsőnek!
A második táncnál talán felismerhető!:

http://www.youtube.com/watch?v=AQgU2H2Wnkc

Benedek jár: (a kupit nem nézni)
Na ezt nagyon nehéz volt felvenni,majd csinálok normálisat is,de ahhoz kell a Réka is!

http://www.youtube.com/watch?v=AhuBcGBWjb8

Conversano!
Marci is nagyon ügyes,gratulálok!
Ilyen járássegítőt még nem is láttam!
Az én fiam a bébitaxit tolja így!
20140328174041

Boo!

Remélem már jobban vagy(tok)
Az én fiam is csinál ilyet alvásközben hogy felül,sőt olyan is volt hogy felállt!
Aztán visszafektettem és aludt tovább!
A fürdés nálunk már kész harc,mivel állandóan feláll,az új heppje 2 napja hogy csapkodja a vizet teljes erőböl és kacag!
A fürdő meg úszik!
Tök mindegy hogy a nagy vagy a kicsi kádban fürdik!
20140328174041

Moncsy!

Aztamindenit!!! Nagyon ügyes Benedek!!! Gratula! Egyforma gyerek szőnyegünk van :)
Vendég

Moncsy

Benedek nem jár, hanem szalad :shock:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Jázmin nagyon édes ahogy táncol! Én is úgy szerettem volna ha valamelyik lányzóm táncol, de egyik sem akart...
Vendég

Sillia,Conversano !

Köszönöm!

A szönyeget a Jézuska hozta,mi nagyon szeretjük:D

Sillia!
Aranyos a vonalzód,de nekem úgy tetszett a régi! :roll:

Nekem Jázmin most januárban kezdte,mivel ez a suliban van és megtetszett neki, a többiek szeptember óta járnak!
Szeretett volna mozogni,mivel amióta beteg volt(ugye most sokat a télen)kicsit meghízott,és zavarja!
A mozgásnak én sem voltam ellenére,igaz nem olcsó 3000ft havonta!
De annyira szereti,és tegnap még a könnyim is kijöttek!

Nem hiszem el a csak csajokat szeretem nézni,de múlt héten sem néztem és most sem fogom a műsorvezetők miatt!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
20140328174041

Moncsy

És ez tettszik? :)

Kíváncsi vagyok Lóci mikor indul el, mert régebbóta lépdel a bútorok mellett és néha kapaszkodás nélkül is megáll néhány pillanatra.
De ha megfogom a kezét azonnal leül :roll:
Nem akar menni...
Vendég

Sziasztok! :)

Eljött a Nagy Nap, amikor megnyitjuk a sort. :wink: :D
1 évvel ezelőtt még azon drukkoltunk, hogy niki72 jól szorítsa össze a lábait. Meg is lett az eredménye: csak május 31.-én bújt elő Alexander. :P
Talán csak egyszer hallottunk róluk azóta :cry: , de mindettől függetlenül:

ISTEN ÉLTESSE, ÉS VIGYÁZZON RÁJUK SOKÁIG!!!!

(Jó sokszor fogjuk még ezt leírni a következő hetekben. :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) :lol: :lol: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.05.31 08:51-kor.

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: