[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
Túlsúlyos kismama - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Bucus: :wink: na vegre,Te is itt vagy!Megetem am hogy most csaszkaltok,tegyetek is amig ilyen szep az ido!!!Ez azert ritka ott nem?En meggabalyodnek( :roll: :oops: na ezt nem tudom hogy jol irtam-e)a sok esotol,bar itt meg kemeny a tel,es hosszu,szoval egyik sem jobb.....
Lottusnak jobbulast,remelem gyorsan tul estek a taknyon!
Nekem sem sikerul igazan bringaznom :roll: :oops: :oops: ,es ugy szaladnak a napok,hogy eszre sem veszem.Egesznap teszek-veszek,Hangi szinten :lol:
Tudom milyen szar ez a stagnalas,szinte semmit sem fogytam en sem az elmult idoszakban......es rajtatok felbuzdulva csinaltam a lenapot,es 1,5 hetig nem mereckedtem.....mar ma sem akartam,de nem birtam tovabb.......Ha most nagyon nem birod,akkor nasizz egy piciket,de probald tartani a szetvalasztast,csak ugyelj arra,hogy 2 fele taplalek kozott teljen el 2-3 ora...aztan majd nemsokara ujra belevagsz a normal 90 napba...vegtere is hosszu ez a 90 nap........nekem 1-en er veget.De tervem hogy tovabb megyek,csak lassak valami picike eredmenyt....
Ne keseredj el(en is azt tettem :oops: :wink: )talan meg 3 honap,de tuti lemennek a kilok,ha nem is mind,azert ha mar csak 3 marad,az mekkora boldogsag lesz????Na ugye :wink: !Kovetkezo terved legyen a havi 2 kilo.....ilyenkor mar lassu a fogyas,ha kozel a cel!(ezt magamnak is probalom mondogatni :wink: )
En is igy tervezem,havi 1-1,5 kilo is jobb,mintha feladnam...akkor aztan lehetne kesergnem...sot,meg talan ha okosan nezzuk,a stagnalas is jobb,mint ha visszahiznank :wink:
Na szoval ebben a szellemben menjunk tovabb!!!Mit szolsz???
Hu de okos tudok lenni :lol: :lol: :lol:

Na pusza,megyunk furdeni!!!

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek a hiányolást, a gyerekeknek szóló jókívánságokat.
Sajnos még mindig nem jól vagyunk.
Vicusomnak este is volt kisebb láza, ma folyamatosan pár tizedes hőemelkedése van. Enni nem akar. Délelőtt egy pici banán-reszelt alma keveréket evett, illetve a szopi, víz megy. De mihelyst szopizik vagy eszik pár falatot, hamarosan sugárban f.sik. :(:?
És rengeteget aludt ma.

Nagyon félek, hogy vele is kórházban kötünk ki. :cry:

Nócim tegnap este hányt. Őnála mondjuk arra gondoltam, hogy tegnap grillezni voltunk, és nem esett neki jól a kissé füstös kolbi.
Igazából ma is fájlalta a hasát, de ugyanakkor már eleven, jókedvű, csak étvágya nincs.
Ja, és kicsit nekem is megy a hasam. :?

Gabber: lehet, hogy még a betegség is azonos? !!!!!

Aranyosak a lányok. Szomorú volt látni Lilit a kórházi ágyon. :(
Vidámabb képeket kérünk!

Ancsurti: Hangi rengeteget változott. Olyan nagy is már.
Még mielőtt olvastam volna következő hsz-ed, arra gondoltam: zizi ez a csaj, egyáltalán nem vastag a karja!
Éljenek a leinduló kilók!!!!!!!!!!!! :)

Ibag? irigyellek Londonért! Jó utat!

Barbi: neked ismét csak: kitartást tudok kívánni.
Jó a vonalzód! Nagyon szép arca van a kislányodnak.
Amúgy valóban a terhes vonalzóra gondoltam.

Bucus: téged meg a jó időért irigyellek. Nálunk az elmúlt hetekben eszméletlen rossz idő volt. Tegnap végre kisütött a nap........ de a szél! :x

Múltkor írtam privit azoknak, akik régen jártak felénk. Monixx írt. Azt írta jól van, fogyott, de még mindig sokallja, nem szeretne a táblába bekerülni.
Mindazonáltal üdvözöl mindenkit, meg gratulál, olvasni szokott minket!

Orsi: nekem ugye írtál :( gyere, adj hírt!

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Sziasztok!

Gabber!
Köszönöm szépen a köszöntést,kedves vagy! :oops: Én is nagyon örülök,hogy rátok találtam és köztetek lehetek! :)
Hát igen,orvos ugyan "felírta"a pihenést,de Viki mellett ezt elég nehéz betartani!Max akkor ha oviba van!De amennyit lehet próbálok!
Nagyon sajnálom,hogy a gyerekeid betegek,remélem tényleg hamar meggyógyulnak már!Szörnyű lehetett a kórházban!
De nagyon szépek a lányaid,édesek!!!! :D

Ancsurti!
Természetesen összetartunk a késöbbiekben is!Én nagyon jól érzem magam köztetek!Jó veletek itt beszélgetni!Sajna nem igazán van itt barátnőm,sőt...Én 5 éve költöztem ide,miután Viki megszületett,őt még Pesten szültem(régen ott laktam),párom viszont hegyeshalmi és Ausztriában dolgozik,nekünk így jobb volt,hogy én jövök ide,mert a melójába így normálisan el tud járni!
Így is 1,5 órás út neki reggel is és este is!Régebben nem is járt haza csak hétvégén,az szörnyű volt!!!Mindig egyedül voltam Vikivel!Talán olyan 2 éve jár haza minden nap,mert meg tudta így oldani!
És nem igazán ismerek itt még senkit!Persze szoktam anyukákkal beszélgetni az oviba,játszótéren,boltba(mert amúgy imádok beszélni és imádom a társaságot),de mégsem olyan mint mikor embernek vannak barátnői akikkel összejár!1 nagyon jó barátnőm volt,de elköltöztek sajnos és így már alig találkozunk! :(
És most nagyon jó legalább így gépen-írásban is veletek beszélgetni!!
A fogyókúrámban meg jó lesz ha segítetek,úgy biztos könnyebb lesz! :)

Bucus!
Örülök,hogy jelentkeztél!!Hát igen akkor én még sokkal jobb helyzetben vagyok a 3 hetes várakozásommal!Az rengeteg idő amennyit neked kellett várni,ráadásul bizonytalanságban!Nem is tudom én mit csináltam volna a helyedben,biztos megőrültem volna!! :?
Már nálunk is jobb idő van!Ma már gyönyörűen süt a nap!Voltunk is kicsit sétálgatni végreeee!!!!! :D Bár elég nagy még a szél,de itt amúgy is állandóan fúj!
Fogyókúrádhoz nagy kitartást kívánok,biztos sikerülni fog!!Ahogy észrevettem hatalmas akaraterőtök van,mindannyiótoknak!!!Szerintem büszkék lehettek az eddig elért eredményetekre is és biztos sikerülni fog a továbbiakban is a fogyás!!Én drukkolok nektek!!

H.Gabi!
Nagyon remélem,hogy Vicus nem fog kórházba kerülni!!Szörnyű ez a sok betegség!! :cry: Gyógyuljatok meg minnél gyorsabban!!!!
Gondolom te is ki vagy már nagyon!Kitartás neked is és persze Gabbernak is!
Köszönöm, :oops: igen Vikikém az én kis szépségem!Igazi kislány!!
Imád öltözködni és már folyamatossan az én festékeimet "lopkodja",hogy kifesse az arcát és a szemét! :lol: Nagyon édes!Rettenetes eleven,örökmozgó!
A terhesvonalzómat pedig majd június 2-a után megcsinálom,mert akkor már biztosra tudom majd,hogy hány hetes a kis mazsola!Dokim akkor már biztosra megmondja majd,már csak másfél hét és megyek!!!!!!!! :D

Kép
barbara83
 
 

 
 

Barbara: a régi barátságok szülés-házasság után gyakran értelmüket vesztik, még ha helyben marad is valaki.
Mi akkor költöztünk ki falura, mikor Nócim 6-7 hónapos volt. És csak 15 km-rel vagyunk arrébb.... és mégis megszűntek a régi barátságok.
Itt is alig van 1-2 akivel jóban vagyok.
Viszont itt a neten igaz barátokra leltem, akik minden nap figyelnek rám, aggódnak értem (értünk). És még segítenek is, ha kell. Legtöbbjüket nem láttam, és vszínű nem is fogom látni soha. Ennek ellenére jónéhány egykori barátnál többet jelentenek.

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Sziasztok

Ancsurti:
Koszi, aranyos vagy. Probalom ehhez tartani magam, de nem konnyu. Holnaptol ujra osszeszedem magam. Valahogy csak eltuntetem azt a maradek felesleget.

H.Gabi:
Sajnalom, hogy meg mindig betegek vagytok. Jo lenne ha mar kigyogyulnatok ezekbol a nyavaly(j?)akbol. sok-sok gyogypuszit kuldok Nektek.
Orsi Neked sem irt? Mi lehet apukajaval? Jaj, remelem minden rendben van.

Orsi:
Mi ujsag? Hogy van apukad? Sokat gondolok Ratok. Apukad gyogyuljon meg hamar. Gondolom, nem ersz ra irni, de azert gyere ha mar tudsz. Kulodom a mega- szuper pozitiv energiat feletek.+++++++++++++++

Hat Csajok, ma mi is megjartuk a korhazat. :( Az emergencyt. :cry:
Ugye Lottusnak tej allergiaja van, es en marha nem neztem meg a dobozt amibol adtam Lottinak vacsira.Valamiert azt hittem, hogy babarizs, de nem az volt hanem valami banan izu tapszer por feleseg. Egy banant osszenyomtam es azzal kevertem el. Izlett is Neki de par kanal utan elkezdett sirni, igy abbahagytam es kivettem az etetoszekbol. Akkor lattam, hogy megint kiuteses lett az arca. Basszus, akkor esett le, hogy mi volt az amit adtam Neki. Akkor mondja Apa, hogy be van dagadva a felso ajka is, es mivel nathas is folyt az orra, alig kapott levegot a t@knyon keresztul. Na tobb se kellett rohantunk a korhazba az emergencyre. Ezren voltak, de szerencsere elore vettek minket. Megvizsgaltak, engem kikerdeztek aztan kapott valami gyogyszert es varnunk kellett 40 percet. Addigra mar jobban lett Lottus es haza engedtek minket. Mar egesz jo kedve volt, de latszott rajta hogy almos, faradt. Raadasul ma volt vagy 30 fok, es igazan kibirhatatlan volt nekem is, hatmeg a kis Dragamnak. Gyorsan megfurdettem es adtam Neki cicit, mondom utana mehet aludni. Masfel ora kinlodas utan (egyfolytaban mocorgott, maszott, hajunkat tepte), kicsit lenyugodott es evett tovabb. Erre, az egeszet amit addig megevett sugarba vissza hanyta, de ugy, hogy lefolyt a fenekemig es meg a bugyim is atazott a tejtol. Apa pont indult dolgozni, igy volt 1 percem, hogy levetkozzek, feltakaritsam a bor (szerencsere az legalabb nem issza be a trutyit) ulogarniturarol a cuccot, addig Apa mar indulasra keszen, magatol eltarva Lottust, allt es vart.
Igazan sz@r napom volt. Most is alig merem magara hagyni, lehet mellette alszok ma a foldon. Annyira sajnalom szegenykemet. Es hogy lehettem ekkora balfek, hogy nem ellenoriztem le mit adok Neki? (meg soha nem adtam Neki belole, gondoltam most) :evil: :evil: :twisted: Annyira haragszom magamra.

Bocsi ha tul tomor es erthetetlen voltam. Meg most is rossz belegondolni, hogy nagyobb baj is tortenhetett volna, tok ideges vagyok. Arghhh...
Megyek is megnezem a kis Dragamat.

Kép
Kép
bucus80
 
 


Sziasztok,

bucus80: sajnálom, a kis Lottust, de mostmár pihenjetek, láttam, mikor írtad az üzenetet, mostmár nyugodj le.

Mindenkinek: Csajok, nagyon ritkán jutok mostanában gép elé, ezért nem írtam. Mostmár úgy néz ki, több időm lesz, mert a munkabeosztásom változott hála...:) Szóval, amúgy jól vagyok, folytatom a harcot a kilókkal, hol nagyobb, hol kisebb seikerrel. leadtam 15 kg-ot, de most megállt, nem billen sehová, illetve, inkább felfelé, ha kicsivel is többet sezem, vagy nasizom...

még nem olvastam végig, mióta nem voltam, amit írtatok, de kedden (szabadnapos leszek) végig olvasom, és reagálni is fogok.
Köszi az érdeklődést mindenkinek, holnap bővebben jeletkezem:

Mondenkit Pussz!!
monixx
 
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.24 22:46-kor.
Vendég
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.24 22:47-kor.
Vendég
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.24 22:48-kor.
Vendég
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.24 22:49-kor.
Vendég
 


Édesapám ma hajnali 1 kor elhunyt.
majd jövök, ha egy kicsit jobban ráérek. Felfogni még ezt nem lehet.
Puszi
És nagyon köszönöm, hogy ennyien gondoltatok ránk.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Draga Orsi!!!

Fogadd oszinte reszvetemet!Meg lefekveskor is Apukad jart az eszemben......annyira sajnalom!!!

Sajnos meg le sem tudtam irni a lanyoknak,hogy mi van veletek.....

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Sziasztok

Orsi:
Igazan nagyon sajnalom, oszinte reszvetem. Annyira sokat gondoltam Ratok az elmult napokban, es nagyon biztam benne, hogy Apukad meggyogyul. Meg a konnyeim is kipotyogtak.
Tudom, konnyu mondani, de probald Magad osszeszedni es legy eros... Nem is tudom, mit mondhatnek meg. Tenyleg sajnalom. :cry:





Gabber:
Orulok, hogy Ti mar jobban vagytok. Gyonyoruek a lanykaid.

H.Gabi:
Remelem Ti is jobban vagytok mar.

Ancsurti? Ibag? Barbara? Monixx? Conversano? Merre jartok?

Lottus meg mindig nathas, de mar nem olyan nyugos, sokkal jobban van.
Ma meg volt az elso egymas nelkul toltott 2 orank. A munkaugyibe kellett mennem es nem vihettem magammal Lottust igy a baratnomet kertem meg, hogy vigyazzon addig a Dragamra. Nagyon feltem, hogy hogy fogja birni nelkulem, de szerencsere egy hangja sem volt, szepen eljatszott. Mikor visszaertem, szinte le sem tojt, ram se hederitett. :o
En megint fogytam egy kicsit. Nagyon orulok neki. Ma reggel 74.5kg voltam. :D

Kép
Kép
bucus80
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok en is.....az elmult napokban rengeteg tennivalom volt,es bekoszontott vegre a nyar is!Jelenleg 32 fok van arnyekban.....

A fogyit csinalom,a mai napra ujra lenapot tervezek a tegnapi gyumi utan......remelem menni fog!

Hangi egy tunderlany!Bar az elmult ejszakaink alatt volt nehany "kilengese"mert ebredesek voltak,de ma mar jol aludt megint.Sokat megyunk mindenfele,imadja a hosszu setakat,vasarlasokat,bar aludni sehogyan sem akar mar delutan.....
Megallas nelkul magyaraz babanyelven,mindenre mutogat,mindent el kell meselnem neki :lol: hirtelen megint annyit valtozott!Minden emberrel keresi a kapcsolatot,pislog,dumal,mutogat nekik,sikongat....A tokaja kornyeken kijottek a meleg kiutesek :lol: :lol:

Bucus:neztem a videoitokat!!!Nagyon edes Lottus!!!Latom,ti is rendesen orultkodtok vele,es ezt O is elvezi :wink: Amikor Teapaval birkoznak....az csuda jo kis video!!!Na meg a kukucskalos!!!Olvastam a kalvariat a tapszerrel,ne emeszd magadat,most mar biztosan meg fogod nezni rendesen,mit adsz neki,es jo hogy nem tortent semmi nagy baj!Es jobbulast neki!
Ugyes kiscsajszi,hogy jol elvolt a baratnoddel!!!
A fogyasod is nagyon szuper!!!Orulok hogy ujra beindult picit!

Lilisgabi:nem volt semmi ezeket a sorokat olvasni!!!Jo lenne mar ha rendezodnetek egeszsegileg!
Azert durva hogy otthon ennyire antibiotikumoznak,mindegy hogy mirol van szo.Szo nelkul az az elso,amit felirnak.....tesomeknal is ugyanez volt.....En mondjuk nagyon nem vagyok a hive ennek,plane nem ugy,hogy meg a szopirol is le akarnak beszelni.Mondjuk en is szedtem Hangi szuletese utan nagyon durva mellgyulladasom lett,en turtem 1,5 honapig a fajdalmakat,es azt hittem ez csak azert ilyen ,mert eloszor szoptatok,semmi mas jele nem volt,csak egy sebecske,es az orult fajdalom....se laz,se pirosodas,se csomok.....
Nekem is antibiotikumot irtak fel akkor :? ,az gyorsan helyrehozott,de az olyan volt,amit szopi mellett is lehetett szedni.....Ha mar ennyire akaratos volt a dokid,akkor nem lehetett volna masik fajtat felirnia?Bar jobb hogy nem engedted!!!
Es orommel olvasom,hogy most mar jobban vagytok!!!Az aloe allitolag nagyon szuper!!!En kostoltam,annyira nem volt borzalmas az ize.....de szerencsere nem kell alkalmaznom semmire,mert makk egeszsegesek vagyunk altalaban.....Felvettek a csajszit az oviba????
A cukkinis rizst imadom!!!!En siman fokhagymaval megparolom a cukkinit,fozok egy rizst,es osszekeverem!Isteni kaja kemenyitonapra!!!Azert szepen haladsz te is a fogyival a sok baj ellenere!!!A kitartas a fontos!!!!Es csinik leszunk nemsokara!!!

Az en BMI-m a multkor mar a normal kategoriaban volt :oops: 8) De sajnos elegge ugralnak a szamok a merlegen.....
Mondjuk ha azt nezem,hogy mennyivel jobb hogy belevagtam es mar rengeteget leadtam,akkor ez a lassulas nem rossz dolog,jobb sokkal,mintha nem is fogyiznank,csak keseregnenk hogy 'ducik"vagyunk :wink:

Hendegabi:Vicus jobban van mar?Es Te???Te is benyaltad a csajoktol a korsagot???
Az ozonvizek nalatok mekkora kart okoztak?Kert,vetemenyes???Itt megerkezett a nyar!!!32 fok feletti a homerseklet!!!
Mekkora igazad van abban,amit a baratsagrol irtal.....

Monixx:azert nagyon szep az a 15 kilo!!!Meglatod,nemsokara vilagga kurtolheted :wink: ,milyen csini lettel te is!Bosszanto hogy milyen egyszeruen megy felfele a merleg mutatoja,es mennyire nehez atlendulni ezen.
Ne dolgozd agyon magadat :wink: !

Barbara:teljesen megertelek!Szerintem igy idosebb fejjel sokkal nehezeb mar baratsagokat kialakitani......nagyon nehez lehetett mikor a ferjeddel csak hetvegen talakoztatok!Ismeros,mi 20 honapig eltunk kulon....mire vegre utana johettem kanadaba.Nehez volt,bar meg nem volt gyerekunk,igy jobban viseltem,sokat dolgoztam..szinte ejjel-nappal.
Itt lassan 2 eve elek,es nagy nehezseget jelent a kapcsolatok kialakitasa a nyelv miatt.....de persze probalkozok :wink: Es a csalad is jocskan messze van..........de muszaj megallnunk a sajat labunkon :wink: A te csaladod pesten maradt?Gondolom igen.....
En is nagyon tarsasagi vagyok :wink: remelem egyszer meg itt is kialakulnak a kapcsolataink.....
Lanyod mar kesz noci :lol: :lol: :lol: kivancsi vagyok a mi csajaink mit adnak majd elo :lol: :lol: :lol:

A terhesgondozas nalunk is eleg laza volt.Itt sem allnak szoba az emberrel a 12.het elott...sajnos anno csak en voltam ebben a cipoben,akkor meg Bucus nem volt tagja a csapatnak(csak zugolvasott :wink: )
Nehezen teltek a napok-hetek,se vervetel,se vizelet vizsgalat,szinte semmi sem volt.....mondjuk en odzkodok is a dokiktol,de talan egy uh azert jol jott volna.....
Mindenesetre kitartast,mar mindjart itt van a juni 2!!!!

Most altatok :arrow:

Szep napot!!!

Kép
Kép
ancsurti
 
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.24 22:52-kor.
Vendég
 


Sziasztok!

Orsi!
Őszinte részvétem és nagyon sajnálom ami apukáddal történt!!! :cry: Sok erőt és kitartást kívánok neked!!Nagyon elszomorított ez a hír!!!!!Sajnálom!!!!!

H.Gabi!
Teljesen igazad van a barátságokkal kapcsolatban,csak olyan furcsa,hogy olyan helyre kerültem ahol nincs senkim,a kislányomon és a páromon kívül!(no meg nemsokára a kis csöppség) :)
Van barátnőm Pesten 2-3 olyan akivel még mai napig tartjuk a kapcsolatot telefonon és e-mailben,meg ha Pesten vagyok akkor találkozunk!Velük jól jártam,ők igazi barátnők!A többiekkel tényleg elszakadtunk egymástól!Ez van!És veletek tényleg nagyon jó itt lenni!!!!!! :oops:
Remélem nálatok minden rendben és hamarosan jelentkezel!!!!
Lányok hogy vannak???Ugye meggyógyultatok???!!!!!

Bucus!
Sajnálom ami a kis Lottussal történt,de remélem,hogy már nem hibáztatod magad!!!!Nem te tehetsz róla és sajnos előfordulnak ilyen balesetek,de az a legfontosabb,hogy Lottus jól van!!!
Az jó,ha eljátszott másnál is,nagyon ügyes!!
Fogyáshoz gratula!!!!!!!Csak így tovább!!!!!!!

Gabber!
Tündériek a lányok!!Én is rakok fel majd képeket,lehet,hogy ma,de nem ígérem!De még a héten mindenképp!! :D
Hát én is rettenetes sokat voltam ultrahangon Vikivel is!! :) Lehet néha már bolondnak is néztek!Főleg az elején mikor még nem mocorgott!Mikor már mozgott akkor kicsit lenyugodtam,úgy ahogy!
Dokikról:van pár értelmes orvos az tuti!Néha annyira nem törődömök és bunkók tudnak lenni,hogy eszméletlen!Tisztelet a kivételnek!De nagyon jól tetted,hogy nem hagytad magad!Szerintem is nagyon fontos a szoptatás,amíg igényli a baba és a mamának van teje!Ismerek olyan anyukát aki 3 éves koráig szoptatta a kislányát(napi egyszer ugyan este de a kislány is igényelte az esti szopit)!Szerintem ebben semmi rossz nincs,sőt...
Te is ameddig csak tudod szopiztatsd!

Ancsurti!
Én nem is tudom mit csinálnék,ha a 12.hétig kéne várnom...Bucusnak is írtam múltkor,mert ő is mesélte,hogy neki is addig kellett várnia!Jó én amúgy is nagyon aggódós vagyok!Lehet hülyeség ennyit aggódni,de nem tudom kiűzni a fejemből! :)
Igen a családom Pesten maradt!Bár 2-3 havonta találkozok anyukámékkal vagy ők jönnek vagy mi megyünk hozzájuk!
Gondolom neked is nehéz lehet,sőt te jóval messzebb vagy!
Biztos lesz majd ott is barátnőd és természetesen a nyelvet is megtanulod!!!

Nekem pedig megérkeztek a reggeli rosszulléteim!Ami általánosságban délig vagy 1-ig tart!Még nem olyan erős,csak hányinger!Hányás még nem volt!Bár Vikivel sem hánytam egyszer sem,de vele hányingerem is max 1 órát volt reggel ébredés után!
Majd meglátjuk,hogy alakul! :D Már csak 6 nap és megyek a dokihoz!Már alig férek a bőrömbe,hogy láthassam újra a kicsikémet!!!! :D
Tegnap volt itt barátnőm is akiről meséltem,hogy nemrég költöztek el innen Hegyesből!Neki is van egy 11 hónapos kislánya!Tündéri a kiscsajszi!!!Vikikém olyan féltékeny rá,hogy hozzá sem érhetek ha ő látja!! :lol: Háát nem tudom lehet,hogy a kistesóra is ilyen féltékeny lesz????!!!!Pedig barátnőmmel is havonta egyszer találkozunk,még azt sem mondhatom,hogy állandóan együtt vagyunk és azért féltékeny!Hát ez van!Majd elmúlik neki!Vagy nem?? :o
Persze ő hozzá szokott,hogy egyedül van és körülötte forog a világ,rettenetesen el van kényeztetve! :oops: De hát nem bánom,ő az én kis mazsolám és őszintén megmondom én kényeztetem el leginkább!!!Bár apuka is meg van érte őrülve,imádja a kicsi lányát!!!
De ő jobban fegyelmez,mert tud nemet mondani olyan dolgokra amire én nem! :oops: Persze próbálkozok meg én sem engedek meg neki mindent,de nagyon lágy szívű vagyok!! :)

Képeket majd a héten rakok fel!

Puszi lányok és vigyázzatok magatokra és a csemetékre!!!!!!!!!!!

Kép
barbara83
 
 


Sziasztok!

Na ráérek képeket felrakni,mert ismét szakad az eső!Vikit haza hoztam az oviból,jól eláztunk!Bár Vikinek volt esőkabija ő megúszta! :D
Most kicsit ilyenkor nézi a mesét aztán szoktunk játszani!Addig van időm! Kép Kép Kép Kép

Hát ő az én hercegnőm!! :D
Most megyek!Holnap újra jelentkezem!Remélem ti is írtok addig!!!És minden rendben veletek!!

Kép
barbara83
 
 


Orsi..:(

Nem tudom szavakba önteni ,mennyire sajnálom:(:(:(:(
Sok erőt kívánok.. Vigyázz magadra !
Vendég
 


Sziasztok!

Gabber!

Nagyon aranyosak a csajok! Remélem jól vagytok mindannyian!!!

Ancsurti!

De nagyon xarul hangzik -gyümölcs nap után lénap- nem esik ki a szemed?

Barbi!

Gyönyörű a kislányod!

Bucus

Basszus én is nagyon megijedtem volna! Örülök,hogy nem lett nagyobb baj!

Hgabi!

Behalt az msn-ed? :(

Ja,képzeljétek! Marci elindult tegnap! :)
Vendég
 


Sziasztok!

Bocsi , a bepofátlankodásért :oops: !!

Orsi: Itt is fogadd őszinte részvétemet Apukád elvesztése miatt, szívből sajnálom.

Hendegabi nem tud jönni, mert bedöglött a gépe, Virág még mindig beteg és ők is elkapták a Párjával ezt a hasmenéses kórt.
Majd még beszélek vele és megírom hogy mi van velük.

Na ha már itt vagyok :D , akkor Bucus, nagyon sajnálom ami Lottusal történt, én is frászt kaptam volna, de örülök, hogy most már minden rendben van!!

Barbara: gyönyörű szép a kislányod :P !! Tőlünk nem laksz messze , én mosonmagyaróvári vagyok :lol: :lol: !!

Ancsurti: Hangit majd megzabbantom, a videókon, annyira édes, mindig megnézem ám :P !!

Lilisgabi: Húú, miken mentetek keresztül, szegénykék!!Reméelm most már teljesen meggyógyultatok!! lánykák gyönyörűek :P !!

Conversano: Marci :P :P !!!!!!!Hurrááá! Nagyon ügyes, imádom :P !!!
marietta1982
 
 


sziasztok,

Orsi, őszinte részvétem Édesapád miatt. Nagyon sajnálom.


:cry:
monixx
 
 


Sziasztok

Marietta: :D
De jo, hogy jottel ide is egy kicsit. Koszonjuk a hireket H.Gabiekrol. Remeljuk hamar meggyogyulnak es a gepet is megcsinaljak. Mar nagyon hianyzik. Sok puszi Nekik. :)
Dominak nagyon boldog elso szuletesnapot kivanok! Te joo eg! El se hiszem, hogy mar mindjart egy evesek a kis Dragaink. :shock:

H.Gabi:
Gyogyuljatok meg gyorsan. Kuldom a gyogypuszikat. Gyere amint tudsz.

Ancsurti:
Koszi, en is megnezegettem Hangi videoit. Olyan kis tunemeny az a kislany. :D
Hurra, Te nagyon ugyi vagy, hogy mar a normalba volt a BMI-d. Akkor csuda jol nezhetsz mar ki. A kepeken amiket felraktal annyira nem latszik, hogy most milyen vagy csak az hogy rengeteget fogytal es csini vagy. Nem raknal Te is elotte utana kepet mint Orsi?
Majd ha meg fogyok par kilot en is rakok fel. :roll:
Hat belegondoltam en is, hogy mi lenne ha nem kezdek bele ebbe a dietaba es Ti sem lennetek nekem...valoszinuleg meg mindig 95kilosan keseregnek, hogy "jaj de kover vagyok, le kene fogyni" :lol: :lol: Mondtam Apanak is, hogy annyira jo, hogy Ratok talaltam, mert olyan sokat szamitotok nekem, es nagyon sok erot adtok, hogy ne adjam fel. Azt mondta, hogy O is orul neki, es tok jo hogy megha csak virtualisan is de baratokra talaltam.

Barbara:
Gyonyoru a kislanyod. Kivancsi lennek kire hasonlit jobban?
Mar csak 4 nap es mehetsz az orvoshoz!!! Biztos nagyon varod mar. De amugy Te nem tudod kiszamitani, hogy hanyadik hetben vagy? Gondolom volt mensid,akkor tudhatnatok, nem? :? :roll: :)
Vagy miert nem tudja az orvos? :? :? :?

Conversano:
Aztaaa, Marci mar megy??? :shock: Rettento ugyes! Hatalmas gratula Neki! :D :D :D

Orsi:
Sok erot es kitartast ebben a nehez idoszakban. Sokat gondolok Ratok. Hianyzol... :cry: De persze ertem, majd visszajossz ha mar ugy erzed. Varunk Rad. Puszi

Gabber:
Remelem tovabbra is gyogyultak vagytok.
Hogy allsz a fogyival? Csinalod ujra a 90 napost?

Monixx:
Veled mi ujsag?

Ibag:
Te mar Londonban vagy??? :roll:

Jaj kepzeljetek, ugy imadom Apat. Egyfolytaban bokol nekem, meg mondja, hogy milyen csinos vagyok mar, es hogy milyen ugyes vagyok, hogy ilyen sokat fogytam. Annyira jol esik. :D :D :D Valamelyik nap a boltban meg azt mondta, hogy rendesen utanam nezett mikor elmentem mellole valamiert. :lol:
Ma megint gyuminap van. Betaraztam mezdinnyebol es nektarinbol. Holnap pedig ugy dontottem ujra lenapot tartok, hatha sikerul raturboznom a fogyasra. Bar szerintem a kituzott 73 kilo nem lesz meg elsejere, de hatha. :wink:

Mindenkinek kellemes hetveget kivanok. Remelem Nalatok jobb ido van, mint itt. Itt mar megint esik az eso, azert remelhetoleg csak ma es holnap mar ujra jo ido lesz.

Olvado kilokat! Puszika! :wink:

Kép
Kép
bucus80
 
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.24 22:53-kor.
Vendég
 


hűűűűűűűűűűű,de látszik a különbség így egymás után,nézzétek a régi nyakam... :oops:
Vendég
 


Gabber!

Nagyon sokat vékonyodott az arcod!! Csini vagy!! Gratula!
A lányok nagyon helyesek! :) Megy a szurok a nyereményhez !
Azért óvatosan ezekkel a porokkal,italokkal..
Vendég
 


ÁÁÁ!!! Nem bírtam kihagyni..

Szülő szöszit visznek mentőautóval. Az orvos megkérdezi:
- Hányadik gyerek?
- Második.
- Az elsőt hüvelyi úton szülte?
- Nem, a Tétényi úton...
Vendég
 


Sziasztok!

H.Gabi mindenkit puszil. Tegnap volt Nóci ovisballagása, a hasmenéses kóron már túl vannak, most egy kis torokgyuszival küzdenek :( .

Bucus: nagyon szépen köszönöm Domi nevében!!!Tényleg hihetetlen, hogy már egy évesek, nekem még most is olyan mintha tegnap született volna.

Lilisgabi: Nagyon sokat fogytál, csinos vagy, gratulálok hozzá!!!Versenyhez hajrá hajrá....
Lányok gyönyörűek :P !!

Conversano: szőke nő :lol: :lol: :lol: !!
marietta1982
 
 


Sziasztok!


Először is köszönöm mindenkinek, hogy mellettem álltatok, álltok a nehéz napokban, tényleg jó barátaimnak tekintelek benneteket. Pont úgy , ahogy H. Gabi írta.
Apum haláláról nem szívesen beszélek, csak annyit, hogy gyorsan elvitte a betegség, nem szenvedett sokáig, kedden este elaludt, és nem kelt fel többé.
Pénteken lesz a temetés, biztos nehéz lesz az a nap, aztán hétfőtől intézem a hivatalos dolgokat.

Bucus

Köszönöm a hiányolást. Majd nemsoká kapsz privit tőlem :wink:


Gabber

Neked is köszönöm, puszi.
Neked is megy majd privi.... :wink: .

Ancsurti


Köszi, tényleg jó barátaim vagytok.

Monixx

Te is jöhetnél többet ám, neked is köszi. Hogy állsza a fogyival????

H. Gabi

Ezek a betegségek, szörnyű.
Gép :twisted: .


Conversano

Nagyon ügyes Marci.

Marietta

Köszönjük. attól még, hogy nem kell fogyóznod, gyere ide is...
Pár hónap és mi is elérjük a célunkat, és nem kell már fogynunk, de ide írni fogunk. Ugye csajszik????És az lesz a topic neve, hogy csinos kismamik:)

Ibag, Barbara

Köszi nektek is.


Képeket nem merem egyenként dicsérni, nehogy kifelejtsek valakit. Minden gyermek gyönyörű, a kicsik nagyok egyaránt. És nagyon ügyesek.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Orsi!
Jó,hogy jelentkeztél,nagyon vártunk már!!!!Sok erőt és kitartást kívánok neked és az egész családodnak továbbra is!
Hát remélem is,hogy ha lefogytatok akkor is maradtok még itt "beszélgetni"mert jó köztetek!Hát én még egy ideig itt leszek mint "túlsúlyos kismama"!Ti pedig mindannyian szuper csajok lesztek már,de remélem maradtok itt velem! :D

Gabber!
Nagyon csinos vagy és tényleg nagyon látszik az arcodon és a nyakadon a fogyás!Ügyes vagy és csak így tovább!
Hát a turbo diétáról csak annyit,hogy azt tényleg csak akkor éri meg inni,ha már csak 7-8 kg feleslege van az embernek!Én próbáltam és én az összes étkezést ezzel váltottam fel,tehát napi 3szor ittam és azon kívül csak vizet!Ezt egy hónapig csináltam,éhséget nem is éreztem,de a rágás már kegyetlenül hiányzott!Még rágoznom sem lehetett,mert az éhséget okoz! :(
Na de mikor abba hagytam és elkezdtem szilárd táplálékot enni vissza is jött az a 10 kg amit leadtam,pedig nem kezdtem el irtózatosan zabálni,de mégis vissza jöttek a kilók!Ráadásul én 1 hónap alatt 10 kg-t fogytam ahhoz képest elég kevés mint amennyit ígértek,de több mint 30 kg a súlyfeleslegem!Akkor hány hónapig kellett volna csinálnom??? :lol: Mert tuti még lassult volna a fogyás mértéke egy idő után és hát nem egy olcsó mulatság!
Na szóval arra akartam kilyukadni,hogy ahogy te írtad úgy van értelme csinálni,hogy tényleg csak a végén iszod ezt az utolsó pár kilónál!Akkor tuti jó!!
Amúgy rajtad már szerintem nem lehet sok felesleg ahogy az arcodat elnéztem!!!! :) Hamar eléred a célodat!!!

Bucus!
Sajnos én nem tudom kiszámolni pontossan,hogy hány hetes lehet a kicsike,mert nem menstruálok már tavaly augusztus óta!Egyik hónapról a másikra abba maradt és az okokat igazán azóta sem tudtuk megfejteni a dokival!Így viszont nem volt peteérésem sem,de arra kaptam a gyógyszert(ilyen peteérés serkentő gyógyszert) és így sikerült a maszatka,bár sokat vártunk rá,nagyon sokat!!!De megérte!!!!!!!!! :D
Valószínű a hormonjaim miatt maradt abba a menstruációm is és ezért nem tudok lefogyni igazándiból!Voltam hormonvizsgálaton és a tesztoszteronszintem nagyon magas!Dokim azt mondta,hogy ez valami betegségtől lehet,de eddig még nem igazán jött rá hogy mitől!Pedig nagyon jó orvos,de már voltam mindenféle kivizsgáláson és a magas hormonszinten túl nem találtak semmit!Hála az égnek talán nincs semmi bajom!Hormonszintemet meg azt mondta majd a szülés után beállítja!Gondolom valami gyógyszerrel vagy nem tudom mivel,mert erről nem igazán beszélgettünk,mert elöbb a babára koncentráltunk! :)
Ő pedig azért nem mondott konkrét időt 3 hete,mert azt mondta annyira kicsi még hogy pontosan nem tudja még megmondani,mert nem akar rossz időt kiszámolni így majd most már tutira megmondja holnapután!!!Nagyon várom,de végre eljön az idő!!!! :D
Az olyan jó,ha kapod a bókokat!!!!!!!Az nagyon jó érzés,ha dícsérnek,sőt még több erőt ad a folyatáshoz!!Csak így tovább!!

Conversano!
Nagyon ügyes a kis Marci!!!!Gratulálok neki az első lépésekhez!!!!! :D

Marietta!
Boldog Születésnapot a kisfiadnak!!!!!!!Nagyon aranyos!!!
Végre valaki aki közel lakik hozzám!!!!! :lol:


H.Gabi!
Jaj most már mielöbbi gyógyulást kívánok,jó lenne ha kikecmeregnétek ezekből a betegségekből!!!Remélem hamarosan megcsinálják a géped és jelentkezel,mert már nagyon hiányzol!!!!!

Ancsurti merre vagy??????????????????????????Remélem minden rendben!


Itt már megint 2 napja esik az eső! :( :? Már nagyon unom!!!!!Nem lehet kimozdulni,utálom ezt!
Tegnap gyereknap volt és a változatosság kedvéért esett!Bár nálunk most lesz majd szombaton,mert eltolták,de mentünk volna máshova is ha nem esett volna!Remélem szombaton jó idő lesz,hogy Vikit elvihessük itt nálunk legalább!
Nem nagy durranás szokott lenni,de százszor jobb,mint a semmi és az a lényeg,hogy Viki élvezi és a kis barátaival tudnak együtt játszani!

Kép
barbara83
 
 


Sziasztok!!!

Vagyok-vagyok,olvasgatok is,de mar irni nem tudtam.....minden rendben van nalunk,kiveve azt,hogy Hangi nem igen akarodzik enni 1 hete fozeleket :? Es sajna eleg maratonira sikerulnek az etetesek emiatt........Egyebkent jol van,fogat nem latok keszulodni,nem beteg,csak kaja sztrajk van.A tizorait megeszi es a vacsit is(ezeket gyumolcsbol es gabaonak keverekebol keszitem)de a fozelek,amit eddig ket pofara zabalt,most nem megy.....hiaba taktikazok :roll: :evil:
Biztos O is fogyozik :lol: :lol: :lol: (probalom elvicceskedni,de baromira idegesito egy helyzet...)

En fogyizok,bar eredmenyt nem tudok....a multkori viznapom befuccsolt,feherje lett belole,bar igen keveset ettem,de ereztem hogy kell.....
Ma megint probalkozok :roll: .....
Mondjuk amilyen tempot el kezdett diktalni Hangi.....allandoan jon-megy,pakol-en is :wink: es mar jo sokaig kepes kapaszkodas nelkul allni 8) ...ebbol nemsokara jaras lesz,ugy erzem...na akkor aztan remelem rolam is peregnek majd a kilok,csak gyozzek a nyomaban maradni :lol: :lol:

Barbara:megertelek,en is a ferjemmel es Hangival vagyok itt csupan...van par ismerosunk,de mar egy ideje nem sokat talakozunk......de majd talan idovel ez is alakul :roll:
babavaras:igazabol azert igy elso babaval,vadidegen orszagban elegge izgalmas volt varakozni,bennem is volt egy kis felsz,de hat mit lehet tenni.....csak biztatni tudlak,hogy ne izgulj annyira,minden rendben lesz!!!Es mar csak par nap,es lathatod :lol:
Rosszullet:huuu ezert nem irigyellek,Tesoert persze nagyon!Talan nem tart majd sokaig......en 1x hanytam osszesen,de emelyegtem rendesen mindentol.......de nem tartott szerencsere sokaig!
Feltekenyseg:csak masok tapasztalatait ismerem,Hendegabieknal is volt,de megoldodott....Viki azert mar lassan meg fogja erteni ezt.....a Teso nem ellene van :wink: ...vond be a baba koruli teendokbe,hatha az segit,es nem erzi magat kirekesztve,ugy olvastam,hogy ez sokszor megoldas bir lenni!!!

Viki nagyon szep kislany,buszke is lehetsz ra!!!Az a mosoly a szaja szelen......!!!

Conversano:itt is gratulalok Marci jarasahoz!!!!Ugyes kislegenyke!!!Ezek a babak tisztara ugy kezdik a jarast,mintha par felest lenyomtak volna :lol: :lol: :lol:
Lenap-nem olyan brutal am,mint ahogyan hangzik,mondjuk eddig 1x csinaltam...nem szabad itthon lennem es akkor okes!!!Tisztara tisztanak ereztem magamat utana!Jo erzes :wink: :wink:

Marietta:na ne maaaa....gyere csak batran,azert mert nem fogyozol,meg beszelgethetunk :wink: Varunk szeretettel!!!
Na akkor Barbival bandazhattok majd :wink:
Vegul is melyik tortat nezted ki???Mert kitoroltem onnan,nem is tudom miert probalkoztam feltenni :roll: ...ide majd bemasolom azert a linkeket,mert szerintem nagyon jofajtak,es Bucuseknal is hasznos lehet :wink: Es persze ezekbol lehet jo kis otleteket meriteni egy sajat recepthez :wink: .....nalunk szerencsere nincsen allergia,se semmi ilyesmi,de azert en szeretnem ha megkostolhatna Hangi is majd a tortajat,mindenfele "szemet"alapanyag nelkul.....es idonkent lehet nekik kesziteni valami nasifelet,alkalomtol fuggetlenul is 8)
Domi hogy van???Mindjart szulinapos!!!! :lol: :lol: :lol:

Bucus:Bokok!!!Hurrra!!!Igy is kell ennek lennie :wink: :wink: ez olyan sokat ad az embernek!!!
Lenap sikerult????Hajra!!!!
Foto majd keresek,bar igyekeztem nem nagyon latszani a kepeken......es majd csinaltatok apaval egeszalakost a mostanirol...de rajtam ugy igazan nem lathato :roll: :roll: ...na jo,talan egy kicsit.....
Lottus jol van???A kis huncut..... :lol: :lol: :lol: Rakapott mar az ivasra???Eszik is rendesen????

Hendegabi:varunk nagyon!!!Ugye mar jol vagytok mindannyian????

Gabber:de jo hogy Lili mar eszik is rendesen,remelem gyorsan megerosodik!!!Annyira aranyos lehet eloben ahogyan balettozik!!!De a kep is jo!!!
Nem semmi azert ket szamban is indulni :shock: :shock: nagyon ugyes vagy!!!!Es ez a rohanas,ahogyan eloadhattad hogy minden rendben legyen :shock: :shock: le a kalappal!!!
Turbodieta:haaaaaat az igazat megvalva en nem vagyok a hive az ilyen poroknak,meg turbo dolgoknak,mert aztan a duplaja jon vissza........es azert kell a szervezetnek ez-az,amit azert a 90 napossal inkabb be tudok juttatni.....en amugy is csak 2x eszek egy nap,szoval nem tudom....en inkabb majd meregteleniteni szeretnek egy nagyot,amikor mar nem szoptatok :roll: :roll:
Vagy talan a vege fele majd halat es csirket nyomok csak es kizarolag zoldseggel,es a szenhidratot teljesen megprobalom kihagyni......meg nem tudom...en felek ezektol a cuccoktol kicsit :oops: :oops:
De ha elkezdted,akkor gyere es meselj,milyen,hogy megy....

Hajra verseny!!!!Szurkolok,menni fog az!!!Es a nyeremeny se semmi!!!
Tenyleg latszik az arcodon!!!Es a nyakadon!!!Ugyes vagy!!!

Vicc: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Barbara:ez most a Te idod a babavarasra!Most nem az a lenyeg,hogy mi mar csinik leszunk...hanem az,hogy rendben,egeszsegben es sok hizas nelkul hord ki Tesobabat!!!
Es talan idokozben mashol is bekoszon a golya ujra,mert azert itt tervezik a lanyok,es maris nem leszel egyeduli babavaro :wink: Mi meg kitartunk!!!
Na ez a hormon dolog nem semmi....de majd a vegere jartok!Aztan ha helyre teszik ezt is,meglatod,minden sima ugy lesz!
Latod Orsinak is helyre allnak a hormonjai,es milyen ugyesen fogy!!!
Sajnalom ezt a sok esot,ez igazan bosszanto tud lenni.....ennyi ido utan...en nem is tudom hogyan birnam Londonban :roll: ...bar azt sem tudtam elkepzelni,hogyan birom majd itt a hosszu es hideg telet...bevallom naggggyon nehezen......de a taj az elbuvol!!!

Na most a vegere ertem,megyek zuhizni,mert tegnap nem sikerult :oops: :oops: :oops: ......Hangi alszik,lakas kitakaritva......en ehes vagyok piciket :roll: :oops: :oops: csinalok egy teat...hatha segit!!!!

Jo fogyast!!!Szep napot!!!

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Köszönöm Marcipán nevében a dicséreteket :)

Ha valakit érdekel,ezen a linken retro slágereket lehet online hallgatni. Tök jó nosztalgia.
Vendég
 


Hello csajok:visszajottem,vegre megtisztitottam testemet :wink:

Bucus,Marietta...es barki,akit erdekel,hoztam par linket szulinapi tortara,es tehentej "potlo"erdekessegekre:

http://erdivedonok.drupalcafe.com/node/13
http://lilafuge.blogspot.com/2009/09/1- ... om-is.html
http://babakonyha.blog.hu/2009/04/06/el ... ojasmentes
http://babacsoda2.konnor.hu/els-szuelin ... entes.html
http://katica-boglarka.freeblog.hu/arch ... api_torta/
http://www.tutitippek.hu/blog/dietas-repatorta.php

http://picibaba.hu/konyhaban/italok/rizstej-hazilag
http://antalvali.com/bk_tajnelkuli_tejek
(ezek bar nem hasonlitanak izre a tejre,de ha nincsen mas,es sajnos szukseges,akkor nem a draga boltit kell megvenni,mert hazilag is legyarthato!Ja es sutesre-fozesre is kivaloak!)

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Sziasztok :D !!

Orsi, Ancsurti meg mindenki... köszönöm a szíves fogadtatást, hát ha nem bánjátok szívesen csatlakoznék hozzátok :lol: !!

Barbara: igen igen . akár bandázhatunk is :lol: :lol: !!

Bucus: jók is azok a bókok :lol: :lol: !!!

Ancsurti: Remélem hamarosan újra lesz étvágya Hanginak!
Nagyon ügyes gratula az álláshoz :D !!
Fogyásodhoz is gratula nagyon ügyes vagy!!!
Mégegyszer köszi a linkeket. Igen láttam, hogy kitörölted, sejtem, hogy ,miért :roll: , Répatortát vagy láttam valami almás gyümölcsöst. Tudod Domi se eheti meg a normális tortát az allergiája miatt, meg amúgy is...Csokitortát majd mi eszünk :roll: .
Épp ma beszéltem a doktornővel és 24.- ére kaptunk időpontot tejterheléses vizsgálatra, vinnem kell tehéntej alapú tápszert, állítólag gyógyszertárban lehet kapni, meg joghurtot, túró rúdit, krémtúrót ilyesmit. Először bekenik a kis bőrét és ha minden oké, akkor meg is etetik ezekkel a dolgokkal. Kórházban csinálják a vizsgálatot, hogy ha valami gáz van azonnal tudjanak cselekedni.
Húú nagyon aggódok, féltem Domit.....
Szerdán meg megyünk koraszülött utógondozásra. Nekem mindig olyan gyomoridegem van, ha vinnem kell orvoshoz, bizti az előzmények miatt....nem tudom, ti hogy vagytok ezzel :roll: .
Domi amúgy jól van köszi, ő is már álldogál 2-3 lépést tesz meg önállóan, de aztán popóra tottyan, vagy épp el kell kapnom , mert borul :lol: :lol: !

Conversano: jó ez a link, most is ezt hallgatom :lol: :lol: !!

Húú na de , beindultam :oops: !!
marietta1982
 
 


Ma voltunk védőnőnél, és megkérdeztem a szopi melletti szaunázást. Azt mondta, hogy szerinte semmi akadálya, még nem hallotta, hogy nem tenne jót a tejcinek. Szóval hajrá.
Én majd jövőhéten tervezek egy kis uszizást, szaunával összekötve.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Marietta, nem is indultál be.
Na de én... tanya, msn, ez a fórum.
Valaki skype :lol: ?

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Barbara

Még neked akartam írni, hogy nem láttam soha nem csinos kismamát, szóval te már alapból csini vagy :wink: .

Conversano

Ugye titokban fogyizol te is? Mennyit fogytál már?
Kiváncsi vagyok, mennyi fog lemenni, hogy most már rohangálhatsz Marci után.


Érthető okokból alig tudtam enni az előző két hétben, múlt szerdán el is értem a kitűzött célomat 71,6 kg voltam. Aztán bepótoltam a kajahiányomat :oops: 72, 3 kg voltam ma reggel.
Holnap azért még egyszer méretzkedek a tábla kedvéért.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Conversano

Nagyon jó a zenés link. Lehet rendesen nosztalgiázni rajtuk, hogy fogok így aludni? Most éppen Status Quo: In the Army now-t hallgatom.

Köszi, hogy feltetetted.
Eddig ezt hallgattuk:
http://upchucky.com/Home.html
az a lényeg, hogy a jobb oldali oszlopban, ahol az évszámok vannak, nem az évszámra kell rákattintani, hanem a jukebox-ra.

megyek aludni, jól elvoltam ma este.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


sziasztok


Meg van a 71 kg :P .

H. Gabi

Légyszi majd ha jössz, és időd is lesz kérlek írd be a táblába az adataimat. 2010.06.01. mérés: 71 kg, BMI érték: 26,4 :wink: .

Köszi

2010.07.01-re tervezett kg elérése: 68-67 kg elérése 8) .

Megnéztem mi lenne az ideális súlyom, 57, 6 kg :x , úgyhogy még sok van hátra.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Orsi:)

Gratula a kilóhoz!!!

Bevallom töredelmesen és nem fogyózom.. :oops: Fogalmam sincs,hogy hány kiló vagyok. Nem idegesítem magam a mérleggel:) Próbálok sok zöldséget,gyümölcsöt enni,hónapok óta nem ettem fehér kenyeret és amikor lehetőségem van,húzok is ki a loviba lovagolni. Amit észrevettem az az,hogy sokkal lazább vagyok. Eddig oda kellett parkolnom valami magas dolog mellé a lovat,hogy arra felmászva csak "átlépjek" a nyeregbe,most meg lazán felszállok,pedig elég magasan van a kengyel,szinte a nyakamig kell felemelnem a lábam. Méretre nem látom magam kisebbnek,egy nagy zsírpaca vagyok. Azt hiszem én leszek az egyetlen ,aki hű marad majd a topic címéhez :) Majd szívni fogom a véreteket,hogy fúú de gebék vagytok! :mrgreen: :mrgreen: Közben meg megesz majd a sárga irigység! Viccet félretéve,bízom benne,hogy a több mozgástól valami lemegy majd,de kimondottan fogyókúrázni..na azt nem nekem találták ki. :roll:
Vendég
 


Sziasztok csajok!!!!

Orsi!
Gratulálok a kilókhoz!!!!!!!!!!!!!!Már biztos nagyon csini vagy!!!!
Köszönöm a "bókot"! :lol: Bár még nem látszik,hogy kismama vagyok,az még pár hónap! :D

Ancsurti!
El is tudom képzelni,hogy idegen országban egy babával milyen izgalmas lehet az élet!Biztos te is barátokra lelsz majd,csak idő kérdése!
Hát majd meglátjuk Viki,hogy fogadja a kistesót!Eddig nagyon várta!Majd holnap este mondom el neki,hogy már úton van a kistesó!(csak még meg akartam várni ezt az ultrahangot,hogy tuti minden oké legyen)Nagyon kíváncsi vagyok,hogy fogadja!Bizti nagyon boldog lesz!!! :D Ha majd megszületik akkor lesz egy kicsit rázósabb a helyzet,de persze mindent megteszek,hogy ne érezze magát mellőzve meg ő is részt vegyen a tesó gondozásában! :)


Marietta!
Hát ha gondolod majd bandázhatunk!!Én benne vagyok! :D :D

Conversano!
A sok zöldség,gyümölcs nagyon jó!Akkor bizti beindul a fogyás!
És ha már sokkal fittebb vagy és úgy pattansz nyeregbe akkor tuti már fogytál is csak még nem vetted észre!! :D

Bucus!
Tegnap elfelejtettem írni,hogy Viki inkább apukájára hasonlít szerintem! :D De majd rakok fel képet rólunk és akkor eldöntheted,hogy szerinted kire! :)
Bár magamról nehézkes lesz a kép,mert alig van(nem szeretek fényképezkedni :lol: ),de keresek egyet!
Most csinálni nem tudunk,mert elromlott a gépünk sajna!De majd keresek délután!

Kép
barbara83
 
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.24 22:56-kor.
Vendég
 


Kép
Kép
Vendég
 


Hahó!!!

Na ígértem képeket!Háááát nem a legjobbak és nem a legfrissebbek,mert apuka amin van egyik tavaly nyári,másik pedig télen valamikor készült! :lol: Amin én vagyok az tavaly őszi,kicsit homályos és Viki fényképezte azért olyan lenti szögből van!Meg hát van rajta egy fejem az tuti! :lol: De legalább látjátok,hogy én elég hatalmas túlsúllyal rendelkezem! :(
A háttér is csodaszép,pont a melléképületünk elött készült! :D
De hát sajna ez van,egyenlőre ezt találtam magamról! Kép Kép Kép

Kép
barbara83
 
 


Conversano

Ugyan ugorj már rá a mérlegre, ahogy írtad biztos sokat fogytál már. Olyan kiváncsi vagyok :oops: . Vagy tudod mit, rakj képet magadról és megmondjuk mennyi az annyi :wink: .
Én sem vagyok egy nagy fogyókúrázós, most sem azt csinálom, hanem inkább életmódot váltottam :roll: .

Barbara


Holnap gondolok Rád.
Irigykedek ám :oops: :P .

Most, hogy apum elment, sokkal jobban vágyom egy kistesóra, mint előtte :roll: .

Mióta megszültem, tudom, mikor van peteérésem :shock: :D ....ma :P .
Szóval szóltam is apának , hogy iparkodjon ma hazafelé :oops: 8) .

Gabber

Köszi, puszi a lányoknak.Majd gyere este...mindennap ilyenkor és este 9 körül fejek, akkor mindig itt vagyok a gépnél.


Bucus

????

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Conversano!
Nagyon édes a kis Marci!!!!!!!Gyönyörű baba!!

Kép
barbara83
 
 


Conversano

Hú de szép legény Marci, most látszik igazán....tiszta anyja, ugye?
Azok a gyönyörű szemek.


Barbara

Nem tudom eldönteni, kire hasonlít Viki, csak azt látom, hogy apa mennyire büszke rá, és imádja. Talán a szája apáé.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


:))

Orsi!

Szó nem lehet a mérlegről!!!!! Uccse tucc rábeszélni!
Hogy rám hasonlít e? Jó kérdés..állítólag igen,de én nem tudom megítélni. Itt vannak rólam régi és még régebbi képek:)
http://www.youtube.com/watch?v=L_FX1InLGRo

Barbi:)

Mi az ott a kezedben? :twisted:
Vendég
 


Conversano

Húúú de eszméletlen jó klipp. de miért ilyen rövid?????

Igazam volt szép vagy, fiad rád hasonlít.

Nem kell fogyóznod.

Köszi

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Orsi

Rövid?? :D Vért izzadtam,mire összeraktam! Ööö...idéznék.."Itt vannak rólam régi és még régebbi képek"
Ez még bőven terhesség előtti képek. Na azt szorozd meg kettővel,emeld négyzetre és megkapod a méretem. Viszont Te baromi sokat fogytál,nagyon gratulálok hozzá!:)
Vendég
 


Conversano

Láttam, hogy a repülőnapon is készült képek is a klippben vannak.
Iden mentek? Nálunk tervben van. Úgy hozzuk ám össze, hogy találkozhassunk. Mi általában az első napon szoktunk menni.

Barbara

Jó szeme van Conversanonak, és igaza :twisted:

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: