Nyuszó tartja a cumit a babakocsiban.
Kisdió
2004.10.10 15:55
Megírtam az örömhírt a megint megjött babásai topicban is.
2004.10.10 16:19
,jobbulást Neki!
Boldog szülinapot Neki!
Tali
Majd tavasszal mér biztos megyek.Akkor ott is lehet egy minitali.
2004.10.10 17:08

2004.10.10 19:11
Ez a nyűgös időszakunk, az utolsó előtti szopi után kb.1 órával, tök mindegy, hogy előbb van a fürdés és az utolsó szopcsi, ez az időszak is előbbre jött.
De elvagyunk, ilyenkor kézben van, néha elszunyókál Apucija vállán, aztán a fürdést már nagyon élvezi.
Szerintem azért, mert már tudja, hogy utána szopcsi jön.
Betettük a babakocsiba, ez volt 9-kor és addig aludt, amíg el nem jöttünk, majdnem fél 12-kor!
Mindenki odáig volt Tőle, hogy milyen édes, aztán amikor elaludt és még a tök hangos zene sem zavarta, akkor meg aztán főleg!
Pedig tényleg jó hangosan szólt a zene, de ez egy zenész gyerek, édesen aludt mellette!
Nagyon jól éreztük magunkat, én még egyszer el is mentem vonatozni, de azért nagyon nem buliztunk, őrködtünk Mókuskánk álma felett.
Meg nekünk is furi volt, hogy így alszik, ugye első alkalom, az ember nem tudja mire számítson. Remélem a Hugicám esküvőjén is ilyen jól ellesz! Az egy hónap múlva lesz, azért az is sokat számít egy ilyen picurkánál!
Ma anyukámnál volt az ebéd, délelőtt átmentünk, ott szopcsizott és aztán elaludt a babakocsiban.
Szoknia kell, hogy ne csak mindig itthon legyünk. Azon is gondolkozom, hogy át kéne mennünk egyszer ott aludni, hogy azt is szokja, hogy máshol alszunk. Szerintetek?
Azért néha velem is előfordul, hogy nem jut időm a számítógépre.
Remélem rendeződtök hamar, nem lehet így könnyű Neked! sok kitartást kívánok!
Azért ez elképesztő! De tudom milyenek a magyarok, tisztelet a kivételnek! Nekünk is volt benne részünk mikor kint voltunk.
Nem valami jó mentalitású egy nép vagyunk sajnos!
Pedig szerintem sokkal többre vihettük volna, ha nem egymást cseszegetjük állandóan, de itt abba is hagyom, mert nem ide illik, ilyenekről írni. 

Olyan büszke voltam!!!
). Mehetek a Hugimmal és Anyukámmal? Mert egyedül nem merek elindulni kocsival.
2004.10.10 21:08
Egyre jobban tetszik Neki.
Eddig a virágot részesítette nagyobb figyelemben, de most úgy tűnt a pillangó volt a nyerő.
2004.10.11 06:09
Tegnap borzaszto csunya ido volt. El se tudtam vinni a Lilit setalni. Ez volt az elso napunk, hogy egesz nap itthon voltunk. De Lili jol viselte, nem volt vele gond. Szerdan megyek a Cora-ba Lilivel es nezek egy maszokat ill. jarokat. Mar annyit mozog, kuszik, maszik, hogy nincsen biztonsagban az agyon, vagy a kanapen mellettunk. A jaroka biztonsagosabb es korbe tudom akasztani mindenfelevel. Meg a kezunkbol is kiugraszkodik.
Sokszor egymas utan ugyanabbol szoptatok. Neha en is csak tapintasbol tudom melyik is jon. De sokszor csak ugy rateszem valamelyik cicimre Lilit, nem is figyelek arra, hogy melyik volt elobb.
2004.10.11 06:16
Nem, még nem írtam sehová, eddig nem volt hozzá lelkierőm...
Kimenő
Eddig bejött! Képek szuperek!!!
2004.10.11 06:52
A hétvégénk nagyon jól telt, bár tegnap a fiatalúr nyűgibb volt, mivel mi sem tudtunk sétálni. De már fél kilenckor elaludt, s fél hétkor kelt.
Fejed? Felújítás

Ezen mindig elcsodálkozom, hogy a magyar építőiparban mindig ősszel kezdik ezeket a nagy munkálatokat, aztrán egész télen áll a munka a fagy miatt. Nálunk is a kedvenc sétálóhelyünkte most túrták fel, s állítólag márciusra lesz készen. Most minden föld meg sár.

Pürésítési tanácsot neked is nagyon köszönöm.
Réka nagyon ügyi ezzel a hasra fordulással!
Édes lehet, ahogy küszködik a kezecskéjével.
Olyan aranyos amit írtál rólam, bele is pirultam rendesen, de ég óvjon attól, hogy én tanácsokat adjak! Csak leírom, hogy nekünk mi jött be, meg mi nem. Ez azért hasznos szerintem, mert én is rengeteg dolgot kipróbáltam amit itt meg bárhol olvastam, hallottam aztán vagy bejött vagy nem, de legalább tudtam vele kísérletezni. Aztán Botond baba dönt, hogy mi a jó neki.
Azt mindenesetre korán megtanultam, hogy a mosolygós, vidám anyukáját jobban értékeli, s ezért mondom én, hogy minden más másodlagos.
Így te se foglalkozz a takarítással nagyon, csak ne haljatok éhen, a többi meg ráér!
Köszönöm kérdésed, van még egy kis bibi a torkommal, de elég lazán túl vagyok rajta!
Gergő babának jobbulást!!!
Esküvő
Elhiszed már, hogy idővel egyre csak jobb és jobb lesz?
Lilikét sajnálom, jobbulást neki! Sétával mi is úgy jártunk, Botond dühöngött is miatta.
Lili ilyen mozgékony? Mi a mászásban még mindig pár centinél tartunk, úgyhogy nyugodtan otthagyhatom a nagy ágyon.
Javultál valamit? Mikor mégy dokihoz? Ez az etetés elég fárasztó lehet, remélem azóta kikísérleteztél valami derékkímélőbb pózt. 
2004.10.11 08:11
Szegényem a szemét se nyitja ki, mert úgy aludna. Jó lesz ha most már elhúz ez a nátha a búsba.
Köszönjük a jókívánságokat!
Puszíííí!!!!
2004.10.11 08:32
Jó nektek, hogy keskenyebb az autóscsüccs, nekünk nem fér fölé a Dadoo
Mi okt.22-én megyünk esküvőre. (Mondtam a vőlegénynek, hogy szombaton nem lehet mert du. programon van.
)
2004.10.11 08:39
2004.10.11 09:26
Lili szokasosan felkel hajnali 3 es 4 kopzott, szopizik 10-15 percet es visszaalszik reggel 7-ig. Talan Lilinek oly pici a gyomra? Vagy nem eleg zsiros a tejem?
2004.10.11 09:54
2004.10.11 10:11
. Azert most gyorsan vegig neztem a kepeket.
az anyukak meg lefogytak
.
. Bar most, hogy 0 -2 fok van mar 1,5 oraja alszik kint a teraszon, ezert is rohantam le irni, gondoltam hatha osszejon. 
2004.10.11 11:04
Nagyon sírt? Nekünk Gergőnél megoldódott a szemgond ettől.Reméljük,hogy Nálatok is így lesz.
Ijesztő lehet ez a fulladás.És nem találtak semmit a tavalyi hónapokban? Jobbulást Neki!
),és ebben akkorákat alszik,kopp-kopp...,hogy még netezni is van egy kis időm.
2004.10.11 11:46
Remélem, ez mostmár véglegesen megoldotta a problémát
Most gondolkodom, hogy vegyek-e egy teljesen új készletet, vagy előbb próbáljak bedugni egy vezetékest, hogy egyáltalán biztos-e, hogy a bill-lel van a gond!!!
Stílusosan: TZFC
És a hétvége hogy telt? Már egészségben? 

2004.10.11 11:48
Az is jó ugye? Hívtam is a doktornőt, hogy milyen jól haladunk. Be sem kell mennünk csak két hét múlva megint telefonálni. Szerencsés vagyok mert a kedves férjem mindig átvállalja az éjféli etetést így én tudok aludni. Sajna nincs erőm felkelni fejni így néha kap pótlást. Aztán reggelre csak úgy ömlik a tejcsi, na akkor szokott hatalmasakat enni.
Nagyon fájt neki?
Noncsi is próbálkozik de csak oldalra sikerült eddig.
És Apa azt sem tudja hol a vasaló. Sok mindenre rá tudom beszélni de a vasalás az nem jöhet szóba. Amikor kórházban voltam ki kellett vasalni egy inget és felhívott, hogy hol a vasaló, hogy kell beállítani hogy gőzölős legyen és hol kell bele vizet tölteni. Gyorsabb ha én vasalok. Nálunk Noncsi 1,5 nap alatt leamortizálja a ruhatárat.
Sajna a sok bukás miatt néha minden kaja után át kell öltöztetnem.
2004.10.11 12:22

Multi a cég egyébként?
A popsiütögetést már hallottam sok helyen
Nekünk (még) annyira nem jön be
2004.10.11 12:39

A talin sem foglak, nem baj?
Milyen "lehetőségek" merültek fel eddig az asztmán kívül? Valamivel azért kezeled?
A férjem imádja használni, bár Dorkával még csak egyszer próbáltuk.
Tetszik a nyuszkó is
Mi is néha mozi előtt be szoktunk menni a Lurdy játéktermébe, és azt az asztali korongos-löködőst játszuk

2004.10.11 13:11
NEm semmi! MEgreparálta a férjed? Milyen márka ez?
Amúgy még ez sincs készen, majd csak hamarosan!
Szemetek, már bocsika!
NUK cumisok tábora?
Mosoly
Kép
Gondolom boldog vagy! Ki fogja nőni Noémi is!
Vasalás
Lesz most nektek szuri? Voltál azóta szop(t)atós talin?
)2004.10.11 13:19
Tényleg elképesztően cukorfalat Gergő! Eleve az, de mikor elkezd mosolyogni, hát totál le tud venni a lábamról!
Gergő egy tündér, nem panaszkodhatom!
Nem lehetett könnyű senkinek a családodban.
Remélem ezután már rendben lesz a szeme!
El tudom képzelni milyen fáradt szegényke!
És itthon is úgy öltöztettem át, hogy nem bírta kinyitni a szemét, pedig tudom, hogy felébredt egy kicsit, de annyira aludni akart a Drágám!
Meg az arcocskáját is szoktam, homloktól lefelé a halántéknál.
Igaz van benne egy betét hátának, amit ki lehet venni és még a szíjjat is lehet tágabbra állítani, de azért már nézegettünk üléseket, ha majd tud ülni biztos veszünk egy nagyobbat.
Szerintem a Hugimnak tetszeni fog az ötlet!
De akkor is elmegyünk sétálni, ha nem esik!
2004.10.11 13:47
2004.10.11 13:48
2004.10.11 14:26
2004.10.11 14:28
Lili lecsuszott az agyrol a szonyegre. Ez egy franciaagy es mellette vasaltam. Lili eppen beszelt es jatszott amikor elfordultam. 1/2-1 perc mulva visszaneztem es Lili sehol az agyon. Arohantam az agy tuloldalara es a szonyegen Lili hasonfekve a fejet felemelve kajanul vigyorgott. A szivinfarktus kerulgetett. 1 perc alatt atkuszott az agy masik oldalara.
Na most mar egy masodperc nyugtom nem lesz. Nem lehet orizetlenul hagyni amig nincs jaroka. Most is az agyon hidat csinal. Iszonyat mi energia es ero van benne. 2004.10.11 14:38
Gyakorlatilag minden házimunkát elvégez; főzni nem tud (de főtt rizst csak ő csinál nálunk), de sose esett kétségbe, ha nem volt itthon meleg étel. Barkácsol, polcot, kis szekrényt rak össze. Figyelmes velem, a gyerek dolgában nem ismer tréfát. Nagyon praktikus a gondolkodása a mindennapi életben. Persze vannak hibái (hiszen férfi), de kinek nincsenek?
A párom genetikailag képtelen arra, hogy a zoknit a szennyesbe tegye. Pedig minden más ruhadarabját a szennyestartó mellett veszi le! na ez az, amit mi nők sose fogunk megérteni!
saját bevallása szerint nem bírja már úgy a piát, mint régen. Hát én azért tudom milyen egy aszófői buli, és nem félek attól, hogy nem ivott elég folyadékot

2004.10.11 15:08
2004.10.11 15:38
2004.10.11 15:46
De ejtsük is akkor a cumi témát, ha nektek bejött akkor bejött. Remélem nincs harag?
Lili már így kommandózik?

2004.10.11 15:56
De egyik naprol a masikra hihetetlen sok valtozason megy keresztul. Azert annyira megijdetem, hogy nem esett-e baja, hogy elvidtem a vedonohoz, hogy megnezze, de nincsen otthon.
Nem latok semmit Lilin, alszik most rendesen, mosolygott, de csak en izgulok. Vegul is nem esett nagyot. 3 gyerek4es baratnom szerint, ha ma este hany vagy nem akar enni, vagy sir fajdalomtol, akkor vigyem dokihoz. Bar szerinte semmi baja.
remelem is. 2004.10.11 15:59
Persze ha csak nem problema.
2004.10.11 16:05
Edina
Annyira tudom a gyerekeket sajnálni...
Szerencsére jóban vagyunk, bár eleinte nem volt könnyű. 21 évesen nem nagyon tudtam mit kezdeni egy ötévessel, aki még ki sem heverte a szülei válását.
Milyen járókát veszel? Én is mostanában szeretnék, de nem tudom eldönteni, hogy hálósat vagy fát.
Zokni
Nem rokona véletlenül a férjemnek?
Engem ma még nem vert meg apa
lehet, hogy ezért van ilyen jókedvem?
Az anyósom gyereke 33, de még mindig én pakolok utána
2004.10.11 16:08
Fajarokat itthonra, abban lesz benne a gyerek es halos osszecsukhatot pedig ha megyunk valahova. 2004.10.11 16:50
2004.10.11 18:15
A lényeg, hogy mostmár nem lesz probléma.
(Breki
annyira örültem, mikor láttam, hogy Te vagy!)
Megszavazott nektek egy kis szórakozást, rendes gyerek!

Látom ő is nagyon élvezi a Dadoo-t!
Elhiszem, hogy szívbajt kaptál! Reméljük nem lesz semmi gond!
2004.10.11 18:18
2004.10.11 19:01
2004.10.11 20:46
Akkor talán belejöttök! Nálunk is megvolt az adag!
Az enyém ennyire nem univerzális, de a zoknija a szennyesben landol mindig!
Én is nagyon izgultam. 3 napja nem alszom miatta, hasmenés,...
2004.10.11 21:14

, de ugye nincs valami újabb baj? Tudod írhatsz mailt is.
Álommanók útnak indítva!
Altatással kapcsolatban én meg az "idétlenül" ringatós anyukák közé tartozom, mert nálunk ez jött be igaz nem altatáshoz, hanem nyugtatáshoz.
Popsiütögetés abszolút hatástalan, de ezek szerint többeknek működik.
Én meg azon pánikoltam be egy kicsit, hogy kb. egy hete hihetetlenül lerövidítette a szopikat. Este-reggel a két cicivel végez fél óra alatt, napközben meg eggyel öt perc alatt. De azzal nyugtatom magam, hogy Lino írta nemrég, hogy Katica ugyanígy lecsökkentette a kajaidőt. Meg Botond ugyanúgy alszik éjszaka tíz órát, úgyhogy gondolom nem éhes. Meg maga hagyja abba a szopit, s rögtön játszani, meg nézelődni akar.
Lucas méretei is csodásak! gyere amikor csak tudsz! Sorayáról vannak híreid????nagyon rég jelentkezett
Meg talán azzal könnyítek a mindennapjainkon, hogy eleve optimista természetű vagyok, így próbálok nem görcsölni, meg idegeskedni feleslegesen. Próbálok ösztönszerűen cselekedni Botond körül. Persze én is kérdezek, meg utána nézek, de mindent csak kritikával fogadok el, inkább a gyerekem jelzései alapján. Na meg van bennem nagyfokú lustaság is, meg egyfajta struccpolitikai beállítottság, így próbálok csak a jó dolgokra figyelni és a rosszakat gyorsan átlépni. Ezért nem vettünk és nem is kölcsönöztünk például csecsemőmérleget, vagy bébifigyelőt, mert megőrülnék attól, hogy folyton méricskéljem mennyi a súlya a gyereknek, meg mennyiket evett -ezt a mai napig nem tudom-, vagy egyből szívinfarktust kapnék egy téves riasztástól. De ez mondom nagyfokú lustaságból is ered, meg hogy inkább homokba dugom a fejem, de én ilyen vagyok, így érzem jól magam és ezen már nem hiszem, hogy változtatok. De ezzel együtt minden elismerésem azoknak a lelkiismeretes és gondos anyukáknak, akik ezt is megteszik!!!!Tehát nem azt mondom, hogy az én módszerem a jó, csak én vagyok ilyen, meg ez az én véleményem, amire lehet, hogy senki nem is kíváncsi, úgyhogy mindenkitől bocsi a pszichoanalízisemért.

Ez szupi!!!!
Mazsli??? Édes ez a név
Ma Botond is alvásrekordot döntött itthon, kb. másfél órát szunyált az ágyikójában.
Leírásod alapján elég horror ez a beavatkozás
de jó, hogy viszonylag jól fogadta a kislány.
Mucska híreket köszönjük, hát nagyon kíváncsi leszek rá.
Képzeld, nálunk szombaton este is volt kaki, vasárnap meg kettő is! Már kezdtem hasmarsra gyanakodni, de az állaga a szokásos volt. na ma azért hozta a formáját és kimaradt, de mint írtam ez nála nem okoz gondot soha. A pelenkára visszatérve, érdekes, hogy Botond combjánál már elég szűk ez a 4-9 kg-os, pedig egyáltalán nem olyan hurkis, mint a te picúrod.
Utólag is boldog négy hónaposságot nektek!!!
Te már rendben vagy szülés utánilag?
Eszter nagyon kis ügyes!
Nem hiszem, hogy bármi is túl korai lenne, ha maguktól csinálják, inkább örülj, hogy ilyen erős és ügyi lányod van!!!!!
De most akkor hol volt, ha nálatok hever romokban a lakás?
Nagyfiadnak megy a drukk!
Na meg neked is persze!
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint