A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Sziasztok!

Részünkről jó a kedd, de cseresznye vizitet is tartottam, alig pirul, szerintem egy hét nem lesz elég :(
Binyekék egész jövő héten Egyiptomban nyaralnak kettesben :) Szóval ők sajnos nem lesznek itt...

Mecsi, Gratulálok!

Köszi az epés válaszokat!

Békés éjszakát mindenkinek!

Szisz

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok, csak gyorsban jövök:)

Mecsi, először is gratula a kislány gyanús ketteskéhez:)

Látom, jó kis tali szerveződik felénk:) ennek nagyon örülök, remélem jó idő lesz és tudunk játszóterezni:) van a közelünkben egy szuper és nagy játszótér, ott bőven elférünk mindannyian. Mondanám, hogy nálunk is, de a lehetséges létszámot tekintve, az nem tűnik kivitelezhetőnek sajnos. Viszont a játszóházat megnéztem, hétfőn nincs, ha jól láttam, egyébként az sem lenne tőlünk messze + előre le kell foglalni.

Na de addig is egy kis útbaigazítás: A mi címünk: 1214 Erdősor u. 30., be is linkelem:

http://utcakereso.hu/map3/index.php?cit ... &xeltolas=

játszótér megközelíthetősége: Kossuth Lajos u. végén (Cservenka u.) bal oldalt található egy Spar előtte jó nagy parkolóval. A spar mögötti szalag 10 emeletes házsor mögött található a játszótér. A belinkelt térképen a Zrínyi és az Óvoda u. által határolt zöld négyzet:))

Aki kocsival érkezik a Szabadkikötő (OBI) felől, annak végig egyenesen át kell jönni-e Csepelen a fő úton (Kossuth Lajos), majdnem koppanásig, el sem lehet véteni, a Gubacsi híd felől szintén könnyű, az Ady Endréről balra kanyarodva rá lehet fordulni a Kossuth Lajosra, aki pedig HÉV-vel jön, annak a végállomástól kb. 5-10 perc könnyű séta a SPAR.

Javaslom, hogy tűzzünk ki egy időpontot, hogy kinek mi a megfelelő, Barbi nektek mi lenne a jó? Ahhoz kellene igazodnunk, hogy senki ne maradjon le rólatok. Mondjuk 10 körül délelőtt? Akkor még a lurkók sem álmosak, 1-2 órát tudnak játszani. Ötleteket várok;)

sniky

Sziasztok!! A kedd elvileg jó, de még egyeztetnem kell a zurammal... Szerintem nem szeretné hogy nélküle menjek a két gyerekkel :roll: Ő viszont nem nagyon ér rá... de majd meggyőzöm :wink:

Eninek vettem egy új szandit vaterán 5700-ért, olyan mint a siesta, csak valami olasz gyártmány, szerintem szupi:

Kép

Bentre meg egy deichmannosat vettem neki nemrég, az is 5000 körül volt...

yuyu79

Eni most már eszik amúgy rendesen, de egész nap ropit enne, úgy rászokott a betegség alatt :roll: Na a ma délutáni elalvására is kiváncsi leszek... Este megint volt egy kis hiszti, de nem olyan vészes... Mondjuk nálunk az a gond, hogy ő 4 hónapos kora óta nem alszik el egyedül, most meg már nagyágya van, és simán le tud róla jönni...Meg sokszor az ágyon ugrál, nem akar lefeküdni. Érdekes módon Anyukámnál meg simán lefekszik és elalszik, mondjuk ő is melléfekszik, de neki legalább szót fogad :roll:

Na tessék, mire ezt leírtam, elaludt a tv előtt az almaegyüttest nézve :lol:

yuyu79

Barbi a szombatra gondoltam városliget . te kb mire gondoltál időben? a legjobb a délelőtt 10 órás tali lenne. ha jöttök hívj fel és átmegyünk..a számom nullahatharminckilenckilenckilenckilenchathathét

Snicky nektek mikortól jó a jelenésünk? mert minket apa visz le korán de addig legfeljebb elleledzünk a cégnél. viszont akkor mennénk hozzátok amikor nektek már jó. :lol: apa 3ig dódózik gondoltam a környékbelieké és a tiétek a napom.)

Mecsi éljen a sunnás :)
Vendég

Boni, mi 8-9 között már fogadóképesek vagyunk, Vera elé megyünk ki a HÉV-re és onnan akkor már mehetünk is a játszóra, ha jó a 10 óra körüli időpont mindenkinek?! Ilyenkor sajnálom, hogy nincs nagy kertes házunk, ahol lehetne hancúrozni;)

annyiból necces csak a hétfő nekem, hogy vettem egy ágyat BArnusnak, amit hétfőn de. fognak hozni, de apa úgyis itthon lesz addig, időpontot még sajnos nem tudok, de ha nagyon kellek az átvételhez, akkor max. hazasétálunk arra a 10 percre;) Íme az új ágyunk:

http://www.vatera.hu/fenyo_agy_vendegag ... 59216.html

sniky

Csajok, találtam egy nagyon szuper oldalt, azoknak akiknek számít, hogy mit adnak enni a gyerekeknek, és mit kennek rájuk, és akik nem hisznek a reklámoknak...
Nagyon sok okos dolog van itt, órákig lehet böngészni köztük!

http://antalvali.com/

Tudtátok, hogy minden vegyianyag, amit a bőrünkre kenünk, 10 perc múlva kimutatható a vérünkben????

Sniky: nagyon vagány ez az ágy! Olyan jó lenne találkozni veletek.....

Adri, Barbi, Julcsi: akkor a keddet lefixálhatjuk?

Képzeljétek, van itt egy kisgyerek, aki alig kisebb a mieinknél, szegény 8 veleszületett betegséggel jött a világra, mind a 8 egyenként is halálos, a napokban élet-halál között lebegett, gégemetszéssel lélegeztették. Az anyukája beleegyezett, hogy másfél évi szenvedés után, ha még egyszer megáll a kis szervezete akkor már többé ne élesszék újra, aztán haza ment, mert nem maradhatott a kórházban. Nem lettem volna a helyébe azon az éjszakán, de amikor reggel újra bementek a kórházba, akkor kiderült, hogy Koppány jobban van, és le is vették a gépekről, egyedül lélegzik, mert élni akar....
Azt akarom ezzel csak mondani, hogy Koppány kedvéért, ma este amikor jó éjt puszit adtok a gyerkőcöknek, akkor köszönjétek meg, a jó Istennek, hogy egészséges, mert hidjétek el, hogy tényleg csak ez számít semmi más!!!!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Ja, igen, és ők pedig a tegnapi vendégeink!

Megismeritek őket?

http://www.youtube.com/watch?v=dxaAjv49vWQ

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziszka, nagyon édes a videó, én is szívesen ugrálnék egy ilyen trambulinon:))) jó kis stresszoldó lehet kicsiknek nagyoknak:)

Panna, édes lehet Réka, ahogy dumál, Barnustól a mai kedvencem: gitárpengetés után egyszer csak megszólalt: "Nem tudok gitájozni, kicsi vagyok"

pár napja pedig: "elfogyott tüjelmem... nincs tüjelmem .... máj csak egy tüjelmem van" :))

sniky

Sziasztok,

remélem, mindenkinek olyan szuper napja volt, mint az enyém!! Réka Dédizett és mi kettesben Apával felmentünk a Norma fához sétálni beszélgetni. Du mentünk a Prücsökért. Nagyon jó volt végre kicsit kettesben és semmi komolyat nem csinálni....

:lol:

Nem tudom, hogy valaki tud-e nekem segíteni, vagy saját tapasztalattal, vagy hallottak alapján. Szeretném megtudni, hogy milyen a Dél-pesti Kórház szülészete. Minden érdekel róla. Én anno úgy választottam orvost, hogy először a szülészetet választottam és utána kezdtem az ott dolgozó orvosok közül kiválasztani a legmegfelelőbbet (I-es Női Klinika), de most kiderül, hogy az orvosom, akivel amúgy tökéletesen meg vagyok elégedve, átmegy oda. Ugyan még csak beszélgettünk tesóról (sajnos, mert részemről jöhetne, de Apa még várna... :( ), de most nem tudom, hogy mit csináljak. A klinikán voltam többször gyakorlaton és a maximális felszereltsége és a PIC-en lévő hozzáértő orvosok miatt választottam azt a szülészetet. Hát most nem tudom, mit csináljak...

Sziszka,
gondolom ilyen ugrálás után jó nagy alvás volt. :lol:

Niki,
nagyon jó az ágy... Nálunk Rékus még matracon alszik, mert január eleje óta nem volt hajlandó a kiságyban aludni én meg féltem, hogy ha éjjel elindul, leesik... Nagyon jól kuckósítottunk a matracát. Neki is kell majd keresni valamilyen ágyat.

Szép estét, és holnapra jó talit és hozzá nagyon JÓ IDŐT!!!!

Dorka
dorkak

Sziasztok!

Na második napon túl vagyunk, a felső szint készen van, már le is takarítottam a festék cseppeket stb. Viszont a lenti szint káosz, nem is akarok lemenni :( Na de már csak a holnap és talán a vasárnap délelőtt, és kész!

Szisz,
Nagyon édi a videó! :wink:

Dorkak,
Én is az I. Klinikán szültem, ugyanúgy mint te, először szülészetet aztán orvost választottam. Azt elárulod, hogy ki volt a dokid, ki megy át a Dél-Pestibe? Én is gondolkodtam azon, hogy ott szülej-e mert elvileg oda tartozunk, de sok rosszat hallottam róla, főleg a csecsemősökről. Na meg nem lehet 24 rooming-in, estére elviszik a babókat. De persze aztán jót is hallottam már róla, Mazska is ott szült, ő biztosan jobban eltudja mesélni, milyen volt. Amúgy fel van újítva az osztály, szépnek biztos szép.

Barbi,
Húú, hát ha ilyen sűrű programjaitok vannak, akkor nem tudom mikor tudunk ellátogatni hozzátok....? Van olyan nap, ami még jó? (nekem csak a jövő hét csütörtök nem jó).

Yuyu,
Ari a szandálka! Én most Dr. Punto cipőket néztem Virágnak, több helyen is láttam már őket, egészen csinik és egészséges a lábaknak. Azok is 4-5ezer között mozognak.

Mecsi,
Az szupi, hogy lánygyanús a pocilakód! :D

Na mentem elteszem magam holnapra, korán jön a festő és hulla fáradt is vagyok....jó éjt!!

Kép
Kép
dia123

Sziszka, elvileg jó a kedd... hánytól lenne?

yuyu79

Niki! Szupi kis ágyikó! Rékának is kellene már lassan valamit nézni...
Barnus dumáján jót nevettem. Múltkor Réka is alakított: pelenkázásnál, mikor kicsomagoltam és láttam a termést mondtam: -Jesszusom! Hát mennyi sok kaka van itt?- Mire RÉka: - Öt-Hat

Szisz! Milyen nagy trambulinotok van! Nagyon élvezték a gyerkők! Rékára is rjön néha az ugrálhatnék, akkor szökdel körbe a nappaliban mint egy kenguru. Múltkor elvittem játszóházba, de az ugrálóvárnak elég nagy hangja volt ahogy eresztette a levegőt imitt-amott, és halálra volt rémülve ha bementünk . Ölbe, aja ölbe vesz... ki ki ki.... Hát ennyit az ugrálóvárról...

Talira de nagyon mennék már csak még most ez nem az a hét lesz....
Ha minden jól megy holnap jönnek riasztót szerelni, vasárnap irány Pécs, aztán pakolás ezerrel, meg ablakpucolás (ott is), aztán kb csütrötök magasságában költözünk át... Remélem ez az utolsó nagy nekifutás egy ideig.

Julcsi! Remélem Eninél tartós lesz az egyedül alvás....
Réka ma alszik először a saját szobájában itt az új házban. Eddig a mi szobánkban aludt. Féltem, hogy visszatér az ordítós elalváshoz, de egy mukk nélkül elaludt, mikor leraktam. :shock: Remélem ez így is marad. És remélem, hogy éjjel is alszik mint eddig...

Nálatok a gyerkők ugyanabban az ágyban alszanak napközben mint éjjel? Nálunk RÉka délben a nagyágyon alszik, vagyis a mi szobánkban, a nagy ágyon. És persze mellébújok az elalvásig (most néha azért én is bealudtam). Gondoltam, hogy ha ágycsere lesz, majd akkor átállunk a saját szobában alvásra.
NÁlatok hogy megy?

Dia! Festéshez kitartás! Biztos szépek lesztek! Dr Punto cipője volt már tavaly nyáron RÉkának. Sztem jó volt. Mostanság viszont én sehol nem botlottam ilyenbe.
Puhatalpú szandit, vagyis annak a nagyobb gyerkőkre való gumitalpú változatát próbálta már valaki?

Mecsi! Hurrá a kiscsajszinak! Remélhetőleg akkor tényleg nem lesz fütyi, mikor kibújik a pocakból!

Na mentem, mert elég volt mára...
Pusz, holnap még remélem benézek!

panna1

Ritus! El se hiszem hogy Zalán már 4 hónapos! Olyan minthta most született volna! Édesek lehetnek ZOrkával!

panna1

Dia pl. a szerda, ami ugyan nagyis nap, de az max. 2 óra a nap meg 24-böl áll, tehát böven van választék! :) Ha megmondod, hogy neked inkább de. vagy du. a szimpi, akkor ennek jegyében fixálom a magyit is. :)

Niki drága nagyon szép az ágy, biztos, hogy Barnusnak sok öröme fog benne telni! Az a randi, amiröl beszélsz Bonival az a mi hétföi össznépi randink? :) Barnus szövege egyébként haláli! :)

Boni nem is tudom mit mondjak. Én igazság szerint koradélutánt terveztem, mert ebéd nélkül nem ugranék még egy napnak neki. Tegnap apámmal voltam bevásárolni, ilyenkor van egy kis idönk a dolgok állását anyámmentesen kivesézni és nyugiban böngészni. Anyám és a párom hasonlóak abban, hogy mindketten utálnak bevásárloni ill. csak gyorsan, rohanósan, essünk gyorsan túl rajta. Apám meg én a nyugalmas bevásárlás és átgondolás hívei vagyunk, ha tehetjük, így mindenki jól jár. Na jó, talán a káposzta nem, de a kecske mindenképpen.... :)

Este meg grilleztünk a gyerekekkel ill. a szüleimmel, de kicsit kaotikusra sikerült szokás szerint, mert ök még enni is nyugtalanok. Mármint a szüleim. Két egyke. Gyerekek ha tehetitek, legyen legalább két gyereketek, vagy annak az egynek neveljetek türelmet is a kis kobakjába, mert nincs rosszabb egy elkényeztetett egykénél. Tévedtem, mert van: két elkényeztetett egyke! :)

Ma de. meg jó lenne a homok nagyobb részétöl a lakást megpucolni, lesúrolni a fürdöszobát és kimosni, aztán ebédet fözni. Éljen a lecsó!

Viszont tegnap a boltban majdnem szörnyet haltam az árak láttán! A kígyóuborka nagyvonalúan leértékelve 386-ról 189-re. Aha. Nálunk 35-55 Cent egy ubi. Vagy a magyar eper 600 fél kiló, leértékelve is még 450, nálunk az Aldiban 1,36 volt az utolsó állás és az ár napi bontásban esöben. Cseri nem volt, de az nem is volt olyan drága 200 ft fél kiló.
A legolcsóbb teljes tej, amit találtam 209 ft, nálunk 55 Cent. S még sorolhatnám! Baromi drága minden!

Sziszka akkor a kedd, de ne gondoljátok, hogy 10-re odaérünk. Reális a dél, vagy a 11, legkorábban. Koadrit is hívtam, kis szerencsével vele is sikerül találkozni, ma fog jelentkezni, hogy mi és hogy. Annyira szeretném öt is megismerni személyesen! Julcsi remélem nektek is sikerül átverekednetek magatokat! Dadomi, többiek, ki jön még? Sziszka viszem a kis ruhákat is, itt figyelnek az elöszobában!

Na elballagok, mert sose végzek!

Panna ha ti Pécsre mentek, végig a pályán maradtok, vagy a régi megközelítés szerencsésebb idöben? Legutóbb az volt az érzésem Pécsre menet, hogy a pálya szép és új, de megkerüli a fél világot, míg elér Pécsre. Hol lehet ott jól parkolni és hol van ott egy jó kis játszótér? Kiismered ott annyira magad, hogy tudnál nekem erre választ adni? Köszi!

Puszi: Barbi
Vendég

Barbi oké akkor Hétfőn találkozunk, mert délután 4 körül már jön a barátnőm vidékről nekem azért lett volna jobb a délelőtt.. illetve ha Zsiga itthon alszik akkor 15nál előbb nem is ébred fel. de a hétfő úgyis megmarad nekünk is talinak ti meg csak nyugodtan ma !:) tényleg leltél sisakot ZSigának? egész nap futóbicajozik, imádom, ráérzett egyből.. játszón már minden gyerek kipróbálta ki kisebb ki nagyibb sikerrel..
majd teszek fel felvételt Csiguszról is...

mi holnap vonatozunk a vasúttörténetibe MInimax buliba

Szisz hát hogy manóba ne ismernénk fel a vendégeket? a két kis égető ikerpalántát?
:lol: akik képesek kettő helyett négyfelé futni?

a nagyihoz utazásig már nem jutunk le hozzátok, de utána majd megbeszéljük ha apának is jó.. és akkro többiekkel is tudok megint találkozni!
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Itt pocsék az idő :(

Barbi, melyik nap mentek Pécsre?
Csak mert ha akkor, amikor hozzánk, akkor innen már nem érdemes visszamenni a pályára, mert a régi 6-oson sokkal egyszerűbb, és rövidebb is, így időben is jobban jártok, ha nem mentek vissza. Viszont hozzánkig érdemes azon jönni. Ha egyből Pécsre mentek, akkor talán nem érdemes kavarni azzal, hogy lejöttök a Pályáról.
A legjobb játszótér a Mecsextrém ( http://www.mecsextrem.hu/ ebben Dia is egyért szerintem) de az árban elég húzós, egyébként Pécs pedig hatalmas, jó lenne tudni, hogy melyik részre mentek. Akkor könnyebb lenne játszóteret ajánlani!

Innen szerintem nem leszünk többen, csak Adri, Julcsi és ti, mert Binyekék nem lesznek itthon, Dadomiék pedig a múlt alkalommal amikor itt voltatok Pakson voltak, az azt jelenti, hogy itt mentek el szinte mellettünk, 2 perc kerülő lett volna beköszönni, de nem jöttek, így azt gondolom, hogy most nincs is értelme hívni....igazából nem kíváncsiak ránk.

Esetleg ha valakinek még lenne kedve csatlakozni, akkor szívesen látjuk. Julcsi, ti gyertek úgy, ahogy tudtok!

Panna, kitartás, gondolom ti most hozzánk sem tudtok sajnos csatlakozni, pedig jó lenne!

Na mennem kell vásárolni :(

Így azt hiszem nem nagyon lesz gyereknapi program, pocsék az idő...

<
sziszka78
Tolna

Barbi, közben ránéztem a mecsextrém áraira, májusban délután 2 után féláron be lehet menni, az azt jelenti, hogy ha csak az udvari játékokat használjátok, akkor 500/fő, és nagycsaládos kedvezmény is van, mondjuk azt hiszem ahhoz nagycsaládos igazolvány kell.

<
sziszka78
Tolna

Boni, Zalából még közelebb vagyunk!!!! Jöhettek onnan is, vagy nem nekem szólt az utolsó mondat?

<
sziszka78
Tolna

Szerintem tanulva a múltkori esetböl, Pécsre csak töletek megyünk, ha megyünk egyáltalán. Ott valahogy nem szervezödnek olyan praktikusan a lányok, az egyetlen aki pezseg, ö nem elsö babás, így ö tudja mit jelent az, egy nagyobb csapatot szervezni és managelni. :)

Mentem lecsót enni tarhonyával. Nálunk nincs tarhonya, így ez nekem ünnep! :)

Puszedli: én
Vendég

sziasztok!

megjöttünk mi is! szuper volt a nyaralás, leszámítva, hogy tegnap délutánra Beni belázasodott, valami vírus lehet, vagy nem tudok! tegnap, mire hazaértünk anyóstól, már 39,4 volt popsiban... :roll: :cry: nurofen amúgy szuper, pikk-pakk leviszi neki, csak sajno 6 órán belül megint kúszik magasra, így ott mindig várni kell, hogy adhassam neki a következő adagot! :(

tegnap amúgy elmentünk egy uh-ra is, mert nem nyugodtam. amúgy köszönöm a kérdést, a vérzés múlt szerdán, és csütörtökön volt csak számottevő, utána már csak annak a lecsendesedése volt, szóval minden okés lett hétfőre, mikor is indultunk a Balcsira!

tegnap az uh-n baba szépen látszott, már 8 cm (1,5 hete még csak 5,5 volt!!!), sajnos egyfolytában ücsörgött, így esélyünk sem volt a lába közé benézni :oops: heamatómát már nem látta a nőci, viszont van egy csík, amit mutatott az uh-n, az vagy a heam. maradványa, vagy pedig a magzatburok, ami nem tapadt fel még teljesen a méhfalra... ezt vizsgálják majd a 18. heti uh-on is, de nem mondta a nőci, hogy ez akkora gond lenne! remélem, hogy nem is lesz semmi! jaaa, és most meg azt mondta, hogy neki 14 hetesnek tűnik a baba, szóval lehet, hogy utolérte magát!?

képeket majd próbálok tenni, csak még le kell szednem!

Mecsi, nektek gratula a lányka gyanús kisbékához! :) így már azt hiszem, hogy esélyem sincs a kislányra... pedig bíztam benne! :D Kittinél is, nálad is kislányka, akkor nálunk bizti fiúcska lesz megint! :)

neveken még nem agyalunk! nekem sok fiú tetszik, lányból is volt favorit, de most azok már annyira mégsem tetszenek talán! szóval majd, ha kiderül, hogy ki lakik odabent, akkor célirányosan!

tábla frissítés tényleg jó ötlet, az a baj, hogy én is hülye vagyok hozzá! :(

végigolvastam mindent, sajnos azonban a szita agyam nem nagyon jegyezte meg, hogy mire kellene reagálnom...

Barbi, üdv itthon. akkor hétfőn van Csepeli tali??? az elég korai nekünk, bár bízom benne, hogy csak a 3 napos lázunk van, és akkor még akár jó is lehet! kiderül!

Sziszka, nagyon jók a videók! :) édesek a gyerekek együtt, meg Málnus esete a vízzel! nálunk is nagy mánia a víz... nálunk amúgy bíz a neve! :D

Koppánynak további jobbulást! remélem, hogy minden rendben lesz vele!!! drukkolok!

Julcsi, jobbulást Eninek! remélem, hogy csak egy gyomorrontás volt ez a hányás!!! cipő szuper!

Aproo, nem semmi kálvária már megint! :( remélem, hogy most már jönnek a nyugisabb napok!!! rádférne már! lassan te is szülsz! úristen!!!

Niki, nagyon klassz ágyikót vadásztál Barnusnak! a vendégágy része arra lesz, hogy oda tudj mellé feküdni? vagy hogy tervezed?

én is nagyon agyalok, hogy mi hogy legyen! jó lenne Beninek is szerintem inkább egy olyan ágy, ahol mellé lehet feküdni, szóval bírja a strapát, a másik ágy, meg lesz a tesójé... de majd még elválik! :)

Lelle Hajnalkát én is meglesem gyorsban facebook-on!

na. megyek, mert most ettünk, és egy picit vízszintbe kell helyeznem magam! most már majd jövök, ha a gyerek is engedi, bár vége a jó világnak! apa hétfőtől újra dolgozó ember... :(

sophie27

hahó:)

köszönjük a dícséreteket az ágyikónkra, remélem Barnusnak is tetszeni fog. A vendégágy része igazából majd a kistesónál lesz érdekes, de lehet hogy már most rakunk bele matracot és ha Barnus éjjel legurulna, hát arra gurulhat, vagy veszek rá egy leesésgátlót, vagy azt az oldalát fordítjuk a falhoz. Majd még megálmodjuk;)

Panna, édes Réka is a dumájával. Nálunk az is a napközbeni alvás a nagyágyon megy, éjjel a kiságyban, de amióta hazajöttünk Szegedről állandóan felébred Barnus kb. éjjel 2 körül és át kell vegyük magunk közé. Plusz megszokta, hogy egy hétig csak én voltam, így nagyon anyás lett, csak velem akar elaludni és éjjel is én vehetem ki a kiságyból. Pont jókor jön ez.... na mindegy, majd csak visszaszokik apára is?! remélem......

Panna, egyébként nem semmik vagytok ezzel a ház, költözés dologgal, ennyi energiát...... irígykedem.

Zsófi, örülök, hogy minden rendben ketteskével:) nálunk úgy tűnik én győztem névválasztás téren, nagyon úgy tűnik, hogy marad a Domonkos:))) ha mégsem, akkor Balázs.

Barbi, hétfői tali, igen, Boni már korábban bejelentkezett, így kezdtétek szervezni az össznépi talit:) viszont nekem annyiban módosult, hogy reggel 8-9 között szállítják Barnus ágyát, így nekünk mindenképp 10 körül lenne jó a játszóterezés és kb. 1-2ig érünk csak rá, mert jönnek hozzánk szekrényt, ágyat, polcot szerelni, fúrni és főznöm kell a "szakiknak".

Akkor egy gyors névsorolvasás:) ki az aki jön hétfőn a talira?

sniky

Köszi Niki az infókat alvás-ágy ügyben! Barnus meg egész biztos visszaszokik apához, ha megint hármasban vagytok! Ilyen éjjel 2 körüli ébredős időszaka RÉkának is volt, viszont én egy ilyen jszaka után, amit hárman töltünk a nagyágyban teljesen kész vagyok. Reggelre mindenem fáj, és kialvatlan vagyok. Úgyhogy ha nagy nehezen beadom a derekam (mert annyira fáradt vagyok, hogy nincs erőm babusgatni, és ez a leggyorsabban csendet varázsoló megoldás), akkor utána tuti hiszizős éjjel jön, mert marad a saját ágyában.... De szerencsére ez most nálunk múlt idős, mert lassan 5-6 napja egyedül hisztimentesen alszik a Törpi és reggelig durmol.... Gondolom rá is ráfért már, hogy 4 napnál többet legyünk egy helyben...
Duma ügyben még amivel ki br akasztani a lányom: ha valamit nem akar: Aja! Neee! Aja kérlek neeee!Aja kérlek ne ne!
Basszus hogy legyen így szigorú vele az ember?! Pedig muszáj. IYlenkor néha a válasz: RÉka! Kérlek de!! Muszáj!
Ez a csak anya vehet ki az ágyból/kádból nálunk is megy néha. Főként mikor apját ritkán látja. Általában jó nagy hiszti kerekedik belőle, mert nem nagyon engedünk neki. Amikor engem hív reggel, és Apa menne be érte, az a taktikája, hogy előszor csak bekopog kintről, hogy "Apa vagyok, anya még alszik! Én is jó leszek?" És általában a válasz: Jó. PErsze olyan is volt, hogy fél órát ordított a kádban, mert nem engedte, hogy apa vegye ki a kádból. Mi meg nem engedtünk neki... De azt hiszem ezt még annak idején leírtam.

Zsófi! Remélem semmi gond nem lesz a pocakban! És még azért ne add fel a reményt, simán lehet, hogy lányka lesz a pocilakó.

Barbi! Pécsre mi végig a pályán megyünk ha BP-ről megyünk. Vagyis én tuti. Csabim néha levágja az utat Pécsvárad felé, de ott baromi kanyargós az út, és Réka amilyen hányós volt az utóbbi időben, nem mentünk arra. De amúgy kb 5 perccel rövidebb, mint végig a pálya.
Játszótér. Mi Pécsen egy jó játszótéren voltunk, az pedig a Köztársaság téren van. Nem tudom ,tudod-e hol van: ha a vasútállomástól jössz, balra a lámpánál, aztán jobbra az első utcánál, aztán mégy amíg 2 fekvőrendőrön át egy térre érkezel. Ott balra be, és a tér másik végén ott a játszi. Általában jó sokan vannak.
Még azt hallottam, hogy a Tettyén is tök jól felújítottak valami játszit, de mi ott még nem jártunk. Valószínűleg már nem is fogunk.

Szisz! Nagyon mennék ám hozzátok, de tudom, hogy csak jól kicsesznék magammal, mert így is rekordidő alatt kell majd összecsomagolnom az albit..... De remélem jól sikerül majd!

Na megyek pakolni, holnap megint útra kelünk... Teljesen kijöttem már a gyakorlatból: két hete itt vagyunk a házban. Persze kisebb kiruccanásokat tetttünk, de mindig itt aludtunk. El se hiszem.

HOlnap gyereknap. Remélem jó idő lesz... Azt hsizem mi végül Dunakeszire megyünk barátokkal.
Ma volt nálunk az a család, akinél sokat csöveztünk, míga ház lakhatóvá nem vált. A kisfiút, Dávidot Réka igazi házigazdaként fogadta: vitte volna körbe a házban, meg odaadta neki a kedvenc felfújhatós kacsáját. Persze a kissrác meg volt nagyon szeppenve, így nem jár sok sikerrel. De búcsúzkodáskor azért jó nagy puszi-partit rendeztek.

Na tényleg befogom végre....

Jó éjt mindenkinek, és jó gyereknapozást!

:lol:

panna1

Sziasztok!

Niki, szuper az ágy!

Többen írtátok az éjjeli ébredéseket. Nálunk szerencsére az nincs, de amióta hazajöttünk a füriszoba átalakítás után, azóta minden este cirkusz az alvás. Éneket követel Levi, ami persze alapesetben nem lenne baj, de szorítja a kezem, nem akar kiengedni. És nem hogy múlna a dolog, már a délutáni alvásnál is ezt kezdi.
Pedig akkor még nincs is annyira sötét, mert üveges az ajtaja.
Szóval Niki, igen, nekünk ez nem jött jókor, nagyon nem. Úgy félek mi lesz majd a kórházi napok alatt, mert ha ennyire félős lett Levi meg ragaszkodós, akkor nem lesz el anyóséknál éjjel. Még úgy sem, ha apája is ott alszik vele.
Vagy lehet, hogy nem véletlen a dolog? Ezek a Prücskök mindent megéreznek.

A másik, meg hogy még ugyan nem került szóba, de nálatok van még bőr a skacok térdén? Mert mi már lemondtunk a rövidgatyóról, meg pelusban rohangászásról sajna, miután 4x szakadt vissza Levi térde, már fürdetni sem lehetett, annyira sírt meg csípte. Mindkét térde rettenet. :-(
Nővérem azt mondta anno a fiuk is ilyen vadóc volt és nyáron egy-egy mosogatószivacs volt felkötve a térdeire, úgy is sült le. :lol: De nem tudtak már mást kitalálni, mert ráadásul nekik el is fertőződött teljesen az állandó újrasebesedés miatt. Remek!
Szóval csak mi szenvedünk ezzel? Ötletek?

Ja igen, mi lehet, hogy bekukk majd a játszótérre ha nem szakad az eső, de jelen állás szerint minden lehetséges. Sőt, szerdán 16 fokokat ígérnek.brrrrrr

Zsófi, Ti hogy vagytok? Lehetsz még csajod, mert jelen állás szerint második körben szerintem kb fele-fele az arány,eddig a fiúk voltak túlsúlyban, nem?

Mecsi grat!

Panna, éljen az új ház!

Anna, Ti hogy vagytok? Kerekedik már a pocid? Emma még mindig nagyon félős?

Na, mennem kell még ablakot pucoválni, majdnem megvagyok az egésszel, juhéééé...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Niki mi megyünk mindenképp.. majd hívlak Csepelről! :wink: :lol: rmélem jöttök sokan és legalább délelőtt nem lesz eső

ma délelőtt csak bicajoztunk, aztán 2kor esőben nekiindultunk a vasúttörténeti parknak.. felültünk minimax vonatra oda vissza vonatoztunk,de az eső csak nem állt el.. majd ZSiga kapott egészséges HAppyMEal menüt amiből a krumplii volt a nyerő .. volrt benne egy hajó amire már régóta vágyott ..aztán élete első metrózásán is túlesett :lol:
Vendég

remélem mindenki el tudott menni gyerek napozni..
Vendég

most hívták a férjemet, vidékre kell mennie holnap munkaügyben nem tud minket levinni ..nagyon felhúztam magam :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :twisted: :evil: :cry:
Vendég

Boni, most olvasom, sajnálom, de lesz időnk pótolni még úgyis, ne keseredj el! És tényleg lehet, hogy holnap esőnapot tartunk?! Ahogy a helyzet most kinéz...

Apró, sajnálom, remélem rendeződik a helyzet nálatok. Barnujs is nagyon rám van kapva az utóbbi időben, de kénytelen lesz azt a 3 napot átvészelni, bár lehet, hogy csak én aggódom előre és tök jól el lesz apával és mamával is. Sok, más választása nem nagyon lesz:( nekem vígasz, hogy azért mindennap láthatom, mert bejön majd meglátogatni apával;)

sniky

sziasztok!

jó kis eső már megint... nem semmi! lent a Balcsin nem volt ilyen, nagyon el vagyok kényeztetve :S

Beni szerencsére ma már láztalan volt, igaz, reggel hőemelkedéssel keltünk, de 10 óta nem kapott nurofent, és most a fürdés utáni hője is 37,4 volt popsiban! szóval reménykedem, hogy nálunk lezajlott a nagy betegeskedés!!! ;)

Niki, nem semmi, hogy így tervezed, hogy Barnus bemegy minden nap meglátogatni titeket a kórházba. én azt hiszem, hogy csak akkor szeretném, ha Beni bejönne, amikor már jövünk is haza! nem tudom, de én annyira sírós vagyok ilyen tekintetben! szóval nagyon rossz lenne, ha én nem jöhetnék velük haza, és lehet, hogy neki sem lenne jó, ha csak jönne, aztán újra menne! :S még nem tudom! most úgy gondolom, hogy inkább csak apa jöjjön, még, ha iszonyatosan is hiányzik nekem majd akkor! persze lehet, hogy csak a terhesség beszél belőlem! amúgy nálunk szerencsére nincs gond apával, ha mondom neki, hogy anya most nem tud, akkor már megy is apjához! :)

Boni, sajna mi sem tudunk szerintem holnap elmenni, mert nagyon nem szeretnék semmiféle bacit, vírust szétosztogatni a többiek között, szóval mi is a kövi talira fogunk benevezni!!! :(

sajna mi nem voltunk sehol, mármint anyumékhoz átmentünk, de nem mentünk össznépi gyereknapozásra, pedig jó kis progik voltak kilátásban! :S

Aproo, elfelejtettem, szólj, ha erre jártok, és akkor átírom nektek a Csiribirit! bocsi, hogy csak most reagálok a kérésre!!!

ez a térdlenyúzós sztori Levivel nem semmi! mi még nem nagyon rövidgatyóztunk idén, vagyis most a Balcsin igen, akkor lett is bibi bőséggel, szóval nem tudom, hogy mi a jó megoldás, de szerintem nincs igazán jó recept erre! nálunk az is nagy mumus, ha beragasztom a sebét! :(

ja, voltunk ma a decathlonban, Benit rápróbáltuk a futóbicajra, nekünk nagyon bejött, Beni is ügyi volt rajta, de neki annyira, így elsőre nem lett nagy szerelem, persze volt ott még rengeteg más bringa, csengővel, meg miegymás, szóval azok jobban érdekelték! de nálunk is lehet, hogy ez lesz a nyerő az idén szülinapi ajándéknak! :)

Panna, házikóról majd dobj fotót! nem semmi rohanás az életetek! Réka cuki lehet a nagy dumájával! :) nálunk is egyre többet dumál Beni, és egyre bonyolultabb szavakat is mondd! :)

jók legyetek! próbálok képet hozni majd a nagyfiamról! :)

sophie27

Aproo sajnálom bibiket nekünk még csak egyszer volt de fel s e tűnt neki... :roll:

Zsófi jobbulást Bninek

Niki hát igen az indiánok biztos eljárták az esőtáncot :roll: :lol: remélem pótoljuk..

:cry:
és akkor Csiga gyereknap
Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Hali! Bocsi, csak átfutni tudtam az oldalt, tegnap Anyuéknál, ma Anyóséknál voltunk.

Sziszka, még nem tudom mikor jövünk.... Vagy délelőtt valamikor, de akkor 2-3 felé le kell lépnünk, ha Eni álmos lesz. Vagy pedig ha itthon alszik... akkor szerintem 4 előtt nem tudnánk ott lenni, úgyhogy az nem olyan jó, főleg ha Barbiék is mennek még Pécsre is. Csak ha hazafelé alszanak a kocsiban, az a baj hogy max fél óra az út, és ha utána felébrednek, az kicsit kevés lesz....De inkább délelőtt 10-11 körül jönnénk akkor szerintem. Adriék mikor jönnek? Vagy írtő is? Nem látam...

yuyu79

Boni, ez most a használt bicaj, vagy amit innen vettetek?
Amúgy hol ástad bele magad, hogy melyik márkák a legstrapábbak? Mert van egy sejtésem, hogy nekünk olyan kellene...:-)

Zsófi, akkor elvileg jó már a decathlonos is a fiúknak? Lehet, hogy mi is elmegyünk megkukkantani vmikor.
Csiribirit köszi, megbeszéljük!

Ha senki sem megy Csepelre, akkor mi is más progit nézünk. Vagy most akkor van vmi esőprogi is?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Hahó, immár Pécsről!

Hú Apró! Nem semmi LEvi a térdével! Szegény! Réka se nagyon rövidnacizott még, de sejtem, hogy ő is pleúros lesz rendesen a nyáron. Pedig ő óvatos duhaj ilyen szempontból.

Gyereknap megvolt nálunk is. Veresegyházon volt összeröffenés. Nem volt nagy durranás de azért elvoltunk 2 órát. Réka beleszeretett egy nyummusz-ba (rózsaszín felfújhatós vízijáték nyuszi-fejjel), úgyhogy azt kapott. Meg persze egy szobai csúszdát még egy héttel korábban,de az már rég volt...
Én meg sikersen elhagytam RÉka sapiját :oops: Persze visszamentem de már nem volt sehol :evil:

Zsóf! Igyekszek majd képet rakni, de sejtheted mennyi időm van most rá. RÉkáról utoljára asszem februrban raktam fel képet a picassara :oops:

Itt is egyre vacakabb az idő. HOlnapra 45mm esőt mondanak. Szerintem meglöttyen mögöttünk a patak. A homokzsákok még mindig itt a kerítés mellett, remélhetőleg az megfogja.... A múltkori özönvízről mi lemaradtunk Rékával, de az utcáról folyt be a víz az udvarra ezerrel.

Na mentem pakolni csajok! ÁÁÁÁÁÁ! Ahogy szétnézek, mennyi minden van itt, elmegy a kedvem az egésztől....

Na pusz! Jó éjt!

panna1

Nem lenne olyan nagyon rossz tudni, hogy akkor most mi van Csepellel? Miért nem gyülünk akkor nálunk, ha esö lesz? Itt elférünk testületileg, parkolni is gond nélkül lehet ill. tömegközlekedve sem reménytelen. Vélemény?

Ma csandis napunk volt, együtt voltunk a Vadasparkban, de megbízhatóan el is áztak szegények a jelenlétemnek köszönhetöen, így még se puszi, se pacsi, elhordtuk az írhánkat. Belapátolta a párom még a tesómat a menyasszonyával is a kocsiba, így a cigánykaraván is megvolt... :)

Most büszke vagyok, mert Lellét én már láttam személyesen is, söt a kis hangját is hallottam. :)

Ez a pécsi dolog meglehetösen kérdéses, mert nem reagáltak a lányok a kérdésemre, én meg potyára nem megyek még egyszer.

Ma annyi öröm ért, hogy találkoztam egy 20 éve nem látott nagyon kedves ismerösömmel és irtó jót beszélgettünk.

Jó éjt és puszedli: én
Vendég

Jó reggelt!

Hét nem túl jók a kilátások mára, itt pocsék idő van, játszóterezésre nem igazán való:((( éjjel özönvíz volt, tiszta locs-pocs minden! Ha van ötletek, gyűljetek vhol, ne maradjon el a tali, de én passzolok, egyelőre várom az ágyat, korán du. meg már szerelős bulit tartunk, így nekem a mai nap necces kirándulás ügyben.

Barbi, hogy a túróban fértetek el annyian a kocsiban, ötletem sincs.... nem veszélyes egy kicsit így közlekedni? Ha rendőrbácsi megállít, nem csak annyit fog mondani, hogy ejnye-bejnye...

sniky

Aproo, nem tudom, hogy Levi mekkora centiben, de Beni elég magaska, szerintem súrolja már a 90 centit, mert már jó ideje a 92-es rucikat hordjuk, de mérve nem nagyon volt már egy ideje. Szóval neki elég jól leért a lába, persze nem úgy, mint a kismotoron, de mondom, tudott vele haladni picikét! azért a Boni féle bicajhoz képest ez magasabb szerintem! :)

Boni, szuperek a fotók! tegnap én is akartam tenni, de Beninek megint nagyon szar éjszakája volt, szóval nem volt egyszerű, mire oda jutottam, fel is kelt, szóval jött vissza közénk, stb. stb.

viszont a rossz kezdet után, egészen jól alakult az éjjelünk, mert még mindig alszik, és ez a 10 órási jelenet után, egész nyugalmasan aludtunk! :) szóval jelentem, mi túl vagyunk a betegeskedésen, ha minden igaz!

Barbi, sajnálom, hogy a pécsi csajok ilyen bonyolultak... na, meg mi is! :( én tényleg remélem, hogy kikecmeregtünk a nyavalyánkból, de nem szeretném, ha visszaesnénk, és ismerem már annyira a fiamat, hogy tudom, ha valahol van pocsolya, akkor ő nyakig képes elmerülni benne, szóval nem rizikóznám, ráadásul apa is kocsival ment ma el! :S

Lelléhez irigykedem! nagyon édes lehetett! mennyi idős is most!? pár hetes még csak, igaz?

Panna, persze, gondoltam, csak, ha időd engedi, akkor dobsz fotót! csak ezt már nem írtam le! :)

pakoláshoz pedig kitartást!!! el tudom képzelni, hogy mennyire utálatos lehet! mi is, mikor költöztünk, már 6 hónapos voltam kb. szóval egy élmény volt! a nyaralásos cuccok is még mindig itt hevernek szanaszét, szóval nem erősségem terhesen a pakolászás! :P

majd jövök fotókkal, ha Beni felébredt, és akkor a másik gépről tudok tenni!

szép napot, és jó talit!

sophie27

Sziasztok!

Nekünk is pocsék éjszakánk volt, tegnap délután elmentünk ide nem messze egy wellnesbe, azokkal, akiknél Málnus beleesett múltkor a kerti tóba :( Most kétszer durván elmerült a medencébe, mindkétszer nagyon megijedt, este nem mert elaludni, szerintem ez miatt, aztán magunk közé vettük, hajnali fél 1-kor :shock: aludt el, fél óránként felsírt, és fél 8-kor már nem tudtam vissza altatni, nyűgös ezerrel :( :( :( Ez nem a mi napunk lesz. hazafelé pedig akkora kerülővel jöttem mint az állat, mert le volt zárva a 6-os út a vihar miatt, és az autópálya is, mert egyik felén baleset volt, a másikat alámosta az eső, és beszakadt, ennyit a vadi új autópályáról :twisted: :twisted: :twisted:

Mi már rövidnacizunk, de Málnus alapvetően óvatos, még nincs sérülés.

Julcsi, Adriék csak 3-ra tudnak ideérni, nem lesz előbb autójuk, szerintem Barbiék is itt leszek még akkor, talán ez lenne a jobb variáció, de ahogy gondoljátok. Zsolti szabin lesz?

Sajnálom, hogy ilyen pocsék idő van ma, remélem nem mossa el a talit! Niki, nem jöttök el akkor holnap Ritussal?

Csenge Andi??? Ti sem jártok erre?

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Niki és mi van a Boni féle csepeli játszóval?
Vendég

Vagy napoljuk el péntek du.-ra? Addigra mindenki újra tudja szervezni magát és akit érint, meggyógyul?
A rendör véleménye akkor éppen nem számított, mert nem hagyhattuk ott a fiatalokat az erdöben az özönvíz közepén és intünk nekik pát, mint aki jól végezte a dolgát, nem? Max. ha bünti van, akkor összedobjuk a rávalót. :(
Kivette a párom Dönci ülése kivételével a gyereküléseket, így jobban tudtunk zömülni a kispadon. :)
Dönci meg halálra röhögte magát. :)

Mentem, mert sül a kenyerem és éhes vagyok. Puszedli: én
Vendég

Panna, nem irigyellek, de azért jó pakolást!!

Holnap is esni fog? Pedig olyan klassz Málnus játszótere :wink:

Boni, nagyon jó a bicaj :)

Niki, ahol Te szülsz ott gyerekeket is be lehet vinni? Szekszárdon nem, de mondjuk én nem is szerettem volna. Szerintem mindkettőnknek nehezebb lett volna :?

yuyu79

Barbi, részünkről a péntek jobb lenne...

sophie27

Mecsi, tök jó, hogy kislány lesz, ha minden igaz :) Zsófi, Nálatok is még bármi lehet :wink:

Sziszka, Zsolti dolgozik, elvileg 3-an mennénk csak, de aggódik értünk. Ha délután megyünk, lehet hogy el tud jönni ő is, de ez csak kb akkor fog kiderülni, épp milyen melója van...Ha Barbiék mégse mennének Pécsre, az nem lenne rossz, akkor biztos nem kerülnénk el egymást...Csak az a gond hogy Eni egyszer már 1 órakor alszik, néha meg csak 3-kor. De ha nagyon nem akar, akkor majd alszik egyet a kocsiban max...

Nálunk meg ma reggel jöttek lépcsőházat festeni, bejelentés nélkül, úgyhogy pakolászhattam a lakásba meg az erkélyre amit tudtam. A falon lévő szekrényt meg majd körbefestik :roll:

yuyu79

Ettől a csajtól vettem a szandit, ha valakit még érdekel... Van fiús is, de lányban meg már csak nagyobb méreteket láttam...

http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=bubszi07

A liberó oldalán szavaznátok Enire esetleg?

http://liberoarcai.liberoklub.hu/kepek/?pid=2008081117

yuyu79

Julcsi, szavaztam, én is tervezem Benit feltenni... a fél éves pelus adag nem jönne rosszul! :)

Kép

Bogival punnyadnak a nyugágyban...

Kép

Benike

Kép

élete első fagyija... annyira nem jött be, mert hideg! :)

Kép

bálna anyával a vízben! nagyon élvezte a pancsit!

Kép

trambulinon

Kép

Bogival a dizsiben :)

sophie27

Nagyon édes Beni a kis barátnőjével :lol:

Én is rakok képeket:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

yuyu79

Aproo ez a KEttler használt

Barbi rettenetesen sajnálom hogy nem tudok veletek találkozni :((( voltatok városligetben?

Szisz medencés élményt sajnálom :(

ZSiga 84,5 cm ez a bicaj 85 től van ülésmagasság 31-41ig

Deichmannos nagyobb láttam élőben.
Vendég

ZSófi nagyon cukker még mindig BENi! a fagyi ZSigának sem jön be szerencsére :lol: jó lehetett nyaralás

Julcsi a két tesó tűz és viz! szépek vagytok

szandis linket köszi :lol:
Vendég

Barbi, a csepeli játszóház hétfőn nincs, nekünk másik nap nem jó a héten, sajnálom, mert nagyon sok mindent kell intézzünk és heti 2x még dokihoz is járok, plussz Barnusnak oltás pénteken.

Sziszka, mi nem tudunk menni holnap, Ritus nem ér rá + már el is ígérkeztem holnapra, egész napos barátnős programra. Ti nem jártok Pesten mostanában?

Julcsi, igen be lehet vinni a gyerkőcöt, mármint a folyosóra kimehetek majd hozzá, mert a szobába csak apa jöhet be. Nem hiszem (remélem) hogy nem lesz gond, ügyes, okos nagyfiú ő már, akivel mindent meg lehet beszélni, már régóta mesélek neki arról a 3 napról és ami utána lesz, elég lelkesnek mutatkozik és szerintem sok mindent megért belőle. De én azt tuti nem bírnám ki, hogy 3 napig ne lássam, lehet önző dolog, de szerintem neki is jó lesz így, mivel sosem volt még ilyen sokat nélkülem és egyébként meg tök jól elvan apával, mamával. NA majd meglátjuk hogy lesz?! ;)

nagyon jók a képek, Beni is csuda édes és Eni is a kistesóval! Jó nagy már Peti baba!

na megyek főzni a brigádnak:)

sniky

Köszi! Hát jó nagy, már majdnem 6 kiló... Szerdán viszem oltásra, akkor lesz hivatalos mérés is. Szegényke mindjárt kettőt kap, ha minden igaz :roll:

Niki, Te tudod, hogy hogy lesz Nektek jó, nálunk csak a földszinten találkozhattunk volna, illetve monitoron láthatta volna a tesót, de szerintem mindkettőnk részéről rossz lett volna az elválás. Egész jól viselte azt a 3 napot, elfogadta, hogy Anya a tesóval van :wink: :wink: Inkább csak Apának volt strapás, mert meló után minden nap hazahozta éjszakára a nagyitól.

yuyu79

Sziasztok!

Én is megjöttem a bevásárló körútról :)
Pocsék idő van, pedig jó lett volna, az udvaron bandázni....már a vakondot is majdnem elűztem....erről jut eszembe, Luca vagy valaki már aki kertészkedik, nincs valami tuti tipp Vakond ellen???

Julcsi, én is szavaztam, hányszor lehet? Minden nap?
Csoda édesek a gyerkőcök, Eni azon a portén olyan mint egy kis barna hajú angyalka! Peti pedig milyen nagyot nőtt, nagyon várom, hogy élőben is láthassalak benneteket!Én azért az arc formájukat hasonlónak látom, de amúgy tényleg különböznek, de te így is akartad ;) Jó lenne, ha Zsolti is tudna jönni, Barbi férjével nagyon egy húron pendültek utoljára :)

Zsófi, Beni is nagyon édes, jó kis nyárias frizurája van már! Málnus imád fagyizni, igaz őt is imádják itt a cukrászdában, így egész télen tejszínhabot kapott tölcsérbe, így a fagyi már nem volt nagy váltás! Nagyon szépen tudja már enni.

Niki, sajnálom! Mi nem hiszem, hogy jövünk mostanában, már semmi dolgunk arra,a cég székhelyét is visszatettük ide a városba.....
Tervezünk valamikor egy Pesti állatkertet az elmaradt múltkori helyett, de nem biztos, hogy Énlaka előtt összejön.

Barbi, a lányaidnak eső napra gyöngyfűzést találtam ki, csak még elő kell keresnem az elfekvő gyöngyeimet :D

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: