A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Bucus! A hideg rázott engem is,ahogy olvastam,hogy mi történt veletek. Nem semmi! Remélem most már minden ok :wink:
Mi szerencsések vagyunk,mert Lili nem allergiás semmilyen tejtermékre (egyelőre),ő már evett sima joghurtot is,a Danonino-t egyenesen imádja,meg a Danone krémtúrót :lol:

Na,ma egy picivel jobb napunk van,de nem főztem neki,gondoltam úgysem eszi meg,arra meg jó az üveges is. Ma azért már evett 100 g-ot az üvegesből,meg két részletben egy 125-ös gyümölcsöt :lol: Remélem most már vissza áll minden a régi kerékvágásba

KépKép
KépKép
nyuszi81

Agi

Ment a szavazat :)

(de hogy miért kellett ehhez regisztrálni azt nem nagyon értem.. :roll: )
Vendég

Azt meg nem is mondtam, hogy Lottus tegnap 2 orat nelkulem toltott a baratnomeknel, mert nekem be kellett mennem a munkaugyibe es nem vihettem most Lottit. Tok aggodtam, hogy vegig fogja uvolteni azt a 2 orat, ugyanis nem sikerult elaludnia mig at setaltunk. Szerencsere nagyon jo kislany volt es szepen eljatszadozott. Mikor visszaertem nem is nagyon foglalkozott velem, a jelek szerint nem is hianyoztam Neki. :( De legalabb jol viselkedett. :D
Ja es mar kint van a 3. foga is meg a 4.hegye is. Lehet a multkori veres balesete is rasegitett. :?

Hoztam par kepet es 1 videot.

http://www.youtube.com/watch?v=YcJUlcdhrMk

Kép
Kép
Kép Az elso fogmosas :)
Kép
Kép

Kép
Kép
bucus80

Sillia: köszönöm szépen :wink:
Regisztrálni azért kell, mert itt nem olyan fejlett a technológia, hogy IP- t tudjanak nézni :lol: :lol: No meg így aki ráér, gyárt magának napi 50 mailcímet és szavaz.... :roll: :) Én nem érek rá... :lol:

Kép
agi125r

Bucus: Lotti nagyon édes kiscsaj! :D A felálló pihéitől a kobakján meg kész vagyok! :D Az utolsó kép tetszik a legjobban, az az arc.....! :lol:

Kép
agi125r

De cuki, ő is totál huncut-mókus :lol: :lol: :lol:

Újra megcsináltam a suttogós tesztet, mert sejtettem, hogy kicsit változott a mérleg :twisted: .
Születése után nemsokkal "mintababa" volt.
Aztán fél éves kora körül, mikor már teljesen kialakult a napirend, és mindenki belejött a szerepébe vegyesen volt mintababa és kisangyal, de inkább az utóbbi.
Most, mióta kinyílt a csipája :twisted: , sikerült mintababa és talpraesett közé változnia, bár még mindig inkább előbbi.

A talpraesett típus magabiztos, vidám, általában jó képességű, viszont, ha nincsen napirendje és nincsenek korlátok, akkor hisztis, akaratos, és túl vakmerő lehet. Ja, és nagyon önálló, és feszegeti a határokat: pl. tudja, hogy rosszat csinál, de csinálja, és közben figyeli a reakciódat (tipikuuuus :? :lol: )
Hát ez mostanában eléggé így van Botondnál, de mivel kezdettől alkalmazzuk a módszert, csak nagyritkán vannak gázok (pl. befeszülős hiszti :twisted: ), viszont rájöttem, hogy mivel állítólag az alaptermészet nem változik (nem csak a Suttogó, de más szakirodalom szerint, és anyu szerint sem), valószínüleg ő mindig is "talpraesett mintababa" volt ( :lol: ), csak "kordában" tudtuk tartani a módszerrel :wink: . Szóval újfent juhhuuu-juhhuuuu a Suttogónak :lol: :lol: :lol: .
Ja és persze most jól nekiveselkedem a második résznek, mert lesz amit nem árt alkalmazni :twisted: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Szasztok!

Boo,
anyósodat egyszerűen nem értem :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
remélem, Teapa jól helyrerakja, mert így nem lehet élni!

Bucus,
ez az ER durva lehetett! A hideg is kirázott... (egyszer volt ilyen allergiás reakcióm, hogy bucira dagadt a fejem egy nyaralás alkalmával... hááááááááááát, mit ne mondjak, nem kacagtam magam halálra)
Videó nagyon édes, bár én már pár napja láttam Facebook-on :wink: :wink:

Dodi,
gratula az 5öshöz
:lol: :lol: :lol: :lol:
Pozitív gondolkodás:én is hiszek ebben a "bevonzás" dologban... régen állandóan mufurc voltam, szidtam a főnökömet, ki voltam akadva a beosztottaimra, mindennel bajom volt... ráment egy kapcsolatom. Azóta tudatosan próbálok pozitívan hozzáállni a dolgokhoz, és tényleg sokkal jobb dolgok jönnek, na és nem utolsó sorban, sokkal jobban érzem magam :wink: :wink: :wink:

Akkor eddig csajok a gáton:
1. Lois
2. Bond
3. Nyuszi + Barátnő
4. Ronmay
5. Boo
6. Merion
7. Ági ?
8. Kispocok

Mikor találkozzunk? Délelőtt, délután?
(az idő miatt, ha süt a nap, talán délután lenne a jobb, mégse a tűző napra csapjuk ki a törpöket... )
Délután 2 köül mondjuk?

Boo,
Dodi nem a most péntekre gondolt mozi ügyben?

KépKép

KépKép
kispocok13

Énnemmondomegmegyeke :twisted: :lol: . Majd észreveszitek, ha ott leszek :wink: . Vagy nem :lol: . Igazából nagyon szeretnék veletek találkozni, és sztem valódi akadálya nincs is, csak még nem határoztam el magam.... :roll:
De, most!
Szóval megyünk :lol: :lol: :lol: :lol: .

A baj csak az, hogy nekem a komplett városon keresztül kell mennem (vagy rakpart, vagy körút...), és ezzel nap közben nincs gond, csak akkor úgy kell időztenem, hogy elkerüljem hazafelé a brutális dugót. Viszont 7-kor vacsi van, szóval addigra jó lenne hazaérni, vagy az után hazaindulni.... :roll:

Tippek? :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

kicsidodi! :)

Aludj valakinél vendégségben. :wink: :twisted: :twisted: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Oké, ha jó idő lesz, Loisnál :twisted: :lol: . Úgy rémlik nekik van egy kisebb medencéjük :wink: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

-
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 07:25-kor.
Vendég

Hékás........... hát nekem már nincsenek titkaim az inkognitómat illetően egyáltalán??????????? :shock: :shock: :shock: :D :D :D

Hozzám lehet jönni nyugodtan, itten a plázson mindig süt a nap kéremszépen 8)

Én amúgy diáklányt játszom, azért nem nagyon ugráltam nikkelbolhásan itt pár napja, ma megvolt az első vizsgám, übergigamegakaka.... dióhéjban.
Bizalmat köszönöm a talit illetően, ha nem üti valamely vizsgámat, vagy épp a hűűűdeintenzív felkészülésemet, mi megyünk szívesen.

Na még irkálok majd érdemben is többet, de most mennem kell dolgozni :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

ilyen szemét tanárt :twisted: :lol: :lol: :lol: .
Nem cukkolni akarlak, de nekem ma véget ért a vizsgaidőszak :twisted: :lol: .
Viszont én egy hónapja szívtam már :? . Meg is látszik a lakáson :oops: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
ja nem rántottak meg vagy ilyesmi, csak épp nem élveztem egy pillanatát sem :? A tanárral nem volt semmi bibi. Viszont pont mellettem egy csávó valami rádiós technikával csalta volna el a vizsgát. Én is csak tekeregtem, hogy honnan szól, tisztára mintha ment volna háttérzajnak a légi irányítás :shock: Persze a tanárok is hallották, mind szépen oda is ügetett hozzám, mert hogy ugye "felőlünk" jött a zaj. Néztem is boci szemekkel, hogy rádiózniazmiaz?? Le vagyok maradva teljesen.... :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Azért meg hogy neked már vége, eléggé úúúútállak :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

:twisted: :twisted: :twisted: Megértelek :lol:

Rádióstechnika :shock: . Nálunk csak a fiúk csinálták, hogy lefotózgatták a tételeket, ott meg kinagyítva elolvasgatták, de nekem ehhez se tököm, se technikám :lol: :lol: . Nálam marad a jó öreg puska, de az is csak gigamega szolidan, mert becari vagyok ebben :oops: :lol: . De lassan az olyan elavult lesz, hogy nem is gyanakszik rá senki :lol: . Már olyat is hallottam, hogy államvizsga, headset, tétel felolvasásakor info leadva kintre, kintről meg valaki kompletten lediktálta az egész tételt :shock: . Énisakarokilyet :roll: . Vagyis, áááá neeem, a tudásom az enyém :lol: . Mondjuk tényleg :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 07:26-kor.
Vendég

loislane! :)

Az inkognitód már rég outban van. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Czigka!
:wink: :D :lol:

Dodi!
De min olvassák el?? Telefonon?? És a tanár meg közben körmöt reszel vagy mi a szösz?? Mert én vizsga közepén nem nagyon tudnék a telefonommal játszani :shock: Mert itten írásbeli vizsgákon, toll, valami azonosító, és max. zsepi, , és minden mást el kell rakni sokszor előadó végébe.
Puskát csinálni szoktam néha, de nem használom, mert egyrészt tök béna vagyok hozzá, meg lúzer is, rögtön lebuknék, meg nem is kell, azért csinálom, mert azzal is átrágom az anyagot.
Volt olyan tárgyam, amire a puskám 400 oldal lett, megnézem az a puskázót, aki abban lapozgatott volna vizsga alatt :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Bucus!
Huhh, ezt rémes volt még olvasni is :shock: :shock: :shock:
Lotti nagyon tündérke :) Látom neki is tetszik a fogkefe :D Kukucs :D Habtapi tök jó :)

Csibe!
Én is megrendeltem az ülést. Mondjuk elég sokat buktam a rossz árfolyamon, bosszantó. Azért ebben az ebay, lehetne naprakészebb. Legközelebb jobban időzítek :roll:

PiciPocok!

Cica autó?? :roll: Előző kocsimnak volt neve... még mindig szomorkodom utána... tudom hogy ez a mostani szebbjobbügyesebbbiztonságosabb, de a szívem a Gülünél maradt :roll:
Itt nem vannak ám bogarak (annyira), szerintem sehol sem veszik olyan komolyan az irtást mint itt :)

Én is hallgattam reggel a mitudoménmelyikadón a Balázsékat (nem szoktam mert én/mi olyankor még alszunk :roll: ), ott is erről a napról témáztak, hogy ma kell bevonzani a pozitív jövőt. Na mondjuk én ennél sokkalsokkal racionálisabb lányka volnék, de egy-két potya óhajból még nem lehet baj.

Boo!
Anyós igen nagy görény...szerintem ne alacsonyodj le hozzá, aki ilyeneket mondd az szánni való :shock: Férjedet sajnálom, hogy szegénynek ilyen anya (csupa kisbetűvel) jutott :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

Egy tegnap készült kép :lol: Imádom!!
Kép

Lois! Vizsgát sajnálom,de az a lényeg,hogy megvan!! :lol:

Kispocok! Nekünk jó a 2 óra körüli időpont.

Boo! Apa lerendezte anyóst? Milyen volt a tegnapi meditálás?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Lois!

Bizony, kiteszik a telefont az asztalra, és arról olvasgatják!!! Vagy ha rájuk szólnak, hogy nem lehet elől, akkor úgy használják, mint más a papírpuskát... Időnként nekem is egy minikönyvnyi puskám van :lol: , persze azzal nem is megyek sokra, mert mire megkeresném az adott dolgot, addigra lejárna az idő :lol: . Viszont általában csinálok az anyagokból vmilyen összegzést, úgy nézem át, és abból meg már csak egy mozdulat puskát csinálni, írásbelinél jó a tudat, hogy ott van :wink: . Egyetemen úgy 5-6 alkalommal puskáztam, ebből 3* bedőltem :oops: :lol: . De mivel szeretnek a tanárok ( :oops: ), 2* csak jelezték, hogy ugyan nem kéne :lol: :lol: :lol: .
De amúgy én irigy vagyok azokra, akik jól tudnak puskázni :roll: . Bnőm a komplett gimit végigpuskázta, de tényleg, mindent!!! Ehhez képest ma Magyarország egyik legnevesebb könyvelőcégénél dolgozik, és nem a büfében :lol: .

Ebből is látszik, hogy a diplomáddal ma már pont csak kitörölheted :? :? . A legtöbb cégnél ma már olyan előfeltétel, mint az érettségi :? . Csak az számít, hogy élesben mit tudsz... Ennek persze vannak előnyei is, de azért nem igazán korrekt :roll: .
Mondjuk a jogra ez pont nem igaz, de azért ott is számít, hogy hogyan adod el magad, hiszen a diploma már engedi feltételezni, hogy a tárgyi tudásod megvan, szóval vmi ott is kell, ami megkülönböztet a többiektől....
Pfffff......ennnyi tanulás után még villogtatsd is magad :? ? Tanulna jogot a bajszosabb nénikém pincsije :twisted: :lol: :lol: :lol:

én ennél sokkalsokkal racionálisabb lányka volnék, de egy-két potya óhajból még nem lehet baj.
:lol: :lol: :lol: Így van, a gondolkodás nem fáj :wink: . CSak egyeseknek :lol: . Nálam ez mondjuk az ima, de a lényeg ugyanaz. Nem árt néha rendezni a gondolatokat :wink: .

Kocsik:
Piri, Bömbi, Hófehérke, Milka... :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nyuszi!

De széépek vagytok :D ! Lili tiszta Zoli-klón, csak kiscsajban :lol: :lol: . Pólód nagyon tetszik :lol: .

Lányok, én sose hordtam pólót, max. volt itthon egy-két darab játszósnak. Ehhez képest mostanában tökre rákaptam :shock: :lol: . Az ilyesmikre, mint Nyuszin, ami passzosabb, és színes-mintás. Mondjuk a divat is ennek kedvez, meg az anyaság is :? :lol: . De azért mégis fura, mert sose gondoltam volna magamról. Torna cipő (mondtam, hogy vettem :roll: ?), póló.... :shock: . Lehet a moziba már melegítőbe megyek :lol: :lol: :lol: .

Hú, na megyek, mert gyanusan csend van :roll: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi! Tele vagyunk ilyen pólókkal,apa is,Lili is és én is,ugyanis az unokatesóm csinálja őket és ebből lett MILLIOMOS,hol máshol,mint Amerikában :roll: Röhej! Itthon tuti nem gazdagodnál meg ebből,de ott tele vannak az üzletekkel a pólóival,nagyon szeretik őket. Amúgy tök jó anyag,nagyon jól bírják az ezerszeri mosást/vasalást :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi!

És tudnál nekem szerválni tőle :roll: ? Drágák? (Remélem nem 10 póló árából lett milliomos :roll: :lol: :lol: )

Enyémgyerek azért volt olyan csöndben, mert tévézett :shock: . Általában nézem a Csak csajokat, vagy legalábbis megy, de eddig sose izgatta, viszont ma gyerek-napi műsor volt, és teljesen legyűgözte a gyerekzsivaly, meg a Grillusz-zene, meg a lufik, színek....stb :lol: . Még tízóraizni sem akart, úgy beleszeretett a "társaságba", rendesen ment volna közéjük :lol: . olyan cuki volt :wink: . Szóval remélem nagyon fogja élvezni a hétvégét :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
ja nekem is volt a főiskolán olyan pofátlan csoporttársam, aki két nap alatt levizsgázott mindenből olyan pofátlanul puskázott, és sosem bukott le. Igen, én is valakin nyakon vágnék most aki erre kényszerített, hogy ilyen szarságokkal foglalkozzak, de mivel ugye ez én lennék, magamat meg már csak nem ütlegelem :oops:
HA hagynám a francba, az meg még nagyobb megalúzerség lenne, így negyed évben, azt nagyon megbánnám később. Így sanyargatom magam.

Nyuszi!
Tök cuki ez a póló. Én mondjuk mindenthordó lány vagyok, vannak converseim is, meg csini ruhák is. Most persze csinosabb fajta trampliban nyomom, farmeros, de inkább csinosabb felsős, nem sima pólós (azt csak itthon), és kényelmes gisele-s szandi. Azokat imádom, van három is.

Mi reneszánsz faluba megyünk vasárnap, beadom Zétényt az apródképzőbe.... :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

Peeersze, Isten ments, hogy abbahagyd! Az tényleg totál hülyeség lenne! Ha már eddig kihúztad :wink: .
Én nem is értem azokat az embereket, akik utolsó évben hagyják félbe a sulit :shock: . Végigtanultak (?) 3-4 évet linkre?! Hát csak felszívnám már magam, nem? :lol:

Apróképző :lol: .

Gisele-s szandit mutimááár, én még nem láttam, és nem is találom :? .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi! Itt megnézheted az összes pólót. Nem tudom,hogy rendelni lehet-e,de megkérdezem a nagybátyámat,most pont itt van Magyarországon. Ha nem,akkor beszélek az unokatesómmal,hogy esetleg lehetne-e,hogy elküldje-e postán. Amúgy beszéltünk róla,hogy be lehetne hozni ide,csak nem tudom,hogy érdemes-e. :roll:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Lois! Igen,én sem tudom milyen az a Gisele szandi,mutiiiiiiiiiiiiiiiii

KépKép
KépKép
nyuszi81

Megtaláltam :D . Tök szépek, csak nekem nem műkszik a lapostalpú, mert bokasűlyedésem van, és hamar megfájdul a lábam. Szóval ezért nekem kell egy kicsi talp/sarok.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Jaj,de f@sz vagyok.... Mindent leírtam,csak a honlap címét nem :oops: :oops: !! Szóval: www.junkfoodclothing.com/

KépKép
KépKép
nyuszi81

Dodi,
csak annyit írtál anno, hogy próbáltad, de nem jött be a dorkó. Milyet vettél?

Lois,
Gisele szandim csak 2 van :oops: :oops:
cica lakik az utcánkban, a szembe-házban, pont olyan mint az enyém volt, ráadásul a rendszáma alig más mint az enyémé volt... Fájdítja a szívem rendesen.

Nyuszi,
pólókat énisénisénis kérek!!!!!
(van már Csőrikésem, Mikiegeresem, Gyalogkakukkosom :lol:)

enyémfiam fogat növeszt megint... Szegényem rág mindent, nyügi, és harap... Versenyezhet Lilivel jövő héten ;-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Kispocok! Akkor össze eresztjük őket,mert Lili még mindig harap,sajnos nem érti meg,bárhogy is szólok rá :oops: Úgyhogy előre is elnézést azoktól,akiknek megharapja a csemetéjét.... :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi,
cool stuff :D
már ki is néztem magamnak és apának is párat :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Harapóverseny :lol:
majd lehet fogadni rájuk
:wink: :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Kispocok!

Dorkót :lol: . Na jó, nem teljesen olyan, csak annyiban különbözik, hogy az orrán nem fehér a gumi, hanem türkiz, mint maga a cipő. amúgy a new yorkerben vettem :D .

Harapós verseny: Botond nem tud indulni, ő nem harap :? . De végülis hazavághatja a mezőny, ha eláraszta őket nyállal :twisted: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Kispocok
Khm...nekünk a csüti annyira nem jó, mert mászok, a du. kettő meg délutáni alvás...szal akkor lehet kihagyom :roll: ugyanis úgy néz ki hogy kezdünk átállni az egyszeri alvásra ...
Ha netalán mégis délelőtt lenne akkor esetleg elnézek....

Dodi

Az én gyermekem is változik...pl elkezdett hisztizni, levágja magát ívben megfeszül és vinnyog...van hogy 10 percig is tudja nyomni :shock: aztán ha abbahagyja odajön hozzám hüppögve és megbeszéljük a dolgokat. Úgy érzem most kell ezt megfogni....(ezt is) :)

KépKép

KépKép
ronmay

Dodi,
jó, majd nehezített pályán, nyáltengerben lesz a döntő ;-)

Tali

Ronmay,
nektek mikor lenne jó?

Többieknek jó a csütörtök és a du 2, vagy rakjuk át?
Eddig, ha jól emlékszem:
Bond: szerda nem, csüt du ok
Kispocok: szerda nem, csüt du ok
Nyuszi: péntek nem, csüt du ok
Dodi: csüt du ok
Boo?
Merion?
Ági?
[/quote]

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi,
ez a türkiz dejólhangzik!
Képet kérünk!
Tiedapa mit szólt hozzá?

KépKép

KépKép
kispocok13

Kispocok

Nekem bármelyik nap jó, de délelőtt... :(

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay!

Gondolhatod, hogy én se dőlök be :twisted: :lol: . Főleg, hogy apának nem csinálja :shock: . Csak engem néz palimadárnak :oops: :lol: . Ilyenkor én is "elhatárolódom" tőle, és megmondom neki, hogy így nem vagyok rá kíváncsi, és otthagyom. Az a durva, hogy rendesen leskelődik utánam, hogy nézem-e, mert akkor tovább csinálja :shock: . Egyszerűen döbbenet! Aztán már úgy jön utánam, mintha mi se történt volna :lol: . Viszont ha tényleg vmit a lelkére vesz, akkor nekem kell menni "békülni", bár olyankor nem is hagyom ott, mert azonnal leveszem már, hogy mikor van rinya, és mikor van igazi kesergés...

Viszont nagyon anyás is lett, amivel tehetetlen vagyok. De a védőnő is azt javasolta, hogy ne próbáljak tenni ellene, mert csak rosszabb lesz. De azt se akarom, hogy nagyon ölbe szokjon, szóval ilyenkor inkább játszunk, vagy bevonom abba, amit éppen csinálok.
Amúgy nagyon édes, mert estefelé már még anyásabb, és olyankor ölbe veszem, és csak csendben bújik, akár félórákat is,és úgy ücsörgünk. Ezt most már én is igénylem :lol: .
De azért a napközbeni gatyacsimpaszkodástól nem olvadok el :? :lol: .

Kispocok! Részemről is jobb lenne a délelőtt, legalábbis kezdésnek.. :roll: .
Képet igyekszem, de nem ígérek, mert nagyban pakolok.... :wink:
Apa szerint űbergáz, és a PuskásPeti-félék csajai hordanak ilyet :lol: . Ja, és hogy büdös lesz a lábam :? . Először kicsit zokon vettem, de rájöttem, hogy tojok arra a fazonra, akinek a farmer az ünneplő, és azt a pólót veszi fel, ami legfelül van :twisted: :lol: . Amúgy akárki látta rajtam, mindenki dícsérte, szóval majd megszokja :lol: . De neki amúgy tökre mindegy, mert annyira figyelmetlen (mindenkivel), hogy az se tűnne fel neki, ha a mellemet a hátamra varratnám :lol: :lol: :? .
Viszont ma egész nap az volt rajtam, és abszolút nem büdi a lábam, pedig jóóó meleg volt :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Hahóka! :)

Valakinek valamilyen tapasztalata erről? :roll:

http://www.forbaby.hu/index.php?productID=3253

Kép
Kép
200907?

Sziasztok,

Nekünk is jobb lenne a 10:30 - 11:00 órás kezdés a babatalira.

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Nekünk inkább a délután, úgy 1-től...de mivel a részvételünk nem 100%, ezért mi alkalmazkodunk :roll: De én túl korán nem érnék oda, az tuti. Max. csatlakozunk a délutánosokhoz :roll:

Kispocok!
Én is szomizok, mikor látok Gülüm-autót :(
Tegnap ezzel az mostaninincsmégneveautóval megjártuk a nagy szerpentineket, azért élveztem, mert KisGülü azért sokkal lomhább volt :roll:

Dodi!
Azt a türkiz tornacsukát pont ma tapiztam meg a New Yorkerben :lol:
Kiábrándító vásárolgatás volt amúgy, kismillió dolgot felpróbáltam, semmise jó persze, mert olyan vagyok mint egy muffin :oops:
Találtam egy tök jó felsőrészű fürdőruhát, kiállta a tótágas tesztet is, de ezek a francia-bugyis alsók annyira görényül állnak rajtam :?
Gisele-s szandik nekem nagyon kényelmesek, volt egy, amit imádtam, és terhesen vettem még kettőt, még a fionalábakkal is oké volt. Meg csini is. Nekem egy barna -arany, meg egy fekete-ezüst van csatos, és egy belebújós drapp.

Nyuszi!
Tök jól ezek egy pólók, én is találtam benne amit magamévá tennék :roll:

Enyémgyerek ma ma mimóza volt, egy vele korú kislánnyal bandáztunk, aztán megemberelte magát, és utána már kergette körbekörbekarikába. Persze mikor átfordult a csajszi támadásba, akkor sprintelt hozzám és mászott fel kismajomként :roll:

ÉnKölköm is gatyánlengedez :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára loislane 2010.05.28 22:18-kor.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Tali update:

Bond - szerda nem, csüt du ok
Kispocok - délután bármelyik nap, kivéve szerda. csüt du ok
Nyuszi - péntek nem, csüt du ok
Dodi - csüt du ok, de inkább délelőtt
Boo?
Merion - bármelyik nap délelőtt (10.30 - 11.00)
Ági?
Ronmay - bámelyik nap délelőtt. Csüt du nem ok
Lois - du 1 után

Dodi,
látom, rendes játszmáitok vannak Botonddal :-)
Nálunk az ölbenülősbújás ébredés után van, amikor még boot-ol, ahogy Sillia mondaná... nagyon jó összebújni, van hogy még be is szuszizik, ahogy ülök vele, annyira édes!

Lois,
[quote] írta:nKölköm is gatyánlengedez Embarassed
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Enyém is!
Barna-arany szandim nekem is van :oops: :oops: :oops: (meg egy kék-fehér, de azt nem szeretem :twisted: :twisted: :twisted: )

Gyerekem ma több, mint 3 órát aludt!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ja, és a reggeli szopi után még betermelt 100ml tejet cumisüvegből, utána pedig tolta be a tízórait, ahogy szokta... tiszta hurkagyurka már :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo?????

KépKép

KépKép
kispocok13

Kispocok!

Nesze :wink: :D .
Kép

:arrow: nyaraláááás :D :D :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,
ez nagyon állat
:lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok! :)

Megpróbálom követni az eseményeket. :shock: Remélem, sikerül majd. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

kicsidodi!

[quote="kicsidodi"]& írta:kicsidodiquot;Nahát, milyen ügyes kisfiam van...." peeeersze-peeeersze, egy frászt! Nem ügyes, hanem kurv@ fifikás :twisted: : rajtahagytam a pelenkázón a törölközőjét, és arra tettem a cumit, így a törcsit félig behúzva megkaparintotta a cumiját, és azzal szépen elaludt :twisted: :lol: :lol: :lol: .
Azért bevallom, kicsit büszke vagyok rá :roll: :lol: . De a cumit elvettem :twisted: :lol: .

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[quote="kicsidodi"]P írta:kicsidodieeersze, Isten ments, hogy abbahagyd! Az tényleg totál hülyeség lenne! Ha már eddig kihúztad :wink: .
Én nem is értem azokat az embereket, akik utolsó évben hagyják félbe a sulit :shock: . Végigtanultak (?) 3-4 évet linkre?! Hát csak felszívnám már magam, nem? :lol:

Na, akkor már ketten vagyunk, akik ezt nem tudják megugrani. :roll: :roll: :lol: :lol:

[quote="kicsidodi"]D írta:kicsidodie azért a napközbeni gatyacsimpaszkodástól nem olvadok el :? :lol: .

Szegény Hugi! Mindig mire odaér hozzám, addigra épp elindulnék, vagy felegyenesednék, és le kell fejtenem csórikámat magamról. :roll: :roll: :roll: :( :lol: De van, hogy az istennek sem ereszt, és akkor együtt indulunk el, szembefordulva egymással. Együtt lépegetünk oldalra. Tisztára, mint a Kállai kettős. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Türkizkék tornacipő: na, ez az, amit soha nem vennék fel, annyira távol áll tőlem. :roll: :roll: :roll: :roll: Ugyanakkor, ha egy olyan stílusú csajon látom, akkor tetszik. :wink:

kispocok13!

[quote="kispocok13"]T írta:kispocok13artalmilag érdekes volt: a kapcsolatokról beszélt, de semmi újat nem hallottam, amit ne olvastam/tudtam volna korábban... ő meg úgy adta elő a dolgot, mintha a saját agyszüleménye lenne :-)

Ezzel én a Suttogó II. olvasása közben voltam így. Igenigenismerjükblablabla.... :roll: :roll: :roll: :roll: Csak amikor feltettem magamnak a kérdést, hogy jó, de akkor miért nem így csináljuk az adott dolgot, akkor nem tudtam rá válaszolni. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

[quote="kispocok13"]N írta:kispocok13ekem van egy sminkesbőröndöm (igazából szerszámostáska), amit próbál felemelni, a fülénél, rendesen ahogy kell,és nyög hozzá, ahogy erőlködik! :-) :-) :-)

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote="kispocok13"]S írta:kispocok13z°ínfogó szerintem az egymás megfogása ellen véd csak.)

És milyen színű ruhák mosásakor szoktad használni? Mit mosol mivel? :roll:

[quote="kispocok13"]P írta:kispocok13ozitív gondolkodás:én is hiszek ebben a "bevonzás" dologban... régen állandóan mufurc voltam, szidtam a főnökömet, ki voltam akadva a beosztottaimra, mindennel bajom volt... ráment egy kapcsolatom. Azóta tudatosan próbálok pozitívan hozzáállni a dolgokhoz, és tényleg sokkal jobb dolgok jönnek, na és nem utolsó sorban, sokkal jobban érzem magam :wink: :wink: :wink:

Ez egy ördögi kör: a magánéleti problémák kihatnak a munkára, a munkahelyi problémákra meg lecsapódnak a magánéletben. Marha nehéz kitörni belőle. :roll:

boo!

[quote="boo"]a írta:boonnyira pipa voltam tegnap, de nem kezdtem el ordibálni, hanem mondtam apának, hogy most akkor örüljön, hogy az anyját nem tiltom el végleg a gyerektől, hiszen, ha NEM enyémapa Miron apukája, akkor az anyja se a gyerek nagymamája, tehát semmi köze a gyerekemhez :twisted: :twisted: :evil:

Anyósról semmit, vagy egy szót se! :x :x :x :x :x :x :x :x Egy ilyen emberre felesleges pazarolni a pixeleket. :twisted: :twisted: :twisted:
Remélem, TeApa tényleg helyre rakja: a kandalló fölé. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Milyen volt a meditáció? (Mondjuk, nem nagyon tudom elképzelni, hogy azt írd, hogy nem tetszett :roll: :lol: )

bucus80!

Ez nagyon durva volt Lottival!!!! :shock: :shock: :shock: Asszem csak azért nem estem volna pánikba, mert túlságosan ideges lettem volna ahhoz is. :roll: :roll: :roll: :roll:
Az "oké", hogy tejallergia, de ENNYIRE azért nem normális. Méhcsípéseknél lehet ilyenekről hallani. Mondtak valamit arra vonatkozólag, hogy ha esetleg mégegyszer előfordulna (hasonló), akkor mit csináljatok?
Augusztus időpont: az még naaaaaaagyon naagyon messzi van. :? :? :? :( :(

nyuszi81!

[quote="nyuszi81"]M írta:nyuszi81i szerencsések vagyunk,mert Lili nem allergiás semmilyen tejtermékre (egyelőre),ő már evett sima joghurtot is,a Danonino-t egyenesen imádja,meg a Danone krémtúrót :lol:

Bond előadásában: Hugi bírja a tejtermékeket, hajrá! :D Egy egész doboz kefírt összekutymoltam kölespéppel. Benyomta mind, semmi gond. :) 8) Ahhhhha....... :roll: :? :? Vagy belejátszik a fogzás, vagy nem, de olyan jó fosós lett a pelusa, hogy csak ihaj! :? :? :( :( (Látszott, hogy az a kaja landolt benne). Ami nem lenne különösebben baj, de úgy kicsípte a fenekét, és a cuniját, hogy nem győzzük helyrehozni. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :x :x :x :oops: :oops: :oops: Bravó, HülyeAnyuka! :twisted:

Pólókból a gyerekeseket, és a vicceseket komálom nagyon. :roll: :oops: :oops: Vakondgyáros, Ákombákomos stílusúak...
Kép,
...de van sok Cactus Clone-os és Southparkos-is ( :oops: :oops: :oops: ).

loislane!

[quote="loislane"]P írta:loislaneuskát csinálni szoktam néha, de nem használom, mert egyrészt tök béna vagyok hozzá, meg lúzer is, rögtön lebuknék, meg nem is kell, azért csinálom, mert azzal is átrágom az anyagot.
Volt olyan tárgyam, amire a puskám 400 oldal lett, megnézem az a puskázót, aki abban lapozgatott volna vizsga alatt :roll:

Én is így voltam vele. Mire megcsináltam a puskát, addigra már újra át is néztem az anyagot. Mindig nálam volt, de ritkán kellett használnom. :) 8) :lol: Sokszor volt viszont, hogy úgy ugrott be a válasz, hogy vizuálisan megjelent előttem, hogy a papíron hol helyezkedett el, volt-e valamilyen jellegzetessége, vagy hogyan volt tagolva. Frankón úgy láttam magam előtt, mintha kiterítve lett volna. :shock: :shock: :shock: :lol: :lol:
(Ha csak egy puska 400 oldal, akkor mekkora a tanköny? :roll: :roll: :roll: )

Fiona lábak: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csajok! Nálatok hogy néz ki a fogmosás?

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:20-kor.

KépKép

KépKép
boo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: