Krisztina! Igen, valóban, azóta sokkal jobban tudok örülni a kisbabának, pláne, hogy már mocorog is.
Sajna lemaradtam a 4d-dről, mert nem tudtam időben reagálni rá, későn olvastam. Csak azért sajna, mert biztosan ajánlottam volna neked, hogy próbáld megkérni a babádat előtte, hogy mutassa meg magát..
Én az UH előtti napokban relaxáció közben megkértem, hogy teljesen, biztosan mutassa meg magát majd. A doki szerint pedig bizti a kislány. Mondjuk elég hihető, mert a párom is meg én is nagyon lányos családból származunk. Ettől azért tudjuk, hogy nem biztos teljesen, de azért mégis..
Egyébként nagyon ajánlom neked a kismama tornát a görcsre (is). Én szuperul érzem magamat, jól átmozgat, és közben rengeteg téma előjön, amiről beszélgetünk, illetve a gyógytornász nő sok tanácsot tud adni tapasztalatból. Lehet, hogy ezt is tudná.. A Kardirexben van, kedd 18.15-19.30-ig és pénteken 11.15-12.30-ig. Mivel még dolgozom, csak a keddire tudok járni. Ha bővebben érdekel, kérdezz nyugodtan. Ja, és mindig relaxációval fejezzük be, úgyhogy mindig előtte kitalálom, hogy miről fogok a picurral beszélgetni. De olyan is volt (UH után), hogy csak azt éreztettem vele, hogy mennyire örülök/örülünk neki.
A munkára visszatérve, mivel kérdezted, úgy gondoltam, hogy úgy karácsony előtt elmegyek szabira, aztán meg táppénzre már. Így pont kijönne. Jó lenne addig bírni. Sajnos az elmúlt két héten sem azért pihentem otthon, mert én kértem. Nehézlégzés nyomasztott szinte minden nap néhány órát, vert a víz.. A nődoki erre rögtön kiírt, pedig alkudni próbáltam vele.. Igaza lett, egy hét alatt elmúlt, de tegnap, a 2. munkanapon már megint jelentkezett egy kicsit. Szóval az elképzelésem az ami, a gyakorlat pedig majd jön hozzá. Mondjuk a pénz miatt sem lenne mindegy..
Nem tudom, hogy a nyelőcsöved égése ugyanaz-e, mint nekem néha a gyomromé, de olyankor állatira jót tesz az igazi citromos limonádé, meg a grapefruit.
Hadd bővítsem én is a fent említett doktorról szóló élménybeszámolókat. Nővérem nála szült kétszer is, neki nem is volt vele gondja, fogadott orvos volt. De a szobában feküdt mellette egy másik anyuka, aki csak véletlenül került őhozzá. Mindketten császárral szültek, de míg a nővérem sebe klassz lett, a varratokat óvatosan figyelve vette ki, a másik csajból messziről kitépte..
Aztán szerintem hagyjuk is a rossz témákat, mert lehet egy dokinak rossz napja is pl. Mint az enyémnek is volt egyszer, amikor az anyu a változókori rendelésen hozzá került és össze is veszett vele, azóta máshoz jár.. Én meg bízom benne és szimpi..és remélem, nem szokott síelni, főleg nem február végén...
Ja és a végén vidításképpen el kell mesélnem, hogy a tornán van egy csaj, nagy hassal (meglepő, ugye?)aki tegnap végig azon aggódott, hogy az otthoni valamelyik kutyájuk mikor kezd elleni, mert akkor ő hagy csapot-papot, tornát mindent, rohan haza segíteni..

sziasztok, Ttika

Nem kell erőszakos húzogatásra gondolni, de tényleg hasznos. Olajos vattát én emlékeim szerint nem használtam ebben az esetben.