A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Boo!

Most olvastam csak a fórumot... Nagyon örülök, hogy anyukád ilyen pozitívan áll hozzá :D :D :D ! Abból, amit te elkeseredésedben írtál, másra számítottam... Szóval juhuuu-juhuuu anyukádnak :lol: . ez a legfontosabb!!!

"és a jövőben is sok vigyorgós smile-t fogok nyomni, remélem nem szól be majd senki sutyiolvasó, hogy hejdevidámvagyok a történések ellenére"

Húúú, csak szóljon be valaki :twisted: :twisted: :twisted: .
A hormonjaim tombolva várják a lehetőséget :twisted: :lol: .

Anyukádra rá fogom uszítani anyámat :twisted: . Riogasd vele, hogy ha nem megy el kivizsgáltatni magát, ráküldök egy 50 kilós gyerekorvost, oszt megnézheti magát! Lesz nemulass :twisted: :lol: .
Tudom genyóság, és valahol meg is étem őt, de vesd be a kőkemény lelkiterrort!!! "tedd meg értünk, nézd az unokádat, hogy teheted ezt velünk..."stb. Sőőt, a legütősebb: "fordított esetben te hagynád ezt? Tétlenül néznéd, hogy....stb". Ez anyámnál bejönne :twisted: .

Anyukád tényleg annyira életvidám, belevaló csajnak tűnik :D . De hogy te kire ütöttél :roll: ?! :lol:
És mit apróbetűzöl?!
Boo nagyon szereti az anyukáját!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Sillia!

Cavaztam :D !

Lois!

Babatémára visszatérve, tényleg elég kattant vagyok pár napja :oops: . ÉS tényleg terhesen volt ilyesmi utoljára... :roll: (Legalábbis ennyire :twisted: :lol: ) Ugyanakkor elvileg csak egy hónapja vagyok egyáltalán termékeny, szóval szerintem inkább csak a visszarendeződő hormonjaim játéka ez. (bár remélem nem :wink: )
Tesztet csinálnom még felesleges, mert jövő héten kéne csak megjönnie, de amúgy nagy tesztelő vagyok, már úgy nyomom, mintha vmi szerencsejáték, vagy kaparós sorjegy lenne :lol: :lol: :lol: . Rendesen rá lehet kapni :lol: . Nagy örömömre ráleltem a 200 ft-os DM-esre, így azzal játszogatok, nem az ezer forintossal :oops: :lol: . Persze van itthon jó fajta is, hogy ha kérdéses a dolog azt vessem be... :P :lol:

Amúgy a hasfájdalom egyre intenzívebb, és a cicim is szurkál továbbra is. Ráadásul ezek kezdete egybevág a lehetséges beágyazódás idejével... Szóval azért bújkál bennem a kisördög, de nem akarom semmibe belelovalni magam... Nem sürgeti semmi a kistesót, jönni fog, ha itt az ideje :wink: . Tehát februárban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Kullancs:

NAgyon király ez a tipp :D . De ha nem lenne gyufátok :P :
Anyu mondta, hogy bármilyen csipesszel ki kell kapni a testét,nem baj, ha benne marad a fej! A kullancs ugyanis jól bezabál belőlünk, és csak utána nyomatja be a redvát, amit a testében tartogat. Hiába marad bent a fej, nem tud már komolyan ártani, ha nincs teste :twisted: . A fejet elég később kiszedetni, ha nem jönne ki magától, de elvileg kijön.
Na, én nem tudtam tudományosan elmagyarázni, de anyu nekem megtette, és úgy tök érthető is volt, szóval higgyétek csak el :lol: :lol: :lol: .

De azért mostantól lesz nálunk gyufa :lol: .

Boo!

Még egy gondolat: A legutóbii Dan Bown könyvben olvastam a noetika tudományáról, és azóta utána is olvastam. Ez egy létező tuományág, ami különböző mérésekkel, és fizikai kisérletekkel bizonyítja a gondolat erejét :shock: . (Nagyon izgalmas téma amúgy :wink: ). A lényeg, hogy racionális bizonyítékai vannak annak, hogy a gondolatnak teremtő ereje van, így sok azonos gondolatnak sok ereje van... Tudták ezt már az őseink is, gondoljunk csak a közös imákra, meditációkra, csendességekre....
És ha ez valóban így van, (és így van, hiszen mára bizonyított tény), akkor most édesanyád rengeteg gyógyító energiát kap tőlünk!!! :D :D :D

Tényleg arra kérek mindenkit, hogy gondoljon egy kicsit Boo anyukájára, mert ez a legkevesebb, amit érte tehetünk, de több, mint gondolnátok :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

Nálam bármikor jó vagy egy mozira :wink: .
Csajok, péntek?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Off!

Húú csajok, mi apával fél órája ezen röhögünk :lol: :lol: :lol: .
Az író Az elveszett jelkép (vélt) tartalmi hibáit javítja ki. De néhol szó szerint leírja azt a magyarázatot, amit Dan Brown, a legtöbb helyen pedig hihetetlenül kemény okfejtéseket, meg összesküvés-elméleteket ír le. Emberünk szerint minden(!) a magyar nyelvre vezethető vissza, főleg Amerikában :lol: :lol: :lol: .
A kedvenceim pl.
"Washington: washing: mosni, tisztítani. A ton kiejtve: ten ( :shock: he?), azaz tíz. Vagyis: tisztító-tíz, azaz tisztítótűz..." Értitek: Washington=Washerfire :twisted: :lol: :lol:
"Moloch: A bukott angyal, aki istenként járt a földön és megküzdött a fénnyel. Az ősi nyelvre lefordítva a neve: Malakh. Az ősi nyelv a hun-magyar, a szó jelentése pedig: ma-lak, azaz a most háza..."

Váááá, agyrém :lol: :lol: :lol: :lol:

http://esemenyhorizont.uw.hu/2010/letfilo/jelkep.html

KépKép

KépKép
kicsidodi

Na, most látom, hogy ez vmi "vallás", vagy mi...
De ilyen vallást n is csinálok magamnak:
Dorottya-vallás :arrow:
Dorottya latinul Dorothea
Dor kiejtve angolul ajtó
O kiejtve franciául vagy, magyarul ez jelent lézetést is (vagyok->vagy), vagyis te vagy
Thea kiejtve magyarul tea
:arrow: Tehát ajtó te vagy tea
Az ajtónak van kulcsa, a tea pedig a test felélénkítésének szimbóluma.
Így teljesen egyértelmű: Dorottya= Te vagy a kulcsa az egészségednek.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Na, megyek aludni, bár úgy tűnik így is elég pihent vagyok :oops: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 14:51-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 14:51-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Persze, értettem :wink: .
Nobel-díj: bár végtelenül szerény vagyok, de elfogadnám, mert megérdemlem :mrgreen: .

Miron szundi: :( :( :(

Tudom, hogy tényleg az lenne a legjobb, ha mindkét módszert alkalmazná, de lássuk be, joga van anyudnak a választáshoz! Nem hajszolhatod bele olyasmibe, amitől ő retteg... Amúgyis azt gondolom, hogy még az orvosi eljárások sikerességéhez is kell a hit! És ezt a legtöbb orvos is alátámasztja. Ha pedig az nincs, talán tényleg felesleges gyötörni... Én megértem azt, hogy ő méltósággal, lelki békével akarja viselni a betegségét, még ha nem is értek vele egyet. Persze próbáljatok hatni rá, de ha nem megy, ne okoljátok magatokat... És tényleg vidd el egy másik dokihoz a leletet, több szem töbet lát :wink: .

Mozi?

Botond is írni akar :lol: :
fdnfgttoblépjá o9k, mhz cvfb8vmvbfububu,lhly

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Agi:Tök érdekes a kullancs eltávolítási technika,tényleg fura h eddig nem hallottunk róla.

Boo:Nagyon sajnálom ami történt!Nagyon sok erőt kívánok hozzá!

Tamara tegnap a saját ágyában aludt,ismét!Ezért nem nyaggatom mikor beteg,amikor jól van akkor elalszik egyedül is.
Ugyan még csak hajnali 3-ig maradt ott,de ez elsőre nagyon jó!
Mostanában újra felkel enni éjjel,néha kétszer is.Gondolom kimerült a is szervezete.
Nagyon huncut is lett,bár eddig sem volt semmi. :lol:
Hunyorog,úgy kacsint,és mindenféle édes pofát vág,ami a durva hogy tudja h olyankor bárkit levesz a lábáról!Valamelyik nap vettem észre h pofikat vág,és nézi h hogy mutat a tükörben!
Ha mögé állunk nem a tükörbe néz,hanem a háta mögé!Nagyon ügyi.ami még új h mindent elenged,és egyedül álldogál pár percig.
a szánkban turkálás nálunk azóta megy h kibújt az első fogacskája.A párom mamáját nagyon megcsodálta,mert szegénynek nincs már túl sok foga,tátott szájjal nézte! :lol:
Na kidicsekedtem magam,még jövök és olvasok!!!

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Sillia:Jajjdeédesek!!!Gyönyörű képp a pacikról!!!!!!!!!! :P

tímea83
Ajka

Csak felületesen tudtam visszaolvasni,de a legfontosabb: Boo: én is nagyon sok pozitívat küldök anyudnak!!!

Nálunk is feje tetején áll a világ, hétvégén keresztelő volt, tegnap temetésre kellett mennem, Hédi náthás, apát 1 hete megcsípte a kullancs, eddig szerencsére semmi nem látszik a helyén, tegnap este kihúzták a fogát és rá 2 órára 39 fokos láza lett, ami még reggel is 37,8 volt. Persze 2 hét szabi után nem akar orvoshoz menni,de rendes volt a dokink, telefonon beszéltek én meg elmehettem a receptekért. Persze azóta azon idegelem magam,hogy remélem tényleg csak a fogától lett lázas,nem a kullancstól. Beoltva nincs - vagyis félig,mert az éves ismétlő elmaradt,de anélkül semmit nem ér állítólag.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Sziasztok!

Boo: nagyon sajnálom Anyudat/ Titeket!! Én is csak ismételni tudom az előttem szólókat, hogy a pozitív hozzáállás nagyon nagyon fontos!!!!
Nagyon sok erőt és kitartást kívánok!!Én is küldöm a pozitív energiákat és a drukkokat+++++++++++++++++++++++++++!!!!!!
marietta1982

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 14:52-kor.

KépKép

KépKép
boo

Marietta:nálatok mi zujs????

Boo:Miron egy kis vasgyúró lehet,gondolom h meglepődtetek! :lol:

Ja azt elfelejtettem mesélni h Tamara most elkezdett nagyon beszélgetni,úgy h minden második "szófordulatnál"kidugja a nyelvét,és közben a kezeivel úgy gesztikulál mint egy egész olasz família. :lol: Nem bírom nevetés nélkül! :lol:

tímea83
Ajka

Majd még jövök érdemben :oops: :roll: , most csak annyit, hogy amennyiben még esedékes a jövő heti Kopaszi-gátas babatalis kezdeményezés velem lehet számolni. :roll:

Kép
Kép
200907?

Jééééééééééééééézusom, remélem nem fog megépülni :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :x :x :x :

http://www.mult-kor.hu/20100526_bemutattak_a_szepmuveszeti_vegleges_bovitesi_terveit

Kép
Kép
200907?

sillia! :)

Jól látom, hogy Lócinak 111 szavazata van? :)

Kép
Kép
200907?

Csajok! :)
Lehet, hogy szöke vagyok ( :oops: :oops: :oops: ), de a színfogó csak attól véd, hogy ne fogják össze egymást a ruhák, vagy pedig a fakulásukat is megakadályozza valamennyire? :roll: :roll: :roll:

(A vízszerelővel kapcsolatos kérdésemre senki nem tud válaszolni? :( :( :( :( )

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Nekünk borzalmas napunk van,a konduktor sem tudott ma Lilivel mit csinálni,egész nap sír szegénykém. Megnéztem,áttörte az ínyét a két felső szélső metsző. De ha már áttörte,akkor az még fájhat neki? Meddig fáj egy fog,amikor kijön vajon? Két napja nem is eszik,csak pár kanállal,nekünk eddig ezzel nem volt gond,úgyhogy átérzem Ikoka helyzetét :lol: Tényleg! Ikoka merre vagy?

KépKép
KépKép
nyuszi81

kicsidodi! :)

[quote="kicsidodi"]A írta:kicsidodinyukádra rá fogom uszítani anyámat :twisted: . Riogasd vele, hogy ha nem megy el kivizsgáltatni magát, ráküldök egy 50 kilós gyerekorvost, oszt megnézheti magát! Lesz nemulass :twisted: :lol: .

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote="kicsidodi"]N írta:kicsidodiem sürgeti semmi a kistesót, jönni fog, ha itt az ideje :wink: . Tehát februárban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Hugi vasárnap debütált kullancs vonalon. Ülünk le ebédelni. Áááááááááá, most nincs kedvem :oops: :oops: elvinni a lányomat kezet mosni, inkább letörlöm. Két ujja között kosz a tövénél. Nem jön le. "Hogyazanyád!" Na, mégegyszer. "Miazistenezhogynemtudomleszedni!?". Közelebbről megnézem. Mintha valami lábak, vagy mik mozognának. "Pók, hangya? De azok már lejöttek volna. :roll: :roll: :roll: :? :? Anyád! Kullancs!!!! :x :x :x :x " A szemétláda már befúrta magát. Anyám rögtön rárepült a folyékony naptejjel -úgyis, mint zsíros krémmel :lol: :lol: :lol: -, és elkezdte dörgölni egy vattával. 2-3 percig tartott, mire kiszedte.
Őt aztán lehet győzködni, mindig ezt a módszert használja. :roll: Mondta, hogy figyeljem nem lesz-e piros, kör alakú a csípés helyén. Nem lett. :)
(Amúgy ő úgy vonzza ezeket a dögöket, mint valami bio mágnes. :? :? :? :? És beszokta vinni a patikába leadni őket, hogy kiderüljön fertőzöttek voltak-e.)
(A négereken hogyan lehet észrevenni a kullancsot? Pláne a hajas fejbőrön? :roll: :roll: :roll: :?: :?: )

[quote="kicsidodi"]A írta:kicsidodi lényeg, hogy racionális bizonyítékai vannak annak, hogy a gondolatnak teremtő ereje van, így sok azonos gondolatnak sok ereje van... .

Nna, akkor most mindenki koncentráljon jó erősen arra, hogy végre elvigyük azokat a hülye milliárdokat! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

[quote="kicsidodi"]E írta:kicsidodimberünk szerint minden(!) a magyar nyelvre vezethető vissza, főleg Amerikában :lol: :lol: :lol:

Most mi bajod van? Közel-keletről, az Arab-félszigetről származunk, van egy afrikai törzs, amely magyarnak vallja magát, és több speciális egyezőséget mutatunk a japánok DNS-ével. :roll: :lol:

Kép
Kép
200907?

[quote="kicsidodi"]
írta:
kicsidodiO kiejtve franciául vagy, magyarul ez jelent lézetést is (vagyok->vagy), vagyis te vagy

Mármint az ou-ra gondoltál, ugye? Tudod, amit u-nak kell ejteni. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

boo! :)

[quote="boo"]b írta:booár nem hinném, hogy 1 éjjel alatt el lehet rontani a gyereket (meg napközben nem volt baja az egyedül elalvással), de annyira olyan volt, mintha velünk akart volna elaludni, mert ezerrel
csimpaszkodott a kezünkbe, és húzta be magához :rol:

Igazad van, nem lehet elrontani ennyi idő alatt. :wink: Szimplán csak veletek szeretett volna lenni szerintem, illetve most már nagyobb lehet a mozgásigénye, és hagyjatokbékénafrancbaezzelahülyejárókával.
Tegyétek le nyugodtan, elalszik majd. :wink:

Onkológus: jó ötlet! :wink:

(Ezt gyenge idegzetűek hagyjátok most ki!!!!

Én is megnéztem a videót. :shock: Az egy dolog, hogy nem volt százas, de valami lehetett is benne, mert már mióta égett, amikor leugrott. Konkrétan 1:24 volt. :roll: :roll: :roll: :roll: )

Kép
Kép
200907?

[quote="kicsidodi"]B írta:kicsidodiotond is írni akar :lol: :
fdnfgttoblépjá o9k, mhz cvfb8vmvbfububu,lhly

Ööööööööö...azért még van mit javítani a helyesírásán. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

tímea83! :)

Tamara: :P :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Videókat, és fotókat, de gyorsan, plíííííz! :!: :!: :!: :!: :!: :lol:

Kép
Kép
200907?

tike! :)

Akármi is kerülget titeket, hagyjátok el, de gyorsan!!!!! :x :x :( :( :(

boo! :)

[quote="boo"]T írta:booietek gyerek is veri a fejét a kemény dolgokba? :shock: :roll:
enyém gyerek folyamatosan fejelget :roll: és szerinte ez vicces :twisted:

Nálam egyik sem művelte, de nem ritka dolog. Majd abbahagyja. :wink:

[quote="boo"]M írta:booiron pedig odamászott, de útban volt az apja, így nem tudta piszkálni a gépet, majd nemes egyszerűséggel megfogta a kereket, és arrébb tolta fatert 10cm-el!!! és kikapcsolta a számítógépet :shock: :o :twisted: :twisted: :lol: 8) :

:shock: :shock: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ancsurti, hendegabi, gabi1, kispiskóta, lidike, norkili, cunci, anettoo, anitja, stike???????????????????????????????????????????

Kép
Kép
200907?

nyuszi81! :)

Az bizony tényleg tud fájni, nem csak áttöréskor (teljesen áttörte már?). :( Adjatok neki Dentinoxot, borostyán nyakláncot, vagy akármit, ami nektek már bevált. De jó a hűtőrágóka, a fém kanál, vagy a kenyérhéj rágicsálása is.

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 07:24-kor.
Vendég

Nem lehetne,hogy akinek egyszerre jön több foga néhányat felénk is küldjön? :twisted: :twisted: Hédi még mindig az abszolút fogatlanok táborát gyarapítja....

Bond: mi volt a vízszerelős kérdéset? Enyémapa főállásban űzi az ipart..

tike

Bond: igyekszünk a minket kerülgető negatív energiákat elhagyni, egyenlőre kis sikerrel :twisted: :twisted: Az előbb telefonált apa,hogy késik,mert egyenesen a szerelőhöz megy,mert rángat a kocsi,csak 1-ben tud jönni :twisted: :twisted:

tike

czigka! :)

[quote="czigka"]A írta:czigka nyolcadik még nem látszik, de hogy szimetrikus legyen, kell az is. :wink: :lol: :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Áttörésről: http://www.vitaminsziget.com/cikk.php?id=1904

Kép
Kép
200907?

Biztos láttátok már, de nem bírom, hogy ne rakjam fel :lol: :

http://www.youtube.com/watch?v=wfSmViI2ZHo

Bari közt, hopp, galacsin: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tök jó, ahogy a Winkler előadja. :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Boo:Szomoruan olvastam,mi van anyukaddal.......Legyel hatarozott,kitarto es eros,egyutt legyuritek ezt a korsagot!!!
Anyukad elszantsaga egyebkent orvendetes,de azert valahogy vedd ra a vizsgalatokra!!!Tobb szem tobbet lat,es megfogjatok talalni a gyogyulas modjat!!!Sokat gondolok Ratok!Es kuldom a pozitiv energiakat!!!

A gondolat ereje az nagyon is igaz!En most a tudatalattirol olvasok....

Kép
Kép
ancsurti

Ma korábban tettem le Botondot, mert láttam rajta, hogy nagyon álmos... Mostanában előfordul, hogy kisírja magának estére is a cumit, aminek nem örülök, mert ilyenkor egyértelműen éberebben alszik ( :shock: :? ), szóval első körben sose azzal teszem le, de be van neki készítve a pelenkázóra. Már láttam többször, hogy sejti, hogy ott van, biztos hallja, ahogy odateszem, de nem éri el :twisted: .
Na, ma szépen elaludt cumi nélkül, én meg magamban: "Nahát, milyen ügyes kisfiam van...." peeeersze-peeeersze, egy frászt! Nem ügyes, hanem kurv@ fifikás :twisted: : rajtahagytam a pelenkázón a törölközőjét, és arra tettem a cumit, így a törcsit félig behúzva megkaparintotta a cumiját, és azzal szépen elaludt :twisted: :lol: :lol: :lol: .
Azért bevallom, kicsit büszke vagyok rá :roll: :lol: . De a cumit elvettem :twisted: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok,

újra itt - voltam Csernuson... hááááát, semleges a vélemény. Elég interaktívra vette a figurát, és kicsit vontatott volt a dolog, ahogy próbált emberkéket rávenni, hogy beszéljenek. Ő nagyon monotonul beszélt, sokat röhögcsélt a mikrofonba a saját (!) poénjain, és kissé öntelt volt...
Tartalmilag érdekes volt: a kapcsolatokról beszélt, de semmi újat nem hallottam, amit ne olvastam/tudtam volna korábban... ő meg úgy adta elő a dolgot, mintha a saját agyszüleménye lenne :-)
Barátnőm azt mondta (rendszeresen jár előadásra) hogy ez tényleg gáz volt, nem ilyen szokott lenni, úgyhogy adok majd neki még1 esélyt valamikor.

Boo,
tényleg tiszta Anyud vagy! Mennyire vidám és fiatal nő! Nem lesz itt semmi gond :-)
Zugolvasókkal nem kell törődni, amúgy pedig miért is ne írhatnál smiley-t?????????????????
MIron alvása hogy áll? Szegényke, rossz volt olvasni a tegnapi kálváriát - gondolom, ő is megérezte, hogy valami változott.
Tengerpart: Hvar szigetén van egy magyar lány, akinek a férjével van két nagy apartmanháza egy pici városban, Vrboskában, amiket kiadnak. Split-től kell komppal menni kb 2 órát. Nincs közel, de szerintem nagyon szép, vadregényes, sziklás! Át lehet hajózni Bol-ra, ami az egyetlen homokos rész az országban. (ha szimpi, mutatok képeket ha találkozunk)
Miron erőművész mutatványa :shock: :shock: :shock: :shock:
nem nyögött közben? Nekem van egy sminkesbőröndöm (igazából szerszámostáska), amit próbál felemelni, a fülénél, rendesen ahogy kell,és nyög hozzá, ahogy erőlködik! :-) :-) :-)

Sillia,
ez a lovas kép tényleg nagyon szép!

Dodi,
mi hír babatémában :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tegnap este óta remélem, kipihented magad - nem volt semmi ez az okfejtés...
Botond mennyire édes lehetett, ahogy trükközött, hogy megszerezze a cumit! Néha sajnálom, hogy nincs bekamerázva a gyerekszoba :-)
Pénteki mozi - sz°ívesen mennék, de nem valósz°ínű hogy tudok, mert a barátnőm szerdán költözik Londonba, és elvileg vele randizok. Ha esetleg lemondja, akkor viszont megyek veletek, ha lehet :oops: :oops:

Bond,
Kopaszi-gátra rajtad k°ívül senki sem reagált :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Asszem :oops: :oops: :oops: :oops: Illetve Lois °írta, hogy nem fogna ki rajta ez sem :lol: :lol: :lol:
V°ízszerelő passz
Sz°ínfogó szerintem az egymás megfogása ellen véd csak.

Nyuszi,
szegény kicsi Lili! Remélem, hamar túl lesz rajta... és haraphat még nagyobbakat a sok fogával :lol: :lol: :lol: :lol:

(epret eszem tejsz°íhabbal... nyammmmmmmmmmmmmmmmmmm)

KépKép

KépKép
kispocok13

baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, mitől csinálja ezt: °í a gép???????????

KépKép

KépKép
kispocok13

kispocok13! :)

Most csak annyit akkor, hogy:

Jövő hét pénteken(?)tali a Kopszi-gáton. Résztvevők:
1. kispocok13
2. loislane
3. 8)

Kép
Kép
200907?

Boo

Nem jutok szóhoz...nem is tudok mit mondani :cry: .....csak:++++++++

Bond

Kopaszi gát okés nekünk...hány körül lenne?B verzió jégesőre?
:lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Sziasztok!

nekünk jó lenne a jövő heti Kopaszi gát,de nem pénteken,mert jön a konduktor :oops:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Akkor csütörtök?

Jégeső: ha ott kap minket el, van 2 étterem is, ha meg egész nap car az idő, max elhalasztjuk.

KépKép

KépKép
kispocok13

Nekem jó a csütörtök,ha a többieknek is!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 14:53-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 14:54-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok,

Ha jó idő lesz, mi is szívesen elmegyünk a talira jövő csütörtökön. :)

Remélhetőleg egészség is lesz hozzá és nem lesz mostanában náthás sem Míra. :)

HendeGabi, gyógyulást kívánunk! :)

Míra 11 hós adatai: 8200 g 73 cm
Ezzel "teljesítettük" a születési súly triplázást éves korára. :)
A következő már az egy éves lesz... :roll: Döbbenet... :shock: :wink:

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Sziasztok

Jo reg nem voltam megint...szomoruan olvastam, hogy mi tortent.
Boo:
Igazan sajnalom, hogy Edesanyad beteg. De ahogy azt a tobbiek is irtak, most a legfontosabb, hogy Anyukadat mindenben segitsd, es ne keseredjetek el. (tudom, nem konnyu) Probald valahogy rabirni a kivizsgalasokra. Bar ugy latom, hogy nagyon eros a hitetek, azert az orvosi segitseget sem szabad elutasitani. Sokat gondolok Ratok, kuldom en is a pozitiv energiat.+++++++++++++
Anyukad nagyon szep, csinos es olyan fiatal.

Ronmay:
Gyonyoruek a kepek es udv ujra itt. (ott??) :lol: :lol: Orulok, hogy jol ereztetek Magatokat. Rolo nagyon ugyes mar, es latszik, hogy elvezte O is a maszast. Kar, hogy nem most jottetek, gyonyoru ido van.

Sillia:
De jo Neked, nagylany lettel. :? :roll: :wink:

Bar nekem egyaltalan nem hianyzik, de mivel nyar vegen szeretnenk osszehozni a kistesot, nem artana ha mar vegre jelentkeznenek az oroszok nalam. Igaz, van olyan is, hogy menszesz nelkul is lehet terhes az ember lanya :roll: Azert jobb lenne biztosan tudni, hogy minden oke a hormonokkal.

Dodi:
Hajra tombolo hormonok! Remeljuk mar a kisteso ott ficereg a pociban. :D :wink:

Rolunk:
Lottus meg van fazva mar egy hete. Mar nem annyira veszes, csak egy kicsit kohog, meg folyik az orra meg egy kicsit.
Vasarnap pedig megjartuk az emergencyt. Vacsira csinaltam Lottusnak osszetort banant es raktam bele valamit amire azt hittem, hogy babarizs. Jo par kanallal evett is belole, aztan elkezdett sirni, mondom jol van akkor nem kell eroltetni majd kesobb megeszi a maradekot. Akkor latom, hogy az arca megint csalankiuteses lett. Ajaj, mondom, mit adtam en Neki mar megint? Akkor kapcsoltam, hogy az nem rizspor volt, hanem valami tejpep szeruseg. Akkor jott Apa, azt mondja: "nezd mar, be van dagadva a Lottus felsoajka", nezem , te jooo eg! Addigra mar alig kapott levegot is a t@konytol es rettentoen megijedtunk, hogy esetleg bedagadhat a nyelve is es akkor megfulladhat. Azonnal mentunk a korhazba. Szerencsere a nyelve nem volt bedagadva. Rogton foglalkoztak velunk. Kapott antihisztamint es varni kellett 45 percet. Szerencsere kb ra 20 percre mar jobban volt.
Hat en olyan ideges lettem, es ugy haragudtam magamra (meg most is), hogy hogy lehettem ekkora balfek, hogy nem ellenoriztem le a dobozt, hogy mi van benne??? Miota Lottus allergias a tejre, mindent ellenorzok, pont ezt nem neztem meg. :evil: Raadasul ennyire komolyan meg soha nem jott ki rajta az allergia.
Augusztus 17-re van idopontunk a dietetikushoz, kivancsi vagyok mit fog mondani. Remelem kinovi, nalunk senki sem allergias a tejtermekekre. Igy mostmar nem is fogok adni Neki addig semmi tejes dolgot.

Kép
Kép
bucus80

Remélem nem haragszotok,hogy jövő héten elhívtam az egyik barátnőmet is a talira :lol: Neki is van egy kislánya,Hanna,1 hónappal idősebb a mi babáinknál.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Kopaszi- gátas tali esélyes, hogy minket is /mármint Katát és engem :) / érdekel :D :D De anyukám a jövő hétre ígérte magát, úgyhogy még nem mondom 100%- ra ....

Viszont megkérlek Benneteket, hogy regiszrálás után szavazzatok /persze csak ha van időtök :D / Katára, hogy apa megnyugodjon... :D Köszi! :D

http://www.kisalfold.hu/jatek/gyereksze ... ult_only=1

Kép
agi125r

Bucus: engem is levert a víz, ahogy olvastam..... :roll: Remélem, hamar kilábaltok ebből..... :)

Kép
agi125r

Sziasztok! :)

Szerda kivételével mindegyik napon szívesen kopaszodunk. Rossz idő meg nem lesz, úgy döntöttem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: (Legalábbis ezt hazudja most az Időkép :roll: :lol: )
Amúgy lövésem sincs, hogy ez hol van, és hogy kell odajutni :roll: , de ezt már meg tudom oldani. :) Időpontot tekintve teljesen mindegy. :wink: 8) ( :oops: :oops: )

Kép
Kép
200907?

A kisfiam szülinapja is Buddha-nap :D :D :D :D !

Boo!

5-öst kaptam 8) . Anyósnak meg továbbra is 4754tgfzb4zcvgrzrvchfjvfhjvv, és ez ma tízmilliószorosan hat :twisted: :twisted: :twisted: :lol: .

Annyit fűznék még hozzá pluszba az infókhoz, hogy mindenképp pozitívan "kívánjatok", gondoljatok, ne jó magyar szokás szerint negatívan:
Tehát ne azt kérd, hogy "ne legyünk betegek", hanem azt, hogy "egészségesek legyünk"....stb. És mégegy, pénzt ne kérjetek, meg ugyan mihez kezdenétek 3 csilliárd ókori tantusszal :lol: ? Kérjetek "jobb életkörülményeket, könnyebb boldogulást, sikert a munkában,..."stb, ha ilyesmit szeretnétek....

Amúgy ennek az egésznek a működésére én vagyok a bizonyíték :lol: : állandóan megkapom másoktól, hogy milyen rohadt szerencsés vagyok mindig, és nekem mindig minden sikerül :twisted: . (Bár ez nincs egészen így :roll: ), de ez tuti azért lehet, mert nekem nem kell magamat megerőszakolni a pozitív gondolkodásért, én élből így működöm, ezért szinte csak jó dolgokat vonzok az életembe! Tudom, nehéz annak, akinek erre tudatosan ügyelni kell, de azért igyekezni kell, mert naggggyon megéri :wink: :D :D .

Ja, és azt is hallottam, hogy az, akik ma vagyunk, az 5-10 évvel ezelőtti gondolataink eredménye (ez nem egyenlő azzal, amire vágytál). Rám ez igaz :wink: . És azóta többekkel beszéltem, és ha jól belegondoltak, rájuk is....

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bucus!

Ez elképesztő :shock: :( :( :( . De sajnálom... Nem is hallottam még olyat, hogy egy babánál ilyen vehemens lehet az allergia :( . Remélem én is, hogy elmúlik! Botondnál ekcéma jelentkezett korábban, de most megint kapott babajoghurtot, és attól semmi baja :D . Mondjuk annak idején is a friss túró tett be neki, de most azt még nem is próbálom, csak szép fokozatosan....

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: