A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 júniusi babák

Luna,
valamelyik adón adtk a Roswell-t, aminek az utolsó részeiről lemaradtam. :twisted:
erre kb 2héttel később megint adták a sorozatot, hááát végig néztem mégegyszer h le ne maradjak a végéről, erre a közepén abbahagyták a vetítést :evil:

anyajegy,
én még régebben írtam, hogy egy sötét pötty lett a mellemen, aztán egyre nagyobb let, végül leesett. most megint van 2, de ezek nagyon picik, remélem ezek is elmúlnak :roll:

azé elég kemény mennyire megviseli/változtatja a terhesség a női szervezetet :shock:

közlekedés:
én Balin tátottam a számat rendesen, még András is, aki azért Afrikában is érdekes dolgokat látott..
például Balin úgy szerzel jogsit, hogy valakivel, akinek van kocsija megtanulsz vezetni, nézed ahogy vezet, majd átveszed a kormányt, utána meg veszel egyet :P
lehet h azért is vol olyan durva, mert balos a közlekedés, de amikor egy robogón minimum 4en ülnek... a kocsikon nincs visszapillantó, ha van, akkor meg nem használják :)
szóval néha halálfélelmem volt :P
nem is engedtem Andrásnak hogy robogót béreljünk :wink:
Vendég

jajj lányok Rozsa jelentkezhetne :roll:
Vendég

no képzeljétek, már hónapok óta vívom harcomat a Nanetto-Luna-féle szoptatós fotellel...
főleg azért, mert 50ezer pénz, és valahogy mindig másra kellett költeni...
de én már elterveztem h abban szoptatok és kész, meg amúgy még van a kanapé oszt cső... ha meg vendégek vannak, akkor meg a hálóban az ágy... :?
aztán a teszveszen van aki (sztem külföldről hozza be) ezt a típust 37ért adja :lol:
de ez még mindig sok, főleg, hogy megkaptuk azt a sz@r villanyszámlát :twisted:
és!!!
tegnap találtam egy ilyen fotelt használtan, de nagyon jó állapotban és "csak" 30ezerbe kerül :D
ebbe már András is belement, és most András épp vizsgázni van a suliban, de utána megyünk, megnézzük, és ha jó, akkor persze el is hozzuk!!! 8)

szóval megyek készülődni, mindenkinek szép estét :wink:
Vendég

Jó nagy vihar van! Mintha monszun lenne!

Kép
bhdetti

Sziasztok!

Én is jártam Tel Avivban, igaz 13 éve, de akkor nem tűnt fel a közlekedési káosz. :) (bár mindenhova busszal vittek, de asszem sima út volt mindig)
De Tunézia, na, az nem semmi, meg a görögök, mindenki jön megy, dudál, de azért eléggé figyelnek egymásra szerintem az autósok. :)

LOST: vááá, ma néztem a zárórészeket, és az összefoglalót, nagyon bejött. Itthon asszem már a 6-ik megy magyarul, de nemtom hol tartanak, mert én angolul nézem, nem bírom kivárni míg itthon leadnak egy részt. :D
Javaslom: eztv.it oldalt, innen ingyen letölthető minden sorozat angol nyelven. (szinte minden, komolyan :D )

Kép
Kép

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika

Ja, és jelentem lassan ideér a durva vihar, már érezzük a szelét, dörög, és besötétedett. Ettől voltam Én ma olyan koki egész nap, már jobban is érzem magam, ahogy jön a vihar. :D

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika

Na en nem nezek eredetiben sorozatokat, ugy megy itt is a teveben angolul es portugal felirattal, de azzal nem lehet hattertevezni sem :) Szoval nem, nekem magyar verzio kell majd :)
(ket eset van, hogy nem magyarul nezem: szokoevente egyszer egy-egy brazil szappanopera, az mehet eredetiben :D illetve mondjuk a spanyol is... de ilyet csak egyet tudok, az Egy lepes elore... otthon is adtak, na az nagyon kis helyes. Ja, meg nemetul is neznek, de olyan itt nem nagyon megy :D)

luna6

ugy birom, hogy az ilyen mintent elsopro 'nyari' viharok amik otthon vannak itt nem jellemzoek. Bar oke, februarban az a jeges orkanos csunya volt, de az sem tipikus itt no meg sokkal rovidebb volt mint amik otthon szoktak lenni ilyen egszakadas-foldindulas kategoriaban.

luna6

Nyuszi, szep nagy pocak!! Neked aztan nem fordult ki a koldokod, en meg mar nem is emlekszem, az enyim mikor, d emindig ki 'szokott', majd visszamegy. Bar most a harmas szamum eppen megkiserel kijonni a hasfalam kulonbozo pontjain, es ez biztos nem tesz jot a szoveteimnek :)

luna6

Bhdetti: hú tényleg, írtad tegnap a homeós bogyókat. Én ezekkel eddig egyáltalán nem foglalkoztam, de holnap úgyis megyek a városba, benézek a gyógyszertárba. Szóval köszi, hogy említed, én ezeket mindig átugrottam. De ez így nem mehet tovább.

Itt még semmi előjele viharnak, ragyogó napsütés volt egész nap. Felhő is alig van. Lehet, éjszaka ér ide. :roll:
foltivspicur

jelentem hazaértünk!!!!
van fogam! nem húzott a doki!!! ugyanis közölte hogy ő nem fog szülést beindítani :-) szóval lehet akkor benne valami hogy a fog meg az idegek meg ilyesmik összefüggésben állnak a pocakdolgokkal!!!!!
most nyugodtabb vagyok és 8 órakor ehettem is! ne tudjátok meg miket csinált a hasam az egész napos nem evészettel! durrogott puffogott korgott kergett! először egész megrémültem aztán vicces volt! férjuram közölte hogy mostmár feküdjek le mert jobb ha már nem megyünk sehova :-)

a lábam dagadt belül de bekentük most fel van polcolva! elég szar :-(
nst-n mekkora méhösszehúzódási értékek lesznek? mert nekem 500-ast is mondtak! nekem most 60-as volt :-) :-)

ittam egy pohár üditőt - multivitamin - soha nem iszok cukros levet de valahogy úgy éreztem kárpótlom esztit az egész napot megvonástól ... :-) de jól is esett!

Geo a hintaszékről majd informálj! én imádom mire jön a baba teljesen leamortizálom mert éjjel nappal abból ovlasok mostanság és baba is imádja mert olyan édin kúszikmászik fel a gyomromhoz amitől légszomjam lesz de bánja a fene!

képzeljétek a fogdokinál volt egy nő akinek ott volt a 4 hónapos kisfia! manónak hivták! hát én kiborultam! mármint ez volt az igazi keresztneve ahogy anyakönyvezték! ... mondjuk most még édesnek tűnt neki de hát én nem tudom... na képzeljétek 4 hónapos volt és 9 kg!!!!!!!! már ki is nőtte a babahordót lógott ki belőle keze lába mókás volt de a szülők sem készültek rá! anyukája mikor sirt kivette és ott ringatta - mondta hogy alig birja olyan mintha egész nap konditerembe nyomná :-) de azért a kiskrapek nagyon édi volt! gyönyörű arcocskája volt hihetetlen jófej apukája volt igazi család!!!! ahogy átjött nekünk csak a baba neve lehetett volna "kreativabb" :-)

Rózsáról még mindig nincs hir? nem tudjuk a számát hogy küldjünk neki sms-t? azért már kedd van!!! és este....
Vendég

lknyuszika,
nagyon királyak a képek! :wink:
nincs több? :wink:

na mi is hazaértünk...

tisztára szégyenlem magam, mert azzal, hogy most beszerveztem a szopisfotel elhozatalát, meg hogy napközben nem vásároltam kajákat, Andrásnak az egész estéje ráment, és elfelejtettem hogy holnap is vizsgázik, úgyhogy ma tanulnia kellett volna :?

viszont sikerült megvenni a széket, és nagyon király :lol: azt hittem kevésbé hintázik, de ez így nagyon jó, és kényelmes is :wink:

utána meg vásárolni voltunk, most egy darabig betáraztunk kajából :P

jhujj és képzeljétek!!!! amit a múlthéten írtam 2000szavas beadandót, az 4es lett :lol: :lol: :D
úgyhogy már csak 2kreditnek kell meglennie, ami azt jelenti, hogy ha a maradék 2vizsgámból csak egy sikerülne, akkor is megvannak a kreditjeim és nem kúrnak át költségtérítésesbe :D

na jó éjszakát, elfáradtam 8)
Vendég

jó reggelt mindenkinek! főleg neked Konkri! látod igy kell 5 előtt kelni :-) igazából 3:45-kor keltem de nálam lassan ez standard! először alig birtam elaludni úgy sajgott a lábam de a végén valahogy szerintem belealudtam a tegnapi streszbe! éljen! viszont ennek a mai koránkelésnek igazán nem örültem de mit csináljak.....

most megyek vasalok reggelizek mert mindjárt éhen halok berakok egy mosást mert mára igazán meleget mond még ha tuti fog esni is :-) aztán remélem pihenő módba kapcsolok és olvasgatni szeretnék (végre)! ...

Geo: tök jól haladsz! gratula a 4-eshez! ügyes vagy!!!!!!!!!!

amúgy tényleg jó megfigyelők vagytok 35 hétig amig melóztam semmilyen baleset meg szar dolog nem ért - legalábbis nem ennyi egy huzamba mint most amióta itthon vagyok :-) érdekes....

a lábam továbbra is sajog de tudok rajta járni ami tegnap este nem volt elmondható :-) úgyhogy örülök van újra súlypontom!
na megyek mert tényleg irtó éhes vagyok - még jövök :-)

amúgy jöttem hátha rózsáról van hir! de egyenlőre nincs!!!!! nem baj majd ma biztosan!!!!
Vendég

Nanetto,
látom te sem tudsz aludni :lol:

én 4től fél5ig szenvedtem az ágyban, aztán végülis felkeltem, megreggeliztem, fürödtem, és most gyorsan csinálok mégeg üvegfestéket a pelenkázóra :)
Vendég

este azt hittem 8nál előbb nem kelek fel, úgyhogy egy következő adag gyerekruhát beraktam a gépbe, és úgy állítottam be, hogy kb 8ra, vagy picivel előtte legyen kész. na, most indult el a mosás :D
Vendég

[quote="geooo"]l írta:geoooknyuszika,
nagyon királyak a képek! :wink:
nincs több? :wink:

Sziasztok!

Én mindjárt indulok a hajnali NST-re.
Van még fotó, csak nem akartam sokat benyomni, de akkor beteszek még párat. :) (Férjem csinálta őket, Ő természetfotós, meg horgászfotói vannak, szóval pocak műfajban kezdő :D )
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Bocs, hogy ilyen sokat beraktam, csak nem tudtam választani. :D

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika

Sziasztok!

Én is a koránkalők táborában, igazából 4:40 óta néztem a falat :(
Már kétszer reggeliztem, mosás már nálam is elindítva, tanultam is, amíg kiscsalád még aludt....
Teljesen rákattantam a tejbegrízre, van nap, hogy kétszer eszem...hát nem épp a legegészségesebb kaja, de ezt kívánom...

Rózsa miatt én is többször benézek, remélem minden rendben Velük!

Nyuszi, tök jó fotók!! Csinos vagy nagyon...ja, és tényleg, a köldököd...milyen jó, hogy nem fordult ki! Nekem most van a határán, és Ramóna mindig azt simogatja és röhög közben...bár ez nekem nem annyira jó, mert baromi érzékeny a köldököm..:)

Nanetto, ne folytatódjon ez a baleset széria, mert most egy darabig otthon leszel...:) Nekem bölcsességfogat tömtek egy hónapja, borzasztó volt, de meg kellett csinálni, mert azt mondta, ha tovább romlik, ki kell húzni, s azt inkább ne...de én már a töméstől kész voltam...meg a gyerek is a hasamban...mindegy, most remélem egy darabig nem lesz vele gond.

Geo, gratula a 4eshez! Mikor lesznek még vizsgáid? Gondolom előreláthatólag túl leszel rajtuk a szülés előtt.

NSTsek majd írjanak, mi volt, nekem pénteken lesz az első, már nagyon várom!

Ma délelőtt itthon van a férjem, úgyhogy kihasználjuk a jó időt (már ha marad ilyen) és sétálunk nagyot, meg muszáj lángosozni valahol,:) aztán délután meg Ramónát visszük dokihoz.

Szép napot mindenkinek!:)
zebr

zebr: nekem is a bölcsesség fogam volt :-) ha előrébb lapozol le is irtam vele a kálváriám merthogy amúgy az összes fogam teljesen jó :-) de a bölcsességekkel mind megszenvedek! hát ez van..... mostaztán vigyázhatok rá hogy kibirja pár hónapig ominózus húzásig!

Geo: küldj már fényképeket a műalkotásaidról !!!!!

nyuszi: ezek a fotók k.....a jók nagyon cukik! fekete-fehér a kedvenc! :-) mondjuk én imádok fotókat nézegetni.

nekem most megy a mosógép - de az idő borult :-( hajnalban kimentem reggelizni - nincs kenyér kiderült a párom az uccsó falatot is megette előlünk :-) mondom neki (mert ugye ő 2-től dolgozik tehát tök jó élet volt nálunk itt már korán) hogy hol a kenyér ! röhög azt mondja már nincs! mondom és most mit egyek?????? mert bazi éhes vagyok... na végül találtam babapiskótát! kb. 5 éves korom óta nem ettem igy hogy mártogattam kakaóba! ... :-) de legalább fogra kimélő volt! mint a nyanyák :-) mi is mindenből kifogytunk! és én nekem bevételem sem lesz egy jó darabig! tök szar továbbra is ez a kiszolgáltatottság! és rémiszgetnek hogy az anyasági segély is a beadástól kb. 2 hónap mire utalják! szóval nagyon jó! ....

valaki nem tudja a méhösszehúzódás felső határait? :-)????
Vendég

rámjött a frász!képzeljétek olyan "jósló fájásom volt" legalábbis szerintem az volt hogy alig birtam a lakásba bevánszorogni mert kint ettem egy rétest! ... és utána elkezdtem barnázni de tök erősen!
mindenesetre beszéltem a dokival - azt mondta nincs semmi ha tegnap a ctg-n minden ok volt nem lesz baj! de hát mindenesetre jó szar! most lefeküdtem! valakinek ilyen volt már???
Vendég

Sziasztok

Luna köszi, hogy feltetted a képeket.
Sajnos tényleg ilyenem van. Mondjuk nekem alapból is voltak májfoltjaim, kenegetem is őket rendesen, remélem azért ezek majd elmúlnak vagy halványodnak :roll: :roll:

Geogratulálok a szoptatós fotelhez és a jó jegyekhez!!! Az a 2 vizsga meg tuti fog sikerülni :lol:
Majd tegyél fel képet a lakásról, meg a babaszobáról, pelenkázóról, ha készen van, jó?
Az elsősegélyről szeretnék érdeklődni, nem írnád le nagy vonalakban, hogy mit kellett csinálni? Nem muszáj, ha nem akarod :oops:

Heniez a pocakfotó jó ötlet, hátha beindít valamit :lol:
Ma vagy dokinál, remélem majd be tudsz számolni arról, hogy mi volt :D

Konkri anyósod nagyon rendes, hogy így eltervezi helyetted az életedet. Én sikítanék :x
Mi van Marcell fején? Tényleg "csak" zsírcsomó?

Zebr annyit emlegeted a kislányodat, nem tennél fel képet róla? :D Hadd gyönyörködjünk :lol:

BhDetti nekem alapból rengeteg anyajegyem van, valószínűleg ezért vagyok hajlamosabb a pigment foltokra is :roll: Azt mondják, akinek 50-nél több anyajegye van, nagyon vigyázzon a napon, mert könnyen válhat rosszindulatúvá. Hát nekem csak a jobb kezemen van 50... :(
Nem igazán tudom számon tartani a sok pötty között, hogy ez most régóta van itt vagy 2 napja :roll: De azért figyelek és évente el szoktam menni bőrgyógyászhoz biztos, ami biztos alapon.
Nagyon aranyos a pocid :lol:

Nyuszika ahhoz képest, hogy a férjed amatőr, egész jó képeket csinál rólad, nagyon klasszak!!!
Este lehet, hogy én is megkérem a férjemet, hogy próbálkozzunk meg egy-párral :D

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn

Ezt a koránkeló bandát. :) Én meg egyre többet alszom. Ma is 10-kor keltem fel. Bár őszintén megvalva, mióta itthon vagyok, éjfélnél előbb nem is kerülök ágyba!

Geo: gratula a 4-eshez. Meg lesz az a kredit.

Nyuszika: arik a képek.

Nanetto: vigyázz magadra!

Ja. Vettem lábdagadásra Natrium sulfuricum-ot (homeos). Napi 3x1-et kell bevenni.

Kép
bhdetti

Nekem nem volt még ilyen, de akkor ezek szerint ez "normális". De akkor mikor kell bemenni a kórházba?!
Én is beparáznék az biztos :shock:

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn

Ez múlt heti:

Kép

Ez mai:

Kép

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn

Sziasztok!

Megérkeztem, NST után kicsit vásárolgattam az angol turiban. :) Vettem egy pólót, egy táskát, meg egy nyári ruhát, ami most is rámjön, meg majd nagy poci nélkül is csini lesz. :D

Képekre köszi a dicséretet, majd átadom. :D

Szépen alakulnak a pocakok, de mindenki olyan vékony!!! (szerintem Én vagyok az egyik lehusibb, pedig csak 10 kilót híztam :oops: )

NST: hát ma fél 8-kor nem volt túl aktív a baba, mozgott végig, de csak kicsiket, mikor meg nagyon mozdult akkor el is tűnt az érzékelő alól, ezért ez nem volt jó. :? Úgyhogy most mehetek pénteken megint, hogy megnézzék tud-e nagyobbat is mozogni. (persze hogy tud, csak nem reggel fél 8-kor, meg nem délben, de mindegy, délutánra, és estére nincs időpont, mert csak 2-ig van NST, Nekem meg késő du./estefelé a legaktívabb, most mit tehetnék. :D )

Ezzel a szarral is csak idegesítik a kismamákat, most buszozhatok ebben a hülye kuka időben pénteken is be fél 1-re, mikor a legmelegebb van, aztán haza. :evil:
Miközben tudom, hogy minden oké, mert a szívműködése meg szép egyenletes, 130 és 145 között volt végig, csak néha ugrott meg, mikor odébb ment. :)

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika

most olvastam bele a májusi topic-ba, hát... ők már nagyon a finish-ben vannak.
Nem tudom mi lesz holnap, lehet, hogy befektetnek, úgyhogy megadhatom valakinek a telefonszámomat?
Komolyan mondom egyre jobban izgulok :roll:

Nyuszika nekem 2 hete végigaludta az egész NST-t a kisfiam. Nem hívtak vissza, megbeszéltük, hogy legközelebb eszek előtte. Így is történt és mocorgott is rendesen :lol:

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn

lknyuszika,
ne szabadkozz! :wink:
sztem állati jók a képek, igazából én se tudom eldönteni melyik a jobb, több kedvencem is van: pl a rózsaszín cipős, meg a fekete fehér is nagyon jó, amin fogod a nyuszit :lol:
és jóó nagy pocid van :P
tegnap mondta andrás, hgy hihetetlen hogy terhes vagyok ( :shock: :D ) meg hogy most már tényleg nagy pocakom van, de azt hiszem a tiéd nagyobb.. :roll: :D

Zebr,
én is tejbegríz őrült vagyok!!!
a második trimeszterben sztem napi kétszer ettem :P

na tudom, hogy már többször volt róla szó, de az értetlenségem határtalan :D
mi az, hogy kifordul a köldök? :shock: :)

Zebr,
most lesz egy elsején, meg utána mégegy nyolcadikán, és kész :P
utána pihenhetek :)
húúú.. most megkívántam a lángost!!! :P

annyira idióta vagyok, hogy beraktam még egy adag ruhát a mosógépbe, de a szárítóra már semmi sem fér fel, és még nincsenek megszáradva sem.. :twisted:
most a kimosott ruhák a gépben rohadnak :roll:

Nanetto,
nem tudom a méhösszehúzóds határait, de nekem annyit mondott a dokim, hogy az én max 25-öseim semmit nem érnek még :P
neked ha jól emléxem 60as volt a max?
jhajj ha nem lettem volna annyira koki az ijedtségtől a kórházban az NST-n, akkor most meg tudnám mondani mit is mondott a dokim, hogy lesznek még itt x-es fjások is... :roll:
de nem emléxem :oops:
Vendég

Geo, most is tejbegrízt ettem :( Most már tényleg le kéne állnom..
Köldök-ügyet biztos csak hülyén tudom elmagyarázni...szóval nem olyan, mint Nyuszikáé, akinek nagy pocakkal is maradt a mélyedés, hanem a has növekedésével először ellaposodik a köldök, majd van, akinek ki is fordul picit. Az enyém ellaposodó, tehát nincs mélyedés, de még nem is fordul látványosan kifele. Szerintem nem a pocak méretétől függ, mert nekem sincs extra nagy hasam, szóval biztos alkati dolog...nem tudom. Na, ha ebből megértetted, akkor gratulálok :) :) Ha nem, akkor talán másvalaki ügyesebben le tudja írni...:)
Június 8-án én is vizsgázom...addig akkor húzzuk még ki!! :)

Bhdetti, reméljük használ a lábadnak a homeos cucc!

Nanetto, jobban vagy? Nekem nem volt még barnázás, görcsök igen, de azon az oldalt fekvés segített eddig még.
Amúgy mivel nekem tavaly indított szülésem volt, fogalmam sincs, mikor kell indulni...de hát annyi nőnek sikerült már kitatlálni, s időben indulni, hogy szerintem nekünk is menni fog :)

Talinn, teszek képet, mindjárt kitalálom, hogy kell:)
zebr

Nanetto,
majd igyexem fotózni, csak most még nem vagyok elégedett a látvánnyal :roll:
anyám! :shock: most olvastam a jóslódat... hát erre csak annyit tudok mondani: pihenj!

Talinn,
nemcsak a hülyeségem, de (bizony elég gyakran) lustaságom is határtalan tud lenni :lol:
úgyhogy beszkenneltem amit a tanfolyam végén kaptunk, és akkor megpróbálom fetölteni ide :roll:
nagyon jók a képek :P

lknyuszika,
bakker, ezek szerint az én kisfiamra átment a gyagyás anyja idegeskedése, mert neki 175is volt néha a vérnyomása... :oops:

Talinn,
sztem bárkinek elküldheted a számodat priviben :P
Vendég

Hát sajna én nem úsztam meg az NST ismétlést, pedig nem hiányzik, na mindegy. :)

Ja, kiforduló köldököt Zebr már le is írta. :D Csodálkozom is, h nekem úgy maradt, ahogy van, mert eléggé megnőtt azért a hasam, főleg az utóbbi 2 hétben sokat nőtt. :)

Asszem a max. NST-nél a 100-as fájás, legalábbis a papíron a 100-as a skála legfelső határa.

Geo, na Én úgy vagyok, mint a Férjed, néha egyszerűen hihetetlennek érzem, hogy terhes vagyok. :D :D Azt meg még nehezebb elképzelnem, hogy valakinek Én leszek az anyukája. :D De majd tuti megszokjuk a dolgot. :D

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika

Nanetto,
majd igyexem fotózni, csak most még nem vagyok elégedett a látvánnyal :roll:
anyám! :shock: most olvastam a jóslódat... hát erre csak annyit tudok mondani: pihenj!

Talinn,
nemcsak a hülyeségem, de (bizony elég gyakran) lustaságom is határtalan tud lenni :lol:
úgyhogy beszkenneltem amit a tanfolyam végén kaptunk, és akkor megpróbálom fetölteni ide :roll:
nagyon jók a képek :P

lknyuszika,
bakker, ezek szerint az én kisfiamra átment a gyagyás anyja idegeskedése, mert neki 175is volt néha a vérnyomása... :oops:

Talinn,
sztem bárkinek elküldheted a számodat priviben :P
Vendég

Talinn,
itt vannak a lapok, olvasd el, aztán ha van valami kérdésed, nyugodtan tedd fel, szívesen válaszolok :wink:

Kép
Kép
Vendég

Csősztök!

mindjárt olvasok, most csak átfutottam...

Rózsa miatt nagyon izgulok, hol lehet? valaki nem tudja a számát? Nem lehetne neki sms-t küldeni?

Nanetto: méh összehúzódás határát te kérdezted? először nem tudtam mi lehet az a határ... hát annyit mondok, hogy volt hogy a kórházban a reggeli nst-n volt 70-80asom, mert keményedett, de konkrétan nem fájt nekem... majd éjjel a szülésnél mutatott 20-30at és én majd be tojtam... erről ennyit...

Na olvasok!

Ja még annyit, hogy azt álmodtam, hogy megszületett Arnold Ágoston, de az anyukáját Orsolyának hívták :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Zebr,
egy napon vizsgázunk :lol:
amúgy a köldöktémát teljesen érthetően írtad le :D
nekem is lapos van :roll:

lknyuszika,
látom van eszed!!! :D
hát simán megnézhettem volna én is az NST-s papíromat, oszt kikövetkeztethettem volna a max fájást :oops: :oops:
Vendég

Kép
zebr

Úgy néz ki, nem bénáztam el a feltöltést...
Az NST értékeket én tavaly óta totál elfelejtettem, jó, hogy felelevenítitek :)
Konkri, neked minden rendben volt?
zebr

na csajok! nst-nél a méhösszehúzódás amit már jól érzünk az már a 80-as is lehet :-) és egész 300-és 500-hoz fog felmenni amit a papíron már ki sem jelez :-) szóval én most lelkiekben készülök! nekem ezért is kellett tudnom mert hát van mire készülnöm!

szigorú fekvésre itéltek! úgyhogy bent vagyok az ágyba! az előbb hasmenésem volt! az is lehet a szülés egyik jele! a vérzés még megvan a hasam fáj! szóval jól állok! :-) a párom meg ma elment mert ugye ő minden szerdán 1x be megy az irodába mondtam csak akkor hivom ha gáz van de akkor azonnal vegye fel a telót akárkivel is tárgyal és akármiről :-)

mindenesetre esztivel addig komunikálok :-)
olyan éhes vagyok! fuhhh ugy volt párom hoz meleg kaját de nem volt ideje rá! most csinálok pesto-s gnocchi-t mert volt otthon azt benyomom! ... most fő a viz arra ki tudok még szaladni aztán vissza vizszintbe! ...
Vendég

Zebr,
Ramóna nagyon szép kislány, gratulálok :wink:

Nanetto,
hallod pont most akartam írni, hogy hasmenésem kezd lenni...
a következő kérdésem az lett vollna, hogy ez lehet e a szülés egyik jele...
de remélem nem az...
még nem vagyok kééééész!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock:

én az előbb 5db nutellás gofrit nyomtam be :oops:

a kutyusokat délre vittem kozmetikushoz, és jól meg lesznek (reményeim szerint) kopasztva, hogy nekem itt ne hullajtsák a szőrüket...
amúgy tök hiányoznak...
csak fél4re mehetek értük... :(
Vendég

Nanetto, drukk! Nagyon fáj? Erősödik is???

Geo, köszönöm. Milyen kutyáid vannak?
Látom enni azt te is tudsz
:wink:
zebr

nem erősödik hála istennek!!!! úgyhogy remélem ez csak úgy "testjelzés" ... de tényleg 200%-ban most pihenek!!!!!

megfőztem a gnocchi-t pesto-val azt csámcsogom majd szerintem dvd-ek vagy nem is tudom!!!! de nem kelek fel!!!!

Geo: 5 nutis gofri! fuuuuh iszonyat megkivántam! jesszum! te sütötted? :-) jaj de finom!!!!! ... a hasmenés amúgy persze hogy jel ... kiüriti a szervezet magát! legalábbis igy olvastam sokaknál! nekem nem tudommi a fenétől van tegnap semmit nem ettem fogam miatt csak este kenyeret :-) ma reggel 1 db meggyes rétest! szóval itt tanakodom! legjobb ha alszom és kikapcsolom az agyam!
Vendég

2010.05.23-án 14.20-kor császárral megszületett JUHÁSZ BALÁZS DÁVID 2250 g és 46 cm.

Rózsa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.05.26 13:12-kor.
Vendég

Zebr,
a fenykep nagyon klassz, Ramona pedig egyszeruen szeretnivalo baba! Csodaszepek a szemei es a kis pofija!

Nanetto,
te most komolyan szulni fogsz, vagy csak ijesztegetsz mindket???
Igen, a hasmenes tenyleg lehet a szules elojele, nalam is ugy volt anno. Es hat a tobbi jel is nagyon ez iranyba mutat....

Pesto - nyamm-nyamm :D

Luna,
merre csaszkalsz???

Geo
Kapunk majd kepet a szekrol?

ROZSA!!!!!!
MI VAN VELETEK???? JELENTKEZZ MAR!!!!

Heni,
veled mi van???

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Kép
Vendég

Kép

Rózsának és Balázsnak

Hatalmas gratula kicsi Balázs születéséhez!!! Kívánok nektek sok-sok egészséget, boldogságot és rengeteg tejcsit!!!
Vendég

Rozsa!
Annyira aggodtunk erted! Orulok, hogy vegre tul vagy rajta, es Isten hozta a kicsi Balazst! Pihenj, es majd ha osszeszedtetek magatokat, gyere, es meselj!

Heni,
es veled mi van???>

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Rózsa! Gratulálok Balázs születéséhez!!!! Rengeteg boldogságot és mielőbbi felépülést kívánok!!! Igen, gyere, amint tudsz! :)

Gemini, köszönöm szépen, valóban szeretnivaló :)

Heni, hogy vagy?
zebr

Én...

...szerintem így maradok örökre...

szóval:
NST-n szokásos...kevés mocorgás, papírforma szerint Gergőt megint ébreszteni kellett... tényleg lusta egy gyerek... még az NST-n sem hajlandó magát produkálni, akkor mit törje magát a születéssel...

Keményedéseim viszont voltak elég durvák és hosszúak. 80 és 120 között mozogtak, és csak néha mentek 20-30 alá. No, azt a néhány 120-st már éreztem is.

Átsétáltam a dokihoz: megvizsgált, majd mondja, hogy a méhszáj állapota már 3 hete nem változott semmit. Továbbra is 2.2.2.2. Ettől lehetne nyitottabb is. Az NST-re pillanatva pedig azt mondta: gyerek jól van, keményedések vannak, de ez még kevés, és nem összeszedett.

...a story vége: újabb időpont a jövőheti NST-re...
Vendég

Sikerült visszaolvasnom!

Azt a mindenit! Ma mindenki hajnali ébredő volt?
Egyébként én sem aludtam valami jól... mesélek:
Éjfél körül kerültünk ágyba. Majd forgolódtam, és nem találtam a helyem, amikor is berágtam és felkeltem. Ez volt 1-kor. Kimentem a konyhába, megettem egy sajtos kiflit, majd újra az ágy. De addigra apa úgy húzta a lóbőrt, hogy azért nem bírtam elaludni, mert iszonyatosan horkolt. 2-kor átmentem Bogihoz. Befeküdtem mellé, de ott meg nem igazán fértem el.
Egy óra szenvedés után vissza apa mellé. Na, sikerült nagy nehezen elaludnom, viszont ő 5-kor kelt, így vele együtt én is felébredtem. Mikor elment, akkor picit visszaszunyáltam, de akkor meg jött Bogi, hogy oviba kellene menni.

Ilyen volt az én elmúlt éjszakám.

Nyuszika:
El vagyok ájulva a fotóidtól! Nagyon profi képek, először azt gondoltam valami fotóstúdióban készültek. Ügyi párod van!

Talinn:
Jól vagytok? Ti sem készültök még szülni? Amúgy neked is nagyon cuki a pocakod.
Én majd ma teszek fel képet.

Zebr:
Nagyon aranyos kislányod van! Igazi tündérke!!!

Geooo:
Gratula a 4-hez. Rólad már jó régen nem láttunk pocakfotót. Lééééégysziiiiiiiiiiiiii!!!!

Ma mikor végeztem az NST-n, írtam Picurnak, hogy ott van-e még a klinikán, mert hogy talizhatnánk.
Aztán felhívott, de sajna ő már addigra végzett, így nem tudtunk talizni. De ami késik nem múlik. Egyébként, mint kiderült, nem is lakunk egymástól olyan messze.
Vendég

Elvagyok itt magamnak!!!

Ha jól emlékszem Harinak szoktak ilyen monológjai lenni.

Tényleg Hari: Vok sem akar még a szülészetre vonulni? Neki és neked sincs már sok hátra.

És Nanetto?

Ja, kérdezni akartam, hogy a táblázatban a sorrend most a szülés várható időpontja szerint van. Átírjam a babyk születésének időpontja szerint a sorrendet? Csak azért gondoltam erre a verzióra, mert akkor jobban látszik, hogy ténylegesen milyen sorrendben szültünk és érkeztek a babák.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: