A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 júniusi babák

Anyosod johet ide is, ha raer :) Mondjuk nem feltetlenul a por miatt, de tengernyi mennyisegu toloajtonk van (ezek nem biiirjak az ablakokat, de abbol is van ketto, azok is tolosok, hogy jooo nehez legyen megpucolni, duplan persze) nemi por is, es hat ugye a macsok :)
Igazabol nekem is az kene, hogy valaki jonne es ablakot pucolna szakmanyban :) De emberem szerint - bar itt naaagy hagyomanyai vannaka bejaronoi munkanak es naagyon sokaknak van ilyenjuk am - aki ezzel foglalkozik az rendszeres melot akar es nem egyszeri alkalmat. Hat nem tudom, lehet majd egyszercsak nem hiszek az embernek (tobbszor bebizonyosodott mar, hogy fogalma nincs mi zajlik ebben az orszagban :D) es keritek megis valakit... takaritani meg hagyjan, de ahoz is sok a lakas, de ez az ablakmizeria...

luna6

Na, majd küldöm oda is, bár ide sem hajlandó jönni...

Nekünk sincs rendszeres, szerencsére a Néni (nem tudom a nevét :oops: ) elvállal alkalmilag is dolgokat. Bár őszintén megmondom, annyira nem alapos mint Én,m ha nekiállok, de mivel Én neki sem állok, a semminél jobb. :)

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika

Luna, miért ha évente egyszer hívsz ki valakit, az is egyfajta rendszer nem???? :lol:
Ja és azért írok megint, mert kész vagyok 2 ablakkal a 4-ből. De a másik kettőt majd más napon csinálom meg. Azért tényleg gyors vagyok, be kell látnom. Persze olyan is, de az kit érdekel. Igazából a festés előtti csiszolás porát akartam eltüntetni, mert hogy az száll itt a levegőben, ha kinyitom az ablakot. Persze most meg zuhog az eső, úgyhogy szerintem a szomszéd hülyének nézett, hogy miért pont most mosok ablakot. De le van tojva.

Heni, erre nem is tudok mit mondani, csak azt, hogy nagyon drukkolok, hogy ne akarják megvenni a lakást. De azért mindenképp nézelődj, hátha találsz másik albérletet, ahol nem lóg a kard a fejetek felett. Konkrétan elég undorító dolognak tartom, hogy pont most képes lenne eladni a fejetek fölül a lakást, még akkor is, ha az övé.

Az én lakásomban pont egy olyan 5 gyerekes család lakik, akiknek a feje fölül eladta a tulaj a lakást. 1 hét alatt kellett nekik kiköltözni. Gondolhatjátok milyen egyszerű ennyi idő alatt 5 gyerekkel és egy kutyával albérletet találni... Mondjuk nagyon rendesek és nincs is velük semmi problémám egyelőre. Azon kívül hogy párommal nagyon összevesztünk akkor, mert ő nem akarta, hogy kiadjam nekik. Ennek meg van az oka, most nem megyek bele, de úgy néz ki jól döntöttem kivételesen.

Minden esetre Heni remélem maradhattok, amíg találsz valami sokkal jobbat, aztán ott marad a főbérlőtök az üres lakással vevő nélkül!!! :twisted:

Kép
Kép
hari

Mutatok par kepet :)
Szoval ebben a hazban lakunk (a kepen legkozelebb eso sarkan a haznak, a kozepso lakas a mienk, mar ugy ertem a masodik emelet korben):
Kép
es ilyen randa csempe az egesz, ez itt a nagy divat, itt is a harom emeletbol a kozepso mind, a haloszoba erkelye es az oldalso meg a babaszobae:
Kép
Ezeket a dupla toloajtokat kene megmosni... minden erkelyre ilyen nez :?
Kép
Ezt meg csak ugy megmutatom :) Ez az ovodanal levo buszmegallo a teljes valojaban, itt vartam a buszra minden nap a gyerekkel... aaaa cseppet sem veszelyes egy ilyen, es amugy meg tok szaraz is ozonviz idjene, nincs derekig ero viz ott a kavicsban es az autok sem teritenek be plafonig :D:D (en mondtam, hogy itt sok helyen nincs jarda, minek ide babakocsi ugye? el nem tudom kepzelni ebben a buszmegalloban hogy lehetne babakocsival varakozni pl.)
Kép

luna6

Hu Heni, drukkolok, hogy ebbol ne legyen semmi. Mondjuk ahogy leirod a lakast na meg amilyen a helyzet es amilyen gyorsan ezek a dolgok zajlani szoktak van ra esely, hogy nem az elso ember akarja azonnal megvenni, mert ugy beleszeretett. Plane, hogy latni fogja, hogy egyelore lakott es ne titkold, hogy nincs i hova menni (akkor sem ha van) mert az ujabb adag maceranak tunik az o szemeben is.
Mondjuk egy ilyen semikor sem jon jol, d emost aztan gondolom vegkep nem hianyzik.

luna6

Sziasztok!
Nekünk is "munkával" telt a hosszú hétvége, a babaruhák 80%-át kimostam, és amiket a kórházba kell vinni, ki is vasalatam. A többit ma szerettem volna, de szerintem ma halasztom a vasalást, mert tegnap estére nekem is csúnyára dagadt a bokám-lábfejem, és kivételesen el sem múlt reggelre, szóval igyekszem ma sokat pócolni. Én is attól tartok, ha nagyon belobban, még képesek lesznek korábban kórházba rendelni, amit persze, hogy nem szeretnék. (Bhdetti, úgy látszik, ebben is hasonlítunk. Csilla képeit nézegetve, ennyire nem brutál még a helyzet.) Holnap reggel kell mennem laborra, és vizetletet is vinni, gondolom, megnézik a fehérjét is.
Remélem, nem lesz semmi gond. Szóval remélem, végzek a vasalással, pár napon belül. Aztán még készítettem a babaszobába falilámpát, végül egy ikeás 500.-Ft-os kör alakú üveglámpára szalvétatechnikával állatokat ragasztottam, és nagyopn édes lett, de kis egyszerű, semmi csicsa -és nem csak piszok olcsó volt így, hanem benne van a munkám, aminek örülök.
Még lusta voltam fotózni, de ha ég a lámpa, akkor is nagyon jól néz ki.
Festegettem még kis fa figurákat (natúr mintákat vettem, és azokat pingáltam ki) majd átfúrom, és damilon fognak lógni a felső, mennyezeti lámpán. Szerintem az is klassz lesz.
Aztán újra átrendeztem a kórházi táskákat, beletettem most már tényleg majdnem mindent. Fényképezőgép, s hasonlók vannak csak hátra, de jókora betűkkel kiírtam, és kiragasztottam a hűtőszekrényre, hogy nehogy maradjon majd.
Na, szóval ilyenekkel telt nálunk a hétvége. Férjem is keményen nyomta a munkát, az ajtókat pácolta, folytatódott a bölcső (még mindig itt tartunk, még mindig vannak hátra simítások, de halad, szépen halad) és persze a kert, mert volt, van ott is mit rendezni.
Remélem kapunk még nanyi időt a kislányunktól, hoyg azt mondhassam, mindennel megvagyunk. (van ilyen egyáltalán? ;)

Az olvasottakhoz:

Először is nagyon meglepett Nikvik szülése, és egyúttal nagyon gratulálok is,a hideg futkosott rajtam, míg olvastam, de engem si nagyon érdekelne, hogy mi pörgette így fel az eseményeket.

Heni: tényleg el tud húzódni egy szülés, hihetetlen, hogy 1 napot mutat tán a vonalzód? Aztán vagy 3 hete írtad, h a közértbe alig tudtál elmenni... annyira érdekes, izgalmas.

Nanetto: eltettem a homeós listádat és holnap megpróbálom kiváltani. Lajos utcában (3. ker.) tudok homeós patikát, remélem, ott is profik vannak, mert Gazdagrét nekem azért eléggé kiesik. Szombaton töltöm a 37. hetet, úgyhogy kezdeném. Ártani biztosan nem árt.

Konkri: én sem értem, honnan tudsz Te bármit is a méhszájadról?! :shock: nekem a doki úgy nézi, h egyik kezével a hasamat nyomja lefele, másikkal 1 vagy 2 ujjal talán felnyúl. Hogy Te ezt magadnak megcsinálod?

Igaz, én nem vagyok mérvadó, ami nekem nagyon furcsa, az lehet másnak természetes.... sok mindent mást sem csinálok, pl. kádban nem fürdök ezer éve, hiába vágyom rá. Majd a szülés után.. még a kezelések alatt rászoktam, hogy tilos volt, most már kibírom.. annál nagyobb buli lesz, amikor végre lehet.. főleg, mert a kádunkban lehet levegőt+vizet bugyborékoltatni is.

Csilla: milyen vízválasztó tud lenni 200 g-nyi hízás .. nem csoda, ha elepedsz, hogy végre hazavigyétek. Már biztos, hogy nagyon-nagyon közeli, és csodás a türelmed, és azért magadra is fordíts ám időt, mégiscsak volt egy operációd... arról nem is írtál, hogy a tej elapasztással volt-e gondod, kellett-e apasztani, hogyan ment, stb. S jól értem, a vizesedés maradt még, Szegény...

Luna, Heni, meg akiket még érint: engem nagy szerencsémre elkerült a székrekedés az egész terhesség alatt. Inkább az ellenkezője a jellemző.

Rózya: vajon Balázska megszületett már.. biztosan.. nagyon várom a hírt

Majd írok még, de most felteszem a lábamat.

detti_10

Huu de reg ettem nudlit, es ennek is... felcsigaztatok. Na d ehogy en neki nem allok nudlit gyartani az is biztos :) De vegulis ennek kelkaposztafozit is... meg jofele nagymama keszitette zsemles hazispenotot :)

luna6

Az nem semmi buszmegálló! Hát igen, az ember mindig zöldebbnek látja a szomszéd fűjét, amig közelebbről meg nem nézi.

Már megint dél van, lassan indulhatok Liliért. Aztán megyünk vásárolni, mert jó lenne valamit vacsorázni. Bár sok kedvem nincs hozzá. Főzni se nagyon szeretek, de főleg kitalálni utálom, hogy mit. Andrist meg hiába kérdezem, a válasz "mindegy, nem tudom...." Persze ha nem lenne olyan válogatós, akkor nem is lenne gond, de azért elég sok olyan kaja van, amit nem eszik meg. Na majd a közértben remélem eszembe jut valami.

Kép
Kép
hari

Csilla,
hát nem semmi milyen volt a lábad :shock:

Henibaby,
megértem hogy kiakadtál... :evil:
de tényleg nem valószínű, hogy az első meg is venné...

szomszédok:
még Pomáz előtt a Bécsi úton laktunk egy körfolyosós lakásban. (nem volt valami nagy, a mostani 130nm az eddigi legnagyobb)
na alattunk lakott egy nőci, aki minden este ordibált, és mindig ugyanezt a szövget:
a qva anyátokat!
néha még hozzárakott valamit:
a qva anyátokat magyar televízió! tönkretettétek az életemet!
szóval ezt nyomatta...
néha kijött az ajtón, akkor elvitték a mentők, de utána minden kezdődött előlről...

a velünk szemben lakó öregasszony meg mindig kukucskált.. kimentem az ajtó elé cigizni, ő meg a függöny mögül lesett, és azt hitte nem látom :D :D

a mellette lakók, na azok kemények...voltak...
András egyik afrikai útja alatt (ilyenkkor rendszerint 2,5hetet egyedül voltam otthon) történt...
kimentem cigizni az ajtó elé, és azt látom, hogy a csávó (kb56éves) velem szemben ül (csak ő bent volt a szobában, de a függöny nem volt behúzva) egy széken, és veri a ...szát :shock: :shock:

na én úgy megijedtem, hogy cigivel a kezemben beugrottam a lakásba :oops: :P
aztán rájöttem, hogy ő nem láthatott engem, mert a gangon sötét van, nála meg ég a villany, és a függöny meg nincs behúzva nála.
de akkor is ijesztő volt, úgyhogy utána a barátnőim felváltva aludtak nálam. persze mind látni akarta, mert nem hitték el :D

amikor András hazajött, épp bevásárlásból mentünk haza, mondtam neki, hogy nézzen oldalra (fényes nappal volt) és akkor is csinálta, elhúzott függönynél...
aztán ezen tök kiakadtam, mert gyerekek is mehetnek el ott, szóval... :twisted:

de aztán egy idő után abbahagyta...

Egy-két napja amúgy szerintem nekem is lejjebb van a pocakom.
és mostanában annyit mozog Dávid, szinte meg sem áll...

halljátok,
most kaptunk kézhez egy 160ezres villanyszámlát :shock:
amit gőzöm sincs miből fizetünk ki... és ez azért van, mert eddig Pomázon átalánydíjat fizettünk...
Vendég

160 ezres villany?! az szeeep. hat ez a hatranya az atalanynak, ha az ember gondolkodas nelkul fizeti es azt hiszi, hogy minden ok :(
Nekem csak atalanyos lehetoseg van a vaci lakasomon aramban, es mivel ugye az ev legnagyobb reszeben nincs ott sneki, kihoztak valami filleres atalany szamlat. En meg bementem, es mondtam, hogy oke, csokkentsuk de nem vagyok hajlando huszonforintokra lemenni, mert nem tudom elore egy evben hanyszor es ki megy oda haza es mennyit fogyaszt, nekem ne hozzanak ki kovetkezo evre minuszt amit egyben fizethetek. Legyen egy konszolidalt de fix osszeg akkor is ha ures a kero, es inkabb ok logjanak nekem valamennyivel minden ev elejen, de en nem akarok minuszba menni, mint korabban az velem is megesett :( De hagytak, szoval megszabhattam en az o szamitasaik szerinti havi atlag feletti osszeget is befizetesre. Aztan ev elejen az eves elszamolasnal visszautaljak ha van maradek.

luna6

Hari, kösz, de hülye vagyok, persze, hogy Csillától akartam kérdezni, csak közben Rózsa is járt az agyamban, meg Heni, meg most már ez így lesz, ha valaki írja, hogy szülni készül, vagy szült, vagy valami :) Még bele kell jönnöm a fórumozásba :)
Bocs Csilla!

Heni, basszus, hogy itt a finisben még ilyeneken is idegeskedned kell.
Azért nyugi, tényleg keresgélj, de egy érdeklődő az még nem jelent semmit. Legalábbis én tapasztalatból azt mondom, hogy mostanság nem veszi meg a legelső érdeklődő a lakásokat....

Geo, szomszédokból akkor neked is kijutott!
Nekem a 6.ker.ben volt egy szomszéd házaspár, akik odaköltözésem után egy héttel egymást késsel a kezükben kergetve, undorító dolgokat üvöltve fel-alá rohangáltak az udvaron:) Utólag vicces, akkor nem volt az.
Amikor panelban laktunk még anyukámmal a 3.emeleten, akkor meg a negyediken lakó házaspár balhéitól őrültünk meg, de a pohár akkor telt be, amikor júniusban (tehát ablak tárva-nyitva) a férj konkrétan kilógatta a feleségét az ablakon. Én a szobámban ültem, tanultam, klassz volt hallgatni-látni...
Most szerencsére nincs ilyen jellegű problémánk, csak a szomszéd cigifüstjét érezzük napi négyszer az erkélyről..de ez az előzőekhez képest semmi :)

Ablakmosás: utálom. Anyukám biztos szívesen menne bárkihez, :)írtam is múltkor, hogy ő tényleg élvezi... meg a házimunka összes fajtáját...:)

Detti, az olyan jó, hogy te készítesz egy csomó mindent a gyerekszobába! Nekem ötleteim lennének, de kézügyességem az nulla:(
Nagyon irigylem a kreatív, szépen rajzoló, varrni tudó embereket!

Nem tudom, mennyire vagytok zenekedvelők (én nagyon!). Most éppen Ramóna alszik, én meg még küzdök a hasgörcsökkel és tanulnom kéne. Férjemtől kaptam egy régóta vágyott CD-t, ami engem speciel teljesen ellazít, megnyugtat...nem tudom, ha nem lennék épp terhes, hogy hatna rám,de így varázslatosnak tartom!
Ha gondoljátok, hallgassatok bele:
http://www.youtube.com/watch?v=U_t5vR1U ... re=related
zebr

sziasztok lányok! na itt volt pörgés! visszaolvastalak és jelentem jókat mosolyogtam némely bejegyzésen amit nagyon nagyon köszönök!!!!!

a mai napom a katasztrófálisat közeliti meg! képzeljétek reggel elindultunk (volna) az NST-re de párom leszaladt elkérni a kocsikulcsot apukájától aki a pincébe volt! én meg mentem utána ... és nem tudom hogy de kibicsaklott a lépcsőn a bokám! leestem a lépcsőről amit a szomszéd premier plánba látott egy akkorát sikitott én meg kisebb szivrohamot kaptam mert úgy benyilalt! na akkor teljesen kikészültem párom megvizsgált majd beraktak az autóba irány a kórház! viszont előtte megálltunk a péknél venni zsemlét és itt szendvicset is csinálnak amilyen felvágottal kérsz habár tilos - na aztán a félig bice lábammal beleharapok ... és a fogam amit a múltkor megcsináltak most a másik oldalán kettétört de egy akkora fájdalommal hogy a páromnak az út szélén meg kellett állnia mert én olyan bőgőrohamot kaptam hogy nem is birt megvigasztalni! ... iszonyat durván fájt lüktetett és a fejem fél óra múlva akkora lett - mint a bokám ....! mert közben az is bedagadt még jó hogy a cipőm birta! aztán felhivtam a fogdokit aki persze full-on van mint mindig és addigkönyörögtem meg hallotta hogy sirok hogy ma fogad tehát fél 4-re megyünk hozzá de nem igérte mikor fogad lehet hogy este 8-kro de leszarom! viszont bementünk az nst-re ... ahol 3 napig az ünnepek miatt nem volt ctg csak sürgősségi ügyelet úgyhogy 20-an álltak előttünk és én nem hittem a szememnek! na persze nincs mit tenni végigültem párom elment legalább ő tudott addig ügyet intézni! szóval a dokim azt mondta csak akkor huzassak ha minden kötél szakad mert bár az érzéstelenitő - ha nem lidokain - azt hiszem! akkor nem káros viszont az idegpályák lefuthatnak a hashoz és az is beindithatja a szülést! nem is értettem mit magyaráz én annyira magam alatt volna két nagy kisírt szemmel világvége hangulatban hogy kész....
ezek után elindultunk haza az m5-ösön ami le volt zárva óriási dugóval párosulva mert kamionos baleset történt! tehát ott ültünk 1 jó órát a dugóba mire végül a 0-asra felengedtek! Eszti az NST-n meg annyira aktiv volt mint soha tuti a stresszemtől úgyhogy próbáltam most lenyugodni! ... de én annyira kikészültem idegileg! most is alig birok beszélni nem ettem nem ittam! :-( marha jó

Heni: hát téged sem irigyellek! a sogórnőméknek pénteken mondtak fel! ugyanis átment a szomszédos pap hogy 65 millióért megveszi a házat! azt bérelték! ők nagyon nagy biztonságban érezték magukat mert kinek kell válság idején 65 milláért egy ház amihez mini a kert és elég szar az elrendezése és forgalmas az út és garázs sincs de a papnak plébániának kell mert vele szemben van a templom és milyen kényelmes! most nem tudják hova költözzenek jön a baba mindjárt ezer cuccuk van és ezt ismerőstől bérelték nagyon nagyon olcsón! úgyhogy sogórék is totál károk ....
szóval átérzem!!!! ...
Vendég

Nanetto! Hat reszvetem!!! de egyertelmu mitol ment ki a bokad, haaanyszor irtam (aztan Eszter bizonyitott is szegeny :D) hogy a terhessegi hormonok fellazitjak az izuleteket es ettol mindig kiment a bokam elozo terhessegben :) Kibicsaklott... en nem zuztam magam szerencsere, de csak kis hijan. Szoval ez ettol van, izuletek fellazulva, hogy a megfelelo helyen is megfeleloen rugalmasan tagulekony legyel, fel vannak puhulva es sokkal kevesbbe tartanak. Ettol van. Nem veletlen, hogy annakidejen letezett az ugynevezett kismama cipo, amit az en gyerekkoromban tan mar csak az izkolai takinenik hordtak. Hat az erre volt kitalalva, ha valaki emlekszik ra (bar szerintem talan kapni is lehet mondjuk munkaruha boltban) textilbol labszarmagassagig felero fuzos randasag, altalaban kivagott orral es sarokkal :) Ellenben a magas szara es a fuzo miatt tartja a bokat. Hat ezert volt az kismama cipo :)
A fogadat is aterzem, az elso szulesem utan (en kivartam mig kijott a gyerek :D) egyik reggel joizut harapva a reggeli zsemlembe szinten, a fogam is beletorott. Es vegul nem is csak egy... szoval a terhesseg 'megette' es kisse porlados lett tole a dolog :) Sot a masodik terhesseg utan (ott mar par honap is volt a szules uan) kellett jarnom rendszeresen fogdokihoz, mert akkor is elkezdtek porladni a maradekok :D:D Ugyhogy lelekben mar felkeszultem most is... :)

luna6

Sziasztok

Nyuszi köszi, hogy drukkolsz, már nagyon szeretném, ha mehetnék szülni :roll:
Sajnálom az 50-es bírságot :(

Nikvik gratulálok a kislányod születéséhez!!!!!!! Sok tejet és gyors hazamenetelt, valamint felépülést kívánok neked :D :D

Csilla gratulálok, hogy ilyen szépen hízik már Léna :lol: Szorítok, hogy a betegség kerüljön el benneteket és hamar mehessetek haza :D

Hari nekem nem a derekam fáj, hanem szerintem a pocak miatt nem tudok rögtön kiegyenesedni és úgy megyek, mint aki 100 éves legalább :lol: Pár lépés után normalizálódik a dolog, de akkor is furi. Nekem a fenekem (bocs) a csont szokott fájni sok ülés után. Úgy érzem, mintha betonon ültem volna :D
Sajnálom a Lili popóját, remélem már nem fáj neki :D

Luna légyszí tedd fel nekem azt a pillangómaszkot, amiről Foltival beszéltetek, mert lehet, hogy nekem is olyan van :(
Köszi :D

Nálam semmi változás, jöhet hideg, meleg front, vihar, semmi jel nincs. Nagyon kíváncsi vagyok most már, hogy mit fognak mondani csütörtökön.

Heni igazán nem szép a főbérlődtől, hogy pont most adja el a lakását a fejetek felől. Remélem hamarosan találsz másik albit magatoknak.
Aztán írj majd, hogy mi volt a holnapi vizsgálaton :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára talinn 2010.05.25 12:19-kor.

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn

aztaaaaaaaaaa 2 nap?!

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn

Nanetto hála Istennek, hogy nem lett nagyobb bajod, de úgy néz ki ez nem a te napod :(

Zebr üdv a topic-ban :D

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn

Luna,
na igen, tök jó amit leírál..
nekem fogalmam sem volt, hogy átalányt fizetünk...
én a kajás, meg háztartásbeli cuccokat intézem, andrás meg az ilyen közösköltség, számlák, stb.-t..
sztem csak könnyű volt neki havi pár ezret fizetni a felújítás mellé, ebbe meg nem gondolt bele :twisted:

zene:
nem tudom szeretitek e Lady Gagát, én nagyon szeretem a zenéjét, de most ez a kiscsávó a csúcs :P
http://www.youtube.com/watch?v=bxDlC7YV5is
mindig kiráz tőle a hideg.
(ha az ember ismeri az eredetijét, talán még jobb meghallgatni)

Nanetto,
hát jól összejött minden... :?
lábad fáj még?

Talinn,
a fenékcsont probléma nekem is fennáll már hónapok óta :?
ilyenkor alig bírok felkelni, nem azért mert nincs erőm, hanem mert ha megmozdulok, szétszakad a fenekem :oops: :?
Vendég

Most nem lelek kepet errol a neten, de leiras van:
"A hormonális változások erősíthetik a bőr pigmentképzését; a mellbimbók, az anyajegyek, a májfoltok és a hegek sötétebbé válnak. Ezenkívül a terhes nők körülbelül 75 százalékánál a harmadik hónaptól barna elszíneződések jelennek meg (chloasma), amelyek pillangó formában a homlokon, az orcákon, az orron és a felső ajkon láthatóak. Az elszíneződések jól elrejthetők korrektorstifttel, szülés után három hónappal általában elmúlnak.Legyünk óvatosak az UV-sugárzással ­ a szoláriumozással is ­, ezek csak erősítik a foltokat. "

luna6

szombaton voltunk babaelsősegély tanfolyamon.
na az elejen jól felhúztam amagam, mert tök bepánikoltam, hogy mi lenne, ha lenne légzésleállás, aztán lenyugodtam, mert átvettünk mindnet, elpróbáltuk Sári babán, szóval örülök, hogy elmentünk.

aztán kimentünk Pomázra, összeszedtünk még pár ottmaradt cuccot,

aztán elmentünk ebédelni.

ebéd után elhoztuk a kádállványt, amit a teszveszen vettem

és kb 5re értünk haza...

vasárnap meg délelőtt itt volt apósom, kis sógorom, meg anyósom. ez első kettő Andrásnak segített összerakni a konyha maradék részét, anyósom meg kitakarította a vendégszobában lévő kanapét meg foteleket.
én addig babaszobát csináltam.

utána együtt megebédeltünk, ők elmentek, mi meg melóztunk tovább.

a konyha már tök szép, áadásul tök jó lett az a kis belógó pult, amit én találtam ki, már van hozzá egy bárszékünk, tök jó ott reggelizni, meg ücsörögni.. még kell egy sütő, meg páraelszívó, aztn teljesen kész. vendégszobában már csak helyére kell rakni a bútorokat.

tegnap egész nap üvegfestékeket gyártottam a pelenkázónkra.
mert először nyír színű öntapadós tapétával akartam bevonni, ami lehet hogy gyorsabb lett volna, de aztán rájöttem, hogy a mellette lévő pelusszemetes is fehér, úgyhogy marad a fehér pelenkázó, de a ronda fekete fogantyúkat kicseréltük zöld virágos fogantyúkra, meg kidíszítem üvegfestékkel. az egész tegnapi napom, meg még a mai délelőttöm is erre ment rá, most viszont ebédelek, aztán tanulok, és közben babaruhákat mosok.
Vendég

ja, meg nagysógoromnak volt tegnap a szülinapja, náluk voltunk egész délután.
A pici baba végig aludt, de megnéztük, még mindig nagyon pici :lol:
nekem most már egyre terhesebb a terhesség.. újra rendesen akarok járni, nem úgy, mint egy pingvin, illetve nem akarom hogy fájjon a seggem, meg újra bele akarok férni ruháimba (már a terhes gatyámba se férek nagyon bele), meg azért már jó lenne ha Dávid itt lehetne velünk... szóval várom a szülést, de azért még szeretnék levizsgázni :oops:
meg kidobozolni a cuccainkat, meg berendezni a babaszobát :roll:
Vendég

Geooo, a 8,5 evesem is nagy LadyGaga rajongo (lattam mar a kissracot, de ezt a szamot nem ismertem addig) :D:D Mondjuk a Bad Romance szamanak a videoklipje eleg bizarr :)

luna6

Luna,
ezek a fotók kemények :shock:
Vendég

szerintem az egész nő elég bizarr (habár szerintem tök férfias az arca :roll: )
és ahhoz, hogy ilyen számokat tudjon énekelni, háát hogy is mondjam kicsit zizinek kell lennie :D
Vendég

Hat ja, de elmulik :) Es enyim nem is volt ennyire brutal szerintem (bar ki tudja mit lattak rajtam 16 eve, nekem is anyam mondta akkor hogy ott van :D) de azert lathato volt.

luna6

Hat a zenejet en is szeretem, de mar kinottem abbol, hogy ugye bravot es tarsait olvasgassam, nekem eleinte fel sem tunt a bizarsaga, meg nem szembesulok vele minden nap :) Bezzeg a csajom... Bravo befigyel mar (pedig meg nincs 9 eves sem) es videoklippek... naaagyon kepben van :d
De azert lassuk be, a maga idejeben Freddy Mercury sem volt mentes a bizarrsagtol, valamint a Cure maga volt a hatborzongato szornyuseg :D:D

luna6

Nem volt idehaza tejszin, nem volt kedvem boltba menni, fozzunk ami van. Foztem ki csavartesztat es volt egy doboz tonhalam olajos, na azt osszekevertem egy kis doboz (2 deci) paradicsompure/level... ennyi, ezt be sem habartam. Haaaat, lehet gond van az izelelesemmel, de valami nagyon finom lett :D (jah persze, volt itthon natur vajkrem... ugye nem igazan vaj az, olyan kicsit turoszeru lajtos feher ize... na abbol tettem meg ra, mintha tejfol lenne, d enem hiszem, hogy csak ettol lett olyan jo, de kettanyerral benyomtam, es most nyoghetek, hogy lefaraszt az emesztes es beleealszom es nem birok felallni :D kicsi a gyomrom es meg mindig a nyakamban van)

luna6

Na szasztok!

Csak gyors beugrottam, mert megyek mindjárt nst-re... :) zsír!
mondom embernek, hogy ha nem érnék haza mire mennie kell dolgozni, akkor... mire ő, de érjek haza, inkább jöjjek el, ha késik a szülésznő (pl szül... amit én megértek...)- hát ez hülye, végre ott vagyok, hát csak nem jövök haza... :) de ezt nem mondtam neki :)

na és a gyorsaságban azért láttam, hogy milyen jó kis státuszt kaptam Luna :) (felnyúlkálós) hát sajnos nem tudok mit tenni, nálam beletartozik minden nap a fürdésbe, hogy "oda" is benyúlok és ott is kimosom picit (egy újjal, de nem annyira mint a doki vizsgál)... és mivel évek óta (úgy 15 éve) minden nap ezt teszem, nehéz lenne nem így tennem a fürdést... na és azt hogy nyílik a méhszájam onnan tudom, hogy előző nap még megvolt a kis kúp forma, és tegnapra már nem volt olyan kúp, inkább olyan kisebb és puhább és lazább. persze a szájon belülre nem nyúlok, meg egyébként is... csak a formáját, keménységét veszítette el, ezt éreztem azért kivehetően ... és értem én a fertőzés veszélyt is, ezért természetesen ez a fürdés része... és mondjuk ha nem vagyok terhes akkor én alkalmazok hüvely zuhanyt is.
tisztában vagyok a fertőzés veszéllyel, és/de eddig még soha semmi bajom nem volt. mondjuk most már tuti, hogy még óvatosabb leszek. de azt akkor se tudom megígérni, hogy ne nyúljak be egy picit és ne mosakodjak "úgy" is.

Heni: sztem ne stresszeld magad! tuti nem lesz megvéve elsőre a lakás! nem lehet ilyen mákja a főbérlőnek! különben meg pont most vagyunk benne egy dologban- és az eladó köteles minden rejtett hibára felhívni a figyelmet!!! ha nem akkor :evil:

ja gyereknek szerencsére nincs daganata...

én meg akkor lassan készülök és megyek randizni a szülésznőmmel...

jaj, az imént hívott a férjem unokahúga, hogy ő tök be van zsongva, mert anyósom (neki mama), mondta neki, hogy ha megszületik a pici, akkor én Marcellt oda fogom költöztetni hozzájuk, hogy tudjak a picivel törődni... férjem szeme is kiguvadt... hát asszem ez lesz még egy érdekes menet... mondom neki, először mikor még nem vázolta a teljes helyzetet, hogy majd megbeszéljük személyesen... de mikor előadta az egészet... hogy akkor ő fog vigyázni a Marcellra... mondom állj, állj! itt csak arról van szó, hogy ha én kórházban vagyok és apa dolgozik, akkor jó volna ha valaki vigyázna a gyerekre... de még a saját anyámat is megkértem, hogy júli 9 től jöjjön csak, mert szeretnénk csak MI lenni (bár anyu és pont hogy meleg megnyugtató érzést keltene bennem... de ő legalább megértette, hogy ha senki, akkor ő se és ez a legtisztább)! és nem azért szülök én még egy gyereket, hogy az elsőt lepasszoljuk... hát azt hiszem a hétvégén lesz miről beszélni anyósékkal...
már Marcellnál is kiakadtam, mikor közölte, hogy az első fürdetésnél ő ott akar lenni, ha kidobjuk, akkor bemászik az ablakon... meg folyton ott lihegtünk 5en a fürdőszobába, meg a szoptatásnál... mert jöttek szó és kérdés nélkül.
engem mindenki azzal csesztet, hogy van segítségem... hát köszi, hagyjanak békén... ha nincs bajom, nem lesz komplikáció, akkor tojok a segítségre! én magam erejéből akarok boldogulni és jelen állás szerint úgy érzem, hogy menni fog. ha bajom van, akkor jó, de azért hogy a mi életünk ne alakulhasson nyugisan, ne jöjjön ide senki... anno is itt vasaltak nekem, de minek, mert utána hajthattam mindent úgy ahogy nekem befér a polcra...
hát megértem Nikviket most... :)
na nem is bánom, hogy tegnap nem mentünk hozzájuk, bár apa se akart, mert az apja megint kiakasztotta valami hitel üggyel... szokják csak meg a heti 1-2 alkalmat! én nem értem, apám itt lakik egy telken velünk, de ők nem izélnak ennyit. utoljára akkor volt itt mikor a férjem szülinapja volt- ápr. 16., mindig én megyek hozzájuk "szopni" :) - na jó ez hülyén hangzik, de ezt szokták mondani, ha a gyereknek szülő hiánya van és megy... :)

ja a nyomás a gáton: lehet h ezt írtam? a szemérem csontra gondoltam, hogy azt feszíti a kobak... de most megint nem... mondjuk néha van olyan, hogy rossz a wc-n ülni, mert pont ott nyom... de tudom, hogy nem a gátam nyomja, csak oda sugárzik ki...

Kép
Kép
Kép
konkri

Jajj, ez a kissrác nagyon tuti! Bogi is LadyGaga fun. Neki a Poker Face szám a nyerő. Ha azt meghallja, akkor minden megszűnik körülötte létezni, és csak ő van, a zene és a tánc.

Nanetto:
Gergővel még nem estem, szerencsére. De Bogival volt egy hatalmas bukásom. A nyílt utcán történt, teljesen lapos cipőben, és sík, egyenes talajon / járdán. Jól összevertem a könyökömet és a két térdemből ömlött a vér... és mindezt azért, mert a kezeimmel esés közben ösztönösen a pocakom védtem, így a térdem fogta fel az esés nagyobb részét. Még egy autós is megállt mellettem, hogy segítsen-e. Persze mondtam, hogy köszi, nem kell. Másnap éppen jelenésem volt a dokinál, és elmeséltem neki a storyt. De mondta, hogy a babának nincs baja, így megnyugodtam.

Remélem, már sikerült úgy-ahogy kiheverned a téged ért sokkot/-kat.

Zebr:
Már akartam írni, de kiment a fejemből, hogy nekem Bogival is indított szülésem volt, viszont nem túlhordás miatt, hanem a rossz keringés miatt kellett hamarabb megszületnie.

Talinn:
Óóóóóóó, hát még te is egyben!?!?
Rajtam már az oviban is csodálkoznak, hogy nahát.... megint én vittem a gyerkőcöt reggel. És azon fogadkoznak, hogy vajon melyik nap lesz az, amikor majd anyukámmal megy Bogi.

Lányok:
Rózsáról tud valaki valamit???
Kezdek aggódni értük / miattuk!
Vendég

En is aggodok Rozsaert!

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Talinn, neked is üdv.!:) Már nagy izgalomban lehetsz te is, ami a szülést illeti...2 nap, vagy annyi se..:)

Nanetto, ez tényleg nem a Te napod! Remélem jobban van már a lábad! Az, hogy nagyon aktív volt Eszti az NST-n, szerintem jobb, mintha az ellenkezője lett volna!:)

Geo, na haragudj, de mosolyogtam a nadrág dolgon. Saját magamat juttattad eszembe. Azért mozdulok ki egyre nehezebben itthonról, mert alig tudom felcibálni a terhes gatyámat. De hogy mikor nőtt meg ekkorára a csipőm??:) No meg hogy nem tudom bekötni a cipőmet rendesen, megtörölni zuhanyzás után a talpam...komolyan, mint egy szerencsétlen! :) Lennék már én is újra fitt...

Konkri, örülök, hogy Marcellnek nincs semmi baja, de mit mondtak, mi az végülis?
Én is kapom rokonoktól a felajánlásokat, hogy majd vigyáznak a lányomra, amikor kórházban leszek, illetve utána is, ha hazajöttünk a tesóval. Ilyenkor én is robbanok...mert nem kell. Azért szültem és szülök, mert ÉN szeretném nevelni a gyerekeimet, s úgy, ahogy az nekik/nekem/apjuknak jó és elfogadott. Azért, mert ők kitalálják maguktól, hogy nekem milyen rossz és nehéz lesz!,:) főleg az első időszak.. nem akarom, hogy bármelyiket elvigyék, vagy ide költözzön valaki ideiglenesen. Vannak anyukák, akiknek tényleg nagy segítség a folyamatos segítség, nekem nem az, mert valószínűleg más típusú ember vagyok. Ennyi. Tök jó lenne, ha mindenki tiszteletben tudná tartani a másik személyiségét, véleményét. Szóval megértelek, épp tegnap érkezett egy hasonló felajánlás :) Persze szuper, ha van segítség, meg nagyszülők, de azért mértékkel...:)

Heni, akkor látom még “semmi”....kitartás! Most minden Ok keringés-ügyileg? Én szedtem egy hónapja diaphyllint, mert sajna nem volt tökéletes a keringés, de úgy látszik segített, mert most az :)
zebr

Zebr:
A 36. héten voltam utoljára UH-n. Ott azt mondták, hogy minden oké. Azóta hetente NST-re járok, és eddig ott is minden oké volt. Gondolom, ha nem lenne megfelelő az áramlás, akkor a picur szívfrekvenciája is lelassulna, és akkor bizti már tovább küldtek volna egyéb vizsgálatra. De ez még eddig nem történt meg, bár nem is szeretném.
Vendég

Luna: ez a buszmegálló... :shock: kész életveszély. Most, hogy mondod a kelkáposzta főzeléket :P Spenótot ettem valamelyik nap (ezeket a főzelékeket csak én szeretem), holnap megyek a piacra úgyis, veszek kelkáposztát!

Nanetto: hát, amióta otthon vagy, nem melózol, minden napra kijut valami. :shock: Még szerencse, hogy a babának nem lett baja az eséstől. Én áprilisban estem egyet, léptem le a padkáról... A helye azóta is megvan a combomon, ez már meg is marad. :twisted:
foltivspicur

Luna,
bírom nagyon, hogy miket tudsz főzni, különböző alapanyagokból :P
én a hétvégén mézes mustáros csirkét csináltam tésztával. ami azért meglepő, mert már elég rég főztem...
egyrészt azért, mert nem nagyon van hozzá erőm, másrészt meg azért, mert nincs pénzünnk, és (sokkal) olcsóbban kijövünk, ha inkább rendelek kaját... :roll:
ja hát ugye egy csomó mindnet meg tök nehéz lenne előállítani sütő nélkül :oops:
fhúú én régen néztem a Lost-ot, de aztán kihagytam egy jó pár részt, és azóta meg túl bonyi lett... sztem egyszer beszerzem az összes évadot, és szép lassan megnézem őket :P
de nem tudom magyarul most hol tartanak.. :roll:

Konkri,
és akkor mi volt a dudor Marcell fején?
amúgy rendesen rosszul lettem anyósodék tervén.. mondjuk viccnek tetszett az, hogy visszamászik az ablakon ha kidobjátok :D

Zebr,
a cipőfűzőmet én se tudom már bekötni, általában András szokta :P

amúgy a pocakom tuti lejjebb van, mert most pl az asztalon van a laptopom, terpeszben ülök a széken, és ha csak egy picit is előre hajolok, olyan, mintha a gyerek fejét nyomnám össze :shock: :D
Vendég

na én ma sem tanultam :twisted:

viszont egész nap a gyerekszobában pakolásztam... sajnálom, de rámjött a fészekrakási... mondjuk így 3héttel szülés előtt már illő... :P
Vendég

Szerintem így a finisben dobhatna fel még1x utoljára mindenki egy-egy pockfotót.

Mit szóltok hozzá?
Vendég

Én benne vagyok, csak ha lehet, holnap legyen, mert megint nincs elem a gépben, Apa meg még nem jött haza. Ő tudja merre van elem :oops: Bár nekem valamelyik nap lett feltéve, azóta nem igazán nőtt, de azért én is teszek holnap egy legfrissebbet.

Kép
Kép
hari

Pocakfotó ok, ha rájövök, hogy kell...bár gondolom "melléklet feltöltése", aztán kész?!? :)

Heni, akkor biztos nincs semmi baj! Nekem UH-n vették észre...

Picur, nekem a spenót az egyik kedvenc kajám :) Két napja csináltam és holnap megint fogok...de szigorúan főtt krumplival!!!:)

Geo, tanulj, tanulj...:)én is el bírom cseszni az időmet minden mással...nem nehéz ugye...de nekem az vált be, hogy elkezdeni nehéz, aztán utána már megy. Persze nekem adott, hogy egyáltalán mikor tudok...amikor a gyerek alszik:)
Meg így, hogy rátok találtam....hááááááát...:)

Ramóna épp azt csinálja, hogy leveszi a zokniját és a feje tetejére rakja, majd így megy körbe körbe a szobában és elszántan magyaráz....én meg persze röhögök, ami tetszik neki, szóval ha zokni leesik, ő újra a fejére pakolja, s folytatja a mutatványt....:)Olyan édes...:)
zebr

Geooo, hat ez inkabb csak improvizalas mint fozes :) Egyreszt lustasag, masreszt ma van fizetesnap es ures meg a kasszam... ugyhogy abbol foztem ami volt idehaza :) A gyerekem megjott es racuppant, es kozolte, hogy bar a suliban ma jo ebed van, ez neki meg jobban izlik, ugyhogy most eppen ujra ebedel :D (a kis bestenek viszont nem akarodzott uszodaba menni, ugyhogy megint logtunk... illetve hat nem volt ilyen mar vagy 3 hete, na d akkor is. Engedelyeztem ket kitetellel, ha iden nem log tobbet es ha felprobalja amit fel kell, hogy lassam hogy allunk ruhailag... nos ez utobbi kedvenc elfoglaltsag :D:D es hat egesz jol allunk, talaltam jo nyari halaszokat, rovidnacit is... igazabol asszem semmi sem hianyzik csak a szandalja, ami a lakas nevu objektum valamely szegleteben elnyelodott es azota sem lelem :D:D)

luna6

Na sziasztok.

Mennyi minden történt 1 délelőtt alatt.

Most ment el a barátnőm a 11 hónapos kislányával, aki most teszi az első lépéseit. Nagyon cuki. Lehetett utána rohangálni. :)

Picur: sajnálom, hogy ilyen anyósod van. Az enyém is messze van /Izrael/, de nekem hála istennek jó a viszonyom vele. Éppen most hívott, hogy milyen pelenkázótáskát hozzon. Meg jön 24-én 2 hétre segíteni. Addig meg itt van anya. Ő is sokat segített eddig. Egy csomó terhesruhát vart nekem, a gyerekágyra is csinál fejvédőt, meg egy csomó mindenben segítenek is. Após is /ő itt él 2 utcával feljebb/ jött segíteni festeni, parkettázni, meg amiben tudott. (Bár az ő lakása.)
Tudom, ez nem nyugtat meg, de az egyik barátnőmnek 7 hónapos ikrei vannak, egy 40 akárhány nm-es lízingelt lakásban laknak, a lánynak és a fiúnak is van személyi kölcsöne, a fiúnak meg mellette még legalább 5 féle másik kölcsön és a lány szülei nem segítenek. Jól keresnek és van még mellette két üresen álló lakásuk. Hát sajna ilyen szülők is vannak.
Én az esetek többségében azt vettem észre, hogy ahol kevés van, ott kevéssel is segítenek, ahol meg van mit a tejbe aprítani, nem segítenek. Tisztelet a kivételnek, mert ismerek kivételt is - hála istennek. :)
Lábdagadás: mindjárt felmegyek a homeos gyógyszertárba és veszek rá gyógyszert. Tegnap leírtam miket ajánlanak.
Én olyan szúrást, amit írtál még nem éreztem.

Luna: nem semmi buszmegálló. Kicsit hasonlít Tel Aviv egy-két részére.
Rendőr: az ismerősöm teljesen szabályosan közlekedett, ő elé léptek le szabálytalanul.
Közlekedés: még nem jártatok Izraelben. Én ott max éjszaka vezetek. Nincs egy ép autó, az indexet nem ismerik, sávot mindenféle jelzés nélkül váltanak, és sorolhatnám. :)

Hari: jót nevettem a gátmasszázsodon. Asszem én is kipróbálom. :) Bár nekem is kéne kenegetni, meg a szülésznőm is gátmasszázsvédelem párti. Az ablakpucolást meg módjával csináld.

Geo: az átalányt ismerem. Mi 2 éve tértünk vissza a bediktálásra, mert az átalánynál mindig utólag fizetnünk kellett. Pl. lebontva fizettünk 9 ezret havonta, most az emelések, 2 évvel azután fizetünk 7-8 ezret!!!! Érdekes, nem??? És még anya se tudott erre mit mondani, ő is értetlenül állt az egész előtt, pedig ő ELMŰs!!!

Nanetto: remélem azért mindketten jól vagytok! Bokáddal mi lett végül? És a fogaddal?

Most lehet, hogy hülyességet kérdezek, de nektek is több anyajegyetek van mióta terhesek vagytok? Mert nekem egy csomó új nőtt, amitől megőrülök, mert így is rohadt sok van!

Szomszédok: a fölöttünk lévő p...a minden nap hajnalba járt haza, magassarkúban, a pisilését lehetett hallani, az erkélyen volt, hogy többször át kellett mosnom a kiteregetett ruhát, mert ő lesöpörte a földet, és még sorolhatnám. De mi voltunk a bunkó parasztok. Most van helyette egy 2 éves hiperaktív gyerekem, aki egész nap itthon van. mert az anyuka most van itthon gyesen a fél éves másikkal. Hát az is király. A folyosón egy durva alkoholista lakik. A lakóteleppel vagy a házzal nem is lenne baj, csak egy-két proli nem kéne ide, mert a lakók nagyrésze normális. Ja meg a gondnok: tegnap reggel fél hétkor felcsöngetett, hogy Attila álljon arrébb, hogy ki tudja tolni a szemetest, mert csak az ő autóját ismerte. Ehhez azért pofa kell! Ha látom, el fogom küldeni melegebb éghajlatra vagy ezentúl félre fogom rakni a kaputelefont.

Heni: nem semmi a főbérlőd. Elég tetűség lenne tőle, ha most eladná a fejetek fölül a lakást! Bár tudtommal van felmondási idő!!!

És akkor a kért pocakfotó:

Kép

Kép
bhdetti

Ja egen Lost, nekem beza megvan az osszes eddigi evad, ez az uccso hianyzik meg majd :) Ezert erdeklodtem. Neha ujranezem (meg a csajom is)
Meg van egy masik nagy halom minden, mert ugye en nem latok magyar tevet. Illetve hat nem ugye, de mindenesetre nem latok, meg ha lathatnek is, akkor sem :) Ezert aztan itt van minden mint egy jobb tekaban: rejtelyek varosa, bubajos boszorkak, szuletett felesegek, House, grace klinika, prision break, 24, Roswell, szellemekkel suttogo, pletykafeszek... meg meg ki tudja mi minden :D:D:D:D

luna6

Ja Luna: jó, hogy felraktál képeket. Az orromon hasonlókat vettem észre, csak szeplő formájában. Király! :)

Kép
bhdetti

Detti, tenyleg nem jartam meg Telaivban, de egyelore ennyibol itelve en mar ott edzett lennek :D Indexet itt ugyan ismerik, csak nem hasznaljak :) Helyette ott a duda ha szerintuk tul lassu vagy vagy utjukban vagy :D:D Nem szamit, hogy szabalyosan. A multkor a dugoban tolt meg egy ven pasi, mert o sietett... igaz nem volt hova mennem, de jott nekem mondjuk lassan finoman, hogy eltoljon az utbol... basszus, mint a vidamparkban ha dodzsemezne. Savvaltas is olyan, mint a reggeli alsonemu jobb helyeken :D:D vagyis bejelentes nelkuli automatikus bevagas... mondjuk korforgalom belso savbol kijaratanal... hogy aztan valaki szabalyosan megy a kulso savon, kit izgat... max ledudaljuk :D:D Bar menet kozben nem talalom mindig viccesnek, meg mikor villogva a csomagtartomba nyomulnak es megprobalnak letolni az utrol...

anyajegyek: sajna normalis, minden egyes terhessegel eletre is kelhetnek regiek es jonnek elo ujak es meg ujabbak. Mult heten voltan eppen borgyogyasznal megmutatni azt amelyik szerintem uj es nem is teljesen 'halott' jobb a bekesseg, nezze meg, aztan ha mar, megmutogattam a tobbit is, hogy rendben vannak e. De azt mondta megnyugodhatok, egyelore semmi gaz egyikkel sem.

luna6

bhdetti, nekem is több lett az anyajegyem, ez normális a hormonváltozás miatt...meg az is, ha a már meglévő világosabb anyajegyek sötétednek ilyenkor...
zebr

Módjával ablakot pucolni??? Miért még hogy lehet? :lol: Én mindent módjával csinálok. Leginkább persze úgy, hogy bármikor abba lehessen hagyni. Ezért nem szeretnék nekiállni a gardróbszekrénynek. Ha egyszer kiborítom a ruhákat az ágyra, akkor muszáj elpakolni, mert különben hol alszom??? De Apa ma vett polcokat, meg fiókokat bele, úgyhogy nem fogom megúszni a pakolást.

Kép
Kép
hari

Luna: Tel Avivban tök zgyaza van, amiket lertál. Te ott profin közlekednél! :)

Hát lányok, az anyajeggyel nem vigasztaltatok meg. :( Így is rohadt sok van - mint fent említettem. :( Akkor mehetek majd bőrgyógyászhoz is. Ja és ha le kellene venni, az nem lenne király mivel keloidos a bőröm!

Kép
bhdetti

Hari: nem vagy semmi! Pihenj is, légyszi! Csodálom, hogy bence nem reklamálm még, hogy anya miért nem ülsz a seggeden!?! Nekem szokott a fiam.

Kép
bhdetti

Detti, inkabb nem vagyom Telavivba. Van egy olyan erzesem, hogy lehet, hogy ott tudjak az itteni helyzetet is meg fokozni... :D:D

Remeljuk anyajegybolnem kellleszedni egyet sem, vegulis nekem ez a harmadik kanyar (pedig alapbol is sok volt, de aztan mindenki hozzatette a magaet) es eddig egyikkel sincs olyan gond, hogy kellene. Illetve oersze, ha utban lenne nekem vagy en akarnam lehetne, de szukseg az nincs szerencsere.

luna6

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: