A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Boo,

Dodinak nagyonis igaza van! Anyum anno feladta sajnos, és utána romlott látványosan az állapota. Ugyanakkor én is ismerek olyanokat, akik kijöttek ebből a szarságból!

KépKép

KépKép
kispocok13

Egyetértek abszolút, sőt ha a hagyományos orvoslás még szét is tárja a kezét, akkor van ezer más módja, ami nem kuruzslás és bevethető. Anno anyukám miatt én is eléggé beleástam magam a témába.
Ami még nem mindegy, hogy lássa rajtad is, hogy van hited, erőd, amiből neki is jut, és ne nyomassza még az is, hogy te hogy viseled ezt az egészet. Én is ismerek személyesen 8 éve "halálraítéltet" tele áttettekkel, aki vígan éli az életét azóta is, az orvosok meg csak hümmögnek.... de Őt a felesége nagyjából életbe hajszolja. Fel is adhatták volna, de ők másképp döntöttek, és mindent bevetnek, amit csak lehet.
Szóval bízni az orvosokban, a tudományban, a csodálatos immunrendszerben, ami bármire képes, és nevessetek sokat, akár kínotokban is, sokat segít, hidd el :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo

Csak ismételni tudom a többieket!
Exem barátjánál csontvelőrákot diagnosztizáltak, azt mondták kb. fél éve van hátra.
Ennek már 5 éve, azóta is él és virul ....

Tudom, hogy ez nehéz, de édesanyád bizonyára rémült és elkeseredett, és ha rajtad is ugyanezt látja még rémültebb és elkeseredettebb lesz.

Pozitívan!

Nem lesz semmi baj!!
Vendég

Sziasztok!

Boo!! szomorúan olvasom,hogy mi van anyukáddal :cry: Szörnyű dolog ez,de igazuk van a többieknek,csak pozitívan,máshogy ezt sajnos nem lehet :cry: Anyukádnak most az a legnagyobb segítség,hogy rajtatok nem látja a szomorúságot :cry:
Ha bármiben tudunk segíteni,csak szóljál! De tényleg

KépKép
KépKép
nyuszi81

Boo!
Döbbenten olvastam soraidat... :(
Csatlakozom az előttem szólókhoz! Biztos vagyok benne, hogy anyukád még sokáig veletek lesz, hisz annyi alternatíva van a gyógyulásra!!!
Apum orvos, és ő is azt mondja, fontos, hogy az ember ne adja fel, mert az segíti legjobban a gyógyulásban.

Kitartás!!!!
Vendég

sziasztok!
megjöttünk tegnap.
nem olvastam vissza csak a Boo írását és nagyon sajnálom Boo anyudat,
de tényleg ne adjátok fel!!! és anyum a korányi kórházból az egyik
csajnak könyvel és ha gondolod tudok szólni,hogy kezeljék ott anyudat.
az egy nagyon jó kórház sztem.
és tényleg szívesen szólok neki nem tart semmiből...
ha itt nem találsz éppen akkor iwiwen ki van rakva a számom hívj nyugodtan.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csibe83 2010.05.25 08:48-kor.

Kép
Kép
csibe83

most megyek,mert úszik a lakás...

Kép
Kép
csibe83

Dodi anyukája jó szereket sorolt fel,de még ott a B17 viszont azt úgy tudom,
hogy kicsit drága.

Kép
Kép
csibe83

Boo!

Tehát anyud orvosa egyöntetűen leszavazva :wink: !!!!!
Ricsi nagybátyjának konkrétan tüdőrákja volt. 77 éves, áttétekkel, kivették a fél tüdejét :( . Csont-bőrre fogyott, totálisan legyengült, aztán berakták az elfekvőbe meghalni... :evil:
Ennek 4 éve, és ő máig boldogítja a morgásával a családot :lol: . Mikor megkérdeztük, hogyan... Azt mondta, hogy ha ő nem lenne, ki hozná haza a mamának a szatyrokat a piacról. :shock: :D
Tehát a motiváció!

Ahányszor csak lehet, passzintsd le anyudra a gyereket, és te húzz el! Egyrészt ezeknek a kis manóknak gyógyerejük van :wink: , másrészt hagy érezze, hogy szükségetek van rá...

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 14:49-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Akkor most ezt jól értem, ott tartotok, hogy van egy nagyobbacska folt?? És most jön majd a biopszia?? Mert akkor az még számos dolog is lehet, szarkoidózis például.
Természetes gyógymód alatt mit ért anyukád? El akarja utasítani a hagyományos kezeléseket, ha arról lenne szó?? (Sebészet, kemo, sugár) A helyetekben ezt nagyon gyorsan kiverném a fejéből :roll: Az alternatív gyógymódok jól kiegészíthetik a hagyományos kezelést (immunerősítés nagyon fontos, meg tuningolni ezerrel, kompenzálni amit a kemo kivesz), de önmagában nem állják meg a helyüket.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 14:50-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
anyud nagyon jól néz ki.
és loisnak igaza van.az alternatív gyógyszerek jó kiegészítők.
tényleg,ha kell annak az orvosnak a száma szóljál.
és az meg pláne nem érdekel senkit,hogy a zugolvasók mit gondolnak.

Kép
Kép
csibe83

Boo!
párom nagymamája sem akart foglalkozni vele és sajnos már nem
lehet közöttünk.pedig őt is elvittük az ismerőshöz és mondta,hogyha
ahamarabb jön akkor nem lett volna sajna ilyen szomorú vége.
de ezzel tényleg nem elszomorítani akarlak.
szerintem valahogy próbáld meg rávenni anyudat.

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok! :D

Először is
Boo: nagyon sajnálom, hogy anyukád beteg, de igazuk van a többieknek, nem kell még feladni! Látod, anyukád /basszus, de szép fiatal nőci! :shock: :D / is úgy gondolja, hogy a pozitív hozzáállással akár csodát is lehet múvelni! Te se keseredj el, bár tudom, hogy könnyen beszélek.... De azért fontos, hogy Te is lásd az élet szép dolgait, és legfőképp ezekre koncentrálj, anyukád gyógyulásán nem segít, ha elkeseredsz. Zsiri is megérzi Rajtad, ha valami bánt, mégha nem is előtte sírsz. Persze, sírj, mert az segít, de ha kisírtad magadból a bánatod, utána már tényleg pozitívan kell állnod a dolgokhoz, mert úgy könnyebb lesz Neked is és a családodnak is.
A zugolvasók meg nem számít, mit gondolnak.... :lol:

Conversano: köszönjük szépen! :) És Nektek szintén gratula a 10. hóhoz! :D

Hendegabi: Vicának mielőbbi gyógyulást!!! :)
Niki és Nellike tényleg rég jártak erre... :( Jó lenne, ha majd a szülinaposokról egy- egy képet tennének azért.... :)

Nyuszi: gratula Lilinek az álláshoz/üléshez :) Nálunk is sokat álldogált Kata alvás helyett, de kb. egy hétig.... De ez szerintem babánként változó :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára agi125r 2010.05.25 09:55-kor.

Kép
agi125r

Boo! Lehet,hogy anyukád makacs,de miattatok(meg maga miatt is) meg kell gyógyulnia és ebben az alternatív gyógymódok nem fognak segíteni - és most bocsi,aki csak ebben hisz,én nem. :oops: A kezelés mellett persze csinálhatja... Próbálj meg beszélni vele. Nagyon jól néz ki anyud!

KépKép
KépKép
nyuszi81

lois!
meg is jött a gyerekülés.nagyon szupi.

ezt halottátok már?nagyon durva....indítsátok el az első videót.

http://velvet.hu/celeb/2010/05/17/ket_h ... srac/?cp=1

Kép
Kép
csibe83

Csibe! Pont múltkor mutatta apa ezt a srácot :lol: A hideg rázott,annyira jó hangja van

KépKép
KépKép
nyuszi81

Boo!

Nagyon helyes Anyud van :) Most tényleg vedd elő a tűzről pattant Boo-t és ,ha kell kézen fogva menj el vele minden vizsgálatra. Ne hagyd,hogy "öngyógyítson" ! Nekem volt egy cimborám,37 évesen ment el,mert ő is úgy gondolta,hogy kigyógyítja magát a here rákból... Nem kellett volna meghalnia,ha elmegy orvoshoz. :(
Ment pü
Vendég

Sziasztok! :)

Elkezdek visszaolvasni. :wink: A haladás útjára lépve hozzászólásonként, úgyhogy egyelőre még én sem tudom, hogy mi sül ki belőle. Ha hülyeség, akkor előre is bocs. :roll: :oops: :lol:

Kép
Kép
200907?

[quote="csibe83"]t írta:csibe83eavíz elforrás :arrow: én ezért vettem vízforralót... :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:
tök praktikus sztem és már kb 1500 pénzért is hozzád vágják.

Tulajdonképpen elég lenne a Cavinton is. Feltéve, hogy nem felejti el beszedni az ember. :roll: :roll: :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.05.25 13:36-kor.

Kép
Kép
200907?

[quote="loislane"][ írta:loislaneb]Bond!
Az a film, de van benne valami sakkozós rész is egy hajón, tutira :roll:

Ez nincs meg nekem, de szeretném mégegyszer megnézni.

Kép
Kép
200907?

[quote="kispocok13"]K írta:kispocok13ipróbáltam a kérdéses buzidrága felmosót... és tényleg nagoyn f@sza, királyságos volt vele a felmosás :-)

Igen, hallottam én is. Már a risztelés is megvolt. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote="kispocok13"]B írta:kispocok13ond,
[quote]A írta:zért én ezt elképzeltem:
- Drágám, leugrok ide a Tescoba. Veszek kenyeret, tejet, tojást, meg ilyesmiket, tudod. Mindjárt jövök.
Erre beállítasz a csodavederrel. Mire Apa:
- Shocked Shocked Shocked Shocked Question Question Question Shocked Shocked Shocked

Enyémapát hívtam a garázsból, hogy jöjjön le cuccolni... szegénynek a szeme sem rebbent, meg sem kérdezte hogy ezmegmiafranc... sikeresen betréningeltem az elmúlt években :lol: :lol: :lol:

Jajjjjszegénykém! :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

[quote="kispocok13"]K írta:kispocok13ert - hát én bevállalnám a macerát nagyon szívesen, panelgyerekként már régen álmodom egy saját kertről - imádom a szabad levegőt, a napot, megőrülök a lakásban, ha kinnt jó idő van vagy ha esik a hó... szóval, én olyan Dodi-stílusban használnám a kertet...

Élvezni nem nagy kunszt. De mire eljutsz odaáig...! :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

[quote="kispocok13"]H írta:kispocok13mmmmmmm.... lehet, hogy azért, mert neked ez nem volt olyan rég, és még emlékszel rá, én viszont örülök neki, ha ez legalább egy kicsit fiatalít :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem, ez kicsidodi középsz@r lábai miatt van. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

kispocok13! :)

Videót még nem láttam: :D :D :D :D

sillia! :)

Hány szavazata van most Lócinak? :?:
Tök jó az a kis tájékoztató, hogy a fair versenyszellem miatt nem lehet látni az eredményeket :o :) , csak annak, aki feltette a képet. Így tök izgi! :D

Kép
Kép
200907?

Kép
Vendég

[quote="norka81"]B írta:norka81ond!
Jázmin azért sírt a konduktor néninél, mert mostanában az idegenektől az idegen helyen fél. Apával ketten próbáltuk nyugtatni, ez néha sikerült is, de ahogy a néni hozzáért egyből ment a visítás. Végén már annyira behergelte magát, hogy alig bírta abbahagyni a hüppögéses ordítást. Hozzáteszem azóta az éjszakáink is carok. Úgy jártunk , mint Nyuszi

:( :( :( :( :( :( Hány alkalmatok van még?

Kép
Kép
200907?

72 szavazatunk van. De sajnos pont amikor én reklámoztam picit magunkat akkor valami lehetett a rendszerrel mert többen írták hogy nem tudtak szavazni.
Utána váltottak kérdőjelre a számok és mostmár ha valaki szavaz akkor megjelenik egy üzenet hogy "köszönjük, szavazatát regisztráltuk"
Úgyhogy lehet, nekünk elúszott emiatt jópár..

Adtak egy közvetlen linket is ha nem gond nyomjatok rá mégegyszer, mostmár biztosan működik a rendszer:

http://liberoarcai.liberoklub.hu/kepek/?pid=200907169

(nagylány lettem..)
Vendég

Nem tudom, hogy mennyi a csúcstartó, de ez a 72 nem hangzik rosszul! :wink: :) Remélem, sikerült még feljebb tornásznom! :wink: :wink:

Régen néhány helyen egy pofont kapott az a lányzó, akinek először jött meg. Mondván, ezt sose feledje, mert ettől a naptól már nem kislány, hanem NŐ. :roll: :roll: Aztán pedig persze jött a simi, mielőtt szegényke sírva fakadt volna. :lol:

Kép
Kép
200907?

[quote="kicsidodi"]N írta:kicsidodiem fikázódni, telefonnal mindenki szarabbul nél ki...
(Ugye :roll: :lol: ?)

Jjjjaaaaaaaaaaaaa, hogy ez a telefon műve???? Azt hittem, ez az eredeti. :roll: :roll: :shock: :shock: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

[quote="boo"]e írta:boogyébként találtam még egy szuper jó kocsit: Bugaboo Bee
csudapofa egy kocsi, csak nagyon picike a sportrésze, Miron szorongana benne :? de azért nézzétek meg: http://www.youtube.com/watch?v=U4qSKwv-l34

már csak az a bajom, hogy én "szarvacskás" kocsit akartam, mert ezekre az egybe tolókarosokra nem lehet a teli szatyrot akasztani :? :?

Bevallom, én már meg sem próbálom követni, hogy mikor, hol tartasz. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: Átlag másfél havonta látsz, vagy veszel valamit. :twisted: Én már totál lemaradtam, nem tudom, hogy a hanyadikat gyűritek most. :roll: :roll: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

[quote="loislane"]N írta:loislanea jó, kitaláltam:
KisPocok jól megkávéztatja, ettől felpörög és hiperaktív lesz.
Boo hogy kiüsse megdobálja majd a bugyijával meglasszózza, elalél.
Lois kimenti és GYŐZ.
Slussz

Marha csorda! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Fenti bejegyzés a 659. oldalon keletkezett, tehát majd onnan folyt. köv. Most egy kis időre felfüggesztem a múltidézést. :roll:

Kép
Kép
200907?

Sillila: úgy tűnik, nekem sikerült a múltkor szavazni, mert most nem enged.... IP- t néz?

Kép
agi125r

Agi

Igen, IP címet néz a rendszer. Plusz még valami mást is mert dinamikus IP-ről sem lehet többször szavazni.
Vendég

Sillia: akkor ennyi.... :) De legalább korrektebb, mint a kisalföldes, amire apa benevezte Katát... :)

Kép
agi125r

Sziasztok!

Csak gyorsban,majd este jövök bővebben!

SILLIA!

A lányaim meglátták a lovas képet!
Mailben átküldenéd nekem! zelkomonika78@gmail.com
Gyönyörű!
Köszönöm!
20140328174041

Már napok óta szerettem volna feltenni:

Kép

Még valaki...? :wink: :lol: :lol: :lol:

LOLA29, TABATI ÍRJATOK!!!!! :!:

Kép
Kép
200907?

[quote="boo"]e írta:boozt most kaptam: az a címe, hogy az ígéret szép szó.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .

Jjjjjjjjjjjjjjjjjajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

[quote="boo"]m írta:booert annyira jó volt, vagy annyira rossz? :lol:
inkább az előbbire tippelnék :lol: :wink:
én arra emlékszem, hogy amikor szembesültem anyémapa férfiasságával, akkor kurv@ gyors számításokat végeztem magamban, hogy vajh mekkora lehet a testüregeim befogadó-kapacitása, mert hát nagy ember........ :oops: :oops: :oops: de szerencsére elférünk egymással :oops: :lol: és ez tényéeg szerencse, mert nekem van olyan barátnőm, aki imádta a pasiját, de komoly problémát okozott a méretkülönbség :oops:
a következő sort, már láthatatlan betűmérettel fogom írni, és fehér színnel :lol:

Boo, te nagyon hülye vagy! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

loislane! :)

Most már te is kezet foghatsz boo-val. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

hendegabi! :)

Ne máááááááárrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!! :( :( :( :( Hogy vagytok most????

Kép
Kép
200907?

[quote="nyuszi81"]S írta:nyuszi81ziasztok!

Azt hiszem Bondnak igaza volt,amikor Norkát azzal nyugtatta a mozgásfejlődéssel kapcsolatban,hogy ne aggódjon,úgyis be fogja hozni Jázmin a többieket,ráadásul mindent egyszerre :lol: Hát Lilinél ez be is igazolódott.... Szinte egy napon állt és ült fel :lol:,ami nem is lenne gáz,de az altatásoknál kiborulok tőle... :D Állandóan feláll az ágyában és így a 2 perc alatti elalvás,az kb. 1 órába tellik. Emlékszem,hogy ti is írtátok,hogy nálatok is volt ilyen. Ez meddig tartott a babáknál? Meddig tart az újdonság varázsa? :lol: :lol:

Gratulaaaaaaaaaa!!!!!!!!! :D :D :D (Ugyehogyugyehogyugye? :wink: 8) :lol: :lol: :lol: ).
Hugi a két órai etetés után van letéve délutáni szunyira. Akkor beviszem, megbeszélem vele, hogy hajcsi jön, megsimogatom a buksiját, négykézlébra teszem, és kijövök. Persze, ő mindig feláll, és vagy halkan nyüszög 2 percig, vagy pedig játszik, és idővel elalszik.
Az esti fektetés hasonlóan zajlik.
Ha valamiért be kell tennem a kiságyba, de nem kell aludnia, akkor mindig állva teszem le, ráfonom a kezecskéit a rácsra, és elmondom, hogy nem, nem kell most aludni, csak mittudoménmivan. De ha alvás jön, akkor mindig négykézlábra (vagy fektetve, ha hagyja magát) teszem le. Aztán köszönés után kijövök, és nem megyek be. (Még be sem takarom, mert mindig leműti magáról. :evil: :evil: Inkább újra bemegyek, ha már elaludt. :roll: )

Kép
Kép
200907?

Bond! Nálunk ugyanígy műkszik,csak az a gond,hogy Lili ahogy feláll,azzal a lendülettel ki is b....a a cumit az ágyból és azért reklamál :twisted: Ja! És nem fárad el :shock: Gondoltam arra is,hogy lehet,hogy nem tud leülni,de nem,igenis tud,mert ma láttam. Na mindegy,remélem hamar leszokik az esti fekvésnél a felállásról :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

tike! :)

[quote="tike"]N írta:tikeem lehetne,hogy akinek egyszerre jön több foga néhányat felénk is küldjön? :twisted: :twisted: Hédi még mindig az abszolút fogatlanok táborát gyarapítja......
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[quote="tike"]B írta:tikeond: mi volt a vízszerelős kérdéset? Enyémapa főállásban űzi az ipart..

Ez volt az:
"Csajok!
Van vízóránk, de nem az alapján fizetjük a fogyasztást, hanem a közös költségben van benne. Tudtok valaki vizest, aki elvégzi a hitelesítést, meg minden kutyafülét, hogy az alapján nyomathassuk ezentúl?
Kösz'ke! :wink:"
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.05.26 18:04-kor.

Kép
Kép
200907?

tímea83! :)

Jóóóól van, gyógyuljatok csak! :wink: :P :P :P :P

Kép
Kép
200907?

boo! :)

Nagyon hasonlítasz anyudra! :o :) :) :)

A zugolvasókkal ne foglalkozz! :twisted: Én viszont innen üzenem nekik, ha eddig velünk voltak, akkor alighanem azért van, mert megkedveltek minket. Márpedig ha így van, akkor itt az idő előlépni a homályból és segíteni! :wink:

Kép
Kép
200907?

Pacis kép: gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :P :P

Kép
Kép
200907?

Bond belinkelt egy kullancsos cikket, erről jutott eszembe, hogy még merion- tól kaptam ezt:

Kullancseltávolítás

Régi Őrségi (az Őrségben élünk, rengeteg kullanccsal,de itt senki nem fél...már hozzánk tartoznak!) kullancs eltávolítási technikát szeretnék Önökkel megosztani!

A belénk fúródott kullancsot minden erőszak nélkül egy szál gyufával könnyedén eltávolíthatjuk!

Nyálazzuk meg a gyufa fejét,

majd közvetlenül a kullancs teste mellett lassan körözzünk, mintha kenegetnénk.

A kullancs pár másodperc múlva átmászik a gyufára-mert nagyon szereti a foszforos illatot, képes elhagyni miatta a testünket! Lehet, ez nem tudományos eltávolítás, de a lehető legemberségesebb, és biztosan mindig sikeres, sőt a kullancs feje még véletlenül sem marad bennünk!

Itt az Őrségben ez jó paraszti tapasztalat útján terjedő módszer, nem is értem, hogy a média még hogyhogy nem csapott le rá!

:D

Kép
agi125r

Boo!

Őszintén sajnálom ezt a szörnyű hírt! Nagyon megsirattalak! Téged és nem Anyudat, mert Ő rendbe fog jönni! De a hagyományos gyógymódok- csak ismétlésekbe tudok bocsátkozni- nagyon fontosak.
Nekem van egy ismerősöm Angliában most 88 éves. 17 évvel ezelőtt azt mondták Neki az orvosok, hogy maximum 5 éve van hátra (gerincvelőrák). Mindig ment műtétekre, kemora...szóval mindent megtett a gyógyulásáért. Közben próbált nem betegségtudatban élni....rengeteget utazott. És még ma is él, pedig azért Ő nem olyan fiatal szervezet, mint Édesanyád, ráadásul a Nejét és a Fiát is elvesztette és mégis egészen jól van. 17 éve! Én bízom benne, hogy a legjobb kezekbe kerül majd Édesanyád és együtt Veletek a Ti segítségetekkel minden jóra fordul és meggyógyul!

Igen igazad van az ember élete 1 perc alatt képes megváltozni!!!!

Nagyon sok erőt és kitartást és bizton állítom, hogy a Jó Isten segíteni fog!!!!!!!

Rengeteg pozitív energiát küldök Édesanyádnak!!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Boo!
Borzasztóan sajnálom, hogy ilyen rossz hírt kaptatok. :cry: :cry: :cry: :cry:
Anyukád nagyon szép és fiatal, ne hagyjátok, hogy ne csinálja végig a vizsgálatokat.

Mindenkinek van pozitív példája, nekem is. A volt főnökömet az utolsó pillanatban műtötték tüdőrákkal, a fél tüdejét kivették, az orvosok egy fillért nem tettek volna arra, hogy túléli.
Ennek 10 éve, még mindig együtt dolgozunk (csak már nem a főnököm).
Ő az Avemarra esküszik, de nyilván mindenkinek más jön be.

Egy a lényeg, legyél vele minél többet, s ha meg tudod oldani, menj el vele minden vizsgálatra! Szerintem a "csimpaszkodó" szeretet ilyenkor nagyon fontos, hogy érezze, hogy igenis nagyon nagy szükség van rá.
És Miron meg Te ehhez nagyban hozzá tudtok járulni.

Kép
katy76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: