A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Conversano: szépek a képeken a babók :lol: :lol: Látom, jól sikerült a minitali :D Ki a harmadik baba?
Az első képen a kutyu is hozzátok tartozik? :D

Kép
agi125r

Szia Ági :)

A harmadik baba Zalán,az egyik lovas kisfia. 2 éves. A blöki nem hozzánk tartozik,az egyik oktató csajé. Ti is már 10 hónaposak vagytok,gratula :)
Vendég

Sziasztok!

Ancsurti, köszi a bókot :wink: :wink: ! Nagyon szuper volt

Convi!

Úgy beájultunk este, mint a 21. Szuper volt és alig várja Minó, hogy megint játsszon Marcussal!

Pár képet én is teszek, meg 2 videót is. Csuda édesek voltak a Fiúk egymással. Kép megyünk Marcushoz hurrá

Kép ajajajaj

Kép -nézd Marci van üvegem
Kép -Te mit csinálsz??? csak lazán felállsz???
Kép nézd már, hogy áll
Kép tessék

Kép köszi
Kép -bírlak haver
Kép -hát ott meg mi van???
Kép add csak ide Minó mutatok valamit
Kép -figyuzz! Mutatom!!!
Kép aha, vagy úgy
Kép Jól nyomod Marcus
Kép ne a békát Te
Kép hát akkor rágjunk wazze

http://www.youtube.com/watch?v=4sNENK76y-I

http://www.youtube.com/watch?v=KYhSIO6QMz0 x

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok,
nincs valami nagy pörgés a hétvégén...

Breki,
nagyon tecc ez a kocsi, jól megnézegettem :lol: :lol: :lol:

Boo,
te hogy állsz a kocsiválasztással, miután Lois beleköpött a levesedbe?

Nyuszi,
dejóóóóó hogy bejött a színház :lol: :lol: és nem utolsósorban, hogy Apa és Lili jól elvoltak!

Conversano, Breki,
rettentően jók a talis képek, nagyon édesek a Törpök!
Mindíg ledöbbenek, Minónak milyen haja van :shock: :shock: :shock:
És hogy Marci milyen lazán nyomja az állást :shock: :shock: :shock: :shock:
[quote]h írta:át akkor rágjunk wazze

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép

KépKép
kispocok13

a tegnapi kiruccanásunk a Tisza-tóhoz kalandosra sikerült:

Nimród szuperül végigaludta az utat :lol: :lol: :lol: viszont mi értünk oda a leghamarabb a bandából, hulla éhesen... beültünk egy pizzériába, viszont konyha csak 5tól volt :shock: :shock: :shock: így hamburgert ebédeltünk :twisted: :twisted: :twisted:
a házigazda a nyaraló kulcsával 3 körül futott be, addigra mi már sétáltunk is egy nagyot a napsütésben :lol: :lol: :lol: :lol: míg apa bevásárolta a reggelire valót. :wink: :wink:

A háznál a kert totál fel volt ázva az esőzésektől, nem tudtam Nimródot kicsapni a fűbe :cry: :cry: :cry: a házban baromi hideg volt és támadtak a szúnyogok :evil: :evil: :evil: :evil: a teraszon hangyabolyok tomboltak :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Apa tartott egy fiús játékórát, míg Anya relaxált egy fél órát a napon :D :D :D :D ... és lassan már 5 óra volt...
Nimród uzsizott, majd kitaláltam hogy nem alszunk lennt a szúnyogokkal hadakozva, hanem hazajövünk a délutáni alvás alatt :shock: :shock: :shock: :shock:
(tudom, paraanya...)

Apa kis gondolkodás után hazahozott minket, fürdetett, altatott, majd 8kor visszaindult a buliba... 10től behozta a lemaradását, és ma hajnalig dajdajozott :arrow: 2kor kissé másnaposan befutott, tudta, ha késik és nem tudunk menni a HalászJutka koncertre, a tökei bánhatják :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Koncert:
naaaaaaaaagyon jó volt, Nimród is élvezte , tapsolt, meg minden :lol: :lol: :lol: én persze meghatódtam :oops: :oops: :oops: :oops:
(baromi meleg volt bennt, mindenkiről ömlött a víz :x :x :x nem tudom, erre miért nem tudnak odafigyelni :evil: :evil: :evil: :evil: )

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:51-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

szúnyog - én is ezért tettem le a panziózásról, és húztam haza :wink: :wink: :wink:

de látom, Te is alakítottál a hétvégén :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Telek :lol: :lol: :lol: :lol: jól hangzik, én csak álmodozom róla :cry: :cry: :cry: ami közel van, és szép környék, dimbes-dombos-panorámás: Katalinpuszta (Vác után) nekem nagyon tecc :lol: :lol: :lol:

babakocsi
hurráhurrá találtál :lol: :lol: :lol: :lol: pár perce küldtem neked linket priviben, de akkor már eső után köpönyeg :cry: :cry: :cry: (mondjuk ezek lapra csukhatóak voltak)

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Olvasó üzemmódban néha vagyok. De egyszerűen nem érek ide rendesen.
Nócim gyógyult. Most Vica beteg. Fosizik, lázas... de már talán túl vagyunk a nehezén. Ma nem akart enni. Többet van cicin mint 4 hónaposan.

Nagyon tündér minden baba, MInó kontra Marci képek jöttek be leginkább.... de többiek is arik!

Témákhoz meg nem is szólok :oops: :lol: :lol: :lol:
Jók legyetek!

Úristen! 8 nap múlva meglesz a fórum első szülinapos babája!
Vajon mi lehet most Alex-szel, illetve Nellike Zsombijával és Zsófijával?

Kép
Kép]
hendegabi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:52-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Azt hiszem Bondnak igaza volt,amikor Norkát azzal nyugtatta a mozgásfejlődéssel kapcsolatban,hogy ne aggódjon,úgyis be fogja hozni Jázmin a többieket,ráadásul mindent egyszerre :lol: Hát Lilinél ez be is igazolódott.... Szinte egy napon állt és ült fel :lol:,ami nem is lenne gáz,de az altatásoknál kiborulok tőle... :D Állandóan feláll az ágyában és így a 2 perc alatti elalvás,az kb. 1 órába tellik. Emlékszem,hogy ti is írtátok,hogy nálatok is volt ilyen. Ez meddig tartott a babáknál? Meddig tart az újdonság varázsa? :lol: :lol:

Kispocok! Én a helyedben már le sem mentem volna,én sem bírom az ilyen nomád körülményeket. Örülök,hogy tetszett Halász Jutka :lol:

Boo! Teszel fel képet a babakocsiról? Én is nagyon agyalok már egy másikon,mert bárén meg vagyok elégedve a Peg Peregoval,de nagyon nehéz...

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:53-kor.

KépKép

KépKép
boo

Nyuszi!

Lilinek juhuuu-juhuuuuu-juhuuuuu :D :D :D :lol:
Tényleg tökre örülök neki! :wink:

Boo!

Babakocsinak juhuuu-juhuuuu :D :D :lol: .
Tényleg tökre örülsz neki! :wink: :lol:

Enyémkiffijam véégre tud tapsolni 8) :lol: . Tegnap előtt úgy döntöttem, hogy tarthatatlan, hogy nem tapsizik ( :twisted: :lol: ), azért nekiálltunk jóó sokat gyakorolni,és tegnap már magától csinálta :D . Igaz, még elég kis esetlenül, de nagyon cuki, ráadásul egyszer már mondta is hozzá, hogy "tapti-tapti" :lol: . Anyu is pont itt volt, majd' megzabáltuk :lol: .
A másik, hogy már régóta csinálta az "indiánkiáltást", de úgy hogy mi csináltuk a kezünkkel (ütögettük a száját :twisted: :lol: ), ő meg kiabált :lol: . Pár napja viszont egyedül is csinálja, igaz, nem nyitott tenyérrel, hanem ököllel, de akkor is tök ügyes (és nagyon vicces :twisted: :lol: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ja, ellenben 3-4 napja jóó sz@rul alszik :evil: ! Délelőtt eddig rendben volt, de délután alig bírt elaludni, de mára a délelőtti is kész szívás. Megyek is, most se aludt el :twisted: :lol:

:?

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:54-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:54-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:55-kor.

KépKép

KépKép
boo

Nyuszi,
Lilinek gratula :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekem egy Peg Perego Aria a rohangálós jelenleg, használtan vettem még régen, az elég könnyű, kb 5b kg! (nem egy nagy szám amúgy maga a kocsi, nekem a szarvacskás + egybe tolókar a heppem, ez meg csak egyben van, és nem tudok akasztgatni :-()
Amúgy én is keresek könnyű sportkocsit, jövő héten megyek vadászatra.

Dodi,
szinte sejtettem, hogy Botond is eminenske lesz :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Hendegabi,
jó hogy hírt adtál magatokról! Remélem, Vicus hamar rendbejön :!: :!: :!: :!:

Boo,
jó a babakocsi, gyönyörű a táj, a szuszmákolás meg nagyon édes :wink: :wink:
Vicces, mennyire egy rugóra jár az agyunk :lol: :lol: :lol: :lol:
A vidéki létet simán bevállalnám, Pesten belül is van, hogy 45-50 percet autóztam a dugó miatt a melóhelyemre egy 15 perces úton... viszont a nyugi és a jó levegő, na meg a zöld! Az minden pénzt megér!

Amúgy a hétvége nem ilyen nomádra lett tervezve, a nyaraló teljesen kulturált, nekünk meg volt szobánk foglalva egy panzióba. Csak a hülye esőzés miatt lett ilyen gáz a dolog :twisted: :twisted: :twisted: (amúgy én egy bizonyos határig tolerálom az ilyen körülményeket, csak elképzeltem Nimródot, amint szúnyoghaddal körülvéve próbál aludni egy idegen helyen :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil:
Sebaj, nyáron újra megpróbáljuk :wink:

Ma hajnalban Nimród is felsírt, de mire bementünk volna, már csend volt, így nem tudom mi volt a baja... viszont utána rémálmomm volt, hogy tele van a szája fürdetőkrémmel ( :?: :?: :?: :?: ) és nem kap levegőt, ordítok Apának hogy hívja a mentőket, ő meg csak néz bambán, szótlanul... nem volt vicces... kicsit fáradt vagyok :evil: :evil: :evil:

KépKép

KépKép
kispocok13

Ja, Nyuszi,
nálunk szerencsére nem volt ilyen korszak az altatásnál, csak alvás után vár állva/ülve :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Reggeli tippek:

-avokádó+alma+körte
-joghurt+megy+zabpehely+(banán)
-tejpép+alma+keksz
-túró+banán+rizstej (semmi tej nincs benne, csak rizs+víz), nekünk bejött, jól lehet sűríteni vele
-alma+sajt vagy banán+sajt

és ezek variációi..szal nekünk a reggeli bőséges, utána tízóraira van hogy semmit se kér van hogy elmajszol egy banánt vagy egy kis sajtot vagy almát...az ebédet fontosabbnak tartom.. :roll:

Nálunk van reggeli szopi (még egy hétig), de az csak arra elég, hogy felöltözzek, ő felöltözzön elkészítsem a reggelit és együtt reggelizünk.
A szopi már nem evésként funkcionál..csak szertartás.

Conversano

húú tök jó lehet ez a lovalósdi, mindig is vonzott aztán sose jutottam oda, vagyis ha jó idő volt mindig másztam.

Nyuszi

harapás nálunk is van. odajön megharap
:arrow: leültetem elmondom ne harapj nem szabad fáj :arrow: a verzió röhög b verzió hisztizik :arrow: odajön és megint megharap. :roll: sztem puszit akar adni, csak nem tud...vagy szimplán csak játéknak veszi...bár én soha nem nevettem..szal nem tom, de érdekes mert ha előre szólók akkor nem harap meg... :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay! Én pont ma gondolkoztam el rajta,hogy elhagyom a reggeli szopit,mert nincs hozzá türelme. Ugyanez van,amit írsz,neki ez már csak szertartás. Viszont gyümit nem szívesen adok neki reggel,én sem ennék reggelire,mert kimarja a gyomrom :oops: :lol: DE:csináltam neki májkrémet és imádja! Vettem csirkemájat,megfőztem és összekevertem házi vajjal. Nagyon jó lett,apának is nagyon ízlik :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi

oké..persze a gyümi Önmagában mar, de ha figyelsz mindegyik mellett van laktató kajcsi a gyümi csak köret... :wink: :lol:
szuper a házi májkrém..bár nekem meg reggelire az meg erős lenne... :roll: biztos emberfüggő ez is! :wink: mint minden :lol:

Boo

Farmon laktunk ahol voltak bocik is :wink:

Bond

Szonibabáékról :arrow: nem akarnak még egy tesót az tuti :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Boo!

Desééépeez :roll: :D !
Rend :twisted: .

Enyémgyerek túltett magán: végülis elaludt, és mésfél órán át szunyált, de olyan hisztis...de ooolyan :shock: :evil: . Rendesen belefeszül, meg mérgesen kiabál. Kőkemény hiszti :shock: . Nem tudom mi lelte! Szerencséje, hogy anyu itt van, én már feltettem volna a váci vonatra :twisted: :lol: :lol: :lol: .Na jó, neem... :lol:

Anyunak kocsija nincs, gyalog meg azért messze lennénk :roll: :twisted: :twisted: . Általában busszal jön (valameddig), most pl. pont dolgom volt Újpesten és onnan kihoztam kocsival...

Kispocok!

Büszkén vállalnám, ha eminens lenne :twisted: :lol: . De neeem. Épp azért írtam a tapsit, mert azt már szinte mindenki csinálja rég, csak enyimgyerek nem :oops: . Bond írta kb. 3 hónapja, hogy Hugi egyik keze ökölben van tapsi közben, és hogy ez nem baj-e.... Enyémfiam alig tudta, hogy van keze.... :roll: :lol: :lol: :lol: . Ő már akkor is inkább a komiszságon törte a fejét :twisted: .

Ja, és hazudtam: nem azt mondta, hogy "tapti", hanem hogy tatti-tatti :lol: .

De amúgy most tényleg nagyon belendült 8) :D .

Álom :? .

Ronmay!

Sztem is puszit akar adni, mert Botond rendszeresen ad puszit úgy, hogy odanyomja a fejemhez a nyitott száját, de annyira tudatosan, hogy időnként még a kezével is húzza oda a fejemet :lol: . Na, és ő is néha olyan vehemens, hogy harapás lesz belőle :? :lol: . Szóval sztem is puszi akar az lenni... :wink:

Szonibabáékról nem akarnak még egy tesót az tuti
:twisted: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi! Nálunk meg Lili most megjavult éppen :lol: Naponta kétszer alszik 1 - 1,5 órát,tök jól elvan magában,csak az elalvással vannak megint gondok a felállás miatt,de remélem hamar megszokja,hogy ilyet is tud és akkor már nem fogja az ágyban is gyakorolni :D

KépKép
KépKép
nyuszi81

Azt hiszem megint beigazolódott, hogy nem a gyerek a hülye, hanem a szülő (én) :oops: :? . Csórikám azért volt ilyen kis skizo, mert fájt a foga!!! De ehhez 4 nap kellett, hogy rájöjjek :oops: :oops: :oops: . Ahogy adtam neki Nurofent, bealudt és ébredés óta egy tünemény: jön-megy, pakol, játszik, labdázik...
Szóval tanuljatok az én hibámból: előbb próbáláljátok megkresni a viselkedés okát, és csak azután vonjátok meg a kaját a gyerektől :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na jó, persze semmi szankció nem volt részemről, de attól még bűntudatom van, hogy egyszerűen rányomtam, hogy "hisztis" :oops: . Hülyemamai, hülyemami.... :lol:

Nyuszi!

Alvás 8) 8) 8) :lol:

:arrow: kert 8)

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

jólvannaaaaaaaaaaaaaa, magas labda volt :wink: :wink: :wink:

[quote]H írta:ülyemamai, hülyemami.... Laughing

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ez a harapás-puszi nálunk is nagy műsor... képen röhög, amikor jajgatok és sajnáltatom magam hogy mennyire fáj :wink: :wink: :wink: :wink:

Tietekgyerek nem nyúlkál a szátokba? Enyém mutatóujjal túr a számba, de olyan intenzitással, hogy nem bírom csukva tartani, mert furkál ezerrel a kis ujjacskájával, és közben rettentően koncentrál... ma délután könnyesre röhögtem magam :lol: :lol: :lol:

Ja, és amikor átkel a küszöbön, megemeli a popsiját, és úgy mászik-lép át rajta :lol: :lol: :lol: :lol:

És asszem mondja hogy vau-vau, de csak úgy, hogy vaaaaaaaaaaa, kicsi cérnahangon :D :D :D :D :D :D

Nyuszi,

én ezeket néztem, hátha segít - a héten tervezem őket megnézni (a Babypoint Mark 3-al együtt :-)
http://xbaby.hu/
http://babaszafari.hu/spl/907982/MAGIC_3MAGIC_4_Sport_babakocsi
http://babaszafari.hu/spl/870967/Omnia3_VIP_Sport_babakocsi

KépKép

KépKép
kispocok13

Bond bejelentkezik. 8) Maésholnap olvasolvas, utána pedigírír.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Helló, Bond,

milyen volt a telkezés? Azért egy rövid élménybeszámolót dobhatnál :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Remélem már csak pár nap és helyrerázódunk,és jövök olvasni-írni.
Most láttam a reklámot,vasárnap lesz a Csiribiri koncert a Tv-ben,ez van meg nekünk is ,Tami imádja.
Amúgy már sokkal jobban van,és hatalmas az étvágya is újra,de kell is mert sokat fogyott.A hiszti maradt,azon még lesz mit dolgozni,többek között velünk alszik,és szeretném újra visszaszoktatni.Már mondták nekem mások is h úgy sem tudom visszaszoktatni,de én egyenlőre nagyképű vagyok,mert már párszor sikerült. :P
Mostanában többször csináltam neki tejbedarát laktóz mentes tápszerből,az nagyon be vállt,és többször eszünk főzeléket,az mellé is eszik még zsemlét,vagy rozskenyeret,azt imádja.
Hát így állunk!Majd jövök!

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

[quote="kispocok13"]H írta:kispocok13elló, Bond,

milyen volt a telkezés? Azért egy rövid élménybeszámolót dobhatnál :wink:

Jó. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Itt óriás égzengés-földindulás van :shock: :shock: :shock:

Mi történt az időjárással????????????????????????????

KépKép

KépKép
kispocok13

Bond,
köszi :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Kispocok!

Nimród szokásai :lol: :lol: :lol: :lol: .
Biztos fogorvos lesz :lol: .

Vau - de ügyes :D !
Voltunk az állatorvosunknál, aki épp a második bébijükkel terhes (itt megjegyezném, hogy az elsővel is szülésig dolgozott, és pár hetes baba mellett már 4 órában rendelt :shock: . Egyrészt fanatikus, és profi, másrészt persze szükség, de akkor is kemény...), szóval kérdezte, hogy Botond nem szokott-e ugatni. Hát, mondom, én nem mondogatom neki, hogy vau-vau, ezért nem. Erre mondja, hogy neem, ő rendes ugatása gondol, mert az ő tacsijuk ugatós, és a kisfia egyéves kora körül eltanulta tőle, és állt a kerítésnél és ugatta az embereket :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: . Azt mondta, még szerencse, hogy nem lehet befelélátni a kerítésen, mert így nem volt annyira égő :lol: :lol: :lol: .

Bond!

Szijjja! Lebarnultál, kizöldültél, besárgultál, kipirosodtál, belilultál, és elkékültél? (Napoztál, kertészkedtél, piáltál, rohangásztál, verekedtél, és fürödtél?) :lol: :lol: :lol:

Tímea!

Visszaszoktatás: hajrá-hajrá, tuti menni fog :wink: :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kispocok!

Itt épp most szakadt le az ég :shock: .

(Te, talájjjunk má' ki neked vmi rövidítést, merolyanhosszúaneved. Vagy ne beszélgessünk :twisted: :lol: . Pocok :twisted: . Poci. Kisp. KP. Kápé :lol: :lol: :lol: . Ez jó lesz! :twisted: :lol: Bond neve is miattam ilyen szellemes 8) . Igaz, Kétezerkilencnullahétkérdőjel? :lol: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

[quote="kicsidodi"] írta:kicsidodiBond neve is miattam ilyen szellemes 8) . Igaz, Kétezerkilencnullahétkérdőjel? :lol: )

Igazán nem szeretnélek kiábrándítani, de nem ez a nickem. :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :evil: :evil:

Kép
Kép
200907?

Dodi,

igen, én is a fogorvosságra tippeltem :-)
ez az ugatás nagyon kemééééény :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Rövidítést rád bízom :wink: :wink:

Csajok,

akkormikormegyünkmozibaaaaaaaaaaaaaaa?????????????

És a Kopaszi-gátas tali? Mondjuk jövőhét csütörtök, június 3?

KépKép

KépKép
kispocok13

Off!

Húúú, megint tisztára felhúztam magam, hogy milyen tetvek a csoporttársaim :evil: . Írtak nekünk a közös e-mail címre az alsóbb évfolyamosok, hogy nem küldenénk-e el nekik a tavalyi szigorlati anyagokat, mert előrébb hozták a szigorlatot, és alig van idejük.... Erre a csop. társaim elkezdtek puffogni, hogy nehogy odaadjuk már, hogy képzelik, menjenek anyjukba...stb. Hát mi a tököm bajuk van ezeknek?!?!?! Mi sz*ptunk, sz*pjanak ők is?! Ettől a nyomorult hozzáállástól megőőőrülök! Jól elküldtem, amiket kértek :twisted: :lol: . Én dolgoztam ki, nem kell senki engedélyét kérnem! Én jobban érzem magam tőle, hogy nekik nem kell vele sz@rakodni.
Egyszerűen nem fogom fel, hogy miért teszi őket boldoggá más nyomora... Pedig ez annyira jellemző az emberekre :( .
Egyszer egy versemben azt írtam:
"... tudnod kell, más kicsinységétől nem növekszel!"
14 éves voltam, úgy tűnik az emberek nem változnak.... :(

KépKép

KépKép
kicsidodi

Eléggé fáj a méhem, és kellemetlenül szúr a cicim... :?: :? :? :roll: :roll: :roll: :D :D :D :D :roll: :roll: :?:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Valaki beszélgessen már velem :evil: !
Mihaszna némberek :twisted: :lol: :lol:
Jaaaj, neeem!!!!!!!! Szeretszeret :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Az angol beteg elején, a főcím alatt magyar népdalt énekelnek :shock: :D :D :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

Én is jelen, sűrű hétvége okán csak most :roll:
Bár látom, nagy pörgés nem volt :)

Conversanomarcis és Brekiárminos képek nagyon jók :D KisPasik éééédesek :D

Boo!

Nem mondod hogy a babakocsi-saga véget ért??? Pedig annyi kötekedni valóm lett volna :mrgreen:
Szuszmákolás nagyon édibédi :D
Nem is tudtam hogy építkezni akartok :shock:
Másik topikomban van egy Rádon lakó csajszi...:)
Azért én úgy veszem ki, hogy egy ilyen peremterületen, ami kis falucska volt, de hirtelen felduzzadt, friss "agglomeráció" , szóval az ottléttel együtt azért jó sok kompromisszumot kell kötni. Infrastruktúra alig, nincs bölcsi, óvoda ésatöbbi. Nem mintha a városért lobbiznék, én zöld-párti vagyok abszolút. De a napi ingázás csak és kizárólag jó közlekedés mellett működik hosszútávon, főleg, hogy a gyereket is ingáztatni kell a későbbiekben.

KisPocok!
Mi még ottalvósban nem mozdultunk ki a gyerekkel :roll:
Nyári nyaralás lesz a főpróbája :)
Mindenféle mászó, repülő zümmögő ízeltlábú az ellenségem, nálunk mindenhol van ilyen-olyan húzogatós szúnyogháló, és mindenkit terrorizálók vele, hogy nem lehet nyitva, mert belezümmögnek éjszaka a fülembe :evil:
Mondjuk én az életemben nem voltam a Tisza tónál, gondolom odébb volt, de tuti én is hazamentem volna. TeApa egy hős, hogy még haza is fuvarozott titeket. Te nem vezetsz?
Cérnahang :arrow: Enyémgyereknek olyan hangja van ált. minta lenyelte volna az egész basszus-szólamot :oops:

Dodi!
EnyéZé is Nurofennel alszik második napja :(
Pedig Ő még sosem kapott semmit, de most elkezdett egyszerre kettő jönni fenn, meg kettő lenn, és ezt már nem tudta tolerálni jókedvvel szegénykém :? Szombaton felébredt sírva hajnali négykor, ilyet nem csinált ezer éve, napközben meg egész egyszerűen nyüszített a kezemben, annyira fájt neki. Begyógyszerezve kimerészkedtünk egy Magna cum laude koncertre, amit végül nem vártunk meg, mert bazi későn kezdtek, de a gyereket mintha kicserélték volna, teljesen jól elvolt, aludt, mosolygott, rágcsált mit egy mókus. Utána aludt este 10-től reggel fél 9-ig. ma is volt nyifogás, de nem annyira vészesen, estére azért már nyüszögött ma is, így adtam neki. Fognyüvő Manócskám :(

Nyuszi!
Állva alvás :arrow: Először én is fektetgettem le, de most már úgy hagyom ott hogy ácsorgás van (más lehetőségem nem van, merrt úgyis feláll), cupp a fejebúbra és jóéjszakátkisfiam De mondjuk én eddig sem riszáltam a seggét :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Hülyék! :evil: :twisted: :lol:
Jóéjszakátszépálmokatpuszi :D :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Jóvanna én beszélgetek veled :roll:

Deep Forest és Sebestyén Márta nem?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Teszt??????????? Hányadik cn?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ez a hiszti a turbósodó hormonjaidnak köszönhető?? :lol:
Nem láttad a Felkoppintva című filmet?? Mert erről most az ugrott be :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:56-kor.

KépKép

KépKép
boo

Drága Boo!
Annyira nagyon tudom, hogy mi érzel, és nagyon nagyon sajnállak titeket :cry:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Jaj, szegény KicsiZééééééé, milyen car lehet neki... remélem, jól fog aludni!

Dehogynem vezetek, imádok, nagyonnagyon, csak cinkes volt, hogy Nimród nyűgös lesz, és mondjuk azt másfél órán keresztül kibírni úgy, hogy én vezetek, ő meg hátul sír, elég szívfájdító. Ő ajánlotta fel a fuvarozást, én mondtam hogy nem kell, majd megoldom :arrow: jó lett volna vezetni végre autópályán megint, bár ez az Ólomkocsi nem repül úgy mint Cica, a céges autóm szállt... (terhességem 38. hetétől Apa alig hajlandó visszaadni a kormányt, pedig én tanítottam meg rendesen vezetni, előtte csak jogsija volt, de zéró gyakorlata :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Mi már egyszer voltunk ottalvós hétvégén, novemberben. Nem volt gáz, teljesen jól viselte a szállodát, éjszaka ébredt fel párszor, de nem volt vészes egyálalán.
Én is úúúúúgy mennék nyaralni, de arra gondoltam, hogy hófehérkét úgysem csaphatom ki a tengerpartra, a lakásban meg nem mindegy, hogy hol vagyok vele? Mondjuk álmodoztam, hogy leköltözöm az Adriára vele egy hónapra, mert azért ilyen szabad nyaram nem sok lesz (van ismerős, aki ott él)... de azért Apa nélkül nehezebb lenne, egyedül full time... pedig már nagyon hiányzik a tenger illata, tavaly sem voltam...

Ha ennyire utálod a repülő-mászó-csípő állatkákat, nem lehet könnyű dolgod otthon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dodiiiii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!

Én....nem is tudom, mit mondjak....
El is pityeredtem :cry: :cry: :cry: :cry: ....
Imádkozom érte...
Ha bármiben...De tényleg! Tudod....

KépKép

KépKép
kicsidodi

Jaj, Boo,

nem is tudom mit mondjak (írjak) :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!

Beszéltem anyuval...
Azt mondta, hogy ez közel sem így működik, hogy "belövik", hogy nagyjából mikor illene meghalni :evil: . Azonnal felejtsétek el ezt! A rákról beszélhetünk a halálról nem, ez anyu parancsa :wink: .
Amíg van mozgosítható belső energiája, addig egy betegség sem halálos!!! És anyukádnak nyilván van, hiszen ezek szerint ti nem vettetek észre rajta semmit, és nincs látványosan lefogyva, vagy elgyengülve...
Anyu számos orvosilag "reménytelen eset"-et sorolt fel maga körül, én most nem kezdek bele, de hidd el, hogy egy orvos se nem Isten, se nem jós! Ő azt mondja, mi várható az általa alkalmazott módszerek mellett, átlagos emberre nézve. De a te anyukád nem az "átlag", hanem az édesanyád, és mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy még jóóó sokáig veletek legyen! Mindenek előtt, ne gyászoljuk még! Mondd meg neki, hogy a halála egyelőre nem opció, szóval lesz szíves tudomásul venni, hogy mindent megteszünk azért, hogy rendbejöjjön!!!! :wink:
Anyu felkutatja mit érdemes bevetni (cacuum víz, lúgosítás...), ezek nem elérhetetlenek, de "csodaszerek"!

Boo, soha ne adjátok fel, kérlek, mert akkor van vége...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsidodi 2010.05.24 22:49-kor.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: