[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
1.inszemre készülünk babásai - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Némóka!
Átérzem amit az esőről írtál, pedig mi még le is jutottunk (csak vas. nem), de nagyon kevés volt a lent töltött idő. Nem is fáradt el úgy a betyár.

Nem akarlak elkeseríteni, de Lackó mai napig pakol még. Pillanatok alatt.

Sztem egy fiókot hagyj meg neki, amiben rendezkedhet Réka, ha a többit lezárod, legyen vmi sikerérzete is a csajnak.

Gratula az új fogakhoz! Nellikét én is az iwiwen szoktam meglesni :oops:

Moncsi!
Édes lehetett Danci, ahogy a kis ruhákat próbálgatta!

Dita!
Milónak Boldogságosat!
Kép

A konyha szeretet sztem később dől el, Laló mindig jön utánam, ha kint főzök. Kapott külön edékénykéket, kis szűrőt, fakanalat. Amit lát, azt csinálja.

Denika!
Niki ilyen kis gyűjtögető?
20150601134430
 
 


Jó reggelt!

Itt süt a nap! :D Remélem, nem esik már több eső, és lesz lehetősége száradni a játszótérnek. Majd, ha megyünk tejet venni, bekukkantunk megnézni a terepet.
Jah, képzeljétek ma reggel már csak tejet ivott Niki reggelire. :) Kb. egy hét alatt cseréltük le a tápszert, szépen fokozatosan tápszeres kanalanként (30 ml-enként). Végül úgy döntöttem, hogy házi tejet kap, kb. 2,8%-osra hígítva. Most pár napig még este tejpépet/tápszert kap, aztán elkezdjük azt is leváltani.

Viki: De jó, hogy van segítséged a konyhában, és hogy egy ilyen kis herceg személyében, az csúcs! :)
Niki is szeret a konyhában lenni, ha főzök. Egyelőre nincs elzárva semmi előle fizikailag, de egy szekrényt kijelöltem, mint "szabad" pakolási terület. Már kezdi megtanulni. Amúgy elhord mindent, volt, hogy a vonalas telefont (hordozható) a kukában találtam meg. :roll:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest
 
 


Deni mi most cseréltük le az esti tápit csak :oops:
Vendég
 

 
 

Sziasztok,

Dita,

imádnivaló kisfiadnak, Milónak nagyon sok boldog névnapot kívánunk!

Kép

Most olvastam az egyik topicban, hogy Jaimee-nek tegnap délután megszületett a kisfia, Zalán :lol:

Twist,

Dorka továbbra is jó alvó? A 13 órás alvás mennyei lehetett neked.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Nemone,

Dancinak egyszerre jött ki mind a 4 szemfoga. Éjjel sokszor felsírt, és a kakija lazább volt, de nem volt komolyabb gond belőle.
Remélem Rékának is könnyen kijönnek majd.

Zsuzska,

mi újság veletek? Sokszor eszembe jutsz, ha van egy kis időd, írj pár sort magatokról.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Boni!
Mi amikor a reggeli tejet elfogadta ráálltunk az esti tejcsire is. Lassan meg már egy tehenet is be kell szerezni (jól mutatna a 3on az erkélyen). Elmegy napi fél lityó tej, sok sok joghurt, sajt.

Deni!
Laló is szeretett az elején a kukába űríteni, az egyik kis cumisüvege oda is lett.

Moncsi!
Kitartást a fogakhoz!

Ma így sütöttünk együtt Kép
20150601134430
 
 


sziasztok,

Monic: remélem jól birod a kismamaságot!! Dancinak már ennyi foga van?? azta! Nándusnak még mindig csak 8 és már sokadik hete jön (6.?) a felső kettő 4es foga.pedig már olyan jó lenne, ha jönnének a fogai, talán jobban enne.

Viki: nemsemmi Laló, hát tényleg kellene nektek az a tehén. milyen ügyes, h igy segit a konyhában!

Némóka: Réka nagyon vagány csajszi!

Évi: drukk neked!

Ditulika: kitartás neked!! Milónak boldog névnapot!

mi jól vagyunk! voltam ma dokinál, terheléses vércukrom 5,6 , de a doki azt mondta, h még ok, uh-n minden ok volt. Kisöcsi 870 gr, minden rendben van!!
most 2 napig anyóséknál, nem igazán pihentem és a legtöbb időt a nappaliban töltöttem Nándussal egyedül. kedden esett az eső, anyósom 2 órát a konyhában főzött. ez a mániája, ha ott vagyunk, mindig akkor áll neki maratoni főzésbe. nem is tudom hogy nevelt fel 3 gyereket. apósom liftet szerelt. én etettem, altattam, játszottam Nándussal, mintha otthon lettünk volna. ma már végre nem esett, ezért fogtam Nándust és felszálltunk a buszra és elmentünk az Arénába nézelődni. nem volt egyszerű a buszozás, de segitettek az emberek, rendesek voltak! anyósoméknak meg se fordul a fejében, ha beszabadulok a városba 1 hónapban 1szer, akkor szeretnék kirakatokat nézni, legalább ott lássam mi a divat, kicsit kimozdulni egyedül. végre ne csak a játszótér és a házimunka legyen. anyuék mások, tök sokat segitenek, nekik meg is mondom, h ha vmit rosszul gondolnak, csinálnak. hétvégén anyuék vittek az ázsia centerbe, tescoba vásárolni, tök jó volt. anyu eteti Nándust, játszanak vele. áááááááááááhhhhhhhhh.
komolyan mondom nem tudom,h mi lesz Nándussal ha szülni megyek. anyuék dolgoznak, pedig anyuval van el legjobban Nándus.anyosomék meg hiába nyugdijasok, tök keveset foglalkoznak Nándussal. még a párom is mondta, h az én anyumékkal az az érzése, h körülöttünk forog minden, leginkább Nándus körül, de az ő anyuék nem tudják beilleszteni Nándust az életükbe, és nem tudják jól beosztani az idejüket jól. na mindegy, remélem feleszmélnek majd még időben.

puszi mindenkinek!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Szasztok!
Monic, képzeld, igen, nagyon jó alvó Dorka. Meg van táltosodva!:) Ma is 12 órát nyomott. Azt csinálja, hogyha fel is kel éjjel, akkor el tudja altatni magát és ez a titka:) Jaj, nagyon ügyi, jókat alszom én is már. Csak azt nem értem, hogy miért vagyok még így is fáradt...
Másik jó hír, hogy végre, hosszú idő után bébihajakat találtam nőni a halántékomon. Ma reggel láttam meg őket:) Juhééééj, vissza fog nőni a hajam:)))

Czinki, gratula kisöcsi szép méreteihez!:) Anyósék lehet, hogy ilyen vérmérsékletűek, ki tudja?

Desviki: a tejcsi jó, sok Ca van benne. Nem ciki a tehét a 3-on:)) Sétáltatásnál ő lesz a legnagyobb állat a környéken, egy kutya sem mer majd belétek kötni:)

Boniko: képzeld, hogy a teszveszen mindenki fizetett, tudod!:) Köszi a jegyzős tippet, segítettek, megkaptam a pénzeimet. De jóóóó!
Vendég
 


Sziasztok

Miló nagyon köszöni hogy gondoltatok rá! 8)
sokan nem tették! :( szóval külön köszönet az egész bagázsnak, jól esik az odafigyelés nekünk.

CZINKI
Teljes mértékben megértelek. Az én párom is látja hogy az én családom mennyivel másabb, elég furán is szokott viselkedni ha itt vannak és látja milyen vígan elvan Miló velük, az ő szüleitől meg rendszerint fél. Mondjuk a mamától nem mindig de az öregtől első körben mindig elpittyen. Pedig aztán őket se látja sokat hisz mindenki pesten lakik, anyu meg még távolabb.
Már nagyon régen nem is volt anyu. A nővéreméknél folyton áll a bál (tegnap két unokáját is megmart egy idegen kutya és tönkretette a vadiúj ruháikat), mamám is már elmúlt 80 éves, vásárolni kell neki, stb.... szóval anya tavaly ezért kellett hogy nyugdíjba menjen de amúgy most 100 x tobbet dolgozik, egész nap pörög. Max. annyi hogy nem idegeskedik legalább a mh. miatt, mert elég stresszes volt. Anyu könyvelő volt 40 évig egy nagy cégnél.

Bocsi hogy csak ennyire jöttem de megyünk ma a védőnőhöz.
Kb. 5 adag ruhát kell kivasalnom, tegnap már belekezdtem de elromlott a vasaló. Megy csak nem gőzöl úgyhogy hazafelé vasalót kell vennem!

Majd megírom hogy mi volt a védőnőnél. Megint újat kaptunk. Ez már a 3. Kiváncsi leszek!!!

Ja még annyi hogy Linácska megírnád hogy neked mikor volt meg? A múltkor írtad hogy a tréningen megjött, nekem is akkor volt meg pont, de elfelejtettem feljegyezni. Hátha neked megvan. Én 3 napja tiszta hisztis voltam azt hittem az idő miatt de úgy látszik a piri jövetele készített ki pedig nem szokott soha. De most olyan voltam mint egy felhúzott bomba. Szegény Miló is névnapja reggelén rögtön kapott is egy nagy seggrepacsit tőlem ajándékba mert nem bírtam elviselni a hisztijét.

Köszi!

Szép napot mindenkinek!

dita75
 
 


Sziasztok

Milónak utólag boldog névnapot!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni a borostyán láncokkal kapcsolatban,hogy melyiket érdemes venni?
kerek,barokk,szabályos,szabálytalan,ovális,nyers????? :shock: :shock: :shock: :shock:
http://babacsoda.hu/component/option,co ... Itemid,26/

Dita
Milónak utólag is NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!

Évi
megy a drukk ezerrel! ha nem baj,majd kérdeznék priviben részleteket,mert nekem is aktuális lesz a hasplasztika...

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Megjöttünk!

Miló 71 cm amit nem akarok elhinni mert múltkor is annyi volt.
7,7 kiló volt múltkor most 8,1.
Na majd este fürdésnél megmérem a hosszát rendesen mert tuti hogy nagyobb!

Vius, Dy köszi nektek is a névnapi kívánságokat! :)

DY
Nekünk ovális van, hogy ennek köszönhető-e vagy sem de én észre sem vettem hogy kijött a foga! :)

Kép

dita75
 
 


Sikerült egy csajos fotót készítenem Dorciról:
Kép

De cuki Milóka a nyaklánccal, hogy mutatja, hogy nézzétek mi van a nyakamban!
Ditus, szerintem mindig máshogy mérik a babát. Mert nálunk úgy volt 3 hónaposan, hogy a dokinál aszem 61 cm volt, a védőnőnél pedig 64 cm. Lehet, hogy ott jobban lazított a csajszim és kinyúlt.))
Mérd le te is, az a biztos.

Ahogy a mondás tartja: "Új védőnő jól seper.":-))
Vendég
 


Ditus!

Utólag, de nagyon boldog névnapot kívánok Milókának!

Örülök, hogy mindenkinél minden rendben van!

rodina74
 
 


Jó reggelt!

Dita,
Utólag is nagyon boldog névnapot kívánok Milónak, és nagyon boldogságos 6. hónapot!!! :D :D :D

Twist,
Nagyon cuki Dorottya a kalapban! De jó, hogy ilyen jó alvó, használd ki!

Dy,
Nekünk ilyen nyakláncunk van:
Kép

Czinke,
Sajnálom, hogy anyósodék nem vigyáznak Nándusra. :(
Öcsikének szép méretei vannak! Képek?

Viki,
Nagyon édes a kis kuktád! :wink:
Tegnap este felszerelte párom a fiókzárat, de azért az alsót meghagytam neki.

Képzeljétek tegnap Réka 12,5 órát aludt egyhuzamban. :shock: Ma viszont 4.20-kor fent volt, így 1/2 6-kor megetettem, és most alszik is.
Mikor lesz már jó idő? :roll: Jó lenne már állatkertbe (Boni :wink: ), vagy játszótérre menni.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Jó reggelt!

Réka nyert, Lackó 5kor kelt, bár ő nem bucizott vissza. Rosszat álmodhatott, mert nagyon nehezen nyugodott meg, úgy sírt.

Miló és Dorka nagyon édesek! Jól állnának egymásnak is :wink:

Czinki!
Anyóssal beszéltél már erről? Lehet, h ő az a típus, akinek meg kell mondani a dolgokat és nem veszi magától észre.
20150601134430
 
 


Desviki, köszi:)) Majd randizunk Milókával, ha ideköltöznek a közelbe!:))

Némóka, köszi:) Voltatok állatkertben végül is? Itt majdnem jó idő volt egész nap. De aztán csak zuhogni kezdett az eső, nem bírta visszafogni magát.

Dorcit kifárasztották a szüleim, így most durmol, pihenhetek én is.)
Vendég
 


sziasztok

hát elrepült ez a fél év! :shock: nagyon öregszik a gyerök! :)

Némóka aranyos vagy, köszönjük!

Twist nagyon cuki a kiscsaj a kalapban! Milyen édes lesz majd két kis copfival ha megnő a haja. :)

Itt is jó idő volt ma végre! Ki is pattogzott Miló mert túlöltöztettem szegényt! Itt most pannonia fesztivál van. kicsit elverte a rockosokat az eső! 8)

Viki mi nyertünk mert Miló még 4 óra előtt kelt. De gonosz voltam és nem kapott enni, magam mellé vettem és aludt még 6-ig. Azért eltartott fél óráig míg visszaaludt.
Nem tom mi szösz van vele mostanában mindig korán kel, eléggé felborult a napirendünk! :(

Megyek elteszem magam holnapra! Hétvégén 12-15 emberre főzök. Úgy volt hogy legalább Ricsire nem kell mert otthon marad bicajozni, hát nem megjelent ma??? Nem voltam ideges. Ráadásul két napja rendelem a kaját, persze neki nem rendeltem hisz senki ide nem szólt hogy jön!!! :twisted:
Annyira ki voltam akadva hogy már hívtam is anyut hogy lemondjam a Miló buliját, csak az a baj, hogy már mindenki beleélte magát.

Puszó mindenkinek, jó éjt!

dita75
 
 


Ditus!
Biztos jól fogjátok érezni magatokat a mai murin! Mit főzöl majd?

Korán kelést sajnálom!

Laló napirendje is többször alakult át, ahogy egyre több időt töltött ébren.
20150601134430
 
 


Dita boldog felediket! és kitartás a nagy bulihoz!
Vendég
 


Ditus, Miló névnap miatt lesz főzőcske? Nagyon finomakat tudsz készíteni, biztosan fincsi lesz ez is:)
Nálunk megvolt a grillparty tegnap, annyira király volt, ezer éve vágytam rá:))
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.06.10 16:14-kor.
Vendég
 


SZiasztok,

DIta,

Milókának boldog feledik szülinapot, és remélem jó volt a buli is.
Ilyenkor csak a kisfiaddal foglalkozz, igyekezz nem észrevenni, hogy ott van a párod fia is, hisz ez Milóka ünnepe.

Twist,

mindjárt szavazok

Mi jól vagyunk, viszont elég nagy bajba kerültem, mert szerdán voltam dokinál és mondta, hogy jövő pénteken megműtik és onnantól 3-4 hétig nem lesz :shock: :shock: :shock: Na már most ha utána számolok, akkor 39 :shock: hetes leszek mire újra lesz dokim, és annak függvényében, hogy Danika 36 hét 6 naposan kibújt és a fiúk amúgy is szeretnek hamarabb születni elég gáz a helyzetem :cry:
Azért választottam ezt a dokim, mert az előzővel is pórul jártam, épp aznap reggel utazott el síelni amikor nekem elfolyat a magzatvíz és akkor a mostani dokimnál szültem aki amúgy a főorvos.
De most SENKI nincs akire rábíznám magam a szülésznőn kívül :!:
Ráadásul a baba elnyomja a medencémet és a szemérem testemen ujjnyi visszerek lettek (Danikával semmi ilyen panaszom nem volt), tegnap este fürdésnél ahogy tapogattam még ott is visszér van ahol a gátat vágják. AZ én dokim tud a problámáról, de egy idegennek, hogy és mikor tudom elmagyarázni, hogy csak óvatosan a szikével.
Ráadásul a 36 hetes uh-ra is a 37. héten kell mennem, amit Danciból kiindulva megint feleslegesnek érzek, és 1 hónappal előtte már nem kaptam időpontot :shock: csak a 38. hétre :roll:

SZóval ennyi, bocs a panaszért, de most nagyon kivagyok. :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic, backer, ez nagyon gáz így. A dokid mit mondott, hogy ki fogja őt helyettesíteni? Általában ajánlani szoktak egy másik dokit, aki rá mernek bízni. Vagy esetleg a szülésznőt kérdezd meg, hátha tud egy jó dokit. Más ötletem nincs, a totális váltás nem lenne szerintem jó, mert már megszoktad azt a kórházat, ott vannak a leleteid, ismered az alkalmazottakat, aszem talán jó lenne maradni.
Juj, a visszér dolog durva, bár azt csak látják majd. Elhiszem különben, hogy aggódsz, nem igaz, hogy pont a végénél történik ilyesmi.
Viszont egy barátnőmmel az történt, hogy pont szabira ment a dokija szüléskor és egy másik dokira bízta, a főorvosra a kismamit. És ugyanolyan szisztéma szerint, eljárás szerint zavarta le a szülést a helyettes is, minden okés volt. Szerintem egy kórházon belül ugyanolyan eljárást követnek - gondolom.
Vendég
 


Dita,
bocs, jó régen nem jutottam ide, most láttam csak a kérdésed.
Nekem először április 6 volt (ez a tréning), utána május 9.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jó reggelt!

Remélem mindenkinek jól telt a hosszú hétvége

mi vasárnap CSömöri napokon voltunk HAlász Judit koncert volt utána elmentünk Gödöllőre piknikeztünk, kifáradtunk teljesen barátokkal és gyerekekkel..tegnap pedig a Vajdahunyad várnál voltunk és az állatkertben.

jövő héten már Forma 1 van igy előgyereknapoztunk.. :lol:

Monic szegényem..úgy látszik ez a sorsod de valakinek csak átadott?

Hű Dita neked már ennyit késik? csak nem vagy babás ilyen lelkitusával :roll:

Zsiga is korán kel.. átalussza a z éjszakát viszont 5 kor kel.. :roll:
Vendég
 


Jó reggelt! Hú, Boniko, akkor a közelben voltatok:))
Ditus, milyen volt a Miló névnapi buli?

Írtam nemrég azt a szavazás dolgot, hogy szavazzatok légyszi Dorkára. Hát nem is baj, hogy nem tettétek, mert kicsit csalódtam az egészben. Egyeseknek egy nap alatt annyi szavazata lett, hogy képtelenség behozni, tök esélytelen az egész. :?
Vendég
 


sziasztok

TWIST
Én szavaztam volna de csak most jutottam ide én is.

Jó volt a buli csak nagyon elfáradtam és Miló is mert nem hagyták aludni. Nagyon meleg lett, ömlött a konyhában a víz rólam, de pont készen lettem úgy hogy mire megjöttek a vendégek már csak a fasírt volt félkész állapotban. Igaz felmosni meg fürdeni sem volt már időm, mert még a lufikat is én kötöztem ki a teraszon mert a Ricsi közölte hogy belesüt a nap a szemébe. Szóval megint mindent egyedül oldottam meg szokás szerint.

BONI
Irigykedem hogy ennyi helyen voltatok, bizonyára nagyon jól érezte magát az egész család.

LINA
Köszi a dátumot! Remélem minden oké veletek. Biztos ti sokat kirándultok! :)

MONIC
Hát nem is tudom hogyan vígasztaljalak. Így valóban kicsit gáz hogy különleges bánásmódot igényelsz a viszerek miatt.
Biztosan most is jól jössz majd ki a végén. Igaz nekem nem volt semmi problémám de én is ügyeletesnél szültem, és egyáltalán nem bánom hogy anno igy döntöttem mert ezt tényleg nekem kellett végigcsinálnom, senki nem tud megszülni helyettem egy babát még a legjobb orvos sem. Ugyanúgy zajlott ahogy te mesélted hogy a vajúdás elég fájdalmas volt de amikor már mondta szülésznő hogy ott a feje, és néhány nagyobb nyomás után kibújt akkor már nem is foglalkoztam a fájdalommal mert én is örültem hogy nyomhatok és mindjárt a kezemben lesz Miló! :)

Drukkolok hogy minden úgy történjen ahogy szeretnéd!

Más:
Tegnap megkértem Miló apját hogy lekésőbb a hétvégén költözzön ki a lakásból. 10-kor amikor hazaérkezett kikeltett az ágyból hogy beszélgessünk, na ilyen sem volt még.
Persze zöldágra nem igen tudtunk vergődni, én pedig egy óra múlva lezártam a témát azzal hogy a döntésem végérvényes, menjen el mert nem tudunk együtt élni, majd otthagytam a konyhába és lefeküdtem aludni.

Ja és Boni
Nyugi, nem vagyok babás, hacsak a szentlélek meg nem szállt.
Most volt meg megint csak nem tudtam hogy hány napra jött meg mert elfelejtettem az előzőt felírni de tudtam hogy Linácskának is akkor volt és neki ha más nem a tréning miatt tuti megvan a dátum.

dita75
 
 


Sziasztok!

Moncsi!
Sajnálom a dokis fennforgást! Szülésznőd nem tud vmit javasolni?

Dita!
Ölelés neked! Költözik is?

Lakásra volt azóta jelentkező?
20150601134430
 
 


Boni!
Mi is készülünk a hétvégén Halász Judit koncertre :wink:

Lalus is korán kel, legkésőbb fél 7kor riasztás van. Próbálkozom, h magam mellé teszem. Mondja is ,h odabújok anyához, aztán 2 perc múlva: kitakarom anyát, menjünk a szobába :lol:
20150601134430
 
 


Sziasztok,

jelentem a sokkon túlvagyok, valami úgyis lesz, ez a baba bent nem marad az biztos :lol:
A lényeg, hogy a választott szülésznőm mellettem lesz, amikor Danikát szültem neki köszönhetem, hogy a szülést szép élményként éltem meg a sok nehézség és fájdalom ellenére.
Azt is eldöntöttem, hogy az előző dokimat megkérem, hogy magánrendelésén uhuzzon meg, hogy Dávidka be van-e már fordulva vagy még mindig faros, mert azért jó lenne tudni, hogy természetes szülésre számítsak vagy császárra.
A szülőstáskám majdnem teljesen kész, Dávidka ruhái kimosva, egy része kivasalva, kb 2 hét alatt kitakarítom és berendezem szépre a szobáját, és ha mindennel kész vagyok hátradőlök és átadom magam a sors akaratának.

Dita,

akkor most mi lesz? Költözik a párod?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Szasztok!
Ditus, én is egy együttérző ölelést küldök neked. És mi lett ezután, költözni fog?
Ügyi vagy, hogy meg tudtad oldani az ünnepséget, bár sajnálom, hogy egyedül kellett készülni a nyafogó uraság miatt.

Monic, drukk neked! Nem lesz semmi baj, meglátod. Utólag már nevetni fogsz az egészen. És jól mondod, baba még nem maradt bent!
Vendég
 


Dita,
nem igazán kirándultunk, igazából ügyeket intéztünk. Kedden vérvételen voltam, ezért hétfőn már Pesten aludtam. Szerda-csütörtök nem is tudom, hogy mit csináltunk, de pénteken már megint Pesten voltam orvosnál. Kaptam újra metformint, meg emeltek a pajzsmirigy gyogyimon, mert már megint jó sokat híztam. Péntektől hétfőig meg vendégeink voltak. A mai napom megint rohangászós volt, fogorvosnál voltam, meg intéztem a párom ajándékát. Pénteken lesz az 5. házassági évfordulónk, hétfőn meg a férjem 40. szülinapja.
Holnap Lilivel lesz ovis kirándulás, csütörtöktől-hétfőig meg elmegyünk egy kicsit Sopronba. Szóval mindig van valami.
Na meg Levi anyafüggő, 2 centinél nem mehetek messzebbre tőle :)

Monic,
hátha tudja Dávidka, hogy mi a dolga, és megvárja a saját orvosodat. De igazad van, baba még bent nem maradt. :lol:

Twist,
én már nem is nevezek babaszépségversenyekre, mert tök felesleges. Ha van a bagázsban egy informatikus apuka, annyi szavazatot csinál a csemetéjének, amennyit szeretne... :(

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Dita,
Akkor ezek szerint most már végleges a döntés, és a párodnál is tudatosult a helyzet. Remélem, minden úgy alakul a jövőben, ahogy Te akarod! Én is küldök neked egy nagy ölelést!
Kép

Monic,
Minden rendben lesz! Nagyon szorítok értetek!

Twist,
Én is próbálkoztam egyszer egy ilyen szavazással, de esélytelennek éreztem a helyzetet a programozó szülőkkel szemben.

Boni,
Klassz mozgalmas hétvégétek volt! Jó lenne már állatkertezni egyet! :wink:

Pár kép a hétvégénkről:
Kép Kép Kép Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Jó reggelt!

Ditus :lol: hát kiváncsi leszek hogy tudatosul e benne.. bár szerintem nem.. az a baj hogy ilynekor mindig fűt fát igáér..aztán szegény képtelen betartani.. :roll:

Némó valószínű Pénteken megyünk ha van kedvetek csatlakozzatok!

fini volt a dinnye? Réka még mindig gyönöyrű.. egyre csajosabb

Évi hogy sikerült a műtét?

Twist egyszer én is megpróbáltam de informatikusok elhúztak mellettünk :wink: :evil:

Lina remélem a gyógyszerekkel sikerül beállítani a dolgokat és megáll a hízás! pajzsmirigyvizsgálatra hol lehet jelentkezni?

:roll: :oops:

Viki biztos élvezni fogja BUbus..ja és Vasárnap 9 kor Csiribiri a tvben!

Mindenkinek pusssz
Vendég
 


Aha, lányok, akkor ti is ugyanazokat tapasztaltátok a szépségversenyeken, mint mi :roll:
Tetszik az Univer szépségversenye, mert azt írják, hogy kisorsolnak minden hónapban valakit és az nyer:)) Ez a király! Tök jó, nem?

Némóka, de gyönyörű kékszemű szöszi kiscsajod van!!:) És most látom a fotókon, hogy mennyire hasonlít rád, le sem tagadhatod!:)

Boniko: szerintem is tuti mindent megígér majd Ditus párja.
Ditus: mi volt? Van változás?

Linácska, gratula a házassági évfordulóhoz!!! És a párod 40. szülinapjához! A hízást sajnálom és hogy gyogyit kell szedned. Én is 7 kg-ot híztam szülés óta. De én nem sportolhatok, nem diétázhatok, mert elapad a tejem - ezzel ijesztgettek. Így aztán punnyadok és hízom. Csak a sétát engedték a babakocsival, oszt annyi.
Vendég
 


Sziasztok!

Boni,
Hát, ha pénteken nem esik szívesen megyünk! Bár, én akár minden nap mennék állatkertbe, de annyira kiszámíthatatlan az időjárás... :?
Igen, ízlett a dinnye!

Twist,
Köszi a bókot! Nem is akarnám letagadni soha ezt a kis Tündérkét! :wink:

Lina,
Boldog házassági évfordulót, és boldog szülinapot a párodnak!
Sajnálom a hízást, remélem beállítják hamar.

Évi,
Tényleg hogy vagy?

Lányok Réka egyre veszélyesebb! A konyában nem lehet egyedül hagyni, mert felmászik a székre, onnan meg az asztalra. Most már sajnos az ágyneműtartót is kihúzza a szobában úgy, hogy tele van, és lemászik a számítógéphez, amit direkt elkerítettünk ráccsal. Ma pl. úgy felhangosította a rádiót, hogy szerintem még az utcán is azt hallgatták. Nagyon eleven a kiscsaj! :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


sziasztok

Nem tudom mit akar, nem is érdekel! :roll:
Amúgy nem szokott ígérgetni. Anno mikor összekerültünk akkor megígérte hogy boldoggá tesz, hát nem így történt.
Már régebben sem ígérgetett semmit. Neki az a taktikája hogy úgy csinál mint ha semmi nem történt volna.

De beszéljünk másról.

NÉMÓKA
Annyira aranyos Réka, ezzel a kisfiús frizivel még inkább egy kis rosszcsontnak néz ki :)
Ki gondolta volna abból a csöpp kis csajsziból hogy ilyen rámolós ördögfióka lesz :lol:

Szép jövő vár rám is, pedig már most nem bírom elnézni hogy szalad a lakás, nem tudom mi lesz később hogy ha álló nap mellette kell lennem. :roll: Egy biztos: a járókát elhozzuk anyuéktól hogy legalább míg a fontos ügyeimet intézem, vagy pl. eszem addig ne kelljen utána rohangálni.

LINACSKA
Sajnálom hogy felszedtél pár kilót, én kevesebb vagyok mint a terhesség előtt voltam mégis úgy nézek ki mint egy szumós.
Egyszerűen nem tudunk egy épkézláb közös képet készíteni Milóval és velem. Pedig nem eszem sokat, de megállt a fogyásom és egyszerűen se fel se le egy deka sem. :(

VIKI
Nagyon édes lehet Lackó. Ahogy Czinke Nándusa mondaná "aranyposza". :)

Azon gondolkoztam hogy azért keleget fel Miló éjjel mert fájhat a foga ???
Vagy ennyire cumifüggő. De nem lehet az mert nappal sosincs a szájában. Neki csak az elalváshoz kell. Nélküle esélytelen az alvás.
Talán a 6 hónap alatt egyszer aludt el cumi nélkül akkor is azért mert extrán ki volt ütve.

MONIC
Drukkolok! Nemsokára kétgyermekes anyuka leszel. Hát ez nagyon izgi. :)

Nemrég még Dancival próbálkoztatok és íme itt a tesó.

Mai szerelmes képünk:
Kép

dita75
 
 


Kép

dita75
 
 


Sziasztok,

Dita,

annyira jól nézel ki, nem látszanak rajtad a gondok egyáltalán, egy szép mosolygós anyukát látok aki imádja a kisfiát!
Amit meg is értek mert Miló egyszerűen gyönyörű!!!!!!!!!!!!

Nemone,

mostanában mi is próbálgatjuk a határokat, épp ma készítet a párom Danciról egy képet ahogy a bőr forgószéken át átmászott a számítógépasztalra a laptophoz :shock: Mondjuk a férjem sem semmi, hogy nem a gyereket szedte le onnan hanem elkezdte fotózni :?
Gyönyörű a kislányod, igazi kis huncut arcocskája van :lol:

Bonimami.

de jó, hogy ennyi programotok volt a hétvégén! :lol:
Én már nem nagyon bírom az ilyesmit, így nem is erőltetem, épp elég nekem Dancival egész nap kint lenni, ott is rögtön azt keresem hova tudok leülni. 8)

Twist,

ezek a szavazások tényleg igazságtalanok akkor... Még szerencse, hogy nem neveztem ilyesmire Dancit, így megpsóroltam egy csomó ideget.
Én is kereken 7 kg-ot híztam a szoptatás alatt, és utána indult a mostani terhesség, nem kell mondanom, hogy súlyrekordokat döntögetek :oops:

VOltam ma a dokimnál, mindent megbeszéltem vele, nem leszek elhagyva csak a jövő hétre, ha utána szülök akkor a szülésre valószínű bejön. Rendes volt, remélem tényleg így lesz, mert azért 1 héttel műtét után nem biztos, hogy annyira munkaképes lesz mint azt ahogy ő gondolja.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic, de aranyos, rendes dokid van!!!! Le a kalappal előtte!
Éljenek a kerek csajok!:) :wink:
Majd lefogyunk, ha itt lesz az ideje!

Ditus, akartam mesélni, hogy szerintem a hajnövesztő csodaszer működik. Nem állt le a hajhullásom, de viszont millió kis bébihajam lett, amelyek már 1 cm-esek. Szóval, lesz hajam, vissza fog dúsulni:)
Gyönyörűek vagytok a kissráccal! Dögös kispasid van!:)
Vendég
 


TWIST
Nekem is azonnal eredményt hozott a szer! :)

MONIC
Az eredeti kép egyébként nem ekkora, mert azon látszik a sok felesleg, még a karom is olyan mint egy díjbirkózónak.
Kicsit megszerkesztettem (levágtam) mert fel sem férnék a babanet oldalára akkora vagyok!

Azért köszi nektek a dicséreteket!

Főzés babáknak:

Szeretnék Milónak főzni most már változatosan, mert a répa, krumpli és társai a fülén jönnek ki. Pl. szeretnék neki valami tésztás kaját, paradicsomos krumplit stb.... ti ezeket hogyan készítettétek?
Milyen paradicsomból? Milyen tésztát? Kérek ötleteket más kajákra is!

dita75
 
 


Dita nagyon szépek vagytok! NEkem a második kép tetszik!

Monic éljen a dr.bácsi! :lol:

Némó átküldöd telszámod priviben péntek miatt? állatkertbe én is mennék akár minden nap.. :lol:

hugom a pennibe szokott venni durumtésztát,jó áron is van, abból csinálta a tésztás ételeket Zozának

Paris én a hagymát bele szoktam reszelni olajba megpiritom, majd a kis májkrémesdoboz nagyságú parit beleteszem, vizet bele egy ici csipet sót zöldségzöldjét és ennyi

akrumplit vagy a többi már fogyasztható zöldséget kis apró kockákra vágtam és a tescoban vásárolt párolóbetétbe beletettem,
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:uxQ3 ... 343262.jpg
hamar elkészül utána én babavizzel szoktam higítani és összeturmixolni



már nem emlékszem 6 hótól milyen fűszerek mehetnek..de a kiskönyvben benne van de a zöldség,sárgarépa burgonya cékla paszternák pari elsők közt volt..

ZSiga a céklafőzelékez is imádta... abba céklát reszelek, meg krumplit
Nekem ők vannak hasznos linkek! nme tudom mi él belőle mert nem néztem meg


én Devics Józsefné : Csecsemők szakácskönyve alapján haladtam...és pár hasznos link!

http://www.andrea78.eoldal.hu/cikkek/ba ... zataplalas
http://www.babaszoba.hu/services/recipe/list?age=2
http://www.vitalitas.hu/konyvek/bab/babetr7.htm
http://picibaba.hu/picibabaval/bebietel ... el-hazilag
http://www.hoxa.hu/?p1=recept_lista&kateg=21
http://shop.unas.hu/shop_art.php?shop_i ... cat=267994
http://babataplalas.lapozz.hu/

nagy babaszakácskönyv 2 innen letölthtő

http://www.kismamablog.hu/szakacskonyv2.pdf


hozzátáplálás táblázat

http://babafalva.hu/download/szilard.htm
Vendég
 


hali!

Boni köszi ezek szuperek! :)
Kösszentyű!


Csajok!
Ha már feltérdel, felkönyököl és ringatózik popójával Miló akkor lassan elindul??? Kb. mikor ülnek fel és mikor kezdenek el mászni?
Már majdnem feltornázta magát ülésbe de mindig visszahuppan.

Kúszni már profi szinten tud. Ide-oda pörög hónapok óta. Nagyon mozgékony kis kölyök. Sztem ugyanúgy fog hamarosan (idő előtt) rohangálni mint Olcsa mert benne is akkora erők mozognak! :)
Pedig mostanában nem eszik sokat. Sőt sztem keveset.

Napi 600 ml tápi de ez a csúcs, alig bírom belediktálni. A többi gyümölcs, főzelék, sinlac. Azok is csak fél adagok. Még mindig sokat bukik, napjában min. 3-4x át kell öltöztetnem. :?

Ha valamit nem ér el akkor dönt mindent hogy megszerezze:

Kép

dita75
 
 


Sziasztok!

De jó ez a sok kép! Nagyon szeretem nézegetni a kis huncut vigyori gyerekeket! :)

Dita: Niki is kb. ilyenidős korában kezdett ringatózni négykézláb, és pontosan 7 hónapos volt, amikor elkezdett mászni. Aztán két hét múlva már fel is állt. Szóval már nincs sok időd! :wink: Már elkezdhetsz gondolkozni, hogy mit hogy zársz majd el előle. :)

Mostanában időm szinte semmi, sokat vagyunk a játszón, a maradék időben meg házimunkázok.
Jelenleg a csúszda a favorit a játszón. Már egész jól megy a kiscsajnak. Szépen felmászik a lépcsőn, próbál leülni a csúszda tetején (ez még nem megy neki, általában az egyik lába hátul marad, spárgázik), miután sikerült a lecsúszáshoz megfelelő pózban leülni, vigyorogva elengedi magát, és lecsúszik, én meg lent elkapom. Utána sietve megkerüli a csúszdát, és mászik fel újra. :)

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest
 
 


Sziasztok!

A műtét sikerült, a pánciens túlélte. Első éjjel kutya nehéz volt, de azóta minden nappal jobb, tegnap óta vagyok itthon. A hasam szép lett, nagyon elégedett vagyok végre :)
Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


DENIKA

na neeeeeeeeee már most kikészít, percre nem tudok elmozdulni.
ma egy órát volt hajlandó aludni.... még a babakocsiban is hasrafordul és mászni akar.
annyira fáradt vagyok h. nem látok kettőig, a hátam beszakad örökké fordítgatom, de 2 mp és újra hason van és métereket elkúszik közben próbál felülni de nem megy neki és jön a hiszti

már bevettem egy nyugtatót mert szétmegy a fejem

reggel épp egy banánt ettem, most 5 után kaptam be egy fél szelet kenyeret egy gombóccal a töltöttkápiból. nem is értem miért nem vagyok még csont sovány.... élmény volt ezt is megenni mert végig üvöltötte az egészet :roll: ...... hová lett az én angyali kisfiam???


ÉVI
Szuper, majd kérünk képeket a változásról.
Örülök hogy jól vagy!

dita75
 
 


Évi, de jóóóóó! Irigy, irigy a szép hasért! Majd jobban leszel és a lényeg a szép poci!:)

Ditus, de szuper ez a Miló fickó, szépen hamar mászik, tök ügyi!!!
Ha még szoptatsz, akkor vizet tart vissza a szervezeted, de majd ha már nem fogsz, akkor 2 nap alatt lemegy pár kg, úgy tudom. :wink:
Vendég
 


Szasztok

TWIST
Én egy percig nem szoptattam! :cry:

Ezért is ment le rögtön az első hetekben 18 kiló (szüléssel 8 kg) de megállt és bármit csinálok a többi nem mozdul. Pedig még lenne miből fogyni bőőőőőőőőőőven!!!!! :oops:

Ma is 4 - kor keltett az ördögfióka! Igaz apja megfulladt a köhögéstől, erre még a halottak is felébrednek amit művel.
Nem értem minek jön haza este 10-kor enni meg fürödni, hajnalban meg kel. Este és hajnalban is felkelt mindenkit.
Igaz most dolgozott idáig, de könyörgöm belépett a lakásba és még 10 kor is csörgött a mocsok telefonja. Nem értem hogy lehetnek ilyen parasztok hogy este 10kor telefonálgatnak céges ügyben ráadásul tudják hogy kisbabánk van!!! Egyszerűen kikészít már ez a nagyfokú nemtörődömség és tapintatlanság amit itt folyik! Arra nem volt ideje hogy lehalkitsa a telefont mert még szinte be sem lépett az előszobába! Aztán legyek nyugodt!!!!

Szerencsére most el tudtam 5 perc alatt altatni, reggel is visszaaludt a kiságyába de csak 6-tól 7-ig, mert természetesen 4.30-kor megetettem, mert esélyét sem láttam a visszalvásnak.

Olyan jó alvó volt korábban. Ennek úgy néz ki fuccs. Amikor elalszik akkor is jár keze lába, ha lefogom a kezeit akkor a lába.
Sejtettem hogy sajtkukac lesz........ na de hogy ilyen korán...... :roll:

dita75
 
 


Tényleg Ditus, tejérzékeny Miló, el is felejtettem. Én csak bíztatni akartalak.... ja és tök feledékeny vagyok :oops:
Párod dohányzik, hogy ennyire nagyon köhög?
Csöndben-nyugalomban biztosan tudna aludni a kisfiad.
Ja, tényleg a szomszéd még flexelget mostanában?

Mindenkinek nagyon boldog Gyerek Napot kívánok előre is!!!:)
Vendég
 


Ditus!
Látom a párod most már látja, hogy mi is a helyzet! Kívánom, hogy úgy alakuljon minden, ahogy a legjobb lesz neked és Milónak! Nagyon jók a képek, tényleg nagyon kiegyensúlyozottnak látszol rajta! Miló pedig gyönyörű baba!
Örülök, hogy jól sikerült a buli!
Házra azóta nem jelentkezett vevő?

Twist!
Én azért szavaztam Dorkára!
Örülök, hogy Dorci jó alvó, így te is többet tudsz pihenni, és az otthoni dolgokra is több időd van! Puszi Dorcinak, egy tündér!

Linácska!
Jó kirándulást és pihenést a családnak!
Gratulálok az évfordulóhoz!

Nemone!
Réka lehet, hogy artistának készül, nem? Olyan aranyos lehet, amikor ilyen rosszaságon töri a fejét, bár gondolom, te nem annyira örülsz neki!

Lányok! Már külön word doksikat mentegetek le a gépemre a hasznos tanácsaitokról, és a jó kis web oldalakról, amiket belinkeltek! A végén egy nagyon jó kis összeállítást lehetne csinálni belőle!

Évi!
Hát, örülök, hogy szép lett a pocid! Nagyon bátor vagy! Én rettegek minden ilyen beavatkozástól! Azonban teljesen meg tudlak érteni! Biztos nagyon fájt a műtét utáni napokban! De ki fog arra majd emlékezni! Mindenki csak a szép pocidat fogja irigyelni!

Lenne egy kérdésem! Ti anno mennyi Magne B6-ot szedtetek? Előfordult nálatok is, hogy görcsölgettetek és szúrogatott az alhasatok? Vagy egyáltalán nem éreztetek ilyet? Nem vészes, de érzem. Igaz, nekem a mensi sem fájós. Kicsit aggódom. A dokinőt is felhívtam, és hát nem nyugtatott meg. (Monic, bocs, hogy itt is kérdezem, de a doktornő nyugtalanabbá tett!)

rodina74
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: