Sziasztok!!
TEgnap egész nap nem jutottam géphez, ma festés, mert ahogy írta Kata is, rendezzük a szobát, de ehhez két szobát fel kell cserélni, és akkor már lesz egy tisztasági festés is, nincs semmi gáz a falakon, meg uram 2007-ben költözött ide, szóval nem gázos, legalább lesz a kis cukorfalat bentlakónak jó terep rajzolni

)
Cherry: édes a pocód

)
Dinuci: dehogy vagyok én okos, csak rám ragadt a matek, mint a kosz

így van ez az angollal is
Sissy: gratula a kislánykához!!!
Tavasziszél: nagyon nagyon nagyon vigyázz magadra, inkább feküdj otthon, és sokat pihenj , de kórházba ne kerülj !
Mók: remélem én is rózsaszín színt hozok majd a táblázatba, de kék is lehet, akkor is imádni fogjuk a kis bentlakónkat!
Lina: istenem, de édes aranyos cukorka kutyuka .....nagyon céééép
Húúú, sok mindenkit biztike kihagytam, elnézést tőlük, de sok sok oldal után az agyam szita lett!
AFP: nekem még nincs, vagyis a magán dokim vette le, május 4én, ma voltam 18 hetes genetiaki uh-n, minden okéska, vadidegen dokik szerint, de legalább mondta hogy '"szép baba"- ennek örültem, de sajna csak 2D volt, uram próbált kuksolni, de a neme titok marad, nagy őskáosz is volt a kórházban, örültem, hogy 45 perc után legalább lejött egy doki a 6 kismamához és elindult az uh-zás... de majd elmegyek 4D-re, talán ott is szét teszi a kis drága a lábát, bár uram szerint lány, mert csak ők rakják így szét

)))
Kilók: én el se merem mondani

174 cm vagyok, itthoni mérlegen 55,5 -el kezdtem, most reggel kaja előtt pisi után 59 vagyok... hát ez van... mindez a védőnénél 8héten 58 kg voltam aztán 2 hete 61kg... pedig nem eszek 2 helyett.....
Mi megyünk urammal majd Palkonyára, Villány után van, jó kis hely, mindig vannak jó programok, nyitott pincék, idén majd uram kévpiseli a családot