A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Én 8 év dohányzás után szoktam le 8 éve...és nagggyon köszönöm, hogy ennek az két számot összegezve átérezhettem milyen öreg is vagyok........... :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

[quote] írta:n 8 év dohányzás után szoktam le 8 éve...és nagggyon köszönöm, hogy ennek az két számot összegezve átérezhettem milyen öreg is vagyok...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:28-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:29-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Pofás jószág, amit nem értek, hogy ha fenn van a kupola, akkor hova akasztod a pelenkázótáskát??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Na kopás az én Jeffrey-mről, te kergessed a Javieredet!!! :evil: :evil: :evil: :D :D :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

ööö.......vagyis labdázd meg... :mrgreen:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo,

köszike :lol: :lol: :lol: :lol: Eldurrant az agyam, hogy saját képet nem tudok rendesen lekicsinyíteni, vagy ha igen akkor homályos lesz... ez meg cuki :lol:
Barátnő :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ezek olyan jóóóóóók!
Nekem télen jött egy rég nem látott barátnőm, azóta sem jelentkezett :shock: :shock: :shock: (szerintem csak le akarta csekkolni hol lakunk, hogy élünk, milyen Enyémapa... ) furi.

babakocsira nagyon rá vagy kattanva :lol: :lol: :lol:
3 vs 4 kerék: lehet hogy a tiéteknél para a három kerék csak, nálunk teljesen okés a fordulás vele, könnyen lehet lavírozni.
Tolókar: a miénk nekem nagyon bejött, van egyberésze is (így könnyű egy kézzel lavírozni, ha épp arra van szükség) és a szarvacskákra lehet aggasztani a pakkokat :wink: :wink: :wink:
Ez a Bugaboo tényleg vicces :shock:
A Hauck kocsival mi lesz? Azt is eladod?

KépKép

KépKép
kispocok13

Csajok, Jeffrey-t már rég lenyúltam, hova ez a nagy huzakodás? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

KisPocok!
Mondom KOPÁS van!!!! :twisted: :D :D :D

És miért pont pocok?? :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Na jó, kitaláltam:
KisPocok jól megkávéztatja, ettől felpörög és hiperaktív lesz.
Boo hogy kiüsse megdobálja majd a bugyijával meglasszózza, elalél.
Lois kimenti és GYŐZ.
Slussz

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pocok:
- mert pocok-mókus fejem van
- mert Nimródot picikorában Pocok-nak hívtam :oops: nemtommér :roll: :roll: :roll:
- csak :D :D :D :D

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok fej??
Nemtom, kapjál már két szem diót orcába és muti úgy!! :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:29-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:30-kor.

KépKép

KépKép
boo

Olvastam, van neki már két fia, a második párnapos...szóval harmadszülöttre lehet gyúrni... :D

Persze hogy komolyan kérdeztem.... mert akkor most csibének meg csibefeje van? Nyuszinak meg nyúlszerű??

Hehe, akkor a pelustáska kérdéssel rést ütöttem a tuti választásod pajzsán?? :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!
Akkor most már én is értem, hogy te érted, amit én nem értettem..vagyis amit te hittél, hogy nem értek :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ja, mások a bolygók..ezt az elmúlt két nappal elég jól bizonyítjuk....
Ma erősen terveztem hogy kizárom a kutyaházba ... de biztos csak a hormonjaim miatt esett le a férjtolerancia-szintem :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Na, nem is párnapos, hanem párhónapos.... mondjuk ezen a képen nálam esett kicsit a kreditje... :?

http://www.cosmopolitan.hu/rw_cikk/te_t ... _kisfia___

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:30-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ez nagyon jóóóóóóóóóó :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:31-kor.

KépKép

KépKép
boo

...

KépKép

KépKép
boo

...

KépKép

KépKép
boo

Áááá, 44 éves pasiknál még nem zárják a kaput....úgy 10 évvel később inkább...szal inkább két kiskamasszal hagyna ott.
5 perc?? Huhh, nagyon hatékony vagy te lány!!!
:D :D :D

Ne törjed a combod nyakát, az köll a szülésre, essé' inkább fejre :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:32-kor.

KépKép

KépKép
boo

Szemfülességem ily sötét bosszúért kiált?? :shock:
Hát jó...nem mintha nem férne rám..... akkor minden nap kell futnom 100 km-t a sztrádán nyakamban a pelenkákkal??? :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Na nálunk sem a kutya lakja, pedig szép komfortos, van benne fűtés meg minden.... :roll:
Valld be ezt a mézes szadizást párszor már lepörgetted az agyadban, igaz??? :mrgreen:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:32-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:33-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:34-kor.

KépKép

KépKép
boo

Igen, emlékszem anno' az igen költői "porzós-bibés" metaforádra :wink: Kecske szexet nem vágom..szerintem ne kiabáld el, lehet azok tantrában nyomatják :lol:

Passzítás az jóóó, mondjuk én enyémdrágámelőtti időkre szinte nem is emlékszem, olyan bazi régen volt.... az mondjuk rémlik hogy eléggé kerekedett a szemem, mikor ő és én khömm..."eggyé lettünk", hogy jéééilyenisvan?? :roll: :roll: :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:35-kor.

KépKép

KépKép
boo

Jut eszembe....most frankón azt hiszed, ha kicsivel írod, akkor a szemérmesebb topiktársak majd jól nem olvassák el a mondókád?? :lol: :lol: Majd jól meresztgeti mindenki a szemét :lol:

Szex telefonhívásra :arrow: Béna volt szerintem.

Helikopter?? Persze.... öt is van, hogy menjen a ruhámhoz, többféle színben. Nem vállalkozunk másfelé, perpillanat.
De valahogy el kell jutnom hozzád a pelenkákkal nem?? Vagy Bp. közig határig autózhatok azért?? Utána kell csak loholnom...mert ez így már snassz :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Látom egyre jár az agyunk :wink: Keressél nano-betűket :lol:
Tök aranyos (ámde szemléletes) duma volt a bibés, tetszett :lol:
A méret-kompatibilitás az alap.... személyes tapasztalataimba inkább nem mennék bele, mert még kigolyóznak innen a Kismamik :oops: Neked elnézik...Téged már így szoktak meg :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:36-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:36-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lois is jobbra el...már nem reagál erre, mert még teregetni támadt kedve :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :|

Csajok, ti nem vagytok százasok, és ez így jóóóó!!!!!
Sajnálom hogy kidőltem, és most is rohanok...pakolni, gyantázni, stbstb....

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!

Értem, na ez nem bolygós első kerekű, hanem "bedőlős". Babidéal Ideal Sportive. Nekem nagyon bejött....de a lényeg, hogy mindenkinek váljon be amit megvesz aztán kész! :wink:

Tickerplayground.com
breki76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:37-kor.

KépKép

KépKép
boo

Jó reggelt!

Látom,megint cincogtatok éjjel... :lol: Én 11-re értem haza a színházból,apa is és Lili is már az igazak álmát aludta,így nem volt nekem se más választásom,de nem is bántam...

Norka! Nagyon jól elvolt Lili apával,a konduktor csaj nagyon nagyon meg volt vele elégedve,és az estével sem volt semmi gáz,anélkül,hogy megitta volna a tápszert ill. a keményen lefejt 40 ml tejemet :twisted:2 perc alatt elaludt magától :lol: :lol: Úgy örülök,hogy egy egész délutánt ilyen jól elvoltak együtt.
Színház: A Rebbeca-t néztük az Operettben. Lányok! Nézzétek meg,érdemes. A főszereplő pali nem volt annyira bejövős,de a többi szereplő nagyon jóóóóóóóó. Janza Kata,Szulák voltak a csúcs. Rázott a hideg,amikor a Janza énekelt,nagyon durván jó hangja van neki :lol:

Kispocok! Jó az új avatarod :wink:
Felmosó:most már én is be fogok szerezni egyet,de most már csak az új lakásba,ahova ha minden jól megy,szerintem max.júli elején költözünk!!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Ja! Norka,még neked akartam írni. Nálunk például kezdetektől a konduktor jön,merthogy mindenképpen jobb,ha a baba saját környezetébe vannak a foglalkozások. Nálunk szerencsére már nagyon megszokta Ildit,mindig röhög,amikor jön és most már 1 teljes órát tud vele foglalkozni. Első két alkalommal Lili is sírt,amikor kúszás közben megemelte a kis hasát és próbálta feltérdeltetni,de mostanra semmi baja vele,sőt Lili már nagyon sokszor négykézlábra áll,de még nem halad.

Barátnő:nekem a legjobb barátnőm Kölnben él,és nagyon hiányzik. 5 hónapja szült ő is,így egyelőre nem tudunk akkor jönni-menni egymáshoz,amikor akarunk sajnos. :cry:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok!

Köszönjük a kép dícséreteket!

Boo és aki még kérdezte!
BABY POINT MARK 3 a neve a kocsinak és 29 ezer volt!
Nekem ez már a 2. sportkocsink mert vettem egy p3-at de nem jött be!
Itthonra maradt a quinny ez pedig egy futkozós!
A zapp nekem is bejött csak ahogy írtad nem dönthető!
Szoktam vele vásárolni,és tök jó hogy a szatyrokat rátudom akasztani,az autóig simán kibírja megpakolva!
Ja és a gyerek imádja!

Na ami még szuper benn hogy nagyon jó rugózik,és rettentő könnyű tolni,még a boltban is!
Van 4 kerekes változat is!
Az Espironak is van egy ilyen kocsija,de én megnéztem mind a 2őt ez kicsit jobb minőségre és szebbek a színei!
És azért is döntöttem ez mellett mert nekem nem mindegy mekkora helyet foglal az autóban!
Remélem segítettem!

Mutatom neked milyen kicsire csukható:

Kép

Kép
20140328174041

Breki!

Szuper a ti járgányotok is!

Hasonlít a miénkhez:

Kép

Később még jövök,megyek fözöcskézni!

Bond!
Tabatival minden oké,már túl van a félidön!
Írtam neki hogy nézzen be ide is!
20140328174041

Mindenek előtt: :lol: :lol: :lol:
Ha én ezt tudtam volna, basszus :roll: : tegnap 11-kor lefeküdtem, de fél2ig csak forgolódtam, már sík ideg voltam :evil: . Itt lett volna a helyem :twisted: :lol: .

Acsarkodjatok csak lányok, nekem megmaradt Gerard Butler
:twisted: :lol: :lol:

mert akkor most csibének meg csibefeje van? Nyuszinak meg nyúlszerű??

Nekem meg kicsi :roll: :lol: ?

Kép: :lol: :lol: :lol:

Betűméret: Boo, tényleg csak szívatásnak jó a pici betű, sőőt így tudjuk, hogy izgi a téma :twisted: :lol: . De díjazzuk a szemérmességedet :lol: :lol: :lol: .

Dodi is a beszél róla, és még többet csinálja kategóriába tartzik, UGYE, HOGY UGYE KISASSZONY?
Ááááá, neeeem :twisted: :lol: . Most csak az jutott eszembe, hogy ha mi beszélünk róla, és ennyit szexelünk amennyit (na, azért nem olyan sokat :roll: ), akkor azok akik nem beszélnek róla.....hűűűha, azoknak ki se hül aaaa.....az ágyuk :lol: :lol: :lol: .

Moncsy!

Titeket átvertek, ez nem babakocsi, hanem hintó :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Mindenek előtt: :lol: :lol: :lol:
Ha én ezt tudtam volna, basszus :roll: : tegnap 11-kor lefeküdtem, de fél2ig csak forgolódtam, már sík ideg voltam :evil: . Itt lett volna a helyem :twisted: :lol: .

Acsarkodjatok csak lányok, nekem megmaradt Gerard Butler
:twisted: :lol: :lol:

mert akkor most csibének meg csibefeje van? Nyuszinak meg nyúlszerű??

Nekem meg kicsi :roll: :lol: ?

Kép: :lol: :lol: :lol:

Betűméret: Boo, tényleg csak szívatásnak jó a pici betű, sőőt így tudjuk, hogy izgi a téma :twisted: :lol: . De díjazzuk a szemérmességedet :lol: :lol: :lol: .

Dodi is a beszél róla, és még többet csinálja kategóriába tartzik, UGYE, HOGY UGYE KISASSZONY?
Ááááá, neeeem :twisted: :lol: . Most csak az jutott eszembe, hogy ha mi beszélünk róla, és ennyit szexelünk amennyit (na, azért nem olyan sokat :roll: ), akkor azok akik nem beszélnek róla.....hűűűha, azoknak ki se hül aaaa.....az ágyuk :lol: :lol: :lol: .

Moncsy!

Titeket átvertek, ez nem babakocsi, hanem hintó :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok :)
Hoztam pár mai képet

Kép
Kép
Kép Kép
Na add ide,megmutatom,hogy kell!
Kép
Kép
Na látod,megy ez!
Kép
De így nem jön belőle semmiiiiiiiiiiiiiiiiii!!
Kép
Óvónéni
Kép
Vendég

Conversano: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: 8) 8) 8) 8) Bebandazodtatok?Jo kepek nagyon!!!Brekiek gyonyoruek,es hat Marcipan is nagyon vagesz :wink: Megmutatom Hanginak is 8)

Kép
Kép
ancsurti

Szia Ancsurti :)

Tök hirtelen 5let volt. Mint kiderült, a lovarda és Breki között csak a Duna van. Reggel megbeszéltük,hogy fussunk össze.Összefutottunk :) Hangi nagyon ügyesen áll :) Neked meg jó a hajad!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: