[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
Túlsúlyos kismama - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bucus
Próbálgatom a szénhidrátmentes étrendet...több kevesebb sikerrel.

Ancsurti
Nagyon jó a színe és a fazonja is a hajadnak.Természetes göndör?
Azért ezzel foglalkozni kell ám, nem?

Én vmi olyasmi fazont szeretnék mint amilyen most van a Lilunak, az rtlben.

Gabber
Sajnálom a betegeskedést, elég szörnyű még olvasni is, hát még átélni.
Remélem mára jobban vagytok, a kicsi sem kapja el.
Homeopátiás immunerősítést nem javasolt a gy.orvos?

megyek lassan indulunk én melózni, Dorci oviba.
Szép napot mindenkinek!

Gabi
ibag80
 
 


Sziasztok

Gabber:
Bocsi, figyelmetlenul olvastam az irasod es azt hittem mar megint Lotta beteg. :oops: De akkor Lilinek mielobbi gyogyulast es remeljuk akkor Lotta nem kapja el.
Vegre lassan vege az ovinak, legalabb lesz egy kis nyugtod a betegsegektol, remelhetoleg. :?
Ugye minden okes volt Lottaval az oltason?

Ancsurti:
Nagyon jo a hajad. Igy is ugy is. :wink: Bar talan egyenesen es osszefogva jobban tetszik. Nagyon szep vagy, es a gondor hajad is tetszik. Milyen gondor!? :shock: Gyonyoru! :wink:
Sajnalom, hogy nincs a kozeledben baratnod, tudom, hogy milyen rossz. Es bar nem ugyanaz, de remelem tudod, hogy mi itt vagyunk Neked. Nekem is irhatsz privit, ha szeretnel, ha szukseged van valakire. :wink: :)
Az ujabb avatarod nagyon tetszik.

H.Gabi:
Hogy van Noci? Hogy allsz suly ugyileg? Ment le valami a gyumi- es viznap utan?

Orsi:
Hol vagy??? :(

Ibag:
A szenhidrat mentes dieta is kell hogy segitsen, de nem biztos, hogy az eleg. Legalabbis szerintem, foleg ha sokat kell fogynod. Tenyleg Te mennyit akarsz fogyni es hany kilo vagy?
Otthon van egy baratnom, Ot is Gabinak hivjak es a kislanya Dorci aki most ovis, 4 eves. :wink: :)
Neked is szep napot!

Hat nekem nem nagyon sikerult betartani a csak viz napot tegnap. Kb 1 korul ettem egy fel mezdinnyet aztan 5 korul par szem szollot (kb fel kisebb furtot) es egy marek foldimogyorot. Muszaly volt ennem valamit, mert marha ehes voltam es a fejem is megfajdult. En ha nem eszek akkor jon a fejfajas. Azert meg probalkozok vele a kesobbiekben is.
De!!! Ma raalltam a merlegre es 75.8kg-t mutatott. Vegre fogytam ujra!!! Ennek nagyon orulok, es uj loketet adott. Ma feherjenap van. Ebedre 3 fott tojast fogok enni egy kis sajttal es salataval,azt hiszem. Vacsira meg nem tudom.

Gyertek Csajok irjatok! Puszoka

Kép
Kép
bucus80
 
 


Sziasztok!
Hát, lányok, köszi mindenkinek. Nóci jobban van, vagyis inkább úgy mondom, hogy összeszedte magát, mert tegnap nagyon elkenődött, hogy őt minden ilyen megéri.

Ancsurti: sajnos láttam már kislányt, aki kullancstól kapott agyhártyagyulladást...... több mint 10 év kellett neki, hogy nagyjából rendbe jöjjön! És ő a szerencsésebbjébe tartozik. Lime-kórt meg gyógyítani sem lehet.

Pár éve sógorom feküdt kórházban.... sokáig nem tudták mi baja. Neki is kullancs-csípése volt. Szerencsére teljesen felépült.
Úgyhogy nagyon remélem, mi tényleg nem kerülünk bele ebbe a kategóriába.

Bucus: ma álltam mérlegre, úgy döntöttem, nem gyüminap (vagy víznap) után méredzkedem, mert olyankor mindig kicsit kevesebb.....
94 kg-nál tartok!!! :)

Ibag: ilyen attkinson-szerű akkor? Nem lehet könnyű. De biztos jól csinálod! Hajrá!

Gabber: jaj, este eszemben jártatok. Remélem már jobban van Lili. Szegénykém. Tudom, milyen, mikor készül valamire, és nem lehet ott. Nócikám a családi-napi szereplésről maradt le. Nagyon sírt.
Ha más nem lesz, csináljatok otthon anyák-napját. Hívjátok át a mamát (mamákat), esetleg barátnőt, amikor kiállhat, és énekelhet, verselhet, amit csak szeretne. Szerencsére jó fej szomszédaink vannak, mert néha nálunk is szükséges némi nézőközönség-toborzás :roll:

Itt pocsék az idő, esik 11 óta! Remélem hamarosan eláll.

Kép
Kép]
hendegabi
 
 

 
 

Sziasztok!

Ibag:Koszi!Pedig meg nem is lett befestve a hajam....kb.2-3 honapja :oops: ,le van nove,csak nem latszik a kepen!De most hogy a 2/3-a le lett vagva,egyszerubben oldom majd meg ezt a kerdest...remelem nemsokara!
Csak annyira kell vele foglalkozni,hogy ki kene szaritani,meg simitani,de azt azt hiszem hanyagaolom,igy marad a gondor valtozat :lol: ,csak a frufrumat egyenesitem :wink: ,amugy csak mosas utan beleturok parat,es kesz is!!! 8) 8) 8) 8)
Lilunak altalaban jo haja van,en is szeretnek ilyen rovideket is,de biztosan megbannam.....amikor usztam,akkor rovid volt sokaig,mert nagy volt az ellenallas(versenyeztem) :lol: ,de amugy mindig hosszu volt.....es voros-piros :wink: ,aztan lettem fekete!

Mivel foglakozol?Mit melozol?
En is homeos immunerositest csinalok Hanginak(na jo,mostanaban nem....csak telen kapott)Dorci szereti az ovit?
Januarban en is szenhidrat-mentesen kezdtem el etkezni,le is ment vagy 6 kilo,aztan jott a 90 napos!De nekem ez kell,mert ebben van rendszer :wink: :lol: ,igy mindig tudom mit is egyek(tobbe-kevesbe)Nem te csinaltal nokedlit???? :lol: :lol: :lol: az szenhidrat nem? 8) 8) :lol: :lol: :lol:

Bucus:koszi neked is :lol: ....nekem nagyon merev,durva-eros hajam van,es igen gondorodik.....magatol!Vagyis anyutol es apamtol :wink: Ez a kepen meg gondorebb lenne,ha nem huzogatom meg itt-ott!Simitgatni meghaaaaat...en nem birom,igy marad a kocos :wink:
Mit ossze nem szorakoztam,mire hasznalhato avatart keszitettem :roll: :roll:

Viznapod: :roll: :roll: :roll: sebaj,azert ez megfelelt egy 2.gyuminapnak,es az sem rossz!!!Raadasul megint fogytal!!!!!Hurra!!!

Baratnok:koszi-koszi-koszi!!!Norkilivel eleg sokat "beszelgetunk" amugy....csak hat a tavolsag......jo lenne egyutt jarni valakivel a jatszora,foglalkozasokra,vagy csak ugy osszeereszteni a gyerkocoket!
De persze apolom a lelkemet a magam modjan,de nagyon jo veletek itt beszelgetni!De te is tudod,mert hasonlo helyzetben vagyunk,hogy milyen is egy idegen orszagban elni.......(csak en meg nem is beszelek...)Erteni sokmindent megertek,sot....
Tegnapi setank alatt talakoztam egy csajszival,akinek van egy kisfia(5,6 hos)...egyszer itt az utcan rohant utanam,hogy megismerkedjunk,mert parszor lattuk egymast az utcan....na velem volt ferjecskem is,es vegre segitett,telefonszamot csereltunk :lol: ,apa elmondta hogy szivesen baratkoznek,csak nem tudok beszelni :? ....a lenyeg,hogy ma talakozunk,atmegyek hozzajuk....aztan majd alakul valami!(irt egy smst,amit en megertettem,es forditottam apanak :wink: )aztan apa visszairt,igy ma randizunk!!!!

Ott feletek vannak magyarok?Mert itt sokan,de sajnos csak a kisebbseggel futok ossze,veluk nem szivesen baratkozok(ertheto okokbol).....Szivesen ismerkednek,de nem egyszeru,hiaba keresem a lehetoseget,bar nyelv szempontjbol inkabb a nemmagyarokkal kene.....

Hendegabi:De jo hogy Noci jobban van!!!
Tudom en am hogy az emberekre is veszelyes a kullancs,csak nem akartam irni...gondoltam tudod :wink: es amugy sem jo a riogatas,remeljuk semmi baj nem lesz!
En is ismertem sajnos olyat aki elkapta a Lime-kort..... :?

Kutyusoknal van a Babesia nevu betegseg,amikor leall a vese mukodes,besurusodik a ver,es szinte 90%ban halalos :cry: tesom kutyusa most epulget belole,1 honapja meg nem sok eselyt adtak neki....
Iszonyat ez az apro verszivo!!!!!Es sajnos az allatvedok miatt nem lehet irtani oket :shock: :shock: Ezt tudtad???En is nagy allatbarat vagyok,de amilyen invazio van,ugy gondolom,ha irtanak oket,akkor sem borulna fel a rend az allatvilagban,mert tuti hogy maradna meg igy is eleg :x !
94kg :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!!
Nezokozonseg-toborzas:ez tetszik :wink: 8) :lol: :lol:

Tegnapi menum:pisztrang olivan sutve+paradicsom+pici sajt,vacsi:garnela magaban,majd 1 joghurt+maci kave :lol: :lol:

Mai tervezet:repacsikos rizs+spenot.....meg van az a furi zold novenyke...ma meglesem mit kell vele kezdeni :roll: ....ja es spargam is van itthon :lol: :lol: :lol: ,amibol megsem lesz most leves......azt adagolom Hanginak,max.parolok magamnak belole....

Apanak kene fozni valamit holnap megint :roll: :roll: :roll: en ettol vagyok keszen...de nagyon :? :roll: :roll: :roll:

ORSI???????????Es a tobbiek????

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Na azt meg jol kihagytam az iromanyombol,hogy tegnap apaval es Hangival bekukucskaltunk a kozeli uszodaba!!!Aztaaaaaaaa :shock: :shock: :shock: annyira bejott,mert kellemes,nem volt tomeg,tiszta,van kicsi medence+egy nagy uszomedence+csuszda :lol: ,hogy ma apa szerez uszopelust,es remelem penteken delutan el tudunk latogatni 3-asban!!!!!
Mar csak nekem kene uszoszemuveg,hogy tudjak uszni is,mig apa pacsal Kukackaval :lol: :lol:
Ja es indul babauszas is,9het/31$!!!!Szinte ingyen van!!!!!!!Junius 29-tol lesz,jol be is nevezunk! :lol: 8) 8) 8) Ugy varom mar!!!Az az uszodaszag,ami megcsapott,visszahozta a regi emlekeket,mikor 7 evet szinte csak uszodaban toltottem!Es van kinti medence is,egy jo 10 percnyi setara van tolunk :lol: :lol: :lol: ja es van csaladi este pentekenkent,6:30-8:30 ig!!!!Igy van lehetoseg apaval menni!!!!Mar alig varom!!!

Most megyek,mosogatni,kajat kesziteni Makecnak,stb........
Szep napot!!!

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Sziasztok

Ancsurti

Bármit is mondasz, nagyon király így (is) a hajad!
Én is nézem a frizurákat hátha szembejön az igazi!!!
Dorci ovija nem is igazi ovi olyan csana szerű, ovis és bölcsis korú gyerekek is vannak!

Igen én csináltam nokedlit, de azt nem én ettem főleg....nem is lánykám, volt egy fiú aki segített sokat a költözésnél, cipekedni amit szét kellett szedni azt szedte szét....őt hívtuk meg köszönöm vacsira.
Az egyik kereskedelmi tévécsatornánál dolgozom , mit szerkesztő asszisztens, ami nagyon jó, érdekes meg sok mindent tanulok közben aztán másik szemszögből meg rossz mert keveset tudok lenni Dorcsival, magánélet (ha esetleg lenne)szinte alig.

Hendegabi!
Igen hasonló mint az Attkinson diéta, bár nem tudom magam kategorikusan sehova se sorolni.
Mérlegem még nincsen itt az új albiban, de jó lenne már méreckednem megint vajon mennyi vagyok.

Elköszönök mennem kell megint és még kéne valami ennivalót is vinnem magammal.
Puszi mindenkinek, többiek hol vannak?

Gabi
ibag80
 
 


Sziasztok

Bucus, gratula a 75 kió eléréséhez.

Ancsurti

Uszoda, de jó, és milyen közel van :P .

Gabber

Remélem a lányok nem betegek.

Ibag

Hajrá fogyi.
Én sem választottam magamnak diétát, magam feje után megyek (ebben is), de az Update-hoz hasonlítanám leginkább.
Szerezz be egy mérleget, hogy bele tudja rakni az adatokat Gabi a táblába.

H. Gabi

94 kilóhoz gratula , de hatalmas.
Már inkább a 90 kilóhoz vagy közelebb, mint a 100-hoz :P .

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Sziasztok!!

Én teljesen új vagyok itt,remélem nem baj,ha csatlakozom! :)
Most találtam rátok,mert én is túlsúlyos kismama vagyok(sőt az nem is kifejezés)és keresgéltem a neten,hátha találok a témában valamit és így leltem rátok!Nagyon jó volt olvasni a sikereiteket,hogy ennyire ügyesek vagytok!
Kicsit magamról:először is van egy 5 éves kislányom(most volt május elsején a szülinapja)és én most vagyok 6 hetes kismama!:)
Nagyon vártuk már a kistesót,mert már egy éve próbálkoztunk a párommal,de végre sikerült Clostylbegit kúrával!!:)Nagyon boldogok vagyunk,de sajna veszélyeztetett terhes vagyok,mert már kicsit véreztem és így pihenésre lettem ítélve meg szedem a Dubhaston tablettát nehogy elmenjen a baba!Remélem nem lesz semmi baj!
Kislányom is nagyon várja már a kistesót!
:D
Szeretnék tőletek tanácsot kérni,hogy mit tegyek vagyis inkább miket egyek,hogy ne hízzak sokat a babával,főleg így,hogy mozgás nem sok van,mivel pihennem kell!
Első terhességem nagyon hamar összejött,viszont 35 kg-t híztam a kislányommal és azóta sem tudtam leadni sajnos,pedig 4 éve folyamatosan fogyózok,már ezer félét kipróbáltam és semmi!Így most elég nagy túlsúllyal kezdem a terhességem és erre nem szeretnék sokat felszedni!
Várom a tanácsaitokat!!!!Előre is köszönöm nektek!!!
Sziasztok!
barbara83
 
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.24 22:36-kor.
Vendég
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.24 22:37-kor.
Vendég
 


Barbara

Üdv köztünk. Én is nagy súllyal kezdtem a terhességem 86 voltam, ettem mindent és bármikor, és szerencse, hogy csak 7 kilót híztam, szülés után +2 voltam, azaz 88 kg.
Talán, majd ha már nem leszel pihenésre ítélve -gondololom az első trimeszterben kell csak pihizned-, lehetne jó nagyokat sétálni. Én akkor is és most is sokat sétálok.

Gratulálok a kis pocaklakóhoz.

Gabber

Jaj de rossz olvasni a soraidat. Gyógyuljatok meg mihamarabb.

H. Gabi????
Ugye nem vagytok betegek???

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Ancsurti: jó, hogy találtál barátnőt, remélem, jó kapcsolat lesz!
Jaj, de jó, hogy ilyen frankó uszit találtatok! Meg a babaúszás is! Én is szerettem volna, de Nóci féltékenysége miatt nem került rá sor.
Vica meg a napokban valami oknál fogva nagyon fél a víztől, úgyhogy most sem hiszem, hogy belevágunk.

Ibag: érdekes melód lehet! Viszont az nem jó, hogy nincs magánéleted. :(

Orsi: olyan aranyosan fogalmazol, és nagy kedvet adsz mindig! Köszi a bíztatást!!!

Barbara: nagyon örülök, hogy benéztél. Látom, neked is kb annyi különbség lesz a gyerkőcök között, mint nekem.
Első körben amit javasolni tudnék neked, hogy ne kezdj el 2 helyett enni. Ne igyál üdítőket, és bánj csínján a péksüteményekkel. Ha nagyon kívánod az édeset, egyél belőle 1-2 falatot, de ne többet, és a finomlisztesek helyett teljes kiörlésűeket egyél.
Köretek elhagyását (visszaszorítását) is javaslom.
Remélem, nem lesz több gond a terhességed folyamán. Szorítunk neked látatlanban is. :)
Ja, és mozgás: nem tudom, hogy mennyire vagy ágyba kényszerülve, de ha teheted, sétálj sokat. Az ilyenkor a legjobb mozgás. (látom, ORsi is ezt írta)

Gabi: a fene vigye el… :(
Most már gyógyuljatok! (ennek nincs jó oldala, bár kétségtelen, hogy én is örülnék az így lefolyt kilóknak).


Rólunk: ma tésztanap volt, délben kechupos tésztát ettem, uzsira kakaóscsigát + 2 pilóta kekszet, vacsira megint kechupos tésztát.

Nóciról sajna nincs jó hírem. Tegnap fájlalta a fejét az oviban. Estére kiderült, hogy kamu volt, csak azt akarta, hogy figyeljenek rá.
Erre ma tök jókedvű volt, megdicsérte óvónéni.... itthon meg csak sírt, meg 7 felé mondta, hogy fázik. Nézem, 38,4. Felhívtam a dokit, kérdezett tüneteket, szerinte nem lehet a kullancstól, oltástól se valószínű. Kapott lázcsillapítót, meg hűtőfürdőztünk. Reggel hívnom kell újra a dokit, ha nem lenne jobban, viszem fel hozzá, ha éjjel bármi van, ügyeletet hívok. Remélem nem kerül rá a sor. Most alszik, és láztalannak tűnik.

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


H. Gabi

Jaj, Nóci tessék meggyógyulni.
Tényleg nem lehet az oltástól láza :roll: ????

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Orsi: az orvos szerint nem. (védőnőt is kérdeztem, szerinte sem)
De mivel a 2. oltás még itt figyel a hűtőben (ezt jövő csütörtökön kell megkapnia), elolvastam a lehetséges mellékhatásokat.
Ott az áll, hogy nagyon ritkán ≥ 38 fokos hőemelkedés előfordulhat.

Néztem: kullancs helye már alig látszik.
Oltás helyén kis pöttyöcske látszik. (mondjuk az erősebben, mint tegnap :shock: )

Nem merek lefeküdni, nehogy éjjel nem hallom meg, ha valami baj van. :(

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Sziasztok!

Orsi és Hgabi nagyon köszönöm a tanácsaitokat!És köszönöm a gratulációt is! :D
Tulajdonképpen az orvosom azt mondta amennyit csak lehet pihenjek meg feküdjek,bár nagyon nehéz,mert nem vagyok egy egész nap fetrengős típus,de a babáért bármit! :) Azért sétálni szoktam meg a kislányommal játszunk ha az oviból haza jön,délelött meg kis házimunka hisz azt se lehet csak úgy elhanyagolni!De mindent csak lassan csinálok nehogy baj legyen!
Nehezet nem emelhetek és nemszabad megeröltető munkát végeznem!Igen elméletileg csak az első trimeszterre vonatkozik ez a pihenés,de majd 3 hét múlva kiderül,mert akkor kell újra mennem a dokimhoz!Már alig várom,hogy leteljen ez a 3 hét,akkor meg is nyugodnék már végre ha látom,hogy minden rendben van!!
Hgabi és Gabber sajnálom,hogy betegek vagytok!Nem jó hírek! :(
Remélem mihamarabb meggyógyultok!!!!Jobbulást kívánok és szorítok nektek!!!!
Most mennem kell,mert Viki(a kislányom)felébredt és már éhes is!!!! :lol: Igazi kis haspók,de olyan vékonyka!! :)

Puszi nektek,sziasztok!!!!!
barbara83
 
 


Hello csajok!
Csak annyi időre ugrottam be, hogy elmeséljem, Nócim kórházban.
:( :( :(
Reggelre a láza lement ugyan, de hányt, szédült, nagyon fájlalta a fejét, nem mertünk kockáztatni.

Szerencsére a véreredményei alapján majdnem teljesen kizárható az agyhártyagyulladás gyanúja, valószínű véletlenszerűen történt így, hogy pont olyan vírust nyelt be, aminek a tünetei a kullancs okozta agyhártyagyulladáséhoz hasonlóak.
Mindegy. 2-3 nap megfigyelésre azért bentfogták.
Vicám keresztanyáméknál volt ma, holnap is ők vigyáznak rá, amíg Nócinál leszek. Hétfőn meg sógornőm.

Mai gyümölcsnapomat könnyedén tartottam, és holnapra alighanem berakok egy víznapot, vagy még egy gyümölcsnapot, mert olyan a gyomrom, hogy egy szem mogyorót is alig tudnék beletuszkolni.

Megyek is. Gyors még adóbevallást csinálok, amíg megfő a babfőzelék apának holnapra! Mert ezt meg holnap estére ígértem. Csesszus, hogy az utolsó percben hozták!

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


H.Gabi

Azt a nem jóját. Szegény Nóci :( . És azért szegény Vica is :( , és Te is.
De nehéz lehet mindannyiotoknak.
Puszi, nyugodt éjszakát.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Sziasztok!

H.Gabi!

Nagyon sajnálom,hogy Nóci bekerült a kórházba rettenetes lehet!Remélem hamar rendbe jön és meggyógyul!Szorítok nektek!!!!
Remélem ma már jobb híreket írsz majd!
barbara83
 
 


Sziasztok

Jaj a gyerekek mar megint betegek. :cry: Remelem Nocival minden rendben lesz es hamar kiengedik a korhazbol es ugye Lili sem beteg mar. Lement mar a laza?
Gyogyuljatok meg mihamarabb! Sok-sok gyogypuszit kuldok Nekik.

H.Gabi:
Gratula a 94kg-hoz! :D Nagyon ugyes vagy. Gondolom, most, hogy Noci beteg megjobban fogynak a kilok es nem tudsz enni az idegessegtol. Ami nem jo... :( marmint az, hogy az idegessegtol.
Sokat gondolok ratok.++++++++++++++++

Ancsurti:
Na, hogy sikerult a talalka a masik kismamival? Sikerult magatokat megertetni? Remelem jol ereztetek Magatokat es fogtok meg talizni.
Az uszoda tok jo!!!! De jooo!!!! Es kozel is van. Tolunk is kb 10 percre van az uszoda, de en meg nem vagyok kesz ra, hogy bemenjek. :oops: :roll: Raadasul itt nincs babauszi sem, pedig akkor azert bevallalnam Manokam miatt.
Itt eleg sok magyar el. kb 15-20-an. Mind fiatalok es regebben meg Lottus elott jobban tartottuk a kapcsolatot de mostanaban csak ugy 5-6 emberrel. Azokkal sem napi vagy heti rendszereseggel. Persze babank csak nekunk van meg a masik parnak akikkel nemreg ismerkedtem meg.
Mi volt az a "furi zold novenyke", es mit csinaltal belole?

Orsi:
koszi a gratulaciot, de sajna az meg inkabb 76kg mint 75, de remelhetoleg lassan mar lemegyek 75 ala is. Te hogy allsz? Irtad, hogy az Update-hoz hasonlo a dietad. Az egyik baratnom otthon, azzal fogyott 30kg-t. Mikor elkezdtem dieta utan keresgetni az volt az elso amin nagyon elgondolkodtam. Aztan valamiert megsem azt valasztottam. Nekem ez a 90 napos egyszerubbnek tunt, konnyebben tudom kovetni, hogy mikor mit ehetek. Te viszont igazan nagyon ugyesen csinalod, es persze az a sok mozgas is tok sokat szamit.

Barbara:
Udv itt! :)
Gratulalok en is a kistesohoz. Sajnalom, hogy veszelyeztetett vagy es nagyon kell vigyaznod. Jo, hogy jottel es felhoztad ezt a kerdest, hogy hogy ne szedj fel sok kilot a terhesseg alatt, mert en is szandekozom nagyon odafigyelni a kovetkezo terhessegnel, hogy ne hizzak megint 20-25kilot. A tobbiekhez csatlakozva, en is csak azt tudom javasolni, hogy probalj meg odafigyelni a szenhidrat bevitelre, ne nagyon nasizz. Ha megis ellenallhatatlanul edeset ennel, probalj meg helyette gyumolcsot enni. Bar nem nagyon mozoghatsz, gondolom, de azert napi 20-30 perc nagyon kenyelmes, lassu seta azert talan belefer. Persze csak ameddig ez Neked is jol esik. Remelhetoleg az elso trimeszter vegere minden rendben lesz, mar nem leszel veszelyeztetett, es tobbet is mozoghatsz. Kitartas es vigyazz Magatokra. Meglatod minden rendben lesz es gyonyoru kisbabad fog szuletni.

Gabber:
Tenyleg remelem, hogy mar jobban van Lili es Lotta nem beteg. Ratok ferne mar egy jooo hosszu betegseg mentes idosszak. Mondjuk ugy 100 ev. :) Ez H.Gabi ratok is vonatkozik. :wink:
Koszi Neked is. Azert az meg nem 75kg de nemsokara annyi lesz. :wink: Avatart meg nem cserelek, ezt is olyan nehezen sikerult osszehoznom, es jo kep sem keszult meg amit szivesen felraknek. Meg azert van meg mit takargatnom. :roll:

Az en tegnapi szenhidratnapom nem sikerult valami jol. Ebedre fel pizzat ettem, az meg okes. De delutan vegre tudtunk kicsit grillezni es megettem egy kicsi kb 8cm hosszu baranyfasirtot. Ez meg okes is de megettem a pizzam masik felet is, es meg ittam egy sort is. :oops: :oops: :oops: :roll: Na ha ez meg nem lenne eleg meg ettem egy par kanal jegkremet is kesobb. Azt hiszem mondhatom, hogy ez aztan minden volt csak nem dieta. :roll: :twisted:
Na de ma gyuminap van megint es eddig csak 1 banant es 1 almat ettem. Holnapra lenapot tervezek, remelem most jobban fog sikerulni mint legutobb. Ha nem hat az sem nagy baj, akkor lesz megint 2 gyuminapom. :roll: :lol:

Ancsurti hol vagy es a tobbiek???

Olvado kilokat es Barbaranak szep babavaros napokat :P Puszika!

Kép
Kép
bucus80
 
 


Bucus

A 75, 9 is 75, tizedesekkel nem foglalkozunk.


H. Gabi

Hogy telt az éjszaka nálatok? Jobban van már Nóci?
Annyit gondoltam rátok.
Figyu! Ezek után nem baj ám, ha nem tudunk találkozni hétvégén, júniusban is lesz verseny , akkor is szeretnék menni. Most velünk ne foglalkozz.


73, 3-on állok már egy hete. Ebben a sz@r időben nem lehet semmit sem csinálni, borzalom, se séta, se bicikli, ráadásul úgy , hogy megvan nem megyek usziba.
Kezdek hisztis lenni :oops: :roll: .

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Köszi az aggódást.
Szerencsére jobban van a lányom. Már csak hőemelkedése volt ma, viszont enni abszolút nem akar. :(
Január óta sikerült felszednie aranyomnak végre 2 kg-ot, hogy ne legyen olyan soványka... immunerősítőt szed, stb.... most megint fogyott...
Lényeg, hogy már nem hányik, és ivott is, úgyhogy nem kell infúziót kapnia.

Én most nem álltam mérlegen, viszont ma se nagyon ettem semmit: reggel egy tejes , 4 körül egy fél almát. Az előbb meg ittam egy pohár 100%-os ananászlét.... Majdnem víznap...
Holnap, ha lesz időm, mindenképp csinálok valami husit. Az a baj, hogy a kórházba nem akarok kaját vinni, úgyhogy max. vacsira fogok tudni. Főleg, ha picilányomat le tudom majd tenni az ölemből, mert ma nem tudtam.

Orsi: szombaton vszínű nem viszem őket az íjjászversenyre
viszont ha jól lesznek, akkor mindenképpen várlak bennetek.
Ezt még péntekig egyeztetjük, jó?
Már csak azért is várjunk addig, hogy nem-e fertőző ez a nyavalya....

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Sziasztok
Sajnálom a betegeskedést, minden gyereknek és anyukának mielőbbi jobbulást kívánok.


Hendegabi
Amint meggyógyul a lánykád, vissza fogja szedni azokat a kilókat.
Még jó hogy volt rajta plusz kg, jól jön az ilyenkor.
De azt javasolnám hogy Te egyél igyál rendesen, RÁD lesz a legnagyobb szüksége a gyerekednek, nehogy rosszul legyél vagy ilyesmi.

Gabber
Nektek is jobbulást!Hol szedtek össze ennyi féle nyavalyát?
Mennyi idősek a gyerekeid?Kérdezted az ovit-csanát!Itt fél hatig lehet lenni, de általában 5 felé ott vagyok érte, és otthon ha elaludt jön a papírmunka, egyeztetés, utómunka. Nagyon szeretem a munkám, és az most jól jön hogy anyagilag el is ismerik, nem szeretnék pasitól anyagilag is függő
vé válni.
Te mivel foglalkozol?

Orsi
Sikerült valami mozgást kitalálni ebben az időben....én dvdre torrnáznék....pl.
Mindenki hisztis ilyenkor! :)

Bucus
Milyen az idő arra felétek?
Pünkösd után repülök Londonba egy jó hétre. Dorcit addig anyukámra hagyom, viszem ki Érdre hozzá, már alig várja..
Remélem nem törlik a járatokat, jó lenne most nem elbukni a jegy árát.

Barbara
Üdv. itt!

Mennem kell, nagy vihar volt itt meló előtt még rendberaknám a teraszt is!
Jobbulást Mindenkinek!

Gabi
ibag80
 
 


Sziasztok!!

Mindenkinek köszönöm a tanácsokat és a bíztatást!!!Rám fér,mert én nagyon aggódós kismama vagyok!Vikivel is így voltam,pedig vele nem volt semmi baj!Mindig alig vártam az ultrahangokat,hogy lássam minden rendben van e,jól fejlődik.....Bár nekem nagyon lusti volt a Viki a pociban,egész nap alig mozgott és ezért aggódtam annyit!Meg hát első várandósság... :D

Nagyon szuperek vagytok,hogy ennyit fogytok!Én még egy darabig nem fogok fogyókúrázni! :lol: Mire én elkezdem ti bomba nők lesztek! :D Ügyik vagytok!

Én nem dolgozom vagyis most nem is dolgozhatnék,de eddig is itthon voltam,mert mikor Viki kezdte a kiscsoportot nekem is rengeteget volt beteg sajnos!1 hetet ment oviba 4-5 hetet itthon volt!És az egész évünk így telt el!Aztán tavaly elkezdtem egy sulit,1 éves volt már túl vagyok rajta,most április közepén vizsgáztam sikeresen! :) Kisgyermekgondozó-nevelő lettem!!!! :D
Imádom a gyerekeket,gyerekkorom óta tudtam,hogy én velük szeretnék foglalkozni mindig!!!Először egészségügyibe jártam csecsemő és gyermekápoló akartam lenni,de abba hagytam érettségi után,mert rájöttem,hogy nem bírnám látni szenvedni a gyerekeket/babákat!Aztán felvételiztem ovónőképző főiskolára,de sajna nem vettek fel a hangom miatt,mert elég mély és az ovónéniknek szép hangjuk kell hogy legyen!
Többet nem próbálkoztam és nem sokra rá teherbe estem Vikikémmel!!! :D És hát tavaly mertem elkezdeni ezt a sulit,mostanra éreztem úgy hogy képes vagyok tanulni! :)
Tudtam is tanulni,időm is volt hisz itthon voltam,Viki pedig középsős lett és még alig volt beteg!!Megerősödött az immunrendszere!
És most 1 hónapja végeztem a sulival és itt a picurka a pocimba végre!!!Nagyon boldog vagyok!!! :D 1 évet vártunk rá a párommal,de végre sikerült!!!
Rólam még nagyjából ennyi!

H.Gabi!
Örülök,hogy jobban van Nóci,reméljük az étvágya is visszatér minnél hamarabb!Mi is szedtünk immunerősítőket 2 éve,Viki is nagyon vékonyka,de most elég jó étvágya van már,de hízni még nem hízott!Pedig tényleg igazi kis haspók lett!! :) Remélem Nóci is visszanyeri az erejét és az étvágyát!!!De te is próbálj azért enni,nehogy nagyon legyengülj,mert az nagyon nem lenne jó!!!

Bucus!
Neked is köszönöm a jó kívánságokat,kedvesek vagytok,nagyon jól esik! :) Ne keseredj el,hogy most vétkeztél,gondolom nem sűrűn fordul elő!Néha szerintem bele fér,bár nem szabad nagyon elcsábulni!Nagyon sok kitartást kívánok neked is és mindenkinek!!!

Vigyázzatok magatokra és kitartás!!!!!!

Kép
barbara83
 
 


H. Gabi

Lehet nekünk sem jó a hétvége :( .
Apukámat ma bent fogták a kórházban :cry: . Nem tudni mi van vele, majd ha megyek látogatni kiderül. Ha bent marad a héten, nem tudnám jól érezni magamat a hétvégén, a másik, hogy ha mi nem vagyunk itthon ő szokott kijönni hozzánk, vigyázni a kutyikra.



Megyek fejni, puszi mindenkinek.

És egy kis jó hír, habár csak nekem:ma reggel 72,6 kg voltam :P.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek a drukkokat, Nócit ma hazaengedték a kórházból. :D

Mindenki megsínylette ezt az időszakot, Nóci, Vica is, én is. Apa is persze, de mivel folyton dolgozik, neki azért nem volt nagy változás.
MOst az elkövetkező néhány nap arról szól, hogy visszarázódjunk a megszokott kerékvágásba.

Gabber: hogy vannak a lányok? Remélem, már jobban

Barbara: nem csinálsz vonalzót a picúrodnak?

De jó... én is szerettem volna ilyen gyermekkel foglalkozó vki lenni...

Orsi: fogyásodnak örülök... számomra is jó hír. Viszont apukád gyógyuljon meg hamar!
Majd írd meg, hgoy mi van vele!

Bocs, hogy önző vagyok, de úgy örültem, hogy mégis összejön a vasárnap. :(
De persze totál megértelek. Majd értekezünk!

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Sziasztok

H. Gabi

Jaj de örülök, hogy kiengedték Nócit. Gondolom mennyire megviselhette a kórház az egész családot.


Sajnos nekem nincs jó hírem aput illetően, vagyis sokat még nem tudunk.

Kezdem az elejéről:
Már két hete kezdődött, panaszkodott a vérnyomására, hogy ingadozik, elment a házi orvosához, őt helyettesítették, és az új doki felírt neki egy gyógyszert.
Attól a gyógyszertől még rosszabbul lett, jártányi ereje nem volt, a hasa egyre nőtt, nem bírt elmenni nagydolgát elvégezni, se böfögni, sem nem tudta a gázt a kiereszteni.
Étvágya sem volt, szerintem nem mert enni, gondolom azért, mert nem tudja kivécézni.
Egy hét után abbahagyta az új gyógyszer szedését, apum nővére adott neki hashajtót, ami segített neki. Ez volt múlt hét kedden-szerdán. Mondta apu, hogy csak a saját háziorvosában bízik, csak hozzá fog menni. Pénteken ment, de megint helyettesítették, így be sem ment a rendelőbe.
Voltam nála akkor, és mondtam, ha rosszul van hívjon, bevisszük a kórházba, ne várjon.
Anyum volt főnöke az apum házi orvosa (anyuék elváltak), így megkértük, hogy beszéljen a dokival, hogy utalja be a kórházba kivizsgálásra.
Apu ma ment a dokihoz, és beutalta a sürgősségire, ahol volt vérvétel, hasi uh, EKG. Fel is küldték az osztályra, állítólag nagyon nagy a mája.
Délben hívtam aput, akkor foglalta el az ágyát a kórteremben. Mondták neki, hogy mindjárt jön az orvos, megvizsgálja, maradjon alsógatyában. Én itthon, a nagynéném volt apuval. Ő rohant haza apu cuccaiért, 2-re ért vissza, addig apám szétfagyva ült a gatyában. Átöltözött pizsamába, átrakták egy másik kórterembe, és úgy várta az ügyeletes orvost.
Mi 5 körül értünk be, addig még doki sehol nem volt. Kb fél 6 körül érkezett a doki, megvizsgálta, és mondta, hogy hatamas a mája, gócok vannak benne, holnap lesz meg a véreredmény, akkor már többet tud mondani. Szerdán mellkas uh, pénteken gyomortükrözés, jövőhét kedden béltükrözés alapján fogják vizsgálni.
Nagyon félek, annyit sírtam ma.
Apunak a szeme fehérje már sárga, ami nagyon nem jó jel.
Röviden ennyi....

Gabi, a szállást végül nem mondtuk le, az öcsémék szívesen vigyáznak a kutyikra. Nem tudom mi lesz még addig, remélem minden rendben lesz.
Egy bajom van, hogy apa csütörtökön pénteken elmegy valami céges összeröffentős kirándulásra, aztán szombaton, vasárnap a ringre. 4 nap nagyon rossz, és hosszú lenne egyedül, viszont tényleg nem tudom mennyire tudnék kikapcsolni.
Azt mondta a pasi, hogy a szállást le lehet szerinte mondani ott is, ha mégsem mennénk.


Ancsurti? Gabber? Conversano?

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Sziasztok

H.Gabi:
Nagyon orulok, hogy Nocit haza engedtek. Remelem mar jol van. Mi volt a baja? Virus?
Sokat gondoltam Ratok. Kivanom, hogy mihamarabb vissza alljatok a regi kerekvagasba es ne legyetek mar tobbet betegek. El is hiszem, hogy ez mindannyiotokat megviselt.

Orsi:
Hatalmas gratula a 72kilohoz. En 8 hetes terhesen voltam annyi, azert tudom , mert az volt az elso es utolso alkalom hogy megmertek a terhessegem alatt. :x

Ma az egyik ismerosom megkerdezte, hogy " Te fogytal???" A dehogy, csak ugy kb 15 kilot miota utoljara lattal. :? Aztan utana jottem ra, hogy mar 20-at is fogytam, mivel volt, hogy 95kilo is voltam :oops: :oops: :roll: Tok jo! Ugy orulok, hogy sikerult mar ennyit fogyni. De az tuti, hogy a kistesonal nagyon oda fogok figyelni, hogy mit es mennyit eszek. Megegyszer nem csinalom ezt vegig.
Na es akkor mostmar bejelenthetem, hogy ma lenapot tartottam es kibirtam. Sok-sok vizet, fel liter teat es egy pohar frissen facsart narancs- es citromlet ittam, es semmit nem ettem. Egesz jol birtam, csak estere lettem ehes, de meg tudtam allni, hogy ne egyek.

Ancsurti:
Hol vagy? Miert nem irsz? Nem hagy Hangi? Remelem minden okes.

Gabber:
Ti hogy vagytok? Lanyok meg mindig betegek? Bizom benne, hogy nem kellett korhazba mennetek.

Barbara:
Te hogy vagy? Vannak mar rosszulletek? Elmondtatok mar masnak is a nagy hirt vagy meg vartok a 12.-ig hetig? Mikor mesz vissza az orvoshoz? Remelem minden rendben van Veled es a picurkaval.

Ibag:
Tok jo, hogy elvezed a munkadat. Egesz mas ugy dolgozni, es jobban telik az ido is. Lanykadrol nem raknal fel kepet? Olyan kivancsi volnek Ra.

Na akkor most lepek. Puszi Mindenkinek! : :P

Kép
Kép
bucus80
 
 


Orsi:
Te jo eg! Szegenykem, remelem Apukaddal minden rendben lesz. Kitartas Csajszi es ne sirdogalj. Tudom konnyu azt mondani, de gondolj a kislanyodra is. Nem jo ha O igy lat Teged. Apukad mostmar jo kezekben van, bizzunk benne, hogy hamar kiderul hogy mi a baja es gyorsan meg gyogyitjak. Gondolok Ratok, es kuldom a pozitiv energiat.+++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
bucus80
 
 


Sziasztok!!!

H.Gabi!!
De pont ma küldték a vonalzót,3 napja igényeltem és megérkezett!:)Örülök,hogy Nóci már otthon van és remélem minél hamarabb visszarázódtok a régi kerékvágásba!Szerintem most már minden rendben lesz!!! :)

Orsi!!
Sajnálom ami apukáddal történt és szorítok,hogy mihamarabb meggyógyuljon!!Biztos minden rendbe jön és hamarosan újra jól lesz!

Bucus!!
Köszönöm jól vagyok!Pihengetek és közbe szép lassan csinálgatom a dolgaimat!A sétáról mostanában lemondhatok,mert ez az idő nem igazán kedvez neki!Szörnyű ez az idő,bezárva a 4 fal közé! :evil: Elmegyek reggel az ovodáig és vissza és délután ugyanez és ennyi!Ráadásul úgy fázok napok óta,télen a minuszokba nem fáztam így! :lol:
Rosszulléteim még nem jelentkeztek úgyhogy még kiélvezem ezt az időt!:DBár szerintem nemsokára már lesznek,mert néha már enyhe kis hányingerem van,de még nem vészes és nem minden nap!:)
Még nem tudja senki a babát csak a párom és anyukám!:)Várunk a 12.hétig a biztonság kedvéért!Viki sem tudja még,mert nem akartam neki elmondani,nehogy baj legyen és akkor hatalmas csalódás érné!Mert már 2 éve nyúz a kistesóért!:)Nagyon várja már!Bár nagyon bízom benne,hogy nem lesz semmi baj és kb.7-8 hónap múlva írhatom nektek,hogy megszületett a kisbabám!! :D
Én már nagyon várom! :lol:
Nagyon ügyes vagy,hogy be tudtad tartani a víz napot!!Ahhoz nagy akaraterő szükséges!Hát igen én is így vagyok,hogy most nem szeretnék sokat hízni,bár a külömbség az,hogy én nem tudtam lefogyni sajna a terhességem elött,bár 4 éven át kipróbáltam rengeteg féle kúrát mégsem történt semmi,mire kiderült egy hormonvizsgálat folytán,hogy nincs rendben a hormonszintem és ezért nem megy a fogyás és ezért nem estem teherbe gyógyszeres segítség nélkül!Nem volt peteérésem!
Most pedig úgy néz ki,hogy ha megszületett a baba és már nem szoptatok akkor nődokim segít a hormonjaimon :D valahogy és akkor talán sikerül a fogyás! De te már lefogyva szuper esélyekkel indulsz a következő terhességednél!:)Mikorra tervezitek a következő babát?
Én nagyon nem szeretnék hízni,mert így is hatalmas vagyok!De már nagyon szerettem volna kisbabát,nem akartam még arra várni míg helyrehozzák a hormonszintemet és lefogyok,mert az még minimum 2 év lenne szerintem és akkora korkülömbséget nem szerettem volna!Így inkább majd babázás után kezdem és most nagyon figyelek arra hogy mit eszek és mennyit!

Nektek további jó fogyást és kitartást!!!!!!

Kép
barbara83
 
 


Barbara

Gyönyörű a lányod!!!
Milyen nemű kistesót szeretnétek?

Bucus nevében is írhatom, hogy a legjobban annak örülnénk, ha a kistesót augusztus, szeptemberben tudnánk összehozni.
Igaz, mi rajta vagyunk a dolgon, nem tudom, hogy Bucusék várnak e még a kistesó gyártással.


Apummal még nem tudtam ma beszélni, délelőtt vérvételen volt, röntgenen, ezt még nővéremtől tudom, aki tudott vele reggel beszélni.
Nem zaklatom a hívással-jó lett volna vele beszélni-hagyom pihenni, aludni, 4-kor úgyis megyek be látogatni.

Peti nagyon hozza a formáját mostanában. Beadta nekem , hogy e héten csütörtökön, pénteken megy kirándulni, nem tudja milyen nevű faluba. Már totál kész voltam, hogy oldom meg a két nap a látogatást. Hív ma délelőtt, hogy jövőhéten lesz a kirándulás, ő tévesztette el a dátumot.

H. Gabi

Hogy megyünk-e hétvégén, attól függ, mi a vizsgálatok eredménye, mit mond apum orvosa. Ha orvosólható -persze AZ- akkor megyünk, ha nagy a baj, akkor megragadok minden percet, hogy apummal lehessek :cry: .
DE csak pozitívan, nem lesz semmi baj.

Milyen csillagjegy alatt születtünk, hogy nincs egy nyugodt, normális hónapunk?z :( .

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Sziasztok

Orsi:
Hogy van apukad? Mondtak mar valamit vagy osszevarjak az osszes vizsgalat eredmenyet?
Ne igy fogd fel, tudom, hogy nem volt konnyu szembesulni a tennyel, hogy elvesztetted a babadat, es most az Apukad is beteg...de meglatod Apukad nemsokara meggyogyul es a kisteso is hamarosan osszejon. Fogja meg Apud dajkalni a masodik kisunokajat, ebben biztos vagyok. Kuldom tovabbra is +++++++++

Barbara:
Ahogy Orsi mar irta, annak orulnek a legjobban ha augusztusban vagy szeptemberben foganna meg a kisteso. Csak ehhez meg mas dolgoknak is ugy kell alakulniuk ahogy tervezzuk.
Nagyon szep a kislanyod. Egyebkent szerintem H.Gabi arra gondolt, hogy miert nem csinalsz terhes-vonalzot, hogy lathassuk hanyadik hetnel jarsz. :wink:

Ibag:
Elozo hsz-ban elfelejtettem irni, hogy milyen az ido itt. :oops: :roll:
Most 2 hetig esett es kb 15 fokok voltak, aztan tegnap es tegnapelott gyonyoru napsutes es kb 20-25 fok. Tuzo napon meg 29fok is volt. Ma megint borus az ido. :(

H.Gabi:
Hogy vagytok? Remelem meggyogyultatok es mostmar hirt adsz Magatokrol.

Ancsurti???

Nekem kemenyito napom van. Reggelire ettem egy fel sargadinnyet es 1 almat. Ebedre es vacsira megint olyan sargarepas cukkinilevest fozok, mert nekunk nagyon bejott. Olyan fincsi. Nyamiiiii
Tegnap meg cigany-pecsenyet csinaltam, mar ezer eve nem csinaltam. Ebedre 2 szelet, salival, vacsira 1 szelettel ettem egy kis salival meg ettem egy kis joghurtot.
Itt jo ido volt (sajnos csak 2 napig) de kint voltunk mindket nap jo sokat Lottussal. Hetfon delelott 1 orat, delutan 2 orat setaltam egyfolytaban, estere fajt is rendesen a labam. Tegnap meg a baratnommel voltunk kint 3 orat. Ugy elszaladt az ido, eszre sem vettuk.

Csajok jelentkezzetek! Hol vagytok???

Kép
Kép
bucus80
 
 


Sziasztok!!!

H.Gabi!
Remélem jobban vagytok már és nincs semmi probléma!Nagyon várom,hogy jelentkezz és elmond mi a helyzet nálatok!

Orsi!
Köszönöm szépen! :oops:
Az nagyon jó,ha ti is rajta vagytok már a baba projekten! :D Örülök neki!Remélem apud már jobban van!!!!És egyetértek Bucussal,hogy apud még fogja dajkálni a 2.kisunokát! :) A baba is biztos összejön nemsokára!Fel a fejjel és csak pozitívan!!!!

Bucus!
Neked is köszönöm a dícséretet! :oops: A ti gyerkőckéitek is gyönyörűek és tündériek!
Örülök annak is,hogy ti is tervezitek már a babát biztos összejön és szerintem a többi dolgotok is rendben lesz!Drukkolok nektek!! :)
Igen tényleg,biztos a terhesvonalzóra gondolt H.Gabi!Én meg úgy értelmeztem,hogy a Vikinek miért nem csináltatok! :lol: A picuromnak :D és én a Vikire gondoltam,végülis nekem még ő is a picurom és szerintem örökre marad is!!! :D Bár már mindig azt mondja,hogy ő már nagy és ne babusgassam! :) Csak este szabad mielött lefekszik,de akkor 1-2 órát rajtam mászik és ölelget és puszilgat! :oops: Olyan jó érzés!!
Visszatérve a terhesvonalzóra még nem igényeltem,de mindenképp akarok csinálni majd,csak még meg kell várnom míg a nődokimhoz visszamegyek,mert mikor egy hete voltam nála akkor derült ki,hogy sikerült a baba és azt mondta akkor,hogy 6 hetes,de még nem biztos,nem tudja még biztosan megállapítani annyira kicsi,ha legközelebb megyek akkor már biztosat tud mondani!Így még kiskönyvet sem csináltattam meg semmit!Egyenlőre nagyon várom,hogy menjek hozzá!Június 2.-án megyek délután!Türelmetlenül várom,de most annyira lassan megy az idő! :) Legalábbis nekem! :lol:

Nagyon várom,hogy jelentkezzetek és remélem,hogy csak jó hírekkel fogtok szolgálni!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
barbara83
 
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.24 22:39-kor.
Vendég
 


Sziasztok!

Köszi, nálunk minden rendben, vagyis Nócim köhög, de nem vészes.
Vica hisztis............ szóval nehéz velük.

Gabber.: ezt nem hiszem el. :x ti is????????????
Nagyon ránk jár a rúd!

Orsi: mist csak jó hírt hozz. Drukk az apudnak. Még hétvégéig kommunikálunk!!!!!!!!!

Megyek is, talán később tudok jönni még, most itt visít a kis vércsém! :roll:

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Sziasztok!

Bocsi az eltunesert :oops: de annyi dolog van mindig...plane hogy itt a joido,vege az esozeseknek,a hidegeknek,igy amikor itthon vagyok akkor gyorsan ledaralom a hazimunkat,hogy utana delutan tudjunk menni csavarogni.
Hangi nagyon be van indulva,mar nem sok valasztja el a kapaszkodas nelkuli megallastol :lol: Egesznap jon-megy,dolgozik,motoszkal...ahogy felebred,rogton allnia kell,es onnan ez megy egesz nap.De nagyon edesen elfoglalja magat,nem sok dolgom van vele,max.ha a vezetekeket kozeliti meg,vagy bemaszik a szobabicak moge.
Mar 4 fogunk is van,amit tegnap eloszor csikorogtatott.Ja es megallas nelkul dumal!Mar csak napi 1 alvas van,ami altalaban 2 oras......jol birja a lelkemviragszalam :wink:

En fogyizok,de nem meregetem magamat,nem foglalkozok vele,mert egyszeruen semerre sem haladok.Ugylatom,most sajnos egy ideig ez igy lesz :( oriasi stagnalas van nalam....sajnos zsakban kell jarnom a nyaron :cry: mert azert a karom nem semmi meretu,es tok gaz rovidujjuban nyomulni.


Szia Barbara!udv itt!Es gratula a kisbabadhoz!Anagylanyod csodaszep!!!A lanyok jo tanacsokat adtak,en egyenlore nem tudok jobb tippet,mivel en tobb mint 30 kilot szedtem fel sajnos,pedig aztan nem vagyok olyan edesszaju,csak mivel mindig odafigyelveettem,ez sajnos elmaradt egy ido utan,es csak jottek-jottek a kilok.Bar baromi vizes is voltam :roll:

Gabiek:A betegsegekbol gyorsan masszatok ki!!!!Remelem ez mar nem tart sokaig!!!

Orsi:Apukadnak is megy a drukk!!!Meglatod,minden rendezodik!!!Es nemsokara jo idoszak kovetkezik nalatok!!!(a rossz nincsen jo nelkul :wink: )

Bucus:Ugyes vagy!Az ottani idojaras aztan meg kegyetlenebb,mint ami itt van.Mert ha itt jon a joido,akkor aztan van vagy 40 fok :? Az eso azert esegetni szokott,de nem olyan veszes mint nalatok!

Hirtelen ennyi most,bocsi ha nem tudtam bovebben szolni hozzatok :oops: ,de eppen csak atfutottam......

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Ancsurti

Ha nekem annyi lesz a BMI-m , mint neked, akkor már én is csak úgy fogok fogyózni, ahogy Te. Ha lemegy örülök, ha megállt az sem fog zavarni.
Jelenleg: 26,76 :roll: .
Már csak 3 kiló, és elérem a normális határát.
Ebben a hónapban még 1 kilót kellene fogynom, remélem lemegy.
Jó lenne, ha már jó idő lenne, és ki lehetne már menni nagyokat sétálni, biciklizni.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Gabber

Hogy vannak a lányok?

H. Gabi

Kihevertétek a kórház emlékeket?

Bucus

Barátnőzésnek örülök, jó, hogy nem vagy egyedül.


Ibag?
Szereztél már be mérleget?

Barbara?

Pihengetsz?

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Gabber!
Sajnálom,hogy ti is ilyen betegek voltatok,hogy kórház lett a vége! :( De remélem,hogy most már minden rendben és már jobban vagytok!Várjuk,hogy hírt adj magadról és csak jót!!!!!!!

H.Gabi!
Minden rendben???Nagyon várjuk,hogy írj mi van veletek!Visszarázódtatok már a régi kerékvágásba?Lányok jól vannak?

Ancsurti!
Köszönöm szépen! :oops: :D
Hát igen én is több mint 30 kg-t híztam mikor Vikikémmel terhes voltam!Pontosan 35-öt! :( Pedig amúgy én sem vagyok édes szájú,soha nem is voltam!Bár ekkora sem voltam még soha,de most már 5 éve ilyen "nagy"vagyok!Fogyás nem ment de ezt már úgyis írtam!Bár nagyon remélem majd sikerül leadnom jó pár kg-t,ha már majd meglesz a baba! :)
De jó,hogy nálatok már jó idő van!Irigyellek! :) Itt nálunk nem mondhatnám,ma is szakad az eső reggel óta és ez így ment egész héten,ráadásul hideg is van! :evil:

Orsi!
Köszönöm kérdésed,igen pihengetek!Jól vagyok,minden rendben,csak ez a bezártság visel meg de nagyon!Már remélem jó idő lesz hamarosan!Veletek minden rendben?Jól vagytok?Apukád jobban van?

Kép
barbara83
 
 


Sziasztok!

Remélem ez a hsz. elmegy már a tegnapi nem ment el.....vagy a mobilnet volt a gyenge nem tudom.

Gabber
Húúú nagyon sajnálom a lányokat, nem gondoltam hogy kórház lesz a vége.
Hogy vagytok? Te nem kaptad el tőle/Tőlük?
Mit mondtak a kh.ban? Mi bajuk?

Orsi
Hogy van apukád? Remélem mihamarabb meggyógyul!!!
Mérleg: Ha még nem is sajátra de ráálltam, bár nem kellett volna.....84 az a bizonyos.....hhhhúú rengeteg.....el is szomorodtam, még a nassolásnak is vége 2 napja. 72 a cél, de nagyon messze van!

Hendegabi
Ti is hogy vagytok? Jobbulást nektek is!

Bucus
Köszi az időjárást...jövö héten szerdán repülök remélem ott kinn Londonban szép idő fogad.....jó lenne kicsit várost nézni (bár fogalmam sincs mennyi időm lesz rá) de jó idő esetén nem hagyom ki.Most fogom felvenni az ismerősőmmel a kapcsolatot meg a kollégámnak kinn él a volt csaja hááátha lenne egy kis protekciónk....jó lesz várom már csak Dorcsi miatt fáj a szívem.


Megyek mert ma kivételesen 10re megyek dolgozni.......de ugy látom már el is késtem én nem érek be 20 perc alatt.
Szép napot!

Gabi
ibag80
 
 


Sziasztok!

Orsi:Te nagyon szepen haladsz,el sem tudom kepzelni,hogyan lehet ilyen gyorsan es jol fogyni.Hiaba a BMI-m,ha meg van rajtam 8 kilo.....de ugydontottem,leszarom :wink: nem tudok ennel tobbet tenni az ugy erdekeben.Uszni sem tudok eljarni,mert nincs aki vigyazzon Hangira,es a csaladi napon(ami ma van)nem lehet uszni a nagymedenceben,mert le van osztva,es ott is csaladok vannak,nem uszasra alkalmas :? Mindenesetre megyunk ma is :lol: ,hogy Hangi szokja a vizet,mert juni 29.en indul a tanfolyam neki 8)
A bringazas is hebe-hoba megy,mert Hangi mar nem alszik,csak napi 1x,es mire a vegere erek a dolgoknak,amit mellette nem tudok elintezni,maris ebredes van,aztan etetes,seta-csavargas....

Pedig rendesen tartom a napokat a dieta szempontjabol,sot,mar egy ideje dupla gyuminapok mennek......Ja,ma megprobalok lenapot tartani :wink: kerem a drukkokat!!!

Apukad miatt is sokat gondolok ratok,ez szornyu egy helyezet,annyira fiatal meg!Remelem gyorsan kiderul mi a baja,es kezelik,megszuntetik a fajdalmat,es a gyogyulas utjara fog lepni!Ugye O is bizik a felepuleseben?Mert az nagyon fontos!!!Nem voltam meg ilyen helyzetben,de aterzem a szomorusagodat,az aggodalmadat!Probalj neki sok erot adni,ne lassa rajtad hogy sokat sirsz!Szegenykeim,ez nagyon rossz idoszak most!Kitartast!!!

Hendegabi:Noci mar jol van?Vicus lecsillapodott??Hanga is raszokott a velotrazo sikitozasba :shock: :? :x ha valami nem ugy megy,ahogyan o szeretne.....ennek elejet kene vennem valahogy :roll: :roll: :roll:

Gabber:mi a helyzet a lanyokkal?Jelentkezz be ha tudsz,par sor erejeig!!!Gondolom meg a koltozes is ratesz egy lapattal.....Neked is kitartast!!!

Barbara:nehez lehet ez a bezartsag,raadasul meg pihire is vagy fogva.....Ki kene talani valami jo kis idotoltest erre az idoszakra(kotogetes,gyongyfuzes,uvegfestes,olvasas)hatha gyorsabban eltelik....a lanyod is mar eleg nagymhatha elvezne o is :wink:
Szoktam nezni a hiradot(mar ha nem akadozik)es majdnem sirtam,hogy mekkora ozonvizek vannak otthon :( elkepeszto,hogy evrol-evre ez megy...persze az eso ellen nem lehet tenni,de azert a tobbi resze orvosolhato lehetne......Kuldom a joidot innen!!!
A multheten itt is nagy esozesek voltak,fak doltek ki,meg leszakadtak az agak(nem jart a metro sem emiatt)de mar tenyleg itt az ideje a melegnek,mert sajna ugysem tart itt sokaig a nyar....De amikor itt bekoszont a meleg,akkor oriasi a paratartalom :roll: :roll: :roll: mint egy szaunaban....na az sem az igazi....meg jo hogy van kozponti legkondi a lakasunkban...sot,itt mindenhol....
Az a sok kilo,meg idovel azert csak lemegy.....en sem hittem(hiszem :oops: )na jo,probalom hinni!De vegtere is mar csak 8 van vissza :? ,ez neked is menni fog!!!!Majd segitunk :wink: :wink: :wink:

Ibag:Menni fog az a fogyas,szepen-lassan.....nekem is messzinek tunik a 70kg,de azert megyek tovabb az uton :wink: En is 84-rol kezdtem a 90 naposat,most 77-78 kozott lehetek.....es mindjart vege az elso kornek.....nem vitte tulzasba a testem :x
Na sikerult beerned a meloba???
Az en munkam is olyan volt,hogy nuku maganelet.....reggeltol estig,estetol-hajnalig,illetve ezek kombinacioja....de imadtam amit csinaltam!Nem is tudom hogyan kiviteleznem ezt most.....de azert szeretnek egyszer meg a szakmamban dolgozni.....A legjobb lenne ha szamitogepen terveznek...na majd meglatjuk....
Jo utat kivanok es melle joidot...bar London eppen az esozesekrol hires :roll:
Biztosan nagyon hianyozni fog a lanykad,de hamar eltelnek ezek az utazasok :wink: .....Londont is megneznem egyszer :roll:

Bucus:merre vagy???Jol vagytok???J azt a zold izet meg nem csinaltam meg :roll: :oops: :oops: lehet mar nem is jo.De megneztuk mi ez....egy fajta pafrany-hajtas....ami nagyon egeszseges,es itt eszak-amerikaban elterjedt eledel....csak nagyon jol meg kell fozni,mert amugy mergezo is lehet.....na talan meg jo lesz 2 nap mulva....

Es sikerult soskat csinalnom!!!!!!!!!!!!!Juhejjj!!!Ugye itt nem kaphato,nem ismerik,csak a spenotot,meg mindenfele erdekes zold novenyt arusitanak,csak ezt nem...na szedtem az ismerosunk kertjeben!!!Isteni volt!!!
Mi is elultettuk a multhet vegen a magokat!Most lesem,mikor bujnak elo a kicsikek!!

Hendegabi:megvan a malnabokor!!!!!!!!!!!!!Csak kicsit gazolni kene,de nincsen semmi szerszamunk.....meg egy slag is kene.Eddig nem hasznaltuk a hatso reszt,most amig itt lakunk,jo lenne kihasznalni,bar nem sok zold terulet van ott,mert a nagyresze le van betonozva :? ....

Hoztam kepeket :wink: :
Kép Kép Kép Kép

Szep napot nektek!!!

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Hihihi anyja lanya :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: huskaruak!!!
(bar az en karom itt kevesbe latvanyosan husos,probaltam cenzurazni....)De hogy Hangim milyen kis huuuuuuus!!! 8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Sziasztok lányok!

Megint csak gyorsban ugrottam be.
Most meg a kicsim beteg. :(
Egész éjjel lázas volt, de már megint megy fel neki. Én meg hulla vagyok. Már 1 hete alig aludtam valami

Legalább a diétám megy
Így nem is lehet enni.
93-at mérlegeltem tegnap. :)

Ma husinap: már bedörgöltem 2 virslit, mert nagyon rákívántam.
Délután meg grillezünk, ha picúrom jobban lesz. Szomszéd kisfiú szülinapja van. Az ő anyukája csinálja velem a fogyit, aki amúgy 70 kg-ot mért tegnap :)

Megyek is.
Puszillak bennetek.
Később reagálok.

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Sziasztok!
Orsi!
Most jutott eszembe,hogy egyik kérdésedre még nem válaszoltam!Hogy milyen nemű kistesót szeretnénk! :) Hát őszintén megmondom jó lenne egy kisfiú a kislány mellé!De teljesen minegy csak legyen vele minden rendben!!!!!!!!Meg így elgondolkoztam ezen és háááát már annyira hozzászoktam a kislányhoz,szerintem furi lenne egy kisfiúval! :D Bár kipróbálnám szivesen!
Hogy vagytok?Ugye minden rendben?????!!!!!!

Ancsurti!
Nagyon szép kislányod van!!!És annyira édes kis husi! :D Viki is ilyen kis husos volt és most olyan mint egy kis pálcika emberke! :lol: Nagyon jók a képek!!!És szerintem nagyon csinos vagy!!Örülnék,ha én lennék ilyen!!Az a 8 kg meg majd lemegy,nem szabad görcsölni rajta,mert annál nehezebb sajnos!
Abban meg remélem igazad van,hogy nekem is menni fog a fogyás,én mindent megteszek majd érte,mert utálok tükörbe nézni!! :? :(

H.Gabi!
Nagyon sajnálom,hogy Vica lett most beteg! :( Nem jó hír!Gondolom,hogy nagyon kimerült vagy!!Biztos nagyon fárasztó! :?
Remélem,hogy most már tényleg rendbe jöttök és nem lesz senki beteg nálatok!Jobbulást kívánok!!!!!!!!!!!!!!

Bucus!
Merre vagy?Nem érsz rá?Jól vagytok?

Gabber!
Hogy vagytok????Meg gyógyultatok már?Minden rendben??
Nagyon várjuk,hogy jelentkezz!!!!!!!

Ibag!
Biztos szuper lesz Londonban,főleg ha időd is lesz körül nézni! :)
Jó utat kívánok neked!!!!!!!!!!

Kép
barbara83
 
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.24 22:41-kor.
Vendég
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.24 22:41-kor.
Vendég
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.24 22:43-kor.
Vendég
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.24 22:42-kor.
Vendég
 


Sziasztok!

Orsi:Tegnap elfelejtettem megdicserni,hogy igazan szep a BMI-d mar!!!Nincsen miert kis szegyenkezos smilyekat utana tenned,mert itt Te fogytal a legszebben es a legjobban!!!

Hendegabi:Istenem,hogy ennek mar sosincsen vege???Nem is tudom mit irjak Nektek.......remelme gyorsan helyre alltok,es te is ki tudod pihenni magadat!Szegeny Vicuska!Puszilom!!!
Gratula a 93kilohoz!!!!Azert ez nem semmi...latod hogy milyen szepen elkezdtel fogyni Te is? :wink:

Barbara:Hihi,nekem is furi lenne egy kispocsi,de remelem talan meg 3 ev mulva nem lesz keso egy kistesohoz.....es akkor kiprobalhatom milyen is egy kisfiut nevelgetni :wink:
Koszi a dicseretet,de azert latszik rendesen a zsirom,es most nem az orok elegedetlen beszel belolem,hanem a kuzdeni vagyas,hogy elerjem a celomat :wink: A fekete slankit :wink:
Majd segitunk fogyni neked is,remelem azert osszetartunk kesobb is!!!
Hangi igencsak husi :lol: :lol: :lol: ,pedig csak 3x eszik az anyatejen kivul mast is,es akkor is olyan 240ml korul kap....ennyit bir :wink: 8) de mindent megeszik,mar amit eddig adtam neki.....kenyeret,ilyesmit meg nem kapott....
9,5 kilo korul van 8) most meg cukker,de remelem azert az apukajara ut,hogy ne legyenek sulyproblemai,mint az anyjanak!De nem is ertem mitol ilyen kis husika,mert meg kaki is vagy 3-4 van naponta :roll: :shock: :lol: ...de persze orulok,mert igy is eleg mozgekony,eros kisbaba...vagy mar nagybaba :roll: :lol: ?

Gabber:na ez nem semmi,amin most atmentek!!!De legalabb kideritetted,hogy mi a baj!Dokid jol nyomja,na eppen emiatt van elegem az orvosokbol :evil: ..nekem mondhat barki barmit,nem bizok egyben sem!!!Jol teszed ha valtasz!
Most mar talan vege ennek is,es nem jon tobb betegseg!!!Korhazi korulmenyek :? ...itt sem jobb,raadasul kemeny penzeket kellett csengetnunk.......meg nem probaltam szerencsere,milyen amikor van biztositasom,de gondolom ugyan ilyen :?

Te fogyasod is jo,plane az adott korulmenyek kozott....meg is ertem hogy nem tudsz rakoncentralni...majd nemsokara!!!

En mennek Gabiekhoz :wink: Remelem egyszer majd ossze tudunk hozni egy talit!!!

Epitkezetek vegul is???Jesszusom...hogy mi mikor jutunk el odaig.....elhiszem hogy turelmetlen vagy!!!De meg lesz a gyumolcse a varakozasnak biztosan!!!

Es nem birtam ki...raalltam a merlegre......a tegnapi csont nelkul teljesitett lenapom utan!!!
75,6kg!!!!!!!!!!!!!!Juhejjjjjjjjjj!!!Bar tudom,ez azert kisse tobb lesz a heten,de talan megadta a lokest a tovabbi fogyasomnak!!!!Olyan boldogga tett ez :lol: 8) ...is!

Szep napot nektek,vigyazzatok mostmar magatokra,baj mentesen toltsetek a hetveget!!!

Bucus:csak nem jo ido van es csavarogsz egyfolytaban????

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Gabber:na jol nem frissitettem az oldalt,most latom a kepeket!
Szegeny Lili.......mekkora bumszlit kapott a kezere....nem csodalom hogy tiltakozott ellene.En a szuleskor majdnem elajultam,mikor a branult betetek,utana is kesz volam,mert rosszul volt behelyezve,es irtora feszitette az eremet esa boromet.....alig birtam ki azt a 1,5 napot vele...
Csuda edesek a lanykaid!Edesen bir Lottus aludni....kivancsi vagyok,Hangi mikor produkal ilyet.....o nem arrol hires,hogy barmikor,barhol elaludna.....sajnos ezert sem alszik,mar csak 1x egy nap,mert hiaba a sok seta,o nem akar elaludni kozben,deltol alszk 2 orat osz-visz :roll: .....
Pancsolo kep is jo...na meg a rendorautos :lol: :lol: :lol: :lol: Pasizik a lanyod? :wink: :lol:

Lottus is hamar belejon majd a mozgasokba.....a tornat azert csinaljatok!!!Ha tudjatok!!!
Nalunk elobb volt a felallas,mint sokaknal,de rogton azutan profin nyomta a maszast is,persze ez nem veletlen...szoval ha netan felallna Lotti,az sem baj,mert a maszas is rogvest kovetkezik,amig nem tudnak haladni allva :wink:

Majd teszek fel videot a youtubera,apa csinalta husirol,pelusban jon-megy kapaszkodva :lol: :lol: :lol: :lol: beszaras aranyos!Mar nem sok kell neki az egyedul meneshez....kepes allva,konyokolve tapsikalni :lol: :lol: :lol: keszen vagyok!!!Es mar amiota kozlekedik,annyira szepen elfoglalja magat,egesznap maszkalgat,pakolassza a jatekait,holmijaita,magyaraz nekik.....

Na megyek leteszem,mert elaludt cicizes kozben 8) 8) 8)

Keszul a fincsi borsoleves,nekem mara fo a virslim,aztan vacsira halacska lesz!!!!

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Sziasztok

Mindenkinek koszonom a hianyolast. Itt vagyok, csak vegre itt a jo ido es kint vagyunk sokat Lottussal. Egyik naprol a masikra 15 fokbol 25-30 fok lett. Tisztara nyar van. :)

Szomoruan olvastam, hogy meg mindig betegek a gyerekek. :(

Barbara:
Elhiszem, hogy lassan fog eltelni az ido junius 2-ig. Emlekszem nekem az elso UH-ra varni kellett a 12-ig hetig. Hat nagyon hosszu volt az az ido. Engem itt meg se vizsgaltak tesztet se csinaltak. En csinaltam es hivtam fel az orvost, hogy pozitiv a tesztem. Erre ok megkerdeztek az ultolso mensi idopontjat es mondtak, hogy majd fog hivni a szuleszno (itt nincs nogyogyasz, szuleszno kiseri vegig a terhesseget) varjak turelemmel. Na kb 1hetre ra hivott, hogy akkor hany hetes terhes lehetek es kozolte, hogy mikor 8 hetes leszek akkor kell bemennem hozza. Ott meg mindig nem vizsgaltak meg, nem csinaltak semmit, csak felvettek az adataimat es vettek vert. Siman elhittek nekem hogy terhes vagyok. :shock: Ezek utan gondolhatjatok, hogy ugy mentem a 12 hetes UH-ra, hogy lehet nem is vagyok terhes. Mondtam is a paromnak, hogy "mi van ha meg sincs baba es nem fogjak talalni az UH-on? Tuti hulyenek fognak nezni." Azert ott volt a baba. :lol: :lol: :lol:
Szoval Ti otthon azert jobb helyzetben vagytok, hamarabb meg tudtok rola bizonyosodni, hogy terhesek vagytok. Irto hosszu volt az a 6-7 het...

Ibag:
Szeretettel varunk itt a kodos Albionban. Van egy jo hirem. Gyonyoru ido van! Ha lesz idod (es remelem lesz) akkor mindenkep nezz korul Londonban. Szerintem nagyon szep es sok a latnivalo. A Hide Parkba es Green Parkba is probalj kimenni vagy mas parkokba, tok erdekesek, mert egyaltalan nem veszed eszre, hogy Londonban vagy, egy hatalmas 10 millios varosban. En nagyon szeretem Londont, laktam is ott meg mikor kijottem.

Ancsurti:
Eljen!!! Eljen!!! Vegre megmozdultak a kilok. Hatalmas gratula. :D
En se tudom milyen husis kezrol beszelsz, mar most is nagyon csinos vagy. De kulonben is, most, hogy ujra mennek lefele a kilok, nyarra mar bomba csaj leszel. Barcsak nekem lenne annyi a BMI-m, mint Neked....
Nagyon jok a kepek. Hangi egyszeruen gyonyoru es nagyon ugyes. Varom a videot Rola. :P
Sajnalom, hogy nem egyszeru megoldani az uszast, a babauszi viszont tok jo!

H.Gabi:
Rettentoen sajnalom, hogy mar megint beteg a Vicus. Jo lenne mar kimasznotok ebbol a betegeskedesbol. Gondoltam, hogy valami nem oke Veletek es azert nem jossz. Sokat gondolok Ratok.+++++
A 93 kilohoz pedig hatalmas gratula. Latod milyen sokat fogytal mar? Nagyon ugyi vagy. Remelem azert nem az idegeskedestol mentek le a kilok.

Orsi:
Mi ujsag van Veled? Pontosabban Apukaddal? Javult mar az allapota? Ratok is sokat gondolok.++++++
Nagyon ugyes vagy a fogyival, szerintem meg tobb is lemegy annal az 1 kilonal honap vegeig. BMI-d nagyon szep! Nemsokara Te is a normalban vagy mar:D (irigy-irigy :( )

Gabber:
Huuu, szegenykeim...sajnalom nagyon, hogy korhazban kotottettek ki, de nagyon jol tetted, hogy nem hallgattal az orvosra. Meg belegondolni is rossz, mi lehetett volna ha varsz hetfoig. A kis draga Lili es Lotta gyogyuljon mar ki vegre az osszes betegsegbol es remelem mar Te is jobban vagy.
Gyerkocok meg mindig gyonyoruek. :P

Rolunk:
Lottus dragam megfazott, ami nem is csoda, hisz egyik naprol a masikra nyar lett. Eleg sokszor kell szivni a nozijat, amit persze nem szeret. Szerencsere laza nincs, de nagyon nyugos szegenykem.
En...
El vagyok keseredve. Ugy erzem ezzel a dietaval en mar nem fogok tobbet fogyni. 75-76 kozott vagyok meg mindig. Tudom, tornazhatnek tobbet ( 2 hete nem tornaztam) de nem konnyu azt ossze egyeztetni egy 10 honapos orokmozgoval. Meg mindig tartom a 90 napost, de az utobbi idoben ugy ramtor neha a nasizhatnek vagy legszivesebben mast ennek, mint amit epp lehetne. Persze nem nasiztam es nem is ettem mast mint amit lehetett de nagyon rossz. Ujra ossze kellene szednem magam, csak olyan kilatastalan a hatralevo 8-10 kilo leadasa... 5 het es megyunk nyaralni, eselyem sincs ra, hogy eltuntessem a maradekot.
Na megyek is, nem sirankozok itt tovabb.

Minden betegunk gyogyuljon meg vegre, es tovabbi olvado kilokat! (magamnak is) :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
bucus80
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: