CSibe!
Ooookos kislányka vagy te

Mennyiért sikerült megcsípni?
Én ma új puha-talpú kiscipőket lőttem, mert a meglévő nagyon bejött, féláron találtam
Cuki képek...hát igen, Kiara eléggé apára hajaz
Bond!
Bankkártyás beégés
Engem is beégetett ma a Tescoban a köcsög pénztáros. Vettem csomó mindent, egy részét céges számlára, arra elvertem az összes kápémat, a többire, pelenka meg miegymásra tartogattam becses tescos meleg étkezési utalványokat. Amit minden korábbi esetben mindenféle gond nélkül elfogadtak. Na de most, közölték velem, hogy
"Na de hölgyem, pelenkára???", még a pelustáskából is ki kellett pilingéreznem a "fagyipénzt"
(amit kizárólag fagyievésre tartok, külön rászerelt mackós pénztárcában
), hogy ki tudjam fizetni.
KisCsaj jóóól megnőtt
Károlyi, ja eléggé menős hely volt...na nem is itt érettségiztem le, mert még itt sem nőtt be a fejem lágya

Vagyis inkább ha úgy vesszük nagyon is benőtt, mert rájöttem hogy nem való már nekem ez a tökölés a kamaszok között, elmentem levelezőre utolsó évre, és munka mellett fejeztem be. Soha olyan jól nem tanultam, mint mikor már nem kellett tanárokkal találkoznom
Dodi!
Szóval enyémfiam?? De jó...akkor a nevem mellé behúzok egy strigulát, és felzárkóztam a Drágám 1245 szavazata mögé, a tiéddel ami kábé a negyedik

Na mindegy... a megnyerő személyiségemet leszek kénytelen átörökíteni rá.....
Iden-es videót én is akarok látni!!!!!
Katy!
Mi is beáztunk, szépen csurgott egyenest a lámpából a víz
Pálkatapéter

Amikor az EnyémGyerek felébred, én komoran és álmosan nézek magam elé, és azt énekelem magamban, hogy
mérnemalszolbüdöskölke sálálálá
Megnéztem KisPocok kikötözős etetőszékét...még sosem láttam ilyet

Jópofa, bár szerintem ennyit nem ér
Merion!
Bealvós kép nagyon cuki

Igazolom, hogy Kata és Míra egyre jobban különböznek, talin Kata mellett csücsültünk a fűben, és igen alaposan megszemléltem
Tímea!
Sajnálom, hogy ilyen gondjaitok vannak
Uzsira, ha nem tejeset adok, akkor én is Hippes gabonapépet szoktam gyümölccsel, Enyémgyerek nagyon szereti
Sillia!
Azért nem csak csokitorta létezik széles e világon
Könnyű kis főzött krémes tortácska, idény-gyümikkel a tetején... én ilyesmit tervezek.
KisPocok!
Képek..na így már határozottan nem néztelek Boo-nak
A Kjúrós azért meglepett

A későbbi nőcisek nekem bejövősebbek. A hajad már '95 és 2000 között is tetszik. Kicsit juppis, de jóóóó